1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. dolnośląskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Wrocław – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie BatogoSpot Tumski

BatogoSpot Tumski – opinie

Bema 5A, Śródmieście, 50-265 Wrocław, Polska

Ocena

Na podstawie 210 opinii o apartamencie

9,1

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,4

  • Komfort

    9,1

  • Lokalizacja

    9,5

  • Udogodnienia

    9,1

  • Personel

    9,3

  • Stosunek jakości do ceny

    9,0

  • Bezpłatne WiFi

    9,3

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 6 Sierpień 2022

    10
    Dziękujemy za pobyt
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z tarasem
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardo dobra lokalizacja, wszędzie blisko, przystanki po drugiej str ulicy. Wyposażenie w pełni, klimatyzacja sprawna,w łazience suszarka. Rolety antywłamaniowe to mega plus, Poduszki wysokie nie takie płaskie co się bardzo chwali.

    Pobyt: Sierpień 2022

  • Ocena dodana: 30 Lipiec 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z balkonem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak.

    Apartament w super stanie, czyściutko, wszystko zadbane. Bardzo dobra lokalizacja do zwiedzania miasta. Duża, przestronna, wygodna łazienka

    Pobyt: Lipiec 2022

  • Ocena dodana: 25 Lipiec 2022

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z tarasem
    • 4 noclegi

    Kilka niedziałających lub uszkodzonych przedmiotów (oświetlenie, prysznic, szczotka do zamiatania) i słaby internet. Przychylam się do poprzednich opinii, że przydałaby się jakaś szafka na buty i wieszak na bluzy/kurtki. Dodatkowo warto pomyśleć o pozostawieniu w lokalu nieco więcej wyposażenia jeśli faktycznie chce się przyjmować 4 gości - tu były braki podobnie jak ilość środków do zmywarki - 3 kostki na 4 dni pobytu.

    Świetna lokalizacja, parking podziemny i bliskość do parków by wyprowadzić zwierzaki. Miejsce bardzo przyjemne, ciche i czyste. Ogólnie warte polecenia choć cena mogła by być nieco niższa z uwagi na brak pewnych udogodnień.

    Pobyt: Lipiec 2022

  • Ocena dodana: 19 Lipiec 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z balkonem
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Spokojna okolica, spokój i cisza. Blisko do atrakcji Ostrów Tumski, Stary Rynek

    Pobyt: Lipiec 2022

  • Ocena dodana: 11 Lipiec 2022

    10
    Świetnie spędzony urlop z rodziną.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z balkonem
    • 4 noclegi

    Nie za bardzo jest miejsce, ale fajnie jakby była na wyposażeniu pralka i suszarka na pranie.

    Bardzo czysto w apartamencie, super parking podziemny, winda i bezpośrednie wejście z parkingu oraz doskonała lokalizacja - wszędzie bardzo blisko i super dostęp do komunikacji miejskiej.

    Pobyt: Lipiec 2022

  • Ocena dodana: 4 Lipiec 2022

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z tarasem
    • 6 noclegów

    Mieszkanie komfortowe, czyste i bardzo dobrze położone. Możliwość wynajęcia miejsca parkingowego w hali garażowej (co ważne, z uwagi na strefę płatnego parkowania i deficyt miejsc darmowych). W mieszkaniu WiFi, SmartTV i klimatyzator. Szczerze polecam ;)

    Pobyt: Czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 30 Czerwiec 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z balkonem
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja był bardzo dobra.

    Pobyt: Maj 2022

  • Ocena dodana: 27 Czerwiec 2022

    10
    Świetny apartament - na pewno wrócimy.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z tarasem
    • 3 noclegi

    Świetna lokalizacja - blisko centrum, ale ze względu na okna wychodzące na dziedziniec bardzo cicho i spokojnie. Apartament bardzo czysty, dobrze wyposażona kuchnia, duża łazienka, telewizor z dostępem do Netflixa. Możliwość wynajęcia miejsca parkingowego na podziemnym parkingu w rozsądnej cenie. Polecam szczególnie na pobyt z psem - brak dodatkowej opłaty i pobliski skwer na spacery.

    Pobyt: Czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 26 Czerwiec 2022

    10
    Super miejsce w świetnej lokalizacji
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z balkonem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetna lokalizacja i bezproblemowa obsługa. Bardzo duży pokój, klimatyzacja, rolety zewnętrzne przyjemnie zaciemniły pokój. Wszystko co jest potrzebne do wypoczynku i noclegu w mieście. Polecam i do zobaczenia następnym razem.

    Pobyt: Czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 20 Czerwiec 2022

    9,0
    Było super jeszcze wrócimy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z tarasem
    • 4 noclegi

    Przydałaby się mini mapa Wrocławia z największymi atrakcjami to tylko podpowiedź.

    Lokalizacja super, blisko Starego Miasta, blisko do tramwaju, autobusu, dużo sklepów wokół. Mieszkanie ładnie urządzone, czysto, cicha okolica.

    Pobyt: Czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 14 Czerwiec 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z tarasem
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetna lokalizacja, zadbane mieszkanie, klimatyzacja w pokoju bardzo na plus!

    Pobyt: Czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 9 Czerwiec 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z balkonem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Problemy z otworzeniem sejfu z kluczem, lokalizacja troszkę dalej od centrum

    Bardzo czysty, przyjemny apartament.

    Pobyt: Maj 2022

  • Ocena dodana: 30 Maj 2022

    10
    Pobyt udany, dzięki dobrej lokalizacji to co było zaplanowane udało się zwiedzić .
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 3 noclegi

    może inna forma odbioru kluczy

    Dobra lokalizacja wypadowa do zwiedzania, wszędzie w miarę blisko jeśli ktoś lubi spacery, jeśli nie to jest komunikacja miejska. Apartament jest w drugiej linii od ulicy więc jest cicho i spokojnie. Dobry kontakt z menadżerem obiektu.

    Pobyt: Maj 2022

  • Ocena dodana: 16 Maj 2022

    9,0
    Pobyt udany :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z balkonem
    • 4 noclegi

    Trzeba przyznać, ze widok z balkonu nie był rewelacyjny ;) W mieszkaniu, w łazience jest prawdopodobnie problem z wentylacją... powinno się cos z tym zrobić, bo szkoda aby w tej ładnej i dużej łazience coś się zadomowiło ;) Firany i zasłony "słabo" zamocowane. Powyższe to bardziej uwagi niż minusy :)

    Lokalizacja :) idealna baza wypadowa do pieszego zwiedzania, w sąsiedztwie Ostrowa Tumskiego, idealna również dla przyjeżdżających samochodem, aby dojechać nie trzeba kluczyć samochodem po ulicach Starego Miasta. Możliwość skorzystania z parkingu podziemnego (co polecam pomimo dopłaty). Duży balkon, pomimo że budynek znajduje się w centrum to było bardzo spokojnie, teren "odgrodzony" od ulic innymi budynkami. Możliwość przyjazdu z psem bez dodatkowych opłat, a w pobliżu skwer odpowiedni do wyprowadzania psa.

    Pobyt: Maj 2022

  • Ocena dodana: 15 Maj 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z tarasem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super warunki, czyściutko, świetna lokalizacja, bardzo dobry kontakt z właścicielem

    Pobyt: Maj 2022

  • Ocena dodana: 14 Maj 2022

    8,0
    Bardzo dobry
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetna lokalizacja, w pokoju wszystko co potrzebne, łatwy i miły kontakt z właścicielami

    Pobyt: Maj 2022

  • Ocena dodana: 13 Maj 2022

    10
    Wyjatkowo udany weekend!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z balkonem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Piekny i duzy Balkon, bardzo czysto polecam!

    Pobyt: Maj 2022

  • Ocena dodana: 8 Maj 2022

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Woda spod prysznica wylewa się poza brodzik.

    Pobyt: Maj 2022

  • Ocena dodana: 7 Maj 2022

    10
    Polecam gorąco!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Korytarz na piętrze, który prowadził do apartamentu bardzo ciemny i nie zawsze zapalało się światło, więc trzeba było wspomagać się latarką z telefonu, ale to już niezależne od samego apartamentu i właścicieli.

    Apartament zadbany i czysty. W miarę cichy (gdy późnym wieczorem osoba z apartamenty obok zachowywała ciszę nocną). Kuchnia odpowiednio wyposażona. Łazienka z dużym prysznicem. Wszystko urządzone schludnie i z gustem. Wskazówki jak dotrzeć do samego budynku, jak i wejść do niego oraz do apartamentu - bardzo dokładne. Na pewno tam wrócę, gdy ponownie będę we Wrocławiu.

    Pobyt: Kwiecień 2022

  • Ocena dodana: 6 Maj 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z balkonem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo dobra lokalizacja. Świetny kontakt z wynajmującym. Czysty , zadbany pokój.W 100 % mogę polecić .

    Pobyt: Maj 2022

  • Ocena dodana: 28 Kwiecień 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z tarasem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    położenie

    Pobyt: Kwiecień 2022

  • Ocena dodana: 20 Kwiecień 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z balkonem
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedyne czego brakowało to wieszaki na kurtki i wieszaki na ręczniki

    Super lokalizacja, świetnie skomunikowana, blisko centrum, cicho, bardzo dobrze wyposażona kuchnia, mega czysto!

    Pobyt: Kwiecień 2022

  • Ocena dodana: 15 Kwiecień 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z balkonem
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Generalnie obiekt jest spoko. Można powiedzieć, że jedynie poduszki i materac były niewygodne oraz noże kuchenne wylatywały z uchwitu. Natomiast na czas pobytu we Wrocławiu, to nie było dla nas tak ważne. Polecamy!

    Jest cisza na osiedlu, czyste i zadbane. Jest szybki dostęp do komunikacji miejskiej i rzut beretem od centrum Wrocławia. Polecamy!

    Pobyt: Marzec 2022

  • Ocena dodana: 11 Kwiecień 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z balkonem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko zgodne z opisem. Jeszcze tam wrócimy 😀

    Pobyt: Kwiecień 2022

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!