1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. dolnośląskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Wrocław – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie BatogoSpot Tumski

BatogoSpot Tumski – opinie

Bema 5A, Śródmieście, 50-265 Wrocław, Polska

Ocena

Na podstawie 134 opinii o apartamencie

9,3

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,5

  • Komfort

    9,2

  • Lokalizacja

    9,5

  • Udogodnienia

    9,2

  • Personel

    9,5

  • Stosunek jakości do ceny

    9,2

  • Bezpłatne WiFi

    9,7

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 23 Lipiec 2021

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mieszkanie czyste , ładnie urządzone, blisko centrum w nowych blokach. Wszytko zgodnie z opisem. Bardzo dobry i szybki kontakt z właścicielami. Polecamy

    Pobyt: Lipiec 2021

  • Ocena dodana: 19 Lipiec 2021

    8,0
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z balkonem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak pralki i zmywarki w apartamencie, późno dostarczone informacje odnoście kodu wejściowego do parkingu i apartamentu.

    Lokalizacja bardzo dobra, standard apartamentu dobry, miła obsługa telefoniczna.

    Pobyt: Lipiec 2021

  • Ocena dodana: 15 Czerwiec 2021

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z balkonem
    • 3 noclegi

    Lokalizacja bardzo fajna. Blisko do rynku ( ok 900m)/

    Pobyt: Czerwiec 2021

  • Ocena dodana: 4 Październik 2020

    10
    Świetny pokoik
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament z balkonem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokoik bez wad nie mam żadnych zastrzeżeń

    Pokoik i lokalizacja super cieszę się że trafiłam na waszą ofertę. Na pewno was polecę

    Pobyt: Październik 2020

  • Ocena dodana: 30 Wrzesień 2020

    10
    Fajna miejscówka w pobliżu wyspy, Ostrowa Tumskiego i Starego Miasta.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z balkonem
    • 2 noclegi

    Problem z parkowaniem.

    Lokalizacja, w miarę cicho, duży balkon.

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 21 Wrzesień 2020

    9,0
    Super miejscówka - polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 2 noclegi

    Świetna lokalizacja, cisza i spokój w mieszkanku, wygodne łóżko - czysto! Chętnie wrócę (bo kocham Wrocław)

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 14 Wrzesień 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z balkonem
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament w genialnej lokalizacji! Warunki na wysokim poziomie, jedyna wada to zgrzypiące lozko:)

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 13 Wrzesień 2020

    10
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z balkonem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Blisko do centrum ciekawa lokalizacja, a jednocześnie cicho i spokojnie

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 1 Wrzesień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Możliwość pobytu z pieskiem. Dobry kontakt z opiekunami.

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 31 Sierpień 2020

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo dobra lokalizacja dla zwiedzających , czysto sprawnie i wygodnie

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 30 Sierpień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wylewająca się woda z prysznica

    Ładne mieszkanie, nowoczesne. Świetna lokalizacje

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 23 Sierpień 2020

    10
    Weekend we Wrocławiu
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z balkonem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Gorąco ale jest klimatyzacja

    Bardzo ładnie urządzony i wyposażony apartament, czysto, pachnąco, na rynek spacerkiem ok 10 minut, miejsce parkingowe w garażu podziemnym. Budynek nie jest położony bezpośrednio przy ulicy co wpływa na większą ciszę i spokój. Jak dla mnie duży plus za rolety zewnętrzne. Polecam

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 22 Sierpień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z balkonem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo dobry kontakt z właścicielem, pokój jak na zdjęcie wszystko się zgadzało, bardzo dobra lokalizacja i z miłą chęcią wrócił bym do tego samego obiektu.

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 21 Sierpień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z balkonem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysto. Duży balkon. Ładnie, przyjemnie.

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 17 Sierpień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z tarasem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Polecam 👍

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 16 Sierpień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z balkonem
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedyne, co mogło nam przeszkadzać to uszkodzona nocna lampka, która cały czas mrugała i brak ekspresu do kawy.

    Lokalizacja i funkcjonalność obiektu.

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 15 Sierpień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z balkonem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dobra lokalizacja, garaż, czystość.

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 4 Sierpień 2020

    10
    Bardzo miłe miejsce blisko centrum Wrocławia
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z tarasem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zarezerwowaliśmy mieszkanie dla 3 osób a było one przygotowane dla 2 osób. Na szczęście znaleźliśmy dodatkową pościel i ręczniki w szafie. Trochę dużo instrukcji jeżeli chodzi o zameldowanie się i odbiór kluczy ale wszystko jest bardzo szczegółowo opisane więc nie stanowiło to większego problemu. Po dokonaniu rezerwacji trzeba dodatkowo przelać kaucję na konto właściciela, która po wymeldowaniu się ma zostać zwrócona.

    Mieszkanie bardzo blisko centrum z możliwością parkingu w garażu podziemnym przy dodatkowej opłacie, mieszkanie ciepłe i bardzo czyste w nowym budownictwie. Bardzo dobry kontakt z osobą odpowiedzialną za mieszkanie wraz ze szczegółowymi instrukcjami dotyczącymi dojazdu i odbiorem kluczy z depozytu.

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 1 Sierpień 2020

    8,0
    Świetne miejsce
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z balkonem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Widok z okna niestety kiepski na stare dachy niższych budynków ale za to lokalizacja wszystko rekompensuje.

    Żabka rzut beretem od mieszkania, przystanki i reszta atrakcji w bliskiej odległości. Odbiór kluczy i pilota wydawał się bardzo skomplikowany jednak wszystko poszło bez problemu.

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 28 Lipiec 2020

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z balkonem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zbyt miekki materac na łóżku

    Dobra lokalizacja, mila obsluga.

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 27 Lipiec 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Blisko Ostrów Tumski i przystanki tramwajowe skąd można dojechać w każdym kierunku Wrocławia :)

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 20 Lipiec 2020

    10
    Jestem bardzo zadowolony z pobytu. Polecam każdemu kto chce spędzić wyjątkowe chwile we Wrocławiu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z balkonem
    • 2 noclegi

    Bardzo dobra lokalizacja, prosty sposób odbierania i zostawiania kluczy oraz podziemny parking. Dodatkowym plusem była dobrze wyposażona kuchnia oraz duży balkon.

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 15 Lipiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetnie wyposażony i stylowy apartament. Bardzo czysto i estetycznie. Cicha okolica.

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 6 Lipiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z balkonem
    • 2 noclegi

    Profesjonalna obsługa i kontakt z Panią Magdaleną, oceniam na 10 :). Piękne miejsce!

    Pobyt: Czerwiec 2020

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!