Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Belvedere 4-sterren

Ul. Droga Do Białego 3, 34-500 Zakopane, Polen

#28 van de 60 hotels in Zakopane

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 778 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,9
    Voortreffelijke locatie, rustig, nabij het centrum en het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed in onze kamer was meer een twijfelaar dan een echt tweepersoonsbed - let daarop bij het boeken. Kamers waren netjes, doch eenvoudig ingericht, men kan zien dat het hotel niet meer een van de nieuwste is. Een vier sterren kwalificatie is iets aan de hoge kant.

    Voortreffelijke locatie, rustig, nabij het centrum en het begin van diverse wandel routes. Vriendelijk en behulpzaam personeel, mooi ontbijtbuffet met goede Poolse specialiteiten. Goede prijs/kwaliteitsvertoning.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    6,3
    prima hotel, prijs kwaliteitsverhouding klopt niet helemaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Bed was niet comfortabel, personeel vooral portiers bij de ingang onvriendelijk. We hebben van te voren via ideal betaald maar bij de aankomst waren er problemen met betaling, volgens de personeel moet iedereen met creditcard betalen, wij lieten de batalingsbewijs zien maar we waren niet genoeg overtuigend, pas volgende dag toen we gingen het navragen was toch alles goed gekomen ,ze waren niet bekend met Ideal. Toch vonden wij het gedrag van personeel ongepast.

    Eten van het restaurant

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    9,6
    Absolute aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het tweepersoonsbed was ca. 1.40 / 1.50 m breed. Het dekbed was even breed. We hebben een extra dekbed gevraagd en gekregen.

    Betaalbare kamer in een luxe hotel. Halfpension was super, het buffet was uitgebreid en goed. Zwembad is erg leuk. Personeelsleden zijn vriendelijk, behulpzaam en spreken Engels. De locatie is net buiten het centrum en je loopt zo de natuur in richting de berg Giewont. Centrum zelf is ook op loopafstand.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    7,1
    Voor 4 sterren valt het tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de avond eten is smaakloos valt zeer tegen, en de kamer is niet echt praktisch ingericht , voor een kamer met uitzicht naar de bergen moest ik extra betalen

    Ontbijt is goed, lopend is het centrum goed te bereiken, best gezellig

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    6,3
    Het comfort in de kamer viel ons wat tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De zolderkamer (smal bed in een hoek, alleen Poolstalige tv-zenders, zitdouche)

    Het ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    6,7
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geluidsoverlast

    Ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    9,6
    Zwembad en uitgebreid ontbijtbuffet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betalen voor parkeerplaats

    Zwembad en uitgebreid ontbijtbuffet

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    8,3
    Heerlijk voor een korte vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 4 nachten

    Bed was erg zacht en de kamer was erg warm ook al was de verwarming uit.

    Heerlijk zwembad met lekker bubbelbad en sauna.

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    10
    Als je van wandelen of je wilt gaan skiën dan is dit een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets......

    Als je van wandelen of je wilt gaan skiën dan is dit een ideale uitval basis. Naar het centrum is het maar enkele minuten lopen. Het zwembad is prima en zeer aangenaam. Het ontbijt is geweldig. Wat je je maar kunt bedenken als ontbijt is aanwezig.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: