Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. dolnośląskie – opinie o hotelach
  4. Wrocław – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Best Western Hotel Prima Wrocław

Best Western Hotel Prima Wrocław – opinie 4-gwiazdkowy

Kiełbaśnicza 16-19, Stare Miasto, 50-110 Wrocław, Polska

Nr 78 z 129 hoteli w mieście Wrocław

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 2150 opinii o hotelu

8,1

Poszczególne oceny

  • Czystość

    8,3

  • Komfort

    7,6

  • Lokalizacja

    9,4

  • Udogodnienia

    7,6

  • Personel

    8,4

  • Stosunek jakości do ceny

    7,5

  • Bezpłatne WiFi

    8,4

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 14 lutego 2019

    7,5
    Hotel w porządku, ale bez rewelacji.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Queen
    • 1 nocleg

    Personel był mało pomocny. W hotelu było strasznie gorąco, klimatyzacja nie działała, a okien oczywiście nie można otworzyć. Pomimo zgłoszenia tego faktu obsłudze, nie było reakcji.

    Świetna lokalizacja, dobre śniadania. Hotel posiada parking, co jest bardzo wygodne przy podróży samochodem.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 9 lutego 2019

    7,5
    Bardzo dobre polozenie hotelu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi – dla niepalących
    • 1 nocleg

    w pokoju bylo b.goraco,wciaz wlatywalo gorace powietrze,nawet gdy byl wylaczony nadmuch.Okna nie mozna otworzyc,nawet uchylic,gdyz sa nie otwieralne!!!! Musielismy zmienic pokoj ,gdzie bylo nieco chlodniej.Nie polecam dla osob cierpiacych na klaustrofobie.Bez swiezego powietrza jest nie do wytrzymania.

    Bardzo dobre polozenie hotelu.Mila obsluga,recepcjonista bardzo chetnie udzielil nam wskazowek na temat wyjazdu z centrum w kierunku Szklarskiej Poreby.Bardzo dobre sniadanie,wygodne lozko.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 8 lutego 2019

    4,2
    Jestem rozczarowany.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Queen
    • 1 nocleg

    W zarezerwowanym pokoju klimatyzacja stworzyła klimat tropikalny, bez możliwości zmiany temperatury. W łazience śmierdziało stęchlizną. W zamienionym pokoju z kolei, było po prostu zimno - też bez możliwości regulacji. W recepcji poinformowano mnie, że niestety regulatory klimatyzacji działają jak chcą w każdym pokoju. Sugeruję regularną konserwację i serwis klimatyzacji. Nie tego się spodziewałem.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 7 lutego 2019

    7,5
    Było ok choć cena za parking woła o pomstę do nieba
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Queen
    • 1 nocleg

    Brak możliwości otwarcia okien. Ogrzewanie nadmuchowe które mi osobiście przeszkadza. Na stoliku wykaz kanałów TV z pozycjami zawierającymi np Canal+ a w rzeczywistości mamy w TV kanały telewizji naziemnej. No i niestety diabelnie drogi drogi parking...

    Bardzo komfortowe pokoje. Położenie rewelacyjne. Idealny punkt do penetracji wrocławskiej starówki. Dobre śniadanie i miła obsługa.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 5 lutego 2019

    5,0
    Brak możliwości otwarcia okien dyskwalifikuje ten hotel.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Przestronny pokój z łóżkiem typu king-size
    • 1 nocleg

    Brak możliwości otwarcia okien w pokojach i wywietrzenia. Za gorąco w pokoju (luty) bez możliwości obniżenia temperatury (za ciepło na całym piętrze, więc ustawienie nawiewu na niską temperaturę nic nie daje). Brak dobrej wentylacji.

    Dobra lokalizacja w centrum Wrocławia.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 4 lutego 2019

    8,3
    Lokalizacja świetnia, śniadania pyszne. Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Queen
    • 1 nocleg

    Brak szlafroków w pokoju.

    Bardzo dobra lokalizacja, sauna otwarta do godziny 23 więc to na duży plus. Śniadania pyszne z bardzo dużym wyborem. Obsługa miła i kompetentna. Ale za tą cenę ze śniadaniem zdecydowanie polecam :)

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 28 stycznia 2019

    7,1
    Świetna lokalizacja, pyszne śniadanie, dobra kawa, miła i...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Queen
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wyszczerbione drzwi wejściowe do pokoju, do łazienki, pajęczyna przy suficie. Pokój sprawiał wrażenie dawno nieodświeżanego.

    Świetna lokalizacja, pyszne śniadanie, dobra kawa, miła i pomocna obsługa. Ogólnie, jestem zadowolona z pobytu.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 17 stycznia 2019

    7,9
    Bardzo miła obsługa.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Queen
    • 1 nocleg

    Hałas z ulicy. Dość zimno w pokoju i w łazience. Można nagrzać dzięki klimatyzacji ale trochę to trwa i w dodatku jest wtedy głośno. Pokój ogólnie wygodny choć meble są trochę podniszczone - zwłaszcza szafa. Wykładzina powinna być wymieniona, czuć lekki zapach papierosów, dość stary.

    Bardzo miła obsługa. Przestronny i wygodny pokój, kawa, woda, herbata w pokoju. Dobre śniadanie. Lokalizacja jest jednocześnie bardzo dobra bo blisko Rynku, ale okna mojego pokoju wychodziły na ulicę z tramwajami, więc bardzo źle spałam.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 13 stycznia 2019

    10
    Śniadanie bardzo smaczne, łóżko ogromne i wygodne, bardzo...
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Przestronny pokój z łóżkiem typu king-size
    • 1 nocleg

    Śniadanie bardzo smaczne, łóżko ogromne i wygodne, bardzo duży pokój :) Obsługa pomocna i sympatyczna. Lokalizacja hotelu znakomita, do rynku kilka kroków.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 13 stycznia 2019

    6,7
    Śniadanie obfite, różnorodne.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Przestronny pokój z łóżkiem typu king-size
    • 2 noclegi

    Podniszczone meble, wyjątkowo twarde materace, brak szczotki sedesowej, opadająca półka w kabinie prysznicowej, suszarka do włosów wydająca z siebie zapach palącego się plastiku.

    Śniadanie obfite, różnorodne.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 12 stycznia 2019

    7,1
    Siłownia, choć sprzęty z poprzedniej epoki, dobre śniadanie,...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Queen
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hotel jest zaniedbany i dawno nieremontowany. Napewno nie są to 4*, dałabym mu maks.3

    Siłownia, choć sprzęty z poprzedniej epoki, dobre śniadanie, miła obsługa

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 12 stycznia 2019

    9,2
    śniadanie było smaczne i urozmaicone,położenie na starówce
    • Grupa
    • Pokój typu Queen
    • 1 nocleg

    słabe oznakowanie hotelu i parkingu hotelowego. Z tego powodu 26 km zrobiłam po wrocławskiej starówce nie mogąc trafić mimo nawigacji, a jak się okazało obok parkingu hotelowego przejeżdżałam 4 razy..

    śniadanie było smaczne i urozmaicone,położenie na starówce

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 11 stycznia 2019

    6,7
    Odradzam korzystanie z pok. nr 401 - zimno od okien spowodowało zmianę pokoju o 1 w nocy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Queen
    • 1 nocleg

    Okna w pok. 401 nadają się do wymiany. Cennik barku w pokoju znajdował się wewnątrz lodówki (chłodził się wraz z trunkami). Podczas śniadania jajecznicę lub omlet należy zamawiać osobno, o czym nie było wcześniej informacji.

    Hotel położony bardzo blisko Rynku. Okolica bardzo cicha i spokojna. Pokoje i łazienki czyste i dobrze wyposażone.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 7 stycznia 2019

    8,3
    Wspaniała lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Przestronny pokój z łóżkiem typu king-size
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Płatny parking 60 zł/ dobę powoduje lekki niesmak Dosyć zimno w pokoju i łazience mimo ustawionego maksymalnie ciepłego nawiewu

    Wspaniała lokalizacja Ładny widok z okna Miła obsługa

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 5 stycznia 2019

    8,3
    Świetna lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Queen
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wystroj wnetrz basic, zwlaszcza pokoje.

    Świetna lokalizacja. 3minuty do rynku glownego. Bardzo smaczne sniadania a zarazem bogaty wybor. Smaczne jedzenie oraz bogaty wybor rowniez w hotelowej restauracji William! Obiekt wraz z pokojami bardzo czysty. Polecamy!

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 5 stycznia 2019

    7,5
    Lokalizacja, bardzo smaczne i urozmaicone sniadanie, wygodne...
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Queen
    • 1 nocleg

    Bardzo zniszczone meble, ale byc moze tylko w moim pokoju. Niezbyt czysta kabina prysznicowa.

    Lokalizacja, bardzo smaczne i urozmaicone sniadanie, wygodne lozko.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 3 stycznia 2019

    9,2
    Bardzo dobre śniadania,
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Przestronny pokój z łóżkiem typu king-size
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wyposażenie pokoju było trochę przestarzałe

    Bardzo dobre śniadania, Wygodne łóżka, Świetna lokalizacja-niemal na samym rynku, Miła obsługa, Pokoje czyste.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2019

    8,8
    Świetna lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Przestronny pokój z łóżkiem typu king-size
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W pokoju było duszno, okna się nie otwierają, a klimatyzacja nie działała (grudzień). No i parking hotelowy: 60 zł/dobę to lekka przesada...

    Bardzo miły i kompetentny personel, smaczne śniadania, świetna lokalizacja.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 30 grudnia 2018

    5,0
    Zostałem naliczony dwa razy, pobyt miał kosztować 240 zł a...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Przestronny pokój z łóżkiem typu king-size
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zostałem naliczony dwa razy, pobyt miał kosztować 240 zł a kosztował mnie 480 plus parking 60 zł(nie ma możliwości zaparkować samochodu gdziekolwiek indziej niż na terenie hotelu i trzeba minum wykupić dobę postojowe co za 60 zł taki mały kruczek dla odwiedzających) , zarezerwowałem hotel z karty kredytowej na booking.com lecz na mejsjcu zapłaciłem moją drugą kartą visa Pan z informacji anulował pierwszą kartę lecz hotel naliczył mnie dwa razy a teraz mam problem z odzyskaniem środków dlatego nie polecę tego miejsca nikomu

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 24 grudnia 2018

    7,9
    Obsługa super.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Przestronny pokój z łóżkiem typu king-size
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak udogodnień pod urządzenia mobilne. W wielu miejscach wyjścia USB to już standard. Kamień na słuchawce pod prysznicem. Wahająca się temperatura wody pod prysznicem.

    Obsługa super. Pozdrawiam Pana Piotra z recepcji 😊.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 17 grudnia 2018

    8,8
    Polecem pobyt w tym hotelu, wszedzie blisko :-)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Suite z łóżkiem typu king-size
    • 2 noclegi

    Niestety wg mnie jest bardzo słabe oświetlenie. Plafon na tak duży pokój nie spełniał swojej funkcji. Było ciemno w pokoju. to jedyny minus.

    Hotel położony w świetnej lokalizacji. Bardzo blisko rynku głównego, co w naszym przypadku było dodatkowym plusem, gdyż byliśmy na jarmarku bożonarodzeniowym. Śniadania smaczne, duży wybór a dodatkowo apartament przestronny i czysty. Hotel urządzony w starym stylu ale gustownie. Obsługa miła i pomocna a przede wszystkim usmiechnięta :-)

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 17 grudnia 2018

    5,0
    Raczej nie polecam.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Przestronny pokój z łóżkiem typu king-size
    • 2 noclegi

    Hotel ma potencjał, ale trzeba go odświeżyć, wyremontować. Obsługę nakierować trochę frontem do Klienta. Czuliśmy się jakbyśmy przenieśli się do czasów komuny. Dodatkowo jest bardzo głośno - i od ulicy i ze względu na grzanie klimatyzacją. Parking bardzo drogi.

    Lokalizacja jest rewelacyjna, kilka minut spacerkiem do rynku.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 1 grudnia 2018

    6,3
    lokalizacja blisko rynku
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    wystrój i wyposażenie pokoju najwyżej na 3*, naprawdę marne; a co najgorsze - w pokoju najzwyczajniej zimno, nawet po kilku godzinach ustawienia termostatu na 28C...

    lokalizacja blisko rynku

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 28 listopada 2018

    7,5
    miałam wyższe oczekiwania;
    • W parze
    • Pokój typu Queen
    • 1 nocleg

    miałam wyższe oczekiwania; niestety pokój mały; dla mnie brak możliwości otwarcia okna jest koszmarny, głośny system wentylacji i klimatyzacji; śniadanie wystarczające acz nie powalające, niestety obiekt nie spełnił moich oczekiwań; jak na jedną dobę wystarczy ale na dłuższy pobyt za mało;

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 26 listopada 2018

    10
    Wspaniale
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Przestronny pokój z łóżkiem typu king-size
    • 2 noclegi

    Łóżko bardzo wygodne i bardzo duże. Śniadanie bardzo smaczne. Dobra lokalizacja, blisko rynku. Pokój bardzo czysty i przestronny. Obsługa przesympatyczna, zawsze do usług klientów. Bardzo ładny hotel, spełnił nasze oczekiwania. Bardzo polecam.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 26 listopada 2018

    6,3
    Doskonały personel, niezwykle życzliwy i profesjonalny...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Przestronny pokój z łóżkiem typu king-size
    • 3 noclegi

    Opłakany stan obiektu, który kwalifikuje się do kompletnego remontu (powinno to mieć odzwierciedlenie w cenie, niestety nie do końca tak było) fatalny zapach w pokoju, który notabene był codziennie bardzo skrupulatnie sprzątany. Przeciekająca kabina prysznicowa, nieotwierające się okna, zniszczone wykładziny oraz meble, popękane płytki w łazience. To wszystko rzutuje na całokształt wyjazdu, a tym samym na odczucia po wizycie w jakże pięknym Wrocławiu...

    Doskonały personel, niezwykle życzliwy i profesjonalny pomimo bardzo kiepskiego stanu w jakim znajduje się hotel!!! Brawo!!!

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 19 listopada 2018

    6,7
    Hotel dla niewymagających
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy dla niepalących
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Minusem było to że restauracja była nieczynna w sobotni wieczór, standard pokoi oraz ogółem wygląd całego hotelu nie zasługuje na 4 gwiazdki w żadnym razie ale to w żadnym razie. Bardziej taki czar PRL-u. Może kwestia tego jakie kto ma wymagania.

    Śniadanko było ok, może bez ogromnego wyboru ale smaczne i w dobrym klimacie, obsługa na recepcji miła, ta poranna nawet bardziej od wieczornej poza drobnymi szczegółami (prosiłam o taksówkę z możliwością zapłaty karta płatnicza) ale generalizując recepcja na plus. Jestem hotelarzem także to moje zboczenie zawodowe. Hosuekeeping również życzliwy oraz w pokoju zachowana czystość.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 18 listopada 2018

    6,3
    śniadania dobre, brak jasnej informacji, że można zamówić...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Queen
    • 2 noclegi

    brak otwieranych okien, zaduch, nie można wywietrzyć pokoju, brak możliwości ustawienia temperatury w pomieszczeniu, pomimo zgłoszenia w recepcji. Brak dwóch ręczników kąpielowych, był tylko jeden... Brak szczotki do czyszczenia muszli klozetowej.

    śniadania dobre, brak jasnej informacji, że można zamówić jajecznicę, informacja o tym powieszona w złym miejscu, powinna być nad bemarami.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 16 listopada 2018

    7,5
    Poprawny hotel
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Przestronny pokój z łóżkiem typu king-size
    • 1 nocleg

    Armatura łazienkowa niewygodna, starego typy. Czystość na poziomie tylko poprawnym, w wielu miejscach widoczne były .

    Obszerny hotel, przestronny pokój, personel profesjonalny i uprzejmy. Dobre zasłony w oknach gwarantujące przyciemnienie Śniadanie dobre i przyjemnie podane. Serwowana kawa dobra.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 15 listopada 2018

    5,4
    Nie polecam tego hotelu. Czas na remont i jakieś odświeżenie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Przestronny pokój z łóżkiem typu king-size
    • 3 noclegi

    Fatalny pokój nieodświeżany chyba od czasów Gierka. Brudna wykładzina w pokoju, w powietrzu czuć nieświeży zapach. Brak możliwości otwarcia okna, natomiast pracująca klimatyzacja z grubą warstwą pyłu i brudu na wlocie do kanału. Wrażenie obrzydliwe. Pokój zdecydowanie nie zasługuje nawet na 2 gwiazdki, a co dopiero 4 jakie ma nadal hotel. Parking dość duży jak na tę część miasta i z dobra lokalizacją, ale zaniedbany. Jakieś porzucone i nie sprzątnięte potłuczone butelki - niewiele zabrakło bym przebił oponę. Dawno tak źle nie trafiłem, szczególnie w tej sieci.

    Dobre i smaczne śniadanie, dania na ciepło robione na bieżąco na zamówienie, dobra profesjonalna obsługa. Dobra komunikacja z panią w recepecji.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 14 listopada 2018

    4,6
    Mogłem dalej jechać do domu.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Przestronny pokój z łóżkiem typu king-size
    • 1 nocleg

    To mój pierwszy negatyw co do hotelu Wyposażenie hotelu jak w najtańszym motelu. Brak otwieranych okien - gorąco jak w piecu klimatyzacja - tylko z nazwy. śNiadanie jezu kochany brak słów. Nigdy więcej szkoda zdrowia I nerwów

    Tylko lokalizacja

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 7 listopada 2018

    9,6
    Dobry hotel biznesowy w centrum
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Przestronny pokój z łóżkiem typu king-size
    • 1 nocleg

    Wyposażenie pokoju trochę już trąci myszką, ale bez przesady, nie jest to nic negatywnego, po prostu uwaga.

    Czysto, sympatycznie, dobry bar i restauracja. Przestronny parking

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 5 listopada 2018

    5,0
    Chłodno w pokoju, obsługa podczas śniadania przyjmowała...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Przestronny pokój z łóżkiem typu king-size
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Chłodno w pokoju, obsługa podczas śniadania przyjmowała zamówienie a później zapominała i podchodzili jeszcze raz. Jak na taką ilość gwiazdek ubogie śniadanie.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 4 listopada 2018

    4,2
    Najgorszy mój pobyt w hotelu. Ever.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Przestronny pokój z łóżkiem typu king-size
    • 2 noclegi

    Pozwolę sobie na szybko wymienić tylko kilka uwag: - Dostałem pokój, w którym był najmniejszy prysznic jaki widziałem, z popsutym odpływem i trzeba było usunąć korek, żeby woda spływała, wąż od prysznica i słuchawka - jak z lat '80, - W pokoju wykładzina ma lata świetności dawno za sobą. Wygląda jak z podrzędnego biura, a nie hotelu, - Narzuta na łóżko poplamiona. - Klimatyzacja zacięła się na grzaniu i nie można było schłodzić pokoju. Kumulacja porażek i dramat dla kogoś, kto po długiej podróży, wybiera hotel o dużej renomie, aby właśnie takich niespodzianek nie było, a trafia na standard schroniska młodzieżowego. Jakby tego było mało w pokoju, mimo mojej wcześniejszej prośby, a potwierdzonej mailem z recepcji, nie było dodatkowych poduszek. Więc nie tylko pokój okazał się marny... Na koniec jeszcze wieczorna przygoda. W pokoju było prawie 30 stopni i nie było warunków do spania. Panie obecne na dyżurze na recepcji, zaoferowały zmianę pokoju i w sumie to one okazały się największym wsparciem. Natomiast pokazywane mi pokoje zastępcze były w jeszcze w gorszym stanie. W jednym, w łazience migała lampa jak w horrorze Resident Evil, w drugim utrzymywał się zapach perfum wymieszanego ze środkiem na mole, jak z mydlarni (zapewne mający zakryć odór z toalety), w trzecim było brudno - pierwsze co zauważyliśmy to zdechłe owady w kloszu lampy. Dopiero czwarty z pokoi okazał się znośny, choć tu dla odmiany zabrakło ogrzewania i wieczorem był przyjemny chłód - w porównaniu do sauny z poprzedniego pokoju - ale za to rano było zimno i ustawienie grzania przez dwie godziny nie podniosło temperatury nawet o 1 stopień (tak, miałem termometr przy sobie). Za to buczało jak w fabryce. Mamy XXI wiek, hotel ma 4*, i znajduje się w jednym z najpiękniejszych miast Polski, a to co tu zastałem to średniowiecze, w karczmie, na bagnach. Uwielbiam Wrocław, znam też sieć Best Western, ale to co mnie tu spotkało... Porażka. Omijać szerokim łukiem!

    Jedyny atut to lokalizacja. Jeśli wybieracie hotel z uwagi na "prestiż" marki - darujcie sobie.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 4 listopada 2018

    7,5
    Szału nie ma
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Queen
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie podoba mi się że najpierw blokuje się opłatę za hotel, pieniądze ściąga ponownie przy zameldowaniu, a pieniądze blokuje się niezależnie od uiszczenia opłaty 7 dni! To nie są fair praktyki. Śniadania takie sobie.

    Duży i czysty pokój. Miła obsługa. Hotel w centrum.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 4 listopada 2018

    5,8
    W centrum można trafić lepiej
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Przestronny pokój z łóżkiem typu king-size
    • 1 nocleg

    Standard pokoi słaby; nieotwieralne okna w całym obiekcie przez co na wyższych piętrach duszno; głośna klimatyzacja; opłata za parking 60zł (!)

    Lokalizacja

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 4 listopada 2018

    10
    Było super.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Queen
    • 1 nocleg

    Super miejsce w samym centrum a mimo to cicho w nocy. Bardzo wygodne łóżka i smaczne śniadanie. Dodatkowym atutem jest sauna , hydromasaż oraz śilownia. Na pewno tu powrócimy. Polecamy wszystkim naprawdę sprawdzony obiekt.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 29 października 2018

    9,6
    Weekendowy pobyt w centrum Wrocławia.
    • W parze
    • Pokój typu Queen
    • 1 nocleg

    Znalezienie miejsca parkingowego poza parkingiem hotelowym dostępnym w cenie 60zł za dobę, może okazać się nie lada wyzwaniem, zwłaszcza w weekend. Temperatura w pokoju mogłaby być nieco wyższa, a woda nieco cieplejsza.

    Bardzo dobrze zlokalizowany hotel w centrum Wrocławia, który zaoferował przestronny pokój z wygodnym, dużym łóżkiem, wraz z dostępem do strefy odnowy biologicznej. Ponadto w hotelu znajduje się sala fitness z wyposażoną siłownią.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 29 października 2018

    7,1
    Wysoka cena do jakości ;)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Queen
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Płatny parking 60zł za dobę nigdzie nie było to zaznaczone jako gość hotelu musieliśmy zostawić auto około 2 km od hotelu na placu jakiejś budowy ....

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 23 października 2018

    7,9
    Lokalizacja na medal
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Queen
    • 1 nocleg

    Mankamentem hotelu jest obsługa pracująca na recepcji, która ma specyficzne podejście do gości. Być może to tylko subiektywne odczucie, ale Państwo sprawiali wrażenie wykonywania swoich obowiązków z przymusu. Przy zameldowaniu występował chaos na tym stanowisku i brak informacji zwrotnych, które to czynniki przełożyły się na lekki niesmak w odbiorze tego miejsca.

    Bardzo dobra lokalizacja. Mimo, że hotel jest położony przy ruchliwych ulicach, hałas nie jest uciążliwy. Śniadanie jest kontynentalne, każdy znajdzie coś dla siebie. Pokoje czyste, bardzo dobry serwis sprzątający.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 16 października 2018

    5,8
    Stare brzydkie meble ,dobry materac, okna nie mają klamek...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Przestronny pokój z łóżkiem typu king-size
    • 1 nocleg

    Stare brzydkie meble ,dobry materac, okna nie mają klamek nawet w łazience ,nie można wietrzyć pokoju. Brak wentylacji mechanicznej w łazience. Ogrzewanie tylko nadmuchem - bardzo słabe. Paskudna wykładzina podłogowa , zniszczona, stara. O godzinie 1,30 w nocy brak ciepłej wody w kranie , po awanturze w recepcji puszczono ciepłą wodę. Miła obsługa. Parking hotelowy drogi 60 zł doba. Śniadanie bardzo dobre jedynie kiepska kawa z termosu. Bardzo słaby internet i zakłócenia w TV. Hotelu nie polecam -powinien mieć xxx gwiazdki.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 16 października 2018

    9,6
    Kapitalny.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Queen
    • 1 nocleg

    Brak możliwości rezerwacji parkingu. Można się zmierzyć z brakiem miejsc...

    Fantastyczna lokalizacja. Pyszne śniadanie, duża dogodność jeżeli chodzi o wybór pory zejścia na śniadanie ! Bardzo miła obsługa. Dla nas pełen zachwyt. Polecam

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 15 października 2018

    7,5
    Mimo tego nieotwieranego okna Super Personel,Wysoki standart pokoi Godny Polecenia
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Queen
    • 1 nocleg

    Brak otwieranego okna duży problem dla osób z klaustrofobią

    ,śniadanie b.dobre,Personel nawet na takiego marudę jak ja super ,lokalizacja idealna,Polecam

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 15 października 2018

    8,8
    Świetna lokalizacja, 2 min pieszo i jest się w centrum...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Queen
    • 1 nocleg

    Tapety odchodzą od ścian, biurko w pokoju rozkleja się okleina, prysznic tak mały jak w hostelu, widok z okna tragedia na sypiącą się kamienicę, zasłony od okien stare pamiętające PRL do tego miejscami zniszczone. Brak możliwości otwarcia okna, zaduch w pokoju lekki.

    Świetna lokalizacja, 2 min pieszo i jest się w centrum miasta. Personel miły i pomocny.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 8 października 2018

    6,0
    Wrocław nadal super ale hotel już nie.
    • W parze
    • Pokój typu Queen
    • 1 nocleg

    W pokoju było bardzo zimno. Dzwoniłem do recepcji gdzie otrzymałem jedynie informację że mogę otrzymać dodatkową kołdrę. Parking ciasny pod gołym niebem za cenę 60 zł za dobę. Znam hotel od kilku lat zwiększyła się tylko cena i to znacznie ale jakość się pogorszyła. Następnym razem będę szukał innego hotelu. Gdyby nie śniadanie ocena byłaby jeszcze niższa.

    Śniadanie bez zarzutu jest urozmaicone. Obsługa restauracji dobra.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 8 października 2018

    6,7
    Rzut kamieniem od Rynku, pokój jest przestronny, duży.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Queen
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    hotel woła o gruntowne odświeżenie i opuszczenie lat 90-tych; w pokoju zaduch, nie da się otworzyć okna; mały wybór na śniadaniu, śniadanie jak w hotelu 3*; siłownia jak w średniowieczu

    Rzut kamieniem od Rynku, pokój jest przestronny, duży. Łazienka jest wygodna, tylko wymaga odświeżenia. Miła obsługa na recepcji

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 28 września 2018

    7,1
    Lokalizacja świetna - reszta OK ale nie podzielam tych...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Queen
    • 2 noclegi

    -

    Lokalizacja świetna - reszta OK ale nie podzielam tych zachwytów nad śniadaniami i pokojami. My poprosiliśmy o zmiane pokoju bo w tym początkowo przydzielonym były brudne ściany, i nieco zatęchły zapaszek. Po zmianie dostaliśmy już fajny przytulny pokój na poddaszu.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 20 września 2018

    3,8
    B dobre śniadanie
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Queen
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hotel na pierwszy rzut oka wyglada dobrze , pokoje widać miałem szczęście brudna łazienka z grzybem na ścianie , porwana pościel , kurz . pani menedżer b miła zaproponowała mi rabat 20% haaaa śmiech. Radzę wybrać inny hotel i omijać go łukiem .

    B dobre śniadanie

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 7 września 2018

    6,3
    Lokalizacja, ładne pokoje prezentowane na stronie...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Przestronny pokój z łóżkiem typu king-size
    • 2 noclegi

    Wygląd pokoju : stare, sfatygowane, popękane meble, przybrudzone ściany, wykładzina sprawiajaca wrażenie mało świeżej, pokój w którym mieszkałam aż prosi sie o odnowienie. Łazienka duża ale nie praktyczna: ręczniki kąpielowe wiszace nad toaletą, trzeba było uwazać aby nie wpadły do toalety ;-) Fatalne oświetlenie w łazięce.

    Lokalizacja, ładne pokoje prezentowane na stronie internetowej

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 6 września 2018

    7,5
    Dość dobry hotel blisko centrum, ale następnym razem wybierzemy inny.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    Okna w hotelu się nie otwierają. Przy włączonej klimatyzacji w pokoju bardzo zimno (słabo działająca regulacja), a przy wyłączonej nieprzyjemny zapach wilgoci. Jak na 4* hotel śniadania dość ubogie i mało zróżnicowane. Sala fitness w mało zachęcającym stanie, a włączenie sauny i jacuzzi wymaga zgłoszenia godzinę wcześniej. Posprzątane tylko ogólnie, pod łóżkiem śmieci i tona kurzu, podobnie za szafką (coś mi tam spadło...)

    Hotel w bardzo dobrej lokalizacji, kilka minut od rynku. Parking płatny dostępny w hotelu, ale jest też zwykle jakieś miejsce na sąsiednich ulicach. Duży pokój. Większość personelu miła.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 23 sierpnia 2018

    6,3
    dobra lokalizacja / niestety standard jak na 3 gwiazdki
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Przestronny pokój z łóżkiem typu king-size
    • 2 noclegi

    hotel zdecydowanie nie jest 4-gwiazdkowy (raczej 3-gwiazdkowy); nasz pokój do raczej odświeżenia (mieliśmy uszczerbione i niedomykające się drzwi od łazienki); w łazience prysznicowanna i brak szczotki do toalety, zasłony w oknach nieszczelne (słońce przebijało), na śniadaniach trzeba było samemu dopytywać o jajecznicę etc. niektórzy nie wiedzieli i myśleli, że oferta śniadaniowa jest bardzo uboga. Standard na 2/3 gwiazdki, cena niestety w tym przypadku za noc za wysoka

    bardzo dobra lokalizacja hotelu, miły personel, możliwość przechowania bagażu w dzień wymeldowania się, bardzo wygodne łóżko typu kingsize

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 21 sierpnia 2018

    8,3
    Pobyt udany.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Queen
    • 3 noclegi

    Wysoka cena za parking przy hotelu - 60 zł za dobę. brak możliwości otworzenia okna.

    Dobre śniadania,czysty pokój,wygodne duże łóżko, blisko rynku, klimatyzacja .

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 19 sierpnia 2018

    6,7
    Rewelacyjna lokalizacja!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Śniadania słabe. Byliśmy na godzinę przed zamknięciem i prawie nic nie było. Klimatyzacja w pokoju nie działała, a nie było możliwości otwarcia okien! Straszny zaduch i stęchlizna kiedy wchodziło się do pokoju.

    Rewelacyjna lokalizacja! W samym centrum a jednak jak na uboczu. Obok Rynek, blisko Ostrów Tumski.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 16 sierpnia 2018

    5,0
    W pokoju panował zaduch, a nawet powiedzialbym ze smrod.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Queen
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W pokoju panował zaduch, a nawet powiedzialbym ze smrod. Obsługa na śniadaniu w ogóle nieaktywna. Recepcjonistka powolne. Drogi parking o którym nie otrzymałem info wcześniej, a i tak parkowanie trudne

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 13 sierpnia 2018

    5,8
    Lokalizacja hotelu, ścisłe centrum, blisko Starego Rynku.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Queen
    • 1 nocleg

    Pokoje i łazienki wymagają już remontu, obdrapane meble, nie umyty klozet. śniadania bardzo skromne.

    Lokalizacja hotelu, ścisłe centrum, blisko Starego Rynku.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 13 sierpnia 2018

    8,8
    Wroc love
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    podczas śniadań jak coś się skończyło trzeba było dość długo czekać taki mały minusik

    Schludnie czysto duże pokoje i łóżko:) śniadania smaczne obsluga recepcjonisci i kelnerzy na plus :)

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 11 sierpnia 2018

    3,3
    Podejście obsługi recepcji do gościa .
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Przestronny pokój z łóżkiem typu king-size
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój brudny , pajęczyny , zakurzony .. grzyb wokół wanny , dywan wydawał dziwny zapach . Ogólnie było okropnie , brzydziłam się tam być .

    Podejście obsługi recepcji do gościa .

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 10 sierpnia 2018

    6,7
    Przyjemnie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Przestronny pokój z łóżkiem typu king-size
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Duży minus za lokalizację pokoju przy ruchliwej ulicy. Brak możliwości skorzystania z jacuzzi, okazało się, że po włączeniu babelkow była widoczna brązowa ciecz. Parking dla klientów płatny 60 zł za dobe ( zdzierstwo).

    Śniadania przepyszne, ogromny wybór restauracji w pobliżu hotelu. 15 minut spacerkiem do galerii dominikanskiej i panoramy raclawickiej. Pokój z łóżkiem king size bardzo wygodne.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 9 sierpnia 2018

    6,7
    Bardzo blisko starowki, sniadanie bardzo dobre, przyjemna...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi

    Parking dla gosci to zdzieranie dodatkowo pieniedzy, kurz na kratkach wentylacyjnych i alarmie dymnym, bez wentylacji smierdzi w pokoju na pot miedzy innymi dlatego ze nie mozna otworzyc okien.

    Bardzo blisko starowki, sniadanie bardzo dobre, przyjemna bardzo pomocna obsluga.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 8 sierpnia 2018

    10
    Super Hotel
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Wspaniały Hotel , personel grzeczny i pomocny . Smaczne i urozmaicone śniadania . Pokój mieliśmy duży wyposażony dodatkowo w stolik oraz dwa wygodne fotele . Same pozytywne odczucia . Gorąco polecam Best Western Prima we Wrocławiu .

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 6 sierpnia 2018

    7,1
    Śniadanie bardzo smaczne i urozmaicone, pokoje spore i...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Queen
    • 2 noclegi

    Hotel ma przestarzały, niespójny i dość bylejaki wystrój, pokoje są podniszczone. Ewidentnie jest u progu albo obniżenia ilości gwiazdek, albo generalnego remontu. Personel stara się to kompensować i natychmiast po zgłoszeniu, że średnio mi odpowiadają obłupane drzwi do łazienki i grzyb na słuchawce prysznicowej, dostałam propozycję przeniesienia do innego pokoju, w którym usterek nie było.

    Śniadanie bardzo smaczne i urozmaicone, pokoje spore i wygodne.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 1 sierpnia 2018

    7,1
    Hotel w samym centrum
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój typu Queen
    • 1 nocleg

    Pani na recepcji nie za specjalnie miła przy zameldowaniu, nieotwierane okna w obiekcie więc trzeba korzystać tylko z klimatyzacji która chyba była wyłączona bo nie dało się zwiększyć temperatury w pokoju, Duży minus, że na śniadaniach trzeba poprosić o kawę, herbatę i np jajka na ciepło- podają z kuchni, wolała bym mieć większą swobodę wyboru.

    Hotel w samym centrum

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 31 lipca 2018

    9,6
    Bardzo dobrze położony, wszędzie blisko.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Przestronny pokój z łóżkiem typu king-size
    • 1 nocleg

    Bardzo dobrze położony, wszędzie blisko. Bardzo smaczne śniadania, czyste i wygodne pokoje. Pomocna i miła obsługa. Nie ma problemów z parkingiem. Polecam

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 30 lipca 2018

    9,0
    Śniadanie pyszne, warunki bardzo dobre, lokalizacja super.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Przestronny pokój z łóżkiem typu king-size
    • 1 nocleg

    Śniadanie pyszne, warunki bardzo dobre, lokalizacja super. Dosłownie kilka kroków do rynku, a jednak w samym hotelu cisza, nie słychać żadnych odgłosów z ulicy. Polecam...

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 16 lipca 2018

    8,3
    Miły hotel w sercu miasta
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Trochę przestarzałe wyposażenie łazienki. Brak możliwości otwarcia okna. Tylko klimatyzacja.

    Świetna lokalizacja. Bardzo dobre śniadania. Parking pod samym hotelem . Wygodny pokój. Miły personel.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 11 lipca 2018

    8,3
    Weekendowy wypad do Wrocławia.
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Mankament okna , które się nie otwierają i cały budynek wietrzony tylko za pomocą klimatyzacji. Tak poza tym nie można się do niczego przyczepić.

    Hotel super położony dwa kroki od Rynku. Bardzo dobre, wspaniale podane śniadanko, kameralne wnętrza.Blisko przystanku komunikacji miejskiej. Idealny na wypad weekendowy do Wrocławia

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 7 lipca 2018

    5,8
    Wyjazd uważam za mniej udany ze względu na pokój w którym zamieszkaliśmy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    BARDZO nie wygodny materac. Obudziliśmy się ,,połamani”. Poduszki bardzo niskie. Materac miał miękkość deski drewnianej + poduszka płaska = ból karku. Okna bez możliwości otwarcia. Klima mocno wychładza pokój podczas nieobecności w pokoju. Wykładzina w pokoju jak i na korytarzu poplamiona. Stare meble jak za PRL-u. Drzwi do łazienki lekko ,,nadgryzione”. Łazienka niezbyt czysta. Brak szczotki do wc. Ogólnie brzydkie wnętrze. 30 lat temu może ten hotel zasługiwał na 4* ale teraz niestety jest zbyt duża konkurencja i od hotelu który chwali się 4* wymaga się dużo więcej. Szkoda bo już tu nie wrócimy.

    Śniadanie było bardzo dobre i urozmaicone. Każdy znajdzie coś dla siebie. Personel bardzo miły i zawsze służy pomocą. Zameldowanie i wymeldowanie bardzo szybkie i sprawne. Bardzo blisko do centrum jednak w miarę cicho i spokojnie.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 5 lipca 2018

    8,8
    Pobyt udany
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Niezbyt przyjemny zapach na korytarzu hotelu i w pokoju. Brak możliwości otwarcia okna.

    Dobre śniadania, możliwość skorzystania z sauny i jaccuzi. Czysty pokój i łazienka

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 3 lipca 2018

    7,1
    Bardzo smaczne i urozmaicone śniadanie z małym ale - nie...
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Wg mnie obsługa podczas śniadania powinna podjeść po przyjściu gościa do stolika a nie czekać aż sam zapyta o herbatę, kawę, czy jajecznicę ( nie było na stołach). Byliśmy o 13.40 i pokoje nie były jeszcze dostępne. Fakt doba hotelowa zaczyna się o 14.00 ale to rzadko spotykane żeby nie było pokoi trochę wcześniej.

    Bardzo smaczne i urozmaicone śniadanie z małym ale - nie wszyscy czytali informację przy wejściu że np. jajecznica była na zamówienie i myśleli że jajecznicy po prostu nie było. A szkoda bo okazało się że była do wyboru i to w kilku rodzajach.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 3 lipca 2018

    9,2
    Wszystko na 6 .
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Wszystko na 6 .Tylko za 5 -12 pan recepcjonista uprzedził,ze kończy się doba .Tak się troszkę wyganiani poczuliśmy gdyby to było 5 po .No ale reszta super hotel polecam ;)

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 3 lipca 2018

    8,8
    Fajny hotel w centrum
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Parking przy hotelu drogi, wiec warto poszukać możliwości zaparkowania w okolicy na ulicy (będzie taniej).

    Świetna lokalizacja hotelu - kilka kroków od rynku i wszystkich atrakcji Wrocławia. Pokój duży, przestrony i stylowo urządzony, a dodatkowo na stolilku ŻYWY (nie plastikowy) storczyk! Może TV troszke za mały do 'rozmiaru' pokoju, ale to drobiazg. Śniadania różnorodne, świeże i smaczne, a przy tym z miłą obsługą.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 25 czerwca 2018

    7,9
    Śniadania i pomocny personel recepcji
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hotel zasługuje na 3 gwiazdki . Pokoje czyste ale stare, łazienka jak w bloku, spodziewałam się czegoś lepszego

    Śniadania i pomocny personel recepcji

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 14 czerwca 2018

    5,4
    Troche chaos
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Poinformowanie mnie o braku pokoi kiedy bylam juz w drodze (tego samego dnia co data rezerwacji)

    Szybkie znalezienie odpowiednika pokoju o podobnym standardzie

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 11 czerwca 2018

    6,7
    2 butelki wody w każdym hotelu tej klasy są bezpłatne, a...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    2 butelki wody w każdym hotelu tej klasy są bezpłatne, a tutaj niespodzianka. Butelki wystawione na biurku,ale jednak ujęte w cenniku mini baru. W 4 gwiazdkowym hotelu to po prostu trochę wstyd

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 8 czerwca 2018

    9,2
    Warto wrócic
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Sygnał WiFi ... prwadzenie konferencji online przez Skype niestety się nie powiodło - za to kawa z przeprosinami była : szacunek dla Pana Oliwiera !

    Lokalizacja wysmienita , obsługa fantastyczna

    Pobyt: Czerwiec 2018

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!
Przeglądaj galerię zdjęć obiektu Best Western Hotel Prima Wrocław zrobionych przez Gości

Goście ocenili również te obiekty: