Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Blow Up Hall 5050 5-sterren

Kościuszki 42, Stare Miasto, 61-891 Poznań, Polen

#33 van de 106 hotels in Poznań

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 529 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    7,5
    interessant, goed, éénmalig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Boetiekkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer te kil van inrichting. De badkamer en toilet zijn verstopt achter een wand. Leuke tromp d'oeil De vierkantige bril van het toilet is niet praktisch en na 30 sec pijn aan billen en achterwerk Het deel van het gebouw waar de kamers zijn is te donker/duister/somber ( inkom, gang ) De kamers zijn hyper modern ingericht op het kitscherige af Ik stel mij de vraag hoe rendabel dit kan zijn

    Het gebouw is bijzonder qua stijl, interieur met een duidelijk link naar de historiek. De bar op het verdiep is bijzonder. Cocktail en sigarenbar Bar met hoogste plafond in Europa

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    8,8
    Gewoon goed!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Chic Boutique Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aangezien het een kleiner hotel is, ademt het een warme sfeer uit en een persoonlijke benadering, welke toch ontbreekt in de grotere ketens. Personeel ongedwongen vriendelijk. De verbinding met het shoppingcenter, zonder dat je buiten hoeft te gaan, was een aangename verrassing. Supercontent over de kamer, extra groot bed met goede matras, comfortabele badkamer met enorm ruim bad en instapdouche, comfort zoals men het graag heeft!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2016

    7,9
    Prachtig design, schitterend personeel, maar de techniek faalt af en toe
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren redelijk gehorig voor geluiden uit de algemene delen. De douche stroomde over tot in de kamer doordat de afvoer de watervloed van de heerlijke regendouche niet aankan. De deur openen met de iPhone die je ter beschikking krijgt is leuk, maar ook een gewoon sleuteltje ware nuttiger geweest.

    Her interieur, zowel de meubilering, de aankleding als het gebouw (nieuw en gerenoveerd) is imprssionant. De kamers zijn voorzien van alle comfort.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    9,2
    zeer aangenaam.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Chic Boutique Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Meer keuze in restaurant.

    Super leuke en comfortabele kamer. Centrale ligging.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    9,2
    Geweldig
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Boetiekkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De locatie was top En de kamers waren super Vooral de bedden sliepen heerlijk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,1
    Prima hotel maar zeer onpersoonlijk het kan veel aangenamer.
    • Groep
    • Deluxe Boetiekkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De somberheid van hotel!

    Locatie geweldig!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    10
    Wat een geweldig hotel op een moordplek in de stad in een fantastisch gebouw
    • Stel
    • Deluxe Boetiekkamer
    • Verbleef 2 nachten

    restaurant

    de kamer, wat origineel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    9,2
    super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Boetiekkamer
    • Verbleef 1 nacht

    geweldige kamer. geweldig ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 april 2016

    10
    Ik heb de gast voor wie ik geboekt heb gevraagd en hij was...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niet van de gast vernomen.

    Ik heb de gast voor wie ik geboekt heb gevraagd en hij was heel erg blij met de accommodatie en de rust die hij heeft ervaren.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    6,3
    De receptionisten waren zeer behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dit is typisch een geval van overschatting en overwaardering en een luxe waar je voor betaald en die er niet is, zoiets kom je vaak tegen in de z.g.n. voormalige Oostbloklanden. Overdreven styling, er is nauwelijks licht in de kamer, het toilet en de badkamer. GEEN stoelen of kleine tafel in de kamer (die hebben ze later op ons verzoek toch gebracht), je kan alleen op je bed zitten en liggen. In het hele hotel is er nauwelijks licht. De kamers worden niet goed meer gedaan als je er wat langer blijft logeren. De gerant in het restaurant is chiquer dan de klant, je mag b.v. niet zelf je waterglas bijvullen. Enfin zij hebben nog een lange weg te gaan. Absoluut geen kwaliteit/prijs verhouding.

    De receptionisten waren zeer behulpzaam. Het hotel maakt deel uit van een grote shopping mall, dat is een extraatje. Goed restaurant. Prima ontbijt.

  • Beoordeeld op: 30 april 2016

    10
    Super ontbijt en service
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Super ontbijt en service

  • Beoordeeld op: 10 maart 2016

    6,7
    Airco storing met heel veel lawaai, waardoor om 00:30 wakker...
    • Zakenreis
    • Stel

    Airco storing met heel veel lawaai, waardoor om 00:30 wakker geworden en 2 uur voordat probleem was opgelost.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2015

    9,2
    Service, design, aanpalend winkelcentrum
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Helemaal niets.

    Service, design, aanpalend winkelcentrum

  • Beoordeeld op: 7 februari 2015

    8,8
    Fijn niet groot intiem klasse hotel
    • Zakenreis
    • Stel

    Fijn niet groot intiem klasse hotel

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Blow Up Hall 5050

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: