Kępa, 09-110 Sochocin, Polska
Stosunek jakości do ceny
8,4
Bezpłatne WiFi
8,7
Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.
Więcej informacji- otwiera okno dialogoweOpinię może dodać wyłącznie osoba, która zarezerwowała i zrealizowała pobyt w obiekcie za pośrednictwem Booking.com. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy faktycznie odwiedzili dany obiekt. Tylko takie osoby mogą udzielić rzetelnych informacji na temat jakości śniadań, kontaktu z personelem i wyposażenia pokoju.
Chcemy, abyś opisał wszystkie wrażenia – zarówno te dobre, jak i złe. Prosimy zastosować się do kilku prostych wskazówek.
Uważamy, że opinie użytkowników i odpowiedzi obiektów pozwalają przedstawić zróżnicowane perspektywy i doświadczenia, które pomagają gościom podjąć przemyślaną decyzję o wyborze miejsca na nocleg.
Opinie zamieszczane na Booking.com są odzwierciedleniem zaangażowania naszych gości i obiektów, dlatego bardzo je szanujemy.
Niezależnie od tego, czy opinia jest pozytywna czy negatywna, zamieszczamy ją w całości i jak najszybciej po jej otrzymaniu i przeprowadzeniu moderacji w celu sprawdzenia, czy jest ona zgodna z wytycznymi Booking.com. Informujemy też o statusie przesłanych treści.
Gdy opinia zostanie wysłana, możesz ją modyfikować, kontaktując się z obsługą klienta Booking.com.
Stosujemy te same wytyczne i standardy do wszystkich treści przygotowanych przez użytkowników oraz odpowiedzi na te treści przesłanych przez personel obiektów.
Pozwalamy, by opinie przemawiały same za siebie i nie wchodzimy w rolę najwyższego trybunału. Zadaniem Booking.com jest tylko zamieszczanie zdania gości i personelu obiektów.
Niniejsze wytyczne i standardy mają na celu zapewnienie, aby treści na stronie Booking.com były rzeczowe i odpowiednie dla użytkowników w każdym wieku, jednak bez ograniczania prawa do wyrażania także mocnych opinii. Wytyczne i standardy są stosowane niezależnie od tego, czy treści mają charakter pozytywny czy negatywny.
Treści powinny dotyczyć pobytu w obiekcie noclegowym. Najcenniejsze opinie to takie, które są szczegółowe i pomagają innym w podjęciu słusznej decyzji. Prosimy nie zamieszczać komentarzy poruszających tematy polityczne, religijne, etyczne i osobiste. Usuwane będą treści promocyjne, a uwagi dotyczące usług Booking.com powinny zostać skierowane do działów zajmujących się obsługą klientów i obiektów.
Treści powinny być odpowiednie dla użytkowników na całym świecie. Prosimy nie używać wulgaryzmów, także zamaskowanych przy użyciu kreatywnego zapisu – w żadnym języku. Opinie i treści zawierające mowę nienawiści, groźby (w tym groźby użycia przemocy), uwagi o charakterze obelżywym lub seksualnym bądź promujące nielegalne działania są niedozwolone.
Wszystkie treści powinny być oryginalne i stworzone przez użytkowników. Opinie są najcenniejsze, gdy są oryginalne i niewypaczone. Twoja opinia powinna pochodzić od Ciebie. Obiekty współpracujące z Booking.com nie powinny publikować opinii w imieniu gości ani przekupywać gości w zamian za wystawienie dobrej opinii. Nie będziemy też tolerować prób obniżenia ocen obiektów konkurencyjnych poprzez wystawianie im negatywnych opinii.
Szanuj prywatność innych. Booking.com będzie usuwać z zamieszczonych treści adresy e-mail, numery telefonów, adresy stron internetowych, nazwy profili w mediach społecznościowych i podobne dane.
Opinie wyrażane w treściach generowanych przez użytkowników są opiniami klientów Booking.com i personelu obiektów noclegowych, a nie opiniami Booking.com. Booking.com nie przyjmuje odpowiedzialności za treść opinii ani odpowiedzi na nie. Booking.com pełni tylko funkcję podmiotu rozpowszechniającego (bez obowiązku prowadzenia weryfikacji), a nie publikującego opinie i odpowiedzi na nie.
Domyślnie opinie posortowane są według daty dodania. Dodatkowym kryterium wyświetlania jest trafność opinii, na którą składają się np. język, w którym została napisana, opinie z komentarzem czy opinie nieanonimowe. Dostępne mogą być dodatkowe opcje sortowania, np. rodzaj podróżującego, ocena itd.
Koniec okna dialogowegoOcena dodana: 5 Maj 2022
Wojciech
Polskajedzenie nie licząc śniadań i deserów super niestety Dania z karty bardzo się popsuły porównując wcześniejsze wizyty mam nadzieje ze to się zmieni bo kolacja Bardzo ale to bardzo przeciętna
bardzo fajne jacuzzi i strefa saun , dobre śniadanie , fajna okolica idealne miejsce by odpocząć na jeden bądź dwa dni
Pobyt: Maj 2022
Ocena dodana: 21 Marzec 2022
Tonyrockyhorror
PolskaPrzeciętne wi-fi Pokoje mogłyby być bardziej wyciszone Jacuzzi na dworze mogłoby mieć cieplejszą wodę
Bardzo dobrze wyposażona strefa relaksu Duża oferta atrakcji sportowych Świetne jedzenie duży wybór win / alkoholi pomocna obsługa ładny wystrój
Pobyt: Marzec 2022
Ocena dodana: 9 Marzec 2022
Bartosz
PolskaBardzo słaby sygnał telefonii komórkowej.
Basen i siłownia.
Pobyt: Marzec 2022
Ocena dodana: 19 Luty 2022
Ewa
PolskaHotelowe spa otwarte od 16:00 - dramat. Do tego woda w jacuzzi okropnie zimna.
Hotel jest przepiękny! Nowoczesny, czysty, lokalizacja idealna. Można się zrelaksować i bardzo dobrze zjeść. Mega polecam! Bar HASES najlepszy! W życiu nie byłam w hotelowym klubie z tak pozytywnym personelem i cudowną obsługą.
Ocena dodana: 21 Styczeń 2022
Joanna
Polskabasen mało kameralny jednak za to wspaniałe sauny i bania
kuchnia, pyszny steak z karty! wspaniała lokalizacja dla kogoś kto chce być blisko natury a z dala od miasta, pokój i cały obiekt ze spa wraz z personelem ogromny plus
Pobyt: Grudzień 2021
Ocena dodana: 16 Styczeń 2022
Bożena
Polskaniestety obiad- skromny wybór i b.wysokie ceny
śniadanie znakomite, strefa saun , basen - super
Pobyt: Grudzień 2021
Ocena dodana: 16 Styczeń 2022
Katarzyna
PolskaPodczas zabiegu Pani, która wykonywała masaż ominęła jedną partię ciała. Powiedziałam o tym fakcie przy recepcji, Pani była zaskoczona, przeprosiła, jednak nie zostało to uwzględnione przy rachunku. wypadałoby się zreflektować i zaproponować jakieś zadośćuczynienie..Uważam, że należałoby się lepiej przyłożyć do czystości w łazienkach w gabinetach kosmetycznych. Wiszą tam straszne pajęczyny..wstyd.
Zdecydownie najpiękniejsza okolica. Cisza, spokój, zielone otoczenie. lokalizacja idealna na wypoczynek i relaks.
Ocena dodana: 6 Styczeń 2022
Weronika
PolskaPyszne śniadanie, spory wybór, hotel bardzo czysty z klimatem, jeszcze poświątecznym, urządzony bardzo przytulnie, szczególnie polecam jacuzzi, saunę i siłownię :)
Ocena dodana: 26 Grudzień 2021
Iza
Polskadrogie jedzenie i picie ( piwo 20 zł)
sportowy styl
Pobyt: Listopad 2021
Ocena dodana: 25 Listopad 2021
Artur
PolskaMenu bardzo krótkie, mały wybór dań.
Strefa SPA bardzo fajna. Dobre jedzenie w restauracji i szeroki wybór win.
Pobyt: Listopad 2021
Ocena dodana: 28 Wrzesień 2021
Iza
PolskaBardzo dobre śniadania
Pobyt: Wrzesień 2021
Ocena dodana: 2 Wrzesień 2021
Monika
PolskaTo był mój kolejny pobyt w hotelu.Podróżowałam już w różnych kombinacjach.Z przyjaciółkami,z rodziną. Tym razem byłam sama.Świetne miejsce,genialny personel,fajne pokoje.Uwielbiam to miejsce.Polecam dla każdego.
Ocena dodana: 1 Wrzesień 2021
Barbara
PolskaNie było takiej rzeczy ani sytuacji.P
Podobało mi się wszystko , jedzenie okolica , różnorodność otoczenia.
Ocena dodana: 24 Sierpień 2021
Iwona
PolskaCudowny pobyt💛. Pyszne śniadanie i kolacja. Mnóstwo atrakcji dla całej rodziny. Dla dzieci hitem były koniki polskie i spacer po lesie na ich grzbiecie, no i basen oczywiście. Szczególne podziękowania dla pana trenera za organizację meczu piłki wodnej🤽♂️. Dla dorosłych super strefa SPA 16+.
Ocena dodana: 16 Sierpień 2021
Małgorzata
Polskaobsługa pomocnicza w restauracji (młode osoby - niekomunikatywne, nie opiekujące się gośćmi) + muchy nad jedzeniem bufetowym
standard obiektu - znakomity !
Ocena dodana: 4 Sierpień 2021
Ireneusz
PolskaDużo przestrzeni i bogaty wybór i pyszne śniadanie . Bardzo fajne miejsce, serdecznie polecam.
Ocena dodana: 20 Lipiec 2021
Ewa
PolskaSłychać było łazienkę z sąsiadującego pokoju
menu ,strefa saun ,położenie
Ocena dodana: 19 Lipiec 2021
Wojciech
Polska- hotel zdecydowanie z tych droższych, ale coś za coś
- piękny, nowoczesny hotel, z olbrzymią infrastrukturą do uprawiania różnego rodzaju sportów - świetna restauracja, dobre śniadanie i świetne dania z karty
Ocena dodana: 25 Czerwiec 2021
Paweł
PolskaBardzo niemiła obsługa. Pani na recepcji tragedia, zmęczona życiem zdawkowe informacje, wręcz bym powiedział złośliwe komentarze. Gdyby personel był bardziej uśmiechnięty, uczynny dałbym 10/10.
Bardzo czysto, rewelacyjne baseny, dobre jedzenie.
Ocena dodana: 15 Czerwiec 2021
Mateusz
PolskaW niektórych miejscach gorsze wifi, ale w rezultacie jest to zaleta a nie wada 😊
Absolutnie każdy aspekt
Ocena dodana: 17 Marzec 2021
Anna
PolskaByliśmy w trakcie pandemii, więc było a/mało ludzi b/ sniadanie do pokoju. Fantastyczna obsługa, która dodatkowo dbała o reżim sanitarny. Piekna okolica na spacery, pyszne śniadania. Zdecydowanie polecam
Pobyt: Luty 2021
Ocena dodana: 9 Marzec 2021
Piotr
PolskaPo raz kolejny niesamowity pobyt w jakże cichym i komfortowym miejscu. Basen i SPA bardzo czyste oraz z przemiłą obsługą. Kuchnia - rewelacja!!! Dania przepyszne, świeże i szybko podane - niestety do pokoju w związku z restrykcjami rządowymi, chociaż mimo całkowitego lockdownu restauracji w Polsce to i tak duży plus i niesamowite uczucie mieć podane do stołu , który był nakryty i przygotowany w pokoju. Reżim sanitarny zachowany na każdym kroku co sprawiało poczucie bezpieczeństwa.
Pobyt: Marzec 2021
Ocena dodana: 21 Luty 2021
Adam
PolskaWszystko było ok
Strefa relaksu, basen, sauna, jacuzzi, pyszne śniadania. Czysty, zadbany hotel
Pobyt: Luty 2021
Praga, Czechy
Mallnitz, Austria
Sarbinowo, Polska
Kowno, Litwa
Booking.com jest częścią Booking Holdings Inc. – światowego lidera w internetowej branży turystycznej.
Na naszej stronie dostępnych jest ponad 70 milionów opinii o obiektach – wszystkie pochodzą od prawdziwych i sprawdzonych gości.
Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.
Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.
Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.
Jeśli dokonałeś rezerwacji przez naszą stronę i chcesz napisać opinię, musisz się zalogować.
Koniec okna dialogowego