Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe

Hotel Bonifacio – opinie 4-gwiazdkowy

Kępa, 09-110 Sochocin, Polska

Nr 1 z 1 hoteli w mieście Sochocin

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 162 opinii o hotelu

8,9

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9

  • Komfort

    8,9

  • Lokalizacja

    8,9

  • Udogodnienia

    9,1

  • Personel

    9,1

  • Stosunek jakości do ceny

    8,3

  • Bezpłatne WiFi

    7,9

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 13 listopada 2018

    9,6
    Doskonałe śniadanie, zaciszne miejsce w środku lasu
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Hotel doskonały dla rodzin z dziećmi i takich gości było naprawdę sporo. Ja akurat byłem z partnerką więc dla mnie tłum dzieci to była mała wada. Nie działało jacuzzi (awaria), a że jest tylko jedno to nie można było skorzystać.

    Naprawdę bardzo dobre i zróżnicowane śniadanie. Hotel w zacisznej okolicy - w środku lasu. Idealnie miejsce na spacery po lesie.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 20 września 2018

    9,2
    bardzo dobre śniadanie
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    zamawiając duże łóżko ( podwójne) jakoś nie przyszło mi do głowy, że będą to dwie spięte ramy z luźnymi materacami, które rozsuwały się kilka razy w nocy... niezbyt fajnie...

    bardzo dobre śniadanie bardzo miły personel ładne pokoje, cisza i spokój

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 30 sierpnia 2018

    9,6
    - pokój czysty, urządzony b.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    - więcej miejsc postojowych przed hotelem - do menu dorzućcie Żywca w butelce i więcej Jazzu ;)

    - pokój czysty, urządzony b. komfortowo 5+ - pościel i łóżko 5+ - śniadanie i kolacja w restauracji 5+ - ogólnie hotel i otoczenie na 5+ - cisza i spokój, lokalizacja w środku lasu na 5+ - architektura obiektu 6+

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 23 sierpnia 2018

    8,3
    Lokalizacja w lesie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi

    Dużo Warszawiaków;) Jeśli ktoś lubi ciszę i spokój niech raczej na to nie liczy... dużo rodzin z dziećmi. ( przynajmniej tak było podczas długiego weekendu).

    Lokalizacja w lesie. Spływ kajakowy.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 19 sierpnia 2018

    10
    Cudowne miejsce!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Więcej koszy na śmieci w przestrzeni hotelowej.

    Zacznę od obsługi hotelu ponieważ według mnie jest to największa zaleta hotelu. Począwszy od pań pokojowych - zawsze uśmiechniętych i pomocnych. Dalej kelnerzy - życzliwi i profesjonalni. Recepcja na najwyższym poziomie. SPA - cudowny relaks, cudowne Panie. Kadra sportu przesympatyczna i wykwalifikowana. Na każdym kroku uśmiech! Jedzenie pyszne! 2 baseny, boiska, korty i super siłownia! Bardzo fajne zajęcia fitness. Wellness przestronny, bardzo mało ludzi, do wyboru sauna sucha, parowa, pokój relaksu, bąbelki i czego tam jeszcze nie było! Hotel czysty - widać dbałość o szczegóły ;) Przestrzeń wokół hotelu - mieszane lasy, wymarzone na spacer, rower, jazdę konną. W dwóch słowach jestem : urzeczona i zachwycona! :) Z pewnością tu wrócę !

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 13 sierpnia 2018

    8,3
    Hotel dla rodzin, ale z nieco starszymi dziećmi.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    tłok, brak kontroli tego co się dzieje w brodziku dziecięcym - rodzice siedzą parami(wystarczy jeden) zabierając przestrzeń maluchom, starsze dzieciaki, które powinny pływać już w normalnym basenie skaczą do brodzika na szczupaka albo trącają inne dzieci zabawkami (hula hop do brodzika 2x2 m^2?). Rodzice nic z tego sobie nie robią, obsługa również. Generalnie albo powinny być dwa brodziki np. dla dzieci do 1 roku życia albo jakaś kontrola i porządek. Woda w głównym basenie zimna, więc tam odpada zabawa w wodzie z małym dzieckiem. Na zewnątrz hotelu Januszerka pełną gębą, jakieś rezerwację leżaków przez rzucenie ręcznika czy zostawienie szlafroku i klapków na stole, bo "ja tu siedziałem". Zasada powinna być prosta - jak leżak jest wolny, to każdy pozostały gość ma prawo z niego skorzystać. Jak ludzie nie mają krzty rozsądku i rozumu to obsługa i regulamin powinny załatwić sprawę. Lunch za 75 zł w formie bufetu nie adekwatny do jakości i różnorodności jedzenia. Słabe ciśnienie wody w każdym miejscu (łazienka, prysznic basenowy). Spryskiwacz do dezynfekcji stóp pusty albo zepsuty.

    Obsługa hotelu, cały personel Krajobraz Śniadanie Duży szlafrok Dużo miejsc, kanap, sof, foteli do relaksu

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 27 maja 2018

    7,5
    Obsługa restauracji totalnie zawieszona, kelnerka pomyliła...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obsługa restauracji totalnie zawieszona, kelnerka pomyliła dania a byliśmy jej jedynym stolikiem dwu osobowym. Płatność karta w recepcji, bo rozładował się terminal na restauracji... Rano nie było wody w brodziku dla dzieci... bo puściły zawory. Wentylacja w pokoju głośna i bardzo zimna.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 16 maja 2018

    4,2
    Bardzo miła obsługa
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Fatalny stan deski do prasowania i żelazka, która pobrudziła mi 3 białe koszule. Brudno i dość zniszczone wykończenia wnętrz pokojów oraz części wspólnych

    Bardzo miła obsługa

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 25 marca 2018

    8,8
    Super komfortowe pokoje , piekny teren wokół
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W tygodniu strefa spa jest otewarta dopiero od 17 i tylko do 21. Jezeli pobyt jest tylko na 2 dni to nie bardzo jest kiedy z tego skorzystać złaszcza ze doba się kończy o 11:00. To samo dotyczy się zabiegów w Spa ponieważ jest otwarte dopiero od 14:00. Jeżeli ktoś się wybiera w tygodniu żeby skorzystać z zabiegów trzeba to zgłaszać przy rezerwacji pokoju.

    Super komfortowe pokoje , piekny teren wokół Hotelu, bardzo dobre śniadania. Super spa , siłownia i basen.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 22 marca 2018

    9,2
    Infrastruktura i opieka nad dziećmi.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Krótka doba hotelowa. W weekend od 16:00 do 11:00 następnego dnia. Przedłużenie kosztuje.

    Infrastruktura i opieka nad dziećmi. Pyszne jedzonko w restauracji. Zwierzątka. duży pokój. kameralny hotel. ładne położenie w lesie. dobrze zaopatrzony bar :) czysto i ładnie wokół hotelu.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 20 marca 2018

    8,3
    Bardzo przyjemny pobyt - jak zwykle zreszta w hotelu Bonifacio
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Głośno działająca klimatyzacja/wentylacja? Drobne mankamenty techniczne pokoju

    Świetna strefa SPA, duży basen, nowa silownia dobrze wyposażona jak na hotelową. Sala fitnes, duża sala dla dzieci z dmuchanym zamkiem. Liczne zajęcia dodatkowe zarówno dla dzieci jak i dorosłych (weekend) Dodatkowo miłym gestem była butelka proseco na powitanie! Bezproblemowe przedłużenie doby do 13-14

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 12 marca 2018

    9,6
    Weekend idealny
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obsługa w restauracji podczas kolacji sprawiała wrażenie jakby chciała jak najszybciej obsłużyć gości, co czasem było dość irytujące, choć Panie były miłe.

    Pokoje,obsługa recepcji i panie sprzątające,sauny,siłownia i okolica. Wypoczynek idealny, zwłaszcza że mogłam wziąć dużego psa. Wegańskie opcje w menu były miłym zaskoczeniem. Zamierzam zabrać tam mamę i inne przyjaciółki.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 28 lutego 2018

    8,3
    śniadanie dobre, spory wybór jedzenia, w tym dobrych wędlin...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    klimatyzacja koszmarnie głośna, nie można spać (nawet ze stoperami w uszach), nie reaguje na zmianę ustawień - pomimo obniżenia temperatury grzała do 27,5 stopnia i huczała całą noc, bufet kosztuje 65 zł za osobę (w niedzielę nie ma bufetu), jedzenie w porządku, ale bez szału jak za taką cenę, polecam pobyt pt-sob, w niedzielę hotel zamiera, infrastruktura i usługi czynne są do 16, mimo to obsługa udostępniła siłownię (duży plus), choć mam wrażenie, że nie każdy chciałby sam chodzić i prosić o klucz, i na koniec - cena, uważam, że zbyt drogo nie tylko hotel czy jedzenie, ale również usługi spa

    śniadanie dobre, spory wybór jedzenia, w tym dobrych wędlin i pieczywa , hotel ładnie położony i urządzony, pokoje komfortowe z ładnymi łazienkami, basen wewnętrzny nie był zatłoczony, strefa saun kameralna, ogólnie czysto, ładnie i przyjemnie, choć trochę sztywno

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 3 lutego 2018

    8,3
    Bardzo ciekawe i komfortowe SPA.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Brak szlafroków XXL (największy rozmiar XL), w pokoju brak torebki na brudną bieliznę, na basenie brak ręczników, bardzo słaba szatnia (szafki jak w PRL, brak kluczyków do szafek - tzn. zamki były ;) ale nie było czym ich zamykać) przy basenie. W restauracji bardzo uboga karta. Kiedy ustawiałem w pokoju TV by swobodnie oglądać z łózka zaskoczyła mnie gruba warstwa kurzu za nim.

    Bardzo ciekawe i komfortowe SPA. Duży basen i ciekawa spokojna okolica. Na basenie dużo zabawek co podobać możne się dzieciom. Smaczne jedzenie w restauracji. Śniadania bardzo smaczne z dużym wyborem potraw.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 30 stycznia 2018

    7,5
    Dużo atrakcji dla dzieci (uwaga - wyłącznie w piątek i...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi

    1) Okropny hałas z klimatyzacji - wielokrotnie wybudzający dziecko w ciągu nocy. 2) Dość drogi bufet (150 PLN za 2 dorosłych i małe dziecko - za posiłek). 3) Z uwagi na małą liczbę gości w niedzielę wieczorem bufet nie serwował kolacji - o czym nas nie poinformowano!!

    Dużo atrakcji dla dzieci (uwaga - wyłącznie w piątek i sobotę; w niedzielę hotel był niemal pusty i sala zabaw została zdemontowana/zamknięta). Rodzinna atmosfera. Piękny las w bardzo bliskiej odległości od hotelu

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 29 stycznia 2018

    8,8
    Relaks w dobrym stylu!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Wczesna godzina wymeldowania - krótka doba hotelowa (11:00)

    Bardzo smaczny bufet. Dużo udogodnień w hotelu. Recepcja przy zameldowaniu informuje o zaplanowanych na weekend atrakcjach (np trening fitness, koncert na żywo). Przestronny pokój z balkonem. Bardzo profesjonalne SPA.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 18 stycznia 2018

    9,2
    Nie podobało mi się to ,że klimatycja w nocy chodziła tak...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Nie podobało mi się to ,że klimatycja w nocy chodziła tak głośno ,ze nie dało sie normlanie spać. Człowiek wstał zmeczony tym hukiem, pobyt był super udany ale tylko tylko ten huk wieczorem.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 9 stycznia 2018

    10
    Pobyt niezapomniany, super miejsce - polecam gorąco
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedyną rzeczą, która mi się nie podobała, to gabinety spa- zbyt jasne- okna wychodzące na zewnątrz, co powodowało, iż relaks nie był kompletny. Gabinet spa kojarzy mi się z przyciemnionym pokojem, zapachem świec- tego brakowało- i relaksacyjną muzyką. Zbyt cienkie kołdry - ale poprosiłam o drugą i nie było problemu

    Śniadania oraz bufet kolacyjny bardzo urozmaicony - smacznie i zdrowo W restauracji a la carte również smacznie i pięknie podane Obiekt położony w pięknej okolicy, w otulinie lasu - cisza i spokój Przestrzeń wokół hotelu przepiękna- kort tenisowy, boisko sportowe, konie- możliwość nauki jazdy, basen zewnętrzny oraz wewnętrzny, wspaniałe sauny ze strefą relaksu, jacuzzi, siłownia, sala fitnes z możliwością pracy z trenerem personalnym Zabiegi spa na wysokim poziomie - polecam masaż kamieniami i miodem, a także- wykonywany przez fizjoterapeutę masaż ciała body work😊

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 7 stycznia 2018

    7,5
    Hotel ładny, spa bardzo przyjemne, duży basen czysty,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W pokoju było zimno. Pomimo tego, ze zgłosiliśmy to w recepcji nadal było zimno. Nie podobał mi się bocian zamknięty w mini zoo i jeleń chodzący po mega błocie (chyba ze lubi, mogę się nie znac).

    Hotel ładny, spa bardzo przyjemne, duży basen czysty, okolica ekstra cicha spokojna, śniadania bardzo smaczne i świeże produkty.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 1 stycznia 2018

    9,6
    Rewelacyjne SPA w cichej okolicy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Za zimna woda w jacuzzi, brak ciepłych dań wegetariańskich w bufecie obiadowym. Dosyć drogie jedzenie.

    SPA, lokalizacja - można spacerować po lesie, cisza i spokój. Obsługa SPA znakomita. Super basen solankowy. Zabiegi w SPA rewelacyjne. Jedzenie pyszne. Pokoje standardowe przestronne.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 22 grudnia 2017

    8,8
    Świetne miejsce na chwilę wytchnienia od zgiełku miasta i pośpiechu
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Świetna restauracja z imponującą kartą win, świeże śniadanie oparte na lokalnych składnikach (warzywa, mleko, jajka). Poza tym malutka, ale dobrze wyposażona salka do ćwiczeń, pokój relaksu (jakiego dotychczas nie widziałem) z cichą muzyka i wibrującymi leżakami, duża i dobrze rozplanowana strefa spa....

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 13 listopada 2017

    10
    wyjazd służbowy ale hotel wspaniały Na pewno tam wrócę ale już nie służbowo :)
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    wifi kiepskie zasieg GSM bardzo słaby - radze na recepcji prosic o kabel i podłączać laptopa do sieci

    dbałość o szczegóły czystość spokój uśmiechnięty i życzliwy personel

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 26 października 2017

    7,1
    Hotel wart tylko trzech gwiazdek (poprzez małe niedociągnięcia). Mogło być lepiej.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Popsuta klimatyzacja, w nocy było zimno. Pani z obsługi w rudych włosach nie do końca miła. Siłownia nieczynna (później okazała się czynna - w błąd wprowadziła nas wspomniana wcześniej Pani z obsługi). Sprzęt w siłowni nie do końca czysty, trochę jego mało, brak wolnych ciężarów. Na zewnątrz po sezonie letnim nie posprzątanie leżaki i baldachimy na których zbiera się grzyb/zabrudzenie. W mini zoo uwięziony bocian w ciasnej klatce. Bar w części restauracyjnej niczym z PRLu poprzez swój design. Kelnerzy koniecznie powinni mieć koszule, a nie koszulki polo, przez co wygadają jak trenerzy.

    Spa bardzo dobre, byliśmy we dwoje w ciągu tygodnia, tak więc mieliśmy je tylko dla siebie. W spa dostępne ręczniki oraz super dodatek woda z cytryną lub limonką. W spa czysto, dobra muzyka relaksacyjna. Restauracja - bardzo dobre jedzenie (sandacz, tatar, sałatki). Duży basen z torami do pływania. Świetna okolica - lasy, świeże powietrze. Dobre śniadanie.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 26 października 2017

    8,3
    Świetna lokalizacja, cisza, spokój.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Kolacja bufetowa za tę cenę mogłaby być lepsza. Dla dzieci niestety jak zawsze do wyboru frytki (które nie były zbyt dobre) i nuggetsy.

    Świetna lokalizacja, cisza, spokój. Fajny dmuchaniec w kąciku zabaw dla dzieci.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 17 września 2017

    10
    Było tak jak chciałem, po prosty najlepiej!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszytko mi się podobało i nie mam się do czego przyczepić, ale pomocną rzeczą była by kuchenka mikrofalowa gdzieś przy barze żeby móc ogrzać sobie posilki nie zwracając głowy kelnerom.

    Atmosfera, która panuje w hotelu jest niezwykła. Cisza, spokój, personel uśmiechnięty i pomocny w każdej sytuacji. Strefa spa jest wyjątkowa i ma wszystko czego potrzeba do udanego odpoczynku.Pokój jest dobrze wyposażony i czysty.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 17 września 2017

    10
    Wspaniały czas w pięknym miejscu!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niestety poza zewnętrznym placem zabaw brak atrakcji dla dzieci- np. pokoju zabaw, niebędnego przy deszczowej pogodzie, brak też kącika dla dzieci w restauracji. Domyślam się, że to z powodu remontu, niemniej przy pobycie rodzinnym, dla nas to pozycje obowiązkowe.

    Piękny, nowoczesny hotel z przemiłą obsługą i wspaniałym SPA oraz basenami. Hotel położony na łonie natury, w zacisznym i kojącym miejscu.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 13 września 2017

    10
    Przyjazne, komfortowe miejsce blisko Warszawy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Drobiazgi - nie działały wszystkie kanały w telewizji, słaby internet. Nie działała nam lampka w pokoju oraz "piecyk", który stanowił tylko ozdobę. Wg nas rowery powinny być w cenie dla Gości. Dodatkowo płatne wszelkie atrakcje sportowe poza basenem.

    Cudowne pokoje, widok i wspaniałe otoczenie. Świetna strefa wellness i basen oraz infrastruktura sportowa.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 29 sierpnia 2017

    7,1
    uczucia mieszane standard niższy niż powinien być w hotelu czterogwiazd.lecz mimo to warto odwiedzić
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Hotel dość fajny ale nie jest to wg mojej oceny hotel czterogwiazdkowy, dała bym trzy gwiazdki ale gdyby nie było usterek biorąc pod uwagę usterki na ten moment to tylko dwie gwiazdki bo uważam że w hotelu anie czterogwiazdkowym ani w trzy gwiazdkowym pewne rzeczy nie powinny mieć miejsca a te rzeczy to: zniszczone szlafroki, poplamione wykładziny w pokoju i na korytarzu, uszkodzenia na meblach - obite krzesła, od biurka odchodzi okleina, widać kable przy telewizorze które wg mnie w hotelu czterogwiazdkowym powinny być ukryte, obite ściany, uszkodzony obrazek na ścianie, poduszki tak zwane ozdobne z plamami, skromne wyposażenie pokoju jak na cztery gwiazdki, w mini barku tylko napoje bez przekąsek ani alkoholi, na dodatek bark informacji o cenach z mini barku, brak zestawu do parzenia kawy i herbaty na nasze życzenie dostaliśmy czajnik, leżaki zużyte, meble ogrodowe na zewnątrz tez noszą już ślady zużycia, po wejściu pani w recepcji nas nawet nie powitał zwykłym dzień dobry, na początek dostaliśmy pokój który w ogóle w niczym nie przypominał tego ze zdjęć na bookingu, dopiero gdy poprosiliśmy o jego wymianę bez problemu dostaliśmy ten który faktycznie na tych zdjęciach się znajdował. Kolejnym minusem jest aktualna rozbudowa hotelu więc pod oknem przemieszczali się robotnicy. Uwagi które mam opisuję dla tego iż hotel jest czterogwiazdkowy a wg mnie jego standard temu nie odpowiada.

    Hotel jednak ma zalety takie jak położenie - las, łąka, -baseny, strefę relaksu, bardzo dobre i urozmaicone śniadanie, i ogólnie jest ładny nie biorąc pod uwagę śladów zużycia, i mimo uwag które opisałam pojechała bym tam jeszcze raz z tym że teraz po prostu już wiedziała bym czego się spodziewać i tylko w cenie promocyjnej którą zapłaciłam czyli 220 zł za pokój dwuosobowy, nie zapłaciła bym normalnej stawki tego hotelu czyli około 400 zł.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 11 lipca 2017

    9,6
    Superekstra!!!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Jedyny minus to taki, że znalezienie miejsca w tym hotelu graniczy z cudem.

    Byliśmy drugi raz i na pewno wrócimy. Największe atuty: basen odkryty 25 m, infrastruktura sportowa, piękne spa, komfort pokoju i łazienki. Jest idealnie, cały dzień można robić coś ciekawego.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 6 maja 2017

    9,6
    Swietny hotel blisko natury dla aktywnej rodziny
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    - spodziewalem sie wiekszej i lepiej wyposazonej sali fitness, ale hotel w tym sezonie sie rozbudowuje - skrzypiace szklane drzwi do lazienki, ktore moga budzic w nocy

    - wysmienita kuchnia (zarowno bufet jak i z karty) - komfortowe pokoje - bardzo ladne i duze baseny (wewnatrz i na zewnatrz) - udogodnienia sportowe (boiska, korty tenisowe, rowery, treningi) - hotel bardzo przyjazny rodzinom z dziecmi

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 21 kwietnia 2017

    9,2
    Super miejsce (dookoła las, możliwość wypożyczenia roweru),...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Godzina otwarcia strefy wellness w tygodniu mogły by być wcześniejsza.

    Super miejsce (dookoła las, możliwość wypożyczenia roweru), niewielki, fajnie zaprojektowany hotel, zarówno dla par, jak i rodzin z dziećmi. Bardzo fajna strefa wellness - duży basen (w porównaniu do innych hoteli z basenem), czyste zadbane sauny.

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 11 kwietnia 2017

    10
    Przestronnie, przytulnie, spokojnie, gościnnie i miło...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Wspaniała opcja na weekendowe odprężenie. Dookoła piękne i rozległe tereny do spacerów. W samym hotelu wiele możliwości na relaks czy aktywności sportowe. Smakowite dania w restauracji a'la carte (niemniej ceny posiłków wysokie).

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 20 marca 2017

    9,6
    Sportowy relaks na świetnym poziomie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    - brak siłowni

    - bogata oferta sportowa (zajęcia fitness, aqua aerobik) - bardzo dobra infrastruktura SPA&Wellness - wyśmienite śniadania jak również dania serwowane w restauracji - miły i kompetentny personel - dobra lokalizacja (godzina od Warszawy)

    Pobyt: Marzec 2017

  • Ocena dodana: 15 marca 2017

    9,0
    Skarb znaleziony w środku lasu.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Właściwie to nie ma się do czego przyczepić. Mam takie podskórne wrażenie, że nie wszystkie materiały wykończeniowe są z półki, do której aspiruje hotel. Czas pokaże na ile są trwałe.

    Przestronne pokoje, prosty styl, naturalne materiały i cisza. Coś niesamowitego jak cicho tam jest. Śniadanie urozmaicone, nawet wegetarianie mogą smacznie zjeść. Być może karta w restauracji nie jest szczególnie obfita ale za to potrawy niezwykle smaczne i pysznie podane. Kuchnia polska palce lizać! Muszę także pochwalić personel hotelu za naturalną uprzejmość i humor. Niestety ze względu na krótki czas pobytu, nie miałem możliwości skorzystać z bogatej oferty sportowej. Znajomy mieszkający w hotelu przez długi już czas bardzo sobie chwali siłownię i basen.

    Pobyt: Marzec 2017

  • Ocena dodana: 1 marca 2017

    8,8
    Pobyt z dzieckiem w tygodniu
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi

    Hotelowa sieć WiFi jest otwarta (niezabezpieczona), zatem dla bezpieczeństwa gości warto ją szyfrować i gościom udostępniać login i hasło- na podobieństwo innych hoteli w Europie. Atrakcje dla dzieci są dostępne tylko w sobotę i niedzielę, z uwagi na to, że w tych samych salach w tygodniu odbywają się konferencje różnych firm. Wypożyczenie turystycznego łóżeczka dla dziecka- płatne 25zł za dobę to raczej pomyłka, nie spotkałem się z czymś takim w hotelach europejskich, a tym bardziej 4-gwiazdkowych w Polsce.

    Obiekt zlokalizowany na dużej polanie w lesie w odległości 80km od centrum Warszawy, łatwy dojazd samochodem. Przed obiektem- duży parking dla samochodów gości. W obiekcie jest winda. Pokój przestronny, z balkonem, z klimatyzacją, z bezprzewodowym dostępem do Internetu. Łazienka duża i wygodna, z prysznicem. Przyjechaliśmy z dwuletnią córeczką- hotel do pokoju dostarczył nam bezpłatnie wanienkę, krzesełko do karmienia, czajnik, pościel dla dziecka (przywieźliśmy własne łóżeczko turystyczne). Smaczne, pożywne i sycące śniadania w formie bufetu szwedzkiego- na ciepło i na zimno. Bardzo dobra restauracja, serwująca przekąski, dania obiadowe i kolacje, wina, smaczne herbaty zimowe, itd. Obok recepcji jest bar oraz duży telewizor. Pomocny personel. Ponieważ atrakcje dla dzieci nie są dostępne w tygodniu, to specjalnie dla naszej córki urządzono kącik: zabawki, kredki, materiały do rysowania. Obok hotelu, na jego terenie w zamkniętych klatkach- są dwa dziki, dwie wiewiórki, jastrząb, gęś oraz koniki polskie na wybiegu. Na terenie obiektu są bardzo relaksujące: sauny (parowa i sucha), basen, zimne wiadro wody na głowę, zimny basen. Dostępne są masaże. Muzyka umila pobyt w strefie SPA.

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 27 lutego 2017

    10
    Weekend u przyjaciół
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ten hotel ma fantastyczną atmosferę. A wszystko dzięki ludziom, którzy ją tworzą. Począwszy od recepcji, gdzie jest się witanym jak wyczekiwany gość, poprzez bar z czarującym Panem Mirkiem i restaurację z bardzo zaangażowanym i zapracowanym Managerem Panem Mariuszem aż do spa z nieocenionym Panem Bartkiem wraz z całym zespołem. A wisienką na tym ludzkim torcie jest Asia - szefowa od sportu! Dobra kuchnia, nowoczesny design i tylko 70 kilometrów od Warszawy.

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 21 lutego 2017

    8,8
    Świetne miejsce.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Wystrój pokoju bez szału i cech szczególnych - ale ma to właściwie niewielkie znaczenie. Brak czajnika.

    Basen - świetny!!! 18 metrów długości, można normalnie pływać. Pobyt w zimie nie pozwala docenić mnogości boisk, ale infrastruktura sportowa jest naprawdę zawodowa! Kluski leniwe na śniadanie - super :-D

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 30 stycznia 2017

    10
    Zdecydowanie będę tu wracać!
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Atmosfera w hotelu jest cudowna. Zgrany personel, pełen pasji i dobrej energii czyni to miejsce naprawdę wyjątkowym! Endorfiny przez cały pobyt :-) Strona internetowa nie oddaje w pełni jak fantastyczne jest to miejsce. Profesjonalna obsługa, przepiękne SPA, mnóstwo dodatkowych atrakcji i przepyszne jedzenie. POLECAM!

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2017

    10
    Idealny dla dzieci
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    To moj drugi pobyt w Bonifacio. Obsługa i kultura na najwyższym poziomie. Świetna organizacja czasu dla dzieci, Panie animatorki- przesympatyczne. Wszystko na 6+!

    Pobyt: Grudzień 2016

  • Ocena dodana: 1 stycznia 2017

    8,3
    Świetne miejsce na rodzinny relaks!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Drobne usterki w pokojach, drzwi do lazienki nie dało sie zamknąć, zle zamocowane.

    Elastyczność i uprzejmość obsługi, położenie i design.Pyszne jedzenie!

    Pobyt: Grudzień 2016

  • Ocena dodana: 31 grudnia 2016

    9,6
    Świetna lokalizacja, idealny na krótki wypad poza miasto.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Głośna klimatyzacja, nawet po wyłączeniu wydawała dźwięki głośno się gotującego czajnika elektrycznego.

    Świetna lokalizacja, hotel idealny na krótki wypoczynek w leśnym otoczeniu. Pokój zabaw i animacje dla dzieci, basen z atrakcjami, sauna do dyspozycji. Bardzo ładny pokój.

    Pobyt: Grudzień 2016

  • Ocena dodana: 6 grudnia 2016

    10
    Bonifacio- moim zdaniem najlepszy podwarszawski Hotel
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Byłam kilkukrotnie i jestem pod dużym wrażeniem. Bliska odległość od Warszawy, bardzo dobry dojazd, świetnie oznakowany. Obiekt położony w samym środku lasu. Czysty, bardzo przytulny i nowoczesny. Pyszne różnorodne śniadania. Wybór wędlin własnego wyrobu, pyszny prawdziwy chleb, nie jakieś chemiczne bułki. Oddzielny bufet dla dzieci. W restauracji, krótka regionalna karta. Kucharz będący cały czas w kontakcie z gości-bardzo miłe i mało powszechne w innych hotelach. Mimo, że hotel był cały wypełniony, nie czuło się tłumów na basenie, w saunie czy przy bufetach. Dobrej jakości zabiegi i w świetnych cenach. na miejscu był dostępny także fizjoterapeuta. Polecam masaż body work u Pana Bartka (mocno, ale wiesz, że żyjesz). Hotel idealny dla rodzin z dziećmi bardzo bogaty program animacji również na dworze. Cudowne, ciepłe Panie opiekunki, nasze dzieci nie chciały wychodzić z pokoju zabaw. Chciałbym się do czegoś przyczepić, ale nie ma do czego! Może jedynie, do tego, że ciężko tam z terminem, ale warto sobie planować wcześniej.

    Pobyt: Grudzień 2016

  • Ocena dodana: 5 grudnia 2016

    7,1
    bardzo fajne miejsce czyste, luksusowe no i bardzo dobra...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    żeby tam dojechać w nocy to trzeba mieć w sobie dużą dozę pewności, nawigacja nie daje pewności, że jedziemy w dobrym kierunku. Musiałem zadzwonić do hotelu, żeby dojechać do niego i było to małe wyzwanie. ale obsługa była super więc wszystko dobrze się skończyło. W łazience szklane drzwi i to doświadczenie było dość trudne. chybotliwa konstrukcja i dźwięki jakie wydawała zawieszona tafla szkła nie dawały pewności, że wytrzymają. Śniadanie, nie jem ssaków i ptaków i dla takich osób nie ma nic dobrego nawet jajecznica była dziwnie sucha - jak bym wióry jadł.

    bardzo fajne miejsce czyste, luksusowe no i bardzo dobra restauracja, jedzenie było pyszne.

    Pobyt: Listopad 2016

  • Ocena dodana: 4 grudnia 2016

    9,6
    Świetne miejsce do wypoczynku
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jestem bardzo zadowolona z pobytu, spa na bardzo wysokim poziomie ( szczególnie polecam Pana Bartka od masażu - przynosi ulgę) a do tego ten rytuał saunowy :D Ciekawa karta i przesympatyczny szef kuchni! Wyjazd z przyjaciółkami bardzo udany, nawet udało sie potupać nóżką :). Na pewno chce zabrać też rodzine, bo hotel jest rownież świetnie przygotowany dla rodzin z dziećmi. Dziękujemy i do zobaczenia!!

    Pobyt: Grudzień 2016

  • Ocena dodana: 30 listopada 2016

    7,9
    Zaplecze rekreacyjne.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Przydałyby się drobne prace remontowe (zaplamione wykładziny w pokoju, niedrożny odplyw wody w kabinie prysznicowej).

    Zaplecze rekreacyjne. Pyszne śniadania, bardzo dobra kuchnia. Miły personel.

    Pobyt: Listopad 2016

  • Ocena dodana: 28 listopada 2016

    10
    Świetne miejsce na relaks
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Przydałoby się kilka dań wegetariańskich w karcie i w bufecie - super, że szef kuchni przygotowuje je na specjalne życzenie, ale łatwiej i przyjemniej byłoby móc je wybrać.

    Świetne miejsce jeśli chcesz się zrelaksować na sportowo. Fantastyczny teren, wokół las, ścieżki biegowe i rowerowe. Fajna strefa wellness. Przemiła obsługa. Śniadanie - rewelacyjne, ogromny wybór.

    Pobyt: Listopad 2016

  • Ocena dodana: 8 października 2018

    9,6
    Cudnie!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ceny napojow w barze

    Idealne miejsce na szybka regenerację! Personel zadbał o miłe niespodzianki na specjalna okazje.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 30 lipca 2018

    9,2
    Lokalizacja, duży wybór opcji na spędzanie wolnego czasu
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niedoróbki np. w łazience była zniszczona listwa od kabiny prysznicowej

    Lokalizacja, duży wybór opcji na spędzanie wolnego czasu

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 19 maja 2018

    9,0
    Świetne śniadanie, przepiękna okolica, przestronne pokoje i...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetne śniadanie, przepiękna okolica, przestronne pokoje i gorąca sauna.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 23 marca 2018

    9,6
    Bardzo przyjemna strefa wellness.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Bardzo przyjemna strefa wellness.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 22 marca 2018

    9,6
    Komfort hotelu
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    -

    Komfort hotelu

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 20 marca 2018

    9,2
    Obiekt położony w fajnym miejscu, jeżeli ktoś chce odpocząć...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Obiekt położony w fajnym miejscu, jeżeli ktoś chce odpocząć od miasta. Przemiła obsługa hotelu, Panie na recepcji bardzo pomocne i życzliwe.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 19 marca 2018

    8,8
    Jak najbardziej OK !
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Sympatyczne miejsce ... oby tylko nie trafić na hałaśliwe szkolenie integracyjne...

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 9 marca 2018

    9,6
    Polecam każdemu kto chce po pracy zrelaksować się i dobrze zjeść
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Trochę słaby internet

    Bardzo ładna okolica, pyszna kuchnia

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 13 lutego 2018

    9,6
    Fantastyczne miejsce na aktywny odpoczynek
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Fantastyczne miejsce na aktywny odpoczynek

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 1 lutego 2018

    9,6
    Bardzo miła obsługa, pokoje czyste i pięknie urządzone.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miła obsługa, pokoje czyste i pięknie urządzone. Jakość na najwyższym poziomie.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 22 stycznia 2018

    9,6
    Świetna kuchnia, SPA, Wellnes, czystość
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Małe problemy ze sterowaniem ogrzewania

    Świetna kuchnia, SPA, Wellnes, czystość

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 18 stycznia 2018

    7,5
    Ręczniki w łazience zużyte (poszarpane krawędzie)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ręczniki w łazience zużyte (poszarpane krawędzie)

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 31 grudnia 2017

    7,5
    Udalo sie zrelaksowac, wypoczac i o to wlasnie chodzilo.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Widać po niektórych przedmiotach, ze sa mocno zużyte. Niektóre trzeba po prostu wyprac, inne zreperowac.

    Strefa Spa

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 3 października 2017

    7,1
    Urokliwie.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Obiekt położony w cichej i spokojnej lokalizacji.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 17 sierpnia 2017

    10
    Mega przyjazny personel , możliwość przedłużenia doby do...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak room service w nocy

    Mega przyjazny personel , możliwość przedłużenia doby do 18tej , świetne SPA , fajne baseny

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 7 maja 2017

    6,7
    wypoczynek udany
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Słaby personel jak na hotel cztero gwiazdkowy zdecydowanie brakuje standardów obsługi.

    Dużo atrakcji dla dzieci. Ciekawa lokalizacja.

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 14 kwietnia 2017

    8,8
    Wszystko Ok
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko Ok Polecam

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 5 kwietnia 2017

    10
    Hotel na medal! Hotelarze bierzcie przykład z BoniFaCio
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko było jak zwykle na medal!

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 6 marca 2017

    8,8
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Animacje dla dzieci. Połozenie hotelu.

    Pobyt: Marzec 2017

  • Ocena dodana: 27 lutego 2017

    8,3
    Bardzo przyjemny hotel z miłą atmosferą.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Łazienka nie była dokładnie sprzatnieta.

    Smaczne sniadania,miła atmosfera,uprzejmy i profesjonalny personel.

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 21 lutego 2017

    9,2
    Super spa, sauny i basen znakomite
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Super spa, sauny i basen znakomite

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 2 lutego 2017

    9,2
    Polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Bardzo fajne SPA, zabiegi robione przez profesjonalny zespół. Bardzo miła atmosfera, pyszne jedzenie, duży wybór win.

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2017

    8,3
    Wypoczynek z zabiegami spa
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    przydałoby się kilka drobnych napraw w obrębie pokoju

    Super lokalizacja na wypoczynek, rewelacyjne spa, wyśmienita obsługa, szef kuchni wymiata

    Pobyt: Grudzień 2016

  • Ocena dodana: 27 grudnia 2016

    7,9
    obsluga hotelowa oraz kelner ktory probowal wybrac...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    doliczone danie ktorego nie bylo w zamowieniu

    obsluga hotelowa oraz kelner ktory probowal wybrac odpowiednie wina sposrod kilkudziesieciu innych

    Pobyt: Listopad 2016

  • Ocena dodana: 21 listopada 2016

    10
    Super miejsce, obsługa na najwyższym poziomie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Super miejsce, obsługa na najwyższym poziomie

    Pobyt: Listopad 2016

  • Poniższe opinie napisano ponad 24 miesiące temu. Nie są one już wliczane do ogólnej oceny obiektu, ale wciąż mogą pomóc Ci w wyborze idealnego miejsca na nocleg.

  • Ocena dodana: 19 maja 2016

    8,8
    Położony po środku niczego - dookoła łąki i lasy.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    Problem z zasięgiem sieci GSM (prawie brak możliwości rozmów). Co chwile rozłączające się WiFi. Dobre na wyjazd z rodziną, ale bardzo przeszkadzające przy okazji służbowego pobytu. Śniadanie okej, ale bez fajerwerków. Strefa SPA dostępna tylko do 21. Kuchnia dostępna tylko do 21.30.

    Położony po środku niczego - dookoła łąki i lasy. Cisza i spokój. Miły i pomocny personel. Wygodne łóżko. Balkon z leżakiem w chyba każdym pokoju. Dostępne rowery.

  • Ocena dodana: 17 maja 2016

    8,8
    Śniadanie przepyszne, bardzo duży wybór, można się najeść na...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina ze starszymi dziećmi

    Brak czajnika w pokoju. Przeciekający wąż od prysznica. Wysokie ceny wyżywienia.

    Śniadanie przepyszne, bardzo duży wybór, można się najeść na cały dzień ;-) Wszystko świeże i wysokiej jakości. Bufet lunchowy smaczny, choć drogi. W restauracji podobnie (kuchnia dość wykwintna). Basen przyjemny, jaccuzi super - pomimo pełnego obłożenia nie było problemu z dostępem. Otoczenie sprzyjające relaksowi. Dla dzieci plac zabaw i kilka zwierzątek (konie, sarny, dziki, gęsi, zając ;-)). Pokoje całkiem przytulne.

  • Ocena dodana: 30 kwietnia 2016

    10
    Śniadania smaczne, duży wybór składników.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Obsługa przy śniadaniach mogłaby rzucać bardziej przyjazne spojrzenia. Słaby zasięg telefoniczny - optymalnie działa orange.

    Śniadania smaczne, duży wybór składników. Rewelacyjne spa - zwłaszcza w tygodniu gdy nie ma dużego obłożenia i całe to miejsce jest do własnej dyspozycji. Stwierdzenie odpoczynek, nabiera w tym miejscu nowego znaczenia;-)

  • Ocena dodana: 1 marca 2016

    10
    Bardzo dobre i zróżnicowane śniadanie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Odrobinę za głośna muzyka na korytarzach.

    Bardzo dobre i zróżnicowane śniadanie. Nowoczesne wyposażenie i architektura. Gęsty las, cisza i spokój. Hotel oferuje niezłej jakości rowery, które można wykorzystać na oznakowanych trasach.

Obiekt ma także 59 opinii, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 – 75

Goście ocenili również te obiekty: