Pobyty Loty Wynajem samochodów Atrakcje Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. mazowieckie – opinie o hotelach
  4. Sochocin – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Hotel Bonifacio

Hotel Bonifacio – opinie 4-gwiazdkowy

Kępa, 09-110 Sochocin, Polska

Nr 1 z 1 hoteli w mieście Sochocin

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 139 opinii o hotelu

9,1

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,3

  • Komfort

    9,3

  • Lokalizacja

    9,2

  • Udogodnienia

    9,2

  • Personel

    9,2

  • Stosunek jakości do ceny

    8,3

  • Bezpłatne WiFi

    8,1

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 4 Lipiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    wszystko

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 22 Czerwiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko na najwyższym standardzie. Ciekawe zajęcia, hotel bardzo przyjazny rodzinom i idealny na wyjazd z przyjaciółmi. Obsługa bardzo miła i pomocna.

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 22 Czerwiec 2020

    10
    Bardzo przyjemnie spędzony weekend
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 2 noclegi

    Lokalizacja obsługa odogodnienia

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 15 Czerwiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Idealne miejsce dla wszystkich osób, które chcą aktywnie odpocząć. Basen na zewnątrz z podgrzewaną wodą. Przemiła obsługa. Wspaniała łąka w otoczeniu lasu.

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 10 Czerwiec 2020

    10
    PEŁNY RELAKS
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wspaniałe miejsce. Uwielbiam tu wracać, można tu odpocząć, zrelaksować się, pospacerować po pięknym lesie . Super personel.

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 4 Czerwiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Architektura Lokalizacja Spa

    Pobyt: Maj 2020

  • Ocena dodana: 25 Luty 2020

    9,0
    idealne miejsce na spotkanie biznesowe i krótki pobyt.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    rano tylko letnia woda, co nie powinno mieć miejsca.

    wszystko super, baseny, pokój, lokalizacja, cisza i spokój

    Pobyt: Luty 2020

  • Ocena dodana: 21 Luty 2020

    9,2
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zastrzeżenia tylko do posiłków mała różnorodność i dość drogo .....

    Pobyt: Luty 2020

  • Ocena dodana: 10 Luty 2020

    10
    Miejsce godne polecenia na weekendową regenerację.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    w weekend bardzo dużo małych dzieci.

    Wspaniałe miejsce na weekendowy wypad,ogromne ,komfortowe pokoje,bardzo wygodne łóżko i leciutka pościel,czysto,wspaniałe jedzenie,czyste powietrze i cisza.Korzystałam z komfortowych zabiegów w strefie spa-godne polecenia.

    Pobyt: Luty 2020

  • Ocena dodana: 5 Luty 2020

    9,6
    Doskonałe miejsce na oddech i wupoczynek
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Profesjonalna i miła obsługa, zaproponowała nam większy pokój w strefie bez dzieci - to było bardzo miłe. Wszyscy mówią dzień dobry i są bardzo pomocni. Czysto i pokoje super urządzane. Duże porcje w restauracji i smaczne jedzenie, doskonale śniadanie - niewiele takich widziałam! Czysta i przestronna strefa spa. Naprawdę można odpocząć !

    Pobyt: Luty 2020

  • Ocena dodana: 27 Styczeń 2020

    10
    Hotel, który mobilizuje do aktywności i odpoczynku na łonie przyrody
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Dość proste, minimalistyczne pokoje - funkcjonalne i wygodne (choć lodówka w pokoju jest dość mała), ale jak ktoś szuka wytwornych, nieco pałacowych wnętrz to raczej nie tutaj.

    Godzina drogi z Warszawy, a dzięki BoniFaCio można się przenieść do innego świata i z weekendu zrobić aktywne wakacje! Wygodny dojazd, hotel schowany wśród mazowieckich lasów i łąk, blisko Wkry. To, że jest z dala od „turystycznych deptaków” uznaję za plus, bo można uciec od zgiełku miasta na rzecz powrotu do natury. Obiekt mobilizuje do aktywnej rekreacji (rowery do dyspozycji gości, wytyczone szlaki, możliwa przejażdżki konne, jesienią kosze na grzyby, latem wycieczki na kajaki itd.), a do tego mądre oraz pełne proekologicznych aspektów animacje dla dzieci, wliczone w cenę weekendowego pobytu. Byliśmy tam już kilka razy i nie było mowy o tym, aby mali goście po prostu bawili się plastikowymi zabawkami pod okiem animatorów. Hotel realizuje przemyślany program edukacyjny, więc dzieciaki mogą uczestniczyć w warsztatach plastycznych, chemicznych, w zajęciach outdoorowych itp. 
Budynek dość kameralny, a może się pochwalić imponującą infrastrukturą sportową (m.in. pełnowymiarowy basen zewnętrzny, atestowane boisko piłkarskie, naprawdę duży basen wewnętrzny, jak na warunki hotelowe, a dzięki niewielkiej liczbie pokoi ani razu nie było w nim tłoczno) oraz wybitnym zapleczem SPA&wellness. Klimatyczna część z saunami i strefą relaksu, a w części zabiegowej rzadko spotykany basen solankowy. Kadra fizjoterapeutów i kosmetyczek - fachowa, rzeczowa. Generalnie załoga hotelu jest bardzo sympatyczna. Nie ma tam zadęcia, nie ma sztywności, a jest tak po prostu miło. Wiele osób regularnie tam wraca, więc znają się z obsługą, a to urocze, gdy recepcja wita Cię ze szczerym uśmiechem, a szef kuchni pamięta o Twoich preferencjach smakowych. Kuchnia też na duży plus - bardzo dużo lokalnych produktów, sezonowych dań, podanych w nowoczesnej formie. My zazwyczaj wracamy do domu z produktami z tamtejszej spiżarni - przetwory, marynowane kurki, kiszone pomidorki... (polecam!)

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 22 Styczeń 2020

    8,8
    Bardzo dobry
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Słabe wyciszenie pokoi. Słychać sąsiada czasem zbyt wyraźnie.

    Cicha spokojna lokalizacja.

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 15 Styczeń 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Lokalizacja obiektu w zacisznej okolicy.

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 7 Styczeń 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi

    Nie podoba mi się trzymanie zwierząt w klatkach na terenie obiektu. Dobrze by było również, gdyby na terenie obiektu znalazła się maszyna/sklepik z takimi rzeczami jak środki przeciwbólowe.

    Bardzo przestronny i wygodny pokój z balkonem, telewizorem oraz mini lodówką. Bardzo przyjazny basen, jacuzzi i sauny. Rewelacyjne masaże z fizykoterapeutą oraz przyjemne zabiegi kosmetyczne.

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 6 Styczeń 2020

    9,6
    Prawie idealnie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedna rzecz, która jest absolutnie skandaliczna i nie powinna być w ogóle problem w hotelu tej klasy jest brak wody dla gości (poza wodą w strefie SPA i jedna buteleczką dla gościa uzupełnianą przy sprzątaniu pokoju). Sorry, ale mamy już 2020 rok i takie rzeczy powinny być standardem - czy naprawdę to jest w porządku, że mała butelka wody kosztuje 10 zł?! Naprawdę nie tędy droga - bardzo mi to zepsuło ogólne wrażenie, które było naprawdę dobre.

    Hotel oferuje bardzo fajne, czyste i przestronne pokoje. Strefa SPA jest w porządku i obsługa hotelu zdecydowanie profesjonalna i miła. Restauracja tez stoi na wysokim poziomie. Na plus również naprawdę porządne WiFI.

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 4 Styczeń 2020

    7,9
    Dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Kiepskie Sprzatanie pokoi. Ani razu podczas pobytu pokój nie był odkurzony (3 doby). Stara wykładzina w pokoju. Bardzo niewygodne, miękkie łóżka i poduszki.

    Dobra lokalizacja, tylko godzinę od Warszawy, blisko lasy. Ciekawa infrastruktura wokół hotelu (korty tenisowe, boiska, plac zabaw, basen) - oczywiście przydatne w czasie letnim. Mini farma zwierząt - dodatkowa atrakcja dla dzieci. Dobra kuchnia, niestety bardzo ograniczone menu, ale jest menu dla dzieci - duży plus. Przemiła, pomocna obsługa na recepcji. Wysoka jakość zabiegów w spa.

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 31 Grudzień 2019

    9,0
    Polecam szczególnie dla rodzin z małymi dziećmi.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi

    Drobiazgi: w pokojach brakuje możliwości regulacji temperatury, sale klubowe są zamknięte i nie próbowałem starać się o klucz, sauna i basen są zamykane już o godz 21. w saunie brakuje dodatkowych ręczników i prysznica z regulowaną temperaturą. Do rowerów przydałyby się lampki (mogą byc doczepiane, do wypożyczenia w recepcji). Szlafroki winny być wymieniane codziennie. W szafie było za mało wieszaków. Przydałyby sie więcej atrakcji dla osób dorosłych, np snooker, hotelowe kino.

    Świetne położenie wśród lasów. Dojazd oznakowany na skrzyżowaniach juz 3 km wcześniej. Obszerny, bezpłatny parking. Uczynna recepcja. Dostępny basen i brodzik dla dzieci, siłownia, sauna ( z GROTĄ SOLNĄ), rowery. Dla dzieci sala zabaw. Mini -zoo na polanie koło hotelu. Mozliwośc jazdy konnej lub wynajęcia bryczki. Czysto, estetycznie. Przy pokojach obszerne loggie. Jedzenie BARDZO dobre, dużo warzyw, serów, wedlin. Świetne zupy. Obsługa uprzejma. Obiady i kolacje można kupowac a la carte lub w postaci voucheru. Wi-fi OK. Dostępne korty tenisowe i boiska do sportów zespołowych (byliśmy w zimie więc nie były czynne) . Bez dodatkowej opłaty pozwolono nam zostać w pokoju do godz 13 ostatniego dnia pobytu.

    Pobyt: Grudzień 2019

  • Ocena dodana: 18 Grudzień 2019

    9,6
    Mama z rocznym dzieckiem 💗
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokaluzacja hotelu jest wspaniała. Czystość,obsługa i kuchnia naprawdę na wysokim poziomie. Niezwykle miły personel ktory dba o Twoj komfort. Udogodnienia dla dzieci , jedna jedyna rzecz jakiej mi brakuje to pokoik zabaw dla dzieci.

    Pobyt: Grudzień 2019

  • Ocena dodana: 15 Grudzień 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Rewelacyjna kuchnia! Super obsługa! Animatorzy dla dzieci rewelacja!

    Pobyt: Grudzień 2019

  • Ocena dodana: 12 Listopad 2019

    10
    Zawsze z przyjemnością wracmy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Kolejny pobyt w tym hotelu przebiegł bardzo dobrze. komfortowy duży pokój, bardzo wygodne łóżko. Bardzo miła obsługa. kuchnia przepyszna. Standard hotelu na najwyższym poziomie. Jak zawsze miło spędzony czas.

    Pobyt: Listopad 2019

  • Ocena dodana: 12 Listopad 2019

    9,2
    Bardzo miło spędzony czas w komfortowych warunkach
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Doba powinna się kończyć o 13 a nie o 11.

    Śniadanie urozmaicone, dania na ciepło i zimno, każdy znajdzie cos dla siebie. Cisza i spokój, piękny widok z balkonu na otaczającą przyrodę i wodę.

    Pobyt: Listopad 2019

  • Ocena dodana: 4 Listopad 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Dodatkowa oplata za lozeczko dla dziecka ponizej 1 roku. Nigdy wczesniej nie spotkalam sie z taka oplata w zadym hotelu.

    Kuchnia, basen, kompleks SPA wysmienita. Obsluga przemila. Super lokalizacja blisko waw.

    Pobyt: Listopad 2019

  • Ocena dodana: 4 Listopad 2019

    10
    Super relax w przepięknie położonym hotelu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Śniadanie przepyszne, ciasta bardzo dobre, koktajle.

    Pobyt: Listopad 2019

  • Ocena dodana: 3 Listopad 2019

    9,6
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przestrzeń obiegu i pokoju, wszystko blisko i dobrze skomunikowane. Świetne jedzenie w obu restauracjach i wino. Personel miły i pomocny.

    Pobyt: Listopad 2019

  • Ocena dodana: 28 Październik 2019

    8,8
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Potrzeba pracy nad obsluga. Tak naprawde jedynym minusem naszego pobytu byla obsluga. Hotel na 4 gwiazdki, obsluga na 2.

    Wszystko super. Bardzo fajna czesc SPA i smaczne roznorodne sniadanie.

    Pobyt: Październik 2019

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: