1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. mazowieckie – opinie o hotelach
  4. Sochocin – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Hotel Bonifacio SPA&SPORT Resort

Hotel Bonifacio SPA&SPORT Resort – opinie 4-gwiazdkowy

Kępa, 09-110 Sochocin, Polska

Nr 1 z 1 hoteli w mieście Sochocin

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 183 opinii o hotelu

8,9

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,3

  • Komfort

    9,3

  • Lokalizacja

    9,1

  • Udogodnienia

    9,1

  • Personel

    9,2

  • Stosunek jakości do ceny

    8,4

  • Bezpłatne WiFi

    8,7

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 5 Maj 2022

    8,0
    fajne miejsce by odpocząć jeden lub dwa dni
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    jedzenie nie licząc śniadań i deserów super niestety Dania z karty bardzo się popsuły porównując wcześniejsze wizyty mam nadzieje ze to się zmieni bo kolacja Bardzo ale to bardzo przeciętna

    bardzo fajne jacuzzi i strefa saun , dobre śniadanie , fajna okolica idealne miejsce by odpocząć na jeden bądź dwa dni

    Pobyt: Maj 2022

  • Ocena dodana: 21 Marzec 2022

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 2 noclegi

    Przeciętne wi-fi Pokoje mogłyby być bardziej wyciszone Jacuzzi na dworze mogłoby mieć cieplejszą wodę

    Bardzo dobrze wyposażona strefa relaksu Duża oferta atrakcji sportowych Świetne jedzenie duży wybór win / alkoholi pomocna obsługa ładny wystrój

    Pobyt: Marzec 2022

  • Ocena dodana: 9 Marzec 2022

    10
    Lux
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo słaby sygnał telefonii komórkowej.

    Basen i siłownia.

    Pobyt: Marzec 2022

  • Ocena dodana: 19 Luty 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hotelowe spa otwarte od 16:00 - dramat. Do tego woda w jacuzzi okropnie zimna.

    Hotel jest przepiękny! Nowoczesny, czysty, lokalizacja idealna. Można się zrelaksować i bardzo dobrze zjeść. Mega polecam! Bar HASES najlepszy! W życiu nie byłam w hotelowym klubie z tak pozytywnym personelem i cudowną obsługą.

    Pobyt: Styczeń 2022

  • Ocena dodana: 21 Styczeń 2022

    10
    super
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    basen mało kameralny jednak za to wspaniałe sauny i bania

    kuchnia, pyszny steak z karty! wspaniała lokalizacja dla kogoś kto chce być blisko natury a z dala od miasta, pokój i cały obiekt ze spa wraz z personelem ogromny plus

    Pobyt: Grudzień 2021

  • Ocena dodana: 16 Styczeń 2022

    8,0
    zapewne latem jest tam pięknie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    niestety obiad- skromny wybór i b.wysokie ceny

    śniadanie znakomite, strefa saun , basen - super

    Pobyt: Grudzień 2021

  • Ocena dodana: 16 Styczeń 2022

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Podczas zabiegu Pani, która wykonywała masaż ominęła jedną partię ciała. Powiedziałam o tym fakcie przy recepcji, Pani była zaskoczona, przeprosiła, jednak nie zostało to uwzględnione przy rachunku. wypadałoby się zreflektować i zaproponować jakieś zadośćuczynienie..Uważam, że należałoby się lepiej przyłożyć do czystości w łazienkach w gabinetach kosmetycznych. Wiszą tam straszne pajęczyny..wstyd.

    Zdecydownie najpiękniejsza okolica. Cisza, spokój, zielone otoczenie. lokalizacja idealna na wypoczynek i relaks.

    Pobyt: Styczeń 2022

  • Ocena dodana: 6 Styczeń 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pyszne śniadanie, spory wybór, hotel bardzo czysty z klimatem, jeszcze poświątecznym, urządzony bardzo przytulnie, szczególnie polecam jacuzzi, saunę i siłownię :)

    Pobyt: Styczeń 2022

  • Ocena dodana: 26 Grudzień 2021

    8,0
    ok
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    drogie jedzenie i picie ( piwo 20 zł)

    sportowy styl

    Pobyt: Listopad 2021

  • Ocena dodana: 25 Listopad 2021

    9,0
    Polecam.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Menu bardzo krótkie, mały wybór dań.

    Strefa SPA bardzo fajna. Dobre jedzenie w restauracji i szeroki wybór win.

    Pobyt: Listopad 2021

  • Ocena dodana: 28 Wrzesień 2021

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo dobre śniadania

    Pobyt: Wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 2 Wrzesień 2021

    10
    Bardzo fajne miejsce,dla każdego.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    To był mój kolejny pobyt w hotelu.Podróżowałam już w różnych kombinacjach.Z przyjaciółkami,z rodziną. Tym razem byłam sama.Świetne miejsce,genialny personel,fajne pokoje.Uwielbiam to miejsce.Polecam dla każdego.

    Pobyt: Sierpień 2021

  • Ocena dodana: 1 Wrzesień 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie było takiej rzeczy ani sytuacji.P

    Podobało mi się wszystko , jedzenie okolica , różnorodność otoczenia.

    Pobyt: Sierpień 2021

  • Ocena dodana: 24 Sierpień 2021

    10
    Wspaniały relaks ze SPA i pysznym jedzeniem.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cudowny pobyt💛. Pyszne śniadanie i kolacja. Mnóstwo atrakcji dla całej rodziny. Dla dzieci hitem były koniki polskie i spacer po lesie na ich grzbiecie, no i basen oczywiście. Szczególne podziękowania dla pana trenera za organizację meczu piłki wodnej🤽‍♂️. Dla dorosłych super strefa SPA 16+.

    Pobyt: Sierpień 2021

  • Ocena dodana: 16 Sierpień 2021

    10
    Zankomite miejsce na odpoczynek i relaks na łonie natury !
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    obsługa pomocnicza w restauracji (młode osoby - niekomunikatywne, nie opiekujące się gośćmi) + muchy nad jedzeniem bufetowym

    standard obiektu - znakomity !

    Pobyt: Lipiec 2021

  • Ocena dodana: 4 Sierpień 2021

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dużo przestrzeni i bogaty wybór i pyszne śniadanie . Bardzo fajne miejsce, serdecznie polecam.

    Pobyt: Lipiec 2021

  • Ocena dodana: 20 Lipiec 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Słychać było łazienkę z sąsiadującego pokoju

    menu ,strefa saun ,położenie

    Pobyt: Lipiec 2021

  • Ocena dodana: 19 Lipiec 2021

    8,0
    Super miejsce do relaksu na łonie natury, ale z infrastrukturą dużego hotelu
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    - hotel zdecydowanie z tych droższych, ale coś za coś

    - piękny, nowoczesny hotel, z olbrzymią infrastrukturą do uprawiania różnego rodzaju sportów - świetna restauracja, dobre śniadanie i świetne dania z karty

    Pobyt: Czerwiec 2021

  • Ocena dodana: 25 Czerwiec 2021

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo niemiła obsługa. Pani na recepcji tragedia, zmęczona życiem zdawkowe informacje, wręcz bym powiedział złośliwe komentarze. Gdyby personel był bardziej uśmiechnięty, uczynny dałbym 10/10.

    Bardzo czysto, rewelacyjne baseny, dobre jedzenie.

    Pobyt: Czerwiec 2021

  • Ocena dodana: 15 Czerwiec 2021

    10
    Każdy aspekt hotelu 10/10 polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W niektórych miejscach gorsze wifi, ale w rezultacie jest to zaleta a nie wada 😊

    Absolutnie każdy aspekt

    Pobyt: Czerwiec 2021

  • Ocena dodana: 17 Marzec 2021

    9,0
    super miejsce na wyrwanie się z miasta
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Byliśmy w trakcie pandemii, więc było a/mało ludzi b/ sniadanie do pokoju. Fantastyczna obsługa, która dodatkowo dbała o reżim sanitarny. Piekna okolica na spacery, pyszne śniadania. Zdecydowanie polecam

    Pobyt: Luty 2021

  • Ocena dodana: 9 Marzec 2021

    10
    Smakowity Relax w czasie Pandemii
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Po raz kolejny niesamowity pobyt w jakże cichym i komfortowym miejscu. Basen i SPA bardzo czyste oraz z przemiłą obsługą. Kuchnia - rewelacja!!! Dania przepyszne, świeże i szybko podane - niestety do pokoju w związku z restrykcjami rządowymi, chociaż mimo całkowitego lockdownu restauracji w Polsce to i tak duży plus i niesamowite uczucie mieć podane do stołu , który był nakryty i przygotowany w pokoju. Reżim sanitarny zachowany na każdym kroku co sprawiało poczucie bezpieczeństwa.

    Pobyt: Marzec 2021

  • Ocena dodana: 21 Luty 2021

    10
    Fantastyczne miejsce blisko Warszawy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko było ok

    Strefa relaksu, basen, sauna, jacuzzi, pyszne śniadania. Czysty, zadbany hotel

    Pobyt: Luty 2021

  • Ocena dodana: 31 Styczeń 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ciekawe towarzystwi

    Pobyt: Listopad 2020

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: