Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Boss 3-sterren

ul. Żwanowiecka 20, Wawer, 04-849 Warschau, Polen

#71 van de 214 hotels in Warschau

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2276 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    6,7
    Het hotel is makkelijk bereikbaar vanaf het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Aan de overkant van het hotel leek een activitietengebouw te zijn dat bij het hotel hoorde, dit bleek dicht te zijn. Activiteiten moet u echt in Warschau zelf zoeken. De bedden van het hotel waren vrij hard.

    Het hotel is makkelijk bereikbaar vanaf het vliegveld. Ik heb de rit gedaan met een huurauto, het hotel heeft een eigen afgesloten parkeerplaats, deze wordt 24/7 bewaakt. Het hotel is +/- 5 minuten lopen vanaf een treinstation, vanaf daar kun je snel midden in het centrum van Warschau zijn.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    6,7
    Groot hotel op wandelafstand van station
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We waren gestrand op de luchthaven en ik belde op te vragen of ze nog een kamer vrij hadden. Ik had op booking.com gezien dat ze nog enkele kamers vrij hadden, maar de vrouw in kwestie beweerde van niet. Toen ik haar vertelde dat ik op Booking.com nog enkele vrije kamers gezien had, probeerde ze me die kamers ook duur te verkopen. Meer dan 40 euro duurder dan op de website van Booking.com. Toen ik haar de prijs van booking.com vertelde zuchtte ze eens diep, zei dat ik dan maar via die site moest boeken en legde neer. De vrouw had precies geen goesting om s nachts te werken... G

    Hygiënisch

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    7,5
    Zeer plezierig en aan te bevelen, ook voor huisdieren
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Loopruimte in de kamer, zeker als je een huisdier mee hebt. Geluid van naastgelegen kamer komt makkelijk door in de kamer.

    Netjes, vriendelijk en correct, en het voordeel dat de hond mee mag op de kamer.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    8,8
    Goed hotel , kan je gerust boeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Een super airco !! Lekkere bedden en goed ontbijt. Dit was de 2 de keer en we zouden zeker weer terug komen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    4,6
    Het kan beter
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onhandig personeel

    Kamer was schoon. Bedden zijn perfect

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,9
    Verrassend goed !!!! Een aanrader !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit meer dan ok

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    3,8
    Warschau is in 1 dag te zien, het oude (nieuw herbouwde) stadscentru, kies een hotel in het centrum!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Zeer slechte bedden, erg verouderd meubilair, grote afstand vanaf het centrum

    Ontbijt was prima, parkeren geen probleem

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    8,3
    Goed verblijf voor zakelijke afspraken
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Schone kamer en goede vergader mogelijkheden

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    7,5
    Een goed, hotel op een redelijke afstand van Warschau voor een redelijke prijs.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het is een heel groot zakelijk hotel . Voelt vrij onpersoonlijk.

    het ontbaijt was fantastisch. ook de kamers waren mooi en ruim.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    10
    Fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een comfortabel hotel in een rustige buurt. Veel parkeerplaatsen. Goede bus of trein verbinding met Warschau centraal.Uitstekend ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    9,2
    De kamer was prima in orde.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Niets!

    De kamer was prima in orde. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. De dag/nacht bewaakte gesloten parking op 't terrein.

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    10
    Ruime kamers, modern hotel, veilige parking en in het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ruime kamers, modern hotel, veilige parking en in het centrum

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: