Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. małopolskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Kraków – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Browar Lubicz Residence

Browar Lubicz Residence – opinie

Lubicz 17J, Grzegórzki, 31-503 Kraków, Polska

Nr 219 z 1 810 obiektów na wynajem wakacyjny w mieście Kraków

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 738 opinii o hotelu

9,4

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,5

  • Komfort

    9,4

  • Lokalizacja

    9,6

  • Udogodnienia

    9,3

  • Personel

    9,2

  • Stosunek jakości do ceny

    9,1

  • Bezpłatne WiFi

    8,6

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 14 stycznia 2019

    10
    Doskonała jakość i dobra lokalizacja przy doskonałej cenie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg

    W apartamencie (C1 nr. 3) - nie działa gniazdko przy pralce, ale jak się przesunie pralkę na środek łazienki, to można podłączyć ją do drugiego gniazdka ;)))

    Duży Apartament i dobrze wyposażony i także w dobrej cenie. Świetna lokalizacja.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 28 grudnia 2018

    9,2
    Apartament piękny duży, czysty, wyposażony we wszystko co...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zamówiłam miejsce parkingowe ale na miejscu okazało się że nie ma karty i musiałam stać na parkingu Piotra i Pawła.

    Apartament piękny duży, czysty, wyposażony we wszystko co potrzeba

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 26 grudnia 2018

    7,5
    Smaczne śniadanie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 1 nocleg

    Czas oczekiwania na śniadanie.....1h.... Niektóre elementy wyposażenia już zużyte....( prysznic, klamka do toalety) należałoby wymienić...

    Smaczne śniadanie....

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 23 grudnia 2018

    8,3
    Klimat i sam pomysł super, fajne miejsce do spotkań i...
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament typu Superior Studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Sama restauracja i hotel OK, czysto, ładnie i wygodnie, nie polecam wycieczki po browarze, wszystko co pokazują można zobaczyć samemu a historie która opowiadają można wyczytać samemu, jeśli to kogoś interesuje. Piwo pyszne wiec zamiast płacić podan 30zl za osobę od obejścia lepiej kupić 1.5L piwa 😀

    Klimat i sam pomysł super, fajne miejsce do spotkań i firmowych i rodzinnych

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 18 grudnia 2018

    10
    Przemiła obsługa w recepcji, pomocna i uśmiechnięta.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 2 noclegi

    Brak

    Przemiła obsługa w recepcji, pomocna i uśmiechnięta. Pokój zgodny z tym co widać na zdjęciach. Pomimo bliskości drogi i dworca kolejowego pokój stosunkowo cichy. Śniadania bardzo dobre, wybór z menu. Otoczenie - klimat zabytkowego browaru.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 17 grudnia 2018

    8,8
    Pobyt udany, cel wyjazdu został osiągnięty. Będę jeszcze raz chciał przyjechać.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg

    Pobieranie jakiejś formy pieniężnej za ewentualne zniszczenia - pomysł zniechęcający do kolejnego pobytu. Śniadanie w formule obsługi kelnerskiej - KATASTROFA!!! w obiektach tego typu i standardu (cena) to jest szwedzki stół. Tutaj czas oczekiwania ponad 30 min - porażka. Starania i jakość obsługi - OK.

    Położenie zespołu hotelowego - super!!. Sam obiekt bardzo ładny czysty i zadbany.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 14 grudnia 2018

    7,5
    Apartament spełnił wszystkie moje oczekiwania.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Superior Studio
    • 4 noclegi

    Mimo, że byłem zapewniony o parkingu bezpłatnym - w dniu przyjazdu nie był dostępny

    Apartament spełnił wszystkie moje oczekiwania. Pełne wyposażenie, cicha okolica. Darmowy parking

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 6 grudnia 2018

    10
    Komfortowo urządzony apartament.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 1 nocleg

    Widok z okna na mur i okna biurowca. Na wydanie śniadanie w restauracji czeka się od 20 do 30 minut - zdecydowanie za długo.

    Komfortowo urządzony apartament.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 4 grudnia 2018

    10
    Doskonała lokalizacja, miła pani z recepcji, wygodne ...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior Studio
    • 2 noclegi

    Doskonała lokalizacja, miła pani z recepcji, wygodne materace, czysto, cicho, na poranek zapewnione dobre espresso - słowem wszystko co niezbędne przy krótkim pobycie w mieście.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 3 grudnia 2018

    9,6
    Super miejsce polecam!!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior z 2 sypialniami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Komfortowe apartamenty w świetnej lokalizacji. Znakomita recepcja, w świetnej lokalizacji ok. 10 minut spacerkiem od rynku. Z dworca kolejowego 5 minut. Spędziłem wspaniały czas z rodziną...

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 1 grudnia 2018

    10
    Absolutnie fantastyczne!
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 1 nocleg

    Nie ma co krytykować!

    Apartament z którego korzystałem to najlepsze co mnie do tej pory spotkało w Krakowie! No i prywatny parking w cenie w tym rejonie Krakowa! Krótko - Rewelacja!

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 21 listopada 2018

    10
    Wygodnie, blisko starówki i dworca kolejowego.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo przestronny, nowoczesny apartament z balkonem, blisko starego miasta i dworca kolejowego. Do dyspozycji ekspres do kawy (wraz z kawą), pralka, zmywarka, zastawa stołowa, słowem wszystko czego potrzeba. Położony na cichym osiedlu, widok niestety na osiedle i to jedyny minus.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 19 listopada 2018

    9,2
    Weekend w Krakowie 🙂
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Drobne usterki w postaci niesprawnej rolety w oknie, przepalonych żarówkach... Brak miejsca postojowego na czas załatwiania formalności, a przed skorzystaniem z miejsca w parkingu podziemnym.

    Bardzo dobre miejsce jako baza wypadowa do zwiedzania Krakowa. Blisko dworca, blisko do Starego Miasta. Czysty, wygodny apartament, wyposażony we wszystko co jest potrzebne do kilkudniowego pobytu. Polecam.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 18 listopada 2018

    8,3
    Czysty, nowoczesny apartament z dostępem do balkonu.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W salonie było uszkodzone regulowanie żaluzji, przez co na dużym oknie nie było możliwości zasłonienia widoku. Dobrze byloby, gdyby w łazience były podajniki na żel/ szampon wzorem dobrych hoteli.

    Czysty, nowoczesny apartament z dostępem do balkonu. Kuchnia z pełnym wyposażeniem. Ogromny plus za ekspres do kawy z kapsułkami.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 18 listopada 2018

    10
    Jak Kraków to spanie tylko w Lubicz :-) !
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 1 nocleg

    Bardzo komfortowe warunki, zarówno sam apartament jak i całe jego najbliższe otoczenie są wspaniałe. Lokalizacja jest idealna, do rynku pieszo kilkanaście minut ... przy czym w połowie drogi jesteśmy już w okolicach Barbakanu - więc jest to bardzo przyjemny spacer ! Apartament posiada znacznie więcej udogodnień niż normalnie się spotyka w stylu - żelazko, pralka, zmywarka, ekspres do kawy ( w dodatku dobrej ) - dla mnie to wszytko razem wzięte oznacza miejsce wyjątkowo przemyślane i nastawiona na podróżujących. Obsługa apartamentów też znacznie przewyższa ogólnie spotykany standard, jest nad wyraz zaangażowana i pomocna. Słowa tego nie opiszą - sprawdź sam :-)

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 17 listopada 2018

    9,2
    Bardzo czysto, świetne wyposażenie, centrum miasta a cisza i...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Kilka drobnych usterek: nie przymocowana bateria w łazience, brak łańcuszka do zasłonięcia rolety, źle wyprofilowany odpływ prysznica - łatwo zalać całą łazienkę.

    Bardzo czysto, świetne wyposażenie, centrum miasta a cisza i spokój.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 12 listopada 2018

    7,9
    Obsługa- poziom po niżej granicy dobrego wychowania.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior z 2 sypialniami
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obsługa- poziom po niżej granicy dobrego wychowania. Zepsuta pralka i ogrzewanie w pokoju dziennym. Zmieniono nam apartement ponieważ po zarezerwowania okazało się ze to nie mieszkanie z dwiema sypialniami a osobna jest tylko 1 sypialnia, druga to salon z aneksem sypialnym za szklanymi przesuwnymi drzwiami.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 12 listopada 2018

    5,8
    Śniadania !
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe z 1 sypialnią
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wybrałam to miejsce,bo mam małe dziecko i wózek,chciałam windy i garażu.Garaż był,ale w parkingu podziemnym musiałam drałować cały kawał,a tuż obok wejścia do klatki były miejsca:(((Oprócz tego okazało się,że jeśli chcę co logiczne,pójść na stare miasto no piechotę,natrafiam na tory kolejowe i przejście podziemne !!! Jedyna opcja ! A ja z wózkiem!!! -to moja wina,nie obwiniam hotelu,powinnam sprawdzić topografię,ale na to nie wpadłam .Co do obiektu -miało być piętro z balkonem ,był ciemny parter z ogródkiem i mega zapchany odpływ w ładnym ,nowoczesnym prysznicu .Ogólnie wrażenie piwnicy😳...bo tak ciemno na tym parterze .Najgorsza rzecz na świecie :śniadanie !!! Nie idźcie tam 🤦‍♀️ja zeszłam .Z dzieckiem na ręku.Po schodach.Bo inaczej się nie dało . Stoły jak w stołówce pracowniczej.Brudne białe ściany i podchodzi w smrodzie otoczenia pani i pyta nie podając karty co zjemy....to od razu dźwignęła dzidzię i z powrotem 2 piętra w górę...bo to była głęboka piwnica. Nie polecam🤢🤕☠️

    Śniadania ! Piwniczny nastrój parteru ....z niby ogródkiem,który ,żywo -o ironio -przypominał Powązki

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 6 listopada 2018

    10
    Kraków i fajny apartament w Browar Lubicz
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Na dziedobry trzeba wypełnić pismo podajac swoje dane zdowodu zamiast wystarczyłoby podac dowód do wglądu pani recepcjonistce

    Podobalo mi sie wszysto poczawszy od milej pani na redepcji az po standart apartamentu w którym jest wszystko co potrzebne na krotki czv dłuzszy pobyt .Cisza i spokój a przede wszystkim mega wygodne łóżko.Brawo za ekspres z dobrą kawą .pPolecam

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 6 listopada 2018

    7,1
    Hitel Browar w Krakowie
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Beznadziejna obsługa w recepcji. Nie informują o niczym, nawet o voucherach na śniadania. Restauracja beznadziejna. Kelnerki w brudnych bluzkach nie oranych przez kilka dni. Brak współpracy z hotelem. W całej restauracji mdlący zapach zaczynu piwnego. Ze wszystkim jest problem: z zamówieniem, z fakturą. ODRADZAM posiłki w tej restauracji.

    Wygodny duży apartament ze wszystkimi szczegółami z oferty.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 29 października 2018

    7,1
    Blisko do rynku, fajne mieszkanko z wydzieloną sypialnią.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 2 noclegi

    Trochę niedokładnie posprzątane. Mieszkanie zostało popsikane jakimś dziwnym odświeżaczem, który okropnie śmierdział... za to minus.

    Blisko do rynku, fajne mieszkanko z wydzieloną sypialnią. Ogólnie ok.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 20 października 2018

    9,6
    Pobyt był bardzo udany - polecamy ten obiekt znajomym.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 4 noclegi

    Brakowało wieszaków w łazience - przy czterech użytkownikach identycznych ręczników ciągle był problem, który ręcznik jest czyj. Było to kłopotliwe, zwłaszcza przy dzieciach.

    Bardzo dobre zaopatrzenie w sprzęt agd, poza tym wymienionym w ofercie, taki jak np. ekspres do kawy, suszarka do włosów, żelazko. Dodatkowo apartament zaopatrzony był w ramach ceny w kapsułki kawy, herbatę i wodę mineralną.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 15 października 2018

    9,6
    Super apartament ,z dwoma sypialniami ,w kuchni wszystko co...
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior z 2 sypialniami
    • 2 noclegi

    Super apartament ,z dwoma sypialniami ,w kuchni wszystko co niezbędne sniadanie mozna zjeść w pokoju i wyruszyc na zwiedzanie ,do rynku 10 min spacerkiem ,polecamy auto zostawic na parkingu i ew z miasta wrócic taxi za 10-15 zł ,bo z parkowaniem w mieście problem i parking wyjdzie drozej ,bylismy z pieskiem a to tez ważne dla posiadaczy czworonogów że sa mile widziani :)

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 3 października 2018

    10
    Polecam to miejsce, jest idealne 👌
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior z 2 sypialniami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wspaniałe miejsce 👌 Idealna lokalizacja tylko raz musieliśmy skorzystać z samochodu, wszędzie chodziliśmy pieszo. Obsługa przyjazna. Apartament wspaniały 👌 Łóżka bardzo wygodne, w sumie można bez problemu przyjechać pociągiem i mieć ze sobą tyllo przybory i odzież osobistą 😁 W apartamencie znajduje się wszystko czego potrzebujesz 😁 Polecam!!!

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 26 września 2018

    10
    Atrakcyjna propozycja w Krakowie
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 1 nocleg

    Niestety nie działał WiFi, ponieważ nie pasował pozostawiony nr urządzenia. Wykorzystałem własny mobilny, ale dla osób z zagranicy może być to istotne.

    Korzystna lokalizacja - blisko centrum i blisko do dworca, nowy, zadbany i czysty apartament, życzliwy i pomocny personel, wygodny parking pod budynkiem.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 26 września 2018

    10
    Bardzo przyjemny weekend
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko na najwyższym poziomie

    Komfort, cisza, spokój, idealna czystość, wszystko bardzo gustownie urządzone, przyjemnie, wyposażenie full, czujesz się jak w domku.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 25 września 2018

    9,6
    Lovely ;-)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 3 noclegi

    Lodówka wymagała lekkiego doprowadzenia do czystości. Słabo odkurzone. Uszczelka (silikon) przy prysznicu była uszkodzona.

    Otwartość na potrzeby Klienta. Elastyczność w załatwieniu sprawy.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 18 września 2018

    10
    Świetna obsługa w recepcji, bardzo profesjonalna i...
    • W parze
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 1 nocleg

    Świetna obsługa w recepcji, bardzo profesjonalna i sympatyczna. Apartament urządzony w dobrym standardzie, z gustem. Dużą łazienka, wygodne łóżko. Parking wygodny w użytkowaniu.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 17 września 2018

    6,3
    Może być
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg

    Sąsiedztwo z peronem dworca PKP - permanentny hałas z tym związany uniemożliwiał dłuższe otwarcie okna. Brak tymczasowego ,wyszczególnionego miejsca parkingowego na krótki okres wy-/meldowania. Uciążliwość związana z wpisywaniem różnych kodów do różnych drzwi .

    Bliskość do starówki.Parking

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 31 sierpnia 2018

    10
    Polecam w 100 %
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo fajne i klimatyczne miejsce, super lokalizacja 15 min spacerem i już można podziwiać serce Krakowa - Sukiennice, Wawel itp. Bardzo na plus że dostaliśmy łóżeczko dla naszego malucha o które pytaliśmy przy rezerwacji. Bardzo miła obsługa zameldowanie i wymeldowanie wyjatkowo sprawne :)

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 29 sierpnia 2018

    9,2
    Warunki super,ale jakość obsługi w podstawowych czynnościach budzi zastrzeżenia
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior z 2 sypialniami
    • 2 noclegi

    trzeba się nabiegać za kluczem-współczuję osobom samotnym z małymi dziećmi, brak choćby soków na stole szwedzkim na śniadaniu, sprecyzowane śniadania i tyle,

    super mieszkanie, b dobrze wyposażone, wygodne łóżka

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 27 sierpnia 2018

    7,5
    polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior z 2 sypialniami
    • 3 noclegi

    Na pewno w sezonie letnim potrzebna jest klimatyzacja ( warto byłoby pomyśleć o cieńszych kołdrach na lato ).

    Ładny budynek , blisko do galerii krakowskiej , dworca i do starówki, super parking , śniadania w restauracji też ok.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 23 sierpnia 2018

    9,2
    Wyposażenie świetne, łóżko bardzo wygodne, super sprawa ze...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior Studio
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hałas w apartamemcie spowodowany przejeżdżającymi prawie pod samymi oknami (budynek E) pociągami. Mieliśmy pokój akurat od strony torów, przy otwartych czy chociaż uchylonych oknach huk pociągów był naprawdę denerwujący. W nocy ten hałas budził nas kilkakrotnie.

    Wyposażenie świetne, łóżko bardzo wygodne, super sprawa ze stolikiem i krzesłami na balkonie, na którym pomimo tylko dwudniowego pobytu po prostu musieliśmy wypić kawę

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 12 sierpnia 2018

    9,6
    dot. apartamentu 55 m2 z klimatyzacją
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe z klimatyzacją
    • 6 noclegów

    bez uwag

    Świetna lokalizacja , bezpieczny i wygodny parking , klimatyzacja, wyposażenie , nowoczesna aranżacja i standard apartamentu , duży prysznic, dobrze wygłuszony apartament, cicha i spokojna okolica,

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 11 sierpnia 2018

    7,9
    Dobra lokalizacja
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak klimatyzacji doskwierał bardzo, wiec jeśli ktoś wybiera się w upały to odradzam ten apartament. Nawet wentylator nie pomógł w nocy. W pokoju 28 stopni. W łazience brzydki zapach z kanalizy w umywalce- odpływ musi być cały czas zamknięty. Byliśmy trzy noce a zapas kawy był na 4 filiżanki- trochę słabo. Nie dostaliśmy FV mimo że podczas zameldowania prosiliśmy o jej wystawienie.

    Blisko do Starego Rynku, parking podziemny w cenie apartamentu,

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 9 sierpnia 2018

    10
    Super!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 2 noclegi

    Trochę za głośno na zewnątrz - blisko torów kolejowych, przejeżdżające pociągi trochę hałasowały ale tylko przy otwartych oknach.

    Właściwie w samym obiekcie nie ma się do czego przyczepić. Wszystko jest ponad przeciętne.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 8 sierpnia 2018

    7,9
    Lokalizacja, oraz sam apartament był - Ok.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Deluxe z 2 sypialniami
    • 4 noclegi

    Moja uwaga dotyczy tylko klimatyzacji. Nie wyobrażam sobie apartamentów w takiej kwocie w innych miastach predysponujących na Europejskie bez klimatyzacji.

    Lokalizacja, oraz sam apartament był - Ok.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 6 sierpnia 2018

    8,3
    kameralne położenie, niekrepujące apartamenty położone w...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 1 nocleg

    kameralne położenie, niekrepujące apartamenty położone w pięknym nowoczesnym kompleksie tuz przy starym browarze, podziemny parking z windą do apartamentu, bezpiecznie i cicho , w kompleksie kawiarnia i sklep oraz browar z piwem.browar urządzony bez stylu a po 22 nic nie da się zjeść.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 5 sierpnia 2018

    10
    Tam trzeba zajrzeć!!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nic nie jestem w stanie nic wymyślić.

    Jedno z ciekawszych miejsc w jakich byłem. Standart hotelu z czterema gwiazdkami i domowa atmosfera. W pełni wyposażone mieszkanie, super standart i świetny gust jeśli chodzi o aranżację. Bardzo dobra lokalizacja kilka kroków od starego miasta. Gorąco polecam na odpoczynek jak również świetną bazę wypadową do zwiedzania Krakowa. Podziękowania dla chłopaków z obsługi. Świetna robota. Jeśli tylko będę w Krakowie bez wahania instaluje się u Was.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 27 lipca 2018

    7,1
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak w kuchni kubków do zrobienia herbaty. Brak klimatyzacji w pokojach. Przy temp. powyżej 30 stopni noc i pobyt dzienny był uciążliwy.

    Bardzo dobra lokalizacja. Blisko do dworca głownego, Starówki. Na ulicy linie tramwajowe i autobusowe umożliwiające łatwe przemieszczanie się do dalszych miejsc Krakowa. Pomieszczenia czyste, nowoczesne. Bardzo miła obsługa na Recepcji. Polecam mimo małych minusów.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 25 lipca 2018

    7,5
    standard apartamentu
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 2 noclegi

    Śniadanie - poza budynkiem, długi czas oczekiwania po zamówieniu, płatne i to wysoko napoje, jedzenie niesmaczne , niemiła i niekompetentna obsługa w restauracji.

    standard apartamentu

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 18 lipca 2018

    10
    Na pewno tam jeszcze kiedyś wrócimy!!! Polecamy wszystkim!!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 2 noclegi

    Trudno znaleźć recepcję. Słabe oznaczenia.

    Apartament bardzo czysty, zadbany, nowocześnie urządzony, wyposażony we wszystko, co potrzebne. Wygodne łóżka. Super położenie - praktycznie w centrum, bardzo blisko Galerii Krakowskiej. Spokojna okolica. Ekskluzywny kompleks apartamentowców, na którego terenie był nawet supermarket. Podziemny garaż. Bardzo nam się tam podobało. Pozdrawiamy właściciela!

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 14 lipca 2018

    9,6
    Byliśmy tam razem z dziećmi, bardzo polecamy ten nowocześnie...
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 2 noclegi

    Po deszczu woda stała na tarasie. Brak akcesoriów do zamiatania lub odkurzacza.

    Byliśmy tam razem z dziećmi, bardzo polecamy ten nowocześnie oraz wygodnie urządzony apartament. Jest świetnie zlokalizowany (10 min spacerkiem od Starego Miasta) dobrze wyposażony, łącznie z tabletkami do prania i zmywarki. Szybki internet oraz TV z dużym wyborem kanałów (dla dzieci też). Miłym zaskoczeniem był ekspres do kawy z kapsułkami :) Do apartamentu przylega bardzo duży taras wyłożony płytkami. Pomimo bliskiej odległości od torów, nie było to uciążliwe.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 7 lipca 2018

    3,3
    Bardzo głośny
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg

    Bardzo głośno, w mieszkaniu obok odbywał się remont, burzenie scian od godziny 7:30 rano. ( Teoretycznie pracę budowlane nie powinny zaczynać się wczesniej niż 8:30 ale robotnicy ignorowali to). Mieszkanie bez wentylacji, bardzo duszne, co oznaczło spanie przy otwartych oknach. Położone bardzo blizko dworca więc odgłosy pociągow budziły w nocy nie pozwalając spać. (Zobacz zdjęcie)

    Czyste, nowoczesne mieszkanie obok dworca kolejowego.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 6 lipca 2018

    9,2
    Spokojne miejsce w centrum miasta
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Parking jest słabo oznaczony, cena za psa jest wysoka 50 zł za noc.szkoda ze są tylko 4 os pokoje.

    Czysto, wygodnie, super lokacja, ładne wnętrze i architektura, miły personel

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 5 lipca 2018

    10
    Bardzo komfortowy i świetnie urządzony apartament.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 1 nocleg

    Lekko mylący wjazd na parking przy recepcji.

    Bardzo komfortowy i świetnie urządzony apartament. Intuicyjne rozwiązanie z kodem wejściowym. Wygodne łóżko, dobrze wyposażona kuchnia i plus za balkon. Idealna lokalizacja w ścisłym centrum.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 4 lipca 2018

    10
    Blisko centrum, dobrze wyposażone i czyste apartamenty.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 2 noclegi

    Blisko centrum, dobrze wyposażone i czyste apartamenty. Sympatyczna i pomocna obsługa. Dodatkowy plus to zlokalizowana na miejscu restauracja ze smacznymi daniami oraz lokalnie ważonym piwem.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 3 lipca 2018

    6,3
    Ok
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 1 nocleg

    Nowe bloki a już bardzo zaniedbane. W mieszkaniu okropnie czuć było wilgoć, prawdopodobnie kwestia braku odpowiedniej wentylacji w łazience. Wnętrza bardzo ciemne. My mieliśmy to mieszkanie akurat w promocji ale w stałej cenie nie było by warte tych pieniędzy.

    Dobra lokalizacja. Nowy budynek, nowoczesne wnętrza.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 17 czerwca 2018

    9,6
    Weekendowy pobyt
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 2 noclegi

    Świetna lokalizacja - b. blisko Rynku, sam obiekt b.ładny. Polecam wizytę w restauracji Browar Lubicz oraz degustację lokalnych piw. Na plus możliwość pobytu z psem.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 4 czerwca 2018

    8,3
    Świetna lokalizacja, ledwie kilkaset metrów od Rynku Starego...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 1 nocleg

    Ciężko znaleźć recepcję (schowana jest w restauracji) nie ma żadnych wskazówek prowadzących do niej, natomiast konkurencja oferująca apartamenty w tych samych budynkach oznakowana jest świetnie. Trudno jest też się dodzwonić do pracowników recepcji gdyż ich telefony nie mają zasięgu w miejscu gdzie pracują. Częstym widokiem byli turyści krążący wokół budynków ciągnących za sobą walizki i z telefonem w ręku. Można się domyśleć, że spotkał ich ten sam problem. Apartament mało przewiewny dlatego przy wysokich temperaturach brak klimatyzacji dał nam mocno w kość. Ostatnim minusem była rozkładana sofa która miała połamane lub powyjmowane deski co skutkowało zapadaniem się w trakcie snu.

    Świetna lokalizacja, ledwie kilkaset metrów od Rynku Starego Miasta. Dla podróżujących pociągiem istotny będzie fakt, iż apartament znajduje się około 3 minuty od Dworca Głównego (pieszo). Plusem jest miejsce parkingowe na parkingu podziemnym w cenie apartamentu. Z racji, iż podróżowaliśmy na dwa auta otrzymaliśmy drugie miejsce parkingowe bez dodatkowej opłaty.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 28 maja 2018

    10
    Poczucie komfortu oraz wspaniałe podejście do klienta.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 1 nocleg

    Brak minusów.

    Jeden z lepszych obiektów w Krakowie w jakim mogłem do tej pory nocować. Niesamowita atmosfera Starego Browaru. Obsługa rewelacyjna, szybkie i miłe wydanie kluczy co należy do rzadkości w tego typu obiektach.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 28 maja 2018

    8,8
    Apartament super - cichy, czysty, znakomicie położony.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 1 nocleg

    Zrezygnowałam z wykupienia śniadania, bo jest serwowane w piwnicy, mało przytulnej. Gotowe zestawy śniadaniowe, po 28 PLN, jakoś mi to wszystko nie przypadło do gustu. O tej porze roku przyjemniej jest jeść w ogródku, który znalazłam w kawiarni na pobliskiej Rakowickiej. Przed zameldowaniem w apartamencie Lubicz należy się precyzyjnie umówić przez telefon - dowiedzieć, gdzie można odebrać klucze, jak wjechać samochodem (trzeba mieć kartę do wjazdu). My mieliśmy z tym problem i był to nerwowy wstęp do miłego pobytu.

    Apartament super - cichy, czysty, znakomicie położony. Z ogródkiem, sypialnią, dużym, dobrze wyposażonym aneksem, łazienka z pralką. Zdecydowanie polecam. Można pojechać z rodziną. Kupiłam pobyt bez śniadania.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 23 maja 2018

    9,6
    Gorąco i serdecznie, a przede wsystkim z czystym sumieniem POLECAM.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior z 2 sypialniami
    • 1 nocleg

    Troszkę cena, ale ... jakość kosztuje, a tu była naprawdę OK>

    Lokalizacja SUPER. Spokojnie piechotą można iść na Rynek Krakowski. Bloki postwaione na terenie starego browaru z czerwonej cegły. Świetny klimat. Podziemny parking. Przesytronne apartamenty. Bardzo miła obsługa. Był problem z dekoderem, po zgłoszeniu zamieniono nam apartament, i ... co najciekawsze ... na terenie "osiedla" w pięknym, starodawnym klimacie jest urządzona "knajpa", gdzie można dobrze zjeść i ... przede wszystkim napić się śweżo ważonego (na miejscu) piwa Browaru Lubicz. - Śniadania też na wsokim poziomie. Niby nie "szwedzki stół", ale karta z 8-10 możliwościami do wyboru i ... naprawdę smaczne. Nieraz jest "szwezki stól" i .. NIC do jedzenia. Tu naprawdę śniadanie (zestaw 2) było tym czego oczekiwaliśmy. Gorąco i serdecznie, a przede wsystkim z czystym sumieniem POLECAM. Paweł

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 23 maja 2018

    10
    Największe zalety to komfort i lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior Studio
    • 1 nocleg

    Gościom przeszkadzała uszkodzona - brak wentylacji w łazience. A przede wszystkim nieoznakowana recepcja. Rodzice w poszukiwaniu bardzo się nachodzili, i nazłościli po czym wykonali telefon do recepcji i pani wskazała drogę do punktu recepcji.

    Standard apartamentu na wysokim poziomie. Wyposażenie i wygląd na duży plus. Bardzo fajna lokalizacja, z PKP/PKS kilka minut. (kontaktowałam się z obsługą w sprawie personalnej kartki/liściku dla gości - prezent wyjazd dla moich rodziców - w recepcji wszyscy pracownicy byli bardzo pomocni i życzliwi)

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 22 maja 2018

    9,6
    + bardzo gustowne wnetrze ,
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    -ciezko bylo znalezc miejsce parkingowe w garazu podziemnym -Brak informacji jak wydostac sie z garazu do odpowiedniej klatki schodowej ( moze jakas informacja czym sie kierowac bylaby pomocna )

    + bardzo gustowne wnetrze , +dobre wyposazenie, dosłownie jak w domu :) +wygodne lozko +blisko rynku i dworca głównego + cisza i spokoj mimo ze blisko głównej ulicy + urokliwa okolica wewnatrz kompleksu + blisko sklep spożywczy

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 14 maja 2018

    9,2
    Bardzo fajne miesce na któtki i długi pobyt.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 3 noclegi

    Trochę brakuje wyposażenia, np. brak szafek nocnych przy łózkach. I trochę brak dbałości w utrzymaniu, np. brak żarówek w stojącej lampie, zegar jest ale nie chodzi, ale to drobiazgi.

    Bardzo dobre miejsce na krótki oraz długi pobyt w Krakowie. Blisko do dw. kolejowego i starego Krakowa, dobra komunikacja z innymi miejscami w Krakowie. Apartament komfortowy, w ciekawym kompleksie po starym browarze Lubicz.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 13 maja 2018

    9,6
    Było super tylko szkoda, że tak krótko
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obiekt w centrum miast a odczucia jakby był gdzieś na uboczu ponieważ było bardzo cicho. Super, że parking jest w cenie anie trzeba za niego dodatkowo dopłacać. Personel bardzo miły i bezproblemowy. Apartament jest we wszystko wyposażony.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 26 kwietnia 2018

    10
    Świetny apartament w samym centrum miasta, w którym można odpocząć w luksusowych warunkach.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior z 2 sypialniami
    • 2 noclegi

    Wszystko było ok. Mała uwaga- przydałaby się deska do krojenia, żeby nie niszczyć pięknego drewnianego blatu.

    Położenie obiektu- bardzo blisko dworca i plantów a jednocześnie cicho i spokojnie. Wielkość apartamentu oraz dwa duże balkony. Wyposażenie w sprzęt kuchenny- małe i duże agd. Bardzo miła i pomocna obsługa personelu.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 18 kwietnia 2018

    9,2
    Jak odwiedzę Kraków kolejny raz, to na pewno zatrzymam się w tym miejscu.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 2 noclegi

    Jedyny problem to przejeżdżający pociąg towarowy i to dość często.

    Świetna lokalizacja. Apartament w pełni wyposażony, niczego nie brakowało, pyszna kawa, czyściutko, parking podziemny. Bardzo miła obsługa.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 16 kwietnia 2018

    10
    Bardzo dobrze urządzony i komfortowo wyposażony apartament.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Superior Studio
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nawet jak był przejściowy problem z internetem i z telewizją to został bardzo szybko rozwiązany a my dostaliśmy drobną ale miłą rekompensatę.

    Bardzo dobrze urządzony i komfortowo wyposażony apartament. W zasadzie to można by tam od zaraz zamieszkać na stałe. Bardzo sprawny, energiczny i komunikatywny rezydent. Fajna lokalizacja - z balkonu widzieliśmy Planty. Na terenie osiedla delikatesy Piotr i Paweł. Bezpłatny wygodny garaż podziemny.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 16 kwietnia 2018

    10
    Wspaniała obsługa
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • 3 pokoje
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Kiedy ok 16 przyjechaliśmy do obiektu nie było jeszcze przyszykowanych wszystkich pokoi lecz jako rekompensatę za opóźnienie zaproponowano nam kolacje oraz drinki w znajdującej się na terenie obiektu restauracji. Obsługa za wszelka cenę chciała nam wynagrodzić powstałe niedogodności. Pokoje bardzo ładne, czyste, w pokojach wszystkie najpotrzebniejsze reczy( żelazko, pralka, ekspres do kawy itp). Miejsce spełniło nasze oczekiwania w 100%

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 9 kwietnia 2018

    10
    Czystosc , mila obsluga , garaz
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior Studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszytko bylo super

    Duze lozko , czystosc w apartamencie , szybkie zameldowanie , mila i pomocna obsluga , bezplatne miejsce garazowe w podziemnym parkingu

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 8 kwietnia 2018

    10
    Najlepsze miejsce w Krakowie, dosłownie jak na Starym Browarze
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 1 nocleg

    Za krótko, ale do nadrobienia następnym razem:)

    Czysty i przytulny apartament jak na zdjęciach Bardzo dobra lokalizacja około 5 minut od Starego Rynku. Bardzo wygodne łóżko, szybki internet. Parking wliczony w cenę w centrum Krakowa:) jest niesamowitym atutem. Szybkie zameldowanie jak mało gdzie:) Pozdrowienia dla obsługi.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 8 kwietnia 2018

    10
    Mieszkanie jest absolutnie NIESAMOWITE!
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg

    Mieszkanie jest absolutnie NIESAMOWITE! Pierwszym słowem po jego zobaczeniu jest "wow!" (lub inne, niecenzuralne słowo). Jasne, przestronne, pięknie urządzone i wyposażone we wszystkie niezbędne sprzęty (w tym również pralkę, zmywarkę, żelazko czy suszarkę!). Cały kompleks budynków jest zresztą utrzymany w pięknym, industrialnym stylu. Plusem jest również usytuowanie budynków, tj. ok. 450 m od Dworca PKP, co jest idealną lokalizacją, bez względu na to, czy odwiedzamy Kraków w celach służbowych, wypoczynkowych czy imprezowych. Świetną opcją jest także możliwość pozostawienia samochodu na parkingu podziemnym. Niekwestionowanym atutem oferty są również opiekunowie budynku ;) Panowie są przesympatyczni, służą radą i pomocą, kontakt z nimi również jest bez zarzutu. Dzięki ich uprzejmości mogłyśmy przyjechać do mieszkania wcześniej i wymeldować się dopiero koło 15, co pozwoliło nam spędzić w słonecznym Krakowie kilka chwil więcej :) Chyba nigdy nie spotkałam się z lepszą ofertą krótkoterminowego wynajmu mieszkania mając na względzie stosunek ceny, jakości, komfortu i lokalizacji apartamentu. Na pewno pozostaniemy wierne tej ofercie i przy następnej wizycie w Krakowie nasze drogi skierują się wprost do Browaru Lubicz :) Nie znajduję żadnych wad tej oferty, gdyby na bookingu była taka możliwość, to moją oceną z pewnością byłaby jedenastka :) Polecam całym sercem!

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 4 kwietnia 2018

    10
    Kontakt z opiekunem apartamentu był bardzo dobry.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Superior Studio
    • 1 nocleg

    Kontakt z opiekunem apartamentu był bardzo dobry. Obiekt zgodny ze zdjęciami: czysty, schludny, dobrze wyposażony. Dostępność parkingu podziemnego też jest dla mnie dużym plusem. Mogę z czystym sercem każdemu polecić, bo wszystko było na najwyższym poziomie.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 17 marca 2018

    10
    Duze wygodne lozko , czystosc i widok z apartamentu
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo wygodne duze lozko i dobrze urzadzony w pieknym stylu duzy apartament z pieknym widokiem na odnowione budynki browaru, cisza i spokoj w samym centrum Krakowa :-)

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 16 marca 2018

    9,6
    apartament położony w spokojnej okolicy,blisko dworca PKP i...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior z 2 sypialniami
    • 1 nocleg

    nie ma się do czego przyczepić

    apartament położony w spokojnej okolicy,blisko dworca PKP i starówki bardzo miły Pan rezydent,bezproblemowe przedłużenie pobytu w dniu wyjazdu o 2 godziny.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 7 marca 2018

    10
    Doskonaly apartament i super lokalizacja
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament typu Deluxe z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    nie dostrzeglem minusow

    gustownie urzadzone wnetrze i przemila obsluga , duzy przestronny apartament bez zbednego przepychu ale wyposazony we wszystko co potrzeba bylem pozytywnie zaskoczony stosunkiem jakosci do ceny. Doskonala lokalizacja , ogolnie firma godna polecenia

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 4 marca 2018

    10
    Świetna lokalizacja, bardzo przyjemny i bezproblemowy pobyt.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Superior Studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nic podczas mojego pobytu.

    Bardzo dobra lokalizacja. Czysto, przytulnie i w pełni wyposażony apartament. Przyjechałam pociągiem i dojście do apartamentu zajeło mi 5 min. Dobrze że tak blisko bo była noc - pomimo tego nie było problemu z zameldowaniem - dobry kontakt z rezydentem który czekał już na mnie i przekazał kod do drzwi oraz pokazał jak dojść do centrum, max 5 min. Dawno nie byłam aż tak miło zaskoczona.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 1 marca 2018

    10
    Rewelacyjny obiekt
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Deluxe z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko bylo super

    Jak dla mnie najlepsza opcja jesli chodzi o pobyt w Krakowie , nowy elegancki apartament w samym centrum Krakowa. Samo centrum Krakowa ,a cisza i spokoj , piekny widok z okna i miejsce w garazu podziemnym Na pewno bedzie to dla mnie pierwsza opcja jesli chodzi o nocleg w Krakowie przy moim kolejnym pobycie.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 13 stycznia 2019

    10
    Czysto.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysto. Wygodne łóżko. Dużo gniazdek sieciowych. Szybki internet. Dobra lokalizacja.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 12 stycznia 2019

    10
    Blisko Centrum, cieplutko, duże apartamenty, czyściutko.
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 1 nocleg

    Blisko Centrum, cieplutko, duże apartamenty, czyściutko.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 11 stycznia 2019

    10
    Po prostu fantastycznie😀 Wszystko !
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Po prostu fantastycznie😀 Wszystko !!!

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 10 stycznia 2019

    9,6
    Super lokalizacja.
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 1 nocleg

    Super lokalizacja, blisko centrum, czystko, przestronne apartamenty i pomocny personel.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 8 stycznia 2019

    9,6
    Świetna lokalizacja.
    • W parze
    • Apartament typu Superior z 1 Sypialnią
    • 1 nocleg

    Świetna lokalizacja. Bardzo dobry obiekt dla par jak i dla rodzin.

    Pobyt: Styczeń 2019

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!
Przeglądaj galerię zdjęć obiektu Browar Lubicz Residence zrobionych przez Gości