Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. małopolskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Kraków – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Bubble Apartments

Bubble Apartments – opinie

Swietego Filipa 9C,Stare Miasto, Stare Miasto, 31-143 Kraków, Polska

Nr 584 z 1 804 obiektów na wynajem wakacyjny w mieście Kraków

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 321 opinii o apartamencie

9,1

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,4

  • Komfort

    8,9

  • Lokalizacja

    9,3

  • Udogodnienia

    8,7

  • Personel

    9,1

  • Stosunek jakości do ceny

    9

  • Bezpłatne WiFi

    8,9

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 70

  • Ocena dodana: 6 grudnia 2018

    9,6
    Łóżko bardzo wygodne.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/10
    • 2 noclegi

    Zbyt mało kanałów telewizyjnych

    Łóżko bardzo wygodne. Bardzo dobra lokalizacja, wszędzie blisko. Bardzo dobry kontakt z gospodarzami. Czysto, wyposażenie kuchni umożliwiające przygotowanie posiłków - kuchnia elektryczna z piekarnikiem, kuchnia mikrofalowa, lodówka, garnki, naczynia, sztućce.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 13 listopada 2018

    10
    4-dniowy pobyt w Krakowie był super udany - wspaniałe mieszkanie i letnia pogoda w listopadzie
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 3 noclegi

    Nie widzę żadnych takich elementów.

    Materac bardzo wygodny, czysta, przyjemna pościel, a przede wszystkim możliwość skorzystania z dodatkowej kołdry, jeśli się nie lubi spać pod wspólną. Obawy, że będzie głośno z powodu sąsiadów, nie sprawdziły się. Pomimo, że za ścianą mieszkali inni goście, to nie było żadnych zakłóceń. W pokoju studio było wszystko, co jest potrzebne do życia, a nawet więcej. Uderza czystość zarówno w pokoju, jak i w całym obiekcie.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 21 października 2018

    10
    Bardzo polecam i chętnie wrócę ponownie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 3 noclegi

    Wszystko zgodne z opisem. Świetna lokalizacja blisko do dworca, blisko do rynku. Pokój czysty wyposażony w wszystkie najpotrzebniejsze rzeczy. Bardzo na plus możliwość pozostawienia bagażu przed i po wymeldowaniu.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 26 września 2018

    8,8
    Pobyt oceniamy za bardzo udany bez wahania możemy polecić innym.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/1
    • 5 noclegów

    Przydałaby się szczotka zmiotka.

    Bardzo dogodna lokalizacja, spokojne miejsce mimo bliskości centrum, bardzo łatwy dostęp do komunikacji miejskiej i kolei

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 26 września 2018

    9,6
    Miejsce godne polecenia.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lampy sufitowe troche słabo oświetlały pokój.

    Świetna lokalizacja, miły personel, dobre wyposażenie, szybkie zameldowanie, bliska odleglość od Dworca Głównego i bardzo wygodne łóżko.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 26 lipca 2018

    10
    Jestem bardzp zadowolona.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/10
    • 1 nocleg

    Wszystko podobało mi się! Jeżeli mogłabym zgłosić maleńką uwagę- to przydałaby się półeczka nad umywalką na wygodne położenie kosmetyczki oraz mop do wytarcia podłogi w łazience po skorzystaniu z prysznica ( zawsze coś się nachlapie) oraz duże lustro w pokoju . Ale to tak w ramach udoskonaleń na przyszłość

    Polecam apartament.Kamienica położona jest w podwórku, jest cicho i spokojnie. Dobra lokalizacja. Blisko do Rynku.Apartamenty bardzo czyste,zadbane, wyposażone w podstawowe sprzęty, w tym nawet sztućce, garnki, czajnik, mikrofalówkę, lodówkę - właściwie wszystko zgodnie z opisem. Chętnie tam wrócę.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 17 lipca 2018

    9,6
    Lokalizacja bardzo dobra, wszystko zgodnie z opisem na...
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 1 nocleg

    Lokalizacja bardzo dobra, wszystko zgodnie z opisem na stronie bookingu. Apartament bardzo czysty,nowy wyposażony we wszystko co jest potrzebne i niezbędne (deska do prasowania ,żelazko , aneks kuchenny z wyposażeniem ).

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 10 lipca 2018

    9,2
    Kamienica położona w podwórku, zatem cicho i spokojnie.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/10
    • 2 noclegi

    Brak windy.

    Kamienica położona w podwórku, zatem cicho i spokojnie. Bardzo dobra lokalizacja. Apartamenty zadbane, wyposażone w podstawowe sprzęty, w tym nawet sztućce, garnki itp.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 26 maja 2018

    8,3
    Apartament dobry na krótkie wyjazdy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    odbiór kluczy w innym miejscu, brak windy, bardzo malutka łazienka, brak półeczki na szampon pod prysznicem, brak ręczników papierowych/ ściereczki przy aneksie kuchennym, słońce przebija się przez zasłony(powinny być ciemniejsze lub zamiast nich rolety)

    - Czysto, wygodne łóżko, apartament w cichym miejscu, dobre wyposażenie kuchenne(mikrofalówka, płyta indukcyjna,lodówka, czajnik), dużo miejsca w pokoju, zawsze gorąca woda

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 18 kwietnia 2018

    9,6
    Dobrze i rozsądnie cenowo - polecam bo dało się wypocząć przy poczuciu niemalże domowej atmosfery.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 1 nocleg

    W obszarze co mogłoby być lepiej to można by poprawić kwestie dostępu i zamiast kluczy zaoferować karty i generowany na podstawie zamówienia apartamentu kod dostępu. A tak trzeba spacerek wykonać po klucz pod innym adresem.

    Lokalizacja świetna, dotarcie do większości atrakcji możliwe bez większych problemów. Czysto i schludnie, co prawda drzwi bez klamki psuły nieco ogólny wygląd estetyczny po wejściu (okazało się, że łazienka jest w innej części apartamentu), ale generalnie na plus.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 4 kwietnia 2018

    8,3
    bez luksusów ale wszystko co potrzebne jest zapewnione
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 3 noclegi

    Drzwi balkonowe nie są do końca szczelne. Lekkim minusem jest odbiór kluczy w innym miejscu niż samo mieszkanie. Niby blisko, ale gdy akurat nigdzie w okolicy nie dało się zaparkować a trafiłam na intensywne opady śniegu z deszczem było to problematyczne.

    schludny apartament, wifi dobrze działa

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 13 marca 2018

    9,6
    Bardzo udany pobyt, świetne umiejscowienie budynku :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 1 nocleg

    Łazienka była czysta, jedynym minusem był unoszący się zapach mopa.. prawdopodobnie łazienka była umyta bez użycia żadnych środków specjalistycznych.

    Nowoczesny apartament Dostęp do parkingu Bardzo miła i uprzejma obsługa na recepcji w Hostelu Świetne wyposażenie

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 20 lutego 2018

    8,8
    W porządku na krótkie pobyty turystyczne i okolicznościowe. Polecam.
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/10
    • 2 noclegi

    Było ok. Krótki pobyt okolicznościowy w przystępnej cenie. Dodatkowo dobre położenie. Wyposażenie wystarczające , a nawet większe niż potrzebowaliśmy. Polecam jako bazę wypadową do zwiedzania Krakowa. Blisko Stare Miasto, centrum Kleparza. Ogólnie bardzo dobrze

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 12 lutego 2018

    9,2
    Bardzo miły weekend w Krakowie :).
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak ręcznika/ręczników papierowych przy aneksie kuchennym, brak haczyków na ręczniki w łazience, brak półeczki na kosmetyki pod prysznicem, nie do końca wyrzucone śmieci po poprzednim kliencie.

    Czysto, wygodnie, blisko do dworca, blisko do rynku.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 12 lutego 2018

    7,1
    Duże łóżko, blisko centrum, w mieszkaniu bylo wszystko czego...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/1
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ogrzewanie bez możliwości samodzielnego kontrolowania. Kaloryfery były włączone na max przy czym potem ogrzewanie malalo... raz zbyt ciepło a za chwilę zbyt chłodno.

    Duże łóżko, blisko centrum, w mieszkaniu bylo wszystko czego potrzeba.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 27 września 2017

    6,7
    Funkcjonalna kawalerka blisko dworca, ale w nieciekawym otoczeniu
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 1 nocleg

    Okolica, w której obiekt jest położony jest nieciekawa - choć bardzo blisko centrum, to wokół znajdują się zaniedbane budynki, zwłaszcza wieczorem nie jest tam zbyt miło. Wynajmowana "kawalerka" jest wyłożona na całej powierzchni płytkami gresowymi, co sprawia wrażnie jakby łóżko było położone w kuchni lub łazience (choć przed samym łóżkiem jest dywanik, co trochę pomaga). Kolejny minus za fatalne meble i całkowicie niedobrane firanki i zasłony.

    Obiekt jest korzystnie usytuowany - blisko dworca i Rynku Głównego. Odbiór kluczy nie sprawia problemu, bo hostel, w którym się je odbiera jest dość blisko a recepcja jest tam czynna całodobowo. Obsługa w recepji pomocna i sympatyczna. "Kawalerka" posiada dobrze wyposażony aneks kuchenny.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 18 września 2017

    9,6
    Bardzo udany.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/10
    • 5 noclegów

    Wszystko ok.

    Obiekt czyściutki, pachnie nowością,wyposażony we wszystko co jest niezbędne (deska do prasowania ,żelazko , aneks kuchenny ze wszystkim co potrzeba). Lokalizacja bardzo dobra, wszystko zgodnie z opisem.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 11 sierpnia 2017

    10
    Szczerze polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/10
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brakt tv.Uważajcie na parking przy pobliskim bazarku,oplaty miejskie za parking sa od 10,a pod tym bazarkiem sa od 6....no i bylysmy 16zeta w plecy.

    Lokalizacja,czystosc,apartament mial wszysciutko żelazko,deske,sztućce,talerze,kubki,kawe,herbate,lodowke,czysciutka posciel.Naprawde extra.Brakowalo tylko tv

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 28 lipca 2017

    6,3
    Lokalizacja, blisko starego miasta (15 minut piechotą).
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedna wąska kołdra w łóżku dwuosobowym, duży problem z zaparkowaniem, klucze trzeba odebrać i na koniec zawieźć do innego miejsca, gdzie też jest problem z parkowaniem (parkowanie płatne).jeśli chce się mieć otwarte okno to jest się skazanym na bardzo głośną muzykę docierającą z pobliskiej szkoły tańca. nie ma telewizora co jest podane w ofercie, ale w czasach takich telewizorów i darmowej tv to trochę kiepskie.

    Lokalizacja, blisko starego miasta (15 minut piechotą).

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 22 maja 2017

    10
    Rewelacyjna lokalizacja przy tej cenie.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/10
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak deski do prasowania. O ile żelazko można sobie przywieźć, to takiego udogodnienia zabrakło. Reszta super.

    Rewelacyjna lokalizacja przy tej cenie. Wszystko było w porządku lub lepiej.

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 7 grudnia 2018

    7,9
    Miła i bardzo pomocna obsługa.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brakowało mi butelek z wodą na powitanie - mała rzecz, a zawsze cieszy po podróży.

    Miła i bardzo pomocna obsługa. Dobra lokalizacja.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 4 grudnia 2018

    9,6
    Miłe miejsce!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miła obsługa, bardzo dobra lokalizacja, wszystko tak jak w opisie:)

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 14 listopada 2018

    9,0
    Czysto, miło i przyjemnie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysto, miło i przyjemnie. Polecam👌

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 12 listopada 2018

    9,6
    Jakość przewyższa cenę, warto!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 2 noclegi

    obiekt jest w samy centrum dlatego jest problem jeśli przyjedzie się autem, ponieważ nie ma prywatnego parkingu

    Jakość przewyższa cenę, warto!

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 7 listopada 2018

    10
    Wszystko super!
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko super!!! Wyswienite udogodnienie możliwości przechowania bagazu do wieczora w hostelu ! ;-) polecam!

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 29 października 2018

    10
    Wszystko w najlepszym porzadku :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/1
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cienkie sciany ale to nie przeszkadza az tak :)

    Wszystko w najlepszym porzadku :)

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 29 października 2018

    9,0
    Fantastyczna lokalizacja, przyjemne i czyste...
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/1
    • 4 noclegi

    Fantastyczna lokalizacja, przyjemne i czyste wnętrze:)Polecam!!!

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 29 października 2018

    10
    Zerowe wyciszenie pokoi.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zerowe wyciszenie pokoi. Słychać każde słowo i każdy ruch sąsiadów.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 22 października 2018

    10
    Super lokalizacja, czysto, dobra cena!
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/10
    • 1 nocleg

    Super lokalizacja, czysto, dobra cena!

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 20 października 2018

    9,2
    Było naprawdę bardzo fajnie. Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/10
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko

    Czysto, wszystko zgodnie z opisem, a najważniejsza świetna lokalizacja.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 14 października 2018

    10
    Czysty pachnący pokój
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/10
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysty pachnący pokój

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 9 października 2018

    9,2
    Apartament naprawdę przyjemny i zadbany
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament naprawdę przyjemny i zadbany

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 3 października 2018

    10
    Wszystkio co na zdjeciach i w opisie sie zgadzało,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/10
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystkio co na zdjeciach i w opisie sie zgadzało, lokalizacja idealna, takze wszystko spełniło nasze oczekiwania ;)

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 22 września 2018

    9,6
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/1
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Odbiór kluczy w innym miejscu

    Dobra lokalizacja

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 15 września 2018

    8,8
    Bardzo dobra lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/1
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo dobra lokalizacja. Duży plus za recepcję 24h i możliwość pozostawienia bagażu.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 8 września 2018

    8,8
    Za tę cenę godne polecenia.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/1
    • 1 nocleg

    Nie do końca czysta łazienka :(

    Bardzo bardzo przyjazny recepcjonista! Apartament ok, brama wejściowa obskurna.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 6 września 2018

    10
    Świetna lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 4 noclegi

    Świetna lokalizacja. Pokój taki sam jak na zdjęciu czyściutki i wyposażony we wszystko jak było opisane w ofercie. Cena jak najbardziej na plus. :)

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 17 sierpnia 2018

    9,2
    Czystość, lokalizacja, udogodnienia.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czystość, lokalizacja, udogodnienia.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 4 sierpnia 2018

    10
    Lokalizacja super, warunki bardzo dobre.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/1
    • 2 noclegi

    Pierwsza noc - pewnie awaria pompy - dokuczliwy hałas.

    Lokalizacja super, warunki bardzo dobre.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 30 lipca 2018

    10
    Najlepszy hotel w takiej cenie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/10
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko😊wystrój pokoju ,pracownicy☺

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 27 lipca 2018

    8,8
    Super i przyjemnie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/1
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Oświetlenie aneksu kuchennego 😉

    Czystość, lokalizacja- spokój, wysoki standard,wystrój wnętrza, godne polecenia dla zwiedzających Krakow

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 25 lipca 2018

    10
    miły pobyt w Krakowie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 1 nocleg

    nic

    lokalizacja

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 22 lipca 2018

    9,6
    Czysty pokój, wygodne łóżko, świetna lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysty pokój, wygodne łóżko, świetna lokalizacja.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 21 lipca 2018

    10
    Wszystko super
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/10
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko super

    Wszystko super

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 11 lipca 2018

    5,8
    Lokalizacja genialna
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/10
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Standard i wystrój niskie

    Lokalizacja genialna

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 5 lipca 2018

    8,8
    Wszystko w porządku
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/10
    • 1 nocleg

    NIe podobało mi się to, że klucze trzeba było odebrać w całkiem innym budynku, około 5 minut pieszo.

    Czysto, ładnie

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 24 czerwca 2018

    8,3
    Miły pobyt
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/10
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niewygodne łóżko.

    Bardzo czysto, podstawowe akcesoria w kuchni. Obsługa miła i pomocna. Pobyt pozostawi mile wrażenia.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 14 czerwca 2018

    9,6
    Bardzo udany pobyt
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ładny czysty apartament

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 20 maja 2018

    7,5
    Cisza spokój.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/10
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak parkingu. Brak windy.

    Cisza spokój. Bliskość centrum.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 14 maja 2018

    8,8
    Bardzo przyjemne miejsce pobytu w centrum miasta, wszędzie blisko.
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/10
    • 2 noclegi

    Odbiór kluczy inne niż miejsce pobytu

    Bardzo przyjemne miejsce pobytu w centrum miasta, wszędzie blisko.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 7 maja 2018

    10
    bardzo wygodne łóżko .
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 1 nocleg

    bardzo wygodne łóżko . super wyposażenie w kuchni ! lokalizacja znakomita ! Polecam

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 30 kwietnia 2018

    10
    Super
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Położony blisko Starego Miasta, apartament cichy, wygodny i bardzo czysty

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 29 kwietnia 2018

    9,2
    Lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 19 kwietnia 2018

    9,6
    Lokalizacja, czystość, obsl
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie było takich rzeczy

    Lokalizacja, czystość, obsl

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 9 kwietnia 2018

    10
    Dobra lokalizacja obiektu, blisko do centrum, w pokoju...
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/10
    • 2 noclegi

    Dobra lokalizacja obiektu, blisko do centrum, w pokoju czysto i przytulnie.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 31 marca 2018

    8,8
    Wygodne lozko, tv, wszystkie potrzebne naczynia, dobry...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/10
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zapach z łazienki

    Wygodne lozko, tv, wszystkie potrzebne naczynia, dobry kontakt z obsługa, super lokalizacja :)

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 27 marca 2018

    10
    Wszysko była na najwyzszym poziomie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/1
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszysko była na najwyzszym poziomie.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 8 lutego 2018

    10
    Bardzo czysty apartament, lokalizacja bardzo blisko centrum
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo czysty apartament, lokalizacja bardzo blisko centrum

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 5 lutego 2018

    7,5
    Odpowiednia jakoś do ceny
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Kiepskie światło w łazience.

    Odpowiednia jakoś do ceny

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 5 lutego 2018

    10
    Bardzo udany wybór zarówno na krotki pobyt jak i na dłuższe wakacje w Krakowie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/10
    • 2 noclegi

    Brak uwag.

    Obiekt warty polecenia. Ciche i spokojne miejsce. Czysto i wygodnie.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 3 lutego 2018

    7,5
    Polecam
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super jedyne czego brakowało to tv😊

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 30 stycznia 2018

    10
    Wszystko zgodne z opisem Jestem mega zadowolona.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/1
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak negatywów

    Wszystko zgodne z opisem Jestem mega zadowolona. Na pewno tam wrócę. Polecam

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 28 stycznia 2018

    8,3
    Prawie wszystkp
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Plyta grzewc@

    Prawie wszystkp

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 5 stycznia 2018

    9,2
    Dobra lokalizacja i przytulne wnętrze
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/10
    • 3 noclegi

    Dobra lokalizacja i przytulne wnętrze

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 26 października 2017

    9,2
    ok ;)
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/10
    • 1 nocleg

    proponowalbym zamontowac przy lozku jakas nocna lampke. reszta ok.

    zasadniczo wszystko

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 15 października 2017

    8,8
    Pozytywny
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/10
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja odbioru kluczy

    Komfort, udogodnienia

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 8 października 2017

    10
    Standard
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 2 noclegi

    Żelazko i deska

    Standard

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 3 sierpnia 2017

    8,8
    upalny Kraków
    • Grupa
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/10
    • 1 nocleg

    zepsuta zamrażarka, brak telewizora

    lokalizacja, cisza

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 23 lipca 2017

    8,3
    Brak telewizora
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/9
    • 1 nocleg

    Brak telewizora

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 26 czerwca 2017

    8,8
    brak tv
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament typu studio – ulica Św. Filipa 9c/10
    • 2 noclegi

    brak tv

    Pobyt: Czerwiec 2017

Obiekt ma także 96 opinii, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 – 70

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!