Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. śląskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Częstochowa – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Kawalerka ul.Focha, Centrum Częstochowy

Ocena

Na podstawie 76 opinii o apartamencie

9,4

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,6

  • Komfort

    9

  • Lokalizacja

    9,6

  • Udogodnienia

    9,2

  • Personel

    9,6

  • Stosunek jakości do ceny

    9,3

  • Bezpłatne WiFi

    9,4

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 32

  • Ocena dodana: 24 września 2018

    10
    Świetna lokalizacja, czysto i wygodnie !
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z prysznicem
    • 1 nocleg

    Przemiła Pani, która przekazała nam klucze. Mieszkanie nieduże, zgodnie z opisem, ale jest w nim wszystko co potrzeba, bardzo blisko centrum i Jasnej Góry, parking za bramą, market Simply po drugiej stronie ulicy. Do tego bardzo czysto i przyjemnie. POLECAM!

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 17 września 2018

    9,6
    Rewelacja!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super, czysciutko wszystko jest co trzeba żelazko, suszarka do włosów, telewizja swietnie wyposażona kuchnia, super kokntakt z wlascicielką, polecam!!!👌👌👌👌👌

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 4 września 2018

    9,6
    Wygodne duże łóżko !
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 1 nocleg

    Wygodne duże łóżko ! W pełni wyposażony aneks kuchenny. Kawa, herbata w cenie. Generalnie bardzo czysto i schludnie. Niewielka łazienka ale wszytko w niej jest ( ręczniki, mydło itd) - Brawo!

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 17 marca 2018

    10
    Wszystko w jak najlepszym porządku.
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko w jak najlepszym porządku. Właściciele bardzo uprzejmi. Wyposażenie również jest ogromnym plusem. Bardzo miło będę wspominała pobyt w tym miejscu.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 18 lutego 2018

    9,2
    Bardzo miłe miejsce ,czułam się jak w domu.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z prysznicem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo dobra lokalizacja 5 min od dworca PKP i PKS a jednocześnie bardzo cicha okolica.Na przeciwko duży market, bistro ze smacznym jedzeniem.Bardzo mili gospodarze, w obiekcie wszelkie udogodnienia ręczniki , suszarka do włosów, żelazo, deska do prasowania, suszarka na pranie,w kuchni wszystko co potrzeba.Jeśli znów będę potrzebować noclegu w Częstochowie to tylko w tym miejscu.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 29 stycznia 2018

    7,5
    Schludnie, przyjemnie;
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niestety bojler przelewowy, więc 10 min kąpiel maksymalnie. A osoba po osobie to już trzeba odczekać aż się nagrzeje na kolejne 10min. Gdyby nie problem cieplej wody byłoby idealnie

    Schludnie, przyjemnie; rewelacyjna właścicielka bardzo miła i komunikatywna. Możliwość pozostawienia walizek po wymeldowaniu.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 23 października 2017

    10
    Świetne miejsce! Stosunek jakości do ceny najlepszy w Częstochowie!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 1 nocleg

    Gospodarze bardzo mili, bez problemu zgodzili się na ciut późniejsze wymeldowanie, klucze otrzymaliśmy bez problemu, lokalizacja świetna - obok jest supermarket, dla osób przyjeżdżających komunikacją PKS czy PKP to bardzo blisko, w nocy jest cicho - pomimo centrum, do Sanktuarium ok 20 min spacerkiem, ale wieczorem jest trochę pusto na całej trasie, parking na ogrodzonym terenie, stosunek jakości do ceny w Częstochowie naprawdę 10/10. Pobyt na jedną czy 2 noce w tym miejscu naprawdę ok. Jeśli kiedykolwiek będziemy jeszcze przejazdem w Częstochowie - wybierzemy to miejsce!

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 23 września 2017

    9,2
    Gustownie urządzona kawalerka idealna na nocleg dla dwóch...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Gustownie urządzona kawalerka idealna na nocleg dla dwóch osób. Wyposażenie aneksu kuchennego wystarczajace do samodzielnego podgrzania posiłków,w łazience znajduje się szampon i suszarka do włosów ☺

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 12 lipca 2017

    8,8
    Zadowolony z pobytu w kawalerce.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z prysznicem
    • 1 nocleg

    Bardzo miła Pani właścicielka, która zawsze starała się pomóc, dłuższe przetrzymanie bagażu nie było problemem. Dobra lokalizacja obiektu, poruszanie się po mieście nie stanowi problemu.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 20 maja 2017

    8,3
    Polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z prysznicem
    • 1 nocleg

    TV - działają 2-3 programy. Bardzo mała łazienka.

    Bardzo dobra lokalizacja: 5 min spacerem do dworca PKP, 15 min do Al. NMP, obok znajduje się pizzeria z bardzo dobrą pizzą i hipermarket SIMPLE. Mieszkanie jest małe, ale na krótki pobyt jak najbardziej POLECAM! brak problemu z odbiorem kluczy, dobry kontakt z gospodarzem.

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 2 maja 2017

    8,8
    Fajny pobyt w Częstochowie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z prysznicem
    • 2 noclegi

    Maleńki minus za bardzo skromny zestaw programów telewizyjnych ( 2 podstawowe: 1 i 2 program tv, lokalny oraz parę rozrywkowych), przy tym przerwy w odbiorze.

    Kawalerka nowa, czysta i w dobrym miejscu. Bardzo dobrze wyposażona, zwłaszcza część kuchenna. Oddzielne wejście gwarantujące swobodę i niezależność. Gospodyni bardzo otwarta na prośby gości i bardzo uprzejma. Żadnych problemów z odbiorem kluczy, czy z późniejszym wymeldowaniem. Duży plus za parking! Warto tam się zatrzymać przy zwiedzaniu Częstochowy i okolic!

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 23 stycznia 2017

    10
    SERDECZNIE POLECAM!
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z prysznicem
    • 2 noclegi

    Niezwykle miła i pomocna pani właścicielka, w apartamencie czysto, gustownie i przytulnie urządzone. Mieszkanie w pełni wyposażone, do dyspozycji kawa, różne rodzaje herbat, cukier i in. (czego nie znalazłam w innych apartamentach w Częstochowie), nie musiałam nawet wychodzić po mleko, po w lodówce były śmietanki do kawy:))) do dyspozycji wewnętrzny parking, świetna lokalizacja, obok domu pizzeria, po drugiej stronie ulicy spory supermarket. Pozostaje mi tylko szczerze polecić, tym bardziej, że mam porównanie z innymi miejscami w Częstochowie. Na pewno tutaj powrócę! Dziękuję za krótki, acz miły pobyt! Pozdrawiam serdecznie.

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Ocena dodana: 12 stycznia 2019

    10
    Polecam w 100%
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 3 grudnia 2018

    10
    Czyściutko.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czyściutko. Bardzo miła Pani Właścicielka. Kawalerka wyposażona we wszystko co potrzebne. Serdecznie polecam!

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 19 listopada 2018

    10
    Gorąco [polecam
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 1 nocleg

    Bardzo miła i pomocna obsługa. Wyposażenie i udogodnienia powyżej standardu. Ogółem - gorąco polecam

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 14 września 2018

    7,5
    Na jeden nocleg w sam raz.
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miniaturowa łazienka,trochę głośno od ulicy. Na krótki pobyt.

    Zamykany bramą wjazdową parking to duży plus.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 7 sierpnia 2018

    10
    Pelny relaks
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bezpieczne miejsce w centrum wszedzie blisko spacerem

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 22 lipca 2018

    10
    😄😄😄
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystki

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 13 czerwca 2018

    8,8
    Super lokalizacja,bardzo funkcjonalna i przytulna kawalerka, Polecam
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 1 nocleg

    Słabe oświetlenie

    Mini kuchenka

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 14 maja 2018

    10
    Rewelacja
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Blisko centrum, dworca, knajpki

    Czysto przytulnie kontakt z gospodarzem swietny

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 9 stycznia 2018

    10
    Wrócę tam ponownie ...
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament z prysznicem
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko było idealne!

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 30 grudnia 2017

    10
    Bardzo wygodne łóżko.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo wygodne łóżko. W mieszkaniu wszystko co potrzebne było dostępne (począwszy od kawy po środki kosmetyczne). Świetna lokalizacja!

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 29 grudnia 2017

    10
    Na pewno jeszcze skorzystamy z noclegu w tym mieszkanku
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo przyjemne miejsce, pomocna i przemiła Właścicielka, w dobrym punkcie miasta, wszystko super.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 19 listopada 2017

    8,8
    Był bardzo udany
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 1 nocleg

    Wszystko było ok

    Super kawalerka miła właścicielka a do tego bardzo udany pobyt

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 13 listopada 2017

    10
    Dar radości
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z prysznicem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo blisko bar bistro

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 4 października 2017

    10
    Bardzo przyjemna kawalerka.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo przyjemna kawalerka. Czysto, bardzo dobrze wyposażona. Lokalizacja super. Wlasciciele bardzo serdeczni 3x bardzo🙂Polecam

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 16 maja 2017

    8,8
    Polecam! Świetna lokalizacja, dobry klimat gospodarzy.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 3 noclegi

    Rewelacyjna lokalizacja, wygodne parkowane na zamkniętym obiekcie, sympatyczni właściciele.

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 18 kwietnia 2017

    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z prysznicem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetna lokalizacja, kawalerka bardzo przytulna, napewno wrócimy przy następnej wizycie w Częstochowie. Gospodarz bardzo miły i kontaktowy. Polecam!

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 16 stycznia 2017

    9,2
    Czułam się tam jak w domu
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z prysznicem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mieszkanko bardzo przytulne,wygodne,czyste

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Poniższe opinie napisano ponad 24 miesiące temu. Nie są one już wliczane do ogólnej oceny obiektu, ale wciąż mogą pomóc Ci w wyborze idealnego miejsca na nocleg.

  • Ocena dodana: 29 maja 2016

    10
    wszystko było super, miły właściciel, świetna lokalizacja,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    wszystko było super, miły właściciel, świetna lokalizacja, chociaz w centrum to było cicho w nocy, bardzo dobrze wyposażona kawalerka, wygodne łóżko, dużym plusem jest bezpieczny parking bez dodatkowej opłaty

  • Ocena dodana: 18 kwietnia 2016

    9,6
    Bardzo przyjemna kawalerka w rewelacyjnym położeniu - bardzo...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Bardzo przyjemna kawalerka w rewelacyjnym położeniu - bardzo blisko dworców i Alei . Bardzo sympatyczny właściciel:). Wystrój nowy, czysty i schludny - kuchenka wyposażona, kawka i herbatka czekały w szafce :) Z przyjemnością wrócimy tam nie raz :)

  • Ocena dodana: 16 maja 2016

    10
    Rewelacyjna lokalizacja, nowoczesny wystrój, komfort i...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Rewelacyjna lokalizacja, nowoczesny wystrój, komfort i wygoda :) oczywiście wrócimy tam jeszcze nie raz :)

Obiekt ma także 32 opinie, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 – 32

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!