Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. mazowieckie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Warszawa – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Chill Apartments Airport Apartments

Chill Apartments Airport Apartments – opinie

Kłobucka, Ursynów, 02-699 Warszawa, Polska

Ocena

Na podstawie 424 opinii o apartamencie

9,0

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,3

  • Komfort

    9,1

  • Lokalizacja

    8,6

  • Udogodnienia

    9

  • Personel

    8,7

  • Stosunek jakości do ceny

    9

  • Bezpłatne WiFi

    9,1

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 26 listopada 2018

    7,5
    Polecam, choć drobne potknięcia się zdarzyły
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Dane, które otrzymałem do wejścia na teren, na którym znajdował się apartament nie były prawidłowe. Kod podany przy bramce nie powodował jej otwarcia. Całe szczęście, że wpuścił mnie obcy człowiek, ponieważ musiałbym o 23 wydzwaniać do właścicieli obiektu, a jednocześnie marznąć na chodniku. Problem wynikał najprawdopodobniej z faktu, że wcześniej dostałem błędne dane dostępowe, później poprawione, jednak w tych poprawionych wkradł się kolejny błąd dot. kodu wejścia na teren. Kody do budynku były już poprawne. Odnośnie wyposażenia - wspaniale urządzona jest kuchnia, dostępnych jest cała masa szafek, płyta grzewcza, wielka lodówka - wszystko na najwyższym poziomie. Jeśli chodzi zaś o udogodnienia, na które zwracam uwagę przy pobycie na 1 noc, zabrakło: - szamponu i mydła pod prysznicem, - w łazience nie ma ani jednego wieszaka na ręcznik, czy inne rzeczy (ręcznik można powiesić na kaloryferze), - w sypialni, lampki nocne pozbawione były żarówek, dlatego drogę do łózka oświecać musiałem sobie telefonem - deszczownica nie działała prawidłowo i nie dało się jej ustawić (początkowe miłe zaskoczenie niestety zostało zastąpione zawodem)

    Niezła lokalizacja, aczkolwiek w przypadku wczesnego wylotu lepiej zamówić wcześniej taksówkę na godzinę, niż liczyć na Ubera, ponieważ akurat w dniu mojego wylotu występowały problemy z aplikacją, a dodatkowo wielu kierowców rezygnuje z przejazdu, kiedy widzi, że trasa ma tylko kilka kilometrów. Wyposażenie na wysokim poziomie 7-8/10, natomiast zabrakło podstawowych rzeczy, na które zwraca się uwagę przy krótkim pobycie, szczególnie w celach biznesowych. Chętnie zrezygnowałbym z płyty indukcyjnej w zamian za działającą lampkę nocną (z żarówką, a nie bez żarówki), czy szampon pod prysznicem. W kwestii kontaktu z Gospodarzem, to jest on zrealizowany profesjonalnie, w przyjazny i usystematyzowany sposób. Na nieszczęście w mojej sytuacji przesłane dane były za pierwszym razem całkowicie błędne, a po otrzymaniu poprawionych, również niepozbawione błędu który uniemożliwiał wejście na ogrodzony teren.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 20 listopada 2018

    9,6
    Warszawa okropna, a mieszkanie wspaniałe
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Założyć krótsze zasłony, aktualne są zbyt długie i trochę zabierają urok mieszkania wymienić/poluzować klamkę łazienkową, która działa zbyt opornie załatać dziury w futrynie od pokoju sypialnego (zapewne stąd ta cena +dźwięki remontu) Dodać suszarkę do naczyń

    Stosunek jakości do ceny Wyposażenie mieszkania w tej cenie Życzliwość gospodarza W lato zapewne są ładne widoki z okna/balkonu. W jesień/zimę niestety nie :(

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 6 listopada 2018

    8,3
    Bardzo sobry stosunek jakości do ceny
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg

    - Niestety, brudna , zakurzona podłoga. - Brak wentylacji w kuchni. W zimie, dla osób lubiących ciepło, gotowanie tylko przy otwartym oknie - Pootwierane wszystkie okna przy zameldowaniu. Niekoniecznie dobre rozwiązanie na porę jesienno-zimową

    - Szybko rozwiązany problem z pilotem do dekodera - Proces zameldowania/wymeldowania. - Bezpieczeństwo - Wyposażenie kuchni - Duży apartament, dużo miejsc do spania. Wygodne łóżka - Blisko sklep i przystanek autobusowy

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 30 października 2018

    9,2
    Bardzo czyste, piękne mieszkanie na strzeżonym osiedlu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Odbierając klucze, dostaliśmy od razu pilota od parkingu. Niestety nie dział. Spędziliśmy jakieś 40 minut na proszeniu bardzo niemiłych pań z ochrony bo pomogły. Niestety bezskutecznie. Bardzo szybko zainterweniowała właścicielka po wykonaniu bezpośredniego telefonu do niej - numer będzie podany w e-mail'u. Więc w razie jakichkolwiek problemów polecam kontaktować się od razu z właścicielem, ponieważ na obsługę obiektu nie ma co liczyć.

    Bardzo czyste, piękne mieszkanie na strzeżonym osiedlu. Idealne by odpocząć i się zrelaksować. Kuchnia wyposażona we wszystkie niezbędne rzeczy. Na e-mail'a przychodzi wiadomość z opisanymi krok po kroku czynnościami, które należy wykonać.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 29 października 2018

    7,1
    Czysto, łóżko w sypialni wygodne.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brzydki zapach w łazience. Brak pilota na parking w kopercie, nieporozumieniem jest zostawienie go w pokoju! 4 osoby i tylko 2 kołdry! (1os dorosła i 3 dzieci) Brak wieszaków na kurtki w korytarzyku oraz brak wieszaków na ręczniki w łazience.

    Czysto, łóżko w sypialni wygodne.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 27 października 2018

    7,5
    ogólnie jest o.k., blisko do centrum, sklepy w okolicy, parking podziemny.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Deluxe
    • 2 noclegi

    1. szafa w sypialni powinna mieć odsuwane drzwi a nie otwierane (drzwi otwierały się do połowy gdyż blokowało je łóżko - nawet po maksymalnym odsunięciu) 2. brak wieszaków na ręczniki w łazience 3. w kopercie z kluczami miała być instrukcja i mapka - mapki nie było zaś instrukcja była "wydrukowana" na kończącym się tonerze, czyli w 1/3 była nieczytelna, czyli też jakby jej nie było. 4. chip do garażu podziemnego jest w pokoju, a nie ma gdzie zostawić auta podczas odbioru klucza do pokoju z recepcji, spaceru po chip do pokoju i powrót by dopiero wjechać do garażu

    1. jest miejsce parkingowe w garażu podziemnym 2. łatwy dojazd do lotniska 3. łatwy dojazd do centrum 4. sklepy spożywcze w budynku 5. łatwy odbiór kluczy

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 24 października 2018

    7,5
    Lokalizacja,mimo bliskiej obecności lotniska brak hałasu,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 2 noclegi

    Nie wstawione gniazdko i kable słabo zabezpieczone, nie zawieszone zasłony, nie działający pilot do parkingu podziemnego.

    Lokalizacja,mimo bliskiej obecności lotniska brak hałasu, nowe osiedle, czysto i schludnie dookoła, nocleg godny polecenia.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 18 października 2018

    6,7
    zadowalajacy.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Deluxe
    • 2 noclegi

    Telewizor tylko dla ozdoby. Nie udało mi się z niego skorzystać - - nie działały piloty (chyba). WiFI beznadziejne cały czas rwało połaczenie - nie dało się nic oglądać.

    parking blisko windy.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 11 października 2018

    8,3
    Miejsce w hali garażowej, bezproblemowy odbiór kluczy, duża...
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Brudna kołdra w sypialni (poplamiona), w apartamencie czuć było zapach palonych papierosów.

    Miejsce w hali garażowej, bezproblemowy odbiór kluczy, duża przestrzeń, czystość i nowoczesne wykończenie.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 9 października 2018

    9,0
    Przyjazne miejsce dla dużej rodziny.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Brak lampki przy łóżku, bądź możliwości wyłączenia światła górnego bez wstawania z łóżka. Konieczność wietrzenia apartamentu zaraz po wejściu do niego, z powodu użycia przez osobę sprzątającą za dużej ilość, duszącego zapachu odświeżacza powietrza. Wymięta pościel.

    Kompletnie wyposażony apartament. Świetnie wyposażona kuchnia. Posiada także środki czystości. Bardzo dobra lokalizacja miejsca parkingowego. Bliskość sklepu- czynny także w sobotę po godz. 22.00. Polecam.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 21 września 2018

    9,2
    Przelotem, ale zadowolony
    • W parze
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Brak zastrzezen. Nawet bylo gdzie zostawic samochod nie korzystajac z parkingu podziemnego. Przydalby sie cukier, kawa, herbata na miejscu.

    Szybko, sprawnie, mieszkanko w porzadku.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 8 września 2018

    6,3
    Ogolnie apartamet ładny okolica rownierz
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie podobalo mi sie to ze 2 godziny czekakam na klucz poniewaz niby pani ktora sprzata nie wyrobila sie w czasie a tak naprawde za czysto to nie bylo kurz w szafie okruszki na podlodze zapchany brodzik gdzie woda nie splywa

    Ogolnie apartamet ładny okolica rownierz

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 3 września 2018

    8,8
    Wrażenia ogólne dobre
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg

    Moim zdaniem niedostatecznie posprzątane, podłoga niepozamiatana i nieumyta, bardzo proszę o poprawę tego elementu oraz jak wyżej wspomniałem, jedno łóżko rozkładane jest zepsute.

    Ładny, nowy apartament bardzo blisko Okęcia, bezpieczna okolica, ogrodzony teren, parking podziemny, wygodne łóżka, chociaż jedno rozkładane jest zepsute, ładny taras, nowoczesny plac zabaw dla dzieci, ogólnie dobre wrażenie, dobry kontakt, łatwość w odbiorze i zwrocie kluczy.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 24 sierpnia 2018

    10
    Miejsce blisko lotniska, czysto i niedrogo.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zawiła i zbyt obszerna instrukcja dotycząca odbioru klucza (klucz i pilot do garażu można było odebrać u portiera w budynku głównym gdzie otrzymałam całą instrukcję), miałam wrażenie że bawię się w podchody.

    Blisko lotniska

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 15 sierpnia 2018

    10
    Transakcja bezproblemowa - jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Wszystko super, najbardziej zaskoczyło nas wygłuszenie mieszkania - było bardzo cicho. Byliśmy tam na jedną noc poprzedzającą wczesny wylot i apartament spełnił nasze oczekiwania w 100%! Polecamy

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 8 sierpnia 2018

    6,7
    bylo OK, choc goraco
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 3 noclegi

    Goraco, brak klimatyzacji, i gdy okna sa otwarte wlatuja owady i jest halas samolotow

    Teren zamkniety i bezpieczny, Place zabaw dla dzieci i dostepny parking

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 5 sierpnia 2018

    9,5
    Przede wszystkim lokalizacja do centrum miasta jest dobra...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przede wszystkim lokalizacja do centrum miasta jest dobra jest dużo sklepów gdzie można zrobić zakupy a nawet smacznie i nie drogo zjeść w bistro na osiedlu

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 16 lipca 2018

    6,3
    Czysto, nowe mieszkanie, do zadowolenia brakuje WIFI i TV i miejsca parkingowego.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg

    Brak wi-fi, brak odbioru TV, Tv mogliśmy jedynie pooglądać z zewnątrz, ponieważ nie było pilota i połączenia z kablówką lub jakimkolwiek dekoderem a byliśmy podczas Mistrzostw Swiata w pilce noznej - Skandal. Parking podziemny - nie udało nam sie dostać na wskazane miejsce. Szlaban nie reagował na pilota a jak już wjechalismy do podziemia dzieki pomocy ochrony to brama do garazu tez sie nie otworzyla. Placac 500 zl za dobę oczekiwałem czegoś innego. Jeżeli nie zakańcza sie prac to sie nie wynajmuje mieszkania. Albo wynajmuje za niższą cenę i informuje goscia z czego wynika cena.

    Miękkie pościele, czysto, nowe mieszkanie

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 12 lipca 2018

    5,4
    Porażka.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Deluxe
    • 2 noclegi

    Apartament jest nie jest tym, który jest oferowany za pośrednictwem booking. Oferowany apartament ma mieć 45 metrów, faktycznie ma około 30, co jest zwykłym oszustwem. Po interwencji, gospodarz zaproponował zmianę apartamentu na ... kilkanaście godzin przez zakończeniem pobytu. Nie rozumiał jednak w czym jest problem (sic!) Na zdjęciach jest jakiś inny apartament- czyli płacimy za Mercedesa a otrzymujemy ... rower. W opisie nie mam także słowa o tym ,że okna oraz balkon znajdują się w linii prostej około 150 od placu budowy . Potworny hałas od godz. 6.00 do godz. 18. Zdecydowanie nie polecam!

    Jedyny plus to zieleń na terenie obiektu oraz miejsce parkingowe w podziemnym garażu.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 4 lipca 2018

    7,9
    Dobry na krótki pobyt
    • W parze
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Apartament bardzo mały, zdecydowanie tylko na krótki pobyt.Brak jakichkolwiek wieszaków lub półek w łazience.Pan w recepcji nie potrafił wskazać drogi do apartamentu.Recepcja nie jest oznaczona.Może należałoby dołączać do wskazówek dojazdu plan osiedla i dojazd do garaży? Na osiedlu dość głośno do późnych godzin.

    Położony blisko lotniska, czysto, mieszkanie jest nowe

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 27 czerwca 2018

    10
    Nowe, czyste apartamenty polecam !
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg

    Jedyny minus - pilot od garażu nie działał, Jak już wjechałam, to stał inny samochód na wyznaczonym miejscu:) Bardzo pomocny okazał się Pan z ochrony :) Dużo sklepów w pobliżu, fajna restauracja z obiadami.

    Nowe, czyste apartamenty polecam !!!. Dużo sklepów w pobliżu, fajna restauracja z obiadami.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 24 czerwca 2018

    2,5
    Omijajcie z daleka.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    NIe podobało mi się właściwie wszystko. Stosunek do klienta, cena zbyt wysoka jak na zaoferowany standard i wielkość apartamentu oraz przed wszysrkim czystość apartamentu. Zapuszczona pralka, resztki jedzenia w zmywarce oraz śmierdząca i niedziałająca lodówka. Nie mówiąc już o lepiącym się stole. Często podróżuje i korzystam z apartamentów w całej Polsce ale tak niskiego standardu i olewania klienta, nie spotkałem nigdzie. Zgłosiłem problem z lodówką, która bardziej grzała niż chłodziła i Pan z obsługi zapewnił iż w ciągu godziny ktoś się zjawi i pomorze. Nie stawił się nikt i nie było żadnego kontaktu do dnia następnego kiedy to opuszczaliśmy apartament. Szkoda Waszego czasu na rezerwację apartamentu w tej firmie. Poszukajcie czegoś innego.

    Tylko i wyłącznie parking podziemny.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 31 maja 2018

    10
    Cudowny odpoczynek
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko było cudownie:) Łatwo znaleźliśmy recepcję i apartament. Dzień przed przyjazdem otrzymaliśmy maila z bardzo szczegółową informacją! Piękny widok z balkonu i okolica. Bardzo czysto, w pełni wyposażono: w kuchni jest lodówka, czajnik elektryczny, mikrofalówka, piekarnik, sztućce, talerze, korkociąg i wiele innych rzeczy +kawa i herbata. W łazience: ręczniki (małe i duże), suszarka, mydło w płynie, papier. Również w apartamencie jest TV, odkurzacz, żelazko, deska do prasowania, wieszaki. Polecam wszystkim!

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 21 maja 2018

    9,2
    Czysto, przytulnie, bardzo pomyslowo urzadzony, przestronny Apartament. Polecam :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko w jak najlepszym porzadku. Niestety jest mały mankament, w łazience w wannie podczas odkrecenia wody z boku w baterii od kranu tryskala woda, problem z uszczelka.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 14 maja 2018

    10
    Apartament jest w pobliżu lotniska, co dla nas było...
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament jest w pobliżu lotniska, co dla nas było szczególnie ważne. Jest nowy oraz czysty. Dostaliśmy szczegółowe informacje jak dojść do apartamentu oraz jak dojechać do podziemnego parkingu, który był bezpłatny. Jesteśmy bardzo zadowoleni i jeszcze tam wrócimy.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 9 maja 2018

    9,2
    Położenie apartamentu sprzyjało dalszej podróży, piękne...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Zasady dotyczące odbierania kluczy do pokoju i wjazdu na parking. Dodatkowo pomylono moją rezerwację i portier przez pół godziny szukał klucza. A tu się okazało, że mieszkam w apartamencie przy innej ulicy. To nie było fajne, kiedy wieczorem rodzina czekała na mnie w samochodzie. W przypadku pomyłki należało dać mi znać drogą telefoniczną, wysyłka kolejnej wiadomości elektronicznej to był zły pomysł, bo byliśmy już w drodze.

    Położenie apartamentu sprzyjało dalszej podróży, piękne osiedle, nowy, pachnący obiekt

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 6 maja 2018

    8,3
    Fajne miejsce, szczególnie dla planujących wylot/przylot na lotnisko Chopina
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Odbiór kluczy bardzo dobrze rozplanowany. Ewentualnie można dodać w mailu przesłanie mapki dot. korzystania z garażu, sądzę, że niektórzy mogliby się zgubić ;-)))

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 2 maja 2018

    9,6
    Rodzinny wyjazd do stolicy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi

    Niesamowity komfort i przestrzeń w mieszkaniu, dużo dużych okien dzięki czemu było niezwykle jasno. Wszystkie meble i akcesoria praktycznie nowe. Kuchnia bogato wyposażona, podobnie jak i samo mieszkanie (w akcesoria domowe takie jak odkurzacz, deska do prasowania, suszarka do ubrań). Parking podziemny a także możliwość parkowania poza posesją w bliskim sąsiedztwie. Osiedle bardzo "kulturalne" i na wysokim poziomie - cicho i z klasą. Balkon z pięknym widokiem.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 24 kwietnia 2018

    9,6
    Idealne miejsce na rodzinny odpoczynek.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedyny minus za brak kosmetyków, jakiś żel pod prysznic, szampon. Przyjechaliśmy w niedzielę wiec trudno było znaleźć sklep żeby kupić, bo się nie spodziewaliśmy że nie będzie.

    Niesamowicie czysto, wygodne łóżka, wszystko nowe, Żelazko, suszarka, odkurzacz, czajnik, toster, TV, internet, dodatkowa pościel, wszystko super. Kawa, herbata na plus. Na dole jest bezpieczny, ogrodzony plac zabaw, na około sklepy, restauracje, auto jest w garażu bezpieczne. Dla mnie świetnie.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 5 kwietnia 2018

    9,2
    Apartament bardzo czysty, dodatkowo Netflix, gdzie przy...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 2 noclegi

    Apartament bardzo czysty, dodatkowo Netflix, gdzie przy dzieciakach rzecz bardzo przydatna:)Poza tym informacje, które dostałam na maila dotyczące odbioru kluczy, bądź wskazówek gdzie jest miejsce parkingowe, czy też apartament, były bardzo szczegółowe, jeszcze nie spotkałam się by ktoś tak zatroszczył się o wytyczne dotyczące znalezienia wszystkich wymienionych wyżej punktów. Bardzo dobry i bezproblemowy kontakt!Naprawdę polecam

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 30 marca 2018

    5,8
    Zgosiłem oszustwo na kondzie rejonowej Policji I wnisłem o sciganie - sprawa 124424/18
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Państwo oszukuja klientów !!! Na stronie jest lokal wraz z parkingiem a na miejscu pani nie odbiera telefonów lub twierdzi ze jak nie ma pilota to mozna się gdzieś "przytulić " z autem na sąsiedniej uliczce ??? Na mój monit przestaje odbierac telefony

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 12 marca 2018

    8,3
    Parking, który był przypisany do pokoju niestety był zajęty...
    • W parze
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Parking, który był przypisany do pokoju niestety był zajęty przez inny samochód. Okazało się, że było to auto "właścicieli". Musiałem znaleźć sobie inne miejsce parkingowe na własną rękę. Jedyny minus

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 5 marca 2018

    9,5
    Apartament całkiem przyjemny, czysty, wygodne łóżka,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Minusem był brak wieszaka na okrycia wierzchnie. Kurtki kładliśmy na łózko lub wieszaliśmy na krzesła. W łazience rownież brakowało wieszaka na ręczniki.

    Apartament całkiem przyjemny, czysty, wygodne łóżka, wyposażony we wszystkie niezbędne rzeczy.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 4 marca 2018

    9,6
    Fajne mieszkanie godne polecenia
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obiekt godny polecenia, mieszkanie zgodne z Opisem. Parking podziemny był dobrym udogodnieniem. Odbiór i zwrot kluczy fajnie rozwiazany - bez konieczności umawianie, czekania itp. Wszystko na 5 z plusem.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 26 lutego 2018

    9,2
    Z pewnością jeszcze skorzystamy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak miejsca na kurtki i buty

    Bardzo czyste i ładnie wykończone mieszkanie w miłym otoczeniu. Blisko przystanek i sklep spożywczy.Latwy odbiór i zwrot kluczy i bardzo dobra instrukcja jak znaleźć mieszkanie

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 3 lutego 2018

    8,3
    Wszystko pachnie nowością, wygodny materac w sypialni.
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Proces odbioru kluczy u ochrony obiektu, która nie ma tego w swoich obowiązkach, bo wynajmujący nie płaci im za bycie recepcją.

    Wszystko pachnie nowością, wygodny materac w sypialni. Czysto.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 30 stycznia 2018

    5,4
    Zawiedziona :(
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Ciężko było trafić do apartamentu, szczególnie po wskazówkach recepcjonisty który wyprowadzil nas na manowce:( z wieloma bagażami było to niefajne. Malutkie łóżko niby podwójne, jak dla mnie idealne dla 1 osoby, do tego 1 mała kołdra do współdzielenia, męka. Skoro świt słychać wiertarki, młotki itp. nowy blok i wszyscy zaczynają remonty. Planowaliśmy się wyspać przed długim lotem przynajmniej do 9:00, niestety się nie dało. Jesteśmy zawiedzeni.

    bliskość lotniska

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 27 stycznia 2018

    5,8
    Lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak informacji jak trafić do aparatu. Również zeo pomocy ze strony personelu małe mieszkanie ok 25m2 daleko od recepcji szczególnie jak masz dzieci i dużo bagaży

    Lokalizacja

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 21 stycznia 2018

    8,8
    Wygoda i swietna cena
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Deluxe
    • 5 noclegów

    Osiedle jest jeszcze w trakcie budowy. Więc to jedyna rzecz, która może się komuś nie spodobać. Dla mnie to nie była przeszkoda. Prace głośne są wykonywane poza godzinami ciszy nocnej, więc wszystko ok.

    Prosta instrukcja odbioru kluczy i zameldowania się w apartamencie. Wszystkie niezbędne sprzęty w środku. Miejsce w parkingu podziemny w cenie wynajmu - to niewątpliwie największa zaleta. Mieszkanie pachnie nowością. Wracam tam już 3 raz.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 12 grudnia 2018

    10
    Super lokalizacja jak dla mnie ,spokojna okolica bardzo...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super lokalizacja jak dla mnie ,spokojna okolica bardzo czysto i najważniejsze parking w cenie Polecam

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 11 grudnia 2018

    10
    Uratowany humor pomimo zmiany lotu i konieczności nocowania.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament był bardzo ciepły i nieskazitelnie czysty. Bardzo blisko od lotniska, tylko 20 minut piechotą. W okolicy sklep i fajny bar.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 6 grudnia 2018

    8,3
    Ładnie urządzone nowe mieszkanie, spełnia oczekiwania.
    • Grupa
    • Apartament typu Deluxe
    • 2 noclegi

    Bardzo ładne, nowe mieszkanie na nowym osiedlu

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 4 grudnia 2018

    9,2
    Znakomity pomysł na noc przed wczesnym wylotem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Korki do lotniska - dalej to niż wynika z kolometrażu

    Miłe zaskoczenie z powodu dostępnej kawy i herbaty. Dobre miejsce transferowe

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 22 listopada 2018

    9,6
    Potrzebowaliśmy pilnie noclegu, bez problemu doszliśmy do porozumienia. Świetna cena
    • Grupa
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Stosunek ceny do jakości, kontakt z właścicielem, wystrój. Świetne warunki mieszkalne

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 12 listopada 2018

    10
    Wszystko jeszcze tam wroce
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament dwupoziomowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko jeszcze tam wroce

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 5 listopada 2018

    10
    Wszystko idealnie.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko idealnie. Polecam

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 3 listopada 2018

    10
    Super dla rodzin z dziećmi :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super dla rodzin z dziećmi :)

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 28 października 2018

    10
    Napewno wroce.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg

    Wszystko

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 26 października 2018

    10
    Dobry standard za dobra cenę , fajna lokalizacja przy lotnisku spacerkiem 20 minut do terminala
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nic

    Wszystko tak jak w ofercie .... wszystko bez problemu .... instrukcja mailem wyjaśniała wszystko , nic nie trzeba było dopytywać

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 20 października 2018

    10
    Dokładnie tego się spodziewałem. Było super.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 2 noclegi

    Garaż podziemny. Infrastruktura osiedla. Dużo sklepów i knajpek. Spokojne miejsce. Dobra komunikacja z centrum.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 16 października 2018

    10
    Mega zadowolona
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Znakomita lokalizacja , super bezpiecznie . Cicho . Czysto . Wszystko dostępne co potrzebne

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 14 października 2018

    10
    Bardzo czysty apartament Polecam wszystkim
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo czysty apartament Polecam wszystkim

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 13 października 2018

    9,6
    Warunki bardzo dobre za niewielką cenę.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg

    Warunki bardzo dobre za niewielką cenę.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 8 października 2018

    10
    Świetny stosunek jakości do ceny
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysty, schludny i bardzo przyjemny apartament. Garaż w cenie :)

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 2 października 2018

    10
    Chętnie wrócę.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Wszystko ok ale szkoda, że klucze do garażu są w pokoju a nie w recepcji.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 26 września 2018

    9,6
    Bardzo dobra lokalizacja, nowe spokojne osiedle.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo dobra lokalizacja, nowe spokojne osiedle. Blisko sklepy i kawiarnie. Dobry dojazd do centrum. Mieszkanie nowo urządzone i dobrze wyposażone.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 23 września 2018

    7,5
    Wszystko super !
    • Grupa
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Wszystko super ! Polecam

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 23 września 2018

    10
    Wszystko ok.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko ok. Blisko do miejsca w którym miałem zawody. Blisko do lotniska.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 19 września 2018

    10
    zadowolony
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 2 noclegi

    Wszystko

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 13 września 2018

    10
    Polecam
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nowoczesny, czysty apartament, bez zastrzeżeń

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 13 września 2018

    7,5
    Apartament czysty, przestronny, w miare dobrze wyposażony.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament czysty, przestronny, w miare dobrze wyposażony.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 13 września 2018

    7,5
    Apartament czysty, przestronny, w miare dobrze wyposażony.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament czysty, przestronny, w miare dobrze wyposażony.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 8 września 2018

    10
    Przestronny i czysty apartament na nowym ekstra osiedlu
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przestronny i czysty apartament na nowym ekstra osiedlu, wokół zieleń i place zabaw. W pobliżu fajna pizzeria i kilka sklepów. 10 min od lotniska.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 2 września 2018

    10
    Hałas z ulicy
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hałas z ulicy

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 24 sierpnia 2018

    7,9
    Czystość i lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo mała przestrzeń, ograniczony dostęp do szafy w sypialni.

    Czystość i lokalizacja

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 13 sierpnia 2018

    4,2
    Nieporządek i śmierdzący dywanik w łazience
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nieporządek i śmierdzący dywanik w łazience

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 13 sierpnia 2018

    3,8
    Parking
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Parking

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 11 sierpnia 2018

    10
    Wszystko w najlepszym porządku polecam jak najbardziej.
    • W parze
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko w najlepszym porządku polecam jak najbardziej.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 11 sierpnia 2018

    10
    .Polecam ten apartament
    • W parze
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    .Polecam ten apartament

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 10 sierpnia 2018

    8,8
    Hałas od ulicy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Hałas od ulicy.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 6 sierpnia 2018

    5,8
    Klimatyzacja i szpara w murze na balkonie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Klimatyzacja i szpara w murze na balkonie.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 3 sierpnia 2018

    9,6
    Przytulny , ładnie urządzony apartament na cichym osiedlu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przytulny , ładnie urządzony apartament na cichym osiedlu.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 2 sierpnia 2018

    10
    Bardzo komfortowy, świetnie zlokalizowany apartament!
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo komfortowy, świetnie zlokalizowany apartament! Polecam wszystkim 😊

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 23 lipca 2018

    8,3
    Sugestia: w kopercie z kluczem warto by zamieścić mapkę z zaznaczoną klatką do apartamentu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Szczególiki takie jak odpadająca klamka w łazience czy niedomyty garnek z wyposażenia aneksu kuchennego

    Czysta łazienka, sypialnia, podziemny parking

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 18 lipca 2018

    10
    Jestem zadowolony z wyboru tego apartamentu i będę go polecał znajomym.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Deluxe
    • 1 nocleg

    Dobra organizacja. Wyposażenie pokoju. Dobra lokalizacja.

    Pobyt: Lipiec 2018

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!