Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Conrad Hotel 4-sterren

ul. Josepha Conrada 29, Pradnik Bialy, 31-357 Krakau, Polen

#116 van de 269 hotels in Krakau

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1187 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    6,0
    prima uitvalsbasis voor bezoek centrum Krakow en airport
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    Algehele verzorging van de kamer. De (bad) kamer was schoon maar, de gordijnen kon je niet goede openen doordat er haakjes kapot waren, rolgordijnen werkten niet naar behoren, Climate controle deed het niet.

    Het ontbijt was prima. Hotel ligt aan drukke weg (heb je geen last van). Hierdoor ben je met auto wel snel in centrum en op airport (beide 10 min. rijden)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    5,0
    Zeer onvriendelijk en slecht
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kennis van zaken Personeel. Tijdens het inchecken miste we wat vriendelijkheid van het personeel. Er werd niet eens Welkom verwoord. Probleem tijdens uitchecken. Ik had mijn reservering via ideal betaald. Alleen wist personeel niet wat ideal was. Ik liet het mail van booking.com (waarin staat dat de accomodatie betaald is en dat ik bij het hotel niet moet betalen) en afschrift van mijn rekening zien, alsnog kon ik haar niet overtuigen dat ik had betaald. Na 40 minuten discussie aan de balie, ben ik de deur uitgegaan. Zij moesten dit tijdens het inchecken vermelden en niet wanneer je gaat uitchecken. Ik kreeg het gevoel dat ze mij aan het blazeren waren. Verder was het douche van het kamer met het nummer 105 zeer slecht. Tijdens het douche ging de stroom van water koud naar warm en andersom. Kortom het is absoluut geen 4 sterren waard.

    Kamers waren schoon

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    10
    Af
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai op de gang , en zeker omdat we dicht bij de lift sliepe !

    Wat mij het meeste beviel was de totale kwaliteit voor die prijs! Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    5,4
    geen 4 sterren waard , zéér ondeskundig en niet hulpvaardig personeel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondeskundig Personeel Ongemotiveerd personeel

    Goede prijs Goed ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De koffie

    Grote familie kamer. Netjes en schoon

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    8,3
    De prijs-kwaliteit verhouding en de mogelijkheid om gratis...
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kennis van zaken van het personeel.

    De prijs-kwaliteit verhouding en de mogelijkheid om gratis te parkeren.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2015

    6,3
    Schoon, badkamer mooi.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te veel eten tijdens het ontbijt, kwaliteit was ook matig hierdoor. Parkeergelegenheid zou gratis zijn, maar blijkt alleen bij voldoende plaats gratis te zijn.

    Schoon, badkamer mooi.

  • Beoordeeld op: 7 maart 2015

    9,2
    Prima kamer en vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Groep

    Nogal rumoerig verkeer, vooral als je met de ramen open slaapt. Maar, daar is niets aan te doen. Parkeerplaats achter het hotel is matig

    Prima kamer en vriendelijk personeel. Goed ontbijt

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Conrad Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: