Pobyty Loty Wynajem samochodów Atrakcje Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. Polska – opinie o hotelach
  4. Polska – opinie o hotelach
  5. Opinie o obiekcie Dom w Dolinie Żylicy

Dom w Dolinie Żylicy – opinie

ul.Jaśminowa 11A, 43-340 Szczyrk, Polska

Ocena

Na podstawie 106 opinii o hotelu

9,6

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,9

  • Komfort

    9,5

  • Lokalizacja

    9,1

  • Udogodnienia

    9,4

  • Personel

    9,8

  • Stosunek jakości do ceny

    9,7

  • Bezpłatne WiFi

    9,2

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 12 Październik 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo czysto, schludnie, ladny wystroj. Mily wlasciciel. Polecam

    Pobyt: Październik 2019

  • Ocena dodana: 9 Wrzesień 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Widok na góry był wspaniały, pokoje czyste i zadbane, piękny ogród wokół domu i bardzo miła obsługa

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 20 Sierpień 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    Świetna lokalizacja, przepiękny widok z okna i bardzo dużo rozmaitych udogodnień (ogród z tarasem, bilard, perfekcyjnie wyposażona kuchnia z dużą jadalnią itp.)

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 14 Sierpień 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miła i konkretna obsługa, pokój czysty, pachnacy, dostaliśmy 2 wody, pościel nałożona, łóżka miękkie bardzo wygodne, łazienka czysta, niedaleko domku sklep, deptak którym można pospacerować, fajna rzeczka gdzie można nogi zamoczyc, bardzo polecam :)

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 12 Sierpień 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo mili gospodarze, pokój czysty, komfortowy, naprawdę polecam.

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 12 Sierpień 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo sympatyczna właścicielka, dała cenne wskazówki które pomogły mi spędzić czas tak jak sobie wymarzylam. Pokój zgodny z opisem. Jest to miejsce do którego się wraca!

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 4 Sierpień 2019

    10
    Z pewnością jeszcze tu przyjedziemy !
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 5 noclegów

    Wszystko w dobrym guście i porządku !Mili gospodarze i bardzo dobrze utrzymany obiekt !Czystość i wiele udogodnień w obiekcie , piękne widoki na góry !

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 27 Lipiec 2019

    9,6
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Właściciel obiektu powinien pomyśleć o jakiś atrakcjach dla najmłodszych. Może jakiś mały plac zabaw + piaskownica ?

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 20 Lipiec 2019

    9,6
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 6 noclegów

    Średnia lokalizacja, bardzo stromy podjazd

    Bardzo miłe towarzystwo pieska, czysty pokój, wszystko, co potrzebne podczas tygodniowego pobytu

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 19 Lipiec 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Polecam bardzo fajny obiekt godny polecenia. Cicho czysto. Wszystko na swoim mirjscu

    Pokój oraz okolica

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 18 Lipiec 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo czysto, wygodnie i sympatycznie. Nie mam nic, do czego mógłbym się przyczepić. A widok z pokoju... rewelacja!!! Miejsce godne polecenia

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 15 Lipiec 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój urządzony tak aby turysta czuł się dobrze, z dbałością o szczegóły - mapka okolicy, przewodnik, mini biblioteczka itp. Posiadał mały taras. Łazienka poza pokojem ale na wyłączność. Właścicielka bardzo miła i komunikatywna.

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 14 Lipiec 2019

    9,6
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super pod każdym względem

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 24 Czerwiec 2019

    10
    Cudowne miejsce
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cudowne miejsce z pięknym widokiem na góry. Miejsce spełniło wszystkie nasze oczekiwania, nawet bardziej. Bardzo fajnie zagospodarowana jadalnia z wyjściem na taras, pokój ze stołem bilardowym bardzo fajny pomysł:). Nasze serca skradł pies gospodarzy, cudownie grzeczny :). Pan Gospodarz bardzo uprzejmy i miły. Miejsce do którego chce się wracać. Pokoje bardzo czyste i przyjemne.

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 28 Maj 2019

    9,2
    Bardzo polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 1 nocleg

    - bardzo czysto, - wygodne łóżko, - parking przy posesji, - w dniu przyjazdu nie dysponowaliśmy gotówką i nie było problemu z rozliczeniem się na drugi dzień, - lodówka w pokoju

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 20 Maj 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W obiekcie jest bardzo czysto

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 7 Maj 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ciekawa lokalizacja, ładny widok z balkonu, wygodne łóżko :-)

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 7 Maj 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Wszystko przewyższało moje oczekiwania. Ogromny plus!

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 3 Maj 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przytulny pokój i sympatyczna wlascicielka

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 11 Marzec 2019

    10
    Za krótko.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miło zostaliśmy przyjęci.Nasze psy były mega szczęśliwe bo mogły być z nami. Bardzo czysto,cicho,można odpoczywać.Na pewno tam wrócimy.

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 7 Marzec 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój był piękny i wyremontowany, kuchnia wyposażona i zadbana. Wszystko było na znaczniw lepszym poziomie niż sugerowała tp cena

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 6 Marzec 2019

    9,6
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    ładne pokoje, świetna kuchnia oraz sala klubowa, przemiłą właścicielka, ogólnie wszystko perfect

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 4 Marzec 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Świetny obiekt, czyste i przestronne pokoje. Przemiła właścicielka! Przestronna kuchnia z jadalnią więc rano można ukręcić porządne śniadanie a wieczorem zagrać w bilarda. Blisko do skibusa więc można iść w butach narciarskich i bezpłatnie dojechać do ośrodków narciarskich. Polecam!

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 21 Luty 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Widok na góry. Zadbane i czyste pokoje.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 21 Luty 2019

    9,6
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    ładnie, fajnie, domek położony na wzgórzu, w pokoju biblioteczka

    Pobyt: Styczeń 2019

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: