Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. śląskie – opinie o pensjonatach B&B i zajazdach
  4. Szczyrk – opinie o pensjonatach B&B i zajazdach
  5. Opinie o obiekcie Dom w Dolinie Żylicy

Dom w Dolinie Żylicy – opinie

ul.Jaśminowa 11A, 43-340 Szczyrk, Polska

Ocena

Na podstawie 287 opinii o hotelu

9,6

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,9

  • Komfort

    9,5

  • Lokalizacja

    9,1

  • Udogodnienia

    9,5

  • Personel

    9,8

  • Stosunek jakości do ceny

    9,6

  • Bezpłatne WiFi

    9,3

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 4 marca 2019

    10
    Świetny obiekt, czyste i przestronne pokoje.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • 3 pokoje
    • 3 noclegi

    Świetny obiekt, czyste i przestronne pokoje. Przemiła właścicielka! Przestronna kuchnia z jadalnią więc rano można ukręcić porządne śniadanie a wieczorem zagrać w bilarda. Blisko do skibusa więc można iść w butach narciarskich i bezpłatnie dojechać do ośrodków narciarskich. Polecam!

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 17 lutego 2019

    9,2
    Bardzo miły pobyt
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo fajne miejsce z miłym gospodarzem. Czysty pokój z łazienką i wygodnym łóżkiem. Dodatkowo w pokoju kilka książek w sam raz na wieczorną chwilę relaksu. Do naszej dyspozycji była również przestronna kuchnia w której niczego nie brakowało. Miło będzie jeszcze tam wrócic:) Dla większej wygody przydałyby się większe ręczniki w łazience.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 23 stycznia 2019

    9,2
    Pobyt bardzo mi się podobał i chętnie jeszcze tam wrócę :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Podjazd do posesji jest bardzo stromy i brak łańcuchów na kołach samochodu nie pozwala podjechać pod sam dom, zwłaszcza w okresie zimowym.

    Przede wszystkim czystość i w pełni wyposażona kuchnia z dostępem do wszelkich niezbędnych rzeczy. Piękny widok z okna tarasowego na góry i sympatyczny gospodarz domu, który chętnie służy pomocą. Obiekt godny polecenia :)

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 21 stycznia 2019

    5,8
    Skromny mały, czysty pokój w trudno dostępnej lokalizacji na...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 3 noclegi

    Dojazd do posesji możliwy w okresie zimowym tylko na łańcuchach lub 4x4. Dojście do drogi głównej ok. 500 m po oblodzonej drodze karkołomne, co wyklucza raczej dotarcie do skibusa. Mały pokój.

    Skromny mały, czysty pokój w trudno dostępnej lokalizacji na obrzeżach Szczyrku. Dobry kontakt z właścicielami - na bieżąco informowali o trudnościach z dotarciem do obiektu.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 19 stycznia 2019

    9,6
    Pobyt super, bardzo dobre warunki, miło, czysto, praktycznie., mil
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak możliwości podjazdu w pierwszych dniach pod cam obiekt, gdyż nawet na łańcuchach nie dało się podjechać pod górę.

    Bardzo czysto, wszystko bardzo zadbane, miły właściciel, wszystko co potrzeba było na miejscu,

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 17 grudnia 2018

    9,6
    Bardzo sympatyczna obsługa.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zimą jeśli nie ma łańcuchów na koła nie będzie się dało wjechać na parking, który jest na sporym wzniesieniu. Lecz to nie jest jakaś straszna wada pisze by wziąć to pod uwagę.

    Bardzo sympatyczna obsługa. Cena bardzo dobra co do jakości wypoczynku polecam gorąco

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 17 października 2018

    10
    Wyśmienicie spędzony czas
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 2 noclegi

    Skrzypiące łóżko :)

    Wspaniały klimat, świetna lokalizacja, schludny, czyściutki pokój, bogato wyposażona kuchnia, uprzejmy, gościnny gospodarz, blisko Biedronka

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 27 września 2018

    10
    Bardzo przytulny pokój, wygodne łóżko, wszystko czyste i...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak blokady do łazienki, trzeba było zabierać ze sobą klucz od pokoju, aby się zamknąć

    Bardzo przytulny pokój, wygodne łóżko, wszystko czyste i wysprzątane. Dodatkowo darmowy bilard plus urokliwy i zabawny wystrój w budynku

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 10 września 2018

    10
    Super udany pobyt.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 2 noclegi

    Super udany pobyt. Mega życzliwi właściciele! Doskonała lokalizacja, piękne widoki. Pokój bardzo czysty i ładny. Łazienka zadbana. Polecamy serdecznie wszystkim chcącym spędzić udany urlop/weekend w uroczym miejscu. (Pozdrowienia dla ślicznego i przyjacielskiego pieska;) )

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 28 sierpnia 2018

    8,8
    Bardzo fajne położenie obiektu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • 3 pokoje
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Troszkę zbyt niecierpliwe zachowanie personelu. Pomimo iż opuściliśmy pokoje o godzinie kończącej dobę nie pozwolono nam w spokoju spędzić choćby godziny w jadalni na spokojnym posiłku przed wyjazdem

    Bardzo fajne położenie obiektu. Piękny ogród z widokiem na Skrzyczne. Bogato wyposażona i przestronna kuchnia. Łóżka wygodne. W pokojach czysciutko

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 16 sierpnia 2018

    10
    Tanio, przytulnie, cudowne widoki, super odpoczynek!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 1 nocleg

    brak

    Pokój z pięknym widokiem z tarasu. Bardzo przytulny pokoik, z lodówką i tv. W domku możliwość korzystania z ogrodu, kuchni na dole, bilardu itd. Wszystko na duży plus!

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 15 sierpnia 2018

    9,6
    Piękny, zadbany ogród z tarasem gdzie można wypić kawę i...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Piękny, zadbany ogród z tarasem gdzie można wypić kawę i poczytac książkę. Cisza i spokój, pelen relaks. Miły, przytulny pokoik z wygodnym łóżkiem. Gorąco polecam...

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 15 sierpnia 2018

    10
    Rewelacja!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Absolutnie nie mam nic do zarzucenia.

    Baaardzo uprzejmi i sympatyczni właściciele. Miejsce oddalone parędziesiąt metrów od ulicy, wiec bardzo ciche i spokojne, a zarazem w niewielkiej odległości od centrum (około 500m). Kuchnia wyposażona i czysta, do dyspozycji garnki, patelnie, przyprawy. Śniadanie można zjeść na tarasie patrząc na przecudne, górskie widoki. Zdecydowanie polecamy. Na pewno wrócimy właśnie w to miejsce, przy kolejnej wizycie w Szczyrku.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 18 lipca 2018

    7,1
    Pobyt krótki, ale udany.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    - cienkie ściany oraz drzwi (słychać znacznie, co się dzieje na korytarzu oraz rozmowy sąsiadów) - mały balkonik oddzielony od sąsiadującego zbyt niskim "płotkiem" (zero intymności - wszystko widać i słychać) - lokalizacja ładna, ale trzeba iść trochę pod górkę (stromą) - miałam prośbę do właścicieli, o czym napisałam ponad dobę wcześniej; po 8h dostałam odpowiedź, ze odzywam się za późno (prośba była do zrealizowania, wystarczyłoby odrobinę chęci)

    - bardzo czysty pokój oraz łazienka - sala klubowa, w ktorej znajduje się bilard (bezpłatnie) oraz fajny sprzęt grający :) - dobrze wyposażona kuchnia z wejściem na b.przyjemny ogólnodostępny taras i ogród - w pokoju bezpłatna woda mineralna, herbata, cukier - szeroki wybór kanałów w tv (to duży plus w razie niepogody ;) )

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 18 lipca 2018

    9,6
    Szczerze polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 2 noclegi

    Znakomity, kameralny ośrodek, blisko centrum z widokiem na skocznie. Całość urządzona chyba całkiem niedawno, bo wszystko nowe, gustowne i wręcz idealne. Szczerze polecam!

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 13 lipca 2018

    10
    Bardzo przyjemne miejsce w pięknej okolicy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg

    Pokoje i łazienka bardzo czyste, pokoje rewelacyjnie wyposażone (lodówka, czajnik, kubki, herbata, woda na powitanie, książki, telewizor). Gospodarz bardzo miły, jak potrzebowaliśmy deski do prasowania od razu ją dostaliśmy. Wspólna kuchnia świetnie wyposażona, jest też pokój w którym można zagrać w bilard. Nie było można skorzystać z opcji późniejszego wymeldowania, ale mogliśmy zostać godzinę dłużej we wspólnej kuchni :). Cały obiekt dobrze zagospodarowany i przemyślany, polecamy :)

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 11 czerwca 2018

    10
    Rewelacyjne miejsce, cisza, spokój, pokoje czyste, łóżka...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Rewelacyjne miejsce, cisza, spokój, pokoje czyste, łóżka niesamowicie wygodne. Piękny widok z balkonu, aż miło Jeść śniadanie z takim widokiem. Gospodarze niezwykle uprzejmi, i cudowna Sara która zawsze była towarzyszem na tarasie :) polecam z całego serca, żal było wyjeżdżać :)

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 4 czerwca 2018

    10
    Wysoki standard w niskiej cenie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 4 noclegi

    Jeśli trzeba koniecznie znaleźć jakiś minus, to ręczniki w łazience mogłyby być większe.

    Obiekt położony na końcu cichej ulicy (hałasują jedynie bażanty ;)), 15 min. spacerem od centrum Szczyrku. Fajnie urządzony pokój z balkonem, a dodatkowo dla gości udostępniona dobrze wyposażona kuchnia z tarasem (przy dobrej pogodzie można skorzystać z leżaków) oraz sala z bilardem. W pokoju czajnik, woda, herbata i mała lodówka. Miłym zaskoczeniem były książki (alternatywa dla również znajdującego się w pokoju TV). Sprawnie działające wi-fi. Dobra wiadomość dla alergików: brak wykładzin. Uprzejmy i pomocny gospodarz. Polecamy innym, a sami chętnie wrócimy w to miejsce :)

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 29 maja 2018

    10
    Polecam z całego serca :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko, cisza, widoki, taras na którym można zjeść śniadanie a wieczorem posiedzieć przy kawie, cudowny uśmiechnięty gospodarz :). Polecam z całego serca.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 15 maja 2018

    10
    Bardzo przyjemny ośrodek w górach
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Krótki czas zameldowania, ale właściciele nam poszli na rękę za co bardzo dziękujemy

    Bardzo zadbany obiekt, czysty i schludny. Przyjemnie było tam wracać po górskiej wędrówce. Plusem był piękny widok z balkonu oraz dostęp do kuchni. Stosunek jakosci do ceny rewelacyjny:)

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 7 maja 2018

    10
    Tu naprawdę można odpocząć
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 1 nocleg

    Fantastyczne, ciepłe miejsce. Czajnik w pokoju, co wcale nie jest takie powszechnie spotykane :). Bardzo przyjemna pościel (jaśki!) i wygodne łóżko. Łazienka idealnie czysta i wystarczająco duża. Na balkonie suszarka i piękny widok z balkonu. Fantastycznie wyposażona kuchnia, dodatkowo grill, i uroczy taras przed nią. Spokój i cisza.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 23 kwietnia 2018

    9,6
    Rodzinny wyjazd na weekend z czworonogiem.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg

    Super!!! Dobra lokalizacja, 15min spacerkiem do centrum. W każdym pokoju mała lodówka- rewelacja!!! Bardzo miła i pomocna właścicielka obiektu. Możliwość zorganizowania grilla. Byliśmy z psem i nie było żadnych problemów ze strony gospodarzy. Zdecydowanie POLECAMY!!!

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 9 kwietnia 2018

    10
    Świetne miejsce na weekendowy wypad w góry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 1 nocleg

    Bardzo miła i pomocna obsługa, aż żal było wyjeżdżać. Każda prośba była rozpatrzona pozytywnie i mogliśmy liczyć na radę w każdej kwestii. Pokoje czyste i dobrze wyposażone, łazienka tak samo. Sama lokalizacja z pięknymi widokami i parkingiem. Polecam!

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 23 marca 2018

    9,2
    Apartament czysty i z wszystkimi potrzebnymi udogodnieniami...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament czysty i z wszystkimi potrzebnymi udogodnieniami (czarjnik, lodówka). Kuchnia świetnie wyposażona, duża łazienka a nawet bilard na wieczorny odpoczynek. Serdecznie polecam!

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 20 marca 2018

    10
    Bardzo bardzo miły pobyt w przyjaznej atmosferze.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    w zasadzie nic. Tak trzymać :)

    Bardzo miła obsługa, przytulny pokój i bardzo bardzo czyściutko. Ładna wygodna kuchnia, wszystko co potrzebne do naszykowania sobie śniadania , dostępna kawa w kuchni, cukier, sól, olej i inne podstawowe przyprawy. Telewizor w jadalni. Nie ma się do czego przyczepić. Bardzo wygodne łózka, czyściutka łazienka w pokoju. Oby tak dalej. Na pewno wrócimy !

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 16 marca 2018

    8,3
    Bardzo czyste pokoje oraz cisza i spokoj.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zbyt intensywny zapach lawendy w pokoju. Odnosiłem przez to wrażenie ze odczuwam zapach gazu. W przypadku sąsiedztwa zbyt mała izolacja akustyczna pomiędzy pokojami.

    Bardzo czyste pokoje oraz cisza i spokoj. Ponadto po całym dniu na stoku nieoceniona była możliwość relaksu przy stole bilardowym.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 5 marca 2018

    10
    Jest naprawdę super.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Przemiła obsługa, czysto, pokoje przestrzenne, ładnie urządzone, w pokoju do dyspozycji czajnik, (herbata, cukier) ...naprawdę jest tam wszystko, czego potrzebujemy by czuć się dobrze i komfortowo.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 5 marca 2018

    10
    Super!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 2 noclegi

    Ciepłe grzejniki - po całym dniu na stoku było mi zimno nawet pod kołdrą. Dopiero w nocy robiły się gorące. Myślę, że bez problemu można to było zgłosić miłemu panu właścicielowi i by coś zaradził, ale szczerze mówiąc nie za bardzo mi się chciało zawracać mu głowę :)

    Bardzo ładny, czysty pokój z łazienką, telewizorem, lodóweczką i czajnikiem. Dobrze wyposażona kuchnia do użytku gości. Sala bilardowa. Zarówno w pokoju, jak i w kuchni znajdują się książki, co stanowi miły akcent dla tych, którzy lubią czytać. W osobnym pomieszczeniu można przechować snowboardy i wysuszyć buty na specjalnym urządzeniu wiejącym ciepłym powietrzem. Przemiła obsługa, bardzo serdeczny właściciel, który bardzo dba o komfort gości.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 24 lutego 2018

    9,6
    Było czysto, cicho i spokojnie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi

    W zimie raczej dla zmotoryzowanych bądź przechowujących przy stoku sprzęt narciarzy. Do skybusa około 300 metrów, z czego 200 to strome podejście.

    Było czysto, cicho i spokojnie. Ładnie urządzony pokój, ciepło, zawierał wszystko co potrzebne. Dobrze wyposażona kuchnia. Ładny widok z okien. Ogólnie bardzo polecam.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 8 lutego 2018

    9,6
    Klimatycznie, przytulnie i wygodnie do spędzenia czasu po nartach :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 2 noclegi

    Ogrzewanie - mimo najwyższego stopnia - chłodno w pokoju - to jedyny minus jak ktoś lubi bardzo ciepło w pokoju, zwłaszcza po powrocie ze stoku.

    Niesamowity wystrój, wygodne łóżka, książki w pokojach, praktyczna kuchnia (zmywarka) i billard ! Bardzo polecam :D

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 15 stycznia 2018

    9,2
    Udany pobyt
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    N/D

    Obiekt wygląda tak jak na zdjęciach, standard zgodny z opisem, wygodny pokój, bardzo czysto, dobrze wyposażony aneks kuchenny, bardzo miły gospodarz.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 8 stycznia 2018

    9,6
    Bardzo miłe miejsce
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 1 nocleg

    Pokój bardzo przyjemnie i gustownie urządzony, wygodne łózko, czysto, balkon z pięknym widokiem na szczyty gór... Goście mogą korzystac z przestronnej kuchni, doskonale wyposażonej z ogromnym tarasem i kącikiem dla dzieci. Do użytku gości jest również pokój ze stołem bilardowym oraz przechowywalnia sprzętu narciarskiego.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 25 grudnia 2017

    9,2
    Ogólnie - OK, szybki jednodniowy wyjazd na narty się udał
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    W sumie wszystko OK, ale jeśli mam coś znaleźć, to proszę :) Rozumiem, że śniadania czy restauracji w tego typu obiekcie nie ma, ale np. fajną opcją byłaby możliwość zakupienia za 10zł jakiegoś muesli na dole, czy czegoś w tym stylu - czajnik jest w każdym pokoju, takie startowe "mini-śniadanko" można sobie zalać samemu w pokoju.

    Czysto, schludnie, blisko centrum. Miła p. Magda z elastycznością ws płatności przelewem :) No i gotowość zaczekania na mnie po godzinach udostępniania pokoi. Wifi bez dopłat, smaczna (naprawdę!) herbata w pokoju, nie żadna tania owocówka ;)

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 3 grudnia 2017

    9,6
    Lodówka, czajnik, herbata, woda gaz i niegaz w pokoju.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • 2 pokoje
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Łazienka na zewnątrz pokoju. Co prawda prywatna i wiedziałem o tym, ale minus. Jedyny 😀

    Lodówka, czajnik, herbata, woda gaz i niegaz w pokoju. Balkon, widok na góry. Jadalnia z wyposażeniem, bilard, muzyka. Wygodne łóżko. Fajnie!!!

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 13 listopada 2017

    5,4
    Nie wychodźcie z ram... bo Państwo nie są elastyczni.
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Umówiliśmy się z tatą właścicielki, który opiekuje się obiektem, że oddamy klucze tuż po śniadaniu (by mogli przygotować pokój następnym gościom) oraz umówiliśmy z nim na możliwość skorzystania z łazienki i aneksu kuchennego (ogólnodostępnych)po powrocie ze szlaku. Jak liczcie na kubek gorącej herbaty po dniu na szlaku - tutaj możecie się przeliczyć... Pan nie raczył nam nawet otworzyć drzwi :(

    Jest czysto :)

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 6 listopada 2017

    10
    Wspaniałe miejsce i na pewno tam powrócę oraz polecę znajomym.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 2 noclegi

    Polecam to miejsce jeśli cenicie sobie prywatność, ciszę oraz komfort wypoczynku,łóżko wygodne,widok z balkonu wyśmienity,na balkonie przytulne miejsce na poranną kawkę,czysto i przytulnie.Powrócę tam.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 23 października 2017

    10
    Czyste, zadbane miejsce, sympatyczna obsługa.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 2 noclegi

    Czyste, zadbane miejsce, sympatyczna obsługa. Pan zarządzający obiektem jest bardzo miły i pomocny. Chętnie udzielał odpowiedzi na wszystkie pytania. Okolica spokojna.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 4 września 2017

    8,3
    Bardzo mili i usłużni właściciele .
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg

    Słabo wyciszone pokoje od strony korytarza . Nocne wędrówki ludzików co chwilę otwierających i zamykających kluczem drzwi nie dawały spać .

    Bardzo mili i usłużni właściciele . Czyściutkie pokoje .

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 2 września 2017

    10
    Wybrałam się na wypoczynek w górach
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Myślę, że można by poprawić ocenę Bookinga z 9,6 na 10. :)

    Bardzo podobał mi się pokój, był po prostu prześliczny! Bardzo czysto, a czas umilała nam suczka Sara.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 29 sierpnia 2017

    10
    Było cicho, było cudnie, z dala od ulicy, z dala od...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 1 nocleg

    Było cicho, było cudnie, z dala od ulicy, z dala od samochodów:-) widoki z tarasu najładniejsze na świecie, zapomniałyśmy o naszym mieście z którego przyjechałyśmy. Trafiła nam się piękna pogoda, więc niebo z białymi, czystymi chmurami było do patrzenia, patrzenia i odpoczywania. Polecamy z całego serca. następnym razem będziemy tam dłużej.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 6 sierpnia 2017

    9,6
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 3 noclegi

    - czysto - wygodnie - miejsce parkingowe - do dyspozycji wyposażona kuchnia, sprzęt do grilowania, bilard, taras z leżakami - chłodziarka w pokoju

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 20 lipca 2017

    9,6
    Piękne miejsce na wypoczynek w Szczyrku
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Bardzo mili i uczynni właściciele. Piękny, zadbany ogródek. Dom nowy i pięknie położony. Możliwość skorzystania z wspólnej, dużej kuchni. Przyjazna suka bernardynka ;-)

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 13 lipca 2017

    7,1
    przepłacony nocleg
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    Zdecydowanie za drogi jak za standard (175 zł za noc) - teraz widzę, że taki sam pokój jest za 100 zł, więc cena była podbita na długi weekend czerwcowy. Tego już nie skomentuję, ale 100 zł jest adekwatne do standardu - a ten jest po prostu zwykły. Ani zły, ani jakieś cuda. Najzwyczajniej w świecie czujemy niesmak płacąc tyle za taki pokój - tym bardziej teraz, wiedząc, że cena była wywindowana.

    bardzo mili właściciele, pomocni w każdym momencie. fajny pies dostęp do bilarda

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 10 lipca 2017

    10
    Wspaniałe miejsce, wspaniałe widoki
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 4 noclegi

    Chyba nie ma się do czego doczepić :)

    Bardzo ładne miejsce na wypoczynek, piękne widoki na góry i spokój którego można zaznać w pięknym ogrodzie i na tarasie, do tego super pies właściciela :)

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 3 lipca 2017

    10
    Polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Trochę wąskie łóżko małżeńskie - 140 cm, mąż ma 190 cm wzrostu i przy takiej szerokości trochę nam ciasno ;)

    Bardzo czysto.Bardzo dobrze wyposażona duża kuchnia (także zmywarka i mikrofala), czysta. z kuchni wyjście na duży taras i ogród, można zjeść na tarasie. Nasz pokój był zjeść prywatna łazienka poza pokojem co zupełnie nie przeszkadzało - łazienka była tuż obok pokoju, tylko my mieliśmy do niej klucz.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 23 czerwca 2017

    10
    Śliczne miejsce na odpoczynek
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Wyjazd był zupełnie nie planowany i chyba takie są najlepsze. Udało się zarezerwować ostatni pokój i wyruszyliśmy w drogę. Co tu dużo mówić, świetne miasteczko z bardzo urokliwą przyrodą i prześliczny domek. Bardzo mili i gościnni właściciele. W całym budynku jest bardzo czysto, pokój był duży z telewizorem, lodówką, wygodnymi łóżkami i łazienką, bardzo ładny i przytulny wystrój. W wolnym czasie można zejść do pokoju z bilardem i sobie pograć przy muzyce. Przestronna kuchnia z jadalnią wyposażona we wszystkie niezbędne rzeczy, wyjście na taras i wszędzie mnóstwo książek!!! Bardzo nam się spodobało, na pewno jeszcze tu wrócimy. Bardzo dziękujemy za udany pobyt!!!!

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 22 czerwca 2017

    10
    Jeśli Szczyrk to tylko tam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 1 nocleg

    ŻADNYCH minusów. Żadnych.

    Wszystko! Pokój ładnie, nowocześnie, przytulnie i ze smakiem urządzony, z balkonem. Do tego dla każdego coś miłego - sala klubowa z bilardem, taras, przestronna jadalnia i w pełni wyposażony aneks kuchenny. I największy dodatkowy i niespodziewany atut - pies pilnujący posesji - i ogromnych rozmiarów, i ogromny pieszczoch :)

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 19 czerwca 2017

    9,6
    Polecam Dom w Dolinie Żylicy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 1 nocleg

    Wszystkim tym, którzy cenia sobie spokój i prywatność polecam ten obiekt. Nasz pokój był nieduży, baaardzo ładnie urządzony i przede wszystkim czysty. Plusem był też balkon z widokiem na skocznię i dwa krzesła, żeby wypić poranną kawę lub poczytać książkę na świeżym powietrzu ( jeżeli zapomnisz swojej ulubionej książki, to również można skorzystać z książek które znajdują się w pokoju). Obawialiśmy się przed przyjazdem jedynie łazienki, która znajdowała się poza pokojem. Jednak jak się okazało na miejscu, dostaliśmy do niej prywatny klucz, a samo pomieszczenie znajdowało się zaledwie krok od drzwi pokoju. W obiekcie znajduję się również duża kuchnia, gdzie można przygotować sobie posiłki i zjeść je np. na tarasie, a gdy pogoda nie dopisuje ( tak jak nam) można zagrać w bilarda lub zabrać dzieci do sali zabaw. Warto wspomnieć o właścicielach - przemili ludzie. Nasz wypad był bardzo krótki, ale z pewnością do Szczyrku wrócimy i oczywiście do Domu w Dolinie Żylicy. Przekazujemy naszą opinię dalej i polecamy z całego serca.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 18 czerwca 2017

    10
    Super! Na pewno tam wrócimy😁
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo dobra lokalizacja,super warunki mieszkalne.nowoczesne,czyste wnętrze.Balkon z widokiem na góry

    Super warunki,czysto,dostęp do wszystkiego co jest potrzebne,miła atmosfera.na pewno tam wrócimy.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 7 maja 2017

    10
    Czysty elegancki pokój.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jeśli muszę podać coś na minus to już bardzo się czepiając to małe ręczniki (ale za to na plus był ręczniki pod nogi przy prysznicu i mały ręcznik do rąk). Lokalizacja troszkę z boku pod górkę ale nam to bardzo odpowiadało bo spokojnie i bazanty urzędowaly za oknem :)

    Czysty elegancki pokój. Było w nim wszystko co potrzeba nawet lodówka i zestaw do herbaty. Super jadalnia z wyposażoną kuchnią (była nawet zmywarka). Wszystko czyste, nowe, urządzone ze smakiem. Cisza, spokój.

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 18 kwietnia 2017

    10
    Znakomita lokalizacja blisko centrum.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 3 noclegi

    Znakomita lokalizacja blisko centrum. Pokój fajny z pięknym widokiem na góry, wygodny, czysta łazienka. Kuchnia bardzo dobrze wyposażona. Polecam wszystkim.

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 27 marca 2017

    10
    Polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super atmosfera. Piękne pokoje z pięknymi widokami. Czysto i przyjemnie. W obiekcie panowała cisza i spokój. Można było wypocząć na 100%. W piwnicy billard, który wyglada jak nowy. Polecam serdecznie.

    Pobyt: Marzec 2017

  • Ocena dodana: 11 marca 2019

    10
    Za krótko.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miło zostaliśmy przyjęci.Nasze psy były mega szczęśliwe bo mogły być z nami. Bardzo czysto,cicho,można odpoczywać.Na pewno tam wrócimy.

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 7 marca 2019

    10
    Pokój był piękny i wyremontowany, kuchnia wyposażona i...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój był piękny i wyremontowany, kuchnia wyposażona i zadbana. Wszystko było na znaczniw lepszym poziomie niż sugerowała tp cena

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 6 marca 2019

    9,6
    ładne pokoje, świetna kuchnia oraz sala klubowa, przemiłą...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    ładne pokoje, świetna kuchnia oraz sala klubowa, przemiłą właścicielka, ogólnie wszystko perfect

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 21 lutego 2019

    10
    Widok na góry.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Widok na góry. Zadbane i czyste pokoje.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 21 lutego 2019

    9,6
    ładnie, fajnie, domek położony na wzgórzu, w pokoju...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    ładnie, fajnie, domek położony na wzgórzu, w pokoju biblioteczka

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 21 lutego 2019

    9,6
    Ferie 2019
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysto, miły personel, kuchnia z pełnym wyposażeniem. Wszystko ok.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 15 lutego 2019

    9,6
    Świetne warunki, miło, czysto i spokojnie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetne warunki, miło, czysto i spokojnie.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 5 lutego 2019

    10
    Świetne miejsce !
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetne miejsce ! Polecam bardzo !

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 31 stycznia 2019

    7,5
    dojazd tylko w sprzyjającychbwarunkach pogodowych
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dojazd w okresie zimowym tylko w autem wyposazonym w lancuchy i to pod warunkiem że opady sniegu nie byly zbyt obfite

    Fajny i czysty pokój

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 12 stycznia 2019

    9,2
    Bardzo uczynna pani gospodarz.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo uczynna pani gospodarz. Wszystko Perfect!!!

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 10 grudnia 2018

    10
    Bardzo przytulne i czyste pokoje.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo przytulne i czyste pokoje. Wygodne łóżka, dobrze wyposażona kuchnia :) wszystko na plus !

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 8 listopada 2018

    10
    Super miejsce
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Właściciel to bardzo miły człowiek. Pokoje czyste i wygodne łóżka. lokalizacja idealna

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 2 listopada 2018

    10
    Ładny, mały pokoik z widokiem, blisko centrum.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ładny, mały pokoik z widokiem, blisko centrum. Właściciel był przemiły. Polecam.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 19 października 2018

    9,6
    Piękny dom w przepięknej okolicy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 1 nocleg

    Piękny dom w przepięknej okolicy. Pokoje czyściutkie, miły Pan Gospodarz. Polecam na weekend jak i na dłuższy wypoczynek :)

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 20 września 2018

    10
    Wszystko w porządku, bez zastrzeżeń, zgodnie z opisem.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 1 nocleg

    Wszystko w porządku, bez zastrzeżeń, zgodnie z opisem. Czysto, schludnie. Polecam

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 16 września 2018

    9,6
    wszystko ok
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 6 noclegów

    wszystko ok

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 3 września 2018

    10
    Chciałabym tu wrócić.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Nie było niczego, co mogłoby mi się nie podobać.

    Komfortowe warunki. Przemiły właściciel.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 1 września 2018

    9,2
    Świetne miejsce aby wyjść w góry. Dobra lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo mili właściciele. Komfortowe warunki Czysty pokój oraz możliwość skorzystania z tarasu. Zadbany ogród.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 19 sierpnia 2018

    10
    Polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo ładne i czyste pokoje z wygodnymi łóżkami. Bardzo mili gospodarze. Polecam wszystkim, którzy pragną wypocząć 😊

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 14 sierpnia 2018

    10
    Blisko centrum, cudny widok.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Serdecznie polecam. Cisza, spokój, wszystko zgodne z ofertą. Właściciel bardzo miły.

    Blisko centrum, cudny widok.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 31 lipca 2018

    10
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miły i pomocny właściciel, szereg udogodnień, spokojna okolica

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 23 lipca 2018

    10
    Cudowni właściciele 😊 Pięknie, czysto i w przystępnej cenie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cudowni właściciele 😊 Pięknie, czysto i w przystępnej cenie...Widoki wspaniałe 😍

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 22 lipca 2018

    10
    Cisza, spokój można wypocząć
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z prywatną łazienką poza pokojem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super okolica. Taras skierowany na piękne widoki.

    Pobyt: Lipiec 2018

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: