Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. śląskie – opinie o pensjonatach B&B i zajazdach
  4. Szczyrk – opinie o pensjonatach B&B i zajazdach
  5. Opinie o obiekcie Centrum Natury Beskid

Centrum Natury Beskid – opinie

Sosnowa 7, 43-370 Szczyrk, Polska

Ocena

Na podstawie 109 opinii o hotelu

7,3

Poszczególne oceny

  • Czystość

    7,6

  • Komfort

    6,7

  • Lokalizacja

    7,6

  • Udogodnienia

    7

  • Personel

    7,9

  • Stosunek jakości do ceny

    7

  • Bezpłatne WiFi

    6,9

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 63

  • Ocena dodana: 19 stycznia 2019

    10
    Dobry pobyt przy stoku. Widoki na gory
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z balkonem lub tarasem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo dobry obiekt. Bardzo dobre jedzenie i kawa. Idealne widoki na góry. Ładny kominek z ogniem przy którym można posiedzieć przy swoim drinku i jeszcze szklankę z uśmiechem podadzą. Nie trzeba u nich nic kupować i wszystko jest ok. Pokoje duże średniej jakości ale cena połowa od hotelu że sztywniactwem. Bilard pingpong parking też za darmo. Obiekt typowo guralski miła atmosfera i inne walory.

    Ludzie którzy nie doceniają ich jedzenia bez chemii. Jedzenie było dobre i ktoś mnie z irytoeal że mu nie smakuje zupa. To niech idzie te w proszku jeść na mieście i tyle. Tu jedzenie jest gotowane bez chemii i to czuć.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 16 stycznia 2019

    5,8
    SZCZYRK - PRZEPIĘKNY jeżeli jest biało. Fajne stoki!!! POLECAM
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 3 noclegi

    Rozpadające się łóżka, zimna woda już w godzinach popołudniowych, śniadanie - przeciętne, brak narciarni. Obiekt fajny ale wymaga porządnego remontu. Pobyt DROGI jak na warunki.

    Świetna lokalizacja i spory parking. Miła obsługa.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 13 stycznia 2019

    8,3
    Dla narciarzy, dla ludzi aktywnych polecamy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój czteroosobowy z łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Firanki i zasłonki wciąż opadły. .

    Pan czekał na nasz przyjazd o g 23, żadnych problemów z rezerwacją a potem odwołaniem śniadania. Wieczorem sauna, grota solna, siłownia. Parking przed hotelem.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 9 stycznia 2019

    10
    Ośrodek znajduję się Niedaleko Wyciągu na Skrzyczne oraz...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg

    Ośrodek znajduję się Niedaleko Wyciągu na Skrzyczne oraz gondoli na hale skrzyczeńską co sprawia że jest to idealne miejsce dla rodzin szukających idealnego wypoczynku z dala od miejskiego zgiełku, pokoje o wysokim standardzie w każdym pokoju znajduje się 32 calowy telewizor, cały obiekt jest utrzymany na wysokim standardzie po przekroczeniu drzwi wejściowych pierwszy widok jest właśnie na ogromny pełen kwiatów i zieleni hol z kominkiem oraz stylowa drewniana recepcji ,ośrodek posiada sporo atrakcji miedzy innymi piłkarzyki , pingpong, bilard, salon masażu i wielu przeróżnych innych zabiegów między innymi takich jak platforma schumanna, mata turmalinowa, body detoks, grotę solną z największą lampą solną jaką widziałam, oraz sauna suchą wysypana solą z morza martwego zawierającą wiele wartościowych minerałów , mini siłownie, podawane tu śniadania są smakowite pełne zdrowych naturalnych produktów, cały czas na holu palio się w kominku przy którym znajduje się miejsce by usiąść i pooglądać tv co stwarza niepowtarzalna niespotykaną atmosferę, przestronne hole pełne zieleni i kwiatów, Obsługa miła i pomocna, będziemy tu nie raz wracać całą rodziną

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 31 grudnia 2018

    3,8
    Tylko jedna zaleta.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Goście i pojazdy brodzące po kostki w wodzie i śniegu na nieodśnieżonym parkingu, niewygodne łóżka, zarwane meble wstawione na chybił trafił i „na sztukę”. Niesmaczne śniadanie bez napojów , choćby nawet wody. Dostępne tylko kawa i herbata.

    Tylko jedna zaleta. Było ciepło .

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 19 sierpnia 2018

    6,3
    Dużym plusem są stół bilardowy, piłkarzyki, siłownia.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy typu Standard
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mieliśmy zimna wodę w prysznicu i do tego ciśnienie wody straszne , ciężko było spłukać włosy. Ostatniego dnia woda ciepła wgl nie leciała.

    Dużym plusem są stół bilardowy, piłkarzyki, siłownia. Dzieci się nie nudziły.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 15 lipca 2018

    4,2
    Wilgotno, brak wentylacji w łazience.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy typu Standard
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wilgotno, brak wentylacji w łazience. Brak cieplej wody do kąpania. Na stronie internetowej napisane że dzieci w wieku od 2-12 kat tańsze śniadania, kolacje i obiady a po moim pytaniu o to nic nikomu nie było wiadomo. Głośno, zła akustyka pokoju.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 20 marca 2018

    4,6
    Parking, w miarę blisko na Skrzyczne.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Narożny Pokój Dwuosobowy
    • 5 noclegów

    Dostaliśmy klucze do nieposprzątanego pokoju, chociaż godzinę wcześniej kazano nam czekać na zakwaterowanie "bo się sprząta" - jakieś niedopite herbaty na stole, używana pościel i niesprawny zamek w drzwiach - nie dało się zamknąć pokoju na klucz (zamek wymieniany 2 razy). Brak ręczników, brak czajnika. Brudne okna. Za łóżko lepiej nie zaglądać. Brak jakiegoś pomieszczenia na narty. Spać przeszkadzało jakieś pykanie w rurach i hałasy z baru (dostaliśmy pokój na parterze, niedaleko baru). W ramach rekompensaty za nieposprzątany pokój zaproponowano nam obiad, gdy poprosiliśmy o zmianę na śniadanie - odmówiono. Obok jest night club.

    Parking, w miarę blisko na Skrzyczne.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 11 marca 2018

    5,5
    Lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój czteroosobowy typu Standard
    • 2 noclegi

    Nie ta cena za przeciętny standard. Wybierając ofertę z booking nie mam możliwości weryfikacji oferty w realu, więc ufam że np. oferta za 50 zł to standard za 50 zł a tutaj cena 95 zł za łóżko w pokoju 4-os. z wyposażeniem z lat 90-tych to mocna przesada

    Lokalizacja

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 9 marca 2018

    6,3
    fajne miejsce dla podróżujących w ekipie, gdzie...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa

    fajne miejsce dla podróżujących w ekipie, gdzie niekoniecznie zwraca się uwagę na to, żeby było ładnie. Stosunek jakosci do ceny - adekwatny. Śniadania - mało apetyczne, nie odważyliśmy sie. Ugodowa obłsuga bardzo na plus!

  • Ocena dodana: 5 marca 2018

    6,3
    Parking, Miła obsługa, Ośrodek odnawiany z zewnątrz już...
    • Grupa
    • Pokój czteroosobowy typu Standard
    • 2 noclegi

    Wewnątrz Ośrodek mocno nadgryziony zębem czasu. Pora na generalne odnowienie. W pokoju zimno (fakt - mrozy były duże w tych dniach) grzejniki nie były w stanie dogrzać pokoju. Pokój i łazienka wymaga zdecydowanie odnowienia. Brak zasłon, żaluzji czy czegokolwiek w oknach. Generalnie standard z PRL.

    Parking, Miła obsługa, Ośrodek odnawiany z zewnątrz już wygląda ładnie, Blisko do przystanku SKIBUS-a

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 18 lutego 2018

    10
    Hotel we wspanialej lokalizacji, bardzo dobre jedzenie -...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy typu Standard
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hotel we wspanialej lokalizacji, bardzo dobre jedzenie - szczegolnie polecam dla rodzin z dziecmi - moje niejadki jadly wszystko - co naprawde rzadko sie zdarza :) Personel fantastyczny - naprawde nam bardzo udogodniali caly czas: czy to z wypozyczeniem nart, ze spoznionym sniadaniem; nawet dali mi tabletke na bol glowy :) Jedynie co mozna by poprawic to jakosc recznikow - ale milelismy i tak swoje, wiec nie bylo to dla nas problemem. Polecam i sami tam jeszcze w przyszlosci powrocimy. Dziekujemy. Gosia i Ed z dziecmi.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 14 lutego 2018

    5,0
    Obsługa zakręcona ale uprzejma :)
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy
    • 4 noclegi

    Oczekiwanie ciepłą wodę wymaga dużej rezerwy spokoju. 10 minut to chyba standard po odkręceniu kranu z ciepłą wodą.

    Obsługa zakręcona ale uprzejma :) Śniadania dość swojsko ale smaczne.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 26 stycznia 2018

    6,7
    Ośrodek w sumie ok ale następnym razem wypróbuję coś innego
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Twarde łóżka, ośrodek pamięta jeszcze lata 80-te i pomimo potencjału mało doinwestowany.

    Ośrodek w bliskości stoków narciarskich, położony z dala od drogi głównej. Cicho i spokojnie pod warunkiem, że nie przytrafi się jakaś wycieczka gimnazjalistów. Dobre i obfite śniadanie

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 9 stycznia 2018

    4,2
    Pobyt w ośrodku oceniam średnio (modernizacja) Dobrze, że większość dnia spędzaliśmy poza ośrodkiem.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój trzyosobowy
    • 4 noclegi

    Należałoby: wymienić drzwi wejściowe do pokoi, rozjaśnić oświetlenie, urozmaicić śniadania (ciepłe dania), wymienić maleńkie telewizory. Brak informacji o możliwości korzystania z atrakcji obiektu i miasta. Przez booking .com zarezerwowałam pokój 3 osobowy z pojedynczymi łóżkami a na miejscu otrzymaliśmy pokój 2 osobowy.

    Śniadanie na średnim poziomie. Meble w pokoju były nowe, średniej jakości. Łóżko było wygodne.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 18 grudnia 2017

    10
    Duży budynek , przestronne pokoje, w obiekcie panuje domowa,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy typu Standard
    • 2 noclegi

    Duży budynek , przestronne pokoje, w obiekcie panuje domowa, przyjazna atmosfera , właściciele dokładają wszelkich starań, aby umilić czas gościom. Personel , obsługa mili , uśmiechnięci. Polecam.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 15 grudnia 2017

    10
    Ładny obiekt, nowoczesne SPA ,byłem zaskoczony, grota solna,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Narożny Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Parking mógłby być bardziej oświetlony, ale da się przeżyć.

    Ładny obiekt, nowoczesne SPA ,byłem zaskoczony, grota solna, platforma Schumanna, i wiele innych zabiegów za małe pieniądze, skorzystałem choć nie planowałem gdyż na booking nie było informacji o takiej możliwości. Pokoje z lat 90 ale duże wygodne i czyste. Ładny widok z okna na Skrzyczne. Śniadanie w formie stołu szwedzkiego bardzo smaczne wędliny chyba ich produkcji, dawno nie jadłem tak smacznie. Duży parking na płaskim terenie. Tv w pokoju 32 cale i nowe. Rodziny z dziećmi było ich trochę ale nic dziwnego że im się tu podoba. Papuga bardzo ładna, inne kanarki 3 akwaria w tym jedno morskie dużo przestrzeni i zieleni, nazwa Centrum Natury jak najbardziej pasuje, nawet sztuczne sarny na patio które wyglądają jak prawdziwe.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 10 grudnia 2017

    10
    Ok . oferta zgodna.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Narożny Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pogoda nie dopisała do końca ale taki urok

    Ok . oferta zgodna. Sniadania bardzo bogate. Cieplo w całym budynku. Grota solna bardzo klimatyczna pełny relaks. Polecam.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 16 listopada 2017

    10
    Po wejściu zauważyłem liczne rodziny z dziećmi ,poczułem ...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z balkonem lub tarasem
    • 1 nocleg

    Po wejściu zauważyłem liczne rodziny z dziećmi ,poczułem niepowtarzalną atmosferę, Pyszne śniadania , rewelacyjne obiady, miłą obsługę, szczerze polecam........

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 14 sierpnia 2017

    7,5
    Miła obsługa, cicha, spokojna lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy typu Standard
    • 1 nocleg

    Niewygodne łóżka. Problem z gorącymi napojami do śniadania - jeden czajnik bezprzewodowy na ok. 30 osób. Brak oznaczeń numerów pokojów.

    Miła obsługa, cicha, spokojna lokalizacja. Czysty, obszerny pokój z dużym balkonem. Szybkie WiFi.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 14 sierpnia 2017

    7,5
    pobyt był przyjemny
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój czteroosobowy typu Standard
    • 2 noclegi

    mało miejsc parkingowych po południu trzeba było parkować na drodze dojazdowej, zaniedbany ogród

    Łóżka wygodne w pokoju czajnik szklanki telewizor, za dodatkową opłatą dostępne pożywienie. Niestety ośrodek jest modernizowany więc wygląda w środku trochę nieestetycznie.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 31 lipca 2017

    10
    Doskonała lokalizacja obiektu, bardzo spokojna,cicha okolica.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg

    Doskonała lokalizacja obiektu, bardzo spokojna,cicha okolica.Pokój bardzo przestronny.Gospodarze bardzo sympatyczni. Wieczorem zorganizowali impreżę z pieczonką, zespół góralski śpiewał - świetna zabawa.Za rok tam wracamy. Polecam wszystkim tą miejscówkę

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 5 maja 2017

    10
    MAJÓWKA
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 3 noclegi

    Przydałyby się małe lodówki w pokojach.teraz to nie był jakiś problem ale w sezonie letnim niezbędne.

    Ośrodek jak najbardziej godny polecenia.Cisza,spokój i miły personel z panem kucharzem na czele,który panuje tam nad wszystkim.

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 3 marca 2017

    8,8
    znakomite sniadania, stół bilardowy i ping pongowy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z balkonem lub tarasem
    • 2 noclegi

    Imprezujący goście do 24.00 nie mozna było spac! nie polecam wyjazdu z małymi dziećmi chyba ze akurat ja tak pechowo trafiłem

    znakomite sniadania, stół bilardowy i ping pongowy.

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 28 lutego 2017

    7,9
    Miejsce przyzwoite, do odwiedzenia kiedy inne obiekty zajęte
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Narożny Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Minusy: - kwaterunek z poślizgiem - zostawiwszy samochód na parkingu o 13:00 przypomniano nam, że kwaterunek jest od 14:00. Po powrocie z "obchodu miasta" czekaliśmy do 14:50 na wejście do pokoju - pokój inny niż przy rezerwacji - na dwie noce to niewielki minus, służył tylko do spania (rezerwowany był dwuosobowy narożny - zachęcam do porównania zdjęć, otrzymany to chyba trzyosobowy) - krótkie łóżka nieszczególnie wygodne - przy wzroście 185cm stopy wystają za łóżko. Przy spaniu na wznak pewnie da się przeżyć, ja niestety tak nie sypiam - niosące się odgłosy z lobby przy recepcji - w godzinach ciszy nocnej w pokojach słyszalne były głośne rozmowy, śmiechy, dokazywanie dzieci, a także wrzaski zwierząt (papuga) - nieco wygórowana cena - 80zł/os/noc to wygórowana cena za ten komfort, ale wybór był świadomy, żadnych ukrytych opłat, chociaż nastąpiła pomyłka z pokojem

    Plusy: + lokalizacja - obiekt oddalony od zgiełku głównej ulicy + łatwy dojazd - po drodze znaki kierujące do sąsiadującego (nieczynnego?) klubu ułatwiają znalezienie odpowiedniego skrętu :) + parking - obszerny, sporo miejsca na manewry + właściciele - mili i pomocni, zdecydowanie duży plus + możliwość ogrzania sprzętu sportowego w ciepłych warunkach + dostęp do bilardu + możliwość otrzymania paragonu

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 21 lutego 2017

    7,5
    Polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Suite
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Domowe dobre jedzenie oraz obfite śniadanie. 3 daniowy posiłek który był w zamieszczonej ofercie w cenie zakupu na Booking.com. Zapewniony i bardzo smaczny.

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 19 lutego 2017

    7,9
    Generalnie pobyt udany :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy z łazienką
    • 6 noclegów

    W ciągu kilku dni problem z dostępnością bieżącej wody. Zdarzało się nawet kilka razy w ciągu dnia. Bardzo słabe wi-fi. W zasadzie nie do skorzystania. Brakowało nam dodatkowych usług w postaci sauny, masaży itp. - które są tutaj dostępne ale w innych terminach.

    Bardzo miły, pomocny personel i Szefowie. Smaczne i różnorodne śniadania, możliwość dokupienia na miejscu obiadów po wcześniejszym umówieniu się - smaczne posiłki. Atrakcje na każdym piętrze: ping-pong, bilard, szachy, bar na miejscu, mini siłownia (3 urządzenia) Duże, przestronne pokoje. Parking na terenie ośrodka. Dobry dojazd. W miarę czysto.

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 29 stycznia 2017

    7,5
    Miła obsługa pokój ciepły, duży.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 3 noclegi

    trochę za głosna muzyka podczas posiłków szczególnie dla mnie która nie lubi disco polo ani italiano disco ;)

    Miła obsługa pokój ciepły, duży. Dla mnie i córeczki dobry, bezpieczny wypoczynek. mogłyśmy bez ruszania samochodu dojść do wielu wyciągów. Super

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Ocena dodana: 23 stycznia 2017

    3,8
    Nie polecam, byliśmy rozczarowani.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z prysznicem
    • 3 noclegi

    Po przyjeździe okazało się że pokój jest inny niż na zdjęciach. zamiast dużego łóżka o szerokości 150-180cm (takie są deklarowane była stara kanapa o szerokości 140cm po rozłożeniu wkładki ok 40cm . Do przykrycia kołderka 120cm szerokości dla 2 osób!! Ręczniki tak stare że nadają się tylko do wycierania podłogi. Okno nieszczelne w związku z tym w pokoju nie było za ciepło. Dopiero po interwencji właścicielka zmieniła nam pokój i ręczniki. Pokój już był lepszy . dobrze że dostaliśmy drugą kołdrę bo w drugim pokoju też była taka mała. W głównym holu jest nieprzyjemny zapach. Śniadania kiepskie. Na ciepło były parówki lub jajecznica. Wędliny niskiej niskiej jakości.Jest też smalec ale niestety ze sklepu nikt przy mnie nawet go nie otwierał. Na pytanie do obsługi dlaczego niema np dzisiaj pomidorów padła odpowiedź : Bo nie dowieźli.... , Dlaczego niema świeżego pieczywa Odp. Bo dziś niedziela.Przypomniała mi się inna epoka ...... Chyba właścicielom nie che się dbać o klientów. Dziwą mnie te wszystkie bardzo pozytywne opinie a na nich niestety się oparłem wybierając ten obiekt

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Ocena dodana: 20 stycznia 2019

    7,5
    Nie ma jak z Panem Maćkiem wytrąbić na recepcji łyskacza.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój czteroosobowy typu Standard
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie ma jak z Panem Maćkiem wytrąbić na recepcji łyskacza. Polecam przemiłą obsługę!

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 18 stycznia 2019

    5,4
    stan parkingu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    stan parkingu. Zasypany śniegiem i zalodzony. Nie posypany piaskiem. Pokój wychłodzony.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 17 stycznia 2019

    5,4
    Problem z dojazdem.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Narożny Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Problem z dojazdem.Nie odsniezony parking

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 13 stycznia 2019

    4,6
    Nic
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z balkonem lub tarasem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie odśnieżony parking :-(

    Nic

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 11 stycznia 2019

    8,8
    To był dobry wyjazd
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Narożny Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Byłem tam za krótko by ocenić

    Łóżka wygodne, posiłków nie jedliśmy

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 3 stycznia 2019

    5,8
    Lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój czteroosobowy typu Standard
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Łóżka i personel

    Lokalizacja

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 15 sierpnia 2018

    9,6
    - czysto
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z balkonem lub tarasem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko było ok :)

    - czysto - przemiła obsługa - dobre śniadania - rybki i papuga ( córka była pod wrażeniem :)

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 13 sierpnia 2018

    9,6
    Cisza, spokój.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z balkonem lub tarasem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cisza, spokój. Zadnych problemów. Personel zawsze chętnie udzielał wszelkich informacji. Polecam

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 13 sierpnia 2018

    5,8
    Ogólnie pobyt bardzo udany, tylko ta łazienka.....
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z balkonem lub tarasem
    • 2 noclegi

    okropnie słabe ciśnienie wody pod prysznicem, brak ciepłej wody

    darmowa i smaczna kawa

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 2 sierpnia 2018

    4,6
    Miła i sympatyczna obsługa
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z balkonem lub tarasem
    • 2 noclegi

    Sniadanie bardzo słabe i podawane tylko do godz.9.00

    Miła i sympatyczna obsługa

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 16 lipca 2018

    3,3
    Nie polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie posprzątane w obiekcie, codziennie takie same śniadanie nie warte nawet 1 zł

    Śniadanie kupione za 18 zł nie warte nawet 1 zł

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 15 lipca 2018

    8,8
    smaczne śniadania
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 2 noclegi

    smaczne śniadania

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 3 maja 2018

    10
    Udany aktywny ciepły wyjazd
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Narożny Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dobra lokalizacja, spokojny zakątek

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 25 lutego 2018

    7,5
    Swobodna atmosfera,dobre jedzenie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy typu Standard
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Swobodna atmosfera,dobre jedzenie. Wypożyczalnia sprzętu narciarskiego. Super lokalizacja.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 23 lutego 2018

    8,3
    Blisko do stacji narciarskich.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W tej cenie powinny być ręczniki. Dobrze że wzięliśmy swoje.

    Blisko do stacji narciarskich. Pokoje czyste dość przestronne.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 19 lutego 2018

    4,6
    Za drogo, śmierdziało kanalizacją
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój czteroosobowy z łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zapach

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 13 lutego 2018

    5,0
    Obecność papug, bilard, ping pong
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój czteroosobowy typu Standard
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo wczesny wymeldunek, brak ręczników , brak czajnika, brak naczyn

    Obecność papug, bilard, ping pong

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 16 grudnia 2017

    9,6
    OK.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Narożny Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Dużo dzieci w tym okresie, ale poinformowano mnie że sa też wczasy 50+ poza sezonem gdzie jest cisza i spokój.

    OK.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 14 grudnia 2017

    9,6
    Polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Narożny Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Polecam.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 8 grudnia 2017

    10
    rewelacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Narożny Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Super meta, niepowtarzalna atmosfera, rodzinny klimat, znakomite jedzenie ,monitorowany duży bezpłatny parking, szczerze polecam

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 23 października 2017

    5,0
    Obiekt akceptuje zwierzęta
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z balkonem lub tarasem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zamiana pokoju z oczekiwaniem na przygotowanie pokoju około godziny. Z bagażami czekaliśmy w recepcji.

    Obiekt akceptuje zwierzęta

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 15 sierpnia 2017

    6,3
    Wielkość apartamentu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Suite
    • 2 noclegi

    Brak ciepłej wody, brak miejsca na parkingu

    Wielkość apartamentu.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 14 sierpnia 2017

    5,4
    Duży pokój, bilard, ping-pong
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z prysznicem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Stan techniczny łazienki, sąsiedztwo klubu nocnego dla panów,kiepskie śniadania

    Duży pokój, bilard, ping-pong

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 12 lipca 2017

    10
    Śniadania bardzo dobre i bogate
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Narożny Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Śniadania bardzo dobre i bogate

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 24 czerwca 2017

    10
    Idealne mijesce dla rodzin. Duże pokoje, bezpłatny bilard tenis boiska. Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z prysznicem
    • 1 nocleg

    Pobyt za krótki

    Polecam to miejsce dla rodzin i osób starszych. Klimatyczny ośrodek, bardzo dobre śniadania i obiad. Duży wygodny parking.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 4 maja 2017

    7,9
    dobry obiekt za te pieniądze!
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z balkonem lub tarasem
    • 3 noclegi

    zbyt duża opłata za pieska, 15 zł dzień za malutkiego pupila!

    posiłki super, obsługa bardzo miła

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 18 kwietnia 2017

    10
    Pobyt krótki i udany
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z balkonem lub tarasem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cena i obsługa

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 12 lutego 2017

    7,5
    Moja rodzina była zadowolona .
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój czteroosobowy typu Standard
    • 1 nocleg

    Byliśmy krótko i było fajnie

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 12 lutego 2017

    7,1
    Ferie 2017
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój trzyosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Drobne niedociągnięcia jak niedziałające wi-fi

    Przystępna cena, bardzo dobra kuchnia oraz dobra lokalizacja

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 30 stycznia 2017

    9,6
    Odpowiednia cena do jakości.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój czteroosobowy typu Standard
    • 3 noclegi

    Bardzo miła obsługa, super kominek, gorąco polecam śniadania ( obiad i kolacje jedliśmy na mieście lecz słyszałem że też są ok)

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Ocena dodana: 30 stycznia 2017

    7,5
    Cichy, spokojny hotel, dobre położenie w pobliżu wyciągów.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z balkonem
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Trochę nieszczelne okna przy dużym mrozie dawały się we znaki.

    Cichy, spokojny hotel, dobre położenie w pobliżu wyciągów. Duży pokój.

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Ocena dodana: 30 stycznia 2017

    7,1
    Zbyt mały parking.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort z prysznicem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zbyt mały parking. Wszystkie auta zastawione, przy dużej ilości śniegu ciężko manewrowac.

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Poniższe opinie napisano ponad 24 miesiące temu. Nie są one już wliczane do ogólnej oceny obiektu, ale wciąż mogą pomóc Ci w wyborze idealnego miejsca na nocleg.

  • Ocena dodana: 13 kwietnia 2016

    10
    Duży parking w miarę oświetlony.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę

    mały telewizor jak dla mnie, mieszkam na stałe w USA i tam są duże, ale dużo programów

    Duży parking w miarę oświetlony. Śniadanie bez oszczędzania, żytni chlebek herbaty markowe, kawy do wyboru. Niska cena jak na ten standard.

  • Ocena dodana: 3 maja 2016

    10
    Naprawdę warto czysto miła obsługa, żadnych problemów...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa

    Naprawdę warto czysto miła obsługa, żadnych problemów wszystko na tak :) Pozdrawiam

Obiekt ma także 41 opinii, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 – 63

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: