Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. wielkopolskie – opinie o hotelach
  4. Osieczna – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Domek nad jeziorem

Domek nad jeziorem – opinie

ul. Gostyńska, 64-113 Osieczna, Polska

Nr 3 z 3 hoteli w mieście Osieczna

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 21 opinii o hotelu

9,9

Poszczególne oceny

  • Czystość

    10

  • Komfort

    9,9

  • Lokalizacja

    10

  • Udogodnienia

    9,8

  • Personel

    9,9

  • Stosunek jakości do ceny

    9,6

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 11

  • Ocena dodana: 10 lutego 2019

    10
    Bardzo ładna okolica blisko jeziora piękne miejsce na...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój rodzinny z prywatną łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo ładna okolica blisko jeziora piękne miejsce na spacery. Domek super cisza dzięki czemu można wypocząć wracamy do domu pełni energii. Super kontakt z właścicielką bardzo dziękujemy i napewno jeszcze wrócimy ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 18 czerwca 2018

    9,6
    Domek absolutnie godny polecenia
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój rodzinny z prywatną łazienką
    • 2 noclegi

    brakuje suszarki do włosów

    Bardzo miła obsługa, czysto, schludnie i przytulnie. Idealna lokalizacja, 2 min spacerkiem do plaży, domek z malutkim ogródkiem i możliwością grillowania na zewnątrz. Zostawiliśmy ładowarki do telefonu, właściciel odesłał je nam do domu!

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 21 maja 2018

    9,6
    Świetna obsługa, domek uroczy, bardzo czysty, wygodny,...
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój rodzinny z prywatną łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetna obsługa, domek uroczy, bardzo czysty, wygodny, zadbano o każdy szczegół. Świetna okolica, blisko sklepów i rozrywek a także przyrody. Dojazd łatwy i możliwość zaparkowania pod domkiem. Miejsce do którego chciałoby się wracać, nawet zimą 😊 przyjemnie zjeść śniadanie na zewnątrz.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 9 kwietnia 2018

    10
    Bardzo udany pobyt w urokliwym miejscu
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój rodzinny z prywatną łazienką
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miła i pomocna właścicielka, domek wyposażony we wszystko czego można potrzebować na wyjeździe, jestem zauroczona tym miejscem i na 100% ponowię wizytę

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 12 lutego 2019

    10
    Cudowne miejsce.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój rodzinny z prywatną łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cudowne miejsce. Domek z klimatem.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 9 września 2018

    10
    Czysty, dobrze wyposażony, praktyczny domek.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój rodzinny z prywatną łazienką
    • 2 noclegi

    Czysty, dobrze wyposażony, praktyczny domek. Piękne miejsce na wypoczynek. Blisko plaża.Polecam

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 27 lipca 2018

    10
    Świetne miejsce, mili gospodarze.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój rodzinny z prywatną łazienką
    • 1 nocleg

    Minusem temperatura w domku. :( Dobrym pomysłem byłoby zainstalowanie wentylatorów.

    Świetne miejsce, mili gospodarze. Wielkie brawa!

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 21 czerwca 2018

    10
    Fajne miejsce
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój rodzinny z prywatną łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dużo miejsca. Gruby i bardzo wygodny materac. Gustownie urządzone wnętrze. Do jeziora jeden krok. Żałuję, że byliśmy tylko jeden dzień.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 2 kwietnia 2018

    10
    Polecam każdemu, kto ceni sobie spokój i komfort.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój rodzinny z prywatną łazienką
    • 1 nocleg

    Czysto, przytulnie i cieplutko...polecam

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 30 marca 2018

    10
    Wystrój domku i jego pomysłowe rozwiązania
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój rodzinny z prywatną łazienką
    • 1 nocleg

    Barierka na antresoli mogłaby być solidniejsza

    Wystrój domku i jego pomysłowe rozwiązania

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 15 stycznia 2018

    10
    Napewno tu wrócimy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój rodzinny z prywatną łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Trochę twarda rozkładana sofa.

    Ciekawa lokalizacja.

    Pobyt: Styczeń 2018

Obiekt ma także 6 opinii, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 – 11

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!