Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Domino Apartments

Pl. Dominikański 4, Oude Stad, 31-043 Krakau, Polen

#1148 van de 1.434 vakantiewoningen in Krakau

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 370 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    7,1
    Perfecte locatie en perfecte start voor een leuke vakantie in Krakau
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    het ontbijt viel tegen. 3 x precies hetzelfde, niet gevarieerd in elk geval. Was een standaard ontbijt. voor extra of andere soorten broodjes moest je bijbetalen. Zo ook voor het 2e kopje thee. Misschien zijn wij in Nederland verwend en is dit normaal voor Poolse begrippen maar dat was ons niet geheel duidelijk. gelukkig voor ons maar 3 nachtjes. De meneer die de overige dagen beschikbaar was, was erg nors. Ook tegen zijn personeel viel hij erg uit in het bijzijn van de klanten. dat we ons terugtrokken om er niet bij te zijn (plaatsvervangende schaamte). De jongeman die ons de laatste dag hielp was ontzettend behulpzaam en erg aardig. Verder mistten wij wel iets van een receptie. Met vragen kon je er niet echt goed terecht. Wel zo fijn in een vreemd land.

    De medewerker die ons ontving was uitermate vriendelijk en we mochten zelf een kamer uitzoeken, aan de drukke (gezellige weg) of in een rustige kamer. Heel klantwvriendelijk en wij voelden ons zeer welkom. Supermooie locatie midden in het centrum.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    7,5
    Genoten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was bij aankomst koud maar na belletje gerepareerd. Maar was nog steeds niet warm genoeg. Eerst even heet en vervolgens lauw.

    Locatie, de mogelijkheid om gehaald en gebracht te worden, ontbijt, grootte van het appartement en faciliteiten.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    8,3
    Super lokatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement (5 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer lag aan de straatkant, het tramverkeer en de mensen die s'nachts uit de club komen kan wat storend zijn.

    Een perfect hotel dicht bij het centrum, heel erg ruim opgezet en lekkere lange bedden waar ik met mijn 193cm goed ik kon liggen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    7,5
    Locatie was super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai van buiten.

    Locatie was super

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,5
    Krakau is een geweldige stad en er is geen betere plek qua ligging dan dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Er was geen parkeergelegenheid. Het ontbijt was minimaal .

    Super plek midden in de stad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    6,7
    Goede uitrusting van keuken
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Erg slechte matrassen en kussens. Te weinig handdoeken.

    Goede uitrusting van keuken

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    6,7
    prijs-kwaliteit zeker aan te raden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    -ontbijt was basis , 1 koffie inbegrepen. Vanaf 2de koffie te betalen. -geen douche aanwezig op kamer met 3 pers.

    lift , grote badkamer.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    8,3
    De locatie, op 5 minuten lopen van de markt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten

    Heel veel trappen.

    De locatie, op 5 minuten lopen van de markt!

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    9,6
    De bereikbaarheid en de locatie plus het feit dat je een...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De vindbaarheid van het complex. We stonden voor de deur maar er hing alleen een A4 op de deur geplakt naast de eettent die ook van het complex was. Vanuit de auto was het niet zichtbaar.

    De bereikbaarheid en de locatie plus het feit dat je een grote mate van inloop en vrijheid had in de vorm van een eigen sleutel voor alle deuren. Zeer tevreden

  • Beoordeeld op: 25 februari 2016

    7,5
    De locatie is zeer goed maar de ingang zit wel naast een...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niet al te modern maar voor deze prijs mag je niet zeuren.

    De locatie is zeer goed maar de ingang zit wel naast een gentlemen club. Als single reiziger word je dus wel aangesproken.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    7,5
    Locatie midden in centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    Autovrije straat behalve voor de taxi's die voortdurend voorbij razen. Locatie gelegen boven club voor mannen. Tot in de vroege uurtjes lawaai en onze ingang was dezelfde als die van de bar. Qua veiligheid niet in orde!!

    Locatie midden in centrum

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    4,6
    De locatie .
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    - 's Nachts was er veel lawaai binnen en buiten. - Twee verschillende bedden in de huiskamer was niet comfortabel. - Degenen die in de huiskamer sliepen moesten door de badkamer van de twee andere personen. - De televisie deed het niet ook nadat er iemand bij geweest was. - De deur van de koelkast sloot niet en viel steeds open. - De wandlamp deed het niet. -

    De locatie .

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    5,8
    De locatie is echt prachtig, kan niet beter.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niet zo vriendelijk personeel. Slechte bedden, geen airco het was bijna 40 graden in Krakau. Ik had balkon verwacht, helaas was die er niet. Vervelend dat er een mannenclub bij in zit, erg lawaaiig

    De locatie is echt prachtig, kan niet beter.

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    4,2
    De locatie is voor mij de enige reden om dit hotel aan te...
    • Vakantiereis
    • Stel

    badkamer was bij aankomst een smeerboel. Er wordt tevens geen dagelijkse schoonmaak gedaan. Ontbijt is zeer karig en als je meer wilt hebben kan je bij gaan betalen. Ik beschouw dit als misleidend. Bed was matig tot slecht en het hotel is gehorig.

    De locatie is voor mij de enige reden om dit hotel aan te raden

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    6,7
    locatie is uitstekend en ontbijt is goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    aantal handdoeken, hygiëne. al met al redelijk voor een kort verblijf

    locatie is uitstekend en ontbijt is goed.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Domino Apartments

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: