1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. małopolskie – opinie o hotelach
  4. Czchów – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Domki Cztery Pory Roku

Domki Cztery Pory Roku – opinie

Sądecka 20, 32-860 Czchów, Polska

Nr 1 z 7 hoteli w mieście Czchów

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 60 opinii o hotelu

9,4

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,4

  • Komfort

    9,1

  • Lokalizacja

    9,0

  • Udogodnienia

    9,1

  • Personel

    9,7

  • Stosunek jakości do ceny

    9,2

  • Bezpłatne WiFi

    8,9

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 11 Wrzesień 2022

    9,0
    Pobyt jak najbardziej udany, raczej polecam dla rodzin z dziećmi, ale w grupie z przyjaciółmi tez jest okej. Trzba jedna
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Domek z 2 sypialniami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dużym minusem było wyposażenie w kuchni, jedynie patelnia i garnek. Bez żadnej pokrywki, drewnianej łyżki (przez co robiąc cos na patelni trzeba używać łyżki/widelca)czy nawet deski do krojenia. Grill dostępny, ale brak czegokolwiek żeby przerzucić jedzenie. Nie było tez mydła w łazience. Wymeldowanie do godziny 10, a 15/20 minut wcześniej przyszła Pani z pytaniem czy mogłaby już odebrać domek przez to musieliśmy szybciutko wynosić bagaże i rzeczy prywatne do samochodu.

    Bardzo miły właściciel, super basen, grill i plac zabaw dla dzieci. Jeśli chodzi o stosunek jakości do ceny-jak najbadziej na plus.

    Pobyt: Sierpień 2022

  • Ocena dodana: 10 Lipiec 2022

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 2 sypialniami
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak posiłków, lokalizacja bardzo dobra

    Pobyt: Lipiec 2022

  • Ocena dodana: 7 Lipiec 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 2 sypialniami
    • 3 noclegi

    Sympatyczny, miły personel. Zadbany, czysty basen

    Pobyt: Lipiec 2022

  • Ocena dodana: 4 Lipiec 2022

    10
    Elegancko
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Domek z 2 sypialniami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak lampki nocnej

    Klimat i basen

    Pobyt: Lipiec 2022

  • Ocena dodana: 30 Czerwiec 2022

    10
    Super
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Domek z 2 sypialniami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko nam się podobało.

    Czystość pierwsza klasa. Właściciel bardzo miły i wyrozumiały. Basen,plac zabaw,trampolina dzieci miały dużo zabawy.

    Pobyt: Czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 21 Czerwiec 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 2 sypialniami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miły personel, super basen. Wszystko zgodne z opisem.

    Pobyt: Czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 2 Czerwiec 2022

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 2 sypialniami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie podobał mi się brak dostatecznej ilości haczyków , garderoby i miejsca gdzie można by zawiesić płaszcz czy kurtkę. Kuchnia jest mała aczkolwiek w zasadzie wystarczająca.

    Podobała mi się lokalizacja domków to że każdy z nich stanowi odrębną całość z ławeczką i stolikiem, z miejscem do grillowania formie ceglanego kominka , z zielonym trawnikiem, każdy domek ma wygodny podjazd dla auta i ogólny dostęp do basenu. Z tyłu posesji są mniejsze dwuosobowe domki kempingi i naprawdę dobrze zagospodarowana wiata na większe imprezy jest zadaszona ,wyposażona w stoły z pełnym zapleczem socjalnym . Jest to miejsce na spotkanie rodzinne, w dużym gronie przyjaciół , można tu przyjechać rowniez we dwójkę Domki są czyste zadbane dobrze zagospodarowane. W domku , w którym mieszkałam na parterze znajduje się dwuosobowa sypialnia z dużą łazienką na piętrze sypialnia z dwoma łóżkami i łazienka z wanną. W obu sypialniach są sofy. Dodatkowo na piętrze przed pokojem jest mała antresola , która mieści pojedyncze łóżko Schody i pokój na piętrze wyłożone są parkietem. Kuchnia posiada wszystkie niezbędne sprzęty i wyposażenie.

    Pobyt: Maj 2022

  • Ocena dodana: 25 Maj 2022

    9,0
    Gorąco polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Domek z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak jakich kolwiek środków do mycia w łazience np mydła do rąk

    Domki usytuowane w spokojnej okolicy, blisko Dunajca. Niedaleko sklep oraz mala knajpka, w okolicy park militarny oraz zamek. Właściciele bardzo mili, służący pomocą. Domki czyste, zadbane, plus za dwie łazienki w jednej prysznic(na parterze)w drugiej wanna (piętro),.w łazience ręczniki,aneks kuchenny wyposażony w podstawowe rzeczy, koło domku dostępny grill oraz basen. Polecam na dłużysz jak i krótki wypad. ☺️

    Pobyt: Kwiecień 2022

  • Ocena dodana: 21 Maj 2022

    9,0
    Zdecydowanie polecam wszystkim!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 2 sypialniami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    -

    Obiekt zadbany, czysty. W dobrej cenie. Plac zabaw dla dzieci- super dla maluchów i starszych dzieci. W domku pełne wyposażenie kuchni, duże łazienki z ręcznikami😊 bardzo miła obsługa. Polecam

    Pobyt: Kwiecień 2022

  • Ocena dodana: 16 Maj 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Domek z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Warto jechać jeśli ktoś chce odpocząć 🙂

    Pobyt: Maj 2022

  • Ocena dodana: 26 Wrzesień 2021

    10
    200 Procent Pozytyw
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Domek z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo czysto wszystko idealnie przygotowane

    Pobyt: Wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 31 Lipiec 2021

    9,0
    Ogólnie było bardzo fajnie, polecam obiekt :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Domek z 2 sypialniami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Basen przed obiektem czynny całą dobę! Wygodne łóżka, dwie łazienki

    Pobyt: Lipiec 2021

  • Ocena dodana: 18 Czerwiec 2021

    10
    Polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Domek z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Fantastyczne miejsce, dla kazdego cos milego🙂 Pan Mateusz bardzo mily i sympatyczny. Do takich miejsc chce sie wracac. Wrocimy napewno

    Pobyt: Czerwiec 2021

  • Ocena dodana: 7 Czerwiec 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 2 sypialniami
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jeżeli komuś znudzi się basen i grillowanie do najbliższych atrakcji trzeba dotrzeć samochodem. Rozkładana kanapa mogłaby być wygodniejsza.

    Czyste domki, dobrze wyposażone. Jest basen za co duży plus.

    Pobyt: Czerwiec 2021

  • Ocena dodana: 1 Czerwiec 2021

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 2 sypialniami
    • 3 noclegi

    - Przydałyby się dodatkowe wieszaki lub ewentualnie mała szafa na wierzchnie ubrania - Zaskoczył nas brak mydła w łazience

    Miejsce czyste, niezniszczone i zadbane, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz. Wielki plus - w tej samej cenie dostaliśmy propozycję większego lokum, mimo, że rezerwowaliśmy najmniejszy domek. Mili, przyjaźni i pomocni właściciele. Bezproblemowy pobyt z psem. Na zewnątrz dużo udogodnień: place zabaw, ławki do odpoczynku, grille, czysty basen, miejsce na ognisko. W bezpośrednim sąsiedztwie: lasek nad brzegiem rzeki, gdzie można spacerować. Obiekt sportowy z boiskami do gry w piłkę nożną, siatkową, koszykówkę, placem zabaw i zewnętrzną siłownią.

    Pobyt: Maj 2021

  • Ocena dodana: 31 Maj 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nocna - mocna - Impreza w domku obok, ale to nie wina obiektu tylko polskie zwyczaje niestety ;)

    Plac zabaw dla dzieci Czystość Pachnące ręczniki Prywatne wejście W pełni wyposażony aneks kuchenny Zielony teren dookola Miły właściciel

    Pobyt: Maj 2021

  • Ocena dodana: 18 Wrzesień 2020

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Domek z 2 sypialniami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Basen był nieczynny choć w ofercie była informacja, że będzie otwarty do 21 września

    Domek był czysty i nowoczesny. Moskitiery w oknach bardzo się przydały. Brak dodatkowych opłat za zwierzaka :)

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 1 Wrzesień 2020

    10
    Pobyt w domku z dzieckiem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 2 sypialniami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W domku było czysto, a obsługa była bardzo miła- wszystko na miejscu zgodnie z opisem.Polecam z czystym sumieniem:)

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 30 Sierpień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetne miejsce, , dzieci zachwycone placem zabaw i basenem, na pewno wrócimy przy najbliższej okazji :)

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 24 Sierpień 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 2 sypialniami
    • 1 nocleg

    Nie ma nic co nam się nie podobało. Jedynie mogę powiedzieć, że w łazience przydałaby się jakaś półka na rzeczy i szafka oraz jakaś komoda w sypialni.

    Świetny ośrodek. Mnóstwo udogodnień wokół: basen, grille, miejsce na spacery, miejsce na ognisko, taras przed domkiem, dużo miejsca do zabawy dla dzieci. Na pewno można wypocząć.

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 4 Lipiec 2020

    9,0
    Wszystko OK
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi

    Polecam Wszystko jak w opisie .... oceny poprzednich gości pokrywają się z tym co jest na miejscu ja się do tego dopisuję.

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 3 Lipiec 2020

    10
    To był dobry czas z rodziną 😊
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Trochę blisko droga,całe to drobiazg.

    Gospodarze bardzo mili, grzeczni. Bardzo dobre warunki, dużo miejsca. Blisko stadion sportowy, można pobiegać.

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 13 Czerwiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Kameralny obiekt, kazdy z gosci ma swoja prywatnosc, basen super

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 13 Czerwiec 2020

    10
    Cicho i spokojnie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Domek z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Byłem poza sezonem, dlatego mogłem liczyć na ciszę i spokój. Czysty i dobrze wyposażony domek, uprzejma, życzliwa i miła obsługa.

    Pobyt: Czerwiec 2020

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!