1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. małopolskie – opinie o hotelach
  4. Czchów – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Domki Cztery Pory Roku

Domki Cztery Pory Roku – opinie

Sądecka 20, 32-860 Czchów, Polska

Nr 1 z 6 hoteli w mieście Czchów

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 76 opinii o hotelu

9,4

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,6

  • Komfort

    9,3

  • Lokalizacja

    8,9

  • Udogodnienia

    9,3

  • Personel

    9,7

  • Stosunek jakości do ceny

    9,3

  • Bezpłatne WiFi

    9,5

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 7 Czerwiec 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 2 sypialniami
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jeżeli komuś znudzi się basen i grillowanie do najbliższych atrakcji trzeba dotrzeć samochodem. Rozkładana kanapa mogłaby być wygodniejsza.

    Czyste domki, dobrze wyposażone. Jest basen za co duży plus.

    Pobyt: Czerwiec 2021

  • Ocena dodana: 1 Czerwiec 2021

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 2 sypialniami
    • 3 noclegi

    - Przydałyby się dodatkowe wieszaki lub ewentualnie mała szafa na wierzchnie ubrania - Zaskoczył nas brak mydła w łazience

    Miejsce czyste, niezniszczone i zadbane, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz. Wielki plus - w tej samej cenie dostaliśmy propozycję większego lokum, mimo, że rezerwowaliśmy najmniejszy domek. Mili, przyjaźni i pomocni właściciele. Bezproblemowy pobyt z psem. Na zewnątrz dużo udogodnień: place zabaw, ławki do odpoczynku, grille, czysty basen, miejsce na ognisko. W bezpośrednim sąsiedztwie: lasek nad brzegiem rzeki, gdzie można spacerować. Obiekt sportowy z boiskami do gry w piłkę nożną, siatkową, koszykówkę, placem zabaw i zewnętrzną siłownią.

    Pobyt: Maj 2021

  • Ocena dodana: 31 Maj 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nocna - mocna - Impreza w domku obok, ale to nie wina obiektu tylko polskie zwyczaje niestety ;)

    Plac zabaw dla dzieci Czystość Pachnące ręczniki Prywatne wejście W pełni wyposażony aneks kuchenny Zielony teren dookola Miły właściciel

    Pobyt: Maj 2021

  • Ocena dodana: 18 Wrzesień 2020

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Domek z 2 sypialniami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Basen był nieczynny choć w ofercie była informacja, że będzie otwarty do 21 września

    Domek był czysty i nowoczesny. Moskitiery w oknach bardzo się przydały. Brak dodatkowych opłat za zwierzaka :)

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 1 Wrzesień 2020

    10
    Pobyt w domku z dzieckiem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 2 sypialniami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W domku było czysto, a obsługa była bardzo miła- wszystko na miejscu zgodnie z opisem.Polecam z czystym sumieniem:)

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 30 Sierpień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetne miejsce, , dzieci zachwycone placem zabaw i basenem, na pewno wrócimy przy najbliższej okazji :)

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 24 Sierpień 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 2 sypialniami
    • 1 nocleg

    Nie ma nic co nam się nie podobało. Jedynie mogę powiedzieć, że w łazience przydałaby się jakaś półka na rzeczy i szafka oraz jakaś komoda w sypialni.

    Świetny ośrodek. Mnóstwo udogodnień wokół: basen, grille, miejsce na spacery, miejsce na ognisko, taras przed domkiem, dużo miejsca do zabawy dla dzieci. Na pewno można wypocząć.

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 4 Lipiec 2020

    9,0
    Wszystko OK
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi

    Polecam Wszystko jak w opisie .... oceny poprzednich gości pokrywają się z tym co jest na miejscu ja się do tego dopisuję.

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 3 Lipiec 2020

    10
    To był dobry czas z rodziną 😊
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Trochę blisko droga,całe to drobiazg.

    Gospodarze bardzo mili, grzeczni. Bardzo dobre warunki, dużo miejsca. Blisko stadion sportowy, można pobiegać.

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 13 Czerwiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Kameralny obiekt, kazdy z gosci ma swoja prywatnosc, basen super

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 13 Czerwiec 2020

    10
    Cicho i spokojnie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Domek z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Byłem poza sezonem, dlatego mogłem liczyć na ciszę i spokój. Czysty i dobrze wyposażony domek, uprzejma, życzliwa i miła obsługa.

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 25 Maj 2020

    10
    PRZE CUDOWNIE ! Na pewno tam wrócę :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak garczkow w apartamencie (pewnie można było poprosić o nie personel)

    Świetne miejsce na Wypad w gronie znajomych. Można rozpalić ognisko, grilla. Apartament był bardzo czysty, przestronny, praktyczny. Personel prze cudowny. Na pewno tam wrócimy :)

    Pobyt: Maj 2020

  • Ocena dodana: 9 Marzec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg

    Bardzo fajne rozwiązanie z podłogowym ogrzewaniem. Dużo miejsce w domku jak i na zewnątrz. Świetne miejsce na wypoczynek dla dwojga, jak i całej rodziny.

    Pobyt: Luty 2020

  • Ocena dodana: 18 Październik 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 2 sypialniami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jak zwykle super.

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 19 Wrzesień 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przestronny i wygodny apartament, super czysty. Bardzo miły i pomocny właściciel obiektu. Okolica fantastyczna. Na pewno wrócimy :)

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 19 Wrzesień 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obiekt niesamowicie czysty, w apartamencie znajduje się wszystko, co potrzebne. Dostępny spory, czysty basen, miejsca do grillowania jak i na spacer z czworonogiem. Do tego bardzo miła i pomocna obsługa.

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 7 Wrzesień 2019

    9,6
    Było rewelacyjnie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 4 noclegi

    Super basen, pokoje, łazienka i podwórko

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 1 Wrzesień 2019

    9,6
    polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hałas z ruchliwej drogi.

    Basen, obsługa, czystość.

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 1 Wrzesień 2019

    8,3
    Apartament Cztery Pory Roku
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 22 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obiekt zlokalizowany blisko bardzo ruchliwej ulicy, w najbliższej okolicy dwie atrakcje (baszta i zamek), do pozostałych trzeba raczej przedostać się jakimś środkiem transportu. W łazience brak miejsca na pozostawienie kosmetyków, w pokoju brak wieszaka na odzież wierzchnią. Uwaga dla korzystających z antresoli - w okresie letnim jest tam bardzo gorąco.

    Korzystaliśmy z apartamentu, spędziliśmy w nim 3 tygodnie. Apartament bardzo czysty, funkcjonalny. Na terenie czysty, zadbany basen z odpowiednią ilością leżaków. Na miejscu można korzystać z placu zabaw dla dzieci, miejsca do grilla i ogniska. Odpowiednio wyposażona kuchnia. Bardzo przyjaźni i pomocni właściciele.

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 22 Sierpień 2019

    9,2
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 2 sypialniami
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miłe miejsce . Pan zawsze reagował na nasze potrzeby . Idealna baza na zwiedzanie Nowosądeckiego .

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 12 Sierpień 2019

    9,2
    Polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 6 noclegów

    Jest tylko jeden minus - apartament znajdowal sie w domu blisko szosy wojewodzkiej, czyli bardzo uczeszczanej, wlacznie z ciaglym ruchem TIRow. My jestesmy przyzwyczajeni do ciszy, wiec w nocy musielismy zamykac okna, zeby dalo sie spac, a w ciagu dnia ten szum tez mocno nam dokuczal. Jesli jednak ktos jest do tego przyzwyczajony, to nie bedzie minusem.

    Mieszkalismy w apartamencie. Apartament nowy, super wyposazony, lazienka lsnila. Bardzo wygodne lozka. Duzy metraz. Super wysposazenie terenu dla dzieci, dwa place zabaw, mnostwo zabawek. Duzy I bardzo czysty basen.

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 10 Sierpień 2019

    10
    super
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 2 sypialniami
    • 8 noclegów

    było super

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 29 Lipiec 2019

    9,2
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 5 noclegów

    Bliskość apartamentów do drogi krajowej. Osobom mającym problemy z zaśnięciem przy szumie szamochodów, polecam rezerwację pobytu w domkach od strony Dunajca, dalej od drogi.

    Basen, bardzo dobrze wyposażone place zabaw. Super dla rodzin z dziećmi. Apartamenty są nowe, czyste a teren wokół świetnie zagospodarowany. Przed każdym domem miejsce do grillowania i trampoliny lub zjeżdżalnie oraz piaskownice dla dzieci.

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 27 Lipiec 2019

    9,2
    Bardzo fajne miejsce na odpoczynek
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Domek z 2 sypialniami
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niby aneks kuchenny ale pojedyncza slabowita kuchenka elektryczna ... Domki same w sobie czyste i sprzątane bardzo szybko jedynie mam wrażenie że przy tym wszystkim zapomina się o otoczeniu jak np lampki oświetlające domki czy okolice.

    Miła obsługa, basen i cala okolica bo w sumie wszystko blisko.

    Pobyt: Lipiec 2019

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!