Przejdź do głównej treści

8,7

• Bezpłatne WiFi

9,3

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 26 lutego 2026

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Uważam że cena za wysoka , i słabe śniadanie jak na tą klasę hotelu . Jakbym miał wybór wybrałbym inny hotel

Położenie i czystość pokoju

Pobyt: luty 2026

• Ocena dodana: 21 lutego 2026

9,0
    Hotel w dobrej lokalizacji z wybitną kuchnią
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Okna w pokoju się nie otwierały, co w okresie letnim byłoby sporym minusem (na szczęście byliśmy w zimie więc nie wpłynęło to jakoś bardzo na naszą ocenę satysfakcji z pobytu), lodówki w pokoju nie dało się podłączyć do prądu (dzięki uprzejmości miłego Pana Recepcjonisty została błyskawicznie wymieniona na inną… która nie działała, ale nie chcieliśmy już robić kłopotu)

Restauracja z WYBITNĄ kuchnią (ukłony dla kucharzy), SPA w cenie pobytu, smaczne i różnorodne śniadania, sympatyczny i pomocny personel

• Ocena dodana: 2 lutego 2026

Było bardzo miło i przyjemnie wyjeżdżam z hotelu wypoczęty i niesamowicie zrelaksowany.
    • 4 noclegi

Dostępność basenu od 16 godziny

Najbardziej podobała mi się atmosfera niesamowity spokój i cisza.

Pobyt: luty 2026

• Ocena dodana: 6 stycznia 2026

• Grupa
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Wszystko świetnie. Piękny, nowoczesny hotel. Basen czysty. Sauny bardzo fajne. Polecam.

• Ocena dodana: 4 stycznia 2026

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Pan na recepcji był mocno nieogarnięty

Dobra restauracja i miłe Panie w barze

• Ocena dodana: 31 grudnia 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Przyjechaliśmy 30min przed rozpoczęciem doby hotelowej ( jechaliśmy ponad 1000km) jedyne co usłyszeliśmy to,że doba zaczyna sie o 15. Zapytałam czy moge wypełnić ankietę już wcześniej zeby o 15 wejść do pokoju ale też nie... jest to mało przyjazne podejście do klienta. Rozumiem jeżeli pokój jest nie gotowy ale jeżeli tylko o sztywne zasady to niestety nie rozumiem.

Mieliśmy bardzo ładny pokój na 3 piętrze. Strefa wellness jest mala ale nie zatloczona. Śniadanie bylo smaczne.

• Ocena dodana: 30 grudnia 2025

Pobyt prywatny
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Aranżacja wnętrz , czystość , duży pokój i łazienka , miła atmosfera, pomocny personel /pan Oscar/ , relaksujące sauny i basen . Jestem bardzo zadowolona z pobytu w hotelu Evva i bardzo polecam 😊

• Ocena dodana: 28 grudnia 2025

Relaksująco w delegacji
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Nie ma takiej rzeczy. Polecamy ten hotel każdemu kto odwiedza Tarnobrzeg i okolice.

Wszystko nam się podoba w tym hotelu. To oaza komfortu w tym rejonie. Pobyt służbowy zamienia się w przyjemny i lususowy relaks dzięki bardzo wygodnym i nowoczesnym pokojom ( a bywamy tu często), strefie spa z pięknym basenem i saunami oraz bardzo dobrej restauracji ze świetną obsługą.

• Ocena dodana: 16 grudnia 2025

• Apartament typu Suite z wanną z hydromasażem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Można popracować nad menu śniadaniowym bo jest ubogie

Bardzo dobra lokalizacja , bardzo duży , czysty i wygodny apartament . Dwie komfortowe łazienki i wygodne łóżko super personel a dla zainteresowanych dobrze zaopatrzony bar w restauracji na dole 😇

• Ocena dodana: 7 grudnia 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Taksówki Bolta ,komunikacja ,szczególnie powrót z Sandomierza .

Pobyt: wrzesień 2025

• Ocena dodana: 28 listopada 2025

Przyjemny hotel
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Nieprzyjemny zapach z odpływu pod prysznicem

Duży, bezpłatny parking przed hotelem Pomocny personel Przestrzenny pokój Blisko do rynku

• Ocena dodana: 26 listopada 2025

Jakość obsługi

• Ocena dodana: 25 listopada 2025

8,0
    Fajne miejsce, blisko Sandomierza.
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Płatny parking dla gości hotelu to trochę dziwne rozwiązanie, szczególnie że był prawie pusty, chyba większość gości korzystała z darmowego przy ulicy, zajmując miejsca mieszkańcom. Zdarzało się, że sauna nie była nagrzana, mimo że do 22 było jeszcze daleko. Na 45 min. przed końcem śniadania połowa bemarów była pusta, na prośbę można było otrzymać np. jajecznicę, ale personel sam z siebie nie oferował takiej opcji. Jestem przeciwna marnowaniu jedzenia, ale sądzę, że skoro niektórych produktów zabrakło, to ktoś powinien podejść i zapytać, czy dosmażyć boczku czy tam kiełbasek, a tymczasem nikt się nie interesował, czy czegoś nie zabrakło.

Hotel przy ulicy, ale ruch nie jest na tyle duży, żeby to przeszkadzało. W większym pokoju (24 m2) był otwierany balkon, można było trochę przewietrzyć, w mniejszym pokoju niestety okna nie da się otworzyć. Do wyboru 3 sauny przy basenie, w tym parowa, poza tym jest jeszcze osobno sucha sauna ze ścianą z kostek soli, ogólnie sauny, o ile nagrzane, są super. Basen też jest w porządku, fajne bicze wodne, można wymasować plecy i nogi. Śniadania mniej urozmaicone niż podczas ostatniego pobytu, ale całkowicie wystarczające, o ile przyszło się sporo wcześniej przed końcem śniadania, na 1,5 godziny przed końcem w niektórych bemarach już były resztki.

• Ocena dodana: 24 listopada 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Niestety w pokoju dwuosobowym dostępny był tylko jeden ręcznik.

• Ocena dodana: 21 listopada 2025

9,0
    Polecamy pobyt niezwykle komfortowym i zadbanym w hotelu
    • Grupa
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Obsługa w kuchni bardzo głośna na sali było słychać głośne kichanie dochodzące z kuchni rozmowy o spalonej jajecznicy oraz panowie techniczni rano na korytarzu bardzo głośni

Czyste duże pokoje wygodne łóżka strefa spa dużo saun miejsce postojowe pyszne śniadania i Dania w restauracji przemiłe i profesjonalne panie na recepcji

• Ocena dodana: 19 listopada 2025

• 1 nocleg

Bardzo mila obsluga, czysto i smacznie a strefa SPA czysta i bardzo przyjemna. Polecam

• Ocena dodana: 12 listopada 2025

• Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi

Wszystko pozytywnie.

• Ocena dodana: 11 listopada 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

W standardzie hotelu (4 gwiazdkowy) był basen, który był nieczynny z powodu awarii.. Płacę za coś czego nie mam, więc hotel mógł mi zaproponować inną cenę pokoju czy też rekompensatę(??). Gdybym wiedziała wcześniej, że basenu nie będzie to nie zarezerwowałabym pokoju hotelowego (cena jest wysoka jednak) - mały wybór polskich kanałów na telewizorze, w restauracji na śniadaniu był włączony telewizor a tam niemiecka telewizja i wiadomości z tego kraju. - brak Netflixa, inne aplikacje również nie działały na telewizorze.

Śniadanie bardzo dobre, codzienne sprzątanie. W pokoju woda butelkowana w szkle, kawa, herbata, czajnik, lodówka, ręczniki. Winda działając tylko na kartę pokojową. Lokalizacja fajna, w hotelu jest restauracja i kawiarnia.

• Ocena dodana: 9 listopada 2025

• Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi i sofą
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Pobyt oceniam na bardzo udany. Personel bardzo miły i uprzejmy, spore pokoje, w których było bardzo czysto. Pyszne jedzenie. Polecam :)

• Ocena dodana: 8 listopada 2025

• 1 nocleg

Jakość posiłków zaledwie poprawna, może być lepiej (zwłaszcza biorąc pod uwagę stosunkowo wysokie ceny). Dotyczy to dań z restauracji oraz wyboru potraw na stole szwedzkim podczas śniadania. Kabinę prysznicową można lepiej domyć (pleśń lub grzyb w zakamarkach. Podpowiem: pokój 209). Hotel ma - zdaję się - cztery gwiazdki, a to zobowiązuje :)

Profesjonalny i miły personel na recepcji i w restauracji. Dobra lokalizacja hotelu z wygodnym dojazdem na duży parking. Fajny wystrój i standard. Przestronny pokój z wygodnym łóżkiem (bezpłatny upgrade).

• Ocena dodana: 5 listopada 2025

Opłata dodatkowa za parking w wysokości 40 zł za noc

• Ocena dodana: 2 listopada 2025

9,0
    Bardzo komfortowy pobyt, wszystko na światowym poziomie.
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi i sofą
    • 1 nocleg

Pyszne śniadania, świetna restauracja. Polecam sałatkę buratta w z figami - coś wspaniałego. Inni zachwycali się tatarem. Wygodne, duże łóżka, czyściutko. Wróciłam ponownie i nie zawiodłam się.

• Ocena dodana: 1 listopada 2025

• 6 noclegów

Brak.

Bardzo smaczne, bardzo różnorodne śniadania. Duży pokój. Cisza. Profesjonalna, kompetentna obsługa.

Pobyt: sierpień 2025

• Ocena dodana: 28 października 2025

• 1 nocleg

Do śniadania dodatkowo płatne espresso czy inna kawa. Jak na **** .....

Bardzo smaczne, różnorodne śniadanie. Lokalizacja super

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!