Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Flamingo Premium Hostel

Szewska 4, Oude Stad, 31-009 Krakau, Polen

#192 van de 284 hotels in Krakau

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1846 beoordelingen over dit hostel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 26

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    5,8
    Slechte prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Door de goede ligging in een drukke straat, is er zeer veel lawaaioverlast. De ramen houden veel geluid al tegen, maar 's nachts werden we toch meermaals wakker hiervan. Tip: oordoppen! De kamer was niet de beste die we al hebben gehad. Het bed was zeer hard, wanneer je er op lag kon je de veren van de matras voelen. We hadden een tweepersoonskamer geboekt en het bed bestond eigenlijk uit twee aparte bedden die tegen elkaar waren geschoven. De muren waren flinterdun waardoor we alles konden horen wat de buren deden (zelfs rondwandelen e.d.). De plafondventilator maakte veel lawaai wanneer hij aanstond en gaf weinig verluchting. Verder werkte een van de plafondlampen niet. De kamer werd geadverteerd als een kamer mét wifi. Wij hebben vijf nachten verbleven in het hostel, en hadden nooit wifi. We zijn meermaals gaan informeren bij de receptie. De meisjes van de receptie probeerden te doen wat ze konden (router herstarten e.d.) maar tevergeefs. Op de laatste dag van ons verblijf werd ons wel een korting van 15% aangeboden omwille hiervan. Dit konden we erg appreciëren! Alle factoren samengeteld vinden we de kamer geen goede prijs/kwaliteit hebben.

    De ligging van het hostel was zeer goed, je staat op twee minuten op het marktplein van Krakau. De badkamer was goed voorzien met haardroger e.d. De kamers waren netjes.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    7,9
    Kamer midden in het centrum!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het gemeenschappelijke deel niet genoeg kommetjes en borden voor 4 personen. Redelijk wat straat lawaai.

    Locatie is top. De kamer was netjes en in orde. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam bij het boeken van uitstappen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    8,8
    Mooie accomodatie, en prima plek!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Appartement - Sereno Fenn'a 6
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het contact met de jongeren, ik was er met een vriendin en er werd ons verteld dat je makkelijk contacten kon leggen. Dit was uiteindelijk niet het geval.

    De plek was perfect! Hele rustige plek en maar 10 minuutjes lopen tot het grote plein. supermarkten, winkels alles bij de hand.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    9,2
    Premium hostel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco, maar ventilator aan plafond. In de zomer kan het warm worden, met open raam wil je niet slapen ivm straatgeluid. Badmat ontbreekt.

    Uitstekende locatie in centrum op 1 minuut lopen van de grote markt. Veel restaurants, cafés, clubs en supermarkten in de straat. Wij hadden een 2 pers. kleine kamer, maar met comfortabel bed. Waterkoker, bekers en borden aanwezig. Luxe spa douche. Heel veel stopcontacten, wij hebben er 17 geteld! Nauwelijks overlast van de straat.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    7,1
    Een goede uitvalsbasis omwille van de ligging maar verder was het geen topverblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Het personeel was niet zo vriendelijk en behulpzaam. - Er zouden duidelijkere uithangborden buiten (met logo flamingo) en wegwijzers in de gebouwen (ook naar de bar e.d) moeten zijn (zowel bij de receptie in nr 4 als de hostel zelf in nr 18). - De hostel was totaal niet sfeervol en voelde heel oud/verlaten aan, makkelijk op te lossen met een likje nieuwe verf en leuke aankleding. - Er was erg veel lawaai ‘s ochtends vanaf 6u aan de achterkant van het gebouw (misschien waren er werken gaande?). - Het was erg warm in de kamers en de verwarming kon je niet zelf regelen. - Ik heb mijn trip naar de zoutmijn geboekt bij de receptie omdat er op de website stond dat je via de hostel een goedkoper ticket kon kopen, uiteindelijk heb ik de volle pot betaald en had ik dus beter via de QR code van booking.com geboekt. - Behalve omwille van de ligging zou ik hier niet meer opnieuw boeken.

    - De ligging is perfect - Ruime en verzorgde kamer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    7,1
    Prima voor een korte stedentrip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen een kamer in een ander gebouw, verder van het centrum af. Daar zaten drie kamers en ze waren heel gehorig. Naast ons zaten jongeren die om 3 uur snachts schreeuwde en op de muren sloegen. We hebben daardoor meerdere nachten slecht geslapen. Uit de badkamer kwam een putlucht en de boiler deed het niet. We moesten meerdere dagen bellen dat de douche koud was. Dit kwamen ze dan wel zo snel mogelijk maken, maar de volgende dag was weer hetzelfde probleem. Dat was niet comfortabel. de reactie en behulpzaamheid van het personeel was echter heel goed!

    Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. De bedden waren prima.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    8,3
    Zeer goede ligging!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    veel lichtinval door vrij dunne gordijnen. Lawaai op straat maar de ligging maakt dit wel goed.

    Zeer goede ligging! Ruime kamer. Vrije kleine badkamer maar meer dan voldoende en erg netjes. Wij werden heel vriendelijk onthaald met de nodige tips om de stad te verkennen. Meisje aan de balie was zeer behulpzaam, vriendelijk en sprak zeer goed Engels.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    8,3
    Perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 5 nachten

    De verwarming kon niet geregeld worden. Soms was het echt te warm. Dit toen hebben wij toen opgelost door het raam open te zetten.

    Locatie was echt top

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    8,3
    Top locatie, tof personeel, schoon hostel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    het matras was toe aan vervanging ( 2 pers. kamer )

    De locatie was fantastisch. ontbijt simpel maar ok. ( brood, kaas ham, tomaat, komkommer ) Personeel erg vriendelijk, tonen interesse vragen je mee op uitstapjes. Gezamelijke ruimtes netjes en schoon

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2018

    4,6
    Krakau was af, kamer wel ok maar voor verbetering vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer - Plac Sikorskiego 10
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorigheid van aanliggende kamers, geen verwarming, hygiëne in de badkamer

    De ligging

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    8,8
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Perfect!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    9,6
    Een aanrader !!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten, alles was top !!

    Zeer schoon, goede prijs, zeer goede locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    7,5
    Prima prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 5 nachten

    wij zaten in een apart gebouw, boven een discotheek wat af en toe wel lawaaierig was.

    de centrale ligging

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    9,6
    Mooie kamer in een mooie stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Dluga 17
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Moeite met slapen door geluidsoverlast van buiten

    De hygiëne en grootte van de kamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    8,8
    Top, hotel voor de prijs van een hostel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Dluga 17
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Goede kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    7,5
    Goede locatie, wel veel lawaai
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Dluga 17
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het lawaai van buiten en erg warm

    Comfortabel bed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    8,8
    Kamer
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen gezamenlijke ruimtes

    Kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 maart 2017

    7,1
    prima kamer, schone handdoeken
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt.

    prima kamer, schone handdoeken

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    10
    Veel voor weinig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was geen ontbijt

    Kamers waren perfect

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    5,8
    We samen op 1 kamer werden geplaatst en makkelijk te vinden.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt, accomodatie en hygiëne. Ontbijt was ontzettend karig en er werd niets bijgevuld. Hierdoor hebben we ook niet ontbeten in het hostel. Beddegoed rook muf en doucheputje was telkens verstopt waardoor het water niet wegliep.

    We samen op 1 kamer werden geplaatst en makkelijk te vinden. Tevens was de ligging van de hostel ook zeer perfect

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    7,9
    Vriendelijke mensen, goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Microgolf was enorm smerig. Na melding en het reinigen er van door kuisploeg was deze nog steeds niet te gebruiken. Kamer is niet gekuist geweest, beddengoed en handdoek niet ververst gedurende een week.

    Vriendelijke mensen, goede locatie.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    8,3
    Dat er niemand vast achter de bar stond.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Dat er niemand vast achter de bar stond. Ik had verwacht dat de gemeenschappelijke ruimte ook die sfeer zou ademen maar helaas was het elke keer naar de receptie lopen om iemand naar de bar toe te vragen voor een drankje

  • Beoordeeld op: 11 januari 2016

    7,1
    Ze hadden geen EHBO-doos
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ze hadden geen EHBO-doos

  • Beoordeeld op: 9 november 2015

    7,5
    Locatie en de mensen
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen WiFi

    Locatie en de mensen

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    7,5
    De locatie is perfect.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Dat mijn bed zich in het naast gelegen gebied bevond en je dus weinig van de faciliteiten meekrijgt.

    De locatie is perfect.

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2015

    9,6
    Het personeel probeerde ons goed te helpen en gaf ons goede...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het personeel probeerde ons goed te helpen en gaf ons goede tips.

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 26

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Flamingo Premium Hostel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: