Overnatting Fly Leiebil Taxi til/fra flyplassen
  1. hovedsiden for hotellanmeldelser
  2. anmeldelser av hoteller i Polen
  3. anmeldelser av hotell i Pomerania
  4. anmeldelser av hotell i Gdańsk
  5. Anmeldelser av Focus Hotel Gdańsk

Anmeldelser av Focus Hotel Gdańsk 3 stjerner

Elbląska 85, 80-718 Gdańsk, Polen

Nr. 90 av 129 hoteller i Gdańsk

Folkets favoritt

Poeng fra gjester

Basert på 1063 omtaler av hotellet

8,2

Poengfordeling

  • Renhold

    8,4

  • Komfort

    8,2

  • Beliggenhet

    7,8

  • Fasiliteter

    8

  • Personale

    8,6

  • Valuta for pengene

    8

  • WiFi (gratis)

    8,8

100 % verifiserte omtaler

Ekte gjester. Ekte opphold. Ekte meninger.

Les mer- åpner en dialogboks
Skriv en omtale

Viser 1 – 17

  • Vurdert: 28. juni 2019

    3,8
    «Greit nok, men ikke mer.»
    • Jobbreise
    • Gruppe
    • Dobbeltrom
    • Bodde 3 netter

    Maur på rommet, lite plass til å sette seg ned utenom i restauranten. busslaster med tyske turister tok mye av plassen. "gymen" er mer en vits, et lite kott med en sykkel og en tredemølle i. Ellers ikke plass til noe mer. ubrukelig.

    Gjennomførte opphold i juni 2019

  • Vurdert: 4. mai 2019

    7,1
    «Badeprodukter bar gode og varmt godt vann i disken»
    • Ferietur
    • Vennegjeng
    • 2 rom
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    Resepsjondama burde ta seg et smilekurs😀

    Badeprodukter bar gode og varmt godt vann i disken

    Gjennomførte opphold i mai 2019

  • Vurdert: 28. oktober 2018

    7,9
    «Helt ok hotell til den prisen . Ikke mye støy utenfra på det rommet jeg hadde . God frokost»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Enkeltrom
    • Bodde 3 netter

    Sengen var god å sove i . Lite støy utenfra . gratis vann på rommet

    Gjennomførte opphold i oktober 2018

  • Vurdert: 8. august 2018

    5,8
    «Litt ute i hutaheiti»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Litt ute i hutaheiti

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 21. juli 2018

    5,0
    «Rommet var rent.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Rom Premium
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Klima fungerte ikke.

    Rommet var rent.

    Gjennomførte opphold i juli 2018

  • Vurdert: 28. februar 2018

    6,7
    «Superfornøyd. Kommer tilbake»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Enkeltrom
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Kjempebra

    Gjennomførte opphold i februar 2018

  • Vurdert: 26. januar 2018

    6,7
    «det var kjedelig opphold»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Rom Premium
    • Bodde 5 netter

    frokosten var dyrt for en familie, sofasangen var dårlig for å sove, hadde ikke TV prog. engelsk var bare polsk.

    Gjennomførte opphold i desember 2017

  • Vurdert: 21. november 2017

    8,8
    «Veldig fornøyd med oppholdet.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Rom Premium
    • Bodde 2 netter
    • Innsendt fra mobil

    God frokost, hyggelig personalet, stort rom og rent.

    Gjennomførte opphold i november 2017

  • Vurdert: 18. september 2017

    9,2
    «Billig og greit»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Baren stengte kl 10

    Billig og greit

    Gjennomførte opphold i september 2017

  • Omtalene nedenfor ble skrevet for mer enn 24 måneder siden. De har ikke lenger noen innvirkning på overnattingsstedets totale gjestepoeng, men de kan fortsatt være til hjelp når du skal finne den perfekte overnattingen.

  • Vurdert: 22. september 2015

    7,9
    «Gratis frokost/lunsjpakker hver dag.»
    • Ferietur
    • Par

    Det var tomt for dusjsepe tredje dagen.

    Gratis frokost/lunsjpakker hver dag. Busstopp ved hotellet. Hotellpris ok. Dusjkabinett, hårføner og tekoker. Flaskevann, te og instantkaffe daglig.

  • Vurdert: 5. juli 2015

    7,5
    «Very helpful staff, ATM in the hotel lobby, and...»
    • Ferietur
    • Par

    The breakfast was horrible. The scrambled egg was 50 % liquid (not cooked properly). Few vegetarian options (just cold tomatoes, peppers, cucumber etc.). Almost all the warm food was meat. Good bread and rolls! The hotel restaurant is not much better. Few veg. options, and not very tasty. Cheap food, though. Cleaning staff didn't really clean the room, just made up the bed daily.

    Very helpful staff, ATM in the hotel lobby, and opportunities so eat breakfast outside.

  • Vurdert: 30. august 2015

    5,4
    «Ok standard.»
    • Ferietur
    • Gruppe

    Litt langt å gå til sentrum.

    Ok standard.

  • Vurdert: 9. august 2015

    4,6
    «Frokost og bad»
    • Ferietur
    • Gruppe

    Pyter

    Frokost og bad

  • Vurdert: 30. juli 2015

    5,8
    «God frokost .»
    • Ferietur
    • Par

    Dårlig renhold. Det burde også hvert kjøleskap på rommet

    God frokost .Hyggelige betjening

  • Vurdert: 22. mai 2015

    7,5
    «Fin gåavstand til sentrum.»
    • Ferietur
    • Gruppe

    Putene i sengen, alt for tynne.

    Fin gåavstand til sentrum.

  • Vurdert: 17. mai 2015

    7,9
    «Varmepumpe bråket»
    • Ferietur
    • Alenereisende

    Varmepumpe bråket

  • Vurdert: 5. mars 2015

    8,3
    «Det var fine rom gode madrasser i sengene, matsalen bra og...»
    • Ferietur
    • Gruppe

    Det var fine rom gode madrasser i sengene, matsalen bra og frokosten hadde mye å velge i. Hjelpsom betjening.

Det finnes 13 gjesteomtaler uten tekst. Disse har innvirkning på den totale poengsummen.

Viser 1 – 17

Disse overnattingsstedene har også fått gjesteomtaler: