Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. pomorskie – opinie o hotelach
  4. Gdańsk – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Focus Hotel Gdańsk

Focus Hotel Gdańsk – opinie 3-gwiazdkowy

Elbląska 85, 80-718 Gdańsk, Polska

Nr 90 z 129 hoteli w mieście Gdańsk

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 1009 opinii o hotelu

8,2

Poszczególne oceny

  • Czystość

    8,4

  • Komfort

    8,2

  • Lokalizacja

    7,8

  • Udogodnienia

    8

  • Personel

    8,6

  • Stosunek jakości do ceny

    8

  • Bezpłatne WiFi

    8,8

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 22 Sierpień 2019

    7,9
    Bylo bardzo Fajnie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Premium
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie podobalo nam sie tylko jedno obsluga na restauracji ,kiedy zeszlismy na pierwsze sniadanie czekalismy przy drzwiach 5 minut pani ktora byla na restauracji nas widziala I nie powiedziala ze mozemy usiasc bez podania numeru pokoju .Na restauracji brak kontaktu a klientem.

    Pani na recepcji bardzo profesionalna I pomocna (przyjazd 20 stage sierpnia okolo 18 stej ). Sniadania duzy wybor I pyszne jedzenie . Bardzo czyste pokoje ,dziekujemy dla pani ktora sprzatala nasz pokoj 317.Lokalizacja bardzo dobra blisko starego miasta .Dziekujemy za super niespodzianke .

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 30 Lipiec 2019

    8,3
    Bardzo miła obsługa , sprawna i życzliwa .
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak klimatyzacji w pokoju - przy obecnych temperaturach ... no i trochę głośno od ulicy . Mały zakres kanałów w TV - wieczorkiem chciałoby się móc wybrać ...

    Bardzo miła obsługa , sprawna i życzliwa .

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 17 Lipiec 2019

    6,7
    Lokalizacja przy trasie, obok stacja benzynowa czynna całą...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Przy trasie jest stosunkowo głośno, nie ma mowy w informacjach o stacji benzynowej obok. Parking dodatkowo płatny. Obok jest dwupasmówka także ciężko gdzieś dostać się na piechotę.

    Lokalizacja przy trasie, obok stacja benzynowa czynna całą dobę. Niedaleko stare centrum Gdańska i Wyspa Spichrzów, można przejść się trwa to około dwudziestu pięciu minut.

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 26 Czerwiec 2019

    9,6
    Wygodny pokój, czysto i przemiły personel.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Wygodne łóżko, wielkość pokoju OK, miałyśmy okno na parking, więc było cicho. personel bardzo miły, spełniający nietypowe prośby - poprosiliśmy o wydanie śniadania o 6.15 (mimo, że dla wszystkich było ono dopiero o 6.30). Bez żadnego problemu personel się zgodził. Dziękuję!

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 16 Czerwiec 2019

    7,1
    Przyzwoity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    * W łazience, na fugach, można dostrzec rodzaj czarnego grzyba/pleśni, powstałego, jak mniemam, od wilgoci. * Największym minusem jednak były MRÓWKI... W łazience, w pokojach na wykładzinie i meblach. Okropieństwo. * Dodatkowo na pościeli znalazłam włosa. * Wykładzina w pokoju jest mało higieniczna i raczej nie sprzyja alergikom. * Brakowało prawdziwych filiżanek/kubków oraz łyżeczek - zamiast tego papierowe kubki i mieszadełka.

    * Bardzo miłe zaskoczenie ze zmianą pokoju na większy oraz ekspresem do kawy. * Klimatyzacja - ulga przy obecnie panujących upałach. * Pokój przestronny, łazienka komfortowa. * Wygodne materace. * Na plus zestaw mini kosmetyków. * Komfortowe zameldowanie w późnych godzinach nocnych. * Bliskość przystanku autobusowego.

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 12 Czerwiec 2019

    7,9
    Śniadanie w sumie niezłe, z wyjątkiem jajecznicy - z proszku.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Jajecznica... i brak masła (tylko margaryna)

    Śniadanie w sumie niezłe, z wyjątkiem jajecznicy - z proszku... Reszta dań ok. Lokalizacja na wylocie z Gdańska na Elbląg, ale nawet na pieszo można dojść do Starego Miasta w ciągu myślę, że góra 10 - 1 5 minut. Tak więc na lokalizację nie można specjalnie narzekać zwłaszcza, że jest spory parking, za który mimo podanej opłaty na Booking, nic nie zapłaciłem. Hotel jest jak wspomniałem przy drodze wlotowej do Gdańska od strony Elbląga więc trzeba mieć na względzie ewentualny hałas, ale przy zamkniętych oknach w ogóle nie odczułem takiego problemu.

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 12 Czerwiec 2019

    9,2
    Wszystko idealnie ;)
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Jedzenie w restauracji wręcz genialne, a obsługa przesympatyczna. Cenowo przystępnie i wcale nie trzeba dużo wydać aby się dobrze najeść. Duży wybór alkoholi, butelka wina w pokoju (trafiłem akurat na wytrawne czerwone, nie wiem czy to standard). W pokoju czajnik, kawa i herbata, tak więc rano nawet nie trzeba ruszać się z pokoju aby rozbudzić się kawą. Pani z recepcji, która wydawała mi "klucze" do pokoju sympatyczna, uprzejma i pomocna.

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 5 Czerwiec 2019

    7,5
    było super
    • Grupa
    • Pokój typu Premium
    • 1 nocleg

    Lokalizacja ok, tył galerii i bliskość szybkiej kolei miejskiej jest dużym atutem dla...kobiet. Nie musiałyśmy daleko szukać dojazdów i błąkać się własnym autem po nieznanym mieście a bliskość galerii - wiadomo mogłyśmy zaspokoić kobiecą próżność

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 30 Maj 2019

    7,5
    Nie należy oczekiwać cudów po tym miejscu, ale wszystko jest...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie należy oczekiwać cudów po tym miejscu, ale wszystko jest poprawnie i tak naprawde nie mogę sie przyczepić absolutnie do niczego. Hotel bardziej biznesowy, niż rekreacyjny.

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 27 Maj 2019

    8,3
    Jestem zadowolony, 8/10
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    Pokój wymaga delikatnego odświeżenia i naprawy usterek, aczkolwiek nie było to nic, co bardzo przeszkadzało w pobycie

    Korzystna lokalizacja ułatwiająca poruszanie się po Gdańsku. Miły i kompetentny personel. Dobre i różnorodne śniadania. Spory parking

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 7 Maj 2019

    7,1
    Niezwykle miłe było powitanie w postaci talerza świeżych...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak wygłoszenia wewnątrz pokoju - słychać lokatorów sąsiednich pokoi. Plusem jest to że nie słychać dźwięków z ulicy pomimo ruchliwej arterii.

    Niezwykle miłe było powitanie w postaci talerza świeżych owoców w kawałkach (melon, grapefruit, ananas) oraz butelka wina. Śniadanie :)

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 6 Maj 2019

    8,3
    Lokalizacja jest i dobra i nie.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Personel recepcji (z jednym wyjątkiem) sprawia wrażenie jak by był tam za karę. Pokoje nie są dźwiękoszczelne bo słychać niemalże wszystko w sąsiednim pokoju i na korytarzu. Samozamykacz drzwi tak skonstruowany, że przy każdym ich zamykaniu robią potężny hałas. Lokalizacja sauny wymyślił ktoś, kto nigdy z niej nie korzystał, żeby z niej wyjść i iść pod prysznic/do szatni, trzeba przejść przez siłownie. Śniadanie za 40 zł za osobę to przy tej klasie hotelu zdzierstwo.

    Lokalizacja jest i dobra i nie. Przy trasie wylotowej (hałas), 20 minuty spacerem do starówki i jak się wraca na południe Polski to odchodzi przebijanie się przez całe Trójmiasto. Materace w łóżku wygodne, serwis sprzątający w pokojach znakomity. Parking był darmowy....bo się szlabany popsuły. Parking duży więc w ogóle nie rozumiem tej opłaty za samochód.

    Pobyt: Kwiecień 2019

  • Ocena dodana: 4 Maj 2019

    9,6
    Pobyt uwazamy za bardzo udany!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Premium
    • 2 noclegi

    Sniadania przepyszne i roznorodne.Lokalizacja dogodna,choc do centrum miasta potrzebny byl 20 minutowy spacer.Czystosc w pokojach bez zarzutu.Polecamy!!!

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 23 Kwiecień 2019

    5,0
    W pokoju było czysto, codzienna wymiana ręczników, Pokój...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    Personel nieobecny - przy wchodzeniu i wychodzeniu z hotelu nikogo nie było na recepcji. Nikt nie zaoferował żadnej pomocy. Zero proaktywności ze strony hotelu. Śniadanie wystarczające chociaż za taką cenę można się spodziewać większej różnorodności.

    W pokoju było czysto, codzienna wymiana ręczników, Pokój dostatecznie duży jak na kilkudniowy pobyt. Winda ułatwia transport.

    Pobyt: Kwiecień 2019

  • Ocena dodana: 10 Kwiecień 2019

    6,3
    Hotel dla przeciętnego biznesu.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cienkie ściany hotelu nie dają wystarczającego komfortu. Brak regionalnych smaków na śniadaniach. Zacinający się szlaban parkingu. Czystość łazienki przeciętna.

    Śniadanie z szerokim wyborem. Pokój (nie łazienka) czysty.

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 9 Kwiecień 2019

    7,5
    krótki ale miły pobyt w bardzo atrakcyjnym mieście i rejonie ! polecam wypad na Hel !
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    zachęcałbym osoby na recepcji do większego zaangażowania się w obsługę gości hotelowych / prozaiczne sprawy - zauważenie wchodzących gości do hotelu, uśmiech na powitanie, wstanie z krzesła i przywitanie gości choćby krótkim " dzień dobry", samodzielne okazanie chęci pomocy i udzielenia porady gościom hotelowym - tak niewiele, a jak poprawia atmosferę i ułatwia kontakt !

    dobra lokalizacja ze względu na bliskość atrakcji turystycznych / Długi Targ, Fontanna Neptuna, Motława, Żuraw, w zasadzie całe zabytkowe Centrum Miasta /, ale również ze względu na łatwy i szybki dojazd do hotelu z obwodnicy miasta, pod hotelem przystanek autobusu miejskiego, widny, słoneczny pokój, piękny widok z okna na zabytkowe Centrum w tym wieżę Kościoła NMP, dźwigi portowe oraz miejskie osiedla mieszkaniowe, czysto i ciepło w pokoju i łazience, wygodne łóżka, szczelne okna - z ulicy szum można było usłyszeć dopiero po otwarciu okna; ogólnie hotel robi dobre wrażenie i jest przygotowany na przyjmowanie turystów indywidualnych jak i grupy wycieczkowe / w trakcie naszego pobytu w hotelu były wycieczki z Niemiec /

    Pobyt: Kwiecień 2019

  • Ocena dodana: 8 Kwiecień 2019

    6,3
    Książki do czytania w recepcji.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadanie 40 pln... Średnie bardzo... Wyschnięta wędlina z dnia poprzedniego. Owoce syf. Stare banany i zwiędnięte jabłka. grapefruity i melon ok. Ananas nie nadający się do jedzenia. Ciasto? Odgrzewane mrożone fofnetti. . Kawa... Automat przez dwa dni nie pienił mleka. Restauracja zamykana o 22.

    Książki do czytania w recepcji..

    Pobyt: Kwiecień 2019

  • Ocena dodana: 2 Kwiecień 2019

    5,8
    Nie jest tragicznie nie jest też dobrze
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Lokalizacja dość daleko jednak od centrum Nie działająca siłownia Proszenie co najmniej 30 minut przed pójściem do sauny o jej włączenie, gdzie potem czasami już potrafiła być zajęta Brak miejsca, pokoju dla palących wewnątrz lub wydzielonego, osłoniętego miejsca Brzydki zapach w łazience od razu po przybyciu (potem ustało) Jeśli jest brzydka pogoda to nie ma co robić

    Wygodne, zadbane pokoje Parking blisko budynku Dostęp do sauny (chociaż troszkę trzeba czekać) Miła obsługa

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 1 Kwiecień 2019

    7,9
    bardzo słabe śniadanie, co prawda wszystko było poprawne,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    bardzo słabe śniadanie, co prawda wszystko było poprawne, jednak sposób podania oraz wybór tego co podano był poniżej możliwości jakie daje aktualnie rynek.

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 15 Marzec 2019

    5,0
    Tragiczna noc, jakbyśmy spali na hali produkcyjnej.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Prawie nieprzespana noc. Prawdopodobnie nad naszym pokojem na najwyższym piętrze , znajduje się jakaś maszyneria od wentylacji. W efekcie całą noc słyszeliśmy przechodzące w wibracje dudnienie i co ciekawe bardziej było to odczuwalne w pomieszczeniu niż np. po otwarciu okna. Nie wiem co to było, wiem, że rano chcieliśmy jak najszybciej stamtąd uciekać (o bólu głowy nie wspomnę). Nie pisałbym takiej opinii, gdyby obsługa jakoś zareagowała na nasze skargi - usłyszeliśmy jedynie "taak? To zgłosimy to" Przykro mi ale wielkie rozczarowanie.

    Śniadanie było w porządku, wszystko tak jak należy, dość duży wybór produktów, całkiem niezła kawa.

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 4 Luty 2019

    3,8
    Musiałam jeść w Gdańsku bo w hotelu jedzenie ma niską jakość
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi

    Posiłki to naprawdę koszmar . Zamówiłam tuńczyka i łososia i przeżyłam koszmar. Kucharz powinien odejść. Śniadania z włosem

    Śniadania wyschnięte i stare

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 5 Styczeń 2019

    9,6
    Na pewno wrócę, bo coraz bardziej mi się tu podoba! :)
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Szkoda, że jest tak mało kanałów telewizyjnych. Dosyć głośno słychać ludzi w pokojach obok (nawet takie czynności jak gaszenie światła, otwieranie drzwi w łazience). :(

    Miło zaskoczyły mnie mini zestawy kosmetyczne w łazience- wcześniej ich nie było. Spało mi się nadzwyczaj wygodnie. Hotel zaakceptował moją prośbę o późniejsze wymeldowanie.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 29 Grudzień 2018

    9,5
    Bardzo zadowolony jestem z pobytu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi

    Spłuczka w łazience zepsuła się, po zmianie pokoju w tym drugim też ledwo przetrwała...

    Panie recepcjonistki...Cudowne, pomocne, życzliwe, zwłaszcza jedna z Pań. Zaczerpnąłem maksymę od niej ibędę ją zawszę stosował: " Od nadmiaru głowa nie boli." Ach i.... jeszcze jedno: Polubiłem bardzo zapasy...

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 27 Grudzień 2018

    7,5
    Śniadanie b.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Śniadanie b.dobre.Pokój super,lokalizacja b.dobra.Byłem już dwa razy w drodze do pracy i z pracy i myślę że jeszcze nie raz skorzystam z gościnności hotelu.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 12 Grudzień 2018

    8,3
    Dogodna lokalizacja, 10 minut spacerkiem do długiego Targu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój ogólnie czysty, lekkie niedociągnięcia w postaci kurzu na meblach. Łazienka mała ale wystarczająca. W TV kilka podstawowych kanałów.

    Dogodna lokalizacja, 10 minut spacerkiem do długiego Targu. Mimo sąsiedztwa drogi jest ona praktycznie niesłyszalna. Hotel ogólnie cichy, na miejscu sauna i mała siłownia.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 4 Grudzień 2018

    7,5
    Dostępność do kawy i herbaty.
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Płatny parking. Moim zdaniem powinien być w cenie pobytu. W pokoju mogłyby być szklanki a nie kubki jednorazowe.

    Dostępność do kawy i herbaty. Również różnorodność w menu śniadania. Kanapka i kawa na drogę, to też fajna sprawa.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 13 Listopad 2018

    7,5
    Dogodna lokalizacja Hotelu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Dogodna lokalizacja Hotelu. 20 min wolnym spacerem do Zielonej Bramy i Starego Miasta. Sympatyczny i kompetentny personel pracujący w recepcji Hotelu. Zarówno pokój jak i łazienka zachowany w czystości. Serdecznie polecam podróżującym!

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 12 Listopad 2018

    9,2
    bardzo drogie śniadanie, w centrum gdańska można zjeść...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    bardzo drogie śniadanie, w centrum gdańska można zjeść olbrzymie śniadanie nie wydajac więcej niż 30 zł, śniadanie dla gości hotelowych za 40 zł to moim zdaniem zbyt dużo

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 4 Listopad 2018

    10
    Polecam na wyjazd z dziećmi.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Premium
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko było ok. Może wolelibyśmy prysznic zamiast wanny.

    Duży przestronny pokój. Bez problemu zmieściliśmy się z dwójką dzieci - nie musieliśmy skakać przez łóżka. Czysto, wszystko w jak najlepszym porządku. Cena rewelacyjna za taki standard.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 29 Październik 2018

    5,4
    W podobnej cenie łatwo znaleźć coś lepszego.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi

    Niezbyt czysto - teoretycznie codzienne sprzątanie, ale w praktyce polegało to na pościeleniu łóżka i wyniesieniu śmieci. Przydałoby się zwrócić uwagę na wszechobecny kurz - na kaloryferze, wszystkich włącznikach. W pokoju unosił się specyficzny, niezbyt przyjemny, zapach - nieudolnie maskowany zapachem różanym. Ręczniki były już bardzo zmęczone życiem, co nie wyglądało zbyt estetycznie. Narzuta na łóżko pokryta była kilkoma plamami. Obsługa niezbyt miła - żadnych uprzejmości, wręcz unikanie kontaktu wzrokowego.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 25 Październik 2018

    7,1
    Na jedną noc OK, spacerowa odległośc od Starego Miasta
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    W pokoju celowo zostawiono buteleczkę z dosyć ciężkim zapachem, prawdopodobnie żeby ukryc zapach palonych wcześniej papierosów. Brudne i zniszczone firanki, przydało by się wymienić.

    Hotel jak i pokój już trochę zmęczone, przydalo by się gruntowne odświeżenie, lata świetności hotel ma już za sobą. Czystość na dobrym poziomie. Spacerkiem blisko do starego miasta. Raczej słaba, po farbyczna okolica.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 25 Wrzesień 2018

    8,3
    Moglo byc ciut lepiej ale ok.....
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie bylo lodowki w pokoju ani maszyny do robienia lodu w hotelu. Hotel nie prowadzil sprzedazy biletow na komunikacje a kiosk byl daleko i wczesnie zamykany.

    Lozka ok. Sniadania nie jedlismy bo cena byla zbyt wygorowana

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 12 Wrzesień 2018

    6,7
    W pokoju czajnik, herbata, kawa,śmietanka.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zapach nikotyny w pokoju!!!!!! Na korytarzu też zapach nie pozwalał. Deska sedesowa peknieta. Kubki papierowe do gorących napojów w pokoju.

    W pokoju czajnik, herbata, kawa,śmietanka. Koszyk z owocami po sniadaniu dla gości. Na drogę kanapka i kawa. Lokalizacja super ,droga wylotowa. Do centrum,spacerkiem 20min . Personel sympatyczny .

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 8 Wrzesień 2018

    6,7
    Raczej tam nie wrócę.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Fatalny stan kabiny prysznicowej. Kabina uszkodzona, nie domykające się drzwi oraz niestety niezbyt czysta i skorodowane ramy. Brudny czajnik elektryczny do gotowania wody.

    Dobre położenie, blisko starego miasta.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 3 Wrzesień 2018

    3,8
    Wysoki stosunek ceny do oferowanych usług. Nie polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Premium
    • 2 noclegi

    Podczas rezerwacji prosiłem o pokój od strony cichej ( hotel znajduje się przy bardzo ruchliwej ulicy). Hotel potwierdził, że będzie pokój od strony cichej. Po przybyciu do hotelu okazało się, że dostałem pokój od bardzo ruchliwej ulicy.

    Niestety nie było czegoś co się podobało.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 3 Wrzesień 2018

    7,9
    Wybrałm pokój od przeciwległej strony niż ul.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Moją ocenę zaniżyła czystość i drobne defekty wyposażenia łazienki - a szkoda, nieco DOMESTOSu i sumienny konserwator pomogłyby w ocenie.

    Wybrałm pokój od przeciwległej strony niż ul. Elbląska - to znacznie cichsza opcja. Hotel mi pasuje z uwagi na swoje położenie - niedaleko do pracy i blisko do największych atrakcji Gdańska -starówki i przyległości. Spacerkiem 15min. Wygodny parking, łatwy dojazd.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 31 Sierpień 2018

    7,5
    Zupełnie przyzwoita jakośc w rozsądnej cenie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Jest możliwość zostawienia bagażu, jeśli nie ma się jeszcze/już dostępu do pokoju. Jednak miałam wrażenie, że nikt nie pilnuje kto i co z tego schowka zabiera. Mało komfortowe uczucie.

    Hotel przyzwoity, bez wodotrysków, ale ma wszystko co potrzeba. Chociaż otoczenie nie za piękne, ale dojazd do centrum miasta niezły, chociaż trzeba pilnować godzin odjazdu autobusów, bo jeżdżą rzadko. Na przenocowanie przez parę nocy w Gdańsku bardzo dobry.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 29 Sierpień 2018

    5,8
    Podgrzewacze niby są ale jeżeli już pali się pod nimi mała...
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Podgrzewacze niby są ale jeżeli już pali się pod nimi mała świeczuszka. Wynik wszystko ma temperaturę pokojową. W restauracji długo Pani musiała szukać czystej szklanki, a to ślady po ustach, a to paprochy czy inne brudy - wytłumaczenie "Parowar takich brudów nie zmywa" - czas zainwestować w zmywarke. Silikon zagrzybiały w łazience, bateria wystająca od ściany na połowę brodzika (cięzko się ruszyć by nie zmienić sobie wody na wrzącą lub lodowatą. Problem z gniazdkami, ładowanie komputera i telefonu w tym samym czasie robi się problematyczne.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 22 Sierpień 2018

    10
    Fantastyczny weekend w Gdańsku.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Świetny hotel jak na 3*. Super lokalizacja. 20 minut spacerkiem na Długą, 10 minut spacerkiem na przystanek i dojazd na plażę Stogi tramwajem. Pokoje klimatyzowane, wygodne, czyste. Łazienka również. Miła obsługa. Parking. Super śniadania w formie bufetu. Duży wybór produktów i owoców. Rzecz niespotykana: kanapka na podróż. Naprawdę gorąco polecam. Można w ogóle nie uruchamiać samochodu, a wszędzie dotrze się bez problemu.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 22 Sierpień 2018

    7,1
    Hotel wygodny, śniadania rewelacyjne , duży plus za kawę i kanapkę na drogę.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Lokalizacja nieciekawa dla osób bez samochodu- przystanek blisko, niestety rzadko kursujące autobusy.

    śniadania wyśmienite- pyszne, ogromny wybór, kawa z automatu smaczna, pokój wygodny , łóżka, pościel ok. Obsługa profesjonalna, uprzejma, polecamy w 100 %

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 20 Sierpień 2018

    9,2
    Pełn komfort...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    Wygodne łóżko, i spokój jaki panuje w obiekcie pozwala na pełen relaks:) Klimatyzacja sprawia, że po wyczerpującym pobycie w słońcu, można się naprawdę dobrze odprężyć:)

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 18 Sierpień 2018

    3,8
    Nie wrócę tam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Błędna informacja o odleglosci obiektu od centrum. Kilkaset metrow a kilka kilometrow to roznica. Moze kilkaset metrów w linii pristej od granicy administracyjnej centrum. Ponieważ na weekend wybrałem się bez samochodu, odległość to bylo dla mnie glowne kryterium i zosralem oszukany. Niestety nie moglem anulowac rezerwacji dokonanej godzinę wcześniej. Stosunek jakości obiektu do ceny to żenada. Nie dość, że do hotelu nie wrócę to jestem zdziwiony i rozżalony że portal zamieszcza błędne informacje. Na szczęście my turyści mamy wiele do wyboru. Nie pozdrawiam

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 15 Sierpień 2018

    2,5
    Jedynie co podobało się w hotelu to smaczne śniadania
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój typu Premium
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obsługa recepcji - personel bardzo mało pomocny i przyjazny ogólnie skandaliczny! Recepcja jest wizytówką hotelu dlatego warto zadbać o to, by obsługa prezentowała się nienagannie i była bardziej pomocna i przyjazna. Zameldowanie od godz. 14.00 i Panie nie mając gości, ziewajac czekały do ostatniej minuty żeby Nas łaskawie zameldować. Inna informacja przekazana telefonicznie że będzie taka możliwość 20-30 min zameldować się wcześniej i wejść do pokoju po długiej podróży. Niestety na miejscu okazało się inaczej i mało przyjemnie. Mało profesjonalnie !!!!

    Jedynie co podobało się w hotelu to smaczne śniadania

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 13 Sierpień 2018

    7,5
    Bardzo wysoki standard czystosci pokoju.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Niestety Pani zapewne po nocnej zmianie wyglądała na zmęczoną i nie wyrażała sympatycznego wyrazu tuż nad ranem. Poźniejsza zmiana okazała się także zajeta obowiazkami zwiazanymi z dokumentami i cięzko było konczac pobyt by Pani mogła być skupiona na konsumencie.

    Bardzo wysoki standard czystosci pokoju. Hotel sprawia wrazenie przyjemnego i bardzo komfortowego miejsca.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 13 Sierpień 2018

    6,3
    Hotel jak najbardziej poprawny.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Czystość prysznica wymaga poprawy, zwracanie uwagi na szczegóły np kurz na obrazach i wieszakach do ubrań. Śniadania jak na to co zastałem nieco zbyt drogie, do tego zabrakło chleba, a ten który był, tak samo jak bułki był czerstwe.

    MIła i pomocna obsługa. Dobra lokalizacja hotelu. Dostępność sauny.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 7 Sierpień 2018

    7,5
    Śniadanie bardzo rozmaite i bogate.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Łóżko, a konkretnie prześcieradło które się podwijało. Bateria prysznicowa przeszkadzała w trakcie mycia się.

    Śniadanie bardzo rozmaite i bogate. Od wyboru do koloru.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 6 Sierpień 2018

    6,7
    Lokalizacja - blisko Starówki, niestety też blisko głównej...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi

    Pokój był brudny, zakurzony, łazienka niedomyta (głównie prysznic), tapicerka krzesła bardzo poplamiona - to niestety popsuło komfort pobytu w hotelu.

    Lokalizacja - blisko Starówki, niestety też blisko głównej ulicy.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 5 Sierpień 2018

    5,0
    Darmowy parking.
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak podstawowych środków pielęgnacyjnych w pokoju. Brak karty drinków Brak możliwości podwyższenia temperatury w pokoju. Muchy w restauracji podczas śniadania. Personel nie uzupełniał braków na stole szwedzkim, należało się prosić o dołożenie oraz o kawę w ekspresie. Brudne stoły, nie sprzątane na bierząco po każdym konsumencie.

    Darmowy parking. Blisko Renault Zdunek

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 1 Sierpień 2018

    3,5
    Zaciely sie drzwi do pokoju podczas gdy w srodku bylo 2...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Premium
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zaciely sie drzwi do pokoju podczas gdy w srodku bylo 2 dzieci.Personel (mocno zestresowana pani)wywarzyl drzwi sila.Cala sytuacja byla nieprzyjemna i mocno stresujaca.Poza tym pokoj byl przygotowany dla 3 a nie dla 4 osob.Musialam prosic o dodatkowe reczniki i posciel.Sradanie dobre lecz maly wybor. Ogolnie zbyt wysoka cena w stosunku do standardu hotelu .

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 1 Sierpień 2018

    8,3
    Klimatyzacja w pokoju bez zarzutu , łóżka wygodne , pokoj...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    brak pilota do telewizora.... drzwi od prysznicu lekko ulamane

    Klimatyzacja w pokoju bez zarzutu , łóżka wygodne , pokoj ladny i zadbany , niczego wiecej nie trzeba.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 22 Lipiec 2018

    9,2
    Czysty pokój, duży telewizor i ładna jakośc obrazu, wygodne...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak lodówki w pokoju, i drzwi od prysznica się nie domykały, dwie pościele na jednym dwuosobowym lozku

    Czysty pokój, duży telewizor i ładna jakośc obrazu, wygodne duże biurko, dobrze zaplanowany rozkład mebli, łóżko nie zajmowało całego pokoju

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 2 Lipiec 2018

    7,5
    Ocena pozytywna głównie za lokalizację, jakość obsługi i przystępną cenę.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    wnętrze pokoi wymaga chyba jednak odswieżenia, ściany wymalowania. Baza lokalowa pozostawia pewien niedosyt......

    Swieże, urozmaiocone sniadanie, profesjonalna obsługa

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 1 Lipiec 2018

    8,3
    Bylby super gdyby mi udalo sie zjesc kolacje
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Nie pierwszy raz tam sie zatrzymalem i nie widze poprawy problemow wizerunkowych hotelu,nie wiem brak menadzera lub jest ale tylko na papierze,pierwsza sprawa wchodzac do hotelu widac bardzo mocno brudne szyby i drzwi wejsciowe,drugie brak wyszkolonej barmanki lub barmana bo sadze jak podac i z czym drink malibu chyba az trudne nie jest,dodatkowo bedac ostantnio po 10minutach siedzenia i oczekiwania na kelnerke wyszedlem gdy zauwazylem braku zainteresowania tym bardziej ze wchodzacy po mnie byli obsluzeni od razu,jednak na zachodzie to kultura bez dwoch zdan,kazdy wedlug kolejnosci obsluzony,moze sie czepiam ale tak duzo nie wymagam chyba.

    Wygodne lozko,bankomat w hotelu,dostep do komputera przy recepcji

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 21 Czerwiec 2018

    5,0
    Koszmar
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czystość pozostawia wiele do życzenia, w pokojach wszędzie poodbijane tłuste palce poprzednich lokatorów, w stołówce śmierdzi i brudno. Bardzo słabe śniadania, widok z okna koszmarny ( zdjecie) Zachodzę w głowę jakim cudem jest tam rekomendacja Tripa

    Personel

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 18 Czerwiec 2018

    5,0
    Niestety na recepcji nigdy nikogo nie było i trzeba było...
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Niestety na recepcji nigdy nikogo nie było i trzeba było dzwonić dzwonkiem po 10-15 minut aż ktoś przyszedł. Czekaliśmy ponad 20 minut aby się zameldować bo nie było nikogo na recepcji. Rozumiem jakieś sytuacje losowe ale tam to niestety stałe działanie. Ponieważ gdy rano siedziałem przy stanowisku komputerowym obok recepcji miałem nieprzyjemność zaobserwować podobne akcje z ludźmi którzy stali i czekali ładne kilkanaście minut aby ktoś łaskawie podszedł. Za każdym razem jak wychodziłem z obiektu na recepcji nikogo nie było! Ktoś z kierownictwa powinien się tym zająć i wyciągnąć konsekwencje! W pokoju brak było przewodników, jakiś informacji o mieście, menu restauracji a nawet przyborów do szycia a te były mi potrzebne. W pokojach po jednym ręczniku na osobę... ogólnie wyposażenie gorsze niż w przydrożnym motelu. Jestem zawiedziony obsługą i wyposażeniem pokoju. Wygląd pokoju i porządek w nim(po za zapachem nie wietrzonego pokoju) OK

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 17 Maj 2018

    10
    Cena pokoju do warunków to kosmos.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Cena pokoju do warunków to kosmos. Hotel bardzo tani jak na Trójmiasto a warunki na najwyższym poziomie. Śniadanie, było bardzo pyszne. Obsługa z miłą chęcią przyjęła nas do hotelu po 24, nawet bez wcześniejszego uprzedzenia, że będziemy późno.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 6 Maj 2018

    4,2
    Codziennie pobudka o 8 rano przez gości krzyczących na korytarzu
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Każdego ranka hałas na korytarzach. Brak informacji o udogodnieniach dostępnych w hotelu. Kiepskie papierowe kubeczki na napoje. Bardzo drogie śniadania. Brak szamponu trzeba kupić bądź zabrać własny.

    W miarę blisko centrum. W miarę szybki internet

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 5 Maj 2018

    7,1
    Przede wszystkim lokalizacja, wystrój oraz możliwość...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Usterki w pokoju- nie domyślająca się kabina prysznicowa, urwane lusterko w łazience, zasłona zachlapana winem. Pomimo zgłoszenia usterek po godzinie pobytu nie zostały naprawione jak obiecywano

    Przede wszystkim lokalizacja, wystrój oraz możliwość korzystania z sauny oraz siłowni

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 4 Maj 2018

    7,5
    Pokój czysty dobrze wyposażony,kawa herbata i ekspres w...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Premium
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Za mało udogodnień w tym obiekcie, siłownia słabo wyposażona i tylko jedna sauna. Ponadto śniadania na średnim poziomie.

    Pokój czysty dobrze wyposażony,kawa herbata i ekspres w pokoju oraz zestaw kosmetyków w łazience dobrej jakości to duży plus dla hotelu.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 3 Maj 2018

    8,8
    Miły hotel i dobrej cenie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój typu Premium
    • 4 noclegi

    Hałas od głównej ulicy.

    Szeroki wachlarz potraw na śniadaniu, ciepły świeży chleb. Pokoje przestronne, 13 minut na piechotę w linii prostej na Starówkę. Minibarek zapatrzany codziennie w wodę, herbatę i kawę. Ekspres do kawy w pokoju.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 30 Kwiecień 2018

    5,0
    może gdyby nie fakt, że byłam z dzieckiem moja opinia byłaby...
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Premium
    • 2 noclegi

    może gdyby nie fakt, że byłam z dzieckiem moja opinia byłaby nieco lepsza. Hotel jest bardzo głośny. Za oknem ruchliwa ulica - ok. w końcu to miasto. Okna mimo pełnego zamknięcia absolutnie nie dają komfortu. Hałas na korytarzu - bo impreza do rana - reakcja personelu żadna. od rana Pani sprzątająca z takim pietyzmem wykonywała swoją pracę, że każdy Jej ruch było słychać w pokoju. Noc jednym słowem nieprzespana.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 29 Kwiecień 2018

    10
    Znakomity, polecam i na pewno wrócę
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miła i uczynna Pani w restauracji użyczyła nam kieliszków do wina nie zakupionego w obiekcie( które również pomogła otworzyc). Wszystko świetnie. Miła obsługa Pań w recepcji:)

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 25 Kwiecień 2018

    6,7
    tak sobie
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi

    Wiele. Winda nieczynna przez cały czas pobytu (2 dni), dźwiganie walizki na 3 piętro bez windy nie jest fajne. W pokoju kinkiet wisi, lekko wyszarpnięty ze ściany. Pilot od telewizora nie działa. Na śniadaniu wszystkie stoły zajęte, bufet ciągle okupowany. Tłum ludzi.

    Dobra lokalizacja

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 18 Kwiecień 2018

    10
    Jestem bardzo zadowolona i polecę ten hotel znajomym wybierającym się do Gdańska
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi

    Biska odległość od centrum Gdańska, spokój w hotelu i profesjonalna obsługa

    Bardzo dobre śniadania, czyste pokoje. Skorzystam z Państwa usług w przyszłości i polecę znajomym.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 2 Kwiecień 2018

    8,8
    Po prostu zadowalający :-)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Premium
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój dla rodziny z dziećmi nie powinien się znajdować od strony ruchliwej ulicy, mała siłownia.

    Bardzo miła obsługa, pyszne jedzenie, przestronny pokój.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 26 Marzec 2018

    5,8
    Wygodne łóżko.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pani z recepcji zapewniła nas, że śniadania są w cenie pobytu, jak się okazało, była to sroga pomyłka. Za 40 zł od osoby śniadanie? To już lepiej zamówić obiad na mieście...na stronie booking.com, hotel opisywali, jako blisko centrum, co również okazało się niedomówieniem...

    Wygodne łóżko. Cisza.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 22 Marzec 2018

    10
    Super
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Łazienka mogłaby być trochę większa i woda lepiej ustawiona. Ciężko ustawić tak żeby nie zamarznąć i żeby się nie poparzyć.

    Super obsługa, bardzo miłe Panie w recepcji jak i sprzątające.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 9 Marzec 2018

    7,5
    Sprawna obsługa na recepcji (szybkie zameldowanie, szybkie...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi

    Pilot do TV nie działał (wymieniony po jednym dniu), w łazience śmierdziało stęchlizną, ścianki między pokojami z papieru (budził mnie dźwięk smsów sąsiada z innego pokoju i pewnie jego obudził mój bardzo wczesny budzik); gniazdka elektryczne z dala od biurka (bardzo kłopotliwe podłączenie laptopa i ładowarki do telefonu)

    Sprawna obsługa na recepcji (szybkie zameldowanie, szybkie wymeldowanie, zero problemów z fakturą i rozliczeniem); Przestronny pokój; Darmowy parking dla osób z programu Genius; Akceptowalne śniadanie i duża ilość miejsca w restauracji

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 4 Marzec 2018

    6,3
    Słaby średniak....
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Łazienka w fatalnym stanie jak na średniaka. Zacinająca się spłuczka - niestety uaktywniła się w nocy. Ponad godzinę lejąca się woda. Dozownik do mydła nad umywalką oraz deska klozetowa wymagające śrubokręta. Kabina prysznicowa bez możliwości zamknięcia. Przecież ktoś to na bieżąco sprawdza. Pokoje - masakra! Słychać normalne rozmowy zza ściany. Najgorzej wyciszony pokój hotelowy w jakim miałem okazje przebywać. Byliśmy z żoną zmęczeni po intensywnym dniu i niestety nocka zarwana zarówno przez rozmowy sąsiadów jak i cieknącą wodę. Śniadanie - słabe. Żadnych sałatek, galaretek, past. Jeden rodzaj wędliny, sera żółtego, twaróg, jajecznica. Kubki do napojów malutkie. Mimo, że miałem śniadanie w pakiecie to jego cena 37 pln to jakiś żart. Podsumowując - hotel ma szansę na średniaka i niewiele jemu brakuje. Pytanie czy niewiele to jednak nie jest zbyt wiele.

    Czysto zarówno w pokojach jak i hotelu. Po śniadaniu możliwość zabrania prowiantu na drogę - bardzo dobry pomysł. I to wszystkie niestety plusy.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 28 Luty 2018

    7,5
    Gdańsk to śliczne miasto, z pobutu jesteśmy bardzo zadowolone.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Premium
    • 5 noclegów

    Ściany w pokoju są do odświeżenia a poduszki do wymiany. Higieniczniej byłoby, gdyby podłoga była z paneli a zamiast firanek żaluzje. Pokój dla 4 osób to z pewnością nie dla biznesmenów, dlatego biurko wymieniłabym na stolik z 4 krzesłami.

    Dyskrecja personelu, nienagabywanie.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 2 Luty 2018

    9,6
    Przestronnie i wygodnie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Premium
    • 1 nocleg

    Przestronnie i wygodnie. Czysta łazienka i pokój. Wyposażenie pokoju o.k. Jedynie żonie przeszkadzał szum od strony ulicy, ale mamy inne przyzwyczajenia. Ogólnie polecam.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 29 Styczeń 2018

    7,5
    lokalizacjaprzy głównej drodze, dobry hotel na przejazd
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Poranny alarm. Po nocy sylwestrowej włączył się alarm. Trwal on bardzo długo. Mój partner musiał iść zapytać czy mamy się ewakuować, powiedziano mu że nie, spokojnie, to awaria. No tak... ale po nieprzespanej nocy ciężko było ignorować ten alarm. Następnego dnia sytuacja się powtórzyła....

    Sauna, z której można korzystać bez ograniczeń. Łóżka wygodne, wystrój przeciętny.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 26 Styczeń 2018

    8,3
    Jedynym minusem była grupa prawdopodobnie Szwedów, którzy...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Jedynym minusem była grupa prawdopodobnie Szwedów, którzy najprawdopodobniej wszyscy byli przygłuchawi, ponieważ ich rozmowa musiała być słyszalna na drugim końcu sali restauracyjnej, oraz z pewnością daleko poza nią gdzie podawane jest śniadanie. Oczywiście nie jest to w żaden sposób wina hotelu i nie wpłynęło na jego ocenę.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 22 Styczeń 2018

    6,3
    Ruchoma klapa od sedesu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Ruchoma klapa od sedesu... Poza tym w pokoju było chłodno, włączenie ogrzewania niewiele dawało... Poza tymi niedociągnięciami, pobyt całkiem udany :)

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 22 Styczeń 2018

    8,3
    Ogólnie ok,ale małe niedociągnięcia wywołują jednak pewien niesmak
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Osoba sprzątająca wykonała swoją pracę niedokładnie-kurz pościerany tylko z wierzchu,w szafie go pełno a na parapecie został kubek se spleśniałą juz kawą po poprzednim wynajmującym. Łóźko i łazienka ok. Pilot od telewizora nie działał

    Obsługa bardzo miła i pomocna

    Pobyt: Styczeń 2018

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: