Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. łódzkie – opinie o hotelach
  4. Łódź – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Focus Hotel Łódź

Focus Hotel Łódź – opinie 3-gwiazdkowy

ul. Łąkowa 23/25, 90-554 Łódź, Polska

Nr 16 z 56 hoteli w mieście Łódź

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 2297 opinii o hotelu

8,6

Poszczególne oceny

  • Czystość

    8,6

  • Komfort

    8,5

  • Lokalizacja

    8,7

  • Udogodnienia

    8,2

  • Personel

    8,9

  • Stosunek jakości do ceny

    8,5

  • Bezpłatne WiFi

    8,1

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 18 lutego 2019

    9,6
    udany pobyt
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    hotel niby w centrum ale jednak na uboczu. Lokalizacja bardzo dobra jeżeli wybierasz się na imprezę w Atlas Arenie- 15 minut spacerem. Ciekawa architektura- zaadaptowany budynek pofabryczny. Sporo takich w centrum Łodzi ale dużo czeka dopiero na swoją szansę.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 17 lutego 2019

    10
    Hotel godny polecenia
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Stosunek jakości do ceny bardzo dobry. Lokalizacja blisko ścisłego centrum, naprawdę duże pokoje, wszędzie ład i porządek. Miły i pomocny personel, restauracja hotelowa przestronna - dobre śniadania ;) Polecam

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 16 lutego 2019

    9,6
    Obsługa miła, zwłaszcza w restauracji.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój rodzinny
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Winda była tylko z jednej strony długiego korytarza więc albo trzeba było iść schodami albo dwukrotnie przechodzić korytarz. Karta do drzwi nie działała pomimo dwukrotnego programowania.

    Obsługa miła, zwłaszcza w restauracji. Dania w restauracji były smaczne. Hotel spokojny, czysty, śniadanie smaczne. Polecam.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 14 lutego 2019

    10
    Dobra lokalizacja - 10 min spaceru od centrum, dobra baza...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Mały minus - w momencie rezerwacji otrzymałam informację, że parking za dobę to 25 zł, a przy wjeździe okazało się, że 30 zł.

    Dobra lokalizacja - 10 min spaceru od centrum, dobra baza wypadowa na miasto i do Atlas Areny. Bardzo smaczne i świeże śniadanie, w dużej ilości. Bardzo miła i pomocna obsługa, zarówno w recepcji jak i w restauracji. Bardzo duży pokój. Plus za możliwość pozostawienia auta na hotelowym parkingu jeszcze przez kilka godzin po wymeldowaniu. Ogólnie bardzo pozytywnie oceniam pobyt.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 13 lutego 2019

    7,5
    Przestronny pokój, wygodne łóżko, smaczne posiłki, bezpłatny...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Łazienka wymagałaby odnowienia, uboga oferta kanałów TV, zwłaszcza brak programów muzycznych, przybrudzone wykładziny, pani sprzątająca w dniu wyjazdu (doba do g. 12.00) o g. 11.00 weszła do pokoju.

    Przestronny pokój, wygodne łóżko, smaczne posiłki, bezpłatny, duży parking.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 11 lutego 2019

    8,3
    Bardzo udany pobyt.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Za wysoka temperatura w pokoju 25 stopni. Próbowałam ustawić niższą, ale się nie udało.

    Duży, przestronny pokój. Polecam w restauracji orientalną zupę z papryką i krewetkami. Pycha!

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 10 lutego 2019

    10
    Best day ever.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój rodzinny
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pani Ewelina oraz Basia na recepcji były bardzo miłe, kontaktowe i pomocne. Najlepsza obsługa hotelu w moim życiu. Pozdrawiamy, panie z pokoju 322. :)

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 9 lutego 2019

    8,8
    Oferta warta uwagi
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Jeżeli musiałbym cokolwiek wskazać, to łazienka mogłaby zostać delikatnie odnowiona.

    Przede wszystkim duże pokoje oraz położenie obiektu. Wygodne łóżka. Dosyć dobre wyciszenie pokoi. Zestaw do parzenia kawy i herbaty Przyzwoite śniadanie. Dużo miejsc parkingowych dookoła hotelu.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 8 lutego 2019

    7,1
    Spoko na koncert w Wytwórni
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Z powodu wielkości pomieszczeń i konstrukcji budynku każdy krok na korytarzu czy piętrze wyżej słychać w pokoju. Brak dźwiękoszczelnych drzwi i hałas z ulicy. Łazienka wymaga pewnego liftingu a pokoje pomimo przestronności straszą pustką.

    Dogodna lokalizacja w naszym przypadku, duży wybór na śniadaniu, parking hotelowy, miła obsługa.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 7 lutego 2019

    6,7
    Kolejny juz raz były przyjmowane duże grupy z firm na...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój rodzinny
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Kolejny juz raz były przyjmowane duże grupy z firm na szkolenia . Hałas , krzyki i bieganie miedzy pokojami do godziny trzeciej nad ranem . Zarząd hotelu bezradny albo bezczynny ...To nie dopuszczalne gdy śpią również prywatne osoby z dziećmi. Więcej niestety tam się nie zatrzymam i będę odradzał wszystkim znajomym

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 6 lutego 2019

    3,8
    Nic.
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pobranie pieniędzy natychmiast po rezerwacji. Brak możliwości zmiany terminu przyjazdu. Zapłaciłem za pobyt, choć z przyczyn osobistych nie leżących po mojej stronie nie mogłem z niego skorzystać i uniemozliwiono mi skorzystanie z pobytu w innym terminie. Dla mnie - co najmniej nieetyczne postępowanie, choć zapewne zgodnie z regulaminem.

    Nic.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 5 lutego 2019

    6,7
    Na krótki pobyt ok.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    1. przejście po dywanie po wieczornym praniu jest możliwe o ile ktoś nie ma nadwrażliwego węchu zapach stęchlizny "zbija" z nóg. Zapach utrzymywał się do rana. 2. Na kaloryferze widoczne ślady rdzy. 3. Szafa ubraniowa nie ma zamykanych drzwi, to nie jest fajny widok gdy "na widoku" są walizki. 4. od niedzieli do wtorku wciąż ten sam zestaw na śniadanie

    lokalizacja ok, śniadania zawiera wiele propozycji ale … codziennie są dokładnie takie same.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 28 stycznia 2019

    9,2
    Bardzo szerokie, wygodne łóżko z jednym materacem, a nie...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Szkoda, że w pokoju dla jednej osoby było odliczone po jednej saszetce kawy i herbaty. Karta otwierająca drzwi czasami odmawiała posłuszeństwa.

    Bardzo szerokie, wygodne łóżko z jednym materacem, a nie dwoma małymi jak to często ma miejsce. Pokój przestronny. Butelka wody (szkoda, że gazowanej). Czajnik elektryczny i suszarka. Łazienka czysta, dobrze zaopatrzona.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 28 stycznia 2019

    7,9
    rewelacyjna lokalizacja
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi

    w restauracji gdy siedzieliśmy z klientami, brakowało bardzo taki przegryzek do piwa jak, orzeszki, chipsy, czy jakieś małe grzaneczki lub wędliny. Właściwie nie było nic co można by było zamówić do piwa tak by posiedzieć i pogadać.

    Podobał mi się pokój, wysoki sufit, umeblowanie, bardzo wygodne krzesło przy biurku można długo i wydajnie popracować. Miło było dostać każdego dnia wodę do pokoju.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 27 stycznia 2019

    10
    Przyjemny hotel w dobrym położeniu i z łatwym dojazdem.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Przyjemny hotel w dobrym położeniu i z łatwym dojazdem. Śniadanie dobre z sześcioma daniami na ciepło. Pokój przestronny i cichy. Wygodny i bezpłatny parking. Mój faworyt na następny pobyt w Łodzi. Cena adekwatna do jakości.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 23 stycznia 2019

    7,5
    Duże pokoje i wygodne łóżka.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Czasy świetności hotel ma za sobą - wymiany wymagają wykładziny w pokojach czy zagłówki. Drogi parking - dla klientów mógłby być w cenie.

    Duże pokoje i wygodne łóżka. Dobry hotel na krótki pobyt w Łodzi. Bardzo ładny budynek.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 20 stycznia 2019

    10
    Chętnie wrócę tu jeszcze i polecę znajomym :)
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Ekspres do kawy troszkę szwankował ale miałam wrażenie, że to pani obsługujące śniadanie nie umiała sobie z nim poradzić ;) aaa i przydał by się daszek nad wejściem ( dla palaczy) ale to już takie trochę czepialstwo :D

    Jeśli będę ponownie w Łodzi z pewnością wybiorę ten hotel. Duży przestronny pokój, wielki plus za oświetlenie łazienki oraz dodatkowe, powiększające lustro do makijażu. Ciepło, przytulnie, cicho. Bardzo dobre śniadanie. Panie w recepcji bardzo miłe, grzeczne, uśmiechnięte :)

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 16 stycznia 2019

    5,0
    Duży pokój
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Rzadko spotykam aż tak brudne i "zużyte" pokoje. Czajnik elektryczny uszkodzony Głośna klimatyzacja

    Duży pokój Miła obsługa Duży (płatny) parking

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 15 stycznia 2019

    6,7
    Hotel dobry na krótki pobyt
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Premium
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niewystarczająco czysty pokój, zurzyte wyposażenie (zniszczona tapicerka mebli, poplamiona wykładzina, obtłuczone drzwi wejściowe i do łazienki)

    Obsługa recepcji, ekspres do kawy w pokoju, kącik dla dzieci i krzesełko do karmienia w restauracji. Wysoki pokój hotelowy i piękne, ogromne pofabryczne okno.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 14 stycznia 2019

    9,2
    Bliskość Centrum, cena, czystość w pokoju, obsługa
    • W parze
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    1) Hałas do późna w nocy na korytarzu, który wynikał pewnie z tego, że w hotelu jest kasyno. 2) Parking płatny dodatkowo.

    Bliskość Centrum, cena, czystość w pokoju, obsługa

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 10 stycznia 2019

    9,6
    Bardzo miła obsługa recepcji, szybki proces zameldowania i...
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Na duży minus zasługuje jakość ręczników w pokoju, wyglądały na takie co o zbyt dużo gości się otarly. Zdecydowanie należy je wymienić, to szczera i pozbawiona złośliwości rada dla Dyrekcji hotelu

    Bardzo miła obsługa recepcji, szybki proces zameldowania i wymeldowania. Bardzo duży i ciepły pokój. Duże komfortowe pojedyńcze łóżka, czysta i nowa pościel.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 9 stycznia 2019

    7,0
    Za to personel bardzo miły i uprzejmy.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Wymienic pościel, bo ta była zbyt syntetycznai sztuczna.... Prawdziwa kawa tylko extra płatna w barze??? a na sniadaniu produkt kawopodobny z automatu;(

    Za to personel bardzo miły i uprzejmy... Kanapka na wyjściu ze śniadania,

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 6 stycznia 2019

    10
    Polecam. Świetny hotel za dobre pieniądze!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niestety mam wrażenie, że śniadania trochę się popsuły. Kiedyś było smaczniej. Oblodzony i zaśnieżony parking to spory minus. Ciężko było się poruszać pieszo, a samochodem nie można było ruszyć z miejsca. Wierzę, że to tylko jednorazowa wpadka.

    Będąc w Łodzi zawsze wybieram ten hotel. Bardzo miły personel, świetne pokoje, poczucie intymności, czystość i komfort. Bardzo fajna sauna.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 5 stycznia 2019

    7,5
    Ogólnie wszystko było ok, ale niestety ręczniki, część...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój rodzinny
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ogólnie wszystko było ok, ale niestety ręczniki, część pościeli miały zapach papierosów. Również mocny zapach papierosów był przy recepcji. Przy naszeym pierwszym wejściu do hotelu uderzył nas zapach papierosów tego nie lubimy i nie tolerujemny.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 4 stycznia 2019

    6,7
    Lozka bardzo wygodne.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój rodzinny
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokoj przez trzy dni jakie spedzilam w tym Hotelu nie byl ani razu posprzatany,bylam juz ktorys raz w tym Hotelu i do tej pory bylo wszystko ok teraz cos sie zmienilo.

    Lozka bardzo wygodne.Personel w recepcji bardzo mily.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 4 stycznia 2019

    10
    Bardzo udany pobyt sylwestrowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Wszystko ok

    Obsługa jest wspaniała i bardzo zorientowana na gościa. Pokoje czyste i dobrze wyposażone. Nawet darmowy szampan się pojawił w pokoju (noc sylwestrowa :)).

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 3 stycznia 2019

    9,6
    Bardzo udany weekend !
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Przestronne, czyste pokoje, bardzo dobre śniadania, dobra lokalizacja - zależało mi na hotelu, z którego w miarę blisko będzie zarówno do centrum ( ul. Piotrkowska ) jak i do Atlas Areny i ten hotel spełnił moje oczekiwania.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 1 stycznia 2019

    8,3
    Duży przestronny pokój, wysokie okna dające bardzo przyjemny...
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Windy zlokalizowane tylko z jednej strony budynku, po przeciwnej stronie niż recepcja.

    Duży przestronny pokój, wysokie okna dające bardzo przyjemny klimat

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 31 grudnia 2018

    7,9
    Fajne miejsce.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Płatny parking. Pokoje noszą już ślady zużytkowania.

    Bardzo duże, przestronne pokoje. Sama konwencja miejsca też jest atrakcyjna - dawna fabryka bawełny Juliusza Kindermana. Nawet wysokość pokojów robi wrażenie - blisko 4m. Pomimo wielkich pokoi - dobre ogrzewanie. Dobre też wyciszenie.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 29 grudnia 2018

    9,2
    Ogólnie jestem zadowolony, jest to całkiem dobry hotel z akceptowalnymi jak dla mnie cenami.
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg

    Tempo obsługi gości w restauracji - na sali były dwa stoliki zajęte (łącznie z moim), mimo to oczekiwaliśmy na podejście kelnerki prawie 10 minut (stała za barem i wycierała szklankę), na samo zamówienie natomiast pół godziny. Jakość jedzenia była na szczęście doskonała i to nam rekompensuje "dynamikę" obsługi.

    Dobra lokalizacja, zadowalający standard pokoi.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 19 grudnia 2018

    7,5
    Pobyt udany. Hotel godny polecenia. Przemiły Pan w recepcji.
    • Grupa
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Odwiedzając wieczorem restaurację hotelową - nie doczekaliśmy się obsługi. Nigdzie nie było kelnera. Wybraliśmy więc inną restaurację w mieście.

    Śniadanie smaczne i urozmaicone. Obsługa pilnowała, żeby niczego nie zabrakło. W pokoju ciepło i przytulnie, łóżko fantastyczne.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 19 grudnia 2018

    6,3
    Pokój i czystość bez zarzutu.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Niestety ręczniki w łazience tragiczne - stare i w kolorze brudno-szarym. Dzięki miłej pokojowej otrzymaliśmy dużo lepsze, ale personel hotelu powinien zwrócić uwagę na to, co goście dostają do dyspozycji. Brak informacji o przeniesieniu recepcji i wejściu do hotelu od strony parkingu. Zamawiane taxówki również podjeżdżały pod stare wejście , co powodowało, że my czekaliśmy przy "nowym" wejściu, a kierowca Taxi przy 'starym" niepotrzebnie marnując czas. Pogorszyły się śniadania.

    Pokój i czystość bez zarzutu.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 18 grudnia 2018

    7,9
    Generalnie polecam, chociaż są małe niedociągnięcia:
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Łazienka zdecydowanie wymaga odświeżenia, słabe oświetlenie w pokoju - bardzo utrudnia pracę. Wifi jest bardzo słabe, praktycznie niemożliwe ściągnięcie chociażby maili, bez szans na obejrzenie filmu.

    Duży pokój, działająca klimatyzacja, wygodne łóżka, bardzo czysto! Obsługa bardzo miła, szybki proces zameldowania i wymeldowania. W weekendy bezpłatna strefa parkowania przed samym wejściem do hotelu!

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 18 grudnia 2018

    10
    idealne miejsce do spędzenia nocy po koncercie w Wytwórni
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Śniadanie bardzo bogate i smaczne, kilka dań na ciepło, wędliny, sery, płatki, słodycze, owoce, napoje. Pokoje dobrze wyciszone i wyciemnione :-). Trzeba uważać bo jak zasłoniliśmy wieczorem zasłony to rano w pokoju również było ciemno. Dużo nie brakowało żebyśmy spóźnili się na śniadanie. Przy taki zasłonach trzeba ustawiać budzik lub zamówić budzenie w recepcji. Hotel oczywiście bardzo polecam.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 17 grudnia 2018

    10
    Polecam!!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Super lokalizacja. Blisko do ul. Piotrkowskiej. Bezpłatny parking dla klientów Booking (standardowo koszt 25 PLN/doba), nie było również problemem pozostawienie auta na parkingu na kilka godzin po wymeldowaniu. Smaczne, urozmaicone śniadanie. Przesympatyczna obsługa.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 17 grudnia 2018

    10
    Koncert się udał. Dziękuję, że jesteście BLISKO.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Było fantastycznie. Pokój bardzo przyjemny ze wszystkimi udogodnieniami. Bardzo miła obsługa. Na pewno wybiorę ten Hotel przy następnym wyjeździe. Dziękuję ZA WSZYSTKO oraz serdecznie polecam. Pozdrawiam obsługę Hotelu i Życzę Wesołych, Spokojnych Świąt.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 17 grudnia 2018

    9,2
    Polecam gorąco.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    brak.

    Wszystko było w jak najlepszym porządku. Bardzo fajny hotel, komfortowy z wspaniałą obsługą. Nie ma się właściwie do czego przyczepić. Polecam wszystkim.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 13 grudnia 2018

    5,0
    Śniadania przeciętne, nic mnie szczególnie nie zachwyciło.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Mimo mojej miłości do Łodzi, ogólne wrażenie pobytu w hotelu mogłabym streścić słowami piosenki " Jesteś to jesteś, a jak cię nie ma To też niewielki kram...." Nie wiem, czy nie wymagam za wiele od tej klasy hotelu....

    Śniadania przeciętne, nic mnie szczególnie nie zachwyciło. Ogólnie wszystko poprawnie i trudno mieć jakieś krytyczne uwagi, ale nic szczególnego - ani obsługa, ani klimat. Po prostu normalnie, przeciętnie, zwyczajnie.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 9 grudnia 2018

    10
    Pobyt bardzo udany:)
    • W parze
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pobyt w hotelu był niezwykle przyjemny - bardzo miła obsługa, czysto, bardzo wygodne łóżka, obfite, różnorodne, smaczne sniadanie, cicho, odpoczelismy rewelacyjnie. Bardzo serdecznie polecam!

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 4 grudnia 2018

    8,3
    Ciekawy hotel blisko Atlas Arena
    • W parze
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Łazienka nieco nas rozczarowała. Niektóre elementy nie były dobrze przymocowane. Był też dyskomfort z drzwiami wejściowymi. Trzeba było nimi dość mocno trzasnąć, żeby nie włączył się alarm niedomkniętych drzwi.

    Bardzo miła i pomocna obsługa. Wysokie i przestrzenne pokoje, wprowadzające ciekawy nastrój :-) Śniadanie było bardzo smaczne. Było w czym wybierać, wszystko świeże. Łóżko w pokoju było wygodne.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 2 grudnia 2018

    10
    udany pobyt
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    super wybór, doskonała lokalizacja, blisko i od Wytwórni i do Areny , pokoje przestronne, ładnie urządzone, śniadania smaczne, doskonały dla grupy przyjaciół , polecam

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 30 listopada 2018

    6,7
    duży pokój, wygodne miejsca parkingowe.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Premium
    • 1 nocleg

    nieustawiala temperatura w pokoju, bardzo gorąco. pokój pełen kurzu - dla mnie alergika katastrofa, jednak dla ludzi bez tej przypadłości może być OK. słaby wybór dań na śniadanie.

    duży pokój, wygodne miejsca parkingowe. miła załoga.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 29 listopada 2018

    6,7
    Otrzymałam od hotelu informacje o niby nieuregulowanej...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Otrzymałam od hotelu informacje o niby nieuregulowanej opłacie za nocleg ,w związku z tym pilnie skontaktowałam się z hotelem. W rozmowie telefonicznej pani recepcjonistka wmawiała mi usilnie że nie płaciłam im za pobyt co nie było prawda . Po przesłaniu zdjęcia rachunku oraz potwierdzenia transakcji bankowej otrzymałam na odczepne przeprosiny od pani recepcjonistki .

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 26 listopada 2018

    8,3
    Ogólnie oceniam dobrze, ale poczekam z wizytą do zakończenia remontu.
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Dla mojego męża osoby niepełnosprawnej problem z dotarciem do recepcji (brak informacji na drzwiach gdzie kiedyś była recepcja )odległość restauracji od pokoju i brak windy przy recepcji.

    Smaczne śniadanie, miła obsługa, wygodne łóżko.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 25 listopada 2018

    6,3
    Lokalizacja, parking
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Winda na końcu 100-metrowego korytarza to długa wycieczka z bagażami z recepcji Mało urozmaicone śniadanie. Kawa jak w większości polskich hoteli niemożliwa do wypicia bez mleka, aromat spalenizny przebija się jednak i po dodaniu sporej ilości mleka. Dominuje wrażenie średniej dbałości o czystość, personel sprzątający rozkłada w długim korytarzu jednocześnie wiele wózków ze zmianami pościeli i ręczników co może i ułatwia im pracę ale nie sprawia, że goście czują się komfortowo.

    Lokalizacja, parking

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 25 listopada 2018

    8,3
    Do zastanowienia
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Sauna potrzebowała aż 3 godzin, żeby się nagrzać, a jest naprawdę mała (chyba coś szwankuje z piecykiem). Poza tym, w porównaniu z poprzednim wyjazdem, w strefie sauny brakowało wody - zaniedbanie czy oszczędności? Na śniadaniu nie było naturalnych jogurtów, tylko owocowe. Irytował włączający się telewizor - za każdym razem po wejściu do pokoju. Cena nie była adekwatna do tego, co oferował hotel.

    Przestronny pokój i bardzo wysoki. Czysto. Dźwiękoszczelne drzwi. Zestaw do przygotowania kawy i herbaty + woda mineralna do dyspozycji gości. Uczynna i miła pani z recepcji. Rozbudowane śniadanie.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 25 listopada 2018

    8,8
    Personel na recepcji bardzo miło i szybko reaguje.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Obsługa restauracji trochę zakręcona. Przy trochę ponad 1/4 obsady sali był trochę problem wydajnością i czasem oczekiwania na realizację zamówienia. Uśmiech naturalnie Panie miały super, ale uzyskaniem gorącej wody było nie możliwe do kubka. W sumie moja wina bo zapomniałem zaparzyć herbatę podczas kolacji, ale ;-). Ogólnie pewnie miałem pecha. W pokojach jest czajnik także można to było ostatecznie opanować przy małym sprycie ;-)))

    Personel na recepcji bardzo miło i szybko reaguje. Widać, że Panie nie były tam za kare ;-)! Dziękuje.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 23 listopada 2018

    7,9
    Dobra lokalizacja - blisko dworca łódź Kaliska i sali Atlas...
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Dobra lokalizacja - blisko dworca łódź Kaliska i sali Atlas Arena. Bardzo duży, wysoki pokój. Dodatkowym atutem jest czajnik elektryczny i wszystko co potrzebne do zaparzenia kawy i herbaty oraz butelka wody mineralnej dla każdego gościa.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 21 listopada 2018

    6,3
    Tym razem pochwalić mogę tylko recepcję z obsługą na...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Bywałem w tym hotelu kilka lat temu i niestety jakość usług, zamiast wzrastać, mam wrażenie, że spada. Kiedyś bywały tam najlepsze śniadania w Łodzi, nie wspominając o super serwisie!

    Tym razem pochwalić mogę tylko recepcję z obsługą na najwyższym poziomie.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 20 listopada 2018

    8,3
    było lepiej
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    hotel w trakcie remontu, restauracja zamknięta przed czasem, brak oferowanych niegdyś kanapek na drogę

    świetna lokalizacja blisko Atlas Areny i Wytwórni, bezpłatny i obszerny parking, dobra kawa na śniadaniu

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 20 listopada 2018

    7,1
    Nocleg po koncercie na Atlas Arena, 2 osobowy pokój
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Czystość pościeli nie najlepsza, plamy na poszewkach, które widziały lepsze czasy. To samo z łazienką, grzyb w kabinie prysznicowej. Można by też pomyśleć o lepszym oznakowaniu hotelu gdyż wiele gości wchodzi do kasyna które jest drzwi obok. Nie najcichsze pokoje, słychać sąsiadów.

    szybkie rozwiązywanie problemów i duże zaangażowanie pracowników. Komfortowa obsługa. Bardzo dogodne miejsce na nocleg podczas imprez na Atlas Arenie. W pokoju telewizor, czajnik, kawa, herbata. Ciepły pokój.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 20 listopada 2018

    7,5
    duże i przestronne pokoje, wygodne łóżko, przyjemna pościel,...
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg

    łazienka w pokoju na słabiutkim poziomie, zdecydowanie do remontu, neon hotelu wisi nad kasynem do którego przez przypadek wszedłem, wejście do hotelu dopiero kilkadziesiąt metrów obok

    duże i przestronne pokoje, wygodne łóżko, przyjemna pościel, śniadanie ok, zamówiono sprawnie taksówkę na moją prośbę

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 19 listopada 2018

    8,3
    Polecam hotel Focus, restauracji zdecydowanie nie.
    • W parze
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Obsługa w restauracji, dania z karty zupełnie bez smaku. W cenie śniadania miały być kanapki i kawa na drogę. Nie było ich więc poprosiłam o przygotowanie. To co przyniosła niemiła kelnerka to jakaś kpina, w dwie kromki chleba włożony jeden plaster wędliny i to wszystko. Kiedy zwróciłam uwagę kelnerce nie usłyszałam nawet przepraszam. Liczę że menedżer restauracji jakoś się do tego odniesie. Byliśmy po g. 9 (śniadania w nd do 11) i nie było już żadnych ciast, owoców również nie uzupełniono. Wizyta w restauracji bardzo popsuła pozytywne wrażenie z pobytu w hotelu.

    Świetna lokalizacja, przestronny pokój, czysto,wygodne łóżko, miła obsługa w recepcji.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 19 listopada 2018

    9,6
    Na imprezę do Atlas-Arena - tylko Hotel Focus :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Recepcja nie była przygotowana na wysyp klientów w związku z koncertem i troszkę się kolejka zrobiła. Ale przyszły posiłki i dalej było OK. Za drogie śniadania - ale być może pyszne - nie sprawdzałem.

    Duży pokój, czajnik w pokoju. Świetne położenie w pobliżu Atlas-Areny. Parking w cenie.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 19 listopada 2018

    9,2
    Przestronny pokój, wygodne łóżka, delikatna miła pościel.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój rodzinny
    • 1 nocleg

    Do poprawy organizacja pracy w zakresie przygotowania pokoju i czasu zameldowania.

    Przestronny pokój, wygodne łóżka, delikatna miła pościel. Czysto. Ciepło. Jest winda, nie trzeba dźwigać bagaży po schodach. Miła obsługa.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 18 listopada 2018

    9,2
    Śniadanie urozmaicone , choć uważam, że trochę za drogie (...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Informacja o położeniu parkingu hotelowego powinna być wyraźnie sprecyzowana.

    Śniadanie urozmaicone , choć uważam, że trochę za drogie ( 40 zł ) . Pokój ciepły, dobry wybór kanałów TV , łóżko bardzo wygodne , duży parking z tyłu hotelu . Ale informacja o jego położeniu powinna być zawarta w opisie hotelu na jego stronie www.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 14 listopada 2018

    7,5
    Ładny pokój, wykładzina na podłodze, szerokie, wygodne łóżka...
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wejście do hotelu mało reprezentacyjne , mała elastyczność personelu przy chęci zamiany pokoju, śniadanie przeciętne, trzeba wołać personel , że w ekspresie skończyła się kawa lub trzeba coś wymienić- sami nie nie zainteresują

    Ładny pokój, wykładzina na podłodze, szerokie, wygodne łóżka, czysta pościel, ciepło, zestaw do kawy i herbaty w pokoju, przytulnie

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 9 listopada 2018

    7,9
    Udany pobyt
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi

    Nie mam uwag.

    Całkiem dobry hotel. Bardzo duży i wysoki pokój. Było trochę problemów z czytnikiem kart do drzwi, ale Pan z recepcji jakoś sobie z tym poradził. Myślę, że hotel oferuje dobrą jakość za taką cenę.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 5 listopada 2018

    7,1
    Śniadanie bardzo urozmaicone i świeże.
    • Grupa
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Obsługa restauracji. Jedzenie wydano nierównocześnie dwóm osobom, które przyszły razem na kolację, siedzącym przy jednym stoliku. Obsługa po zwróceniu uwagi nie poprawiła sytuacji, nie zaproponowała nic w ramach zadośćuczynienia. Zamówione piwo było rozwodnione.

    Śniadanie bardzo urozmaicone i świeże. Pokój czysty, łóżka wygodne. Obsługa w recepcji miła.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 5 listopada 2018

    5,8
    Dobra alternatywa na krótki wyjazd służbowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Premium
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hotel wyglada jakby był w trakcie remontu. Wygląd pokoju i łazienki odbiega od zdjęć hotelowych. Płatny parking.

    Bardzo smaczne sniadanie, przestronny pokój w wersji Premium i wygodne łóżka. Miła iponocna obsługa hotelu.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 2 listopada 2018

    6,3
    Ciekawy budynek, dobra lokalizacja, jednak hotel wymaga remontu.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W pokojach było okropnie zimno. Pomimo wyregulowania klimatyzacji przez personel nadal nie udało sie ogrzać pokoju. Bardzo cienkie kołdry w pokoju, które nie dawały żadnego ciepła w nocy. Hotel wymaga remontu i kilku udoskonaleń, np. winda zdecydowanie wymaga wymiany.

    Dobre śniadania, duży wybór. Miły personel.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 28 października 2018

    9,2
    Festiwalowy wyjazd do Wytwórni
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przestronne pokoje, jasno urządzone. Świetne zasłony, pozwalają się wyspać ;) Cisza od strony parkingu - w restauracyjce smaczne jedzenie. Blisko do klubu Wytwórnia, do Piotrkowskiej też niezbyt daleko.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 23 października 2018

    6,3
    Hotel wybrałam ze zg na lokalalizację.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Niestety bardzo brudny, zniszczony pokój. Wykładzina w fatalnym stanie. Ręczniki które winny być białe były sine. W pokoju potwornie śmierdziało przepalonymi papierosami.

    Smaczne, wystarczające jak dla mnie śniadanie

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 22 października 2018

    7,5
    na sniadaniu byl oddzielny stol dla gości konferencji, stała...
    • Grupa
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    na sniadaniu byl oddzielny stol dla gości konferencji, stała przy nim pani i pilnowała, żeby gosci pozostali nie czestowali sie ciastem do kawy. Szaleni nieprofesjonalne, niemile i nieeleganckie rozwiazanie.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 17 października 2018

    10
    dobra miejscówka obok Wytwórni, na Piotrkowską i do galerii ok 1km
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    cały dzień słońce w okno, klima coś słabiutko radzi, aż się boję pomyśleć co by było w lato

    duży przestronny pokój, a nie jakaś klitka 13m2 jak w większości tańszych hoteli, darmowy parking

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 15 października 2018

    6,7
    Był to bardzo fajny hotel... kiedyś
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg

    Kilka lat temu ten hotel był wart każdych pieniędzy. Były w nim fajna restauracja i bar z miękkimi kanapami, a śniadania były zjawiskowe (nawet można było zabrać kanapki na wynos). Teraz brudne stoły, znudzone kelnerki i słabiutki wybór. Nawet kawa się pogorszyła. Zdecydowanie nie polecam w 2018 r.

    Duże, komfortowe pokoje, wygodne łóżka, ekspres do kawy oraz czajnik i herbata do dyspozycji. Duży wewnętrzny, dozorowany parking.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 15 października 2018

    8,3
    Hotel utrzymany w fajnym loftowym klimacie.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Hotel utrzymany w fajnym loftowym klimacie. Bardzo sprawne zameldowanie i szybkie otrzymanie pokoju pomimo przyjazdu do hotelu znacznie wcześniej niż możliwa godzina zameldowania. Pokoje przestronne. Smaczne urozmaicone śniadanie. Duży bezpieczny parking przy hotelu.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 15 października 2018

    8,3
    Ogólna ocena bardzo dobra, duże, wygodne i znakomicie wykończone pokoje. Bardzo dobra lokalizacja.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Pani w recepcji nie wiedziała gdzie mieści się popularny klub muzyczny znajdujący się w odległości 100m od hotelu. Dobre ale za drogie jak na ten standard śniadanie.

    Wyjątkowo wysoki stosunek jakości do ceny, zdjęcia obiektu nie oddają faktycznego stanu (za wyjątkiem łazienek)

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 14 października 2018

    8,3
    Hotel połozony przy skrzyżowaniu ulicy Łąkowej i Kopernika.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Hotel połozony przy skrzyżowaniu ulicy Łąkowej i Kopernika. Bardzo dobry dojazd z dworca Łódź Fabryczna lub z Piotrkowskiej tramwajem linii 12. Hotel w starych postindustrialnych zakładach przemysłowych, dlatego wysokośc pokoju to +/- 4m.. Pokój obszerny, widny, łóżko wygodne bardzo dobry standard jak na 3* Jest cicho i spokojnie, bo miałem pokój od strony parkingu Internet działa bez problemu duży wybór stacji tv nie tylko bezpłatnych

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 11 października 2018

    8,3
    lokalizacja, dosyć blisko do centrum i Atlas Areny, a...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    kabina prysznicowa swoje lata ma już za sobą, nie domykała się. Nie uzupełniane na bieżąco pojemniki z mydłem.

    lokalizacja, dosyć blisko do centrum i Atlas Areny, a jednocześnie z boku.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 11 października 2018

    3,3
    Nie polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    Sam obiekt jest w nieciekawej dzielnicy ale moja wina mogłam to sprawdzić - pokój bardzo brudny niestety jakość zdjęcia nie odzwierciedla tego co zastałam na miejscu. W łazience pod prysznicem grzyb, wykładzina brudna co widać pod drzwiami łazienki i poplamiona co też widać w innym miejscu nie wspomnę o brudnych firanach i oknach. Już na pewno nie skorzystam z tej sieciówki.

    Obiady były bardzo smaczne

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 6 października 2018

    9,2
    Jak zawsze wszystko bez zarzutu.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Miłą pomocna obsługa, czysty, duży pokój, bezpieczny, duży parking, bardzo dobre śniadania z dużym wyborem dań. Hotel znajduję się 15 minut spacerem od ulicy Piotrkowskiej. Dużym plusem jest możliwość przedłużenia doby hotelowej. Szczerze polecam.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 16 września 2018

    8,8
    Jedna noc w Łodzi.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Wieczorem woda pod prysznicem nie była gorąca, a jedynie ciepła. Rano było ok. Pojemnik na płyn/szampon pod prysznicem był pusty. I jedna rzecz niezależna (chyba) od hotelu - w nocy padało. Krople spadające z piętra wyżej waliły w wielki blaszany parapet z siłą młotka. I nie chodzi o krople deszczu ale o wodę która zbierała się gdzieś wyżej i wielką kroplą spadała na mój parapet :) Niestety mam bardzo płytki sen i obudziłem się o wiele za wcześnie. Ogólnie, oprócz małych mankamentów opisanych wyżej, hotel oceniam naprawdę wysoko.

    Duży pokój. 119 na pierwszym piętrze. Wewnątrz wszystko co powinno być. Śniadanie pyszne. Hotel zarezerwowałem z myślą o uczestnictwie w MFKiG 2018, ale też chciałem zwiedzić troszkę centrum Łodzi. Obok hotelu są przystanki tramwajowe, a odległość od Atlas Areny to 3 minuty samochodem.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 10 września 2018

    8,8
    Udany pobyt,jeszcze kiedyś odwiedzę ten hotel
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Kurz w szafie!

    Duży pokój,parking obok hotelu,miły personel w recepcji,cisza i dobre śniadanie. Dodatkowa niespotykana opcja TV TRWAM i RADIO MARYJA!POLECAM

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 3 września 2018

    8,3
    Ogolnie bylo czysto ale np w łazience czuć, że ręczniki nie...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój typu Economy z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Le camere più grande nella città

    Ogolnie bylo czysto ale np w łazience czuć, że ręczniki nie były bezpośrednio po praniu...musiały już trochę tam leżeć

    Pobyt: Wrzesień 2018

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!
Przeglądaj galerię zdjęć obiektu Focus Hotel Łódź zrobionych przez Gości

Goście ocenili również te obiekty: