Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. Polska – opinie o hotelach
  4. Polska – opinie o hotelach
  5. Opinie o obiekcie Golden Tulip Magnus Bielsko Biała - Bystra

Golden Tulip Magnus Bielsko Biała - Bystra – opinie 4-gwiazdkowy

222 JULIANA FALATA, 43-360 Bielsko-Biała, Polska

Ocena

Na podstawie 80 opinii o hotelu

8,8

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,5

  • Komfort

    9

  • Lokalizacja

    8,5

  • Udogodnienia

    8,2

  • Personel

    9,2

  • Stosunek jakości do ceny

    8,7

  • Bezpłatne WiFi

    6,5

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 46

  • Ocena dodana: 22 lutego 2019

    9,6
    Hotel w którym można naprawdę odpocząć
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 3 noclegi

    brak szlafroków w pokoju

    Hotel na uboczu-do centrum Szczyrku 15 min samochodem.Pokoje duże,przestronne-świetnie wyposażone, duża łazienka z prysznicem i dwoma umywalkami, czystko,wszystko nowe i pachnące. Smaczne śniadania, basen rewelacja, duży teren wokół hotelu-jeszcze w budowie ale jak wszystko ukończą będzie super!

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 20 lutego 2019

    9,6
    Śniadania bardzo smaczne, serwowane do 11tej.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój typu Twin Standard z widokiem na las
    • 2 noclegi

    Sugeruję wydłużenie godz. otwarcia basenu min. do 22.00 . Przy pełnym obłożeniu hotelu przydał by się większy parking.

    Śniadania bardzo smaczne, serwowane do 11tej. Super! Obsługa hotelu uśmiechnięta, pomocna, profesjonalna- czujesz się faktycznie jak ich Gość.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 20 lutego 2019

    9,2
    Nowoczesny hotel, miła obsługa, czystość na wysokim poziomie
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 3 noclegi

    Jedyny minus to brak podjazdu dla wózków przy windach, trzeba je ręcznie wnosić. Nie wiem jak mają dostać się osoby niepełnosprawne do wind, którymi docierają do swoich pokoi.

    Nowoczesny hotel, miła obsługa, czystość na wysokim poziomie

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 20 lutego 2019

    7,5
    Duże, ładne pokoje oraz basen.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hotel jest nowy, wiec zawsze są jakieś niedociągnięcia na początku. Cześć rzeczy będzie gotowa dopiero od kwietnia, ale ogólnie pozytywne wrażenia

    Duże, ładne pokoje oraz basen. Lokalizacja jest blisko Szczyrku wiec tez to duża zaleta

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 20 lutego 2019

    9,2
    Udany weekend narciarski w komfortowym nowiutkim hotelu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 2 noclegi

    Wszystkie niedogodności mają związek pewnie z "chorobami wieku dziecięcego" hotel działa od niedawna. Na pewno brakuje oznaczenia gdzie jest wejście (!) bo po wjechaniu na parking miałem wątpliwości w którą stronę iść. Brakuje lobby albo typowego baru hotelowego, nie ma saun, brakuje narciarni, a w siłowni przydałby się.. atlas z prawdziwego zdarzenia i jakieś hantle. Ogólnie drobiazgi, które mam nadzieję zostaną rozwiązane.

    Hotel położony na uboczu co jest zaletą (brak smogu i cisza) ale też i wadą - wszędzie trzeba jechać autem. Na pewno robią wrażenie duże czyste komfortowe pokoje. Absolutna rewelacja to restauracja - wystrój może dość powiedziałbym skandynawski ale serwowane dania to wg mnie kulinarna ekstraklasa. Basen mimo braku części personelu - nie miał kto wydać ręcznika i szlafroków spełnił w 100% nasze oczekiwania - woda wbrew opiniom, które czytałem przyjemnie ciepła (31C). Oczywiście brakuje bardzo strefy saun ale ta ma być podobno niedługo otwarta. Bawialnia dla dzieci fajna - przybyło trochę zabawek - choć przydałaby się łazienka w pobliżu. Generalnie bardzo fajny hotel godny polecenia.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 19 lutego 2019

    6,3
    Hotel rozczarował, zbyt wysoka cena w stosunku do jakości.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak sauny, Brak jacuzzi, Wąska oferta na śniadaniu Brak szlafroków i kapci jednorazowych Brak czajnika w pokoju Brak uchwytu na papier toaletowy w pokoju

    Duże, czyste pokoje, wygodne łóżko.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 16 lutego 2019

    10
    Przestronne duze czyste pokoje, telewizory z dostepem do...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przejscie na basen obok recepcji, błedne informacje na booking, m.inn co do parkingu, płatności, pokoje dzwiekoszczelne nie sa dzwiekoszczelne, hotel nowy jeszcze nie skonczony, ale ogolnie ok

    Przestronne duze czyste pokoje, telewizory z dostepem do szybkiego internetu, wygodne duze lozka, pyszne sniadania, super lokalizacja

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 12 lutego 2019

    7,1
    Smaczne śniadania i dania w restauracji, czysto, cicho.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 2 noclegi

    Obiekt był nie wykończony, widać było kable, nie wszystko działało. O fakturę upominałem się kilka dni.

    Smaczne śniadania i dania w restauracji, czysto, cicho.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 12 lutego 2019

    5,4
    nieporozumienie, powinni się jeszcze dużo nauczyć jak traktować gości.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 2 noclegi

    Wiecznie zacinające się drzwi i elektroniczne zamki. Trzeba dużo cierpliwości i szarpania drzwiami, żeby dostać się do pokoju. Dużo schodów, brak podjazdów dla wózków i walizek. W pokojach szwankujące ogrzewanie - zimno, obsługa nie reaguje na prośby o interwencję. Nie znają swojego systemu i nie potrafią go wyłączyć zwłaszcza w weekend. Próba zmiany pokoju doprowadziła do sytuacji, że rodzina z małym 2 -letnim dzieckiem trafiła do jeszcze gorszego pokoju (ogrzewanie dalej nie działało oraz nie dało się wyłączyć zimnego nadmuchu powietrza, które cały czas nadmuchiwało zimne powietrze na śpiące osoby). Jakakolwiek prośba o interwencję doprowadziła tylko i wyłącznie do karygodnej sytuacji w której obsługa hotel (niemiła Pani Kierownik) szantażowała gości, że powinna doliczyć opłatę za zmianę pokoju na wyższy standard. Nie muszę przypominać, że hotel był prawie pusty i nikt nie domagał się zmiany pokoju na lepszy ale na taki sam w którym można spokojnie spać przy działającym ogrzewaniu. SKANDAL !!! Nie polecam nikomu takich przejść. Nie jestem wymagającą osobą ale hotel całkowicie nie przystosowany do pobytu z dziećmi : basen z lodowatą wodą całkowicie nie przygotowany do korzystania, brak jakichkolwiek oznaczeń stref i głębokości - małe dziecko wpadło do wody na głębokość 2 m. Ratownik a właściwie p.ręcznikowy zajęty telefonem w pozycji leżącej całkowicie nie jest zainteresowany bezpieczeństwem osób korzystających z obiektu. Musi minąć jeszcze dużo czasu zanim obsługa nauczy się traktować klienta i wyciągnie wnioski ze swojego podejścia.

    Hotel ładny ale całkowicie nie przygotowany na przyjęcie gości. Trwają jeszcze prace wykończeniowe ośrodka co daje się odczuć . Dużym plusem jakość restauracji - kuchnia naprawdę na wysokim poziomie co niestety nie zakryło minusów.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 12 lutego 2019

    6,3
    ten obiekt budował ktoś , kto nie zna się na hotelarstwie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Twin Standard z widokiem na las
    • 4 noclegi

    Śniadania zbyt późno się zaczynały. Brak dojazdu do hotelu na rozładunek bagażu Wysokie schody do wejścia do hotelu bez możliwości wciągnięcia bagażu na kółkach po równi. Włączniki światła za bardzo rozświetlają pokój w nocy. Szafa zdecydowanie za mała brak stolika w pokoju. Pokój bardzo wąski. brak sauny. nie widziałem żadnych udogodnień dla narciarzy (narciarni), choć na śniadaniu spotkałem wielu narciarzy

    śniadanie smaczne, basen czysty. lokalizacja ca 9 km od Szczyrku.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 10 lutego 2019

    8,3
    udany pobyt, fajne miejsce i kuchnia
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 3 noclegi

    brakuje podjazdu z holu recepcyjnego do wind - do holu windowego trzeba wtargać walizki po chodach; to utrudnienie też dla rodzin z wózkami z dziećmi, o osobach niepełnosprawnych nie wspomnę; szkoda, że architekt nie pomyślał o zniesieniu tej bariery

    Bardzo fajny, nowy hotel, czysto, dobra kuchnia, przestronne pomieszczenia

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 9 lutego 2019

    8,8
    Zupełnie nowy, **** obiekt w Bielsku.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 1 nocleg

    WIdac wiele niedociągnięć o charakterze budowlanym. Wygląda jakby hotel otwarto za wcześnie.

    Zupełnie nowy, **** obiekt w Bielsku. Dokładniej w okolicy. Hotel jest własciwie ośrodkiem wypoczynkowym, ale podróżując służbowo można się tam zatrzymać. Hotel dopiero otwarty, więc widać pewne niedociągniecia, ale ocena ogólna jest pozytywna,

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 7 lutego 2019

    9,2
    Nowy obiekt,wygodne łóżka ,zaskoczony byłem ilością kanałów...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 1 nocleg

    Pokój nie miał 30 m2 jak w opisie raczej ok 18m2. Znajomy dostał prawidłowy metraż (płacilismy tak samo)Gdyby to była więcej niż jedna noc to domagałbym się pokoju jak w opisie rezerwacji a tak dałem sobie spokój jednak niesmak pozostał.W restauracji przy dość wysokich cenach porcje dla faceta raczej w rozmiarze do degustacji(coś ala master szef) a nie żeby się najeść.

    Nowy obiekt,wygodne łóżka ,zaskoczony byłem ilością kanałów TV.Podgrzewana podłoga w łazience.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 30 stycznia 2019

    6,7
    Spokój, cisza, czyste pokoje i łazienka.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Twin Standard z widokiem na las
    • 3 noclegi

    Ciężko dostać się do hotelu po wielu schodach z większą walizką . Brak baru za to jest cukiernia, która nie działa. W karcie menu kilka dań, z których nie ma co polecić. Natomiast "złoty medal" za podświetlane klawiatury w przedpokoju, które świeciły przez całą noc tak, że można było książkę czytać. (ciężko zasłonić, nie można wyłączyć)

    Spokój, cisza, czyste pokoje i łazienka. Przestronne nowoczesne wnętrza. Fajne otoczenie.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 28 stycznia 2019

    9,2
    Polecam :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 2 noclegi

    Brak wieszaków w szafie na ubrania, brak platformy po której można wtoczyć się z walizką.

    Spokojna okolica, czysto, duży pokój, świetne jedzenie w restauracji. Bardzo miły i pomocny personel. Świetna baza wypadowa na wędrówki po górach.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 26 stycznia 2019

    5,8
    Hotel nowy, ale .
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 2 noclegi

    Hotel nowy, ale ... przy rezerwacji nie było informacji, że Sauna jeszcze nie działa (a tylko dlatego dokonaliśmy rezerwacji), basen czynny tylko do godz. 19! Porażka... człowiek wraca z nart i nie może iść na basen... cena jaką zapłaciliśmy za hotel w porównaniu do tego co otrzymaliśmy zbyt wygórowana! Jedzenie - bardzo dobre, ale niestety totalony brak opcji dla Wegan, a dla Wegetarian jedna opcja z całego menu :( Hotel musi się jeszcze dużo nauczyć.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 23 stycznia 2019

    9,2
    Personel bardzo pomocny!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Twin Standard z widokiem na las
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak podjazdu dla wózków przed wejściem. Przejście na basen obok recepcji i głownych drzwi wejsciowych mało komfortowe.

    Personel bardzo pomocny! Hotel nowy więc czysto. Pokoje przytulne:) śniadania bardzo smaczne.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 21 stycznia 2019

    8,8
    Mój pobyt w tym hotelu mogę oznaczyć jako "polecam", a niedogodności chyba wkrótce znikną :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Twin Standard z widokiem na las
    • 1 nocleg

    Trudno coś wypomnieć na minus bo hotel jest w trakcie otwarcia i widać , że personel dopiero się uczy, brak ozdób , brak udogodnień typu sauna itp. Na razie wszędzie gołe ściany i minimalne ozdoby ale to się z pewnością zmieni wkrótce. Zaznaczam , że wszystkie niedogodności na ten czas są rekompensowane niską ceną pobytu taką na zachętę :) Co się nie zmieni to chyba dość głośne działanie klimatyzacji/wentylacji przynajmniej w pokoju typu twin w którym przebywałem. Czuć, że obiekt nowy bo jeszcze mury niewygrzane i w nocy trochę chłodno :)

    Dobra cena za nocleg w tym standardzie, która docelowo pewnie będzie wyższa po kompletnym otwarciu hotelu, zasłony w oknach które odcinają od świata zewnętrznego, dobra lokalizacja, wygodne łóżka, ciepła łazienka , dostępność na dzień dzisiejszy.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 20 stycznia 2019

    9,6
    Całkiem nowy obiekt z duzym potencjałem, czysto, całkiem...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obiekt jeszcze nie ukończony na 100%. Nam to nie przeszkadzało, ale np w pokoju na wejściu trochę chłodno, więc trzeba trochę poczekać aż się nagrzeje. Na basen przechodzi się przez główny hol, być może to tylko tymczasowo.

    Całkiem nowy obiekt z duzym potencjałem, czysto, całkiem spory basen.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 19 lutego 2019

    7,1
    nie spełnił oczekiwań , ponieważ Spa nie ma a taki był cel wyjazdu
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 1 nocleg

    Hotel nie miał spa sauny a było to w ofercie , bardzo długi okres oczekiwania w restauracji na zamówienie mały wybór w karcie

    śniadanie smaczne

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 17 lutego 2019

    6,7
    Pobyt udany, ale hotel wymaga dopracowania jak na 4 gwiazdki
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Twin Standard z widokiem na las
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadanie, brak szlafrokow, brak sauny, hałasy w pokoju obok

    Lokalizacja i basen

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 17 lutego 2019

    10
    Lepiej nie mogliśmy trafić
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Siłownia, basen, święty spokój

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 16 lutego 2019

    10
    Piękny, nowoczesny hotel w cichym miejscu.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Piękny, nowoczesny hotel w cichym miejscu.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 15 lutego 2019

    9,2
    Lokalizacja, pokoje
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obsługa restauracji

    Lokalizacja, pokoje

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 13 lutego 2019

    8,3
    godny polecenia
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 1 nocleg

    Widoki rozgardiaszu przy samym obejściu obiektu.

    Bardzo ładny i nowoczesny obiekt. Duża powierzchnia pokoi.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 13 lutego 2019

    10
    Nowoczesny, przyjemnie urządzony hotel
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu Junior Suite z widokiem na las
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nowoczesny, przyjemnie urządzony hotel

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 10 lutego 2019

    9,6
    Bardzo przyjemnie położony hotel.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 4 noclegi

    Dostęp do ręczników na basenie po godz. 19:00.

    Bardzo przyjemnie położony hotel. Dania w restauracji smaczne, pokoje wygodne i komfortowe.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 9 lutego 2019

    9,6
    Wspaniały pobyt, pyszne jedzenie, miła obsługa.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 4 noclegi

    Pobyt na 6+ :D

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 8 lutego 2019

    6,3
    Jest nowy.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jest nowy i jeszcze nie wszystko działa albo nie zostało zamontowane.

    Jest nowy.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 7 lutego 2019

    8,3
    Brak łączenia 2 łóżek w jedno małżeńskie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak łączenia 2 łóżek w jedno małżeńskie Zimna woda w basenie. Niedostępna cukiernia Skromne menu restauracji

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 6 lutego 2019

    9,6
    Czystosć, umeblowanie, duze pokoje i łazienki, wygodne łózka.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Junior Suite z widokiem na las
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak pełnej strefy wellness (masaze, sauna)

    Czystosć, umeblowanie, duze pokoje i łazienki, wygodne łózka.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 4 lutego 2019

    7,1
    Bggtgbn
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Oójijijijij

    Bggtgbn

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 3 lutego 2019

    8,3
    Monotonia,
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 3 noclegi

    Monotonia,

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 3 lutego 2019

    7,5
    Ok.ok
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Junior Suite z widokiem na las
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ok. Ok

    Ok.ok

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 2 lutego 2019

    9,6
    Wielkość pokoju, śniadanie
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wielkość pokoju, śniadanie

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 2 lutego 2019

    6,7
    Lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cienkie ściany między pokojami, niestety słychać było rozmowy z sąsiednich pokoi i na korytarzu

    Lokalizacja Hotel nowy wszystko nowe i czyste

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 31 stycznia 2019

    10
    Wszystko super, polecam
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko super, polecam

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 30 stycznia 2019

    10
    Bardzo zadowolony szkoda tylko że krótko
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Junior Suite z widokiem na las
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo zadowolony szkoda tylko że krótko

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 27 stycznia 2019

    8,3
    Miła obsługa!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Junior Suite z widokiem na las
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obiekt jest nowy i jeszcze potrzebuje czasu na wykończenie wnętrza

    Miła obsługa!!!

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 23 stycznia 2019

    8,3
    Niestety niedopracowana lazienka oraz odplyw.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niestety niedopracowana lazienka oraz odplyw. Po zazyciu prysznica woda stala w calym pomieszczeniu.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 23 stycznia 2019

    10
    Super
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Twin Standard z widokiem na las
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miła, kompetentna obsługa. Piękny hotel, smaczne śniadania.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 21 stycznia 2019

    10
    Piękny obiekt pokoje i super basen. Kuchnia rewelacja.
    • W parze
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo ładne przestronne pokoje. Obiekt nowy. Świetna lokalizacja. Doskonała kuchnia. Basen rewelacja.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 21 stycznia 2019

    10
    Świetny hotel
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    + Bardzo dobre śniadanie, + czysto i komfortowo, + miła obsługa, + świetne miejsce na bazę wypadową do Szczyrku :)

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 20 stycznia 2019

    10
    Pięknie wykończony, czysty i nowoczesny hotel.
    • W parze
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pięknie wykończony, czysty i nowoczesny hotel. Nowoczesna technologia w pokojach dodatkowo ucieszy miłośników netflixa.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 19 stycznia 2019

    8,8
    Nowy hotel, czyste pokoje, ma potencjał
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie wszystko jeszcze skończone np. brak sauny a w pokojach uchwytu na papier toaletowy

    Nowy hotel, czyste pokoje, ma potencjał

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 18 stycznia 2019

    10
    Rewelacja
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Standard z łóżkiem typu king-size i widokiem na las
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak

    Idealne miejsce do wypoczynku Przyjazne dla rodziny

    Pobyt: Styczeń 2019

Obiekt ma także 27 opinii, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 – 46

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!