Overnatting Fly Leiebil Taxi til/fra flyplassen
  1. hovedsiden for hotellanmeldelser
  2. anmeldelser av hoteller i Polen
  3. anmeldelser av hotell i Lille-Polen
  4. anmeldelser av hotell i Kraków
  5. Anmeldelser av Grand Ascot Hotel

Anmeldelser av Grand Ascot Hotel 4 stjerner

Józefa Szujskiego 4, Gamlebyen, 31-123 Kraków, Polen

Nr. 12 av 285 hoteller i Kraków

Folkets favoritt

Poeng fra gjester

Basert på 1815 omtaler av hotellet

9,3

Poengfordeling

  • Renhold

    9,7

  • Komfort

    9,4

  • Beliggenhet

    9,5

  • Fasiliteter

    9,2

  • Personale

    9,3

  • Valuta for pengene

    8,9

  • WiFi (gratis)

    8,9

100 % verifiserte omtaler

Ekte gjester. Ekte opphold. Ekte meninger.

Les mer- åpner en dialogboks
Skriv en omtale

Viser 1 – 24

  • Vurdert: 12. februar 2019

    10
    «Fin ferie, flott hotell og mange gode opplevelser»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 3 netter

    Nytt og fint hotell, rent. Rolig lite trafikk utenfor. Beliggenhet i gå avstand til gamle byen. God service og god frokost. Fikk glutenfri brødmat. Krakow er en fin by og mulighet for mange opplevelser.

    Gjennomførte opphold i februar 2019

  • Vurdert: 28. januar 2019

    10
    «Alt var bra på dette hotellet.»
    • Ferietur
    • Vennegjeng
    • Dobbeltrom
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Alt var bra på dette hotellet. Bra frokost bra senger. Vi prøvde ikke restauranten men lobby baren var utmerket. Strålende og veldig behjelpelig personalet. Anbefales på det sterkeste. Vi kommer gjerne tilbake.

    Gjennomførte opphold i januar 2019

  • Vurdert: 13. november 2018

    8,8
    «Bra hotell!»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Det luktet veldig sterkt av parfyme/duftsticks i lobbyen. Så mye at det var ubehagelig å være der.

    Hotellet ligger bra til, rett ved gamlebyen. Det var rent og pent på rommet. Personalet var hyggelige. Veldig god frokost.

    Gjennomførte opphold i november 2018

  • Vurdert: 9. november 2018

    9,6
    «Flott beliggenhet.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Leilighet
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Flott beliggenhet. Herlig frokost! Fantastisk» leilighet»,dvs vi fikk 2 rom( hvor d ene hadde sofa).Deilige senger og stort godt bad! Hyggelig, hjelpsomt personale .Flott opphold!

    Gjennomførte opphold i november 2018

  • Vurdert: 31. august 2018

    10
    «Vellykket møte med Grand Ascot Hotel i Krakow !»
    • Ferietur
    • Par
    • Tomannsrom
    • Bodde 7 netter
    • Innsendt fra mobil

    Manglet kanskje en lenestol på rommet,ellers bra.

    Beliggenheten var i blinken for oss. Hyggelig og smilende personale,veldig hjelpsomme. Rommene var rene og hyggelige.

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 30. mars 2018

    10
    «Svært godt hotell, value for money!»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • 2 rom
    • Bodde 4 netter
    • Innsendt fra mobil

    Helt nytt hotell, svært sentralt, men likevell i rolige omgivelser. Utrolig rent, en av de beste sengene jeg har sovet i og profesjonelt personale. Frokosten er svært bra sammenlignet med hva du får hos konkurrentene. 4. gang i Krakow og tidligere har hotellene vært mindre gode tross høye ratinger. Det er her jeg kommer til å bo hvis det blir flere turer. Mye bedre enn feks radisson.

    Gjennomførte opphold i mars 2018

  • Vurdert: 23. februar 2018

    8,8
    «Moderne, rent og pent og sentralt.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Tomannsrom
    • Bodde 4 netter
    • Innsendt fra mobil

    Kunne hatt en av de flotte kaffemaskinene tilgjengelig for gjestene utenom frokosten.

    Moderne, rent og pent og sentralt. Stille og rolig beliggenhet, og behagelig atmosfære på hotellet selv.

    Gjennomførte opphold i februar 2018

  • Vurdert: 13. august 2017

    10
    «Nytt pent, rent hotell med hyggelig personale.»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 1 natt

    rommet var fint rent og moderne. Kranen på vasken var plassert uheldig for langt inn slik at det ble vann søl på plata over vasken. Hadde ingen betydning for oss.

    Variert og god frokost. Hyggelige personale.

    Gjennomførte opphold i august 2017

  • Vurdert: 12. februar 2019

    9,6
    «Et tvers gjennom hyggelig opphold til god pris»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Dobbeltrom for 1 person
    • Bodde 3 netter

    Veldig bra hotell. Hyggelig betjening. Fin romkomfort. Prima renhold. Kan anbefales

    Gjennomførte opphold i februar 2019

  • Vurdert: 8. desember 2018

    9,2
    «Store fine rom.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Tomannsrom
    • Bodde 4 netter
    • Innsendt fra mobil

    Store fine rom. Gode senger. Flott bad. Hyggelig betjening. God frokost. Sentralt i forhold til sentrum og Rynek. Kommer gjerne tilbake.

    Gjennomførte opphold i desember 2018

  • Vurdert: 22. november 2018

    9,6
    «God frokost.»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Tomannsrom
    • Bodde 3 netter

    Minus for lite treningsrom og ikke tett baderomsdør!

    God frokost. flott og moderne interiør, rent og gode senger. Sentralt og stille på rommene.

    Gjennomførte opphold i november 2018

  • Vurdert: 24. august 2018

    9,6
    «Nytt flott hotell med ideell beliggenhet»
    • Ferietur
    • Vennegjeng
    • 2 rom
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Ingenting

    Veldig bra hotell, sentral beliggenhet, rolige omgivelser

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 19. august 2018

    8,3
    «Sentralt og hyggelig hotell»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Dobbeltrom
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Personalet kunne spandert på seg et smil

    Gode senger. Veldig god frokost

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 14. august 2018

    10
    «Veldig bra beliggenhet, rent, gode senger og god frokost.»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 5 netter
    • Innsendt fra mobil

    Veldig bra beliggenhet, rent, gode senger og god frokost.

    Gjennomførte opphold i august 2018

  • Vurdert: 29. april 2018

    9,6
    «Meget godt valg!»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Vennlig personale, god frokost og meget gode senger. Det beste hotellet vi har bodd på i Krakow.

    Gjennomførte opphold i april 2018

  • Vurdert: 9. april 2018

    10
    «Meget gode senger.»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 4 netter
    • Innsendt fra mobil

    Teppe på gulv og kjæledyr tillatt.

    Meget gode senger. Stille hotellrom lite støy.

    Gjennomførte opphold i april 2018

  • Vurdert: 18. desember 2017

    10
    «Ingenting å utsette på dette hotellet.»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Dobbeltrom
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Ingenting å utsette på dette hotellet. Nytt med alle fasiliteter.

    Gjennomførte opphold i desember 2017

  • Vurdert: 4. desember 2017

    9,6
    «God frokost og behagelig seng.»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 2 netter

    Noe lytt mellom rommene.

    God frokost og behagelig seng.

    Gjennomførte opphold i desember 2017

  • Vurdert: 18. september 2017

    10
    «God frokost.»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 3 netter

    God frokost. Bra senger

    Gjennomførte opphold i august 2017

  • Vurdert: 3. september 2017

    8,3
    «Kjempeg dusj på rommet .»
    • Ferietur
    • Par
    • Dobbeltrom
    • Bodde 7 netter
    • Innsendt fra mobil

    Kjempeg dusj på rommet . Veldig god frokost og fin betjening, som fulgte godt med at det alltid var fulle fat på bufebordene.

    Gjennomførte opphold i august 2017

  • Vurdert: 16. august 2017

    8,3
    «Fine rom, flott beliggenhet og kjempe god frokost.»
    • Ferietur
    • Par
    • Tomannsrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Kunne ha tilbydd gjestene gratis parkering.

    Veldig god frokost hvor man kan sitte ute på sommeren, fine og delikate rom.

    Gjennomførte opphold i juli 2017

  • Vurdert: 16. juli 2017

    9,6
    «God frokost, hyggelig personale, gode fasiliteter.»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Tomannsrom
    • Bodde 4 netter
    • Innsendt fra mobil

    Ingenting!

    God frokost, hyggelig personale, gode fasiliteter.

    Gjennomførte opphold i juli 2017

  • Vurdert: 29. juni 2017

    8,3
    «Tolle Lage.»
    • Jobbreise
    • Alenereisende
    • Dobbeltrom
    • Bodde 1 natt
    • Innsendt fra mobil

    Tolle Lage. Modernes Hotel

    Gjennomførte opphold i juni 2017

  • Vurdert: 16. juni 2017

    10
    «Super fornøyd...kjem att👍😁»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Tomannsrom
    • Bodde 3 netter
    • Innsendt fra mobil

    Ingen ting å klage på😁

    Veldig bra ...både senger oģ frokost

    Gjennomførte opphold i mai 2017

Det finnes 29 gjesteomtaler uten tekst. Disse har innvirkning på den totale poengsummen.

Viser 1 – 24

Se bilder av Grand Ascot Hotel tatt av andre gjester