Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over ApartHotel Maria

Ul. Długa 8, Oude Stad, 31-146 Krakau, Polen

#746 van de 1.434 vakantiewoningen in Krakau

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 424 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    10
    Magnifiek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niks

    Ruime mooie kamer, Heel de dag door kan je thee en koffie pakken. Renovatie buiten gaande maar geen last van gehad, wij kwamen toch alleen maar om te slapen.Dit was ons netjes ruim van tevoren gemeld. Wij konden kosteloos annuleren of een korting krijgen.Vriendelijk en behulpzaam personeel.Bij aankomst kregen wij een paraplu aangeboden. Gelukkig hebben wij die niet nodig gehad.Station, Galeria Krakowska en marktplein op 10 min. loopafstand. Wij komen zeker weer terug bij Apart hotel Maria.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    7,5
    Prijs,kwaliteit is goed. Liggen perfect. Hotel is puur als slaapplek
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, als je iets nodig had, werd het direct geregeld.

    Geen bar of restaurant, voor alleen een slaapplek en ontbijt is het een prima hotel met een perfecte ligging dichtbij de grote markt, ongeveer 10 minuten lopen, je krijgt een sleutel van de voordeur.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    7,1
    Goede locatie: oude stad is dichtbij, tram voor de deur...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt erg basic en karig. Met het raam open slapen is te gehorig (tram). Kamer is ruim maar basic (gedateerd) ingericht. Dit heeft ook wel z'n charme. Geen lift aanwezig. Er is voor 80 liter warm water beschikbaar om te douchen. Om terug over warm water te beschikken, dien je 120 minuten te wachten.

    Goede locatie: oude stad is dichtbij, tram voor de deur (handig om de wijken Kazimierz en Podgorze te bezoeken), centraal station op 10 à 15 min. loopafstand. Ruime kamer (met airco). Wifi werkt goed. Erg hulpvaardig en vriendelijk personeel. Op de dag van vertrek dienden we om 06.00u te vertrekken. Ze plaatsten ons ontbijtje op de avond voordien in de koelkast.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    9,6
    Aanrader...met vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een toplocatie...je loopt zo naar het stadscentrum. Prachtige ruime kamers met fijne bedden en met alles wat je nodig hebt! Kom nog wel een keer terug hier...ja ik kan het echt aanbevelen! :-)

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    7,9
    Een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Er was geen lift. Maar voor de rest was alles prima.

    Ten eerste de ontvangst van de jongedame van de receptie. Ze was erg vriendelijk. De sfeer van het huis was erg mooi. Een herenhuis met 2 verdiepingen. Mooi verbouwt met een nostalgische sfeer. Voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    7,5
    Fantastisch. Aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Rumoer vanaf 7 uur s ochtends wegens opbouw stellages ivm aankomende verbouwing.

    Prima hotel. Uitstekend ontbijt. Zeer behulpzaam personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    10
    Geweldig hotel midden in het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen

    Centrale ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,8
    Fantastische locatie om alles te kunnen doen wat je van plan bent.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grotere boiler, maar dat is luxe

    Ontbijt en locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    8,3
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie, nette kamers en een lekker ontbijt. Het hotel heeft een super goede ligging! Wij zouden dit enorm aanraden!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,9
    Goed verblijf, acceptabele prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    De ligging t.o.v. het centrum. Goed geïsoleerd geluid, stad nauwelijks hoorbaar

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    10
    Zeer behulpzaam personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer behulpzaam personeel!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,5
    de ligging vlakbij het centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    enkel poolse zenders op tv

    de ligging vlakbij het centrum

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    8,8
    De grote kamer en het bed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aanbod fruit en cornflakes.

    De grote kamer en het bed.

    Verbleven in juni 2017

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: