Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. małopolskie – opinie o pensjonatach B&B i zajazdach
  4. Zakopane – opinie o pensjonatach B&B i zajazdach
  5. Opinie o obiekcie Hanusina Chałupa Wynajem pokoi

Hanusina Chałupa Wynajem pokoi – opinie

Harenda 32c, 34-500 Zakopane, Polska

Ocena

Na podstawie 130 opinii o hotelu

9,1

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,4

  • Komfort

    8,5

  • Lokalizacja

    8,9

  • Udogodnienia

    8,6

  • Personel

    9,8

  • Stosunek jakości do ceny

    9,2

  • Bezpłatne WiFi

    7,5

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 55

  • Ocena dodana: 24 lutego 2019

    9,6
    Idealny wypad na narty
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Dwupoziomowy pokój czteroosobowy 11
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Łazienka - brak pułki na przybory, zasłona zamiast kabiny.

    Idealna lokalizacja, 1 minuta spacerem do wyciągu kanapowego 2 minuty do orczyków. Bardzo dobre posiłki zarówno śniadania jak i obiady. Bardzo miła i uczynna obsługa. Blisko sklep spożywczy i restauracja. Czysto, pokoje w ładnym drewnianym wystroju. Darmowy parking. Łóżka na antresoli dobre dla dzieci dla dorosłych troszkę za małe za to z antresoli widok na Giewont.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 21 stycznia 2019

    6,7
    Bylo rewelacyjne
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy z balkonem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja dobra, wszędzie blisko do centrum 3 km, obok rozne pizzerie, kebaby, McDonald's, na przeciwko stok do zjezdzania na nartach.

    Jedzenie dobre, łóżka wygodne, minusem byly schodu w srodku domu, bardzo gładkie jesli się przyszło z zewnątrz, w lazience brak drzwi do kabiny.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 13 sierpnia 2018

    10
    100% zadowolenia. Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 2 noclegi

    Pokój mały, lecz czysty, bez zastrzeżeń. Łazienka również zadbana, czysta. Miłe zaskoczenie. Przemiła, sympatyczna, uśmiechnięta, pomocna zarówno Pani właścicielka jak i obsługa.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 12 sierpnia 2018

    10
    Bardzo piękne miejsce.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo piękne miejsce. Blisko do wszystkich atrakcji. Bardzo miła i sympatyczna właścicielka. Pyszne jedzenie. Fachowa obsługa i przemiły personel. Gorąco wszystkim polecam to miejsce. Napewno będę tam wracał. Pozdrawiam cały Personel.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 3 sierpnia 2018

    10
    Bardzo miła obsługa , przepyszne śniadanko .
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miła obsługa , przepyszne śniadanko . Przemiła właścicielka , która odpowie i podpowie jak poruszać się po Zakopanem. Niedaleko , No pare kroków są sklepy i przystanek autobusu jadącego do centrum. Zdecydowanie odwiedzimy Hanusiną Chałpę przy kolejnej wizycie w Zakopcu;)

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 2 sierpnia 2018

    7,5
    polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy typu Standard
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mały pokoj jak na 4 osoby + niemowlę,widać że najlepsze lata ma już za sobą.

    Śniadania smaczne cisza i spokój, bardzo mila obsluga i właściciele , bardzo czysto duzy parking.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 4 maja 2018

    9,6
    Prysznic wydawałby sie duży, jednak przez skosy, ciezko sie...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Mały pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi

    Prysznic wydawałby sie duży, jednak przez skosy, ciezko sie w nim poruszać osobie powyzej 160 cm. Jednak wiadomo, nie jechalo sie tam aby w nim siedziec caly czas :P

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 3 stycznia 2018

    10
    Personel pensjonatu bardzo miły, pomocny i uczciwy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Personel pensjonatu bardzo miły, pomocny i uczciwy. Można było poczuć się jak w domu. Wnętrza pokoi ładne i przytulne. Dodatkowym atutem jest bliskość stoku narciarskiego Harenda.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 19 września 2017

    9,2
    Właścicielka naprawdę miła jak i reszta ludzi, można było...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój typu Budget z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Właścicielka naprawdę miła jak i reszta ludzi, można było bez problemu się porozumieć. Wspaniała altana na grilla z oświetleniem, bardzo dobrze zagospodarowana przestrzeń. 13 osobowa grupa pozdrawia i poleca :)

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 24 sierpnia 2017

    8,8
    Wymarzony pobyt.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwupoziomowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak sciezek rowerowych w, Zakopanem ale to nie wina najemcy 😉

    Pokoj z antresola bardzo przyjemny! Genialny dla rodzin z dwojka dzieci w wieku conajmniej przedszkolnym(wysokie schody). Swietna lokalizacja przy samym przystanku autobusowym I wyciagu Harenda. Centrum miasta 4 km mozna przespacerowac lub dojechac 5-10min busem.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 15 sierpnia 2017

    9,2
    Godne polecenia dla rodzin i nie tylko
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przemiła, pomocna i służąca radą właścicielka obiektu. W pokojach czysto i schludnie, w łazienkach również, a to szczegolnie ważne przy małych dzieciach. W pokojach tv. Mozliwosc Dostępu do kuchni i wyposażenia. Spory parking na zostawienie samochodu i cicha i spokojna okolica. Na pewno wrócimy przy okazji kolejnej wizyty w Zakopanem. Dziękujemy !

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 6 sierpnia 2017

    9,0
    Przepyszne domowe śniadania, porcje nie do przejedzenia -...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy z balkonem
    • 4 noclegi

    Przepyszne domowe śniadania, porcje nie do przejedzenia - moja córka stwierdziła, że jeśli jajecznica jest z dwóch jajek, to najwyraźniej zostały one zniesione przez strusia :-) Miła, ciepła i pomocna obsługa, bardzo czysty pokój, wygodne łóżka. Polecam !

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 5 sierpnia 2017

    6,7
    Życzliwość właścicielki.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z widokiem na góry
    • 4 noclegi

    Pobyt podczas upałów, pokój na poddaszu więc było bardzo gorąco. Nie było wiatraka, żeby troszkę ruszyć powietrze. Aneks kuchenny to nie aneks tylko czajnik bezprzewodowy i mikrofalówka oraz kilka naczyń i sztućców, woda z prysznica musiała być lana do czajnika.

    Życzliwość właścicielki.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 29 lipca 2017

    7,5
    Bardzo sympatyczna i pomocna właścicielka.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 4 noclegi

    Bardzo sympatyczna i pomocna właścicielka. Pokój był czysty i zadbany, jedynym minusem jest dosyć spora odległość od centrum i szlaków ale za to z pobliskiego wzgórza można przejść samą górą na Gubałówkę. Ogólnie bardzo polecam :)

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 25 lipca 2017

    9,6
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pani Hania super gospodyni, bardzo pomocna, sympatyczna. Śniadania w wersji szwedzkiego stołu urozmaicone każdego dnia. Można zamawiać tez obiady - porcję duże, deser i kawa😀 Pokój czysty, spory jak dla dwóch osób, łóżka wygodne, łazienka ok, choć przydałaby się jakaś półeczka. Lokalizacja bardzo dobra, blisko sklepy, dobre jedzenie, autobus oraz wyciąg. Będę polecać😀

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 14 lutego 2019

    9,6
    Sympatyczna obsługa, miła i pomocna właścicielka, rodzinna...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój rodzinny
    • 5 noclegów

    Sympatyczna obsługa, miła i pomocna właścicielka, rodzinna atmosfera, bardzo blisko do stoku Harenda...tylko przez ulicę, na pewno tam wrócimy :)

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 22 września 2018

    9,5
    Super rodzinna atmosfera, polecamy!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super rodzinna atmosfera, polecamy! Przepyszne sniadania i obiady. Przemia rodzina! Wroce jeszcze w tym roku :))

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 20 września 2018

    9,6
    Super wypoczynek w pięknych okolicznościach, ludzi i przyrody :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
    • 3 noclegi

    Przemiłe Panie, właścicielka i jej mama:) Czyściutko, super atmosfera i piękna okolica.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 18 września 2018

    10
    Fantastyczne miejsce.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Fantastyczne miejsce. Pokoje czyste i zadbane. Smaczne śniadania i przemiła obsługa.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 17 września 2018

    9,6
    Przemiła właścicielka
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przemiła właścicielka

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 16 września 2018

    10
    Super miejsce do aktywnego wypoczynku.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Budget z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Właściciele bardzo mili,obsługa profesjonalna .Obiekt godny polecenia.Blisko sklepy,fajne restauracje.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 11 września 2018

    7,9
    Tomasz Wroclaw
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miła i sympatyczna właścicielka

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 3 września 2018

    9,2
    Bardzo mili Właściciele, miła obsługa.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo mili Właściciele, miła obsługa. Możliwość wykupienia smacznych śniadań i obiadów.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 27 sierpnia 2018

    9,2
    Smaczne śniadanie, dobra kawa i miła obsługa, czy mozna...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Smaczne śniadanie, dobra kawa i miła obsługa, czy mozna chciec cos więcej z rana przed wyjsciem w gory?😀

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 21 sierpnia 2018

    8,8
    Bardzo miła obsługa łącznie z właścicielką obiektu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Dwupoziomowy pokój czteroosobowy 12
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miła obsługa łącznie z właścicielką obiektu. Rzadko spotyka się tak sympatycznych ludzi. Śniadanie bardzo dobre, lokalizacja też.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 13 sierpnia 2018

    8,8
    Rodzinka z Kielc
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy typu Standard
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nic.

    Wszystko.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 8 sierpnia 2018

    7,9
    Pomocni i mili Gospodarze.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z widokiem na góry
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pomocni i mili Gospodarze. Dla osob ceniacych sobie cisze i spokoj. Bardzo przyjemny pobyt. Dziękujemy

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 7 sierpnia 2018

    7,1
    Wszystko ok.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój pięcioosobowy (5 osób dorosłych)
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zasłona przy brodziku przyklejała się do ciała podczas kompieli.

    Wszystko ok.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 16 lipca 2018

    10
    Wszystko świetne.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy typu Standard
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko świetne. Śniadania pyszne.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 7 maja 2018

    9,6
    Bardzo dobre śniadania
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo dobre śniadania Czystość Wspaniała atmosfera ☺

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 5 maja 2018

    10
    Czysto i przyjemnie serdecznie polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy typu Standard
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysto i przyjemnie serdecznie polecam

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 5 maja 2018

    10
    Piękne chwile w spędzone w otoczeniu góralskiej kultury i tradycji.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwupoziomowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super miejsce .Bardzo gościnni i przyjaźni gospodarze.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 5 maja 2018

    10
    Miła obsluga czyste pokoje blisko do centrum super...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy z balkonem
    • 2 noclegi

    Miła obsluga czyste pokoje blisko do centrum super Pozdrawiamy

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 8 marca 2018

    9,6
    Polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
    • 6 noclegów

    Wszystko super, tylko wi-fi słabe (wolny internet).

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 24 lutego 2018

    8,8
    Przemiła obsługa, pomagają w najmniejszym problemie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwupoziomowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przemiła obsługa, pomagają w najmniejszym problemie. Pyszne i syte śniadania.Pokoje czyste i przytulne. Polecam 😃

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 20 lutego 2018

    10
    Gorąco polecamy i dziękujemy za mile spędzony czas
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Budget z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Wszystko tak jak powinno być, czysto, schludnie, jedzenie dobre, spokój, w pobliżu stok.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 11 lutego 2018

    8,8
    Elastyczność właścicielki, posiłki, atmosfera
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwupoziomowy
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Materace, małe pokoje

    Elastyczność właścicielki, posiłki, atmosfera

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 1 stycznia 2018

    6,7
    lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z widokiem na góry
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Stare meble, łazienka nieatrakcyjna, stara

    lokalizacja

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 11 października 2017

    10
    Mega - polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak tak owych

    Właścicielka oraz jedzenie

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 2 października 2017

    10
    Bardzo miła i pomocna Właścicielka, pyszne i obfite...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy z balkonem
    • 2 noclegi

    Bardzo miła i pomocna Właścicielka, pyszne i obfite śniadania. Szczerze polecam:)

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 11 września 2017

    10
    Bardzo udany wypoczynek
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z widokiem na góry
    • 5 noclegów

    Bardzo smaczne śniadania, wygodne łóżka, wszystko super!!

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 10 sierpnia 2017

    10
    Bardzo dobre śniadanie, bardzo mili właściciele.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Dwupoziomowy pokój czteroosobowy 12
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo dobre śniadanie, bardzo mili właściciele...polecam ( Krakus)

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 9 sierpnia 2017

    10
    Bardzo serdecznie polecam !
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Rodzinny 4
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Klimatyczne miejsce, dobrze wyposażone pokoje jak i kuchnia. Blisko do stacji benzynowej, sklepu, baru. Bardzo sympatyczny personel.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 8 sierpnia 2017

    10
    ok
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Dwupoziomowy pokój czteroosobowy 11
    • 3 noclegi

    ok

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 6 sierpnia 2017

    8,3
    Genialne śniadanie i bardzo miła właścicielka i personel.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Genialne śniadanie i bardzo miła właścicielka i personel.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 1 sierpnia 2017

    8,8
    Bardzo udany wyjazd. Polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy z balkonem
    • 5 noclegów

    Pokoje zadbane, wszędzie czyściutko, wokół cisza, spokój. Pani Ania prze miła osoba, pomocna, życzliwa. Polecam dla par z dzieckiem :)

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 30 lipca 2017

    10
    Przemiła właścicielka i personel super miejsce i super ludzie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Rodzinny 4
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przemiła właścicielka i personel super miejsce i super ludzie

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 30 lipca 2017

    8,3
    Wszystko przebiegło ok...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z widokiem na góry
    • 4 noclegi

    Miła obsługa

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 19 czerwca 2017

    9,6
    ...oby tylko była pogodaa.......
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Dwupoziomowy pokój czteroosobowy 11
    • 3 noclegi

    Pokój,miła atmosfera,Swietny kontakt z właścicielką i personelem;-)))

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 19 czerwca 2017

    7,9
    miło sympatycznie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Budget z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi

    śniadanka średnie i łóżka mało wygodne

    sympatyczna obsługa i bardzo ładny krajobraz

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 28 maja 2017

    10
    Warto wynająć
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i balkonem
    • 4 noclegi

    Sympatyczna, pomocna i miła właścicielka. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Czysto i komfortowo. Polecam.

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 11 maja 2017

    10
    Świetna chata
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy
    • 3 noclegi

    Świetna chata

    Pobyt: Maj 2017

  • Poniższe opinie napisano ponad 24 miesiące temu. Nie są one już wliczane do ogólnej oceny obiektu, ale wciąż mogą pomóc Ci w wyborze idealnego miejsca na nocleg.

  • Ocena dodana: 10 stycznia 2016

    10
    Wszystko, a w szczególności pyszne rozgrzewające jedzenie!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa

    nic

    Wszystko, a w szczególności pyszne rozgrzewające jedzenie! Również super kontakt z właścicielką i pomoc w każdej sprawie, nawet takiej nie związanej z lokalem.

  • Ocena dodana: 3 stycznia 2016

    7,9
    bliskość stoku, bardzo sympatyczna właścicielka, troskliwa,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi

    , mało miejsca w pokoju, brak szafek, lampki nocnej, przeszklone drzwi do pokoju.

    bliskość stoku, bardzo sympatyczna właścicielka, troskliwa, zaangażowana, dopytująca czy wszstko ok, zainteresowana. Niespodziankowe ognisko sylwestrowe z kiełbaskami i gratisowe śniadania. Darmowy parking, super podejście do dzieci.

  • Ocena dodana: 5 stycznia 2016

    9,6
    Gorąco polecam .
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa

    Brak

    Gorąco polecam . Właściciel obiektu bardzo sympatyczny i pomocny

Obiekt ma także 47 opinii, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 – 55

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: