Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Holland House Residence Old Town

Długi Targ 33/34, 80-830 Gdańsk, Polen

#34 van de 103 B&B's en herbergen in Gdańsk

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 778 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 38

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    10
    Was ontspannend. De Polen willen het ook gezellig maken met overal haarden en kaarsjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Een extra staande lamp. Er was een donkere hoek bij de kledingkast. Liever had ik gezien dat er een 2persoonsdekbed aanwezig was i.p.v. 2 keer een 1 persoons.Was

    De ligging was subliem. In hete oude gedeelte. Kamer met uitzicht. Taxistandplaats om de hoek. Overal oude Hollandse meesters aan de muur, een vers tulpje op de ontbijttafels, allemaal heel verzorgd. Elke dag de kamer schoongemaakt en schone handdoeken.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    8,3
    Bijzonder stadsreisje in de kersttijd, veel restaurants met relatief lage prijzen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Rustige ruime kamer ook heel bruikbaar in de wintertijd door goed zitje en plezierige verlichting. Locatie in de oude stad is top, alles op loopafstand. Mooi gerestaureerde/herbouwde oude huizen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    8,3
    Prachtige uitvalsbasis voor stedentrip in Gdansk!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    De parkeerfaciliteiten, het zou enorm helpen als je een plaats zou kunnen reserveren in een nabijgelegen parkeergarage, en dan van daaruit een routebeschrijving naar het hotel.

    De locatie, het ligt centraal in de oude binnenstad aan een prachtig marktplein. Kamers erg smaakvol ingericht, geen standaard projectinrichting.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    8,8
    goede prijs-kwaliteit, gewoon doen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Driepersoonskamer met Stadszicht
    • Verbleef 4 nachten

    Lokatie is een drukke winkelstraat, wanneer je frisse lucht wil door het raam open te zetten van onze prachtige kamer aan de voorzijde hoorden we erg veel (touristen, muzikanten enz , geen verkeer) lawaai vanaf de straat.

    Heerlijk ontbijt, mooie kamers en extreem centrale ligging

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    9,2
    Midden in het oude Gdansk
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er was geen parkeerplaats, ik vond met veel geluk nog een plaatsje op een parkeerplaats op 5-10 minuten lopen. Gelukkig had ik geen zware bagage, maar anders

    Gelegen aan de historische 'dlugi targ'. Mooi gemeubileerde kamer, geriefelijk bed, wifi, lekker ontbijt. Restauarant en mooi terras bij het hotel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    8,3
    Over het algemeen een prima verblijf!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Driepersoonskamer met Stadszicht
    • Verbleef 4 nachten

    De derde slaapplaats, bankbed, was minder goed, lag niet zo lekker. Er waren op de kamer niet zo gemakkelijk stopcontacten te vinden. In deze moderne tijd toch wel erg handig.

    Kamer was ruim, 2 gewone bedden prima. Uitzicht was prachtig. Aankleding van het hotel is prachtig.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    7,5
    Gezellig.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nog wat koud in de winter om al op de terassen te zitten. Het moet hier in de zomer geweldig gezellig zijn.

    Goed ontbijt. Lokatie midden in Gdansk. In dit hotel zit je meteen overal dicht bij in de oude stad.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    9,6
    Top
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingentop

    Ontbijt erg vriendelijk behulpzaam personeel warm kleiner hotel aanrader

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    7,9
    Ontbijt was prima, kamers goed.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was prima, kamers goed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    9,2
    Zeeeeer zeeeer aangenaam. Top locatie!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden) met stadszicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeeeeeer klein televisietje. Bijna onmogelijk om vanuit bed de televisie te kijken

    Het ontbijtbuffet zou meer uitgebreid kunnen zijn voor vegetariers

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    9,6
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Driepersoonskamer met Stadszicht
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    9,6
    De locatie, precies aan de lange markt van Gdansk!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    De locatie, precies aan de lange markt van Gdansk!!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    8,3
    Lokatie en mensen in het restaurant
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden) met stadszicht
    • Verbleef 2 nachten

    je kan nergens je auto parkeren omdat het in de oude stad is. Daarnaast zijn de adressen slecht aangegeven

    Lokatie en mensen in het restaurant

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    8,8
    prachtige kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden) met stadszicht
    • Verbleef 4 nachten

    prachtige kamer

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    9,2
    Perfecte lokatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden) met stadszicht
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer geweldig, keurige badkamer. Goed ontbijt.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 mei 2016

    9,2
    Ligging midden in het centrum .
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen

    Ligging midden in het centrum . Prima kamer en lekker bed. Kamer aan de achterzijde van het gebouw dus betrekkelijk rustig. Prima ontbijt en hebben lekker kunnen eten in het restaurant onder het hotel

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    9,6
    Mooi, sfeervol hotel midden in het oude centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging van het hotel is zowel een voordeel als een nadeel: 's nachts veel herrie van uitgaanspubliek.

    Mooi, sfeervol hotel midden in het oude centrum. Geweldig gesitueerd. Ruime kamer en een heerlijk uitgebreid ontbijt. Genoten van Gdansk!

  • Beoordeeld op: 26 januari 2016

    9,6
    Top ligging, waar het allemaal te doen was.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet veel..,

    Top ligging, waar het allemaal te doen was. Stadsgids via receptie geregeld. Vlotte dame die er goed de tred in hield. Stad zelf met achting bekeken. Wat hebben ze dat keurig vakkundig en met smaak opgeknapt !

  • Beoordeeld op: 25 november 2015

    8,8
    Uitstekende ligging, ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Vooraf betaald, ik dacht alles. Maar bij het uitchecken moesten we nog toeristenbelasting betalen. Is handiger als je alles in 1x kan betalen.

    Uitstekende ligging, ruime kamer.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    5,4
    Als je op vakantie bent heb je de gezelligheid van de stad...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geen airco, hele hotel rook naar eten, wifi erg traag, veel kabaal van de straat (kan natuurlijk vanwege de locatie maar zorg dan voor een airco zodat de ramen dicht kunnen). Omdat ik lactose intolerant ben had ik gevraagd of ze ontbijt voor me hadden. Er was bijna niets. Bijna geen fruit en een omelet kon niet worden gebakken. Ook de bedden waren erg hard.

    Als je op vakantie bent heb je de gezelligheid van de stad continu om je heen. Ik kan me dan voorstellen dat het een perfecte plek is. De aankleding van het hotel was leuk gedaan en had een warme sfeer.

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    7,9
    De ligging aan de prachtige hoofdstraat van Gdansk met het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De verstoorde nachtrust ( o.a. door opruimactiviteiten van het eigen bar- en keukenpersoneel aan de achterzijde van het hotel ) Door het ontbreken van airco moeten de ramen open.

    De ligging aan de prachtige hoofdstraat van Gdansk met het terras ervoor.

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    9,6
    ontbijt, en na een vermoeiende dag heerlijk neerstrijken op...
    • Vakantiereis
    • Stel

    nachtelijk overlast van hard schreeuwende en zingende (waarschijnlijk) dronken mensen

    ontbijt, en na een vermoeiende dag heerlijk neerstrijken op het terras voor een wijntje en een avondmaaltje uit de prima keuken!!

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    9,6
    Fijn hotel op prima locatie in het oude centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    WiFi alleen in het hotel en niet op het terras.

    Fijn hotel op prima locatie in het oude centrum. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede bedden en goed verzorgd ontbijt. Het gezelligste terras in de hoofdstraat en bovendien verwarmd.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    10
    Goed ontbijt, sfeervol, aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goed ontbijt, sfeervol, aanrader

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    7,5
    Het ontbijt was goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed was iets minder

    Het ontbijt was goed

  • Beoordeeld op: 2 april 2016

    9,2
    prachtige , grote kamer
    • Zakenreis
    • Stel

    ontbijt. Graag volgende keer meer belegkeuze en muesli/yoghurt/vers fruit

    prachtige , grote kamer

  • Beoordeeld op: 12 november 2015

    7,9
    De locatie was super
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De bedden waren niet erg comfortabel

    De locatie was super

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel

    Top

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    9,2
    Prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    als ik wat moet zoeken dat is het tillen van de koffers een trap op nadat je de lift genomen hebt.

    Prachtige locatie

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    7,9
    Locatie was super
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie was super

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    10
    Ruime kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Mijn medereiziger meldde een naar luchtje dat in zijn kamer hing.

    Ruime kamer

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    8,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    10
    Locatir
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    Locatir

  • Beoordeeld op: 29 maart 2015

    8,8
    Hele mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Alleen bij het ontbijt moest je soms vragen of er iets aangevuld kon worden.

    Hele mooie locatie. Het vervoer, alles rijd perfect op tijd.

  • Beoordeeld op: 12 maart 2015

    10
    Top.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Top.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2015

    10
    Het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het ontbijt

  • Beoordeeld op: 5 februari 2015

    8,8
    Goed hotel, lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Iets gehorig door locatie tussen uitgaansgelegenheden

    Goed hotel, lekker ontbijt

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    9,2
    Prettige sfeer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    's Nachts veel lawaai van uitgaanspubliek.

    Prettige sfeer. Priiiiima ontbijt!! Goed restaurant. Situering. Uitzicht. Hygiëne.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 38

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: