Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. lubelskie – opinie o hotelach
  4. Lublin – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Hostel Skłodowska

Hostel Skłodowska – opinie

ul. Marii Sklodowskiej-Curie 9, 20-400 Lublin, Polska

Nr 40 z 64 hoteli w mieście Lublin

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 1064 opinii o hostelu

8,5

Poszczególne oceny

  • Czystość

    8,7

  • Komfort

    8

  • Lokalizacja

    8,9

  • Udogodnienia

    7,8

  • Personel

    8,8

  • Stosunek jakości do ceny

    8,5

  • Bezpłatne WiFi

    8,3

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 4 marca 2019

    7,1
    Mało przeszkolony personel. Przynajmniej jedna Pani.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 4 noclegi

    Pokoje powinny być sprzątane a nie są w trakcie pobytu.

    Lokalizacja bardzo dobra. Hotel dosyć specyficzny ze względu na to, że znajduje się w budynku oddziału rehabilitacji. Trochę jak w szpitalu.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 10 lutego 2019

    8,3
    Bardzo miła obsługa, pokoje wygodne, i przestronne.
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z łazienką
    • 2 noclegi

    Zdarzają się usterki w pokoju jak cieknąca spłuczka, urwany uchwyt od słuchawki prysznica. Czasem gdy jest duże obłożenie w hostelu jest dosyć głośno. Przydałaby się w pokoju telewizja bo w chłodne wieczory bywa nudno.

    Bardzo miła obsługa, pokoje wygodne, i przestronne. Zawsze w pokoju dostępna kawa i herbat.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 10 lutego 2019

    10
    Polecam wszystkim.
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z łazienką
    • 4 noclegi

    Bardzo dobre położenie hostelu, blisko piechotą na Stare Miasto.Tuż obok galeria handlowa,w niej kino, jeszcze bliżej Teatr Muzyczny,Filharmonia, Centrum Spotkania Kultur. Bez posiłków w obiekcie, ale bliziutko liczne lokaliki tańsze i droższe, na każdą kieszeń.Kto chce może jeść w pokoju,czajnik,kubki,kawa,herbata na miejscu,mikrofalówka,talerze,sztućce na korytarzu.Ciepło i schludnie - jednym słowem idealnie.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 31 stycznia 2019

    9,2
    Czyste pokoje, w łazience można by się trochę przyczepić ale...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czyste pokoje, w łazience można by się trochę przyczepić ale ogólnie ok. Pokój dobrze wyposażony, cieplutko mimo mrozu, spokój, blisko do rynku, zaraz obok mała galeria

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 27 stycznia 2019

    9,2
    Mój kolejny pobyt
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jest to mój drugi pobyt w Hostelu Sklodowska. Od sierpnia 2018 trochę się zmieniło. Zepsuta klamka w drzwiach wejściowych do hostelu. Niedomyte kubki w pokoju, talerze i sztućce w części wspólnej. Upał w pomieszczeniach nie do wytrzymania (temp. na zewnątrz - 7).

    Lokalizacja. Ścisłe centrum miasta, wszędzie blisko. Czajnik w pokoju. Można pić kawę czy herbatę do woli. Można przygotować żywność liofilizowana. Prywatna łazienka. Otwierane okna, które również można rozszczelnic i przewietrzyc pomieszczenie lub obniżyć temperaturę wnętrza. Wygodne łóżka i poduszki. Cisza i spokój.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 20 stycznia 2019

    7,9
    Wynajmę tam pokój ponownie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 4 noclegi

    Hostel położony bardzo blisko centrum, w cichej i bezpiecznej okolicy. Pokój i łazienka przestronne, czajnik, kubki, kawa i herbata w pokoju, a na korytarzu inne przybory kuchenne. Troszkę może przeszkadzać jakość prysznica. Bardzo przystępna cena za taką lokalizację.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 14 stycznia 2019

    5,4
    Przynajmniej ciepło i w centrum
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Na początku fajnie czajnik nowe meble kawa herbata. Natomiast im dłużej tym gorzej poziom czystości to dramat. Mnóstwo czarnych włosów w pościeli, resztki jedzenia w umywalce. Najgorzesze to odpływ pod prysznicem po krótkim 4 min prysznic woda schodzila przez 40 min i tyle musiała czekać druga osoba by nie zalać całego pokoju w środku odpływu mnóstwo włosów fuj. Za taką cenę nie oczekuje komfortu ale na Boga tu chodzi o czystość... także nie polecam

    Przynajmniej ciepło i w centrum

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 3 stycznia 2019

    7,5
    Bardzo dobra lokalizacja obiektu -blisko centrum, Plaza,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 2 noclegi

    Minus i zaskoczenie - dziury w ścianie na wylot do drugiego pokoju po jakiejś "sanitarce".

    Bardzo dobra lokalizacja obiektu -blisko centrum, Plaza, niedaleko do starego Miasta. Cicho, spokojnie. Duży plus - w pokoju kawa, herbata i czajnik.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 23 grudnia 2018

    7,9
    Lekkie zaskoczenie, bo hostel znajduje się na terenie przychodni/szpitala, ale jest w porządku
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 1 nocleg

    W łazience znajduje się prysznic bez brodzika i niestety po kąpieli cała podłoga jest mokra. Nie ma żadnego ręcznika/chodnika na którym można stanąć. Dodatkowo na ścianie pod prysznicem było kilka obcych włosów. Poza tym czystość ok. Dla mnie nie stanowiło to problemu, ale myślę, że warto zaznaczyć, że hostel znajduje się na terenie przychodni/szpitala, więc widać, że pokoje i łazienki to przerobione pokoje szpitalne. Jeśli komuś zależy na wystroju/ atmosferze to może być trochę zdziwiony.

    Pokój był przestronny, bardzo duża szafa, czajnik, stolik z dwoma krzesłami- wyposażenie na plus. Pokój czysty. Panie na recepcji miłe i pomocne. Lokalizacja dobra- za taksówkę z dworca zapłaciłam 20zł.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 18 grudnia 2018

    7,1
    Świetna lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zarezerwowałem łóżko podwójne, a dostałem dwa małe. Jeden mały robaczek w łazience Reszta w porządku ;-)

    Świetna lokalizacja Recepcja 24/7 Miły personel Wygodne łóżka

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 15 grudnia 2018

    9,6
    - Lokalizacja
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    - jak dla mnie troche zimno bylo w pokoju, a grzejnik rozkrecilem na maksimum, moze dlatego ze dostalem pokoj przy ścianie szczytowej.

    - Lokalizacja - Pomocny personel - jak dla mnie wygodne łóżko

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 3 grudnia 2018

    7,9
    Ogólnie bardzo dobre miejsce - świetny stosunek jakości do ceny.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój dwuosobowy z łazienką
    • 2 noclegi

    No przydałby się telewizor i ręczniki. Brak brodzika przy prysznicu - jeśli nie ma brodzika, to przydałby się chociaż mop na wyposażeniu, żeby jakoś tę łazienkę ogarnąć po prysznicu. W samym pokoju było mi trochę chłodno, ale może to ja zmarzlak jestem :)

    Bardzo wygodne i duże łóżko, pokój bardzo czysty i mimo swojego "surowego" stylu w pewien sposób przytulny. I duży plus, że łazienka jest naprawdę dobrze ogrzana i można łatwo ustawić ciepłą wodę w prysznicu (wiele obiektów ma z tym problem).

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 2 grudnia 2018

    9,6
    Bardzo udany pobyt, super, polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 3 noclegi

    mozliwosc wypozyczenia zelazka, deski do prasowania, suszarki do wlosow, lodowki, naczyn, mikrofali, cieplutka woda, ladna lazienka, reczniki, wygodne lozka, posciel, cieplo w pokojach

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 29 listopada 2018

    10
    Znakomita lokalizacja hostelu, który został prawdopodobnie...
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 2 noclegi

    Znakomita lokalizacja hostelu, który został prawdopodobnie zaadoptowany z niegdysiejszego szpitala. Obiekt spełnia oczekiwania. Dobra lokalizacja pomiędzy centrum a uniwersytetami.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 26 listopada 2018

    9,2
    Doskonała relacja jakości do ceny, mogę tylko polecić!
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 3 noclegi

    Można pomyśleć o wstawieniu do pokoi jakiegoś urządzenia grającego (np. radio). Ja wiem, że wszyscy mają teraz smartfony, ale to nie to samo.

    Bardzo czysto, świetna lokalizacja (bardzo blisko do Miasteczka Akademickiego i do ścisłego Centrum Miasta, blisko również do Targów Lublin - 20 minut piechotą), bezproblemowe zakwaterowanie, dostępne w pokoju czajnik, kawa i herbata, na korytarzu lodówka i kuchenka mikrofalowa, pokoje dostosowane do potrzeb niepełnosprawnych (łazienka).

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 24 listopada 2018

    10
    Znakomita lokalizacja, miły personel, dużo haczyków i szafek.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Woda z prysznica rozchlapuje się po całej łazience.

    Znakomita lokalizacja, miły personel, dużo haczyków i szafek. Bardzo blisko centrum, kawiarnie i Uniwersytety.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 19 listopada 2018

    9,2
    Czuję się komfortowo.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 1 nocleg

    Ściany są chyba zbyt cienkie, ponieważ czasami słychać hałas innych gości, ale nie zdarza się często. Tym razem ktoś zapomniał posprzątać brudnych szklanek z pokoju, ale ogólnie nie jest to problem- zawsze można wziąć czyste, które stoją na korytarzu.

    Byłam drugi raz w hostelu na 1 noc. Hostel spełnia większość moich oczekiwań. Pokoje są przytulne, jest ciepło, do dyspozycji czajnik (kawa, herbata, cukier). Na korytarzu mikrofalówka. Wifi działa bez zarzutu. Łazienka bardzo przestronna, ciepła woda. Personel bardzo uprzejmy i kontaktowy. Lubię tam przebywać.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 16 listopada 2018

    7,9
    bardzo dobry lokalizacja, duzo miejce w pokoju, blisko CH...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 1 nocleg

    lazienka pokoj troche atmosfer szpital, syfon presnic z korek : po 2 min przesnic..juz lazienka byl bassin

    bardzo dobry lokalizacja, duzo miejce w pokoju, blisko CH Plaza, mily ludzi w recepcji

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 13 listopada 2018

    7,1
    Adekwatnie do ceny
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardziej hostel niż hotel. Niestety w czasie 5 dniowego pobytu nie był sprzątany.

    Obiekt usytuowany w centrum, przy samej filharmonii, trochę trudności w znalezieniu ( znajduje się na pietrze w centrum rehabilitacji). Pokój wyposażony podstawowo-czajnik, kubki, suszarka, ręczniki. Przestronny. adekwatnie do ceny

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 31 października 2018

    8,0
    Schludny hostel w pobliżu lubelskich uczelni
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 1 nocleg

    Tylko kawa i herbata do przygotowania samodzielnie w pokoju. Doskonałe położenie w pobliżu uczelni Lublina, czystość i spokój. Obok nowo zbudowana opera i sala koncertowa. Jedyna wada to brak miejsc parkingowych w pobliżu.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 29 października 2018

    7,5
    Jak na tę cenę, to bardzo pozytywnie. Na pewno będę wracać.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 2 noclegi

    Drzwi od pokoju są bardzo przepuszczalne dla dźwięków, więc ma się wrażenie, że wszystko, co dzieje się na korytarzu, dzieje się w pokoju. Niestety akurat trafiłam na wycieczkę "bydełka", które było bardzo głośne i wulgarne - hałasowali strasznie nawet koło 3-4 w nocy. Szkoda troszkę, że nie ma na wyposażeniu ręczników.

    Pokój skromny, ale bardzo przytulny, bardzo czysty, duży. Bardzo wygodne łóżka. Dobry stosunek jakości do ceny, miła obsługa. Do dyspozycji kawa i herbata.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 8 października 2018

    6,7
    Umiarkowany
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak brodzika pod prysznicem, brak większej izolacji od dźwięków wydobywających z korytarza oraz sąsiadujących pokojów. Obiekt, pomimo adaptacji, w dalszym ciągu przypominał zakład leczniczy, a pokoje - sale szpitalne.

    Położenie

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 2 października 2018

    8,8
    Fajny nocleg na weekend
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wiem, że to hostel, ale w tej cenie mogli dorzucić ręcznik i tv lub odbiornik radiowy w pokoju.

    Lokalizacja całkiem fajna - spacerem na starówkę w maks 10 min. Możliwość płatności kartą na miejscu. Standard jak na hostel bardzo fajny. Czysto, schludnie i świeżo. Bardzo miła i pomocna recepja

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 1 października 2018

    9,6
    Bardzo dogodna baza do poznania Lublina i najbliższych okolic.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 1 nocleg

    Pobyt w Hostel Skłodowska miał miejsce weekend, a zatem z jednej strony brak odgłosów dni roboczych, a z drugiej wzmożony ruch turystyczny. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony warunkami, które oferuje ten obiekt. Spokojnie, przytulnie, duże pomieszczenia zarówno pokój jak i łazienka. Super położenie, blisko ścisłego centrum, a jednocześnie cicho. Duża niespodzianka to kawa, herbata, cukier, kubeczki i czajnik w pokojach. Trochę słaby sygnał wi fi na II piętrze gdzie zostaliśmy zakwaterowani, a w pokoju brakowało chociaż radia, nie mówiąc już o TV, ale w erze mobilnego internetu nie był to dla nas duży mankament. Rekompensatą okazał się świetny stosunek ceny do jakości. Polecam.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 27 września 2018

    8,3
    Bardzo udany wyjazd
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z łazienką
    • 2 noclegi

    Rozmawiające o swoich licznych schorzeniach, starsze kobiety, które stały tuż pod oknami; ale to już nie wina hostelu ;)

    Oryginalność pokoju. Nigdy nie spałam w pokoju, przerobionym z sali szpitalnej. Podobał mi się również nieograniczony dostęp do sprzętów (czajnik elektryczny, sztućce, talerze i kubki) i produktów do zrobienia kawy lub herbaty. Świetna lokalizacja, blisko centrum.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 24 września 2018

    6,3
    Polecamy raczej starszym osobom w tym niepełnosprawnym.
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z łazienką
    • 2 noclegi

    Udogodnienia dla starszych osób w łazienkach, raczej dla wizytujących centrum rehabilitacji... Troszkę wrażenie jak z pobytu w ośrodku leczenia niż hostelu.

    Śniadanie w lokalu nieopodal 'cafe Mari' było jednym z lepszych jakie w życiu jedliśmy. Blisko opery i Krakowskiego Przedmieścia. Miła obsługa.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 23 września 2018

    9,2
    wi fi bylo dosc slabe.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 2 noclegi

    wi fi bylo dosc slabe. w pokoju brakowalo chociaz radia, nie mowiac juz o TV. Trudno to tylko hostel chociaz pokoje zaaranzowane sa jak przecietny hotel.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 21 września 2018

    8,3
    Polecam, I highly recommend, вы нашли отличное место!
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 3 noclegi

    Wieczorem Internet czasami źle chodził

    Я много раз был в Люблине, каждый раз искал новые решения, если мы говорим о отелях. Уверен, что теперь я нашел место, в котором совершенно точно забронирую комнату, когда снова отправлюсь в Люблин. Biorąc pod uwagę lokalizację, koszt i warunki w pokoju, śmiało stwierdzam, że jak znowu będę w Lublinie, to pewnie zarezerwuję pokój w hostelu "Skłodowska". Uczestniczyłem w konferencji naukowej i pracowniczka mojego instytutu poleciła ten obiekt. Czysty, przytulny, dobrze umeblowany pokój, wyposażona łazienka. Czajnik, herbata i kawa rozpuszczalna w pokoju sprawiły wiele radości. Niestety, obiekt nie oferuje śniadań, ale rzut beretem do małego sklepiku, w którym można znaleźć jedzenia. Z czystym sumieniem polecam. Lublin is a fantastic Polish place which I have to visit pretty often. I tried different options if we talk about hotels in this town. Finally, I have found a place where I will definitely stay next time I am in Lublin. This time I participated in a scientific conference, and a colleague recommended me this hostel. Perfect location, low price, clean and cozy room, well-equipped bathroom, fresh air if you open a window. Unfortunately, walls are not soundproof, so you can hear how your neighbor coughs or sneezes. This hostel does not offer breakfast, but there is an electrical cattle, tea, sugar and instant coffee in a room. You can also go to a small shop which is just two steps from the hostel. Here you can buy different things to please your stomach.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 21 września 2018

    7,9
    Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni.
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 10 noclegów

    W Hostelu nie wymaga się codziennego odwiedzania pokoju przez panią sprzątającą, ale raz na tydzień byłoby super, gdyby opróżniono kosz i odświeżono pokój. Byliśmy 10 dni. Przydałby się też chociaż dwa wieszaki w szafie. Był tylko jeden. No i byłoby już całkiem super, gdyby oprócz ogólnodostępnej kuchenki mikrofalowej była jeszcze ogólnodostępna lodówka. W sumie to nie są wielkie sprawy i przy krótkim pobycie pewnie w ogóle nie mają znaczenia, ale już przy dłuższym bardzo podniosłyby komfort.

    Hostel bardzo dobrze usytuowany, duża łazienka, pokój wygodny, Cena odpowiednia do standardu.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 16 września 2018

    3,8
    szpitalny klimat, nie polecam
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 1 nocleg

    Fatalne szpitalne oświetlenie (jarzeniówka), wąskie łóżka, wylewający się prysznic, w łazience znalazłam pluskwę (choć całość sprawiała czyste wrażenie). czułam się jak w szpitalu, a nie hostelu. czajnik miał za krótki kabel do kontakty - ciężko było zagotować wodę. te wszystkie rzeczy sprawiały, że pobyt nie był przyjemny. nie polecam - chyba, że ktoś lubi szpitalne klimaty. nie mam pojęcia, jak się temu hostelowi udało uzbierać tak wys ocenę - to niepojęte.

    nic

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 15 września 2018

    7,9
    Duża szafa, przy dłuższym pobycie można rozpakować walizkę i...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hałas za oknem spowodowany ruchem samochodów. Kuchnia ograniczona do półki na korytarzu z naczyniami i mikrofalówką.

    Duża szafa, przy dłuższym pobycie można rozpakować walizkę i poczuć się nieco swobodniej.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 11 września 2018

    8,8
    Jeśli nie boicie się szpitali, to polecam:)
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z łazienką
    • 2 noclegi

    Brak informacji, że hostel mieści się w placówce NFZ, co może tez ma swój urok, ale masz wrażenie, że mieszkasz w szpitalu. W budynku jest prowadzona rehabilitacja, więc jeśli wybierasz się tam w tym celu to świetnie, a jeśli nie, to cóż.. Szkoda, że recepcjonistki nie były przebrane za pielęgniarki, bo przynajmniej byłoby zabawnie.

    Dobra lokalizacja, blisko dobra kawiarnia, restauracja i opera. względnie cicho za oknem w nocy. całodobowa recepcja i winda.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 10 września 2018

    9,2
    Bardzo fajna lokalizacja, ciekawy pomysł na zrobienie hotelu...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo duży problem z zaparkowaniem w pobliżu hotelu. Wciąż zalana łazienka i brak ręczników.

    Bardzo fajna lokalizacja, ciekawy pomysł na zrobienie hotelu w szpitalu, pokoje czyste i zadbane. Znajdowało się w nich wszystko co trzeba (za wyjątkiem wieszaków). Miłe Panie z recepcji, ogólnie całość bardzo zadbana.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 9 września 2018

    8,8
    Wygodny na krótki pobyt.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 6 noclegów

    Problem z parkowaniem (procz weekendów trzeba płacić w parkomacie).

    Wszystko ok. Trochę jak w przychodni, ale duże przestronne i dobrze wyposażone pokoje. Udogodnienia świetne.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 6 września 2018

    7,9
    pokó(2x) wygodny, przestronny, wygodne łózka i przestronna...
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z łazienką
    • 3 noclegi

    brak najmniejszego wzgląd i poszanowania dla osób palących, brak jakiegokolwiek miejsca do palenia...rygor w tym wzgledzie bez najmniejszego szacunku dla człowieka, aby zapalic należy wychodzić przed obiekt, ten dogmatyzm i brak poszanowania dla ludzkiej natury nie do przyjęcia

    pokó(2x) wygodny, przestronny, wygodne łózka i przestronna łazienka

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 1 września 2018

    4,2
    Lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zdjęcia i opis nie przedstawiają stanu faktycznego, szpital przekształcony w hotel. Brudna podłoga, przez brak odpowiednich odpływów po jednym prysznicu cała łazienka była zalana wodą.

    Lokalizacja

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 27 sierpnia 2018

    9,6
    Dobra jakość w rozsądnej cenie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Minusem jest brak parkingu obiektu, można parkować na miejscach ogólnodostępnych - uwaga - strefa parkowania od 8:00 do 17:00 pon-pt - trzeba pamiętać by wykupić bilet „do przodu” by nie zrywać się rano ...

    Dobra jakość w rozsądnej cenie, pokój z łazienką, miła obsługa , czysto

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 22 sierpnia 2018

    10
    Jesteśmy bardzo zadowoleni, wrócimy i polecamy znajomym.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Konstrukcja strefy prysznicowej jest utrudnieniem, z uwagi na lecąca wodę na cała łazienkę, do czasu zmian , bardzo wskazane byłoby umieszczenie w pokojach mopa lub innej gumowej szczotki pozwalającej zgarnąć wodę spowrotem do ścieku prysznicowego.

    Bardzo miłe zaskoczenie, białe pościele. Pokój czysty, na wyposażeniu czajnik , kubki , kawa herbata, na korytarzu talerze , sztućce , mikrofalówka.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 22 sierpnia 2018

    8,3
    Świetna lokalizacja - ścisłe centrum, bezproblemowe...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 1 nocleg

    Świetna lokalizacja - ścisłe centrum, bezproblemowe zaparkowanie samochodu (koszt 15zł za cały dzień). Do polecenia na weekendowe zwiedzanie Lublina i okolic.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 20 sierpnia 2018

    7,5
    Hostel bardzo w porządku, zarówno na krótsze jak i dłuższe wypady.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 1 nocleg

    Brak telewizora w pokoju.

    Hostel w spokojnej dzielnicy, 10 minut pieszo do Starego Miasta. W pokoju wygodne łóżko, duża łazienka. Na wyposażeniu czajnik, herbata, kawa i cukier.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 20 sierpnia 2018

    10
    Zaskoczenie
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Po raz pietwszy nocowałam w hostelu. Jestem zaskoczona jakością usług. Czysto. Super wygodne łóżka. Prywatna łazienka dostosowana do potrzeb osób niepełnosprawnych. Czajnik elektryczny, kawa, herbata, kubeczki , łyżeczki w pokoju. Parking miejski płatny jak na razie w dni poszednie 15 zł za dobę. Może być problem ze znalezieniem wolnego miejsca parkingowego w roku akademickim.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 20 sierpnia 2018

    6,3
    Chyba największą zaletą danego hostelu jest jego lokalizacja...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z łazienką
    • 4 noclegi

    Zaskoczoy byłem że nie było w pokoju żadnego ręcznika! Łażienka niezbyt farna z tego względu, że jak nie staraj się, a cały czas tam mokra podłoga, ponieważ łażienka jest przeznaczona dla inwalidów. A opróć tego niema żadnej pólki ani nic, a główkę prysznicz tylko w ręce trzymaj kiedy się myjesz! Wifi w całe nie ma!!!!! Bardzo głośno od leżącej obok ulicy!!!!

    Chyba największą zaletą danego hostelu jest jego lokalizacja, bo naprawde jest świetna. Opróć lokalizacji to chyba kolejną zaletą będzie możliwość przygotowania kawy lub herbaty w pokoju, poniewarz jest czajnik.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 19 sierpnia 2018

    9,6
    Bardzo dobra lokalizacja, hostel właściwie jak hotel.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 1 nocleg

    Jedyny minus to prysznic w łazience - na plus, że jest przystosowany dla osób niepełnosprawnych ale niestety podczas kąpieli woda zalewa łazienkę. Na szczęście zawsze można poprosić o sprzątnięcie powodzi łazienkowej, co też robiliśmy i nie było z tym absolutnie żadnego problemu.

    Bardzo dobra lokalizacja, hostel właściwie jak hotel. W pokoju czajnik elektryczny, dostępna również herbata, kawa oraz cukier. Niczego nie brakowało. Świetnie działający internet. Bardzo miła obsługa hostelu. Świetny stosunek ceny do jakości. Polecam i przy okazji pobytu w Lublinie na pewno powrócę.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 18 sierpnia 2018

    8,3
    Wygodne łóżka, dostępna kawa, herbata - miła niespodzianka.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój dwuosobowy z łazienką
    • 3 noclegi

    Pokoje umieszczone na piętrach, tylko na jednym ogólnodostępna mikrofalówka itp W pokojach od ulicy przy otwartym oknie bardzo głośno, Z parkingiem bywa różnie.

    Wygodne łóżka, dostępna kawa, herbata - miła niespodzianka. Piękny park, opera, knajpki wieczorny spacer po okolicy sama przyjemność. Weekendowe parkowanie na terenie parkingu strzeżonego 10 zł/doba

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 14 sierpnia 2018

    9,2
    Super
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Łazienka - jak korzysta się z prysznica woda utrzymuje się długo na podłodze, co zmniejsza komfort

    Cena, czystość pokoju, bardzo przyjazny i pomocny personel

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 12 sierpnia 2018

    8,3
    Dobry pokój za dobrą cenę.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 1 nocleg

    Wrażenie pokoju psują nieco zaślepki rur wodnych (pewnie pozostałość po umywalce) i wystający kabel antenowy.

    Miła obsługa. Mimo problemów z płatnością (te były z mojej winy, nie mam tu pretensji do hostelu) wszystko udało się rozwiązać. Dogodna lokalizacja, niedaleko starówki i dworca kolejowego. Hostel mieści się w budynku centrum rehabilitacji, ale wszystko dobrze oznaczone, nie da się nie trafić ;)

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 9 sierpnia 2018

    8,8
    Wyjazd zaliczam jako udany
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój dwuosobowy z łazienką
    • 6 noclegów

    Drobne nieudogodnienie to parkowanie na płatnym miejskim parkingu przy ulicy, co oznacza, że nie zawsze było wolne miejsce przy samym hotelu i trzeba było zaparkować trochę dalej lub w innej uliczce. (jest o tym info w opisie hotelu)

    Świetna lokalizacja, blisko centrum, ogrodu i starego miasta. Galeria handlowa niemal po drugiej stronie ulicy. Sporo knajpek, kawiarni i sklepów w okolicy. Pokój i łazienka czyste. Nowe, czyste szafki w pokoju.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 9 sierpnia 2018

    9,2
    W pokoju oprócz wygodnych łozek,obszernej szafy,dostępny byl...
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 13 noclegów

    W pokoju oprócz wygodnych łozek,obszernej szafy,dostępny byl tez maly czajnik,kubki,herbata i nawet kawa---nie spodziewalam sie takiej miłej niespodzianki :) Lazienka i toaleta przy pokoju. Okolica hostelu ciekawa,niedaleko park oraz super ciekawy ,5 piętrowy Dom Kultury z operą i filharmonią...... z ogrodami i ulami na dachu. ;

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 9 sierpnia 2018

    5,8
    Rozczarowanie brakiem udogodnień i niemiłą komunikacją z obsługą.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 2 noclegi

    Brak pomieszczenia socjalnego - brak wspólnej kuchni z lodówką czy świetlicy. Woda z prysznica rozlewająca się po całej łazience. Brak jakiejkolwiek, choćby najmniejszej półeczki lub wieszaka w łazience. Brak lampki na szafce przy łóżku. W pokoju zwisał ze ściany niezabezpieczony kabel. W pokoju oświetlenie z długiej świetlówki, jak w szpitalu. W pokoju dwuosobowym wciśnięte trzecie łóżko, które ograniczało do minimum możliwość przemieszczania się po pokoju. Wcześniej odmówiono wynajmu nam dwóch pokoi dla 5 osób, bo teoretycznie są tylko 1 i 2 osobowe, co jest niezgodne z prawdą. Są dwie suszarki do włosów, jedna deska do prasowania i jedno żelazko w na wszystkich mieszkańców do wypożyczenia w recepcji.

    Pokój bardzo czysty i biała pościel. Lokalizacja blisko centrum. Łazienki mają udogodnienia dla niepełnosprawnych.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 5 sierpnia 2018

    8,3
    Jezeli będę w okolicy na pewno skorzystam jeszcze raz z usług tego obiektu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy z łazienką
    • 1 nocleg

    Moim zdaniem zbyt mało miejsc parkingowych w bezpośredniej okolicy Hostelu.

    Przyjemne miejsce na nocleg, czysto w obiekcie, cicha okolica, miła Pani w recepcji, czajnik do dyspozycji gości (również kawa i herbata)

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 5 sierpnia 2018

    8,3
    Oprócz pajęczyn było czysto;
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z łazienką
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cienkie ściany, słychać było jak pan w pokoju obok chrapał; brak uchwytów pod prysznicem i brodzika; widać że pokoje przerobione ze szpitala/przychodni, mimo wszystko starają się zachować komfort; nie do końca posprzątane (pajęczyny w pokoju)

    Oprócz pajęczyn było czysto; kawa, herbata i cukier oraz czajnik w pokoju; ogólnie do polecenia, jako hostel spełnił swoje zadanie

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 1 sierpnia 2018

    9,2
    Gorąco polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Woda wylewa się na łazienkę podczas brania prysznica.

    Czyste pokoje, wygodne łóżka, blisko centrum a jednocześnie spokojna okolica, miła, pomocna obsługa, wygodne łóżka, duża szafa i wiele półek.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 30 lipca 2018

    7,9
    Hostel Skłodowska to świetny wybór dla osób które nie chcą przepłacać a lubią dobre warunki noclegu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z łazienką
    • 2 noclegi

    Uważam, że hostel mógłby wydzielić jedno pomieszczenie w którym byłby dostęp do naczyń, kuchenki mikrofalowej itp. Umieszczenie sprzętów na korytarzu jest złym pomysłem. / I believe that the hostel could separate one room in which there would be access to dishes, a microwave oven, etc. Placing equipment in the corridor is a bad idea.

    Hostel Skłodowska, spełnił nasze oczekiwania w 100%, po pierwsze jak na hostel był obiektem bardzo czystym. Pokój oraz łazienka były dobrze wyposażone, łózka były wygodne. Dostęp do kawy herbaty czajnika, talerzy oraz sztućcy ułatwił przygotowanie posiłku. / Hostel Skłodowska, met our expectations in 100%, first of all, as the hostel was a very clean facility. The room and bathroom were well-equipped, the beds were comfortable. Access to coffee and tea, plates and cutlery made it easier to prepare a meal.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 30 lipca 2018

    6,7
    Nikt nie napisał o tym ,że piętro niżej jest przychodnia i...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 1 nocleg

    Nikt nie napisał o tym ,że piętro niżej jest przychodnia i zakład rehabilitacji, a pokoje to przerobione sale szpitalne. W łazienkach nie ma suszarki, ręcznikow, a po pierwszym prysznicu wszystko dookoła plywa:)

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 19 lipca 2018

    6,7
    Cena nie jest adekwatna.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój dwuosobowy, w którym znajdowało się trzecie łóżko, spowodowało ograniczenie miejsca. Brak uchwytu na słuchawkę w łazience... jednak za taką cenę to powinno być obowiązkiem... kurz na szafkach i łóżku. Parking jest mitem, w tygodniu nie można stawiać tam samochodu wiec trzeba było poszukać miejsca parkingowe zdecydowanie dalej. Bardzo słabe wifi. Dodatkowo rano hałas spowodowany ludźmi, którzy przybywają do ośrodka (mieści sie tam centrum rehabilitacji).

    Lokalizacja świetna, blisko uczelni co dla mnie było priorytetem.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 18 lipca 2018

    9,6
    Doskonała lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy z łazienką
    • 2 noclegi

    Możliwość wejścia/wyjścia do/z budynku bezproblemowo przez całą dobę. W pokoju kawa, herbata, cukier i czajnik. Za budynkiem niewielki parking w cenie 10 zł/doba (w weekend pusty).

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 13 lipca 2018

    7,1
    Materac był okropny - straszliwie miękki.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z łazienką
    • 2 noclegi

    Materac był okropny - straszliwie miękki. Warto, żeby w pokojach były (duże) ręczniki. Rozwiązanie z prysznicem też dość lipne - jeśli ma być bez kabiny to niech chociaż zasłonka sięga do podłogi...

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 9 lipca 2018

    7,9
    swietnie spedzony czas jak zwykle w Lublinie!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 3 noclegi

    prysznic podlogowy bez brodzika przez co bylo mokro w lazience

    bardzo wygodne lozka, cisza, dobra lokalizacja, kawa (dobrej jakosci), herbata i cukier na wyposażniu, talerze, kubki i sztucce oraz kuchenka mikrofalowa na korytarzu, bezproblemowe wejscie do obiektu przez cala dobe

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 5 lipca 2018

    10
    Lubie tam bywac, gdy jestem w Lublinie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z łazienką
    • 2 noclegi

    Czystosc, komfortowe lozka, porzadek, zero problemu z rezerwacja i platnoscia, MOzna bez zadnych dodatkowych procedur wchodzic czy wychodzic z hostelu- nie ma restrycji, nie trzeba pokazywac dokumentow itp...

    Doskonala, atrakcyjna lokalizacja- blisko komunikacji, szybki dojazd ze stacji PKP. Bliskoa piekny deptak Krakowskie przedmiescie, Opera, sklepy, Stare MIasto, puby, restauracje. Ogromny komfort i swoboda. Qygodne lozka, jest tam zacisznie, mimo, ze blisko centrum.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 4 lipca 2018

    5,8
    Łózka bardzo wąskie, Klimat typowo szpitalny ze skrzypiącymi...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 3 noclegi

    Łózka bardzo wąskie, Klimat typowo szpitalny ze skrzypiącymi drzwiami akurat w moim pokoju, czystość też mogłaby być lepsza, brak kontroli osób poruszających sie po terenie hotelu/motelu. Można znależć ciekawsze propozycje.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 2 lipca 2018

    10
    SUPER!!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 2 noclegi

    Fajnie by było, jak by były jeszcze miejsca parkingowe. No ale nie można mieć wszystkiego;)

    Hostel położony w super miejscu, wszędzie blisko. Bardzo uprzejmy personel. Zachwyciła mnie czystość w pokoju;) Niesamowite, że może być tak posprzątane. Bardzo dużym zaskoczeniem było, że można sobie w pokoju zrobić kawę lub herbatę w ,, końciku " kuchennym. Na dole budynku i na górze znajdują się gabinety rehabilitacyjne, które wcale nie przeszkadzają w wypoczynku. Nie ma się do czego przyczepić. bardzo przytulnie. Gorąco polecam i na pewno tam wrócę.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 1 lipca 2018

    7,5
    Bardzo ładny hostel.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 2 noclegi

    Bardzo ładny hostel. W korytarzu kącik kuchenny. W pokoju kawa, herbata, cukier czy czajnik. Dostęp do naczyń i mikrofali. Bardo czysto. Duży pokój. Przemiła obsługa. Świetna lokalizacja. Cisza, spokój.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 26 czerwca 2018

    9,6
    Pobyt w hostelu uważam za udany, pomijając kilka drobnych niuansów.
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z łazienką
    • 2 noclegi

    Dostaliśmy pokój z tyłu budynku. Z racji że jest lato okno musiało być otwarte. A za oknem stoi jakaś bucząca maszyna, która pracowała przez całą noc. Ciężko było zasnąć. Prysznic to tylko wydzielona część łazienki zakrywana zasłoną. Podczas mycia się woda zalewa całą łazienkę. Brakuje telewizora w pokoju.

    Bardzo dobrym atutem jest lokalizacja. Łóżko wygodne, czajnik, kawa, herbata, cukier znajdują się w pokoju, ale również na korytarzu tak jak opisywali.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 23 czerwca 2018

    9,2
    Polecam
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo słabo wyciszone pokoje. Słychać zarówno wszystko co się dzieje na korytarzu, w sąsiadujących pokojach jak i na zewnątrz

    Duże pokoje, bardzo czysto, miła pomocna obsługa, czajnik i kawa w pokojach, suszarka i ręcznik dostępne w recepcji, świetna lokalizacja

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 19 czerwca 2018

    7,9
    W dobre miejsca wraca się.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 1 nocleg

    Wszystko było OK , może jakbym był dłużej to do czegoś bym się mógł przyczepić , ale tak trzymajcie , cętnie tutaj wrócę i polecę innym.

    Zaskoczeniem dla mnie było, że kawa i herbata była do dyspozycji gości.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 3 czerwca 2018

    9,5
    Usytuowanie hostelu w świetnym miejscu,czysto,miejsce godne polecenia
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak radia w pokoju. Mankamentem w łazience jest zbyt krótka zasłona prysznicowa,przez co po kąpieli jest totalna powódź w łazience.

    Hostel właściwie jak hotel, jedyny brak to radio w pokoju.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 31 maja 2018

    7,9
    Pokój zgodny z opisem na stronie - można śmiało polecić.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 2 noclegi

    Dla mnie pewną niedogodnością na pewno jest brak parkingu. No i pewnie telewizor byłby dodatkowym atutem. No i prysznic w łazience - z jednej strony super, że dostosowany do osób niepełnosprawnych, ale z drugiej osobiście dziwnie się czuję, jak nie ma żadnego "progu" dla lecącej wody. No i przydałyby się ręczniki na stałym wyposażeniu pokoju.

    Na pewno bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Pokój całkiem duży, ale przytulny. Dla mnie ważna była obecność stoliczka i krzeseł, na których można się rozłożyć z laptopem. Do tego duże okno i drzwi balkonowe. Łazienka duża i czysta. Personel na recepcji miły i pomocny. Spokojnie mogę polecić ten hostel.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 28 maja 2018

    7,9
    Weekend w Lublinie
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 2 noclegi

    Bardzo małe ręczniki, brak jakiegokolwiek kosmetyku oprócz mydła do rąk. Bardzo wąskie łóżko (ale wygodne!). Od rana dość głośno, mimo weekendu - budynek jest zarazem czymś w rodzaju ośrodka rehabilitacji ZUS, więc dużo starszych osób kręci się po korytarzu i dość głośno rozmawia od świtu...

    Bezpiecznie. Czysto. W pobliżu park Saski i centrum handlowe, blisko również do kampusu uniwersyteckiego. Uprzejmy personel. Bardzo dobra kawiarnia minutę drogi od hostelu! Łatwo zaparkować, dużo sklepików dookoła.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 20 maja 2018

    6,3
    Czysto, ale bardzo surowo, nieprzytulnie, szpitalnie.
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z łazienką
    • 1 nocleg

    Czysto, ale bardzo surowo, nieprzytulnie, szpitalnie. Brak telewizora co w dzisiejszych czasach jest dla mnie standardem i nie zwróciłam uwagi w opisie czy takowy jest.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 19 maja 2018

    5,0
    Zły stosunek jakości do ceny
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 1 nocleg

    Obiekt mieści się w działającym szpitalu. Zaadaptowano dawne pokoje szpitalne a na korytarzu mija się pacjentów. Pomijając ten szczegół, hostel jest źle oznaczony, pod wskazanym numerem kierując się wzdłuż ulicy znajduje się zwyczajna klatka schodowa w bloku. Trzeba wpaść nie tylko na to, że należy udać się kilometr dalej i jeszcze być na tyle kreatywnym by szukać swojego pokoju w szpitalu. Stanowczo nie polecam - oferta jest nieuczciwa, nigdzie nie ma zamieszczonych tych informacji a po drugiej stronie ulicy w niewiele wyższej cenie można zabookować pokój w hotelu Mercury bez podobnych atrakcji.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 17 maja 2018

    7,9
    Wygodne łóżka.
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 1 nocleg

    Stosunek jakości do ceny nie powala.

    Wygodne łóżka. Ładny pokój. Czajnik, kawa i herbata w pokoju. Kącik gastronomiczny z mikrofalówką na korytarzu.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 17 maja 2018

    5,4
    Ogólnie Ok.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wystający ze ściany kabel, ślady po ramkach ze zdjęciami, pojedyncze włosy na pościeli, nieumyta podłoga i brudna słuchawka prysznicowa.

    Czajnik w pokoju. Możliwość otwierania okien. Bardzo ładna narzuta i wygodne łóżko. Lustra w pokoju i w łazience. Jasne oświetlenie. Brak TV.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 15 maja 2018

    7,1
    Ekonomiczny nocleg
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 1 nocleg

    - szpitalny wystrój (zarówno w pokoju jak i w łazience)

    - lokalizacja (7 min do starówki) - dobry stosunek ceny do jakości - czysto - czajnik + kawa + herbata w pokoju

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 6 maja 2018

    8,8
    Przyjemny pobyt - polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 2 noclegi

    Prosimy o zamontowanie półki na mydło / szampon pod prysznicem oraz dłuższej kotary , aż do ziemi

    Miła obsługa bardzo dobra lokalizacja, herbata i kawa do dyspozycji

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 5 maja 2018

    7,9
    Osobliwy klimat - pokoje są na dwóch piętrach budynku...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 1 nocleg

    Do starego miasta trochę daleko. Słaby internet, na II piętrze nie mieliśmy zasięgu.

    Osobliwy klimat - pokoje są na dwóch piętrach budynku przychodni/szpitala wojskowego, dlatego można mieć wrażenie, że jest się właśnie w szpitalu, ale to na plus, polecam przekonać się osobiście, o co chodzi. Pokoje szpitalne, duże, przestronne, tak samo toalety z pokojach. Łóżka wygodne, w pokojach czysto, schludnie i cicho. Wejście do budynku przez 24h. Recepcja również całą dobę. W hotelu jest winda. W pokoju czajnik, szklanki.

    Pobyt: Maj 2018

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!