Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. pomorskie – opinie o hotelach
  4. Gdańsk – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Q Hotel Grand Cru Gdańsk

Q Hotel Grand Cru Gdańsk – opinie 4-gwiazdkowy

ul. Rycerska 11-12, 80-882 Gdańsk, Polska

Nr 36 z 122 hoteli w mieście Gdańsk

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 1015 opinii o hotelu

8,9

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,2

  • Komfort

    8,9

  • Lokalizacja

    9,3

  • Udogodnienia

    8,6

  • Personel

    8,8

  • Stosunek jakości do ceny

    8,5

  • Bezpłatne WiFi

    8,2

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 19 Lipiec 2019

    7,1
    Lokalizacja i czystość to główne atuty tego hotelu
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Może umywalka ciut za mała- trudno było umyć twarz (o golących się facetach nawet aż boję się myśleć). Brakowało mi światła i lusterka do zrobienia makijażu. Największym minusem jest jednak brak uczciwości wobec klienta. Hotel deklaruje w swojej ofercie dostępność miejsc parkingowych. Na miejscu dowiedziałam się od obsługi, że jest ich aż 7! Tylko przez przypadek (bo zapytałam) dowiedziałam się, że stojąc na ulicy muszę uiścić opłatę parkingową. Parkomatu w pobliżu nie znalazłam, znaku o tym, że ta ulica to strefa parkowania płatnego też nie, więc nie zapłaciłam. Stałam tak tylko 3 godziny i może tylko dlatego nie znalazłam żadnego upomnienia za szybą. Takie rzeczy powinno się jasno klientom i potencjalnym klientom zaznaczać w ofercie.

    Ogólne wrażenia pozytywne. Hotel czysty, ładnie urządzony (ok- rzecz gustu). Nasz pokój był w miarę przestronny, jak na warunki hotelowe. Okna duże z widokiem na zagospodarowany dach- przepięknie obsadzony. Pokój generalnie czysty. Łazienka duża i choć z otwartą kabiną to nie było problemów z wodą lejącą się po całej podłodze.

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 11 Lipiec 2019

    7,5
    Lokalizacja, bliskość centrum i ogólny klimat hotelu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    wielokrotnie nocowalam w tym hotelu, dwukrotnie (w tym właśnie ten pobyt) koszt za 1 noc przekroczył 400zl. nigdy nie otrzymałam tak małego pokoju, który był karykatura wcześniejszych pokoi. "powitalny drink" to kawa, herbata, piwo bądź wino.

    Lokalizacja, bliskość centrum i ogólny klimat hotelu.

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 24 Czerwiec 2019

    9,2
    Świetny hotel blisko starówki
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Świetny hotel w bardzo dogodnej lokalizacji, kilka minut spacerem od starówki. Czysto, wyjątkowo smaczne i urozmaicone śniadanie. Bywam tam dość często podczas podróży służbowych i niezmiennie trzymają poziom. Dobry stosunek ceny do jakości.

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 20 Czerwiec 2019

    5,0
    Pobyt znośny. Brak klimatyzacji w 30 stopniowym upale to dramat w 4 gwiazdkowym hotelu..
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Klimatyzacja ciągle szwankuje, nie dało się spać. Nie dało się odzyskać pieniędzy. Rekompensata śniadanie słabo mnie pocieszyła. Śniadanie wydaje się fajne, ale jak zapytałam to wszystko gotowce z marketu ładnie zaserwowane. Np. Ciasto z marketu, gofry z marketu podgrzane.

    Ładny przestronny pokój, fajna lokalizacja

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 17 Czerwiec 2019

    8,3
    wszystko dobrze do momentu organizowanych imprez
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy
    • 8 noclegów

    łazienka z wyglądu bardzo nowoczesna lecz mało funkcjonalna: za mała umywalka,dystans od umywalki do lustra tak duży,że trudno mężczyźnie się dobrze ogolić czemu nie sprzyja też górne oświetlenie,pod prysznicem brak miejsca na położenie własnych kosmetyków,nie każdy może korzystać z hotelowych w sobotę w restauracji na dole odbywało się przyjęcie ślubne-fakt ,że trwało tylko do godziny 24-tej lecz hałas muzyki i głośne rozmowy docierały aż na drugie piętro,oczywiście można było to przetrzymać ale za te pieniądze za wynajem pokoju nie widzę powodu dlaczego nie mielibyśmy mieć zagwarantowanego spokoju

    śniadania wyśmienite,lokalizacja również

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 2 Czerwiec 2019

    7,1
    Dobre miejsce do odpoczynku i baza wypadowa do zwiedzania
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Niestety otrzymaliśmy pokój na poddaszu bez żadnych widoków gdzie non stop uderzałem się w głowę. Łóżka trochę za twarde jak na mój gust.

    Hotel położony blisko gdańskich atrakcji, łatwo trafić, można zaparkować. Okolica spokojna. Śniadania dobre, nawet bardzo dobre, dobra kawa. W hotelu cicho i spokojnie. Wielkość pokoju dobra, ale minusy poniżej.

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 31 Maj 2019

    7,9
    Ładny, komfortowy hotel z bardzo dobrą lokalizacją w centrum...
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg

    Zbyt małe okna w pokoju i kłopotliwe ich otwieranie. Prysznic w łazience tak skonstruowany, że przy kąpieli woda zalewała całą łazienkę

    Ładny, komfortowy hotel z bardzo dobrą lokalizacją w centrum Starego Miasta. Bardzo dobre śniadania. Przy wszystkich zaletach tego hotelu bez wątpienia cena pokoi jest zbyt wygórowana. Gdyby to nie firma płaciła za mój pobyt to sama nie wydałabym prawie 600 zł za 1 nocleg.

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 11 Maj 2019

    10
    Świetna lokalizacja, komfortowe pokoje, miły i pomocny personel, polecam !
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi

    Rewelacyjnie położony, w ścisłym centrum, a jednak lekko na uboczu, blisko (3 min) do Muzeum II Wojny Światowej i (10 min) do Muzeum Solidarności- koniecznie trzeba zwiedzić ! Cichy, komfortowy i czysty pokój, personel pomocny, serwis sprzątający dyskretny i uśmiechnięty, dawno mnie nie zaskoczył tak pozytywnie żaden hotel w Polsce - na pewno godny polecenia !

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 5 Maj 2019

    9,6
    Architektuta wnętrz.
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Tylko dość wysoka cena !

    Architektuta wnętrz. Czystość. Intymność - cisza. Spełnienia potrzeb klienta. Wysłanie na adres domowy zostawionej bluzki. Dziękuję!

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 1 Maj 2019

    7,9
    Hotel fajnie urządzony, nowocześnie ale z wykorzystaniem...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Kompletny brak wyciszenia pokoju... Słychać wszystko co dzieje się za ścianą (nawet rozmowy) i na korytarzu. Mieliśmy pokój przy drzwiach na korytarz... Niestety przez cały wieczór słyszeliśmy jak drzwi się otwierają i trzaskają. W restauracji tylko jedno siedzenie do karmienia dzieci. W pokoju mało miejsca do przechowywania.

    Hotel fajnie urządzony, nowocześnie ale z wykorzystaniem starych elementów architektury. W hotelu i w pokojach czysto i przyjemnie . Na dodatkowe życzenie w pokoju czekało na nas łóżeczko dla dziecka :) Bardzo dobre śniadania, duży wybór każdy znajdzie coś dla siebie :)

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 28 Kwiecień 2019

    10
    Wszystko super, lokalizacja, pokój, śniadanie, personel.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dostęp do okna. Rezerwowałam przez Booking i przykra sprawa dwukrotnie ściągnięto mi płatność. Zarówno Booking i hotel pobrał płatność.

    Wszystko super, lokalizacja, pokój, śniadanie, personel. Polecam rezerwację przez sam hotel,.

    Pobyt: Kwiecień 2019

  • Ocena dodana: 20 Kwiecień 2019

    8,8
    Polecam ten hotel.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Polecam ten hotel. Jedyne uwagi to malutkie okienka i mała umywalka. Poza tym bardzo czysto, elegancko, duży pokój. Na miejscu dostępny parking dla gości.

    Pobyt: Kwiecień 2019

  • Ocena dodana: 8 Kwiecień 2019

    7,9
    udany
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi

    Brak akcesoriów toaletowych (balsam , odżywka, szampon (zapach płynu uniwersalnego ....), brak urządzenia do czyszczenia butów mało światła dziennego w pokoju głośne dyskusje w kuchni słyszane na sali restauracyjnej

    Lokalizacja, wystrój pokoju

    Pobyt: Kwiecień 2019

  • Ocena dodana: 4 Kwiecień 2019

    8,8
    Pyszne sniadania, bardzo urozmaicony wybór.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    pokoik za mały. drzwi szklane do łazienki mało praktyczne ponieważ osoba korzystająca w nocy z toalety za każdym razem budziła druga osobę. po wzięciu prysznica cała łazienka była w wodzie.

    Pyszne sniadania, bardzo urozmaicony wybór.

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 25 Marzec 2019

    8,8
    Wygodne łóżka, fajny wystrój, super lokalizacja (jechałyśmy...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Moja córkę ugryzł pająk;) Polecam uważne sprawdzanie łóżeczka dziecięcego. Ale mógł byc to rozwiniez czysty przypadek, także no big deal.

    Wygodne łóżka, fajny wystrój, super lokalizacja (jechałyśmy na lotnisko rano, 35zl uberem, około 20min jazdy). super jedzenie w restauracji hotelowej łącznie z menu dziecięcym (dobry wybór, przystępne ceny, duuuuze porcje, również z menu dziecięcego, świeżo i smacznie, bardzo miła obsługa).

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 21 Marzec 2019

    10
    Duży pokój, wygodne, wysokie łóżko, biurko z odpowiednią ...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi

    brak uwag.

    Duży pokój, wygodne, wysokie łóżko, biurko z odpowiednią przestrzenią do pracy. Deska do prasowania w pokoju. Mini barek. LOKALIZACJA - Rewelacja!!!. w pobliżu Muzeum II WŚ, Stare Miasto a jednocześnie cisza i spokój. Dobre śniadanie z dużym wyborem dań na ciepło, nie ograniczające się do jajecznicy i parówek.

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 20 Marzec 2019

    8,8
    Bardzo smaczne, urozmaicone śniadanie, świetna kawa.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Nie polecam restauracji na obiad/kolację... Burger przypominał smażoną podeszwę buta (byłem baaardzo głodny i zdołałem zjeść połowę...), a dorsz przesolony...

    Bardzo smaczne, urozmaicone śniadanie, świetna kawa.

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 19 Marzec 2019

    10
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zbyt drogie sniadania swiatlo Zbyt slabe w pokoju I lazience dla kobiet ktore sie chca pomalowac troche uciazliwe

    Cisza w hotelu wygodne lozka oraz bardzo mila obsluga lokalizacja hotelu perfekcyjna ogolnie pobyt bardzo udany wrocimy z malzonka na pewno

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 15 Marzec 2019

    8,5
    Dobra lokalizacja, miła obsługa, mamy nadzieję, że utrzyma poziom
    • W parze
    • 2 pokoje
    • 2 noclegi

    Zbyt mało miejsc parkingowych dla gości hotelowych. Jakość śniadania nieco się obniżyła w stosunku do naszej poprzedniej wizyty. Konstrukcja kabiny prysznicowej nie gwarantowała suchej podłogi poza nią.

    Miła obsługa w recepcji. Korzystna lokalizacja z naszego punktu widzenia. Czysta łazienka, wygodne łóżko.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 11 Marzec 2019

    9,6
    Świetny personel, zarówno Panie z recepcji jak i Pan kelner,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Głośny wyciąg w łazience, który nie wyłączał się wraz z zgaszeniem światła, więc był lekko dokuczliwy gdy panowała zupełna cisza.

    Świetny personel, zarówno Panie z recepcji jak i Pan kelner, który dobierał nam wino! Bardzo czysto, wyposażenie pokoju pełne i dokładnie takie jakie w ofercie:)

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 9 Marzec 2019

    6,7
    Piękna pogoda
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Śniadania - bardzo duży wybór potraw, ale o kiepskiej jakości. Dało się odczuć, że śniadania w sobotę i w niedziele były robione przez różne osoby. Jedna ze smakiem, druga-bez.

    Hotel położony nad Motławą, w samym Centrum Gdańska, bliskość dworca PKP.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 3 Marzec 2019

    10
    Gorąco polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedyny minus- Słabo wyciszona łazienka

    Bardzo wygodne łóżko, czysto zarówno w pokoju jak i łazience, w pokoju dostępne żelazko, deska do prasowania, kawa, herbata, śniadania w formie bufetu to mistrzostwo :), lokalizacja rewelacyjna, obsługa sympatyczna. Polecam :)

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 24 Luty 2019

    10
    Pobyt w Hotelu Q Hotel Grand Cru Gdańsk był w 100% dla mnie satysfakcjonujący.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jestem całkowicie zadowolona, zasugerowałabym tylko segregację śmieci

    Lokalizacja wyśmienita, pokój przestronny, cisza w hotelu, śniadanie w ilości nie do przejedzenia, uczynność recepcji i miła obsługa w restauracji, dyskretne panie sprzątaczki - pokój zawsze czysty.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 15 Luty 2019

    7,9
    Dziękuję - udany pobyt
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    brak płynu do kąpieli w kabinie prysznicowej, brak kapci w pokoju - tylko na prośbę gościa przynoszone

    dobre śniadanie, świetna lokalizacja, darmowy parking

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 6 Luty 2019

    7,1
    Pokój bardzo ładny, śniadanie tez ok.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo ciasny pokój, dosyć chłodny i cholernie dziwnie działające światło. Włączasz światło w łazience to gaśnie Ci światło na wejściu. Włączasz nad łóżkiem to gaśnie jeszcze inne... a jak robię coś gdzie potrzebuje dużo światła to moge sie wypchać. Na pokój można powiedzieć, ze taka stylowa chłodna nora na sen zimowy. Aha i parking na 4 auta... wiecej tam nie zawitam

    Pokój bardzo ładny, śniadanie tez ok. Obsługa miła, restauracja z naprawdę dobrym jedzeniem. Kelner objazdem zdaniu opowie i to tak jak powinien.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 25 Styczeń 2019

    8,8
    Pokój bardzo ładny.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Szum wentylatora/rekuperacji która załączona jest automatycznie w pokoju i łazience bez możliwości wyłączenia indywidualnego.

    Pokój bardzo ładny. Śniadanie bogate. Łóżka wygodne. Super lokalizacja.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 14 Styczeń 2019

    8,8
    Wszystko ok.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko ok.

    Wszystko ok. Obsluga ok. Lokalizacja swietna. Wszedzie blisko, choc sam hotel w bardzo zacisznym miejscu. Szkoda , ze nie ma w standardzie kapci i kosmetykow typu balsam do ciala (byl tylko zwykly szampon/zel). Aha- cudowne sniadanie. Duzy wybor. Duzo opcji wege. Swietna restauracja, z cudownym klimatem i dobrymi winami.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 14 Styczeń 2019

    10
    Świetna lokalizacja, bardzo dobry stosunek jakości do ceny,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Nie ma się do czego przyczepić!

    Świetna lokalizacja, bardzo dobry stosunek jakości do ceny, czysto, cicho, wygodnie. Bardzo miły i pomocny personel z recepcji! Na pewno tam jeszcze wrócę!

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 13 Styczeń 2019

    7,1
    Czysto i przyjemnie z kilkoma niedogodnościami.
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Pokój nieduży, chłodny, ale najbardziej rozczarowała łazienka. Na pierwszy rzut oka - elegancka, stylowa, ale w użyciu? Niestety zupełnie nie funkcjonalna. Szklane (mleczne i przesuwane) drzwi ulokowane były praktycznie przy łóżku, przez co miałem wrażenie, że załatwiam swoje potrzeby w pokoju i to przy współlokatorze. Mały zlew i fatalnie ukształtowane i umieszczone wieszaki na ręczniki. Widok z okna - na ścianę budynku. Jeszcze jedna uwaga - w sali restauracyjnej słychać rozmowy i komentarze kucharza.

    Zdecydowanie podobało mi się, że sauna była dostępna dla gości całą dobę. Ciekawe rozwiązania architektoniczne. Obsługa kelnerska restauracji spełniła moje oczekiwania. Bardzo wygodne łóżko i dużo poduszek.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 5 Styczeń 2019

    6,7
    Infrastruktura ok, personel dużo gorzej lepiej nie zostawiać niczego w pokoju
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W pokoju zostawiłem cenną rzecz. Zniknęła bez śladu. Kilka godzin po wymeldowaniu próbowałem odzyskać cenny przedmiot jednak podejście obsługi do „zguby” poniżej krytyki. Odpowiedz nic w pokoju nie było i kropka - niestety mam 100% pewność że było.

    Infrastruktura hotelu odpowiednia dla 4 gwiazdek, świetne położenie jednak w kiepskim otoczeniu. Przyjemne wnętrza. Standardowe pokoje niewielkie.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 1 Styczeń 2019

    9,2
    Bardzo dobra lokalizacja hotelu, przestronny pokój z...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niewielki telewizor

    Bardzo dobra lokalizacja hotelu, przestronny pokój z balkonem, miły i profesjonalny personel, bardzo ładna łazienka, deska do prasowania i żelazko w pokoju, codzienne sprzątanie, -hotel dobry na wyjazd biznesowy jak i dla par

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 28 Grudzień 2018

    9,2
    Polecam hotel i miasto każdemu!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie można było wyłączyć klimatyzacji czy nawiewu (nie wiem, jak dokładnie nazywa się to urządzenie), które to emitowalo słyszalny, jednostajny dźwięk, który przeszkadzał mi w zasnieciu. Pan z recepcji był w stanie zasłonić tylko wywiew, za co i tak jestem wdzięczna

    Wystrój pokoju i łazienki, bardzo przyjemny pobyt.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 21 Grudzień 2018

    7,5
    Hotel godny polecenia.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Meble oraz wykladzina wymagają odświeżenia - widać ślady używania.

    Na plus - wyposażenie pokoju w którym znajdują sie: deska do prasowania, żelazko, zestaw do parzenia kawy i herbaty, minibar, zestaw do szycia. Pokoje wygodnie urządzone i czyste. Łóżka wygodne. Lokalizacja hotelu w samym centrum Gdańska.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 19 Grudzień 2018

    9,2
    super lokalizacja
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    parking na ulicy (płatny - parkometry) prysznic bez zamknięcia i woda może wylewać się na łazienkę i pokój

    super lokalizacja wygodny materac (twardy) bardzo dobre jedzenie w restauracji smaczne śniadania ze sporym wyborem

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 1 Grudzień 2018

    5,4
    W centrum Gdańska w podobnej cenie jest wiele lepszych hoteli, raczej nie wrócę
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Wybrałam hotel sugerując się opiami innych klientów booking. Lokalizacja hotelu ok ale nie szałowa, w centrum Gdańska w tej cenie są lepsze. Otoczenie hotelu okropne, krzywy chodnik, dziurawa ulica, kiepski parking. Wypakowanie bagażu kłopotliwe. Widok z okna na murowaną ścianę oddaloną o 6 metrów. Na prośbę o zminę usłyszałam info ,że są jeszcze gorsze pokoje do wyboru. Wykładziny brudne, narzuta na łóżku również. Oświetlenie łazienki nie pozwala na zrobienie make up ani golenie. Hotel oprócz mrocznej restauracji w piwnicy nie proponuje w zasadzie nic.

    Materac wygodny, pościel ok. śniadanie dobra ale nie fantastyczne.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 19 Listopad 2018

    9,6
    Gdańsk, piękne miasto.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W łazience słabe rozwiązanie z prysznicem, brak szyby (drzwi) zabezpieczającej powodowało zalewanie całej łazienki w czasie brania prysznica.

    Wystrój pokoju, był fajnie urządzony. Świetna lokalizacja hotelu. Polecam.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 5 Listopad 2018

    6,7
    Lokalizacja, dobre jedzenie, miła obsługa.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Jak na obiekt tej klasy powinno być trochę więcej udogodnień. Brak kapci hotelowych, źle skonstruowane odpływy pod prysznicem - w efekcie woda wylewała na całą łazienkę. Brak dobrej regulacji klimatyzacji i brak regulacji grzejnika w pokoju. W efekcie było bardzo gorąco a klimatyzacja niewiele dawała, więc potrzeba była spania przy otwartym oknie.

    Lokalizacja, dobre jedzenie, miła obsługa.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 27 Październik 2018

    9,2
    Klimatyczny , niedaleko Motławy hotel.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Klimatyczny , niedaleko Motławy hotel. Świetnie urządzone pokoje, wygodne łóżko , poduszki super, łazienka. Miła, przyjazna, sympatyczna i pomocna obsługa hotelowa na recepcji. Dobre jedzenie. Zawsze szybkie sprzątanie na życzenie. W recepcji bezpłatna prasa do czytania.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 23 Październik 2018

    9,6
    Fajny wypad
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Bardzo dobra lokalizacja łatwy parking super miejsce na spacer.Bliska lokalizacja do deptaku i restauracji .Hotel bardzo czysty wyjątkowo pyszne śniadania ,oraz bogata oferta restauracji. Polecam dla rodzin i par.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 17 Październik 2018

    7,1
    Zentrale Lage.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Keine Privatsphäre, WC direkt am Bett und noch dazu Glasscheibe, das ist kein 4 Sterne Hotel. Nie ma prywatnosci, WC bezposrednio przy lozku, do tego tylko szklane drzwi, to napewno nie 4 gwiazdki hotelowe.

    Zentrale Lage.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 12 Październik 2018

    9,6
    Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Oryginalny i ładny hotel.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój dwuosobowy typu Superior z sofą
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak kilku stoliczków choćby na kawę na zewnątrz. Szczególnie jak piękna pogoda.

    Świetna lokalizacja, atrakcyjna turystycznie i wygodna dla wyjazdu służbowego . 2 w jednym.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 22 Wrzesień 2018

    9,6
    Hotel wpłynął pozytywnie na udany wyjazd. Jeśli tylko będziemy mieli okazję skorzystamy ponownie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    Właściciel/e hotelu jeśli to możliwe mogliby pokusić się o negocjacje z miastem dotyczące kilku miejsc parkingowych przed hotelem do dyspozycji gości hotelowych, ale nie ma tragedii, my przez 3 dni znaleźliśmy miejsce parkingowe na zapleczu hotelu.

    Hotel posiada świetną lokalizację, pokój komfortowy, estetyczny i klimatyczny z dyskretnym oświetleniem. Wygodne łóżko, miła pościel, czysta i nowoczesna łazienka. Miłym dodatkiem są czajnik z herbatą i szlafroki. Genialne śniadania naturalna kawa z ekspresu, oraz niesamowicie duży wybór smakołyków. każdy znajdzie coś dla siebie. Wyjątkowo miła obsługa.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 12 Wrzesień 2018

    10
    Nic dodac nic ujac
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hotel podlaczony do miejskiego systemu ogrzewania stad w nocy marzlam bo klimatyzacja w tej sytuacji nie ma mozliwosci grzania.

    Przepyszne i bogate sniadania. Mila obsluga. Dzwiekoszczelnosc.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 25 Lipiec 2018

    9,2
    Profesjonalizm I komfort
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Pokoj na czwartym pietrze.Upal.I...brak klimatyzacji.!!!!! W pokoju wentylator majacy pomoc w spaniu.Koszmar.Jednak reakcja personelu w dniu nastepnym,a wszczegolnosci pana dyrektora pozwolila zapomniec o wczesniejszym dyskomforcie zle przespanej nocy.Duzo podrozuje,lecz sposob zalatwienia mojej reklamacji przerosl moje oczekiwania,i pokazl zdecydowanie,ze sa jeszcze menadzerowie,ktorym bardzo zalezy na jakosci swiadczonych uslog I renomie firmy.Jeszcze raz bardzo dziekuje.TERAZ Polska.

    Hotel wspaniale polozony.Dwie minuty od deptaku nad Motlawa.Dostepne bezplatne miejsca parkingowe.Budynek wspaniale wykonczony.Okna siegajace podlogi.Cisza I spokoj mimo polozenia w centrum.Wygodne,choc waskie lozko podwojne (czwarte pietro ). Wspaniala obsluga.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 11 Lipiec 2018

    8,8
    Obsluga, smaczne sniadania.
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy typu Superior z sofą
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo trudno zaparkowac samochod w poblizu hotelu bez lamania zakazu postoju (miejsca ogolnodostepne sa zazwyczaj zajete, hotel dysponuje kilkoma wlasnymi miejscami, jednak jak na obiekt tej wielkosci to zbyt malo).

    Obsluga, smaczne sniadania.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 11 Lipiec 2018

    8,3
    Doskonała lokalizacja!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Wydaje mi się że za taką cenę pokój powinien być perfekcyjnie posprzątany, a tak nie było. Pod prysznicem by bardzo duży kamień, kabina nie domyta, tapeta odpadała ze ściany, a na szkle za łóżkiem były nieestetyczne białe zacieki. Ogólnie pokój był bardzo ładny ale potrzebowałby małego liftingu.

    Doskonała lokalizacja!

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 7 Lipiec 2018

    7,9
    Pobyt udany
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Wiele pozostawia do życzenia czystość. Pokój został dokładnie sprzątnięty po mojej interwencji. Cztery gwiazdki, a tym samym cena do czegoś zobowiązują. Szczególnej uwagi wymagają wykładziny podłogowe, nie są zbyt czyste.

    Nowoczesna aranżacja pokoju, lokalizacja jest super.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 6 Lipiec 2018

    9,0
    Świetna lokalizacja, miła obsługa, dobry standard godny...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Widok z okien na starą kamienice i parking / warsztat samochodowy. Kabiny prysznicowe z woda wylewająca się po całej łazience.

    Świetna lokalizacja, miła obsługa, dobry standard godny polecenia.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 28 Maj 2018

    9,2
    ladny pokoj, bardzo cicho, w genialnej lokalizacji, zestaw...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    brak wyznaczonego parkingu czy w miare dobrych miejsc parkingowych. parkowanie troche "na dziko"

    ladny pokoj, bardzo cicho, w genialnej lokalizacji, zestaw do herbaty i woda

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 7 Maj 2018

    8,3
    Fajny nowoczesny Hotel
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój jednoosobowy
    • 3 noclegi

    Zapewne wszystko zależy od pokoju do jakiego się trafi ale niektóre mają za małe okna i jest zwyczajnie ciemno nawet jak słońce świeci. Niektóre pokoje z widokiem na ścianę budynku obok.

    Lokalizacja super, zaraz przy Motławie. Z parkowaniem nie było żadnych problemów albo przed hotelem albo na hotelu firmowym. Pokoje duże, nowoczesne. Jest deska do prasowania i żelazko co jest dużym ułatwieniem. Jest też zestaw do parzenia kawy i herbaty. Duży wybór na śniadaniu

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 7 Maj 2018

    7,9
    - lokalizacja w samym centrum Gdańska.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    - przekazywanie mylnych informacji na temat możliwości zatrzymywania samochodu pod hotelem przez recepcję - bardzo drogie śniadania 60zl/osoba to zdecydowanie za duzo 😡. 200m od hotelu można zjeść mega śniadania za 30zl/osoba. Te w hotelu nie mogę mówić bo nie próbowałem. - pokoje słabo wykończone widać niedoróbki w niektórych miejscach typu ściany czy płytki w łazienkach. - bardzo słabe światło w łazience, problem dla makijażu - słaby widok z okien całość hotelu otoczona budynkami - mały parking brak możliwości parkowania dużym autem.

    - lokalizacja w samym centrum Gdańska. - wystrój nowoczesny hotel - pokoje przestronne - wygodne łóżka i poduszki - bankomat w hotelu

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 19 Marzec 2018

    7,9
    Dobra lokalizacja, pokój cichy, miła obsługa w restauracacji.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi

    Wykładzina w pokoju wymaga solidnego czyszczenia. Mimo że pokój był wysprzątany to zabrudzona wykładzina sprawiała wrażenie że jest brudno.

    Dobra lokalizacja, pokój cichy, miła obsługa w restauracacji.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 5 Marzec 2018

    9,2
    Niezwykle uprzejmy i dyskretny personel.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Niezwykle uprzejmy i dyskretny personel. Nawet zagubienie jednej z kart dostępowych do pokoju nie było problemem - sytuacja rozwiązana natychmiastowo i bez jakiejkolwiek sankcji finansowej.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 27 Luty 2018

    10
    Urodzinowy weekend
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Bardzo komfortowy hotel .Doskonała lokalizacja do zwiedzania całej starówki Gdańska. Bardzo blisko do muzeum WWII.Bardzo blisko do całej starówki .Doskonałe śniadania szczególne desery .Pokoje bardzo czyste i komfortowe .

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 26 Luty 2018

    10
    Bardzo klimatyczny hotel w świetnej lokalizacji.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Bardzo ciekawy hotel, obłusga na wysokim poziomie, jest tam wszystko czego potrzeba na krótki wyjazd. Lokalizacja bardzo dogodna i cicha jednocześnie.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 26 Luty 2018

    7,5
    Musieliśmy dopłacić za pobyt psów po 50 zl od psa za dobę.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Musieliśmy dopłacić za pobyt psów po 50 zl od psa za dobę. Po pierwsze uważam, że to dużo, po drugie infornacja o ewentualnych dodatkowych opłatach jest b. słabo widoczna na stronie bookingu.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 25 Luty 2018

    3,8
    Skąd 4 gwiazdki?
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czystość wykładziny, zapach w łazience, wentylacja, zepsuta deszczownica, nie działające kaloryfery, brak obsługi technicznej w nocy, widok z okien, otoczenie hotelu, nie profesjonalna obsługa.

    Śniadanie.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 21 Luty 2018

    7,5
    wygodne łóżka, dobre poduszki i pościel, bardzo czysto,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    BARDZO ciasne miejsca parkingowe, w weekendy sala śniadaniowa przepełniona - jedliśmy w sali konferencyjnej (niby ściana w ścianę, ale jednak nie tan nastój, zimno), w pokojach nie ma zestawu kosmetyków i kapci - można zadzwonić na recepcję - doniosą, w pokoju słabo rozwiązane oświetlenie przy łóżku - trudno poczytać przed snem, w pokoju było zbyt gorąco (w styczniu spaliśmy przy uchylonym oknie)

    wygodne łóżka, dobre poduszki i pościel, bardzo czysto, cicho i spokojnie - nawet przy otwartym oknie w nocy, przy samym Muzeum II Wojny Światowej, dobre śniadanie

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 17 Luty 2018

    10
    Cisza, sposkój i znakomita lokalizacja wobec bulwaru nad Wełtawą
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    nie stwierdziłem

    Śniadanie serwowane w sali restauracyjne w stylu winnicy. Architektonicznie przepięknie ! Każdy detal dopracowany. Duży wybór produktów zarówno dla gości przywykłych do śniadań europejskich czy kontynentalnych. Kelner trochę się gubił w realizacji zamówień ... jajecznica czy omlety ... ale się może zdarzyć. Bardzo polecam i mam nadzieję że w sezonie tylko nieznacznie wzrośnie cena (bo styczeń z reguły jest słabszy) i hotel nie "złapie" cen z kosmosu.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 7 Luty 2018

    10
    Super !!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 2 noclegi

    Trzeba bylo sie wymeldować, a chcialoby sie w nim dalej zostac ;)

    Śniadanie po królewsku! Pokoje duze, bardzo wygodne, super czysto! Rewelacja!! Jak wróce do Gdanska to na pewno znowu wybiore ten hotel!

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 6 Styczeń 2018

    8,3
    Ładne wnętrze
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Parking hotelowy z miejscem na 5 aut, pozostaje parkowanie na ulicy przed hotelem. Pierwszy raz byłem w hotelu w którym za śniadanie trzeba było dopłacić :) 60pln hehe.

    Lokalizacja w centrum, wystrój i czystość hotelu.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 6 Styczeń 2018

    4,6
    Standard pokoi słaby,brudna i brzydko pachnąca wykładzina...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Standard pokoi słaby,brudna i brzydko pachnąca wykładzina,ręczniki szare i również brzydko pachnące. Panie w recepcji mało zorientowane.Inaczej wyglądał pokój na stronie internetowej inaczej w rzeczywistości.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 3 Styczeń 2018

    10
    Super hotel !!! Zasługuje na swoje 4*
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Jedyny mankament to brak parkingu hotelowego i w pobliżu również nie ma innego aby zostawic samochód pod ochroną . Trzeba szukać miejsca w pobliskich ulicach i zostawić na miejskiej płatnej ulicy .

    Bardzo ładny hotel . Rewelacyjne położenie ; wszędzie blisko , do muzeum II WŚ , na Długi Targ do filharmoni . Wspaniał obsługa , miła i dyskretna . Bardzo czysto w pokojach , duże łóżka . W pokoju drink-bar oraz czajnik z wyposażeniem do samodzielnego parzenia kawy i herbaty . Na śniadanie duży wybór ciepłych i zimnych dań . POLECAM !!!

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 20 Grudzień 2017

    8,8
    przytulnie
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Piękny butikowy hotel w dzielnicy, która pięknieje z każdym dniem. Blisko do centrum. Po drodze wiele wspaniałych restauracji, Motława, kamieniczki itp.... Ciekawie urządzone pokoje. Bardzo czysto, klimatycznie.... przytulnie. Szczególnie polecam na romantyczny wypad do Trójmiasta.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 1 Grudzień 2017

    7,9
    Czysty, dobrze wyposażony pokój - żelazko, ekspres od kawy,...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Z pokoju były drzwi bezpośrednio do sąsiedniego pokoju! Słychać było nawet szepty sąsiadów - tragedia. Telewizor zamontowany na ścianie pod kątem 90 stopni do łóżka bez możliwości regulacji... Sala fitnes mała i słabo wyposażona.

    Czysty, dobrze wyposażony pokój - żelazko, ekspres od kawy, porannik Bardzo dobra lokalizacja.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 14 Listopad 2017

    8,8
    niezły do zwiedzania Gdańska
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Nieco na uboczu, w miejscu które się dopiero cywilizuje. Parking przy ulicy przed Hotelem raczej umowny, obok drogie parkingi płatne, nie korzystałem z parkingu hotelowego. Dość drogo mimo że miejsce nie najgorsze

    Komfortowy hotel, 3 kroki od Muzeum II Wojny i od Motławy. Niezła restauracja (raczej z tych droższych), bardzo dobre śniadanie. Czysto, nowocześnie, wygodne pokoje, czajnik, herbata i kawa do dyspozycji.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 11 Listopad 2017

    9,6
    Przyjemny hotel na weekend
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Lokalizacja jest bardzo dobra, jednak okolica przy hotelu niezbyt atrakcyjna. Remont przy ulicy, od rana (6:30-7:00) niestety hałasy mimo soboty również.

    Pokoje poprawne, komfortowe i elegancko urządzone. Smaczne śniadania, możliwość zamówienia na życzenie omletu, naleśników, jajecznicy. Bardzo dobre jakościowo produkty na śniadaniu. Bezpłatny parking niestety tylko na kilka aut, możliwość parkingu przy ulicy.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 9 Listopad 2017

    7,5
    Hotel atrakcyjny, szczególnie polecam zwłaszcza przy promocjach cenowych.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Obsługa recepcji chyba mało doświadczona. Najważniejsza przy meldowaniu była natychmiastowa płatność (wyrażona szeptem przez jednego pracownika do drugiego) - mało eleganckie, zwłaszcza, że nie byłem pierwszy raz gościem tego hotelu. Ograniczona ilość miejsc parkingowych.

    Hotel dobrze zlokalizowany, ale na piękne widoki z okien nie ma co liczyć - takie położenie. Śniadanie przyzwoite, adekwatne do posiadanych gwiazdek. Stylowa restauracja, ale o jakości dań nie mogę się wypowiedzieć, bo poza śniadaniem nie korzystałem.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 16 Październik 2017

    7,9
    Kameralna siłownia i sauna, lokalizacja, przemiły personel.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Brak wegańskich opcji w czasie śniadania (trzeba było poprosić personel i sporo poczekać na przygotowanie). W menu restauracji w ogóle brak wegańskich opcji :( Łazienka w Pokoju rozdzielona szklanymi, przesuwnymi drzwiami to niezbyt komfortowe rozwiązanie...

    Kameralna siłownia i sauna, lokalizacja, przemiły personel.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 15 Październik 2017

    7,1
    Pokój jest bardzo ładny i przestronny.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    Po przyjeździe do hotelu zostaliśmy poinformowani przez recepcjonistkę, że akurat tego dnia w hotelu odbywa się wesele, ale "nie powinno" nam to przeszkadzać, ponieważ mamy pokój na 3 piętrze. Niestety, jednak nam to przeszkadzało i głośna muzyka nie pozwalała nam zasnąć. Poza tym, mimo, że w hotelu spędziliśmy 3 noce, nasz pokój nie był sprzątany ani razu. Wygląda na to, że personel sprzątający kończy pracę około 13:00, ponieważ mimo że nie było nas już później w pokoju, nie był on sprzątany ani razu.

    Pokój jest bardzo ładny i przestronny. W pokoju jest dość duża łazienka i bardzo dużo miejsca pod prysznicem. Łóżko było bardzo wygodne.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 12 Październik 2017

    10
    Wspaniała lokalizacja, bardzo przyjemne wnętrza - odpowiedniej wielkości pięknie urządzone pokoje.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Wszystko na 5+: lokalizacja, standard pokoju hotelowego oraz wyżywienia (korzystałam ze śniadania). Pokoje czyste, wygodne (odpowiednia wielkość) pięknie urządzone w nowoczesnym stylu. Bardzo polecam na wyjazdy służbowe oraz rodzinne - wszędzie blisko! :)

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 4 Październik 2017

    8,3
    Śniadanie bardzo zróżnicowane, bardzo duży wybór potraw,...
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi

    Szklane (piaskowane), nieszczelne drzwi do łazienki.

    Śniadanie bardzo zróżnicowane, bardzo duży wybór potraw, wyśmienita kawa. Personel bardzo pomocny i uprzejmy.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 3 Październik 2017

    7,9
    Wyśmienite śniadania, łóżka bardzo wygodne.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi

    Szum w pokoju, który przeszkadzał w spaniu, nikomu z tego tylko powodu nie poleciłabym tego hotelu. Natomiast znajomi otrzymali pokój, gdzie oprócz hałasu, o którym piszę, budził ich jeszcze hałas z budowy. Mimo, że rezerwacja była zrobiona półtora miesiąca przed przyjazdem, otrzymali pokój po stronie największego hałasu.

    Wyśmienite śniadania, łóżka bardzo wygodne.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 3 Październik 2017

    9,6
    Bardzo przyjemny hotel, POLECAM
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    maly rozmiar pokoju.

    Bardzo przyjemny hotel, bardzo mila obsluga. Zapewniono nam lozeczko dzieciece na nasza prosbe. Sniadania nie jedlismy wiec nie mozemy ocenic. Miejsce znakomite, kroki od najciekawszych miejsc w Gdansku, kilkadziesiat krokow do gdanskiego Zurawia, do starowki i innyh zabytkow. POLECAM.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 16 Wrzesień 2017

    10
    Gorąco polecam wszystkim.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie było niczego co zadługiwaloby choć na małego minusa.

    Naprawdę hotel godny polecenia. Łatwy dojazd, bezpłatny parging, wifi, świetne jedzenie, przemiła obsługa.

    Pobyt: Wrzesień 2017

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!
Przeglądaj galerię zdjęć obiektu Q Hotel Grand Cru Gdańsk zrobionych przez Gości

Goście ocenili również te obiekty: