Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe

Vienna House Andel's Lodz – opinie 4-gwiazdkowy

Ul. Ogrodowa 17, Bałuty, 91-065 Łódź, Polska

Nr 2 z 53 hoteli w mieście Łódź

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 2038 opinii o hotelu

9,3

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,5

  • Komfort

    9,4

  • Lokalizacja

    9,6

  • Udogodnienia

    9,3

  • Personel

    9,3

  • Stosunek jakości do ceny

    8,6

  • Bezpłatne WiFi

    9

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 - 75

  • Ocena dodana: 6 listopada 2018

    7,9
    super sniadania, super obsluga, dobra lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Brak recznikow na basenie, brak oznakowania wjazdu na parking gdy podrozuje sie samochodem. parking dodatkowo platny. Dosyc droga restauracja.

    Niesamowita lokalizacja i wystroj! Bardzo mily personel! Ladny basen z widokiem! Bardzo dobre jedzenie w restauracji.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 5 listopada 2018

    10
    Najlepszy hotel w jakim byłem!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior Suite
    • 2 noclegi

    Personel bardzo miły i chętny do pomocy, apartament ogromny, idelany dla rodziny z dziećmi. Sam hotel jest atrakcją turystyczną, do tego niesamowity basen an ostatnim pietrze!

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 5 listopada 2018

    7,9
    - bardzo dobre położenie i wygląd hotelu
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 2 noclegi

    - brak szlafroków i jednorazowych klapek - zsunięte dwa oddzielne łóżka z oddzielnymi pościelami i kołdrami - tylko dwie torebki herbaty w pokoju - mało leżaków przy basenie - niedociągnięcia na śniadaniu: zeschnięty ser, czerstwe bułki, suche ciasto

    - bardzo dobre położenie i wygląd hotelu - pokoje stylowe i czyste z widokiem na Manufakturę - miła i pomocna obsługa - śniadania bardzo dobre i różnorodne: regionalne sery, miód z plastra, dużo potraw na ciepło

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 4 listopada 2018

    7,5
    przyjemny pobyt jednak cena nieadekwatna do standardu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    platny parking, pobieranie wyzszej kwoty na tzw 'zas'. Nieuprzejmy pracownik recepcji spa( basen, fitness).

    pyszne śniadanie, Widok z basenu, dobra sauna. mile Panie w recepcji głównej.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 1 listopada 2018

    10
    Fantastic stay
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Junior Suite
    • 1 nocleg

    Doskonała lokalizacja w Manufakturze (atrakcja turystyczna, centrum rozrywkowo-handlowe, restauracje, kawiarnie), 1 km do Piotrkowskiej (15 minut spokojnym spacerem). Przestronny pokój, dużo szaf, półek, sejf z gniazdkiem elektrycznym w środku. Komfortowa łazienka (wanna, prysznic, 2 umywalki). Wygodne łóżka. Wyciszone okna. Czysto. Urozmaicone, smaczne śniadania (kącik dla wegan i bezglutenowców). No i ten basen na dachu z widokiem na miasto - cudo :)

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 29 października 2018

    9,2
    B.duży pokój.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Za drogie śniadanie jak na ofertę, w kolejnym dniu nie uzupełniono wody do picia w pokoju.

    B.duży pokój. Czysto, komfortowo, przyjemna łazienka. Świetne położenie.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 29 października 2018

    9,2
    Koniecznie basen.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokoje są ładne ale brakuje w nich czegoś wyróżnającego. Oczywiście do niczego nie można się przyczepić ale nic też (jeśli chodzi i same pokoje) nie zapada w pamięć. Trochę wprowadzają w błąd napoje wystawione poza barkiem. Trzeba uważnie doczytać że są dodatkowo płatne. Ponadto przy takiej cenie za nocleg dodatkowo 50 zł za parking.... No cóż.

    Oczywiście spa i basen, sam budynek hotelu, recepcja, restauracja - robią zasłużone wrażenie. Świetna lokalizacja i bardzo miły personel. Podsumowując - warto! Z lekkim niedosytem.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 29 października 2018

    5,0
    Historyczna lokalizacja tuż przy Pałacu Poznańskiego.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Fatalny stosunek jakości do ceny. Zwykły mały pokój 2 osobowy kosztuje 550 zł / noc, dodatkowo parking 50 zł / dobe ! Czyli w sumie 600 zł ! Dodatkowo po parkingu nie da się jeździć (chyba że maluchem), ponieważ znajdują się na nim kolumienki bardzo gęsto rozsiane, nie da się swobodnie skręcać, wjechać na miejsce postojowe itd. Trzeba długo kombinować żeby zaparkować.

    Historyczna lokalizacja tuż przy Pałacu Poznańskiego. W tym miejscu znajdowała się fabryka, niektóre elementy budynku zostały zachowane.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 21 października 2018

    8,8
    Spotkanie w Łodzi
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Junior Suite
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dużo podróżuję wiec uważam , że duża liczba personelu nie przeradza się w jakość obsługi. Byliśmy w hotelu o 14.35 i nie zostaliśmy zameldowani bo nasz pokój był nie przygotowany ? Zameldowanie oczywiście jest o godz 1 5 ale Hotel jest bardzo duży więc nie chce mi się wierzyć ,że o tej godzinie nie było pokoju . Pierwszy raz spotkałam się z taką sytuacją tym bardziej ze zazwyczaj meldowanie jest Ok 14. Dostaliśmy pokój na I pietrze i było bardzo głośno , obudziłam się po godz 2 w nocy i słyszałam dudnienie jakiejś muzyki. Personel powinien uprzedzić o takiej sytuacji i umieścić gości w takiej odległości od organizowanej w hotelu imprezy aby nie przeszkadzało to gościom

    Basen, pokój, śniadanie

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 13 października 2018

    3,8
    Ładny design, ciekawy klimat hotelu.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wyrwane gniazdko, niedziałająca klimatyzacja, gorąco w nocy, duszna silownia, stoliki bardzo ciasno ustawione w restauracji, niskiej jakości prysznic, źle ułożona podłoga w prysznicu - zamiast ściekać, robi się mały basenik. Telewizor nie dzialal.

    Ładny design, ciekawy klimat hotelu.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 8 października 2018

    10
    Lodówka w pokoju wydawała dziwne dźwięki, trochę to...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lodówka w pokoju wydawała dziwne dźwięki, trochę to przeszkadzało, udało się ją jednak wyłączyć z kontaktu. Telewizor bez możliwości podłączenia HDMI.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 8 października 2018

    7,1
    Jestem rozczarowana.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Junior Suite
    • 2 noclegi

    Jak na 4 gwiazdki, pokój był zaniedbany. Kamień wokół umywalek i baterii, pęknięty sufit z żółtą plamą, plama na dywanie, obdrapane szafki. Drogi parking hotelowy. Wyciszone pokoje działają tylko na dźwięki od ulicy. Jeśli masz sąsiadów na górze z małymi dziećmi, wszystko słyszysz.

    Bardzo smaczne śniadanie, duży wybór , ładnie podane, dobra kawa. Świetna lokalizacja, przestronne wnętrza i wysokie pokoje. Wanna i prysznic oddzielnie w łazience.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 8 października 2018

    7,1
    Nieprawdopodobny budynek i design.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Personel, szczególnie w trakcie śniadania. Opryskliwe Panie kelnerki ścierające stół i zabierające jeszcze niedokończone talerze.

    Nieprawdopodobny budynek i design. Absolutnie niepowtarzalne miejsce.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 7 października 2018

    9,6
    Najlepszy Hotel w Łodzi
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Nie do końca posprzątany pokój, niemniej całościowo i tak duży plus!

    Basen - super, śniadanie - rewelacja, pokoje może nie aż tak efektowne w stosunku do reszty pięknego obiektu, ale jak najbardziej poprawne, ładne, estetyczne, po prostu zabrakło "efektu wow". Ogólnie - najlepszy hotel w jakim do tej pory nocowałem w Polsce!

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 5 października 2018

    8,8
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    -zimna woda w basenie -brak jacuzzi

    Hotel piękny, robiący bardzo dobre wrażenie. Przesympatyczny i bardzo pomocny personel, śniadania smaczne i świeże. Zabiegi SPA na wysokim poziomie, sauna i siłownia czyste i schludne.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 3 października 2018

    10
    fantastyczny pobyt, polecam ten hotel każdemu
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Śniadanie było zdecydowanie warte swojej ceny, bardzo duży wybór, także wegetariańskich opcji. Lokalizacja fenomenalna, obsługa profesjonalna i bardzo pomocna. Pokój świetny i wart swojej ceny. Z czystym sumieniem polecam każdemu.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 3 października 2018

    6,7
    Brak miejsc parkingowych w Hotelu.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Brak miejsc parkingowych w Hotelu. Szukanie miejsca żeby zaparkować przez 40 minut i parkowanie gdzieś pod Centrami Handlowymi to trochę nie bardzo. Mimo rezerwacji i zgłoszenia że potrzebuje parking nie dostaliśmy go.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 1 października 2018

    8,3
    Niesamowity obiekt - połączenie nowoczesnej architektury z rewitalizacją dawnej fabryki. Polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Byłoby miło, gdyby pracownicy hotelu pozytywnie rozpatrywali prośbę o połączenie i ścielenie 2 łóżek pojedynczych w sytuacji, gdy brak już pokojów z łóżkiem dwuosobowym.

    Cudowny basen, strefa spa, sportu, ciszy. Piękny design.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 1 października 2018

    7,9
    fantastycznie budynek , świetna lokalizacja , przestronne...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    pomimo tego ,że sam budynek dawnej fabryki robi imponujące wrażenie - dla mnie stanowiło to największa atrakcję hotelu, to jednak cena troszkę za wysoka,

    fantastycznie budynek , świetna lokalizacja , przestronne pokoje, smaczne ,różnorodne śniadanie ,

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 1 października 2018

    7,9
    Powrót do tego miejsca stoi pod znakiem zapytania...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Junior Suite
    • 1 nocleg

    Na minus: bardzo niesympatyczna obsługa "pierwszego kontaktu". W rezerwacji zaznaczyliśmy rezerwację miejsca parkingowego - po zapytaniu, gdzie możemy zaparkować Pani oznajmiła, że mamy sobie poszukać miejsca w okolicy, bo oni mają już wszystko zajęte, a zaznaczenie miejsca parkingowego jest tylko życzeniem, a oni życzeń nie muszą spełniać. W recepcji jednak była już dużo bardziej profesjonalna osoba.

    Na plus: śniadania, wielkość apartamentu, design - do szlaków komunikacyjnych wewnątrz obiektu można przywyknąć ;) Pokoje bardzo dobrze wyciszone.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 25 września 2018

    10
    Polecam !!!
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Trochę trudno trafić za pierwszym razem, ale to jest spowodowane sąsiedztwem CH Manufaktura.

    Pyszne śniadanie, bardzo dobra lokalizacja. Wnętrze super, obsługa bardzo miła.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 24 września 2018

    9,2
    pyszne sniadania, swietna lokalizacja, mila obsluga
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    imprezy organizowane przez firmy zewnetrzena niestety zaklocaja pobyt w hotelu, personel powinien zwracac uwage pijanym gosciom przebywajacym na terenie obiektu zwlaszcza w SPA

    pyszne sniadania, swietna lokalizacja, mila obsluga

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 23 września 2018

    9,2
    Dziękuję za miły pobyt. Wrócimy wkrótce.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czystość w pokoju , wiele małych niedoróbek. Jak na taką klasę zdecydowanie razi.

    Smaczne śniadanie, miła profesjonalna obsługa. Ale unikalny design ponad wszystko.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 22 września 2018

    10
    Czystość, wygoda, piękny design, dogodne położenie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Czystość, wygoda, piękny design, dogodne położenie. Rano wspaniałe śniadanie, bardzo urozmaicone i dużo produktów dietetycznych i naturalnych. Fajny basen z widokiem.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 17 września 2018

    9,6
    Kolejny udany rodzinny pobyt.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Junior Suite
    • 1 nocleg

    wszystko było ok.

    Mnóstwo przestrzeni - w pokoju i hotelu w ogóle. Super basen, super widok, klimatyczny pokój. Obsługa szybka, efektywna. Śniadanie z bardzo dużym wyborem.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 11 września 2018

    10
    Miejsce w którym można absolutnie wszystko i do którego chce się wracać :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Odwiedziłam Andels już po raz 4. Za każdym razem zachwyca mnie tak samo. To idealne miejsce na relaks. Świetne pokoje, piekna okolica, pyszne jedzenie i obsługa dla której z niczym nie ma problemu. Już planuję kolejny wyjazd. Do zobaczenia :)

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 6 września 2018

    8,8
    Piękny basen, ładnie urządzone pokoje, bardzo przytulna...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo słaba strefa saun, wielkie puste przestrzenie pod prysznicami, fototapeta na ścianie, brak obsługi która kontrolowałyby wejście do sauny w strojach kąpielowych

    Piękny basen, ładnie urządzone pokoje, bardzo przytulna restauracja

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 4 września 2018

    10
    Polecam ;)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo ciekawy architektonicznie hotel, który warto odwiedzić.Piękny, czysty i zadbany.Warto zobaczyć basen i sky fly bar < i jedno i drugie z widokiem na miasto > Śniadanie fantastyczne, było wszystko łącznie z kącikiem dla Dzieci, kącikiem regionalnym, wegańskim czy nawet blokiem miodu z pasieki.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 2 września 2018

    8,5
    Piękny obiekt w powoli reataurującym się otoczeniu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 2 noclegi

    Byłem w niedzielę i restauracja była nieczynna. Coś niebywałego jak na tej klasy obiekt.

    Pyszne śniadanie. Pyszna Bloody Mary serwowana w barze (o ile pamiętam nie ma w karcie, ale warto zapytać).

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 1 września 2018

    7,9
    Pobyt sie podobal
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    parking podziemny jest beznadziejny , nie mozna nawet wycofac wiekszegoi samochodu bo tyle jest slupow. Trzeba bylo objerzdzac 4 km zeby wiechac do parkkingu bo droga byla zamknieta , Mialem w razerwacji ze chcialem pokoj na godzine 12 a otrzymalem dopiero po 15

    duze luzka

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 1 września 2018

    8,8
    Kiepska noc
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mam jedno zastrzeżenie. Robiącu rezerwację, a następnie meldując się w hotelu, prosiłam o cichy pokój ponieważ podróżowaliśmy z 8-miesięcznym niemowlakiem. Zrobiliśmy dopłatę do apartamentu. O godz. 20 okazało się, że nasz pokój jest...nad salą, w której odbywa się wesele. Niestety tylko otwarcie okna polepszało sytuację, żeby szum ulicy zagłuszył muzykę. Efekt był taki, że co 30 minut maluch budził się z krzykiem. Noc koszmar. Ok. 21.30 zadzwoniłam na recepcje z pytaniem do ktorej jest zaplanowane wesele. Okazło się, ze do godz.5 rano. Reakcja recepcji super bo zaproponowano nam pokoj o wyzszym standardzie, ale spakowanie sie i malucha w czasie krotszym niz godzina, wiazalo sie ze zbyt duzym wysilkiem. Zostalismy w pokoju. Jakos dotrwalam do rana. Pytanie-dlaczego urocza pani na rececji z usmiechem zapewnila nas ze pokoj jesy cichutki i z dala od imprezy. Kurcze szkoda bo poza tą sytuacja hotel jest godny polecenia.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 30 sierpnia 2018

    10
    Ten hotel jest przepiękny architektonicznie!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 2 noclegi

    Ten hotel jest przepiękny architektonicznie! Każdy element wystroju wnętrza jest fantastycznie zaprojektowany - piękny i wygodny. I jeszcze "wisienką na torcie" jest basen. Naszym gościom, z którymi przyjechałam, bardzo się podobało. Byli zachwyceni aranżacją hotelu w tym zabytkowym budynku. Poza tym spotkaliśmy się z bardzo miłym przyjęciem. Opowiedziano nam, co mamy koniecznie w Łodzi zobaczyć!

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 29 sierpnia 2018

    9,2
    Duże, piękne pokoje.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior Suite
    • 1 nocleg

    Temperatura na basenie była jak w saunie. Apartament z aneksem kuchennym to miłe, szkoda że kompletnie bez wyposażenia.

    Hotel bardzo ładny, duży, zlokalizowany przy Manufakturze. Basen na ostatnim piętrze z widokiem na miasto. Pokoje są wyjątkowo ładne, wygodne i klimatyczne. Urządzone bardzo stylowo. Polecam serdecznie. To wyjątkowe miejsce w Łodzi.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 27 sierpnia 2018

    10
    Polecam ! Ponownie wybrałbym ten hotel .
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Parking dla gości - 50 zł/doba - oceńcie sami .

    Śniadanie ? - niesamowity wybór pysznych dań , rewelacyjna kawa ! Łóżka - bardzo wygodne , Klimatyzacja . Kompletna cisza w pokoju , można wypocząć .

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 26 sierpnia 2018

    9,2
    Rewelacja, świetne miejsce na pewno do ponownego odwiedzenia!
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Brak jacuzzi, chyba jedyny hotel z basenem w którym bylam bez jacuzzi.

    Śniadanie rewelacyjne, choć z omletami coś nie wyszło, za tłuste i zwyczajnie niesmaczne, ale wybór wszystkich produktów tak szeroki że spokojnie można to pominąć. Poza tym obsługa na najwyższym poziomie, pierwszy raz spotkałam się z tym że za opłatę za psa realnie cos się otrzymuje - miski i posłanie od razu przygotowane w pokoju, naprawdę przemiły i niezwykle pozytywnie zaskakujący gest.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 23 sierpnia 2018

    10
    Jeśli chce się być traktowanym wyjątkowo i czuć się...
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Że byliśmy tam tak krótko....:)

    Jeśli chce się być traktowanym wyjątkowo i czuć się wyjątkowo to polecam właśnie ten hotel:) Przemiła,profesjonalna, życzliwa obsługa!!! Strefa dla dzieci!!! Rewelacyjne i luksusowe pokoje, wygodne materace i bardzo czysto... Hotel przestronny i oryginalnie urządzony. Niesamowity basen!!! Śniadanie świeże, duży wybór!!!! Lokalizacja doskonała. Najlepszy hotel w Łodzi!!!

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 21 sierpnia 2018

    8,8
    Piękne wnętrza, bardzo ładny pokój.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Junior Suite
    • 1 nocleg

    Prosiliśmy o dodatkowe łóżeczka niemowlęce, jedno z nich miało materac, w drugim było jedynie prześcieradło. Dla dzieci nie podano dodatkowych ręczników w łazience. Śniadanie w pięknej jadalni, jednak smak kawy kiepski.

    Piękne wnętrza, bardzo ładny pokój. Blisko do centrum handlowego. Duży wybór jedzenia na śniadaniu. Miła obsługa. Kącik zabaw dla dzieci.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 19 sierpnia 2018

    10
    Ogrzewanie podłogi w łazience i toalecie, wygodne duze łóżko...
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Żona zatrzasnęła się w łazience na parterze 😜 Basen mógłby być czynny dłużej np do drugiej w nocy, śniadanie mogłoby być wliczone w nocleg

    Ogrzewanie podłogi w łazience i toalecie, wygodne duze łóżko, basen, jedzenie super, nic Nie brakowało, pierwszy raz jedliśmy miód razem z pasieką 😜

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 13 sierpnia 2018

    10
    Wspaniały hotel z profesjonalnym personelem, wyśmienitymi...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 5 noclegów

    Wspaniały hotel z profesjonalnym personelem, wyśmienitymi śniadaniami, wygodnymi pokojami. Basen dopełnia całości super wrażenia, a lokalizacja sprawia, że wszędzie stąd blisko. Cudowny pobyt, na pewno tu jeszcze wrócimy.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 10 sierpnia 2018

    10
    z uwagi na lokalizację świetne miejsce na weekendowy city-break
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    w niedzielę o 10:00 na śniadaniu tłok i braki np.chleba, owoców ( ale na prośbę obsługa dość szybko je uzupełniała)

    Świetny basen, dużo przestrzeni, wygodne materace, duża łazienka, bogaty wybór na śniadaniu ( brawo za owsiankę, hummus i prawdziwy miód !!!)

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 8 sierpnia 2018

    8,3
    Beznadziejna obsługa śniadani o godzinie 10,15 informują ze...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Beznadziejna obsługa śniadani o godzinie 10,15 informują ze zaraz sprzątają i każą nabierać sobie po kilka talerzy z takim podejściem jeszcze się nie spodkalem, napewno nie polece tego obiekty dalej chodź była to moja druga wizyta

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 7 sierpnia 2018

    10
    Piękny hotel w świetnej lokalizacji.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Piękny hotel w świetnej lokalizacji. Nie wyobrażam sobie już innego hotelu w Łodzi. Urozmaicony bufet na śniadanie jest ogromna zaleta. Basen, bary, restauracja i miła obsługa dopełnia całości. Zdecydowanie polecam czy z dziećmi czy bez.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 6 sierpnia 2018

    10
    Rewelacja z jedną wpadką
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Naprawdę do niewielu rzeczy w tym hotelu można się przyczepić, ale niestety w mojej opinii, niedzielne śniadanie nie dało rady dobić do ogólnego super-poziomu. Tz. różnorodność produktów i sposób ich prezentacji są OK, ale na godzinę przed końcem wydawania śniadania sytuacja wyglądała następująco: kolejka do kawy na minimum 15 minut stania - jeden ekspres na całą salę to naprawdę dużo za mało. Słoje z wodą smakową puste, zostały w nich same owoce i mięta. To samo z sokami. Duża część dań na ciepło też już "wyszła" i nie była uzupełniana na bieżąco - np. po plackach z syropem klonowym pozostał tylko syrop. Z serów i warzyw dostępne były jedynie obeschnięte, niezachęcające okazy. Rogaliki i owoce rozchodziły się w okamgnieniu i stały tylko puste tace. Doprawdy, byłam zawiedziona. Spokojne, smaczne, różnorodne śniadanie jest dla mnie ogromną wartością przy weekendowych wyjazdach, a tu przyznam, czułam się tej przyjemności pozbawiona. Zamiast tego stałam w kolejkach i odchodziłam z kwitkiem od pustych tac, na których kiedyś było jedzenie. Niemniej, nie zatarło to ogólnie bardzo dobrego wrażenia na temat hotelu. Pozostał jedynie niesmak, bo cena śniadania też do niskich nie należała.

    Ogólnie świetny hotel. Bardzo dobra lokalizacja, pomocny personel, piękny wystrój, wygodne pokoje ze wszystkimi możliwymi udogodnieniami. Przestronne łazienki, sejf, fajny zestaw do kawy/herbaty w szafie, uchylne, ogromne okna. Moim numerem 1 jest jednak basen - wspaniały! Polecam pływanie z samego rana, o 9:00 było zupełnie pusto.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 6 sierpnia 2018

    10
    Super nowoczesny loftowy hotel :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    informacje odnośnie parkingu. w recepcji powinna być przekazana informacja o możliwości parkingu przy hotelu oraz parkingu w garażu. Ja dowiedziałam się tylko że jest dostępny garaż, nie otrzymałam też informacji o płatności.

    Na śniadaniu nie brakowało dosłownie niczego, był posiłek dla Wegan Wegetarian, produkty bez-laktozowe, dla smakoszy wędlin i serów, wspaniałe słodkości i znakomita kawa

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 31 lipca 2018

    10
    Rewelacja!!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Przepięknie urządzony hotel, bardzo wygodne pokoje, rewelacyjne śniadania - dawno nie widziałam tak świetnego bufetu. Śliczny basen. Genialna lokalizacja. Bardzo polecam!

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 30 lipca 2018

    7,9
    Przemiła obsługa w SPA, wspaniałe zabiegi.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu Junior Suite
    • 2 noclegi

    Niewielki wybór dań w ramach Room Service, zarówno jeżeli chodzi o śniadania, jak i dania obiadowe. Zamówiłam jajecznicę bez bekonu, a dostałam z bekonem (jestem wegetarianką). Nieintuicyjnie oznaczone windy prowadzące na 5te piętro (SPA, basen). Potrzeba użycia karty do uruchomienia windy była dosyć irytująca. Przy bardzo dużym łóżku (plus) otrzymałam dwie małe kołdy. Szkoda, o wiele wygodniej spałoby się pod szeroką kołdrą niż wąską. Widok z okna na podniszczony budynek i roboty drogowe :(

    Przemiła obsługa w SPA, wspaniałe zabiegi. W Junior Suite: ogrzewanie podłogowe w łazience, możliwość regulowania klimatyzacji w pokoju. Doskonała lokalizacja, obok Manufaktury, blisko Piotrkowskiej.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 30 lipca 2018

    9,6
    Hotel inny niz wszystkie!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Junior Suite
    • 1 nocleg

    Obecnie na ulicy Ogrodowej jest remont i dlatego ciezko bylo znalezc parking. Ale to nie jest wina hotelu, personel szybko wytlumaczyl objazd.

    Podobalo nam sie absolutnie wszystko. Junior suite to doskonaly wybor dla rodziny z dwojka dzieci. Basen jest fantastyczny!

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 28 lipca 2018

    9,6
    pienkna architektura i basen
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    pozyczylem parasol gdzie byla naklejka z informacja o kaucji! brak szlfrokow w pokojach klimatyzacja sie nie wylaczala niewymgodny dojazd do parkingu choc to przez remont drobne rzeczy ale nie powinny sie zdazyc w 5 *

    pienkna architektura i basen fantastyczne sniadanke

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 23 lipca 2018

    7,9
    Moja opinia.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Płatność za parking. Płatność za śniadania (w tej cenie). Mały wybór programów TV. Centralne sterowanie klimatyzacji. Bród wokół klimatyzatora przynajmniej w pokoju 420.

    Wnętrza. Lokalizacja. Obsługa. Spokój.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 20 lipca 2018

    6,3
    Nie polecam - wielkie rozczarowanie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 2 noclegi

    Nieprofesjonalna obsługa (oszustwo recepcji przy rozliczaniu depozytu), brak ręczników na basenie, brak możliwości zarezerwowania masażu (chyba że z kilkudniowym wyprzedzeniem, gdyż nie ma obsługi na miejscu), niezadowolenie obsługi od parkingu

    Piękna stylizacja hotelu, pokoje bez zastrzeżeń

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 20 lipca 2018

    6,7
    Wygodne, duże pokoje i łóżka.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Junior Suite
    • 3 noclegi

    Śniadanie oraz jakość produktów pozostawiły naprawdę wiele do życzenia - owoce nieświeże, podgniłe truskawki oraz pomidory bez smaku w sezonie, to trzeba było się naprawdę postarać.

    Wygodne, duże pokoje i łóżka.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 16 lipca 2018

    9,2
    Obiekt w nowoczesnej, industrialnej aranżacji, super...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 2 noclegi

    Małym minusem (dla mnie) przemieszczanie się windami -najpierw na parter potem do spa (5 piętro)

    Obiekt w nowoczesnej, industrialnej aranżacji, super lokalizacja, cichy dobrze wyposażony pokój, bardzo dobre śniadania w formie bufetu (duży wybór dań, owoców, słodkości), pomocny personel.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 12 lipca 2018

    9,6
    Łóżka była bardzo duże i wygodne.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Sauna była niestety nieczynna, nie było to niestety uwzględnione w cenie rezerwacji.

    Łóżka była bardzo duże i wygodne. Śniadanie bardzo zrożnicowane, były serwowane lokalne sery i inne produkty, wliczając takie wiktuały jak woda z ogórków.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 10 lipca 2018

    10
    Cudownie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Junior Suite
    • 1 nocleg

    Najlepszy hotel w jakim byłam <3 Cudowna obsługa, jak zapomniałam z recepcji swojego laptopa to po chwili juz mi go sami przynieśli. Idealne miejsce dla par na romantyczny weekend. Przepyszne śniadania. :) Bym chciała tam zamieszkać <3

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 9 lipca 2018

    9,2
    Świetna lokalizacja z pysznym śniadaniem.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Niestety basen był nieczynny w momencie kiedy przebywałem w hotelu- najprawdopodobniej był jakiś przestój techniczny.

    Śniadanie rewelacyjne, duży wybór i bardzo smaczne. Pokój komfortowy, blisko manufaktury.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 8 lipca 2018

    10
    Fantastyczne śniadanie z bardzo dużym wyborem rożnego...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Fantastyczne śniadanie z bardzo dużym wyborem rożnego rodzaju produktów w tym także wegańskich i bezglutenowych, dużo świeżych warzyw i owoców. Estetytyczny wystrój wnętrza pokoju hotelowego, przepiękny wystrój wnętrza hotelu. Genialny basen z widokiem na miasto. Przemiła obsługa.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 4 lipca 2018

    10
    Bardzo dobry hotel godny polecenia dla osób poszukujących obiektu w centrum o odpowiednim standarcie
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mała ilość kanałów polsko języcznych i sportowych w TV. Brak możliwości korzystania z saun z powodu remontu.

    Z dużym smakiem zaprojektowany obiekt, wygodny i umożliwiający komfortowy pobyt w bardzo dobrej lokalizacji.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 25 czerwca 2018

    9,6
    Hotel godny polecenia, śniadanie trochę do poprawy.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    To co do poprawy to przede wszystkim jajka sadzone na śniadaniu - żółtka nie płyną a są mocno ścięte. Hummusy niestety są bez wyrazu, wcale nie doprawione. Kiełbaski niestety strzelają tłuszczem. Może warto byłoby sie zastanowić, żeby boczek był bardziej wysmażony. No i ostatnia kwestia warzywa (w szególności pomidory) - polecam zakupy od lokalnych dostawców - te pomidory smakowały jak marketówki.

    Śniadanie, było smaczne poza niektórymi daniami . Świetny pomysł na produkty (sery) lokalne. Plaster miodu robi ogromne wrażenie. Duża różnorodność dań na śniadaniu.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 13 czerwca 2018

    10
    Wygodnie ,komfortowo,przebywając w tym hotelu dotykamy sztuki hotelarskiej na najwyższym poziomie.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 2 noclegi

    Popracować więcej nad praniem ręczników,sprawdzić to.

    Śniadanie wyśmienite,obsługa profesjonalna,lokalizacja idealna,budynek architektura wystrój relaksujący i energetyzujący.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 12 czerwca 2018

    9,2
    Sniadanie - urozmaicone, rowniez dla wegetarian
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 2 noclegi

    Troche malo wydajna klimatyzacja w pokoju, byc moze bylo to wynikiem jakiegos niedopatrzenia przez obsluge. Sprawnie dzialala w pozostalych czesciach obiektu.

    Sniadanie - urozmaicone, rowniez dla wegetarian

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 11 czerwca 2018

    9,2
    The best in Lodz - well deserved opinion
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    - trochę się błądzi po korytarzach, dużo czasu zajmuje wyjście z hotelu - ale to już naprawdę szukając minusów na siłę / - it's easy to get lost inside, a bit enigmatic information on the walls

    - cudowna strefa spa, szkoda ze nie mieliśmy więcej czasu - pięknie zaaranżowane śniadanie - darmowy parking zarówno hotelowy, jak i przy Manufakturze obok / - amazing spa, I wish we had more time to enjoy it - nicely arranged breakfast, with style - free parking not only by hotel but also Manufaktura nearby

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 11 czerwca 2018

    7,5
    Dobra lokalizacja hotelu, pokoje przestronne, miła obsługa,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Junior Suite
    • 1 nocleg

    Dobra lokalizacja hotelu, pokoje przestronne, miła obsługa, smaczne śniadania ( jednak w hotelu 5* kawa i herbata powinny być serwowane do stolika ). Jeśli szuka się noclegu w Łodzi to warto wybrać ten hotel.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 10 czerwca 2018

    10
    Wracam tu z wielką radością
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W andel's z niczym nie ma problemu! Dodatkowa poduszka, późniejsze wymeldowanie, śniadanie do pokoju - nie ma problemu! Zawsze z uśmiechem witają też czworonożnych gości :) Dodatkowo lokalizacja - absolutnie fenomenalna 👌

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 9 czerwca 2018

    10
    Fantastyczne miejsce
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg

    Wszystko mi się podobało :-)

    Fantastyczne miejsce do poznania Łodzi. Hotel związany z historią miasta - ma swój niepowtarzalny klimat. Czysto, wygodne pokoje, miła i profesjonalna obsługa. Smaczne śniadania i bardzo dobra restauracja. Polecam!

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 2 czerwca 2018

    8,3
    Dobra architektura i wystrój. Dobry pobyt.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Superior Suite
    • 2 noclegi

    Parking powinien być w cenie dla tego typu rezerwacji. Brakowało mi drobnych szczegółów (w łazience wieszaków, ręcznika na podłogę, drobnego wyposażenia w mini kuchni). Bardzo wysokie ceny za mini barek i dowóz posiłków do apartamentu. Obsługa w restauracji miła, ale przydałoby się jej większa ogłada w usługiwaniu przy takim standardzie hotelu. Pomimo wyciszenia apartamentu w sypialni słychać było odgłosy z poza apartamentu. Brak łóżeczek turystycznych dla dzieci (dostępne tylko kojce dla niemowląt).

    Apartament Superior Suite duży i komfortowy. Wygodne łóżko. Oryginalny i estetyczny wystrój pokoju i całego hotelu, choć niska jakość użytych materiałów czasami zaskakuje. Świetna lokalizacja w Łodzi. Miła i pomocna obsługa na recepcji

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 1 czerwca 2018

    7,5
    Śniadanie ok,
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Propozycja hot-dogów lub coś w tym stylu na kolację to kompletna porażka, musieliśmy wyjść z hotelu na posiłek. Wprawdzie niedaleko, ale jednak. Do poprawy.

    Śniadanie ok,

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 29 maja 2018

    10
    Super mila obsada recepcji tylko pogratulować Hotelowi...
    • W parze
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pazerność Boockingu i ich ciagle awaryjne systemy komputerowe , dokonuje rezerwacji przez ta stronę tylko w najwyższej konieczności a i tak ciagle są prymitywne problemy .....

    Super mila obsada recepcji tylko pogratulować Hotelowi takich pracowników !!!

  • Ocena dodana: 29 maja 2018

    7,9
    Śniadanie smaczne , obsługa restauracyjna bardzo dobra...
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg

    No i co mi się nie podobało ! Dlatego moja ocena personelu jest negatywna - co może być niesprawiedliwe dla wszystkich. Ale takie są konsekwencje zachowań niewielkiej grupy osób. Zostawiłam w pokoju ładowarkę do telefonu - niby nic drobiazg.? Wyjechałam wczoraj , kolega z Łodzi był dzisiaj rano w hotelu i przedmiotu zguby nie ma. Dla mnie to jest niedopuszczalne, ponieważ wszystko co zostanie znalezione po pobycie gościa hotelowego winno trafić do recepcji. Ładowarka nie jest zapałką ? Była wpięta w kontakt przy nocnej szafce przy łóżku od strony okna. Jeżeli nie znalazła się w recepcji no to gdzie jest ??? Przykro mi. Jestem gościem tego hotelu od wielu lat i dalej będę ponieważ uważam ,że lepszego miejsca pobytu w Łodzi nie ma. Nie znaczy to jednak, iż zachowanie części personelu może być nie do końca właściwe a Hotel może sobie pozwolić na obniżanie oceny . Pozdrawiam serdecznie .

    Śniadanie smaczne , obsługa restauracyjna bardzo dobra uprzejma i sprawna

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 29 maja 2018

    10
    Super klimatyczny hotel , polecam najwybredniejszym !
    • W parze
    • Apartament typu Superior Suite
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie podobało się nam to ze mieliśmy czas pozostać tylko jedna dobę ale jesienią jesteśmy i zostaniemy na kilka dni .

    Fantastyczna obsługa recepcji tylko pogratulować takiego personelu !

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 23 maja 2018

    9,6
    Fantastyczny
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 2 noclegi

    Brakuje miejsca na powieszenie ręcznika do rąk przy umywalce.

    Fantastyczne miejsce, luksusowe, świetnie położone. Mega design w całym obiekcie a widok z basenu i SkyBaru zapiera dech w piersiach :-)

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 21 maja 2018

    10
    Pobyt się udał a nocleg w hotelu był przyjemny
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Nie dokładne oznaczenia drogi dotarcia do Sky. Basen jedynie do 22.00 - szok, przecież jest na własną odpowiedzialność.

    Sniadanie przeciętne jak w większości hoteli, bochenki chleba móg kroić każdy dotykając brudnymi dłońmi. Warzywa grilowane były surowe i ledwo ciepłe. Coś tam zjadłam... lecz nie tego się spodziewałam.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 14 maja 2018

    9,2
    Atmosfera, przestrzeń - wielkość i wykorzystanie jako...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Superior z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Drugą stroną medalu dużej przestrzeni są odległości, więc należy się zawsze 2x zastanowić przed wyjściem z pokoju, żeby nie trzeba było wracać

    Atmosfera, przestrzeń - wielkość i wykorzystanie jako miejsce do promowania sztuki

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 7 maja 2018

    10
    Pierwsze miejsce wśród hoteli w Łodzi
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Po kolejnych pobytach w hotelu Andel's jestem zmuszona zmienić zdanie, które miałam do tej pory. Hotel i pracownicy- pierwsza klasa. Wszystko sprawnie, miło i bardzo kulturalnie. Pokoje piękne, przestronne i czyste. Duże łazienki doskonale wyposażone. Super wygodne łóżka. Basen z czystą i ciepłą wodą. Śniadanie - co dusza zapragnie a każdy produkt o doskonałej jakości. Dziękuję za bardzo udany pobyt. Będziemy wracać. Ps. Szczególne słowa uznania dla Kierownika.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 7 maja 2018

    9,6
    Fantastyczny hotel na wyjazdy we dwoje, przyjemne, dyskretne...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Fantastyczny hotel na wyjazdy we dwoje, przyjemne, dyskretne pokoje i super wygodne łóżka to zdecydowany plus.Polecam rownież basen z widokiem na panoramę Łodzi

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 7 maja 2018

    10
    Hotel godny polecenia
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niezwykły budynek, piękne wnętrza, bardzo życzliwa obsługa, która pomaga załatwić problemy z pozoru niezalatwialne : ) A do tego przyjazne podejście do zwierząt (na nasze psy czekały łóżeczka!) i basen na dachu! Na pewno wrócimy!

    Pobyt: Maj 2018

Wyświetlono 1 - 75

Goście ocenili również te obiekty: