Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Bona 2-sterren

ul. Tyniecka 167b, Debniki, 30-376 Krakau, Polen

#222 van de 269 hotels in Krakau

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 399 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    3,3
    Vergane glorie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We verbleven slechts 1 nacht en kwamen laat aan. We werden in, denken wij, de slechtste kamer van het hotel gezet. Een stinkende, slecht geventileerde kamer met twee aftandse eenpersoons bedden, terwijl we om tweepersoonsbed hadden gevraagd . Klagen bij nachtportier , die pas na drie keer bellen de poort opendeed , had geen zin . Hij had geen andere kamer , zei hij. Kortom , wij begrepen wel waarom er een bord met Te Koop voor het hotel stond. Wij wensen de koper veel succes met het moderniseren.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    8,8
    zeer uitgebreid ontbijt, werd wel niet aangevuld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    de hygiëne op de kamer was niet naar Westerse normen. Het onderlaken was niet zuiver en in de kamer lagen stofvlokken. handdoeken en afvalemmer werden om de 2 dagen vervangen / geledigd.

    zeer uitgebreid ontbijt, werd wel niet aangevuld. als je iets later komt is de boter op en ook confituur was er niet zo veel, maar toch wel een zeer goed ontbijt. zeer vriendelijk personeel dat wel niet zo goed talen kent, maar zijn uiterste best doet om je te helpen. avondeten was ook zeer lekker en voldoende keuze op de kaart.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    5,4
    De positieve aspecten winnen het van de negatieve
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was echt slecht. Gewoon vies. Wij hebben in de stad ontbeten waar je voor weinig een prima ontbijt hebt. Het is erg verouderd maar dat kon mij niet deren Slechte kussens, oude handdoeken waar je om moest vragen. De bedden kon er net aan mee door.

    De ligging als je een auto ter beschikking hebt. De bediening van kachels en ramen De douche De kamer was netjes en schoon Vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    5,0
    Zeer slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed, de kamer,de douche en het diner

    Ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    9,2
    Mooie rustige ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje aan oude kant maar is net overgenomen

    Mooie rustige ligging

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    10
    Alles in orde
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Propere kamers en badkamers. Goed eten en ontbijt. Prijs/kwaliteit een aanrader.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    7,9
    mooie stad en een fijne tijd in Krakau
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    ontbijt lekker en kamer goed

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,1
    De gastvrijheid van het personeel en de prijs kwaliteit...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wat ons een beetje tegenviel was de hygiëne de douchen was niet echt schoon.

    De gastvrijheid van het personeel en de prijs kwaliteit verhouding was verder prima.

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    9,6
    Het ontbijt was fantastisch , uitgebreide keus , onbeperkt...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Weinig beleving in de omgeving.

    Het ontbijt was fantastisch , uitgebreide keus , onbeperkt eten en drinken. Geweldig ontbijt. Veel hulp gehad van Hotel-personeel bij de reservering van Auschwitz.

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    6,7
    Het zeer uitgebreide ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamer waren erg eenvoudig

    Het zeer uitgebreide ontbijt

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: