Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Europa 4-sterren

Krakowskie Przedmieście 29, 20-002 Lublin, Polen

#37 van de 50 hotels in Lublin

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1009 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    5,4
    Voeldoet niet aan de gewenste service.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden voor twee nachten geboekt maar om en of andere onduidelijke reden moesten we de tweede nacht in een ander hotel gaan slapen. Om een vergelijkbare kamer te hebben moesten we in het ander hotel een up grade doen de kosten werden niet vergoed. Dit is voor ons geen service verlenen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    9,6
    Een schitterend klassiek hotel in een 700 jarige cultuurstad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Er waren wel wegenwerken in de onmiddellijke omgeving , maar het hotel had ons tijdig laten weten welke weg we nu moesten nemen om de parking te bereiken.

    De kamers waren zeer goed , ook het ontbijt en vooral de centrale ligging in de stad

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    7,5
    Klassiek hotel met verleden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Straat en plein rondom en voor het hotel worden opnieuw ingericht (voorjaar 2017). Het werk is bijna klaar, maar hierdoor was het hotel gewoon moeilijk per auto bereikbaar.

    We ruilden bij aankomst de geboekte Deluxe kamer voor een Standaard kamer, omdat we slechts zo over een kamer met twee separate bedden konden beschikken. Daarvoor leverden we waarschijnlijk wel veel voordelen in. In plaats van de aantrekkelijke voorzijde zaten we nu aan de achterkant van het gebouw en keken we uit op een binnenplaats. Bovendien hadden we nu bedden met onderleggers en dan ademt een bed niet. Ook de kussens roken niet echt fris. Het is, dat wisten we, een hotel met een lange en bewogen geschiedenis. Jammer genoeg is dat te merken. Met de harde beoordeling 'vergane glorie' doe je het hotel zeker geen recht, maar het heeft er her en der in het gebouw toch veel van weg. Neem het restaurant. Keurig afgerokte tafels, wit linnen, best wel goed eten, maar toch pover ingericht en weinig keus op de menukaart. Enfin, we willen niet mopperen maar kunnen het hotel gezien de klassering en de prijs-kwaliteitverhouding ook niet van harte aanbevelen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    6,7
    Perfecte uitvalsbasis voor stedentrip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Informatie op de kamer dat ontbijt bij de kamerprijs is inbegrepen, is zeer misleidend!

    Locatie!!!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    8,3
    Met name de prijs kwaliteit verhouding top, personeel zeer...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Met name de prijs kwaliteit verhouding top, personeel zeer behulpzaam. De locatie is geweldig

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    8,8
    Supervriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer toch wat minder dan voorgesteld op booking

    Supervriendelijk personeel Zeer goede locatie Verzorgd ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    4,6
    Tegenvallem
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit bed liet te wensen over, zeker in relatie tot de prijs (en in vergelijk met bijvoorbeeld Campanile)

    Ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    7,5
    Rustig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt viel wat tegen, het warme was lauw. Weinig keuze uit vlees.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    8,3
    Bijzonder goed bevallen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Toegewezen kamer had geen airco. Op verzoek andere kamer gekregen en die wel.

    Ontbijt was uitstekend.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 november 2015

    7,9
    Fijne locatie;
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Fijne locatie; dicht bij de oude stad. Gemakkelijk parkeren.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: