Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe

Hotelik – opinie

ul. Podmurna 3, 86-200 Chełmno, Polska

Nr 7 z 10 hoteli w mieście Chełmno

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 93 opinii o hotelu

8,9

Poszczególne oceny

  • Czystość

    8,8

  • Komfort

    8,1

  • Lokalizacja

    9,8

  • Udogodnienia

    8,2

  • Personel

    9,6

  • Stosunek jakości do ceny

    8,9

  • Bezpłatne WiFi

    6,8

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 - 45

  • Ocena dodana: 9 listopada 2018

    9,2
    Udany pobyt w miłej atmosferze
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z łazienką
    • 1 nocleg

    Komfort pokoju (meble, telewizor) dla niezbyt wymagających. Łazienka przy pokoju bez oddzielnego grzejnika - trochę chłodno. Problemy z regulacją temperatury wody (na przemian leciała zbyt ciepła lub zbyt zimna)

    Przemiła obsługa - zarówno na wieczornej, jak i porannej zmianie - chętni do pomocy w każdej sprawie. Świetna lokalizacja - na terenie starego miasta. Parking dla gości na zamkniętej części ulicy przed hotelem. Smaczne i obfite śniadanie. W korytarzu aneks do samodzielnego przygotowania gorących napojów (kawa, herbata dostępne cały czas)

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 30 sierpnia 2018

    9,6
    Tradycyjne miejsce blisko Rynku i murów obronnych
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 1 nocleg

    1. Lokalizjacja. Tuż przy murach obronnych, parę kroków do Rynku. 2. Przesympatyczna obsługa. Życzliwa i uprzejma. 3. Dobre śniadanie. 4. Dla każdego kto ceni tradycję :)

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 6 sierpnia 2018

    7,9
    Ciekawa propozycja w Chełmnie za rozsądną cenę
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy z łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obiekt adekwatny do ceny. Nie można mu nic zarzucić.

    Miła obsługa, dobra cena, świetna lokalizacja, śniadanie w cenie noclegu, możliwość zaparkowania auta pod hotelem.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 27 lipca 2018

    10
    Przytulne miejsce na wypoczynek w Chełmnie dla par i rodzin
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 2 noclegi

    Hotelik położony nieopodal Bramy Grudziądzkiej, tuż przy zabytkowych murach miejskich. Sympatyczni właściciele, domowa atmosfera, łazienka w pokoju, różnorodne śniadania i przystępna cena. Poza tym bardzo czysto i komfortowo.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 16 lipca 2018

    8,8
    Świetna lokalizacja na eksplorowanie starego miasta, miejsce...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy z łazienką
    • 1 nocleg

    Słychać rozmowy z sąsiedniego pokoju, wi-fi praktycznie nie działało - być może zależy to od pokoju, Drzwi z zewnątrz otwiera obsługa po zadzwonieniu domofonem ale wracałem normalnie, co by było gdybym wracał późno? - Chcę przez to powiedzieć że wolałbym klucz.

    Świetna lokalizacja na eksplorowanie starego miasta, miejsce dość ciche, nawet jeżeli okno wychodzi na ulicę, możliwość parkowania w pobliżu, przyjazny, kontaktowy personel, smaczne śniadanie, chętnie kiedyś wrócę.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 6 czerwca 2018

    10
    Polecam, to wspaniałe miejsce na podróż służbową lub wypoczynek.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z tarasem
    • 1 nocleg

    Bardzo dobre, wręcz domowe śniadanie i przemiła obsługa. Obiekt znakomicie położony, cicho i spokojnie. Doskonałe miejsce do pracy i wypoczynku. Do tego wyjście na taras z pokoju.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 1 czerwca 2018

    8,8
    Dobra lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 1 nocleg

    Śniadanie umiarkowanie urozmaicone. W upalne dni pokój na poddaszu był bardzo gorący. Konieczność otwierania drzwi głównych przez obsługę po zadzwonieniu domofonem była nieco krępująca.

    Dobra lokalizacja. Miła i uczynna obsługa. Atmosfera starodawnej rezydencji.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 29 maja 2018

    8,8
    Sympatycznie i tanio.
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 1 nocleg

    Chełmno bardzo ładne, ale za dużo śladów po psach. Hotelik przytulny, ale miejscami zaniedbany.

    Smaczne śniadanie, miła obsługa, parking w uliczce przed hotelem, malownicze miasto.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 16 maja 2018

    7,9
    Pobyt udany. Nocleg do polecenia dla gości nie oczekujących komfortu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z tarasem
    • 1 nocleg

    Na pewno warto pomyśleć o jakiejś zmianie w wyposażeniu pokoi. Pokój bardzo skromny. Telewizor starego typu.

    Przede wszystkim bardzo dobra lokalizacja. Bardzo miły personel. Czysto. Smaczne śniadanie. Kącik z kawą i herbatą.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 4 maja 2018

    9,6
    Cisza, spokój, miejsce urocze.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg

    Było O.K.

    Przytulny hotelik z bardzo sympatyczną obsługą a na dodatek świetna lokalizacja. Wszystko bez zastrzeżeń tak jak powinno być. Polecam wszystkim niezależnie od celu podróży.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 26 marca 2018

    9,6
    Zarówno miasto, jak i obiekt zachęcają do ponownych odwiedzin.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 1 nocleg

    Wyjątkowo mili gospodarze. Śniadanie pyszne i obfite. Znakomita lokalizacja. Czystość bez zarzutu. Parking wzdłuż uliczki, pry której stoi hotelik - podczas pobytu bezproblemowy (gospodarze zapewniają bezpłatne korzystanie z miejsca parkingowego).

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 19 lutego 2018

    7,1
    Swietna lokalizacja, zacisznie.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 2 noclegi

    Ręczniki sprane i twarde. Materac z wyrażnie wyczuwalnymi sprężynami. Przykry zapaszek w pokoju

    Swietna lokalizacja, zacisznie. Bardzo smaczne śniadanie. Personel niezwykle uprzejmy i pomocny z dużą wiedza na temat miasta.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 13 lutego 2018

    7,5
    Zimne Walentynki
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy z łazienką
    • 1 nocleg

    Pokój niedogrzany. Brak ciepłej wody w łazience! Niesprawny telewizor. Słychać sąsiadów z sąsiedniego pokoju.

    Możliwość wcześniejszego zameldowania jak i późniejszego wymeldowania (w miarę możliwości). Ładny, urokliwy hotelik z miłą obsługą. Położony w zacisznym miejscu jednocześnie blisko głównych atrakcji miasta. Dostępność kawy, herbaty przez cały czas. Śniadanie wyśmienite!!!

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 13 listopada 2018

    10
    Hotelik wart polecenia.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hotelik wart polecenia.Obsluga bardzo mila.pokoje jak i lazienka czysciutkie.jedzenie pyszne.napewno tam wroce i bede polecala znajomym.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 3 października 2018

    10
    hotel z sercem
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo sympatycznie, smacznie i miło. Napewno tam wrócę.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 24 września 2018

    10
    Polecam pobyt w hoteliku...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy z łazienką
    • 1 nocleg

    Standard, jak najbardziej adekwatny do ceny; świetna lokalizacja, bardzo mili właściciele, domowe warunki, smaczne śniadanie;

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 5 września 2018

    9,2
    Bardzo mili właściciele, super lokalizacja, polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z tarasem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo mili właściciele, super lokalizacja, polecam.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 3 września 2018

    8,3
    Fajny Klimat Hoteliku.
    • Grupa
    • Pokój jednoosobowy z łazienką
    • 1 nocleg

    Fajny Klimat Hoteliku. Bardzo miła i pomocna obsługa hotelu. Choć dojazd z małym problemem to miejsce świetne. Godne polecenia.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 11 sierpnia 2018

    10
    Ładny wystrój pokoju, wyjście na duży taras, bardzo wygodne...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój dwuosobowy z łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ładny wystrój pokoju, wyjście na duży taras, bardzo wygodne łóżko, miła obsługa :-)

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 9 sierpnia 2018

    9,6
    Bardzosmaczne i obfite śniadanie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 1 nocleg

    Bardzosmaczne i obfite śniadanie.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 6 sierpnia 2018

    9,6
    Klimatyczne miejsce
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 1 nocleg

    Hotelik bardzo klimatyczny,starodawne meble nadają fajnego klimatu,super lokalizacja,wszędzie blisko,z pewnością będziemy polecać to miejsce.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 3 sierpnia 2018

    7,5
    Lokalizacja.
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 1 nocleg

    Zapach "starej chałupy" w pokoju.

    Lokalizacja. Śniadanie.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 29 lipca 2018

    9,2
    Umiejscowienie , w centrum starego miasta
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy z łazienką
    • 1 nocleg

    Bardzo duszno w pokoju w gorące dni

    Umiejscowienie , w centrum starego miasta

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 28 lipca 2018

    8,3
    Lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z tarasem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak intymności

    Lokalizacja

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 22 lipca 2018

    9,6
    Moja kolejna wizyta, jak poprzednio, bardzo dobrze.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy z łazienką
    • 1 nocleg

    Moja kolejna wizyta, jak poprzednio, bardzo dobrze.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 19 lipca 2018

    7,5
    dziwne miejsce, trochę jak skansen z lat '80
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy z łazienką
    • 1 nocleg

    zapach

    lokalizacja w samym centrum starej części Chełmna, pomocny personel

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 12 lipca 2018

    10
    Przemiły pobyt, będziemy długo wspominać, i bierzemy pod uwagę ponowne odwiedziny Chełmna i Hoteliku
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko było ok.

    Lokalizacja i czystość. Przemiła obsługa. Pyszne śniadanie. Atmosfera na najwyższym poziomie.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 9 lipca 2018

    10
    Fantastyczny klimat.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z tarasem
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Fantastyczny klimat. Przemiła obsługa.sniadania super. Lokalizacja extra. Polecam.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 3 lipca 2018

    10
    Super
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hotelik wyjątkowo przyjemny i mający super klimat. Zawsze się tu zatrzymam.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 22 czerwca 2018

    7,1
    Pobyt w Chełmnie udany.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 1 nocleg

    Miał być pokój z balkonem, niestety nie było.

    Śniadania smaczne. Personel miły.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 18 czerwca 2018

    10
    Super!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super śniadanie, bardzo rodzinna atmosfera, miły personel

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 13 czerwca 2018

    8,8
    😁
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy z łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    🙂🙂

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 11 czerwca 2018

    10
    śniadanie, lokalizacja
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 1 nocleg

    śniadanie, lokalizacja

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 9 czerwca 2018

    10
    Super klimatyczny hotelik, przesympatyczna obsługa, pyszne...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super klimatyczny hotelik, przesympatyczna obsługa, pyszne śniadanka, wszędzie blisko! Polecam w 100%

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 29 maja 2018

    8,3
    Baaardzo klimatyczny budynek, super lokalizcja zaraz przy...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z łazienką
    • 1 nocleg

    Baaardzo klimatyczny budynek, super lokalizcja zaraz przy murach miejskich i blisko do rynku, smaczne śniadanko

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 10 maja 2018

    7,9
    Fantastyczne miejsce,urocze miasto,niesamowite zabytki,wszędzie blisko.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 1 nocleg

    Przemiły i pomocny personel!

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 6 maja 2018

    10
    Klimatyczne miejsce prowadzone przez miłych Panów.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Klimatyczne miejsce prowadzone przez miłych Panów.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 25 kwietnia 2018

    8,3
    Świetna lokalizacja i uprzejmy personel.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z tarasem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetna lokalizacja i uprzejmy personel.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 10 kwietnia 2018

    9,6
    Chętnie tam wrócę
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z tarasem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wściekłe kolory ścian ;)

    Super Gospodarze. Bardzo pomocni i gotowi spełnić wszystkie nasze prośby. To zdecydowanie najmocniejszy punkt tego miejsca.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 5 marca 2018

    8,3
    Smaczne śniadania, mili właściciele, bardzo dobra...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy z łazienką
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Smaczne śniadania, mili właściciele, bardzo dobra lokalizacja.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 25 lutego 2018

    10
    Miła obsługa ciekawe historie smaczne śniadanie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miła obsługa ciekawe historie smaczne śniadanie

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 24 lutego 2018

    8,8
    oczekiwania zostały spełnione
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 1 nocleg

    wentylacja pomieszczeń

    śniadanie ponad oczekiwania + miła obsługa

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 19 lutego 2018

    10
    Bardzo miła obsługa, pyszne śniadanie.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój dwuosobowy z łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miła obsługa, pyszne śniadanie. Gorąco polecam ten obiekt.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 19 lutego 2018

    10
    Rodzinny klimat, nic lepszego w tej cenie nie znajdziecie.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy z łazienką
    • 4 noclegi

    Rodzinny klimat, nic lepszego w tej cenie nie znajdziecie.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 4 lutego 2018

    9,2
    Pobyt bardzo udany, obsługa super,śniadanko pyszne i swierze
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy z łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pobyt bardzo udany, obsługa super,śniadanko pyszne i swierze

    Pobyt: Luty 2018

Obiekt ma także 27 opinii, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 - 45