Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over City Park Hotel & Residence 5-sterren

Wyspiańskiego 26a, Grunwald, 60-751 Poznań, Polen

#16 van de 106 hotels in Poznań

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1809 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 32

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    7,1
    Lekker ontbijt, veel keuze en verschillende soorten ei en...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Klassieke Suite met 1 Bed
    • Verbleef 4 nachten

    Lekker ontbijt, veel keuze en verschillende soorten ei en pannekoeken worden vers voor je bereid. duurt wel 10-20 Minuten. In het Weekend was wel veel al op rond 10.00 uur

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    9,2
    Prima Hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Klassieke Suite met 1 Bed
    • Verbleef 3 nachten

    ligt wat ver van het stadscentrum

    Het hotel ligt in een oud industrieel gebouw dat volledig is opgemaakt. Nu liggen er diverse restaurants die allemaal een hoog niveau bereiken. Ook de whiskybar 88 is indrukwekkend. De kamers zijn erg groot en modern van inrichting, een beetje speciaal .

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    9,6
    Leuk aangenaam verblijf
    • Individuele reiziger
    • Klassieke Suite met 1 Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Het had iets goedkoper mogen zijn ook al is het een aangenaam/luxueus hotel. Je boekt uiteindelijk een hotel in Poznan en niet in Warschau of New York.

    Prachtig hotel, zeer aangenaam, gemakkelijk. Ik kom hier terug als het echter moet.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    9,6
    Ongelooflijk super hotel ! Zoals een verrassing hoort te zijn .
    • Zakenreis
    • Groep
    • Klassieke Suite met 1 Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weet ik niet ? Niks dus

    Waanzinnig Mooie en grote kamers! 8 restaurants , 2 bars , echt super. Ontbijt is ook top , met live cooking etc. Echt super!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    10
    We zijn al verscheidene keren geweest en we zijn telkens...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We zijn al verscheidene keren geweest en we zijn telkens opnieuw verrast hoe leuk en vriendelijk de mensen zijn,hoe prachtig en netjes het hotel is gewoon TOP!!!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    10
    Geweldig. Onovertroffen verwennerij.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Suite met 1 Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat weg weg moesten....

    Je voelt je heel bijzonder. Het totaalconcept klopt helemaal. Prachtig complex, geweldige ligging, servicegericht. Heel betrokken. De suites voldoen aan meer dan alles. Faciliteiten zijn luxueus. Ontbijt, diner en avondborrel; allemaal top. Tot en met een potje snooker. Wij wilden niet meer weg!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    2,5
    Door autopech kon ik het hotel niet meer halen,moest dit om...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Klassieke Suite met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Door autopech kon ik het hotel niet meer halen,moest dit om 18u00 gaan annuleren, we hebben er niet kunnen slapen maar moesten wel het volle pond betalen dwz €200. Hoogstwaarschijnlijk hebben ze de 2 kamers weer beschikbaar gesteld voor andere mensen en zodoende €400 kunnen vangen ( het was bij de booking nog maar 2 kamers over en kan mij niet voorstellen dat ze later op de avond niet opnieuw verhuurd hebben,de volgende keer zeg ik niets meer af als je toch de volle mep moet betalen)

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2016

    7,5
    Mooi hotel, vriendelijk personeel. Graag iets betere interne afhandeling van toezeggingen.
    • Stel
    • Klassieke Suite met 1 Bed
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden voor twee personen geboekt voor 2 overnachtingen en om onduidelijke reden was de badkamer maar voorzien van handdoeken etc voor 1 persoon. Dit hebben we 4 x moeten melden ondanks dat iedere keer toegezegd werd dat het direct verholpen zou worden. Uiteindelijk is het de 2e dag na de 4e melding geregeld omdat wel duidelijk was dat we erg teleurgesteld waren. Er is toen direct iemand van de receptie persoonlijk achter aan gegaan terwijl wij zijn gaan eten. Bij terugkomst was dit opgelost en heeft men als compensatie het ontbijt niet in rekening gebracht. Een van de restaurants die bij aankomst werd aanbevolen aan de receptie bleek toen we daar heen gingen niet beschikbaar ivm een grote(re) groep. Dus een ander restaurant bezocht, wat overigens prima was. De tweede avond zou men in het 1e restaurant wel beschikbaar zijn. Toen we daar de 2 e avond weer verschenen kregen we te horen dat men wederom toch niet beschikbaar was. Na aandringen gezien het feit we de avond daarvoor hoorden dat we nu wel terecht zouden kunnen konden we toch een tafeltje krijgen. Toen hoorden we echter dat er maar een beperkte kaart beschikbaar was... Gelukkig bleek onze gewenste maaltijd wel beschikbaar was, tot dat deze besteld was en onze drankjes vooraf al bezorgd waren. Toen kregen we "het slechte nieuws" dat de gewenste salade toch niet geserveerd werd. Toen we meedeelden ons drankje op te zullen drinken om dan te vertrekken is in overleg tussen de serveerster en de manager en/of kok besloten dat er toch de bestelde salade geserveerd zou worden. Dit is uiteindelijk ook gebeurd en deze was uiterst smakelijk. Jammer van alle toestanden vooraf. Het is niet duidelijk waar de afstemming tussen het hotel en het (naar zeggen) eigen restaurant fout liep maar het was wel storend omdat je je dan wel een "ongenode" gast voelt.

    locatie was top (was ons 2e bezoek). Pracht kamer en vriendelijk personeel. Alles keurig netjes en schoon.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    9,2
    prima locatie, prettig personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Klassieke Suite met 1 Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was wat warm in de nacht.

    Prima kamer, hartelijke ontvangst, uitstekend bed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    10
    Op en top
    • Zakenreis
    • Stel
    • Klassieke Suite met 1 Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks alles was heel erg goed

    Alles was gewoonweg perfect

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    8,8
    Super vriendelijk personeel
    • Stel
    • Deluxe Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fitness

    Super vriendelijk personeel Luxe Veel restaurants op 2 mnt afstand

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    9,6
    Verbazing wekkend goed!!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Klassieke Suite met 1 Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Top hotel!! Grote mooie kamers, super ontbijt met kok . 10 restaurants in het complex. Een enorme aanrader!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    9,6
    Heel relaxed en ontspannen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Suite met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Fijn zwembad, goede matras, heerlijk ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    10
    Lekker hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Klassieke Suite met 1 Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi werkte niet

    Mooie kamers van alle gemakken voorzien.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    10
    alles!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Suite met 1 Bed
    • Verbleef 2 nachten

    alles! vriendelijk en behulpzaam personeel!!!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    7,5
    Plezierig
    • Zakenreis
    • Stel
    • Klassieke Suite met 1 Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was paasdagen en de restaurants waren beperkt open

    Leuke lokatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    5,4
    Niet betrouwbaar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Klassieke Suite met 1 Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    10
    Grote kamers
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Klassieke Suite met 1 Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen WiFi op kamer

    Grote kamers Welness Veel resto Gratis parking

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    9,2
    SUPER!
    • Groep
    • Klassieke Suite met 1 Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Zalig hotel, in een zalige stad!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    9,6
    SUPER!
    • Groep
    • Klassieke Suite met 1 Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Totaal niks!

    Een super hotel, lekker eten, ZALIG ontbijt!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    9,2
    Fantastisch verblijf in een aangename setting
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Klassieke Suite met 1 Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi niet stabiel, kan beter.

    Zeer ruime kamer, fantastische eetgelegenheden binnen het domein, prachtig ontbijt. Zeer vriendelijke ontvangst.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    8,3
    Ontbijt buitengewoon goed !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Suite met 1 Bed
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt buitengewoon goed !

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    8,3
    De bedden.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Klassieke Suite met 1 Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    10
    Ideale lokatie in Poznan op half uurtje wandelen van centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Suite met 1 Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel mooie ruime suite

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    5,4
    Niet uitgerust
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Klassieke Suite met 1 Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers, ontzettend gehorig en ontzettend veel licht inval s'nachts

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2016

    6,7
    Zwembad gesloten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Suite met 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niet opgevallen op site dat zwembad en sauna in de maand augustus wegens renovatie gesloten zijn

    Zeer uigebried, lekker ontbijt

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    9,6
    De kamer was ontzettend ruim, er was een goed bed, het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geluid van andere gasten welke tot 04:00 terug kwamen van het uitgaan en luidruchtig over de gang liepen. Dakraam kon niet verduisterd worden, in februari geen probleem, kan in de zomer daardoor erg vroeg licht in de kamer worden.

    De kamer was ontzettend ruim, er was een goed bed, het zwembad en de sauna's waren uitstekend verzorgd.

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    10
    Prachtig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Prachtig hotel. Erg mooie ruime kamers. Goed ontbijtbuffet. Personeel hulpvaardig. We hebben roomservice besteld, ook dit was erg lekker en prima geregeld. Op het hotel complex zit een klein winkelcentrumpje met leuke winkels en eetgelegenheden.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    10
    ALLES, heel grote kamer, in feite meer een studio, echte...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    NIETS

    ALLES, heel grote kamer, in feite meer een studio, echte aanrader, niet twijfelen, veilige parking voor auto in gesloten hoteldomein, super ontbijt, TOP

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    7,5
    Ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen welkomstdtankje Geen kamer in hotel maar in bijgebouw Slecht licht Kapotte lampen Geen raambedekking Spa klein en in apart gebouw

    Ruime kamer

  • Beoordeeld op: 16 maart 2016

    9,6
    Mooie ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    Mooie ruime kamers. Vriendelijk personeel en een goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    10
    Mooie ruime kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Mooie ruime kamer

Er zijn ook 22 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 32

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van City Park Hotel & Residence

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: