Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. wielkopolskie – opinie o hotelach
  4. Poznań – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Hotel Rzymski

Hotel Rzymski – opinie 3-gwiazdkowy

al. K. Marcinkowskiego 22, Stare Miasto, 61-827 Poznań, Polska

Nr 63 z 126 hoteli w mieście Poznań

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 913 opinii o hotelu

8,5

Poszczególne oceny

  • Czystość

    8,7

  • Komfort

    8,1

  • Lokalizacja

    9,5

  • Udogodnienia

    7,9

  • Personel

    8,8

  • Stosunek jakości do ceny

    8,2

  • Bezpłatne WiFi

    7,9

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 14 marca 2019

    9,6
    Świetny i z klimatem
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Economy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo wygodne łóżko, dodatkowa poduszka. Śniadanie było pyszne wybór dość duży. Bardzo miły personel który chętnie odpowie o histori hotelu, którą warto poznać.

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 11 marca 2019

    8,3
    Świetna lokalizacja
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Economy
    • 1 nocleg

    - Jeśli ktoś zatrzymuje się dłużej niż noc, nie polecam pokoju od strony podwórza. Pokój jest zbyt mały by przebywać w nim przy zasłoniętych zasłonach, a widok z okna nie jest zbyt przyjemny. - Brak czajnika w pokoju. - Za wysoka cena za pokój ekonomiczny w stosunku do jakości

    Świetna lokalizacja - blisko Starego Rynku. W okolicy jest wiele sklepów i restauracji. Pokój urządzony w starym stylu, ale z wygodnym łóżkiem i lodówką. Czystość wzorowa. Bardzo duża i komfortowa łazienka z wanną. Podoba mi się elastyczna rezerwacja - można anulować aż do dnia przyjazdu i nie ma problemu z wcześniejszym zameldowaniem.

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 25 lutego 2019

    9,6
    Polecam! Na pewno sprawdzę dostępność pokojów przy najbliższym wyjeździe do Poznania
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy typu Economy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedyny minus to hałas za oknem. Hotel znajduje się w samym centrum, więc nad ranem słychać jadące tramwaje i panujący w mieście ruch.

    Świetna lokalizacja, blisko do centrum i poznańskich atrakcji. Wspaniała obsługa!Nocowaliśmy w najtańszym pokoju dwuosobowym, który na zdjęciach wyglądał na dość prosto urządzony. Na miejscu zostaliśmy pozytywnie zaskoczeni, warunki okazały się świetne. Bardzo wygodne łóżka, dodatkowa kanapa w pokoju, lodówka. Ogólnie rewelacja. Na wielki plus, że mogliśmy się zameldować już o 11 (3h wcześniej!) oraz że nie było problemu z przechowaniem bagażu w hotelu po wymeldowaniu na czas oczekiwania do najbliższego pociągu.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 17 lutego 2019

    9,6
    Wyjeżdżamy w pełni zadowoleni.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Plus
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W trakcie śniadania przy stoliku obok siedziało kilku skandynawskich "gentlemen's" ordynarnie głośnych, a na naszą prośbę personel nie potrafił zwrócić im uwgi.

    Śniadania super! Pokój miał malutki mankamencik, nie można telewizji oglądać "na leniucha" czyli z łóżka. Telewizor był przez ścianę w dodatkowym pokoju. Ale czyściutko, ciepło, przytulnie - polecamy!

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 14 lutego 2019

    5,4
    nie polecam
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    dziwny ten hotel.... taki zupełnie nieprzytulny, pusty w środku, nie czułam się tam dobrze co by można poprawić.... doinwestować? zatrudnić architekta żeby zrobił coś z tym holem i recepcją która wygląda jak kasa biletowa na dworcu PKP? Dodatkowo - brak informacji w momencie rezerwacji o parkingu - parkowałam na ulicy kilkaset metrów od hotelu - potem okazało się że była jakaś opcja na podziemnym w okolicy (nie w hotelu) zaparkować - chyba jakaś zniżka niewielka była od ceny tego parkingu ale nie jestem pewna.

    jedyny plus to lokalizacja

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 10 lutego 2019

    7,1
    Mimo wszystko polecam.
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg

    Wyposażenie - trochę późny Gomułka. Hotel wymaga doposażenia i odświeżenia wizerunku. Brak zestawu do parzenia herbaty (kawy) - to powinno się zmienić na lepsze. Wiele hoteli o niższym standardzie ma tę opcję.

    Atmosfera hotelu. Bardzo dobre śniadanie wliczone w cenę pokoju. Obiad dla gości hotelowych w cenie 29 zł (2 pyszne dania) Brawo!

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 5 lutego 2019

    8,3
    Stylowy hotel w centrum miasta
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Economy
    • 1 nocleg

    W hotelu czuć delikatny zapach charakterystyczny dla starszych obiektów. Podobnie w pokoju... Nie da się napisać, że "przemiła pani w restauracji z uśmiechem rozwiązała pojawiający się drobny problem logistyczny".

    Rewelacyjna lokalizacja: w samym centrum Poznania. Przystanek tramwajowy w bezpośrednim sąsiedztwie. Pokój wygodny, łazienka komfortowa.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 3 lutego 2019

    9,2
    Lokalizacja super- bardzo blisko do rynku, czysto, dobre...
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hotel położony przy przystanku tramwajowym, wiec w pokoju od strony ulicy słuchać tramwaje, ale z tym trzeba się liczyć mieszkając w takim mieście, pokój - wielkość Ok, ale na zdjęciach wyglądał lepiej, niż w rzeczywistości - przydałoby się coś podziałać z wystrojem; łazienka trochę mała, ale czysto

    Lokalizacja super- bardzo blisko do rynku, czysto, dobre śniadania - całkiem spory wybór i kameralna restauracja, wygodne łóżka

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 23 stycznia 2019

    8,8
    Byłam któryś raz z kolei, obsługa miła, czysto, pyszne...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Economy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nadal jestem za tym aby kawa czy herbata były dostępne za darmo w pokojach/piętrze/recepcji.

    Byłam któryś raz z kolei, obsługa miła, czysto, pyszne śniadanie, dobra lokalizacja.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 16 stycznia 2019

    9,2
    Zmiana pokoju
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Economy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jak zawsze wygodne łóżko. Bardzo pomocny i uprzejmy personel. W czasie pobytu pojawił się hałas dobiegający z jakiegoś urządzenia z zewnątrz. Na szczęście personel sprawnie zamienił mój pokój na inny.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 10 stycznia 2019

    5,8
    OK
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 3 noclegi

    Przydałoby się porządne sprzątanie i wymiana mebli. Mały wybór na śniadaniu.

    Lokalizacja, miły i pomocny personel. Na życzenie dostałem cichy pokój od podwórka, co było dla mnie naprawdę ważne.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 3 stycznia 2019

    8,8
    Jest ok 👍
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pozytywnie zaskoczona 😃 całkiem fajny hotel, pyszne śniadanie, czysto, miło i sympatycznie. Oczywiście są hotele o wyższym standardzie i bardziej nowoczesne ale tutaj niczego nam nie brakowało. Dla nas to najlepsza miejscówka po wspaniałej nocy sylwestrowej na Placu Wolności 🍾🥂🎆😍😍😍 szczerze polecamy

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 19 grudnia 2018

    9,2
    Spełnione oczekiwania.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Economy
    • 1 nocleg

    Lekko mogą dokuczać przejeżdżające pod oknem tramwaje, dla mnie nie stanowiło to większego problemu.

    Jak zawsze wygodne łóżko. Ładny widok obecnie na świąteczny jarmark. Przestronny pokój. Przydatny zwłaszcza przy zimowej aurze czyścik do butów.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 16 grudnia 2018

    8,8
    Pomimo lokalizacji w samym centrum spokój i cisza w pokojach.
    • Grupa
    • Pokój jednoosobowy typu Economy
    • 1 nocleg

    Pomimo lokalizacji w samym centrum spokój i cisza w pokojach. Personel jadalni bardzo odpowiedzialny.Posiłki kuchni polskiej wysmienite. Trochę kuleje kontakt z tzw "menageringiem ". Próbuje wiedzieć lepiej czego oczekuję, a to nie do końca tak powinno być

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 12 grudnia 2018

    10
    Pobyt należał do bardzo udanych. Polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Osoby palące przed wejściem do hotelu i konieczność przechodzenia przez dym papierosowy.

    Elegancka łazienka z dużym prysznicem. Swobodna atmosfera. Świetne położenie.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 9 grudnia 2018

    10
    Nie pierwszy i na pewno nie ostatni pobyt w tym miejscu
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Economy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo dobra lokalizacja, przemiła i pomocna obsługa, naprawdę smaczne śniadania. Obiekt utrzymany czysto i schludnie, do tego z ciekawym , stylowym wnętrzem. Z mojej strony 100% satysfakcji :)

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 7 grudnia 2018

    7,9
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Economy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedynym minusem była letnia woda pod prysznicem.

    Hotel w bardzo dobrym miejscu, niedaleko rynku i placu wolności gdzie teraz odbywają się jarmarki świąteczne. Dobre śniadania. Możliwość skorzystania z dań restauracji, która znajduje się w hotelu - bardzo smacznych. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Polecam ten hotel.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 6 grudnia 2018

    8,8
    Hotel w centrum, wszędzie blisko.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Economy
    • 1 nocleg

    Brak parkingu, trzeba parkować w pobliskim podziemnym w cenie 35 zł.

    Hotel w centrum, wszędzie blisko. Pokój ok, wszystko jest co trzeba. śniadanie smaczne.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 5 grudnia 2018

    8,8
    Fajne miejsce
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Economy
    • 1 nocleg

    Brak parkingu, trzeba korzystać z pobliskiego podziemnego w cenie 35 zł

    Pokój duży, czysty, jest wszystko co potrzebne. Śniadanie smaczne i obfite. Położenie w samym centrum, wszystko blisko.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 5 grudnia 2018

    9,2
    Wygodne łóżko, fotel w pokoju i przestronna łazienka.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Economy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wykończenie łazienki nie pasujące do pokoju i charakteru hotelu. Na śniadaniu wpół zimne posiłki ciepłe.

    Wygodne łóżko, fotel w pokoju i przestronna łazienka. Również świetna lokalizacja. Szybkie zameldowanie i wymeldowanie.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 3 grudnia 2018

    8,0
    Świetna lokalizacja, przyjemne pokoje, ale uboga oferta...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Uboga oferta śniadaniowa - herbata zaparzona w wielkim termosie z kranikiem to po prostu sknerstwo.

    Świetna lokalizacja, przyjemne pokoje, ale uboga oferta śniadaniowa - herbata zaparzona w wielkim termosie z kranikiem to po prostu sknerstwo.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 2 grudnia 2018

    8,8
    Przyjazne miejsce, blisko rynku, czysto i świetne śniadanie
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Economy
    • 2 noclegi

    Pokoje od podwórka wychodzą na ... smoka. Jest to wylot, zdaje się, układu klimatyzacyjnego całego hotelu. W moim przypadku bez zatyczek się nie obyło. Sugerowałabym, żeby recepcja oferowała zatyczki do pobrania (z tym rozwiązaniem już się w hostelu w Warszawie spotkałam). Nie wiem, jak jest w pokojach od ulicy.

    Świetna lokalizacja. Wyśmienite śniadanie, również dla wegetarian (pewnie dla wegan również coś się znajdzie, choć głównie warzywa; specjalnie dedykowanych past roślinnych ani tofu nie widziałam; jest również kącik bez laktozy). Chyba pierwsze miejsce, w którym na śniadanie było do wyboru kilka rodzajów twarogów wędzonych i na dwa sposoby przyrządzone jajka. Czysto. Przyjazna obsługa. Ciepło (na dworze ok. -5 stopni) , choć okna sprawiały wrażenie dość starych i nieszczelnych.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 28 listopada 2018

    8,8
    dobry hotel w sercu miasta
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Economy
    • 1 nocleg

    W pokoju od ulicy - tramwaje niesamowicie głośne, ale to nie wina hotelu ;), słaba kawa ;(

    Mega wygodne łóżka, fantastyczna lokalizacja, miła obsługa, dobre śniadanie

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 27 listopada 2018

    9,2
    Udany pobyt. Na pewno tam kiedyś wrócę.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Okno w pokoju nie było dostatecznie wygłuszone, co trochę przeszkadzało w zaśnięciu. Poza tym nie mam zastrzeżeń.

    Bardzo wygodne łóżko. Super lokalizacja. Profesjonalna obsługa.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 20 listopada 2018

    8,3
    Lokalizacja to ścisłe centrum Poznania.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój jednoosobowy typu Economy
    • 1 nocleg

    Pokój był z widokiem na Plac. Widok świetny, tylko te tramwaje na zakręcie... Niestety, wcześniej ktoś w pokoju palił, może nawet nie jeden raz. I było to czuć - dla mnie to ogromny minus. Powinni zainwestować w nowe drzwi do pokoi - obecne nie pasują do jego charakteru.

    Lokalizacja to ścisłe centrum Poznania. Bardzo blisko na Stary Rynek. Charakter hotelu - jak z dawnych lat. Rewelacyjne rogale świętomarcińskie.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 13 listopada 2018

    10
    Super świetna lokalizacja blisko na Stare Miasto...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Plus
    • 1 nocleg

    Nie mam żadnych zastrzeżeń.

    Super świetna lokalizacja blisko na Stare Miasto,komunikacja spod hotelu.Pokój ładny przestronny,składający się z dwóch części wypoczynkowej i sypialni,czysty,łazienka również czysta.Dobre wyciszenie,nie słychać hałasu z ulicy.Świetne śniadanie w formie bufetu.Parking podziemny publiczny.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 11 listopada 2018

    8,3
    Bardzo dobre śniadanie - rogal marciński najlepszy w mieście.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Economy
    • 1 nocleg

    Kiepskiej jakości obraz w telewizorze. Za ciepło - nie działało pokrętło termoregulacji.

    Bardzo dobre śniadanie - rogal marciński najlepszy w mieście. Świetna lokalizacja.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 10 listopada 2018

    10
    Kolejny udany pobyt - wrócimy przy najbliższej okazji.
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój jednoosobowy typu Economy
    • 1 nocleg

    Brakuje mi room service, choć obsługa nadrabia te braki.

    Kolejny udany pobyt. Często nocujemy w hotelach i w apartamentach. W Poznaniu byliśmy już w wielu obiektach, ale tutaj zawsze wracamy najchętniej. Może nie jest taki nowoczesny, jak inne hotele, ma tylko 3 gwiazdki, więc paru wygód też brakuje. Ale obsługa hotelu rekompensuje wszystko i nadrabia własną pracą i chęcią pomocy gościom. Najwyższa klasa i poziom obsługi. Smaczne śniadania. Super restauracja. Polecam!

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 11 października 2018

    7,1
    Hotel ok, ale można wybrać lepiej.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Głośna ulica, brak klimatyzacji - bez otwartego okna nie da się spać bo duszno, a z otwartym hałas i zapachy z okolicznych restauracji. Pewnie jest lepiej od drugiej strony.

    Lokalizacja, parking blisko, przestronność.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 8 października 2018

    5,8
    Ogólnie czuje się zawiedziony
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy typu Economy
    • 1 nocleg

    Śniadanie Tragedia! Wędliny były nieświeże jak i pozostałe rzeczy, personel kuchni dyskutował dość głośno o swoich przełożonych nie szczędząc krytyki czego nie musiałem koniecznie wysłuchiwać. Tutaj zawiodłem się totalnie ponieważ jedną z najważniejszych rzeczy jest dla mnie posiłek. Personel na recepcji bardzo miły i pomocny co jest ważnym elementem na samym wstępie.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 4 października 2018

    7,1
    Miałem olbrzymi pokój.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Recepcja do przebudowy, restauracja potrzebuje zmian i dobrego szefa kuchni aby brylować w Poznaniu. Szkoda gdyż hotel ma potencjał i doświadczony personel...

    Miałem olbrzymi pokój. Za olbrzymią jak na 3 gwiazdki cenę. Pewnie z powodu targów(?). Lokalizacja świetna. Nieopodal podziemny parking w specjalnej cenie dla gości. Przydałaby się inwestycja w nowy wystrój i własną restautację, która obecnie świeci pustkami. Gdyby ktoś z głową zainwestował to mógłby powstać hotel na miarę Belwederskiego w Wawie:-)

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 21 września 2018

    10
    Będę wracać!
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy typu Plus
    • 1 nocleg

    Wifi nie chciało działać, ale nie wiem czy to wina ustawień nowego telefonu czy kwestia grubych ścian. Poza tym nie mam zastrzeżeń.

    Kolejny raz wybrałam hotel na miejsce pobytu i się nie zawiodłam. Jest to świetne miejsce na wyjazdy biznesowe. Świetna lokalizacja, wygodne pokoje i dobre śniadanie. Chociaż zwykle szukam bardziej nowoczesnych obiektów to tutaj doceniam historyczny charakter budynku. Hotel działa od 1840 roku i to widać(w pozytywnym znaczeniu). Zawsze czuję tę odrobinę dawnego luksusu.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 18 września 2018

    9,6
    Super Hotel Rzymski!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi

    Jedynie dodałbym czajnik elektryczny w pokoju.

    Super śniadanie. Bardzo miła obsługa od razu mnie zapamiętali więc nie musiałem się martwić gdy odbierałem klucz. Super lokalizacja, wszędzie miałem bardzo blisko. Widok z okna też był super! Polecam każdemu. Lodówka w pokoju!

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 17 września 2018

    4,6
    Rozmowa telefoniczna z personelem,
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Rozmowa telefoniczna z personelem, Zarezerwowanie pokoju na rynek a dastanie pokoju na glowna ulice z tramwajami ,Co sie wiąże z hałasem i nie przespaną nocą

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 17 września 2018

    9,6
    Wszystko jak trzeba za tą cenę.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Od strony ulicy marcinkiewicza straszny hałas tramwajów i imprezujących panienek co jak zobaczą kapsel to pisk i krzyk. Wierzyć się nie chce. Podwójne okna to konieczność, zapomnij o spaniu przy otwartym oknie. Może w tygodniu jest lepiej . Tramwaje jeżdżą tylko do 23 więc to nie przeszkadza :)

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 12 września 2018

    7,9
    Świetna lokalizacja, czysto, cicho i schludnie.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Economy
    • 1 nocleg

    Myślę, że dobrym pomysłem było by wprowadzenie czajników + kawa i herbata w pokoju hotelowym.

    Świetna lokalizacja, czysto, cicho i schludnie. Duży plus za pyszne śniadanie w formie szwedzkiego stołu.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 3 września 2018

    9,6
    Polecam niezdecydowanym
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Hotel umiejscowiony w świetnym miejscu - bardzo blisko na starówkę. Pokój świeżo odnowiony i urządzony naprawdę w dobrym stylu, przestronny. Do dyspozycji jest nawet mała lodówka. Stosunek jakości do ceny idealny - polecam :)

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 20 sierpnia 2018

    10
    Perfekcyjny
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Perfekcyjny to skromne określenie. Śniadanie to odrębna ocena, moim zdaniem coś lepszego trudno będzie zaproponować. Na pewno każdemu polecam i będę wracał zawsze kiedy będę w Poznaniu.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 16 czerwca 2018

    5,8
    śniadanie świetne, lokalizacja świetna
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    zatkany odpływ od prysznica no i pozostałości po poprzednich gościach w łazience - nitki dentystyczne, włosy... wymieniłbym okna na bardziej dźwiękoszczelne - można oszaleć jak w nocy na placu coś jedzie albo wracający z knajp się drą...

    śniadanie świetne, lokalizacja świetna

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 6 czerwca 2018

    7,1
    Średni hotel w SUPER lokalizacji
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Hotel z poprzedniej epoki. Minus parking daleko pod placem Wolności, śniadanie skromne, generalnie hotelowi przydałby się remont.

    Plus to super lokalizacja w samym sercu Poznania - przy pl. Wolności i niedaleko Rynku. Naprawdę wszędzie blisko. Śniadanie przeciętne. Pokoik malutki, ale przytulny.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 2 czerwca 2018

    8,8
    Dobry hotel blisko Starego Rynku
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Brak klimatyzacji, podczas upałów stanowi to problem, chociaż zdaję sobie sprawę, że przy starym budynku nie zawsze można klimatyzację założyć.

    Super lokalizacja, bardzo blisko parking podziemny za dodatkową opłatą, dobra kawa i urozmaicone śniadanie (na plus, ze w sali restauracyjnej, kiedyś było podawane w mniejszej sali). Przesympatyczny personel, zwłaszcza na recepcji :-) Z chęcią wrócę do tego hotelu.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 29 maja 2018

    5,4
    W ten upał brak wentylacji w pokoju zmusił nas do...
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Bardzo miły personel hotelowy i bardzo czysto w pokojach. Pozytywnie zaskoczył nas malutki zestaw do szycia czyli igielnik.

    W ten upał brak wentylacji w pokoju zmusił nas do wcześniejszego wyjazdu. Nie można się wyspać i wypocząć. Otwarcie okna uniemożliwia hałas z ulicy, a na śniadanie, podano wiele z dnia poprzedniego.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 26 maja 2018

    9,2
    Przepyszne śniadanie z bogatym wyborem składników,...
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Pokój od strony Placu Wolności, na którym odbywały się jakieś rozgrywki - było nieco za głośno, nawet przy zamkniętym oknie. Na szczęście w miarę wcześnie się zakończyły.

    Przepyszne śniadanie z bogatym wyborem składników, komfortowa łazienka. Obecność windy, więc nie trzeba dźwigać walizki.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 21 maja 2018

    9,2
    Bardzo dobry hotel
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Plus
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    - reflektor oświetlający rzeźbę przy placu za hotelem był ustawiony tak, że świecił w okna. Na szczęście zasłony prawie niwelowały ten problem.

    + zadbany, ładne pokoje + bardzo smaczny i urozmaicony szwedzki stół przy śniadaniu + w zasięgu spaceru z dworca kolejowego, droga zaś prowadzi w znacznej mierze przez parki + Duże, wygodne łóżko

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 11 maja 2018

    8,3
    Bardzo bobra lokalizacja, jednak obok hotelu jest linia...
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Jeżeli ktoś oczekuje komfortu wyspania się to nie w tym hotelu. Nie jest to wina samego hotelu, ale tego co jest jego największą zaletą czyli położenia niedaleko centrum nocnego życia Poznania. Wybierając tu pokój trzeba to brać pod uwagę.

    Bardzo bobra lokalizacja, jednak obok hotelu jest linia tramwajowa...

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 5 maja 2018

    9,2
    Świetne miejsce jako baza wypadowa do zwiedzania Poznania
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 3 noclegi

    Świetna lokalizacja, blisko starówki. Duży wybór produktów podczas śniadań. Pokój codziennie sprzątany. Windy w obiekcie. Świetny dojazd komunikacją publiczną w każde miejsce Poznania.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 22 kwietnia 2018

    5,8
    Nie było miejsc w innych hotelach w oczekiwanych lokalizacjach, więc musiałem coś w wybrać.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Kiepskie i wąskie łóżko w pokoju jednoosobowym. Pokój wystylizowany na późny PRL. Wokół hotelu linie tramwajowe, co może być dokuczliwe. Restauracja podobnie jak pokój przypomina atmosferę późnego PRL. Słabe ciśnienie wody pod prysznicem i umywalce.

    czysta i duża kabina prysznicowa w łazience (łazienka jako całość również)

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 19 kwietnia 2018

    7,1
    Śniadanie bardzo dobre.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Jedyny minus to pewna starsza Pani na recepcji, która podczas rezerwacji telefonicznej mówi do mnie " Panie ja nie mam czasu teraz z Panem rozmawiać, zajęta jestem. Im dłużej Pan gada tym ma Pan mniejszą szansę na rezerwację" Powiem szczerze , że dawno nie doświadczyłem takiego podejścia do klienta rezerwując jednoosobowy pokój za 300zł za dobę.

    Śniadanie bardzo dobre. Super położenie. Hotel na przyzwoitym poziomie.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 17 kwietnia 2018

    9,2
    Bardzo miła obsługa, przepyszne i obfite śniadanie, wygodne...
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Bardzo miła obsługa, przepyszne i obfite śniadanie, wygodne łóżko, czysto i duży prysznic. Myślę, że w tej cenie i w takiej lokalizacji nie dało się lepiej trafić.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 9 kwietnia 2018

    4,2
    Późny PRL za wygórowaną stawkę w dodatku z czerstwym jedzeniem i małym wyborem na śniadanie.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg

    NIC, wi nie chodzi o moje wygórowane wymagania tylko o samo podejście personelu i cenę za takie a nie inne warunki.

    Śniadanie to dramat, czerstwe pieczywo, ciasto z zakalcem, mały wybór, tłusta wędlina, kwaśne owoce, brak zróżnicowania, pokój to późny PRL, malutka łazienka, Pani w recepcji pamięta Piłsudskiego i tak też się zachowuje, klientów ma za durni i nie rozumie, że ktoś nie zna Poznania i tłumaczy po łebkach i z łaską, szatniarz-wikidajło wciąż tam pracuje i ma oko na wszystko :), duży pokój to mały pokój przedzielony ścianką i brak tv w sypialni, pod prysznicem brak drzwi i włosy w kabinie, drzwi na klucz z wielkim brelokiem, wygodny materac na łóżku i malutka kołdra, brak ciśnienia wody, śmietniki ażurowe więc wszystko się wysypuje,

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 9 kwietnia 2018

    9,2
    Minimum formalności, komfort i czystość oraz miła obługa na miarę hotelu **** rozsadna cena
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Byłoby cudownie gdyby śniadanie do godziny 12.00 a nie do 11:00 :-) dla śpiochów to byłoby duże udogodnienie :-)

    Przeurocza obsługa, miła, życzliwa - trafiłem na osoby w obsłudze w starszym wieku, młodzież powinna się od nich uczyć kultury. Dziękuję za miły pobyt.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 8 kwietnia 2018

    8,8
    Do Poznania wrócę, Hotel będzie ten sam, choć liczę na niższą cenę :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Chciałem przyjść do Hotelu ze znajomymi po godzinie 22:00, niestety Hotel nie pozwala na obecność gości po tej godzinie, gdzie często dopiero o tej porze zaczynają się imprezy/zabawy. Można zachowywać się cicho i grzecznie w pokoju, szkoda jednak, że nie uwzględniają takiej możliwości.

    Skusiłem się na Hotel z dwóch powodów: położenie oraz śniadania. Oba warianty wyczytane w bookingu się sprawdziły :) Cena zdecydowanie za wysoka jak na komfort/warunki, gdyż Hotel ma swoje lata i trochę kojarzy się ze starocią/zużyciem, jednak było czysto, miło i sprawnie.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 18 marca 2018

    9,2
    Godnie i spokojnie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    w łazience zasłona prysznicowa stwarza pozór brudu i taniości - poprzednim razem byłam w pokoju gdzie była ścianka prysznicowa i wyglądało to dużo lepiej.

    Dla mnie kolejny raz w tym hotelu, czysto, schludnie, wygodne łóżko- chyba jedyny hotel w którym udało mi się wyspać, obsługa super - każda prośba zrealizowana. W restauracji śniadanie też smaczne i różnorodne. w samym centrum więc wszędzie blisko. W Rzymiance mogę polecić żurek. Wystrój jest skromny i neutralny co pozwala się zrelaksować.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 9 marca 2018

    5,8
    Czysto, dobra lokalizacja
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cena bardzo wysoka, mimo ze byly targi nie usprawiedliwia to takich cen. Poniewaz hotel nie oferuje nic extra za ta wygorowana cene w dniach targow. Malutki zel pod prysznic zuzyty do plowy. Brak czajnika w pokoju, jedna malutka woda mineralna, lodowka pusta. Sniadania srednie, kiedys byly lepsze. Przydal by sie remont recepcji i restauracji, bardzo ponuro. Jestem rozczarowana tym hotelem, mimo ze mialam milsze wspomnienia z przed kilu lat.

    Czysto, dobra lokalizacja

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 4 marca 2018

    7,1
    pewnie mistrzowski ale w PRL-u :)
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Pokoje pamiętające raczej czasy nie najlepiej notowane w historii Polski, niezbyt zapaszek a kawa z ekspresu tylko na życzenie, cena parkingu (35 zł)

    Dobra lokalizacja

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 22 lutego 2018

    8,3
    Super lokalizacja, bardzo miła i kompetentna obsługa.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Szkoda, że hotel nie oferuje lobby baru. Dookoła jest jednak sporo klubów i barów, więc można sobie poradzić.

    Super lokalizacja, bardzo miła i kompetentna obsługa.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 15 lutego 2018

    7,1
    Ok
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg

    Brak czajnika w pokoju.

    Lokalizacja, wystrój, hotel vintage w starej kamienicy doskonale się komponuje ale wymaga nowego spojrzenia. Cichy pomimo okien na ruchliwą ulicę. Bardzo dobre śniadanie wliczone w cenę, miła obsługa hotelu i restauracji. Bardzo dobry obiad. Dwa pyszne dania w hotelowej restauracji za dobrą cenę 27 zł. Blisko rynku. Super na bazę wypadową na zwiedzanie miasta. Warto się w nim zatrzymać.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 10 lutego 2018

    9,6
    Pobyt był krótki ale przyjemny. Wszystko bez zarzutu. Bardzo czysto i miło.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przydałby sie ekspres w pokoju lub na korytarzu.

    Śniadanie było pyszne. Obsługa recepcji i w restauracji miła uśmiechnięta, pomocna. Łóżko wygodne. Jeszcze na pewno skorzystam z noclegu.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 9 lutego 2018

    5,4
    Sniadanie i wygodne materace
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Halas tramwaju ktory jezdzi cala boza noc....Cisnienie w prysznicu nie wystarczajace.Personel ktory plotkuje o gosciach...

    Sniadanie i wygodne materace

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 5 lutego 2018

    8,8
    Niewątpliwie zaletą jest lokalizacja hotelu - bardzo blisko...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Na pewno nie jest to nowoczesny hotel z super wyciszonymi drzwiami na kartę. Widać, że przydałaby się renowacja, aczkolwiek nie mam zarzutu co do czystości. Mogliby też odnowić recepcję, bo trochę straszy swoim wystrojem.

    Niewątpliwie zaletą jest lokalizacja hotelu - bardzo blisko rynku. Brak parkingu rekompensuje możliwość parkowania ze zniżką 30% w pobliskim parkingu podziemnym ( 50 metrów od hotelu). Smaczne śniadania, aż byłem zdziwiony dużym wyborem. Było czysto

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 29 stycznia 2018

    10
    Fantastyczna lokalizacja
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Poprawienie oświetlenia w sypialni przez wymianę żarówek.

    Bardzo duża przestrzeń do wykorzystania w ramach wynajętego pokoju, wygodny prysznic w łazience oraz łóżko, dobre śniadanie.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 29 stycznia 2018

    7,9
    Hotel bardzo blisko centrum, miła obsługa.
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Śniadanie - na ciepło super, na wędliny proponuje zmienić dostawcę. O 9:30 część wędlin wyglądała nieświeżo i było kompletnie bez smaku. . Jeżeli ktoś ma problem z hałasem z ulicy to proponuje zastrzec to w czasie rezerwacji.

    Hotel bardzo blisko centrum, miła obsługa.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 27 stycznia 2018

    8,3
    Świetna lokalizacja w samym sercu Poznania.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Stary hotel, stare wyposażenie. Denerwujący był smród papierosów odczuwalny nawet w pokojach. W opisie oferty był parking który na miejscu okazał się dodatkowo płatnym 35zl parkingiem miejskim.

    Świetna lokalizacja w samym sercu Poznania.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 25 stycznia 2018

    10
    Pobyt bardzo przyjemny.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pobyt bardzo przyjemny. Profesjonalna i bardzo uprzejma obsługa, śniadanie obfite i smaczne. Dziękujemy za bardzo wczesne zameldowanie😁. Wracamy wkrotce

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 16 stycznia 2018

    8,3
    Dobre miejsce na weekend w mieście
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przydałby się zestaw do parzenia kawy/herbaty

    Świetna lokalizacja, wszystkie atrakcje miasta w zasięgu spaceru. Dobre śniadanie. Sympatyczny personel.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 6 stycznia 2018

    9,2
    Hotel w starym, dobrym stylu
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament
    • 1 nocleg

    W pokoju brak zestawu do parzenia kawy lub herbaty. Co prawda można dostać w recepcji, ale o ile bardziej komfortowe byłoby zrobienie sobie czegoś ciepłego samemu... Brak też możliwości zamówienia śniadania do pokoju. Od drobnostka...

    Lokalizacja Czystość - naprawdę czysto. Wygodne łóżka Spokój i cisza w hotelu Personel Duża ilość szafek i szafeczek. Dobre śniadanie

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 3 stycznia 2018

    10
    Rewelacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Parkowanie w Poznaniu, bardzo trudne, jednak w czasie naszego pobytu była strefa darmowego parkowania .

    Śniadania pyszne, duży plus za bardzo dobre wypieki, ciasta oraz za rosół po sylwestrze . Wszystko świeże, w pokoju czysto, naprawdę bardzo udany pobyt. Świetna lokalizacja, wszędzie blisko, personel pilnował, by inne osoby niezameldowane w hotelu nie wchodziły do niego podczas sylwestra, co było bardzo dobre.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 1 stycznia 2018

    9,2
    Przemiła, zawsze uśmiechnięta, bardzo pomocna obsługa.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Plus
    • 1 nocleg

    W pokoju zamiast prysznica jest wanna, a uchwyt do podwieszenia prysznica był zepsuty. Nie zapytałam o prysznic przy przydziale pokoju, bo wydawało mi się, że wszystkie pokoje są z prysznicem. Nauczka na przyszłość. Wanna jest niewygodna i niebezpieczna - śliska. W eleganckim pokoju zamontowano najtańsze, białe drzwi do łazienki, które okropnie kontrastują z ciemnymi, drewnianymi panelami na ścianie.

    Przemiła, zawsze uśmiechnięta, bardzo pomocna obsługa. Wszyscy Państwo w recepcji po prostu wspaniali. Doskonała lokalizacja, krok od Starego Miasta. Bardzo wygodne łóżko. pachnąca świeżością pościel. Czysto. W łazience wystarczająca ilość ręczników w normalnych rozmiarach. Suszarka do włosów. Woda mineralna w pokoju. Bardzo dobre jedzenie w bistro. Ładnie podane, smaczne śniadanie i dobra kawa. Prawdziwy sok pomarańczowy do śniadania. Pyszne, świeże pieczywo. Bardzo miłe panie z obsługi przy śniadaniu.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 20 grudnia 2017

    9,2
    Położenie hotelu ułatwia zwiedzanie miasta, obsługa bardzo pomocna.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    śniadania za drogie

    Nie jadłam sniadania ( za drogie), ale kawa pyszna. Pokój nr 207 wielki, z małżeńskim łóżkiem, wystrój miły, stonowany. Lodówka do dyspozycji, cichutka.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 22 listopada 2017

    8,3
    Fantastycznie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Trudno powiedzieć że nie podobało. Taka mała sugestia. Żeby goście hotelowi mogli zamawiać w recepcji przepyszne rogale Marcińskie wypiekane w restauracji hotelowej.

    Doskonała lokalizacja. Bardzo dobre śniadania. Uprzejma i życzliwa obsługa. Najlepsze na całym świecie rogale Marcińskie wypiekane w hotelowej restauracji.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 13 listopada 2017

    7,5
    Bardzo dobra lokalizacja.
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Hotel niestety nie jest pierwszej młodości i to widać. Pokój, w którym mieszkaliśmy był bardzo mały. Hotel nie ma swojego parkingu (zniżka na parkingu podziemnym przy Placu Wolności).

    Bardzo dobra lokalizacja. Smaczne śniadania. Restauracja przy hotelu - dobre jedzenie z rabatem 10% dla gości hotelowych. Miła obsługa.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 13 listopada 2017

    10
    Śniadania wyśmienite, obsługa bez zarzutu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Śniadania wyśmienite, obsługa bez zarzutu. Do tej pory starałem sie unikać restauracji hotelowych ale po tej wizycie muszę zmienić zdanie. Gęś była wyborna a zdążyłem porównać kilka nawet z tych nagrodzonych w tym roku. O rogalach nie wspomnę mistrzostwo. Hotel naprawdę wart polecenia.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 13 listopada 2017

    10
    Śniadania wyśmienite, obsługa bez zarzutu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Śniadania wyśmienite, obsługa bez zarzutu. Do tej pory starałem sie unikać restauracji hotelowych ale po tej wizycie muszę zmienić zdanie. Gęś była wyborna a zdążyłem porównać kilka nawet z tych nagrodzonych w tym roku. O rogalach nie wspomnę mistrzostwo. Hotel naprawdę wart polecenia.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 13 listopada 2017

    9,2
    Zadowolony.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Bardzo wygodne łóżka. Obsługa niezwykle miła - szczególne podziękowania dla pani z obsługi śniadań za zaangażowanie przy rogalach marcińskich. Rogale Marcińskie z własnej cukierni - pyszne i śmiem twierdzić że najlepsze w Poznaniu (mega kolejka po zakup).

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 9 listopada 2017

    8,3
    Dobry stosunek jakości do ceny
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament
    • 1 nocleg

    Śniadanie do 11:00, ale o 10:50 stół szwedzki był w całości zwinięty. Obsługa wydała śniadanie indywidualnie. Wanna w apartamencie ma z jednej strony kran, a z drugiej pokrętło zaworu spustowego. NIjak nie udaje się wygodnie umieścić. Trochę staroświecki wystrój, przydałby się mały remont.

    Bardzo miła obsługa. Świetna lokalizacja. Brak nagabywania przez personel w przypadku przedłużenia pobytu. Duży telewizor (40 cali) w salonie apartamentu i mały w sypialni. Szybka obsługa w recepcji.

    Pobyt: Listopad 2017

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: