Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. dolnośląskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Wrocław – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Rest Apartments

Rest Apartments – opinie

ul. Hubska 54, Krzyki, 50-502 Wrocław, Polska

Ocena

Na podstawie 471 opinii o apartamencie

8,8

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,2

  • Komfort

    9

  • Lokalizacja

    8,2

  • Udogodnienia

    8,7

  • Personel

    9,3

  • Stosunek jakości do ceny

    8,6

  • Bezpłatne WiFi

    8,6

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 11 stycznia 2019

    8,3
    Nowoczesny I funkcjonalny wystroj.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 4 noclegi

    Wifi w pokoju w ogole nie dzialalo, pomimo zgloszenia na recepcji problem pozostal nierozwiazany. Za krotkie przescieradla na lozku, goly materac troszke przeszkadza w snie, juz nie wspominajac spraw higienicznych. Wystrzepione reczniki...

    Nowoczesny I funkcjonalny wystroj. Latwy dostep do pokoi, hotel dobrze skomunikowany z centrum miasta I uslugami. Ladna restauracja na dole.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 6 stycznia 2019

    8,8
    Idealne miejsce dla pary
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 3 noclegi

    "Duże łóżko podwójne" składało się z dwóch łóżek pojedynczych. Rozjeżdżały się, co było czasem niezbyt przyjemne. Wyraźnie było słychać ludzi z innych apartamentów przez otwory wentylacyjne.

    Porządek w apartamencie, atmosfera w obiekcie, widok z balkonu, łatwość rezerwacji, wyposażenie kuchenne dostarczone po jednym telefonie do recepcji, przytulnie.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 19 grudnia 2018

    10
    Fantastycznie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Junior Suite
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko było świetne. Śniadania genialne. Pokoje jasne, czyściutkie z aneksem kuchennym co umożliwia przygotowanie posiłków podczas podróży z małym dzieckiem. Wszystko na bardzo wysokim poziomie.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 16 grudnia 2018

    7,5
    Za cenę w jakiej udało nam się dokonać rezerwacji polecam !
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zamek w łazience nie działa , miło by było gdyby w telewizji bylo dostępne więcej kanałów. Pokoje powinny być lepiej wyposażone np w żelazko.

    Za cenę w jakiej udało nam się dokonać rezerwacji polecam !

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 10 grudnia 2018

    10
    Pobyt udany ze znajomymi na wycieczce w okresie jarmarku. Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Junior Suite
    • 1 nocleg

    gorąco, mimo wyłączenia grzejnika, ciepło skądś się wydobywało, lekka sauna, trochę ratowało otwarcie okna. Brak informacji na Booking o naczyniach, czajniku.

    Miła obsługa i bardzo pomocna, wygoda, czysto, przestrzenne pokoje, aneks kuchenny, czajnik, naczynia, windy, możliwość odgrodzenia się w pokoju między łóżkami, balkon, duża łazienka, TV. Czuliśmy się jak w domu.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 16 listopada 2018

    7,5
    Odwiedzaliśmy rodzine i pobyt był udany.
    • W parze
    • Apartament typu Junior Suite
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Trudno było ustawić ciepła wodę w prysznicu.

    Personel w recepcji był bardzo miły i pomocny/uczynny. Obsługa w recepcji jest dużym plusem dla hotelu.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 5 listopada 2018

    9,2
    Miło i przytulnie!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 3 noclegi

    Spanie na ceracie, która jest pod prześcieradłem oraz brudny i poplamiony pled pokrywający materace. Ten pled powinien być albo wymieniony na nowy, albo solidnie wyprany chemicznie.

    Niezła lokalizacja, aneks kuchenny z potrzebnym wyposażeniem, panoramiczny telewizor, wygodne duże łóżko, przestronny pokój z balkonem, bardzo miła obsługa hotelowa, życzliwy serwis sprzątający, komfortowa, czyściutka i w pełni wyposażona łazienka.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 25 września 2018

    9,6
    polecam obiekt
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 3 noclegi

    Minusy to dojazd, oczywiście jest to niezależne od obiektu, jednakże mogłyby być lepsze oznaczenia jak dotrzeć, oraz lóżko małżeńskie, które okazał się dwoma rozjeżdżającymi się materacami....

    ładny wystrój pokoju, uprzejma i rzetelna obsługa. Dogodne godziny wymeldowania, na plus możliwość wzięcia ze sobą pieska. Polecam, i na pewno jeszcze tam wrócimy

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 18 września 2018

    6,7
    Cena do jakości
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg

    Rozkopy trudny dojazd i dojście. Niedostępny drugi klucz. Deska Klozetowa w WC przy recepcji. niedokładna informacja o miejscach parkingowych w podziemiu

    Cena do jakości

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 16 września 2018

    7,5
    Bliskość do dworca i obsługa bardzo miła
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu studio
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak wanienki albo miski do kąpania dziecka brak zabielacz do kawy Jaki procent z takim restauracji No i ceny za pranie troszeczkę zawyżone

    Bliskość do dworca i obsługa bardzo miła

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 6 września 2018

    9,6
    Przemiła obsługa, tanio , bardzo czysto , wygodne łóżka i...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament typu Junior Suite
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Roboty drogowe wokół hotelu i ciężko dostać się do niego , choć to nie wina hotelu więc jak najbardziej polecam to miejsce

    Przemiła obsługa, tanio , bardzo czysto , wygodne łóżka i bardzo ładne pokoje

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 31 sierpnia 2018

    8,8
    Aparthotel.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 3 noclegi

    Pokój wymagał lekkiego odświeżenia: zacinające się drzwi szafy, przybrudzone ściany. Utrudniony dojazd z uwagi na trający remont ul Hubskiej (dojazd możliwy tylko Hubską od strony Lidla, ostatnie kilkadziesiąt metrów przez plac budowy) - niezależne od hotelu, ale jednak jest to niedogodność, zwłaszcza przyjeżdżając w nocy. Bardzo wysoka cena śniadania - niekorzystaliśmy.

    Aparthotel. Duże pokoje z aneksem kuchennym. Całodobowa recepcja. Garaż podziemny - nie trzeba zabierać auta od razu po wymeldowaniu się z pokoju (zależy oczywiście od obłożenia). Wiatrak w pokoju.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 26 sierpnia 2018

    10
    Piękne, czyściutkie apartamenty
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Piękne, czyściutkie apartamenty Przemiły personel Bardzo dobra lokalizacja, wszędzie blisko Duży parking podziemny oraz zewnętrzny dla gości hotelu Wszystko na bardzo duży + 😊 Polecam wszystkim!!

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 20 sierpnia 2018

    8,8
    Polecam Rest Apartaments wszystkim parom,które chcą spędzić romantyczny czas w przepięknym Wrocławiu
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 3 noclegi

    Oddzielne materace na łóżku dwuosobowym. Bardzo ubogie wyposażenie kuchni.

    Przyjemna restauracja na dole hotelu jak również w jego okolicy. Bardzo miła i kulturalna obsługa w recepcji. Dobra lokalizacja, kawałek od centrum, ale świetne połączenie komunikacyjne, spokojna okolica.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 19 sierpnia 2018

    10
    To jest pokój hotelowy z aneksem kuchennym.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 3 noclegi

    Parking w cenie 30 zł za dobę, ale biorąc pod uwagę remont na ulicy i brak miejsc- cena jest do zaakceptowania. Wolne wi-fi, ale przy dzisiejszym dostępie do szybkiego mobilnego internetu przestaje mieć to znaczenie.

    To jest pokój hotelowy z aneksem kuchennym. Pokój hotelowy- co oznacza codzienne sprzątanie i świeże ręczniki. Pokój duży, łazienka także wystarczająca. Ulica Hubska jest w remoncie, warto przed przyjazdem zadzwonić na recepcję i zapytać jak dojechać. Lidl, Bieronka, Freshmarket w pobliżu. Przystanki komunikacji miejskiej na skrzyżowaniu Glinianej i Gajowej, 300 metrów od hotelu. 5 przystanków tramwajem i jesteśmy przy Rynku.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 12 sierpnia 2018

    9,2
    Bardzo mila obsluga, czysty i komfortowy apartament dosc...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Junior Suite
    • 1 nocleg

    Budowa przed hotelem i utrudniony przez to dojazd, ale to juz sila wyzsza :)

    Bardzo mila obsluga, czysty i komfortowy apartament dosc blisko centrum. Kuchnia dobrze wyposazona aby samemu przygotowac posilek. Idealny dla rodzin z dziecmi.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 10 sierpnia 2018

    9,5
    Wszystko było wręcz wspaniałe!
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg

    Wszystko było ok

    Wszystko było wręcz wspaniałe!!! Pokój przestronny, łóżko wygodne!! Uważam za dobry pomysł wstawienie wiatraczka , przydał się bardzo!!! Wrocław piękne miasto, myślę o powrocie tutaj w najblizszym czasie i skorzystaniu z Waszej oferty!!!! Pozdrawiam!!!!

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 6 sierpnia 2018

    7,1
    Miła obsługa.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 2 noclegi

    Niestety trafiliśmy na fatalny dojazd do obiektu ze wzgledu na trwajace akurat prace remontowe na ulicy. Generalnie wjazd do obiektu z terenu budowy. w pokojach bez balkonu fatalny widok z okien mozna powiedziec "slamsy". Uwaga nie wolno palić nawet na balkonach. Okolica bezpośrednio przy hotelu trochę nieciekawa

    Miła obsługa. B ładne pokoje. Dobre połaczenie komunikacją miejską.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 5 sierpnia 2018

    7,1
    profesjonalna obsługa (gdy potrzeba było dodatkowych naczyń,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Junior Suite
    • 1 nocleg

    brak klimatyzacji (moja wina, nie zauważyłem w opisie) niewygodne rozkładane łóżko

    profesjonalna obsługa (gdy potrzeba było dodatkowych naczyń, zostały przyniesione na telefon)

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 4 sierpnia 2018

    6,3
    Lokalizacja blisko dworca głównego, ładny wygląd hotelu z...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 2 noclegi

    Mimo iż hotel posiada swoje zalety o takie rzeczy jak żelazko czy też otwieracz do wina trzeba się zgłosić osobno, myślę iż za tą cenę powinny one być w pokoju. Mimo miłej obsługi po wejściu do pokoju zastaliśmy brudny dywan( spora plama przy łóżku jakbyś ktoś nie zdążył do łazienki).

    Lokalizacja blisko dworca głównego, ładny wygląd hotelu z zewnątrz, miła obsługa

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 30 lipca 2018

    8,3
    Apartament z potencjałem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Junior Suite
    • 2 noclegi

    Brak klimatyzacji. Roboty budowlane w okolicy. Bardzo gorąco w pokoju mimo balkonu i okna otwartego na oścież. Droga restauracja na miejscu. Niedziałający wentylator w łazience. Drzwi na kartę - po wyjęciu karty wszystkie gniazdka przestają działać, odcinany jest prąd do pokoju. Zatem nie ma mowy o podładowaniu tabletu czy telefonu pod naszą nieobecność. Gratulacje dla elektryka - po spełnieniu określonej kombinacji włączników można było zapalić główne światło w łazience. Gdy zapalone było światło główne w kuchni i led w pokoju to można było zapalić światło w łazience, gdy światło w kuchni i led w pokoju było wyłączone, światła w łazience nie można było zapalić. Czyli chcąc iść w nocy do łazienki budzimy wszystkich zapalając światło w kuchni i pokoju. Trochę to trwało zanim to rozgryźliśmy ;)

    Bardzo przestronny i czysty apartament w Hotelu apartamentowym. Dobre ciśnienie wody w łazience, mydło i płyn uniwersalny pod prysznic. Na życzenie wszelkie wyposażenie kuchni (garnki, patelnie, sztućce itp.) Możliwość dopisania do pokoju rachunku z restauracji. Lokalne ciekawe piwo i cider, choć dosyć drogie (10zł/szt). Szefem kuchni zwyciężczyni II edycji jednego z programów kulinarnych (niestety nie skosztowaliśmy dań a szkoda bo choć byliśmy zaciekawieni smakiem to ceny były zbyt duże jak na ilość podawanego posiłku i wybór dań raczej nie zachęcał). Np. porcja dla dzieci na małym talerzyku kotlet z piersi kurczaka, ziemniakami i mizerią - 17zł. Opisy kwieciste do dań, dla wybitnych znawców, ceny od 36zł do 56zł za porcję. Tłumów w restauracji nie widzieliśmy. A szkoda gdyby było taniej to kto wie może więcej osób z ciekawości by spróbowało dań Masterszefa. DUŻY PLUS: 1.Świetna i miła obsługa w recepcji i kelnerska. Szybka i bezproblemowa obsługa z uśmiechem na twarzy. 2.Wózek na dużą ilość bagaży - jak w najdroższych hotelach. 3.Wentylator dostarczony na prośbę - inaczej bylibyśmy ugotowani. 4.Nowoczesna winda. 5.Bezpieczna okolica. 6.Parking przy budynku lub w podziemiu - niestety płatny 30zł/dzień. 7.Dobra lodówka z zamrażalnikiem.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 29 lipca 2018

    8,8
    Fajnie ale szału nie ma
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg

    Zarezerwowany był pokój z jednym dużym łóżkiem dwuosobowym. Niestety nie wiem czy z braku wolnych pokoi z takim łóżkiem czy po prostu tak jest w tym hotelu dostaliśmy 2 łóżka, jednoosobowe złączone ze sobą. Wszystko było by w porządku, gdyby nie to, że materace były osobne i po środku się rozłączały tworząc dziurę przez co nie było zbyt komfortowo spać obok siebie we dwoje na niby "jednym" łóżku. Chętnie poznam odpowiedź hotelu co do tej sytuacji, może przekona mnie to do powrotu następnym razem w te miejsce. Dodatkowo kontaktując się z obiektem pytałem o parking ale nikt nie raczył wspomnieć, że jest dodatkowo płatny 30 zł za dobę a w okolicy raczej się nie postawi gdzie indziej na parkingu bo dookoła remont ulic i wszystko rozkopane (na ten czas mogliby przynajmniej zrezygnować z takiej opłaty albo informować od razu o sytuacji i płatności). TV zablokowany dostęp do MENU telewizora przez co kilka kanałów bez możliwości ustawienia j. polskiego - m.in: tvn, polsat, plus brak możliwości uśpienia tv.

    Stosunek ceny do jakości pokoju na plus. Nowocześnie, czysto, wszystko sprawnie załatwione na miejscu w recepcji. Ręczniki, suszarka, zestaw do kąpieli na miejscu. Plusem na dłuższy pobyt jest kuchnia w pokoju wraz ze stołem przy niej, gdzie można zjeść smacznie przyrządzone sobie śniadanie. Wygodne materace (ale.... opinie można przeczytać w negatywach - szczególnie dla par)

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 29 lipca 2018

    4,6
    Bardzo wysoka cena (wliczając dodatkowe opłaty) w stosunku do oferowanej jakości.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Moim zdaniem cena nie jest adekwatna do jakości. Już na początku byłam zaskoczona gdy okazało się, że hotel zablokował pełną kwotę pobytu na mojej karcie, podczas gdy komunikaty na booking.com zapewniały, że opłata rezerwacyjna nie jest pobierana, a płatność jest dokonywana na miejscu. Jednak bardziej rozczarowała mnie informacja, że śniadanie jest dodatkowo płatne i to w kolosalnej cenie 45zl/osobę! Dodatkowa opłata za zwierzę wynosi 40zl/dobę. Na miejscu okazało sie, że w okolicy hotelu trwa remont drogi, dojazd samochodem jest utrudniony, nie mówiąc już o komunikacji miejskiej, której nie ma. W tej sytuacji parking hotelowy powinien być bezpłatny dla gości hotelowych (wynosił 30zl/dobę). Hotel znajduje sie w dużej odległości od rynku, w bardzo nieciekawej okolicy, w której strach chodzić nocą. W opisie pokoju widniała również informacja, że w pokoju znajduje sie taras, którego oczywiście nie było. Największy problem jednak stanowił brak klimatyzacji - w pokoju było strasznie gorąco, a sam wiatrak nie był wystarczający. Reasumując dokonałam rezerwacji ponieważ skusiły mnie piękne zdjęcia pokoju. Jednak krótki bo dwudniowy pobyt we Wrocławiu okazał się bardzo kosztowny i wiązał się z dodatkowymi opłatami za wszystko, co normalnie zawiera się w cenie większości hoteli. Uważam, że decyzja o rezerwacji pokoju była zbyt pochopna i za tą cenę można znaleźć coś dużo lepszego (albo w centrum, albo z basenem, a już na pewno z parkingiem i śniadaniami). Zdecydowanie nie polecam.

    Czysty i ładnie urządzony pokój.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 24 lipca 2018

    8,3
    Bardzo fajnie umeblowany, czysciutki apartament.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Junior Suite
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak wyposażenia kuchni (na prośbę - talerze i sztućce, zero garnków). Remont ulicy pod oknami = hałas. To nie wina hotelu ale przeszkadza.

    Bardzo fajnie umeblowany, czysciutki apartament. Miła obsługa.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 24 lipca 2018

    8,3
    Apartament przestrzenny, piękne oświetlenie w apartamencie,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zbyt miękkie materace na łóżku, tragiczny dojazd do hotelu - przez remont drogi.

    Apartament przestrzenny, piękne oświetlenie w apartamencie, ciekawy industrialny wystrój holu.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 23 lipca 2018

    10
    Polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obiekt położony blisko od dworca autobusowego i stacji pkp. Blisko znajdują się dwa duże markety. Pokój czysty, nowy i elegancki. Łóżka bardzo duże i wygodne. Duży plus za wiatrak w pokoju :)

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 11 lipca 2018

    8,8
    Zdecydowanie warto
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Junior Suite
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Na stronie nie była zawarta informacja o tym iż za parking będzie dopłata.

    Bardzo czysto ,świetna miła obsługa, bardzo dobre swierze śniadania w których każdy znajdzie coś dla siebie.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 11 lipca 2018

    9,2
    obsługa na recepcji :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Junior Suite
    • 1 nocleg

    ciężko trafić dokładnie do hotelu, nie ma znaków :) na GPS przy głównej ulicy "jesteś na miejscu" a tak na prawdę trzeba podejść jeszcze kawałek i w głąb terenu żeby znaleźć recepcję :)

    obsługa na recepcji :)

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 10 lipca 2018

    10
    Bardzo dobry stosunek jakości do ceny! Polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 5 noclegów

    Pokój w naprawdę dobrym guście, stylowe oświetlenie, dobre wykorzystanie przestrzeni. Ośrodek stylowy i schludny, a do tego obsługa miła i pomocna. (nie było problemu z wytłumaczeniem mi jak dostać się do atrakcji turystycznej) Niedaleko obiekty znajduje się przystanek tramwajowy z którego jesteśmy w stanie w krótkim czasie dojechać do niemal każdego obiektu we Wrocławiu. (Choć nie bezpośrednio)

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 8 lipca 2018

    9,2
    Cicho, spokojnie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przez remont ulicy Hubskiej trudno jest dojechać do hotelu. To troche stresujące.

    Cicho, spokojnie. Lokalizacja centrum miasta. Bardzo miła obsługa hotelu. Bardzi czysto

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 28 czerwca 2018

    6,7
    Kabina prysznicowa znajdująca się w łazience apartamentu nie...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu studio
    • 2 noclegi

    Kabina prysznicowa znajdująca się w łazience apartamentu nie posiadała zabezpieczeń chociażby w postaci zasłony prysznicowej, wobec czego podczas kąpieli łazienka była do połowy zalana wodą ;( Uchwyt prysznica też dawał wiele do życzenia :( pomimo tego dałyśmy z córką radę ;) poza tym wszystko inne OK :)

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 19 czerwca 2018

    9,6
    Bardzo udany pobyt.
    • Grupa
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg

    Jedyny minus to nie jest zmieniona nazwa i myli to klientów.

    Hotel bardzo czysty, zadbany jak i pokoje. Jedyny minus to nie jest zmieniona nazwa i myli to klientów.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 7 czerwca 2018

    9,6
    Polecam ;)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przydałaby się klimatyzacja. Wentylator podczas upałów to jednak za mało. Okazało się że zostało doliczone śniadanie z którego nie korzystaliśmy. W ciągu dwóch dni od wjazdu z obiektu sprawa się wyjaśniła i pieniążki wróciły na konto ;)

    Super obiekt. Cena adekwatna do warunków. Wszystko eleganckie i czyste. Miejsce warte polecenia

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 5 czerwca 2018

    7,9
    Dobr
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg

    Apartament z aneksem kuchennym bez żadnego wyposażenia , w wyposażeniu tylko 2 szklanki i 2 łyżeczki.

    Duże wygodne łóżko , lokalizacja, czysto, miła obsługa , nowoczesny styl.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 4 czerwca 2018

    9,2
    Positive ! ! !
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Opłata parkingowa. Niby nie tak wygórowana jak w większości hoteli ale mimo wszystko można by pomyśleć nad jakąś redukcją kosztów klienta.

    Obiekt ładny, apartament rewelacja. Miła obsługa. Aneks kuchenny w apartamencie wystarczająco wyposażony. Lokalizacja ok, spacerkiem na rynek +/- 20-30 min a jak nie na nogach to zaraz za rogiem przystanek tramwajowy. Wygodne łóżko to podstawa ! :)

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 4 czerwca 2018

    10
    Apartament bardzo czysty, nowoczesny z bardzo przydatnym...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 3 noclegi

    Apartament bardzo czysty, nowoczesny z bardzo przydatnym aneksem kuchennym (jak przyjechaliśmy otrzymaliśmy wszystkie niezbędne rzeczy do mini-kuchni). Pokój przestronny z dużym łóżkiem i balkonem. Bardzo dobrze nam się w nim odpoczywało. Przy recepcji jest bardzo fajna restauracja, kawałek od hotelu znajduje się przystanek, sklep, dodatkowe restauracje. Na pewno polecimy hotel znajomym i sami w przyszłości do niego wrócimy!

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 22 maja 2018

    9,6
    Budynek nowy, pięknie wykończony.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Junior Suite
    • 2 noclegi

    Budynek nowy, pięknie wykończony. Apartament czysty, nowocześnie i komfortowo urządzony. Do Rynku może trochę daleko piechotą ale Uber za 10 zł dojeżdża. Cena noclegu w promocji 50% była bardzo atrakcyjna. Polecam !!!

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 17 maja 2018

    10
    Super. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament czysty, zadbany, spełnił moje oczekiwania w stu procentach.Obsługa hotelu na wysokim poziomie, pomocna. Cena niewygórowana w stosunku do jakości.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 7 maja 2018

    9,6
    Dobre miejsce na wypoczynek we Wrocławiu
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 3 noclegi

    Zdecydowanie krany w łazience :) . Można się dobrze uchlapać myjąc zęby, a bateria pod prysznicem wymaga pewnej nauki obsługi :) Ale to są błahostki wymienione bardziej w kategorii porady dla innych :). Generalnie naprawdę fajne miejsce.

    Bardzo ładny pokój. Wygodne łózko. Przestronna i ładna łazienka. Łatwy dojazd tramwajem do centrum - tramwaj numer 8 odjeżdża praktycznie z pod hotelu. Wcześniejsze zakwaterowanie. Miła obsługa na recepcji. Bardzo miła Pani z którą kontaktowałem się przed przyjazdem.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 7 maja 2018

    8,8
    Materac - po prostu rewelacja, spało nam się naprawdę super!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 3 noclegi

    Aneks kuchenny jest wyposażony bardzo minimalistycznie.. ale będzie to minus tylko w przypadku ludzi, którzy chcą ugotować coś odrobinę bardziej złożonego ;)

    Materac - po prostu rewelacja, spało nam się naprawdę super! Łazienka przestronna i czysta. Lokalizacja - na Stare Miasto nie jest daleko, ale ze względu na przebudowę ulicy komunikacja jest dość utrudniona.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 6 maja 2018

    6,3
    Bardzo dobra restauracja, dostosowana do potrzeb małych...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Junior Suite
    • 3 noclegi

    Pokój niedostosowany do pobytu z małymi dziećmi.

    Bardzo dobra restauracja, dostosowana do potrzeb małych dzieci. W całym hotelu była bardzo miła obsługa.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 6 maja 2018

    10
    Przemiła obsługa zawsze uśmiechnięta i pomocna.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 8 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przemiła obsługa zawsze uśmiechnięta i pomocna. Jak się pojawił jakiś problem to wszystko załatwione zostało od raki w kilka chwil. Naprawdę czysto i schludnie. Zdjęcia z pokoju oddają go w pełni nie ma żadnych przeklamań. Do przystanku atobusowo-tramwajowego jakieś 100m. Jeśli ktoś potrzebuje zrobić zakupy 150 m od hotelu Lidl i biedronka. Bardzo miły pobyt calotygodniowy.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 4 maja 2018

    10
    Polecamy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 3 noclegi

    Fantastyczny obiekt, niesamowita cisza i spokój w nocy jak i w trakcie dnia, obsługa sympatyczna, czystość rewelacja, nie mamy zastrzeżeń, z pewnością polecę obiekt znajomym/ rodzinie i przede wszystkim z miłą chęcią sami również powrócimy. Duży plus za dodatki "Genius". Bliskość lokalizacji - Rynek, Galeria Wroclavia, Dworzec PKP, spacerkiem do Rynku jakieś +/- 25min

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 3 maja 2018

    8,8
    Super majówka
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 5 noclegów

    wi-fi momentami nie działało jak należy...

    Nowoczesny wystrój pokoju, miała i pomocna obsługa, niezła lokalizacja (do centrum można dojść pieszo, albo dojechać tramwajem, którego przystanek jest w w bliskiej okolicy hotelu)

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 23 kwietnia 2018

    7,9
    Na krótki pobyt polecam.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak ściereczki w kuchni. Drogie śniadanie (45 zł.)!!! Ręczniki dziwnie pachniał, choć były czyste. Może przechowywane są w okolicach kuchni i zbierają wszystkie kuchenne zapachy.

    Bliskość centrum miasta, możliwość zjedzenia posiłku w restauracji na dole, miła obsługa. Wygodny, duży pokój.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 3 kwietnia 2018

    3,3
    odradzam !!!!
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Junior Suite
    • 1 nocleg

    Pokój zarezerwowałam dla na wyjazd z dwójką dzieci. W opisie dwa łóżka pojedyńcze i rozkładana sofa. niestety dzieci (nastolatki!!!) musiały spać razem!!!!! gdyż pojedyńcze łóżka miały jeden wspólny materac. Czystość pokoju pozostawiała dużo do życzenia. W kuchni i łazience ślady po poprzednich lokatorach- ohyda !!!!

    nic

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 1 marca 2018

    9,6
    Panie recepcjonistki zawsze uśmiechnięte, pełna kultura, za...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio
    • 2 noclegi

    Panie recepcjonistki zawsze uśmiechnięte, pełna kultura, za każdym wejściem i wyjściem z i do hotelu szczere przywitanie klienta, bardzo miłą obsługa.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 22 lutego 2018

    9,6
    Gorąco polecamy!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W zasadzie to wszystko się podobało. Lokalizacja może nie najbliżej centrum i to by było na tyle. Omyłkowo wcześniej daliśmy obiektowi niższą ocenę.

    Czystość. Obsługa miła. Cisza, spokój, piękny pokój, wyglądający na stosunkowo 'młody'. Przestronność, swoboda, balkonik. Łóżko wygodne, ogólnie nie było się do czegokolwiek przyczepić. Dobrze wyposażony aneks kuchenny.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 19 lutego 2018

    9,6
    Wybrałabym to miejsce jeszcze raz
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Okolica nieurodziwa za bardzo, widok z okna na chyba jakiś skup złomu, ale nie było od niego głośno, raz może się zdarzyło, że pracownicy coś tam przez kilka minut pukali, ale do zniesienia. Wiadomo, że na to obiekt nie ma wpływu :) Mogło by być bogatsze wyposażenie w przybory kuchenne (np. Ekspres do kawy brak kieliszków do wina - jednak bez problemu uzyskaliśmy je w restauracji gdzie też otworzono nam winko, brak było żelazka i deski, co też mogłoby się przydać w podróży) , ale na krótkie wypady wystarczy :)

    Blisko do centrum, tramwaje jeżdżą co kilka minut do samego centrum, kilka metrów od obiektu przystanek. Obsługa recepcji bardzo miła i pomocna, recepcja całodobowa na miejscu co też było udogodnieniem. Budynek jak i apartment nowoczesny, czysty przede wszystkim, śmieci na bieżąco opróżniane. Lodówka, płyta indukcyjna, jakieś podstawowe naczynia i garnki. Ręczniki i płyny do kąpieli na wyposażeniu również. Łóżko wygodne i spore, mimo iż łączone, to materac jeden i nic się nie działo. W pokoju bardzo ciepło, mimo przykręcania grzejników na niższy stopień, wciąż było bardzo ciepło. Ale lepiej ciepło niż by miało być zimno. Widna w hotelu. Restauracja na dole z możliwością wykupienia śniadań.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 13 lutego 2018

    8,3
    Generalnie fajnie, choć trochę dziwacznie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 7 noclegów

    Zauważyłem modę w hotelach i apartamentach na "luksusowe", choć kompletnie niefunkcjonalne wyposażenie łazienek np. dziwaczne wanny stylizowane na stare balie, tudzież umywalki z kranami kaskadowymi etc. W tym wypadku irytowała mnie umywalka, z której permanentnie chlapało. O dziwo tym bardziej im mniejszy był strumień wody. Irytujące jest mieć ciągle ochlapane spodnie na poziomie rozporka. Poza tym nie mogę zaakceptować tego, że materac łóżka był powleczony gumową powłoką. Chyba na wypadek, gdyby gość "przeciekał", tudzież możliwych zabrudzeń od "bara bara". Jednak, choć rozumiem powody takiego zabezpieczenia, nie akceptuję tego typu rozwiązań ponieważ spanie na gumie lub ceracie jest wysoce niekomfortowe - w nocy człowiek ciągle jest mokry od strony prześcieradła! I na zakończenie płyn pod prysznic wypadałoby uzupełniać nie tylko przed kolejnym gościem, ale również na bieżąco - szczególnie przy pobytach wielodniowych.

    Bardzo dobry kontakt z właścicielem. Bezproblemowe zameldowanie i wymeldowanie. Miły i kontaktowy personel obiektu. Całkiem niezła lokalizacja obiektu. Niedaleko obiekty gastronomiczne. Relatywnie w pobliżu dwa supermarkety.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 5 lutego 2018

    9,6
    Idealny!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo stromy zjazd do garażu, nie wskazany dla niskich samochodów ;)

    Bardzo duży pokój, ładny i czysty. W pełni wyposażony aneks kuchenny, bardzo miła obsługa

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 26 stycznia 2018

    7,9
    Jeśli będę ponownie we Wrocławiu, niewykluczone że ponownie wrócę w to miejsce
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 4 noclegi

    - dodatkowo płatny parking, - drogie śniadania, - nie do końca przemyślany montaż baterii kranowych nad umywalką i zlewem - podczas mycia rąk woda każdorazowo chlapie na spodnie, - jeden i ten sam płyn/kosmetyk pod prysznicem, przy umywalce i przy zlewie w aneksie kuchennym.

    - dobra woda mineralna dostarczana do pokoju każdego dnia, - aneks kuchenny w pokoju, - stosunkowo elegancki i nowoczesny wystrój pokoju, - przyjemne oświetlenie w pokoju,

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 4 stycznia 2018

    6,3
    Łóżko dzielone/łączone , mało wygodne dla Parterów.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Łóżko dzielone/łączone , mało wygodne dla Parterów. Bardzo słaby widok za oknem. Internet w ciągu nocy działa super lecz w ciągu dnia lub weekendu jest niemal że niedostępny ... Niestety cena nie jest uczciwa w stosunku do apartamentu. :(

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 4 stycznia 2018

    8,8
    Znakomity hotel bardzo polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Drogie śniadania, parking płatny 30 zł za dobę.

    Było bardzo czysto tego nie można powiedzieć. Przyjechałam do tego hotelu z swoim partnerem na 5 dni między innymi sylwester 🎉 było bardzo fajnie, bardzo profesjonalna obsługa. Przestronny apartament bardzo nowoczesny. Wszytko bardzo blisko. Codziennie sprzątane.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2018

    8,3
    Hotel godny polecenia ;)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak zasięgu w telefonie komórkowym w pokoju, co uniemożliwiało korzystanie z własnego internetu, jak i inne komunikacje Wi-fi : bardzo wolne łącze Słabe wytłumienie pokoi- piętro niżej odbywała się impreza sylwestrowa XDDDD (brak możliwości porozmawiania ze znajomymi w pomieszczeniu)

    Przemiła obsługa i zawsze pomocna Pokoje w stylu bardzo nowoczesnym i schludne W pokoju aneks kuchenny z możliwością przygotowania własnych posiłków Codzienny roomservice Cicha okolica Bardzo dobry dojazd do centrum HOTEL usytuowany 15 min piechotą od PKP ;)

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 20 grudnia 2017

    10
    Piękny wygodny czysty zadbany apartament bardzo godny...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg

    Wszystko sie podobało

    Piękny wygodny czysty zadbany apartament bardzo godny polecenia świetnie skomunikowany z centrum z piekną restauracją na miejscu. bardzo miła i pomocna obsługa

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 19 grudnia 2017

    9,2
    Prawidłowy standard, przestronna sypialnia z wygodnym...
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg

    Ubogie oznaczenie miejsca hotelowego, brak tego oznaczenia nad recepcją. Trudności z dojazdem i parkowaniem oraz znaczny koszt oferowanego parkingu hotelowego.

    Prawidłowy standard, przestronna sypialnia z wygodnym dwuosobowym dużym łóżkiem i dużą łazienką. Także właściwy aneks kuchenny, choć wyposażenie w naczynia ubogie. Ogólna schludność i czystość. Całość tchnie nowoczesnością. Z wysokiego piętra ciekawy widok na dawny browar. Kontaktowy i sympatyczny recepcjonista, bez problemu wydający dyspozycję uzupełnienia wyposażenia kuchennego i oferujący możliwość dwugodzinnego przedłużenia pobytu.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 20 listopada 2017

    10
    Przesympatycznie.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 4 noclegi

    Bardzo fajnie, że był aneks kuchenny i wysokie stołki do siedzenia przy stoliku barowym w kuchni. Bardzo fajne oświetlenie. Bardzo przyjemny pokój. Obsługa na recepcji bardzo miła i profesjonalna. Przyjemna okolica.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 20 listopada 2017

    9,2
    Pokój bardzo przytulny i czysty.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg

    Pokój bardzo przytulny i czysty. Lokalizacja niedaleko centrum, blisko do tramwaju - regularne połączenia. Ogólnie bardzo pozytywne wrażenia z pobytu.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 30 sierpnia 2017

    8,8
    Idealny pokój dla rodziny 2+2.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Junior Suite
    • 3 noclegi

    Jedyny minus, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia, przy otwartym oknie słychać ruch uliczny.

    Idealny pokój dla rodziny 2+2. Czysto, aneks kuchenny malutki, ale wystarczający i wyposażony w niezbędne akcesoria. Panie na recepcji przemiłe.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 23 sierpnia 2017

    5,0
    Ok, ale drogo, jak na oferow standard, może zdjęcia robią dobre wrażenie, po przybyciu jest dysonans
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Junior Suite
    • 3 noclegi

    Brudna toaleta (nieprzyjemny zapach) Bardzo mała ilość naczyń Brak kieliszków, ściereczki do naczyń Tandetne wykończenie (po taniości) wnętrz - plastikowy prysznic, pryskające na wszystkie strony umywalka i zlew (nieprzemyślany projekt, być może nikt tego nie przetestował, jak się używa, decydował tylko efektowny wygląd). Materiały a'la Ikea, ładnie wyglądają na zdjęciu, szybko się psują, ścierają, odpadają (poobcierane narożniki mebli, urwane drzwiczki szafki).

    Restauracja (menu) Bardzo przyjazna i pomocna obsługa Dźwiękoszczelne okna tłumiące odgłosy tramwajów z ulicy

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 18 sierpnia 2017

    9,2
    Wysoki standard za przystępną cene
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 3 noclegi

    Hotel godny polecenia. Zadbany, czysty i komfortowy. Wielkie wygodne łóżko, funkcjonalny aneks kuchenny i sam wygląd (meble, oświetlenie) sprawiało, że nie chciało się wychodzić z pokoju. Apartament urządzony na prawdę gustownie i nowocześnie z dużą dbałością o szczegóły. Codziennie sprzątanie i wymiana ręczników co 2 dni. Na prawdę wysoki standard jak na Polskie warunki. Wyposażenie pokoju wystarczyło na przygotowanie prostego posiłku. Prośba o dodatkowe naczynia była spełniona błyskawicznie. Przed zameldowaniem otrzymaliśmy telefon, że nasz pokój jest gotowy 2 godziny wcześniej tak jak prosiliśmy, a wymeldowanie również zostało przedłużone o 2 godziny (oczywiście bez dodatkowych opłat). Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Jedynie ceny w restauracji mogły by być niższe ponieważ skutecznie nas odstraszyły.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 16 sierpnia 2017

    7,1
    Apartament był wystarczająco komfortowo wyposażony.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Junior Suite
    • 2 noclegi

    Zdecydowanie lokalizacja. Bardzo mało komfortowe otoczenie. Wieczorne spacery z dziećmi, nie polecam. W pobliżu również tramwaj :(

    Apartament był wystarczająco komfortowo wyposażony. Łóżka bardzo wygodne Pościel świeża. Ilość mebli również wystarczająca.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 7 sierpnia 2017

    9,2
    Dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu Junior Suite
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Balkon byl w stanie surowym oraz byl brudny. Zabrakło mi klimatyzacji w pokojach

    Lokalizacja. Oraz obiekt brakowało mi jednak klimwtyzacji w pokojach oraz wyremontowanych balkonow

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 19 czerwca 2017

    10
    Miła i rzetelna obsługa.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Junior Suite
    • 2 noclegi

    Miła i rzetelna obsługa. Dobra lokalizacja, blisko dworzec PKP, 150 metrów od hotelu przystanek tramwajowy ( z niego już prosto na rynek, stare miasto i zoo). Cisza i spokój w hotelu. Okolica również spokojna. Hotel bardzo czysty i zadbany - godny polecenia.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 5 maja 2017

    10
    Wspaniele
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 3 noclegi

    Recepcja dostępna 24h, zawsze pomocna. Cisza w całym hotelu, spokojnie można odpocząć. Dbałość o czystość ! To bardzo się chwali, poziom wyposażenia pokoi za rozsądną cenę ! Na pewno odwiedzając Wrocław będę w pierwszej kolejności, brał pod uwagę właśnie ten hotel.

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 4 maja 2017

    9,2
    Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu studio
    • 3 noclegi

    "elektroniczne gadźety" w hotelu nie działały poprawnie (sensoryczne przyciski przy windach), otwieranie drzwi kartą jest nieintuicyjne. Podobnie z nieintuicyjną, "dizajnerską" baterią prysznicową.

    cisza, spokój, komfort, kuchnia, przyjazna obsługa

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 4 maja 2017

    7,5
    Bardzo miła obsługa w recepcji.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    1. Zdjęcia pokoju w potwierdzeniu rezerwacji nie były zgodne ze stanem faktycznym. 2. Głośna lodówka.

    Bardzo miła obsługa w recepcji. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc w odzyskaniu telefonu pozostawionego w taksówce 😉

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 4 stycznia 2019

    9,6
    Restauracja i czystość w pokoju
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Małe poduszki

    Restauracja i czystość w pokoju

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 28 grudnia 2018

    9,2
    Po skończonym remoncie drogi - polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 2 noclegi

    Obiekt przy remontowanej drodze, przez co dojazd do rynku jest bardzo utrudniony (ogromne korki itd)

    Standard w pokojach, winda, bliskość restauracji

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 18 grudnia 2018

    10
    Bardzo zadowoleni
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu studio
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadania były wyśmienite. Żadnych problemów z dostawieniem łóżeczka dla dziecka. Obsługa w recepcji świetna. Pokoje czyściutkie. Obiekt klimatyczny.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 17 grudnia 2018

    7,5
    Płatny parking
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu studio
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Płatny parking

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 15 grudnia 2018

    8,3
    Super hotel.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament typu studio
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super hotel.Pokoje przytulne.Miła obsługa.Cisza.Polecam

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 11 grudnia 2018

    7,1
    Dobra lokalizacja, wygodne miejsce.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament typu studio
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Problemy z obsługa sprzątająca. Trzeba było sie prosić kilka razy o posprzątanie pokoju.

    Dobra lokalizacja, wygodne miejsce.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 11 grudnia 2018

    8,8
    Jestem zadowolony z pobytu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament typu Junior Suite
    • 2 noclegi

    Brak mankamentów

    Bardzo dobre śniadanie. Cisza spokój. Polecam.

    Pobyt: Grudzień 2018

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!