1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. zachodniopomorskie – opinie o hotelach
  4. Przyjezierze – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Jeleń

Jeleń – opinie

Jeleń 80, 78-446 Przyjezierze, Polska

Nr 1 z 1 hoteli w mieście Przyjezierze

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 45 opinii o hotelu

9,2

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,4

  • Komfort

    9,2

  • Lokalizacja

    9,5

  • Udogodnienia

    9,1

  • Personel

    9,5

  • Stosunek jakości do ceny

    9,3

  • Bezpłatne WiFi

    6,7

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 29 Marzec 2021

    10
    Rewelacja
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój dwuosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cisza spokój to to czego dzisiaj w zabieganym świcie potrzeba. Miejsce cudo pośród drzew jezior po prostu bajka. Pisul wyszalał się po ośrodku bez problemu. Obsługa uśmiechnięta chętna do pomocy a zarazem niewidoczna, także odpoczynek uważam za udany. Jeżeli sytuacja pozwoli na pewno jeszcze odwiedzimy te urocze miejsce.

    Pobyt: Marzec 2021

  • Ocena dodana: 13 Wrzesień 2020

    9,0
    Zgodny z oczekiqaniami
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cisza, pełna prywatność

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 12 Lipiec 2020

    9,0
    Krótki (tylko 5 dni w )ale wykorzystany do maksimum pobyt na oczpoczynek i zwiedzenie nowych miejsc.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Domek
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Byłem mile zaskoczonych tym miejscem-nie było czegos co mogło by mi się nie spodobac.

    Cisza,spokoj(prawdziwy odpoczynek).Znakomita lokalizacja ,w lesie nad jeziorem ,nie duża ale prywatna plaża i ,, molo"(sprzęty wodne).

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 11 Kwiecień 2020

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Domek
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Widok na jezioro

    Pobyt: Kwiecień 2020

  • Ocena dodana: 16 Luty 2020

    10
    Cudowny klimat
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Domek
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Piękna okolica. Wszystko było tak jak powinno. Na pewno wrócimy ;) miejsce idealne do spędzenia z rodziną ale jak i z grupą przyjaciół.

    Pobyt: Luty 2020

  • Ocena dodana: 30 Styczeń 2020

    9,0
    Najlepszy Sylwester jakiego dotychczas spędziłam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Domek
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W domkach było odrobinę zimno ale takie są prawa zimy i ogrzewania podłogowego.

    Niezwykle uprzejmi wlasciciele, cudowna lokalizacja, zadbane domki.

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 13 Październik 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Piękna lokalizacja, domki czyste, zadbane, cudowne widoki. Polecam!!!!!

    Wyposażenie domków, piekny widok na jezioro

    Pobyt: Październik 2019

  • Ocena dodana: 23 Wrzesień 2019

    10
    Cisza i spokój dla rodzin
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek
    • 5 noclegów

    To miejsce nie może się nie podobać.

    Udogodnienia dla dzieci (plac zabaw, sala zabaw, ogólnodostępne sprzęty), plaża na wyciągnięcie ręki, grill w każdym domku, wyposażenie domku, okolica, cisza i spokój, możliwość zaparkowania samochodu pod domkiem.

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 2 Wrzesień 2019

    8,8
    Świetny ośrodek
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko nam się podobało,nie mam żadnych zastrzeżeń

    Piękna okolica ,cisza i spokój, w jeziorze czysta woda, za niewielką opłatą sprzęty do rekreacji,miejsca na ognisko i grilla.

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 26 Sierpień 2019

    8,8
    Bardzo dobry
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Domek
    • 2 noclegi

    Super miejsce :)

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 7 Lipiec 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mieliśmy chwilę czasu i zaczęliśmy się zastanawiać czy jest coś co nam się nie podoba... Same pozytywy 😉

    Wspaniałe miejsce, mimo kiepskiej pogody spędziliśmy miło czas 😉 Przemiła właścicielka, super warunki, czysto! I te zwierzaki : kozy, kury, króliki (kropek ulubieniec Juliana 😊) Nasze dzieci nie miały czasu jeść i być nami 😂 Brakuje nam tego miejsca. Prawdziwa ostoja spokoju, relaksu. Wiemy napewno, że w przyszłym roku pojawimy się Tam!

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 29 Maj 2019

    10
    Rewelacja..
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek
    • 1 nocleg

    Mili gospodarze i rewelacyjne warunki...

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 27 Grudzień 2018

    9,6
    Znakomity
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Domek
    • 2 noclegi

    Położenie domków bardzo dobre na wzgórzu z widokiem na jezioro. Jak na tę porę roku (późna jesień) ogrzewanie podłogowe bardzo dobrze się sprawdziło.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 13 Listopad 2018

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo ladny osrodek,atrakcje dla kazdego, dla dzieci plac zabaw i plaza dla wędkarzy jezioro i lodki,dla grzybiarzy lasy. Polecam gorąco

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 14 Październik 2018

    9,2
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Domek
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedyny malutki minusik to ciut hałaśliwa droga tuż obok ośrodka, ale to takie czepianie się na siłę ;)

    Czyste i dobrze wyposażone domki nad samym jeziorem. Miła właścicielka obiektu. Dużo rozrywek na terenie ośrodka. Miejsce w którym naprawdę można odpocząć :)

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 24 Wrzesień 2018

    9,2
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy
    • 3 noclegi

    MATERACE NA ŁÓŻKACH BARDZO WYGODNE DOMKI CZYSTE ZADBANE. WIDOK NA JEZIORO I OTOCZENIE OBIEKTU NAPRAWDE SUPER . WSZYSTKO BEZ ZARZUTU .MOŻE JEDYNIE POMOST WYMAGA REMONTU . ZA TĄ CENE NAPRAWDE POLECAM I NAPEWNO TAM WRÓCIMY

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 2 Czerwiec 2020

    6,0
    Przyjemny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Domek
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Za mała ilość pościeli w stosunku do przewidywanej liczby osób. W domku 5 osobowym , były tylko 3kpl pościeli. Na prośbę o kolejne dwa kpl , spotkaliśmy się z odmową. Dziwne.....

    Okolica super, cisza, spokój w domku bardzo ciepło 👍 5 facetów w 5 os domku i bez problemu przetrwaliśmy jedną noc 💪

    Pobyt: Maj 2020

  • Ocena dodana: 23 Luty 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Domek
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W przypadku tej oceny nie pozostawiono żadnego komentarza

    Pobyt: Luty 2021

  • Ocena dodana: 21 Wrzesień 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek
    • 2 noclegi

    W przypadku tej oceny nie pozostawiono żadnego komentarza

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 6 Wrzesień 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek
    • 2 noclegi

    W przypadku tej oceny nie pozostawiono żadnego komentarza

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 6 Lipiec 2020

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W przypadku tej oceny nie pozostawiono żadnego komentarza

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 29 Czerwiec 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek
    • 7 noclegów

    W przypadku tej oceny nie pozostawiono żadnego komentarza

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 21 Czerwiec 2020

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Domek
    • 2 noclegi

    W przypadku tej oceny nie pozostawiono żadnego komentarza

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 8 Czerwiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Domek
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W przypadku tej oceny nie pozostawiono żadnego komentarza

    Pobyt: Czerwiec 2020

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!