Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Karczma Rzym

ul. Jarnołtowska 85B, Fabryczna, 54-530 Wrocław, Polen

#12 van de 23 B&B's en herbergen in Wrocław

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 461 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    7,9
    lekker rustig verblijf aan de rand van Wroclaw
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    complex was erg groot en alles lag wat uit elkaar, onduidelijk soms

    Ontbijt was prima, restaurant ook goed, dus we hoefden voor eten niet meer naar de stad.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    9,6
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inchecken en ontbijt zijn in een ander gebouw, 200m verderop.

    Mooie, goede slaapkamer, met nette en schone badkamer en goed ontbijt (kon op verzoek zelfs half uur eerder dan normale starttijd). Wij sliepen in een van de drie bijgebouwen op een ander terrein dan het hoofdgebouw, auto stond goed beveiligd door het telefonisch te openen hek

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,9
    Goede bedden, schone en ruime kamer/badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Wifi was zwak en traag en viel regelmatig uit. Niet te verwijten aan het Hotel, maar door de ligging in een rustige omgeving werden we s'nachts wakker gehouden door het geblaf van diverse honden in de omgeving. Handdoeken werden niet verschoont en hebben die zelf maar uit de voorraadkast op de gang gehaald.

    Goede bedden, schone en ruime kamer/badkamer. Vriendelijk personeel ondanks dat ze geen Engels kennen. Hotel bestaat uit 2 verschillende locaties, hoofdgebouw met restaurant en ontbijtzaal en bijgebouw waar wij een kamer hadden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,8
    Rustig gelegen hotel dicht bij de luchthaven en midden in de natuur.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je slaapt niet in het hoofdgebouw. Je krijgt sleutels en een code om de poort open te krijgen. Daar ga je dan met de auto heen. Is wel maar 100 meter. Voor oudere mensen zou dit een probleem kunnen zijn. Een personeelslid zou de gast eigenlijk moeten begeleiden tot aan de kamer.

    Zeer stil. Midden in de natuur. Vlak bij luchthaven.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    5,8
    Prima voor een nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het zijn verschillende gebouwen waarin het hotel zich bevindt. Waar we ingecheckt zijn en waar het ontbijt was, was 5min lopen (een paar huizen verderop) van het gebouw met onze kamer. Het ontbijt was niet top en er hing een nare geur in de ontbijtzaal. Dit geeft gelijk een vieze indruk want het rook naar oude leidingen of riool. Er is niet echt een receptie wat als eerste en laatste indruk rommelig oogt. Uiteindelijk hebben we bij het uitchecken de kamer sleutel aan 1 van de kamermeisjes gegeven in de hoop dat dit goed afloopt.

    Op foto ziet dit hotel er charmanter uit dan dat het is. De kamers zijn ruim en je kunt 's avonds nog iets eten of drinken in het restaurant.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    5,0
    wat mooi leek loopt uit op domper janner dat booking.com deze in aanbieding heeft
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    geen schoonmaak van kamer geen nieuwe handdoeken. 200 meter van hotel naar kamer. bij aankomst 20 euro duurder dan geboekt. . vliegtuigen die laag overkomen.

    het verrassende element van ligging

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    9,2
    Een volgende maal wederom boeken !!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    heb er geen kunnen ontdekken!

    Uitstekende service. Zelfs bij verlate aankomst nog mogelijk te eten.

    Verbleven in juni 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    8,3
    De romantische en verrassende inrichting van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden een standaardkamer geboekt voor Pln 240 ( en via automatische afschrijving al betaald)maar kregen de kamer die op de site voor PLN 200 stond Toen ik dit aangaf, kreeg ik(omdat het personeel niet tot zeer matig engels sprak) een vage verklaring maar wel direct de toezegging de PLN 40 met 'het eten'te verrekenen.Omdat het hotel vlakbij een vliegveld ligt, vliegen overdag geregeld vliegtuigen over. 's Nachts werd dit rustiger.Ook ligt het aan een doodlopende weg waar voor het hotel het einde van een buslijn ligt. De bussen stoppen daar, draaien en rijden weer weg. (Tussen 00.00 en 07.00 uur stopte dit natuurlijk)Het was erg warm weer en het raam stond open; daardoor hadden we misschien meer last van deze geluiden dan bij ander jaargetijde.

    De romantische en verrassende inrichting van het hotel. Het eten was heerlijk! Ondanks de genoemde 'negatieve kanten" ligt het hotel in een prachtig gebied ( je loopt zo een natuurgebied in) en was het personeel zeer vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    7,9
    de rustige ligging & het parkje erbij
    • Vakantiereis
    • Stel

    er was wel een beetje lawaai van een huwelijksfeest ,maar ik wist op voorhand dat dit mogelijk was, dus ok....

    de rustige ligging & het parkje erbij de bushalte vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    7,9
    Charme en historie van het gebouw.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Charme en historie van het gebouw.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Karczma Rzym

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: