Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over WM Hotel System Sp. z o.o. 3-sterren

Al. 29 Listopada 189, Pradnik Bialy, 31-241 Krakau, Polen

#237 van de 269 hotels in Krakau

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 935 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    7

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    6,7
    Goed, maar niet ideaal. Beter een hotel écht in het centrum genomen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging. Er stond op de website dat het hotel in centrum gelegen was. Moesten toch enkele keren een taxi nemen omdat het stadscentrum gewoon te ver was.

    Mooi uitzicht.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,1
    Goed hotel voor als je goedkoop zonder veel luxe op reis wil.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We lagen aan de straatkant,waardoor we 's nachts enorm veel hinder van het lawaai. Een aantal dingen zoals het stopcontact naast het bed en de douchekop waren kapot. Je moest de douchekop zelf vasthouden om je te kunnen wassen.

    Lekker eten voor een klein prijsje in het restaurant.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    5,4
    Tegen gevallen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad,personeel en ontbijt

    De hygiene

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    9,6
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Behulpzaamheid van het personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    2,9
    Bijna alles
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijna alles

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 januari 2016

    5,8
    Zwembad en sauna zijn prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel is vriendelijk maar spreekt amper engels. Ontbijt is goed, maar beperkt en iedere dag hetzelfde. Er was zeer veel rumoer van poolse gasten die s avonds gedronken hadden. Bij klachten aan de receptie spreken ze de mensen wel aan... Het hotel ligt toch verder van het centrum dan gedacht. Voor De tour naar auschwitz moesten we bijvoorbeeld eerst een taxi naar de stad nemen, waar anderen gewoon in het hotel opgehaald konden worden.

    Zwembad en sauna zijn prima. Kamer is zeer ruim. Kwaliteot van het eten is goed.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    3,8
    pluspunt is het restaurant.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Manager die totaal niet meegaand is met eventuele klachten/opmerkingen. Daarnaast sportschool slecht (kapotte apparatuur) En WiFi die totaal niet werkt. 5 bussen vol luidruchtige Duitse groepen mensen, elke dag via Trendtours. Maken veel lawaai.

    pluspunt is het restaurant. Eten zeer goed en personeel absoluut klantvriendelijk en meertalig.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    8,3
    Het personeel was super vriendelijk en we vroegen of we...
    • Vakantiereis
    • Groep

    We hebben 1 minpunt en dat was dat vrienden van mij op de andere kamer de douchekop moesten vasthouden, omdat de houder kapot was, we hebben dit ook niet aangegeven dus we mogen verder niet klagen maar dat was een ding dat ze misschien zelf ook hadden kunnen repareren.

    Het personeel was super vriendelijk en we vroegen of we kamers naast elkaar konden krijgen dat was geen probleem, ook konden we al eerder dan 14:00 terecht, de WiFi was overal super goed, kamers werden netjes elke dag schoongemaakt en nieuwe handdoeken. Wij waren met 4 vrienden met als doel het bezoek aan auschwitz, en Krakau te bezichtigen het was maar 10min rijden van het centrum. Kortom het was een heel goed hotel

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    7,5
    Grote kamer en prima bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gordijnen mogen van dikkere en donkerder kwaliteit. 's Zomers wordt het vroeg licht. Straatzijde niet aan te raden i.v.m. geluids-hinder drukke doorgaande weg.

    Grote kamer en prima bedden. Gratis zwembadje en eenvoudige sauna, waarbij bij de (altijd aanwezige badman) extra grote handdoek verkrijgbaar is. Op loopafstand bus 169 (beginpunt) of meerdere andere bussen op enkele minuten loopafstand. Bidronka (supermarkt) ook op enkele minuten loopafstand.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    6,7
    Afstand / reistijd tot centrum is lang.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Afstand / reistijd tot centrum is lang.

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    7,1
    Temperatuur regeling in kamer en ongezellige bar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Temperatuur regeling in kamer en ongezellige bar

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    3,3
    Een zeer verouderd hotel, smerige en kapotte vloerbedekking,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Een zeer verouderd hotel, smerige en kapotte vloerbedekking, hele slechte bedden, ouderwetse sanitaire voorzieningen.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: