Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. dolnośląskie – opinie o hotelach
  4. Szklarska Poręba – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Hotel Kryształ Conference & Spa

Hotel Kryształ Conference & Spa – opinie 4-gwiazdkowy

1 Maja 19, 58-580 Szklarska Poręba, Polska

Nr 13 z 33 hoteli w mieście Szklarska Poręba

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 396 opinii o hotelu

8,6

Poszczególne oceny

  • Czystość

    8,8

  • Komfort

    8,5

  • Lokalizacja

    9,1

  • Udogodnienia

    8,6

  • Personel

    8,7

  • Stosunek jakości do ceny

    8

  • Bezpłatne WiFi

    8,2

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 14 lutego 2019

    7,9
    Lokalizacja świetna, bardzo dobre śniadanie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak przygotowanego pokoju w momencie przyjazdu, cieknąca bateria prysznicowa. Mało miejsca przy automacie z kawą na śniadaniu.

    Lokalizacja świetna, bardzo dobre śniadanie.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 12 lutego 2019

    8,3
    It's OK
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Wszystko co dodatkowe - DODATKOWO PŁATNE :( - bilard,kręgle,itp Parkingu strzegł Pan parkingowy tzn. że wjazd tylko dla klientów hotelu.Mimo wszystko parking płatny 25 zł /dzien

    Przyzwoite śniadanie, fajnie zrobiony basen, dobra okolica ( w zasadzie wszędzie blisko) Fajny i dobrze zaopatrzony bar, ogólnie na + mimo wszystko za te pieniądze .....no ale sezon i Szklarska Poręba która jest teraz na fali Jedno z niewielu miejsc z wolnymi pokojami Ogólnie polecam

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 3 lutego 2019

    6,3
    Dobre miejsce , ale w hotelu trochę do dopracowania.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 7 noclegów

    W pokojach nie było wi-fi - a jak się pojawiła to bardzo słaba. W pokoju dla trzech osób dostawione dla 14-latka łóżko polowe ( za tą cenę myślę że to pomyłka ). Bardzo niemiła obsługa pubu - na dodatek źle naliczane opłaty za bilard ( zaokrąglane bardzo mocno w górę).

    Śniadanie dobre,, bogaty wybór. Bardzo dobra lokalizacja. W basenie ciepła woda, w pubie bilard, kręgle, dart. Dobra miejscówka na wypady w góry czy na narty. Blisko sklepy i restauracje.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 31 stycznia 2019

    9,6
    Na kilkudniowy wypoczynek zdecydowanie polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Śniadania doskonałe! :) Dodatkowo warto wspomnieć, iż lokalizacja rzeczywiście godna polecenia, auto zostaje na parkingu, a wszędzie blisko na piechotę. Ponadto komfortowy basen, SPA i masaż po całym dniu w górach, to coś wspaniałego! Polecam!

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 21 stycznia 2019

    8,3
    Dobry hotel w samym centrum. Niestety fatalne WiFi
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Wi-Fi fatalne, zapomnijcie o Netflix czy nawet Youtube. W dzisiejszych czasach, w hotelu o takim standardzie to wstyd,

    Komfortowy hotel położony przy głównej, spacerowej ulicy miasta. W sąsiedztwie wiele restauracji i sklepów. Bardzo dobre śniadanie, choć kiepska kawa. Ciepła woda w basenie i dobrze nagrzana sauna :) Miły i uczynny personel, zwłaszcza w restauracji i kawiarni.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 16 stycznia 2019

    9,6
    przytulny rodzinny .
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi

    mimo weekendu w hotelu brak nocnego zycia ..

    przytulny rodzinny . pod względem wizualnym idealnie pasuje do urokliwego klimatu gór .Super Barman na dole w Pubie profesionalista pozdrowienia

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 6 stycznia 2019

    6,7
    Personel w kawiarni, basen, plac zabaw dla dzieci, pub.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak ciągłego dostępu do cieplej wody, sprzątanie pokoju po godzinie 16, pokoje swoje lata już maja.

    Personel w kawiarni, basen, plac zabaw dla dzieci, pub.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 6 stycznia 2019

    9,2
    Strefa saun, basen, urozmaicone śniadania.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Szkoda ze parking nie jest połączony bezpośrednim wejściem do hotelu. Ale to mały szczegół 😉

    Strefa saun, basen, urozmaicone śniadania. Bardzo czysta łazienka.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 1 stycznia 2019

    6,7
    Basen, sauny, kręgielnia, cafe bar
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie było prądu podczas śniadania w wyniku awarii, więc nie dostaliśmy nic do picia. Personel nie przyniósł nawet zimnej wody do picia, o cieplej na kawę nie wspomnę, ponieważ jak to wytłumaczyli nie ma picia bo automat nie działa.

    Basen, sauny, kręgielnia, cafe bar

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 30 grudnia 2018

    7,1
    Basen
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Kasują jak za 5 gwiazdkowy hotel rano brak prądu do wymeldowania zero skruchy ja zapłaciłam ponad 800 zł za pokój z mediami ! Ani rekompensaty ani przepraszam . Polecam zainwestować w agregat 800 razy 300 pokoi stać was ... ze względu na ta sytuacje więcej tam nie pojadę pozatym Niemcy traktowani o wiele lepiej ! Wstyd Polak Polakowi nie pozdrawiam

    Basen

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 20 grudnia 2018

    9,2
    Przyjemny hotel w swietnej lokalizacji
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jak na miejsce typowo turystyczne - sniadanie max do 10.00 a opuszczenie pokoju do 11.00 to zbyt krotko. Mysle, ze przesuniecie o 1 godzine byloby idealne, tym bardziej, ze meldunek dopiero od 15.00.

    Badzo przyjemny hotel, miejsce, udogodnienia. Mila obsluga. Polecam.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 19 grudnia 2018

    10
    Bardzo smaczne jedzenie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Chłodno w gabinecie masażu. Za szybki masaż relaksacyjny.

    Bardzo smaczne jedzenie. Dbałość o klienta. Dostaliśmy po masażu nawet ciepłą herbatkę do pokoju. Hotel elegancki i kameralny, świetnie położony.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 16 grudnia 2018

    4,2
    Duże rozczarowanie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zepsute ogrzewanie w pokoju i brak jakiejkolwiek reakcji personelu, musieliśmy spać w ubraniach bo na dworze była ujemna temperatura. Na dywanie w pokoju duże plamy. Nieświeże owoce w restauracji. Hotel powinien mieć maksymalnie 2,5 gwiazdki. Bardzo słaby standard za wysoką cenę.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 9 grudnia 2018

    10
    Hotel w rzeczywistości przewyższył nasze oczekiwania!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hotel w rzeczywistości przewyższył nasze oczekiwania! Obsługa hotelu na na najwyższym poziomie, świetny kontakt, atmosfera nie do pobicia, personel pomógł mi w zorganizowaniu zaręczyn, które były niespodzianka i wszystko wyszło perfekcyjnie. Dziękuję wam wszystkim jesteście niesamowici! Rewelacyjna kameralna i romantyczna atmosfera spa jest nie do opisania. Restauracja, karta, jedzenie - rewelacja, pięknie nastrojowo, romantycznie i przepysznie. Za polędwicę wołową dla kucharza - chapeau bas - wielki okrzyk uznania za całokształt. Dziękujemy!

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 8 grudnia 2018

    10
    Kolejny raz obsluga hotelu na bardzo wysokim poziomie,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Kolejny raz obsluga hotelu na bardzo wysokim poziomie, pokoje wysprzątane perfekcyjnie, klimatyczny basen i przepyszne śniadanie. Zdecydowanie polecam

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 23 listopada 2018

    9,6
    mimo, że zarówno wieczorem jak i rano byłem już poza...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    mimo, że zarówno wieczorem jak i rano byłem już poza godzinami działania restauracji dostałem smaczną kolację i co jeszcze ważniejsze rano śniadanie. Piątka dla personelu

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 15 listopada 2018

    8,8
    Zdecydowanie warty polecenia b.dobry hotel w samym centrum z saunami, basenem i jacuzzi.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mało przestronna łazienka.

    Bardzo przyjemny, elegancki i doskonale zlokalizowany hotel, praktycznie w samym sercu Szklarskiej Poręby. Wokół restauracje, kawiarnie i sklepiki w zasięgu dosłownie paru kroków. Miałam przestronny, cieplutki pokój narożny z widokiem na góry i miasto. Sauny - parowa i fińska, jacuzzi i średniej wielkości basenik w hotelowyej strefie spa spełniają oczekowania amatora ciepła, wody i relaksu:) Bardzo smaczne śniadania w eleganckiej restauracji, do której przyjemnie zejść w sukience i szpilkach:) Hotel posiada nieduży parking (dodatkowo płatny). Poza tym wszystkie udogodnienia dla tej kategorii hotelu.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 15 listopada 2018

    7,5
    Dobra lokalizacja, pokoje są na odpowiednim poziomie,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Za mało miejsca w Wellness center - jaccuzzi malutkie, 3 osoby ledwo wchodza. Slaba izolacja dzwieku - dobrze bylo slychac rozmowe w pokoju obok. Zabiegi trzeba rezerwowac z wyprzedzeniem

    Dobra lokalizacja, pokoje są na odpowiednim poziomie, śniadanie również dobre

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 12 listopada 2018

    5,4
    Fajny wypoczynek, ale nie wrócimy do tego hotelu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi

    Pub, Basen, Kręgle, Bilard - dostępne dla wszystkich. Zostaliśmy wyproszeni z PUB'u bo była tam impreza zamknięta dla osób z zewnątrz. Drugiego dnia też duże obłożenie, problem aby korzystać z tych atrakcji. Basen na 3 osoby - w tym również osoby z zewnątrz.

    Lokalizacja

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 12 listopada 2018

    10
    Obsługa na wysokim poziomie
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Obsługa na wysokim poziomie Pan z recepcji bardzo miły i kompetentny, pokój czysty i pachnący śniadanie pyszne i obfite obsługa na śniadaniu dobra, Hotel godny polecenia

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 5 listopada 2018

    9,0
    W centrum, wszędzie blisko.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Pub czynny tylko do 23.00 , później brak jakiejkolwiek rozrywki , wszystko jest związane z godzinami otwarcia pubu.

    W centrum, wszędzie blisko. w obiekcie czyściutko. bardzo dobre i urozmaicone śniadanie.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 4 listopada 2018

    10
    Hotel idealny na krótki wypad i naładowanie swoich baterii :-)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hotel położony przy głównej drodze, nie sposób go nie zauważyć. Baseny i sauny są darmowe dla gości i nie ma w nich tłumów wiec można sobie pozwolić na chwilę relaksu, a nawet na całą saunę dla 1 osoby. Prowadzone są darmowe zajęcia z aqua aerobiku na które przypadkiem się natknęłam i pomimo małej ilości osób prowadząca była bardzo zaangażowana :-) Bowling jest dodatkowo odpłatny ale każdemu polecam z niego skorzystać w ramach wieczornej rozrywki.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 6 października 2018

    9,2
    Udany wyjazd na weekend.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Płatny parking.

    Hotel w samym centrum Szklarskiej Poręby. Pokoje ładne, przestronne i czyste. Dobra strefa spa. Bardzo smaczne i zróżnicowane śniadania.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 6 września 2018

    9,2
    Bardzo wygodne łóżka i smaczne śniadania.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Uważam, ze dla gości hotelowych rozrywka powinna być tańsza lub darmowa w przypadku bilarda... Płatność za parking tez była dla mnie zaskoczeniem.

    Bardzo wygodne łóżka i smaczne śniadania. Pracownicy naprawdę mili i pomocni.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 31 sierpnia 2018

    5,4
    Generalnie słabo i nie polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój nie do końca wysprzątany, plamy na dywanie jak na 4 gwiazdkowy hotel słabo , ratownik na basenie bardzo nie miły w stosunku do mojego 4 letniego synka mało brakowało a by na niego krzyczał za wygłupianie się w wodzie.

    Śniadanie bardzo dobre, bogaty wybór jedzenia. Łóżka bardzo wygodne

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 30 sierpnia 2018

    9,2
    Bardzo przyjemnie. Gorąco polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Z negatywów: - Ktoś niepotrzebnie dał jasną wykładzinę do pokoju hotelowego i efekt jest taki że nawet małe zabrudzenie jest mocno widoczne - Silikony pod prysznicem wymagałby już wymiany - Dużym minusem i zdziwieniem był płatny parking 25 zł/dobę. Rozumiem, że to centrum Szklarskiej ale...

    Śniadanie wyjątkowo dobre. Niezła strefa spa z przyjemnym basenem saunarium jacuzzi i biczami. Przyjemny pokój z przyjemną łazienką. Super lokalizacja w samym centrum Szklarskiej Poręby.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 1 sierpnia 2018

    5,8
    Miły rodzinny wyjazd niedogodność zamknięty basen w każdy poniedziałek od 12 do 16
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak zadowolenia ze świadczonych usług miłe uśmiech to duża gwarancja sukcesu

    Dobra lokalizacja wspaniały widok na Szrenice Liczne restauracje i możliwość uprawiania climbingu trekkingu

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 24 lipca 2018

    9,2
    hotel godny polecenia i na pewno tu jeszcze kiedyś wrócę
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i dodatkowym łóżkiem
    • 2 noclegi

    Zbyt wczesne godziny zamknięcia basenu, czy pubu z kręglami, noooo ale my turyści zawsze będziemy niezaspokojeni a tam również pracują ludzie ;-)

    Fantastyczny hotel z wszelkimi udogodnieniami. Restauracja poezja, obsługa w każdym miejscu, fantastycznie miła.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 22 lipca 2018

    5,8
    Skąd te gwiazdki???!!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi

    Hotel bardzo przeciętny! Plusem jest basen, sauna,....ale są czynne do 21!!!!!!!!!!!!! Tak samo jak hotelowe restauracja i pub!!! W Szklarskiej Porębie życie zamiera około 21. Latem!!!!! Ale żeby i w hotelu dla gości hotelowych też nie było czynnego baru, basenu, czegoś więcej poza własnym pokojem! W hotelu 4-gwiazdkowym - SKANDAL Śniadania - zwykły standard! A do tego dopiero od 07.30!!!!!!!!!!! Choć, wiadomo, że okoliczne biura podróży organizują wycieczki z godziną wyjazdu 08.00, a niektóre wcześniej!!!! Trzeba prosić o możliwość wcześniejszego śniadania (od 07.00) - ale bez gorących dań!!! Poza tym obsługa pokoju - w ciągu 4 dni - ograniczono się do opróżnienia koszy na śmieci i dostarczenia wody mineralnej! Nawet łóżka nie były "poprawione", nie mówiąc o wymianie pościeli. Poza tym sama lokalizacja przy głównej ulicy - niby plus, ale hałas uliczny, a szczególnie hałas sąsiadujących restauracji - związany z porannymi dostawami, czy też "praca" śmieciarki..... uciążliwe! Ogólnie nie polecam!

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 17 lipca 2018

    9,2
    Dobre miejsce na wypoczynek
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Za mały parking. Da się zaparkować ale wymaga współpracy z parkingowym (zastawiamy inne samochody). Lokalizacja hotelu tuż przy ruchliwej ulicy - wieczorami jest dość głośno.

    Znakomite śniadania, wygodne i czyste pokoje, dobra lokalizacja. Strefa spa i basen dość mały, ale wystarczająca. Jest pub z kręglami i bilardem.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 12 lipca 2018

    9,6
    Znakomity hotel z wzorcową bardzo pomocną obsługą.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedynym drobnym mankamentem jak na hotel tej klasy jest przekazanie tylko 1 karty klucza do pokoju co powoduje pewne niedogodności jeśli 1 osoba na chwilę opuszcza pokój.

    Znakomity hotel z wzorcową bardzo pomocną obsługą. Położony w centrum miasta z wygodnym parkingiem. Świetny i czysty basen oraz sauna. Obiekt przyjazny zwierzakom z niewygórowaną opłatą za pobyt czworonoga. Możliwość bezpiecznego przechowania roweru. Wysokiej jakości i wieloskładnikowe śniadania.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 9 lipca 2018

    9,6
    Wspaniały wypoczynek
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie było takiej rzeczy.

    Bardzo mili pracownicy. Naprawdę dbali o komfort gości. Smaczne sniadania. Obiekt fajnie położony - blisko sklepów i restauracji, ale tez niedaleko szlaków.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 5 czerwca 2018

    7,9
    Basen,
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Klimatyzacja sterowana centralnie (nie z naszego pokoju), przynajmniej taka informacja była w moim module klimatyzacji. Parking dodatkowo płatny, miał być w cenie. Brak balkonu. Widać, że już pomieszczenie trochę zużyte. Głośno, okna od strony głównej ulicy robiły swoje. Brak lampki w przedpokoju

    Basen, Sauna, Lokalizacja, wszędzie blisko, Personel, Pyszne śniadanie, Pokój zabaw dla dzieci

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 11 maja 2018

    7,9
    Hotel nie dla dzieci
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Gdy wchodzisz do hotelu 4 gwiazdkowego , chcesz zeby byl czysty. Jezeli w hotelu jest jasna wykladzina podłogowa niestety tego nie masz. Bylam poza sezonem i bylo malo ludzi w hotelu, slyszysz wszystko co dzieje sie na koryrarzu. A jeszcze dostalam pokoj z ktorego slychac , co sie dzieje na kregielni. Dobrze, ze bylam zmeczona i szybko zasnęłam. Nie wiem co sie dzieję, w sezonie. Dla mnie problemem byl maly przekaz informacji. Gdy szlam na basen nagle sie okazalo ze jest areobik. Podobno byla informacja gdzies na tablicy w recepcji. Czemu nie przy wejsciu do basenu. Przyszlabym za godzine. Dziecku musisz wytlumaczyc ze musi wyjsc po 15 minutach z basenu i poczekac pol gosziny. Ten hotel na pewno nie jest dla dzieci. Starsi ludzie oczekiwali cisze na basenie. Ja rozumiem w saunie, korytarzu, restauracji , ale na basenie.A co dziecko ma robic na basenie, po prostu sie cieszy.

    Lokalizacja, na najwazniejsze atrakcje dojdziez na piechote. Restauracje na wyciagniecie reki. Duza i czysta lazienka. Duzy pokój jak na dwie osoby. Dobre sniadanie. Mało ludzi przy basenie, ponoewaz bylam poza sezonem. Moglam juz dostac pokoj o 11 rano, co bylo dla mnie udogodnieniem.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 30 kwietnia 2018

    8,8
    Najlepszy hotel w tej okolicy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi

    Brzydki zapach z odpływu pod prysznicem. Obsługa podczas śniadania w obecności gości robi sobie kawę i rozmawia na tematy nie związane z pracą,,,, trochę nie wypada w hotelu tej kategorii......

    Duży pokój z pięknym widokiem na góry. Duża kabina prysznicowa i bardzo dobre oświetlenie. Smaczne śniadania ( duży wybór gorących dań ). Mapa okolicy i informacje od Pani z recepcji. Basen, sauny, jacuzzi w cenie, wspaniale zaprojektowane. Szczerze polecam ten hotel ( pomimo pewnych minusów,,, ). :)

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 23 kwietnia 2018

    4,6
    Nie polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Personel nie poinformowany o dokupionych pakietach - wypoczynek był w prezencie i nabawiłem się tylko wstydu - Masaż wykupiony za 260zl dla każdej osoby osobno po 1h to Pani zabrała 2osoby na raz i zrobiła masaż sama w 1h dla 2 osób - wstyd !

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 15 marca 2018

    10
    Pobyt bardzo udany, dzieci sie nie nudziły a to komfort dla rodziców.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie mam do czego sie przyczepić.

    Pokój zabaw wyposażony w bardzo dużo dobrej jakości zabawek dla dzieci w rożnym wieku. Basen bardzo klimatyczny. Byliśmy w zasadzie po sezonie wiec przyjemnie mało gości. W pełnym sezonie pewnie nie byłoby aż tak komfortowo.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 6 marca 2018

    5,4
    Bardzo drogi, przeciętny hotel ***, na pewno nie ****.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hotel nie zasługuje na 4*, pokoje duże, ale łazienki malutkie, w kabinie prysznicowej nie sposób się umyć bez obijania się o ściany, łóżka z tandetnymi materacami i jeszcze bardziej tandetna pościelą.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 5 lutego 2018

    10
    Miło, spokojnie idealne położenie,,,
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i dodatkowym łóżkiem
    • 11 noclegów

    Sauny i część z basenem już trochę odczuło lata eksploatacji , kregielnia cały czas ten sam problem z zawieszaniem się ,,,,

    Hotel odwiedzam już kilka lat. jestem bardzo zadowolona ze śniadań oraz lokalizacji . Spa wymaga już remontu, szczególnie sauny, ale jest dobrze,,, Miałam dostawkę w pokoju, ponieważ nie było już wolnych większych pokoi i trochę było ciasno ale do samego spania ok.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 28 stycznia 2018

    7,5
    Lokalizacja, kawiarnia i kręgielnia z nocnym klubem.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i dodatkowym łóżkiem
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ogrzewanie pokoju z nadmuchem , które wysuszało powietrze do poziomu dyskomfortu podczas snu. Brak dostępu do strefy saun przed 16:00. Sam basen to nie spa. Sprzątanie pokoju nieregularne.

    Lokalizacja, kawiarnia i kręgielnia z nocnym klubem.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 24 stycznia 2018

    8,3
    Kryształ: dla rodzin z dziećmi.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Bardzo mały parking (nie na nowoczesne, szerokie auta), byliśmy w okresie ferii więc dużo rodzin z dziećmi : wrzask na basenie i korytarzach. W kranie u nas w pokoju nie było ZIMNEJ wody- leciał ukrop - o czym obsługa wiedziała przed naszym przyjazdem: dostaliśmy klucze do innego pokoju aby tam się wykąpać co wiązało się z koniecznością defilowania z całym majdanem kąpielowym po korytarzach;/ a można było od razu zaproponować pokój bez tej usterki.

    Czysto, dobra lokalizacja. Pokój umiarkowanie duży, urządzony przytulnie. Łóżka wygodne. Hotel raczej dla rodzin z dziećmi- dla ludzi bezdzietnych może być trochę męcząco.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 16 stycznia 2018

    10
    wspaniały pobyt, na pewno tam jeszcze wrócimy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i dodatkowym łóżkiem
    • 2 noclegi

    NIE BYŁO niczego takiego

    Śniadania super- świeże,urozmaicone,pyszna kawa. Personel bardzo uprzejmy.Czystość idealna w całym obiekcie.Pełen relaks w spa,bardzo ładny basen.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 19 grudnia 2017

    2,5
    Absolutny brak szacunku dla gości ;(
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Uszkodzony prysznic, brak jakiejkolwiek rekompensaty za bieganie i kompiel po pokojach w których był sprawny. Kierownictwo najwidoczniej nie ma pojęcia o hotelarstwie. Nie polecam w skali od 1 do 5 bardzo słabe 1,3! Hotele 2** trzymają wyższy poziom...

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 9 listopada 2017

    6,7
    Hotel 3 gwiazdowy
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Wyposazenie pokoju (brak minibarku, brak mozliwosci regulacji temperatury, paskudna akustyka), kawa na snaidanie jedynie w wersji rozpuszczalnej

    Recepcja czynna cala dobe, mila obsluga, dogodne parkowanie, pyszny omlet na sniadanie.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 1 listopada 2017

    10
    Ogółem wszystko, inaczej drugi raz nie przyjechał bym.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W sumie nie jestem upierdliwy ani szczególnie wymagajacy.

    Ogółem wszystko, inaczej drugi raz nie przyjechał bym. Jeden szczegół bije w klienta... KUCHNIA JEST REWELACYJNA

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 21 października 2017

    6,7
    pobyt udany bo pogoda była piękna
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi

    mały basen ogólnie strefa spa nie za duża a i parking płatny 25 zł

    jedzenie ok pokój ok chociaż pajęczyny były taras fajny obiekt w centrum obsługa bardzo miła

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 10 września 2017

    3,8
    Jedna wielka porażka
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi

    Do poprawy wszystko

    Jedynie obsługa restauracji zasługuje na pochwałę.Pokoje "klitki",parking ,czy też szumnie nazywany garaż to jakaś porażka.Nie polecam tego obiektu nikomu.....:((

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 2 września 2017

    8,3
    Obsługa na 6, lokalizacja perfect , spa na 6 .
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Opłata za wszystko , brakuje tylko za " oddychanie ". Paranoiczna opłata za room service

    Obsługa na 6, lokalizacja perfect , spa na 6 . Ogólnie bardzo dobre miejsce na wypoczynek z rodzina

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 1 września 2017

    6,7
    Śniadanie było smaczne, łóżka wygodne, sauny w spa ok.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Basen był za mały , łóżko małżeńskie to dwa pojedyncze złożone razem - do spania razem ale osobno. Kręgielnia wymagająca remontu torów. Jedna wanna z bąbelkami na basenie, która był oblegana.

    Śniadanie było smaczne, łóżka wygodne, sauny w spa ok.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 25 sierpnia 2017

    7,5
    Fajne położenie .
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i dodatkowym łóżkiem
    • 2 noclegi

    Widać w tym hotelu pierwsze oznaki zużycia eksploatacyjnego - w najbliższym roku góra dwóch niezbędny będzie solidny remont odnawiający .

    Fajne położenie . Dobre śniadania. Personel dba o czystość .Dobre WiFi .

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 20 sierpnia 2017

    10
    Pobyt bardzo udany, wypoczęci, zrelaksowani wróciliśmy z urlopu👍😀
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 9 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadania bardzo smaczne, łóżka wygodne, bardzo miły personel pozdrawiamy gorąco 😀 Będziemy ciepło wspominać nasz pobyt w Szklarskiej w hotelu Kryształ.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 14 sierpnia 2017

    9,2
    Łóżka, wyposażenie pokoju, łazienki - super .
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Śniadanie- wybór duży, ale, ale, ...nigdzie nie widziałem w restauracji w hotelu 4 gwiazdkowym aby były serwowane talerzyki deserowe jako główne talerze do posiłku. Bardzo nie wygodne w użytku. Jajecznica ...kiepska ...niestety. Wodnista, płynna , nie taka powinna być. Kawa, pieczywo inne, ok. Ponadto TV, ..hm...nie może tak być aby nie było w hotelu 4 gwiazdkowym programów : eurosportu i np. pobliskich czeskich programów .

    Łóżka, wyposażenie pokoju, łazienki - super . Spa - basenik, sauny, super.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 13 sierpnia 2017

    7,1
    Pobyt był bardzo fajny. Hotel w ogólnej ocenie całkiem niezły.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i dodatkowym łóżkiem
    • 5 noclegów

    Hałas - mieliśmy pokój od strony ulicy... Niestety jak dla dzieci za zimna woda w basenie. W pokoju brudna wykładzina (jakby dawno nie widziała prania).

    Pyszne i urozmaicone jedzenie. Miły personel. Fajny pokój zabaw dla dzieci (minusem były nie działające zabawki - przypuszczam, że ze względu na zużyte baterie).

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 12 sierpnia 2017

    9,2
    Przyjemnie spędzony czas z rodziną w pięknym miejscu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 7 noclegów

    Troszkę za chłodna woda w basenie jak dla mnie, ale dziecko było zadowolone ;)

    Pyszne śniadania, duży wybór zimnych i ciepłych potraw. Panie w kawiarni chętnie pomagały przy podgrzewaniu lub przygotowaniu potraw dla dziecka. Reakcja personelu na wszelkie uwagi była wręcz natychmiastowa. Bardzo dobrze wyposażony został pokój zabaw dla dzieci - nasz Maluch nie chciał stamtąd wychodzić! Usytuowanie hotelu dawało duże możliwości to codziennych pieszych wycieczek w ciszy z pięknym widokiem na góry.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 7 sierpnia 2017

    7,9
    Bardzo miła obsługa, pokoje czyste, przyjemne chociaż...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Trochę za duży hałas, pokoje niewyciszone, słychać było zarówno odkurzanie nocne, prace wentylatorów na zewnątrz jak i innych gości hotelu oraz ludzi na ulicy.

    Bardzo miła obsługa, pokoje czyste, przyjemne chociaż zatłoczone spa, świetna okolica.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 24 lipca 2017

    8,3
    zatrzymaliśmy się tylko na jedną noc z zamiarem skorzystania...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    zatrzymaliśmy się tylko na jedną noc z zamiarem skorzystania z usług Spa, przed rezerwacją dzwoniłem do hotelu celem upewnienia się czy usługi będą dostępne w przypadku późnego zameldowania i wymeldowania następnego dnia rano. Obsługa zapewniła mnie, że nie będzie z tym problemu, na miejscu okazało się, że ledwo udało się zamówić jeden zabieg w wieczór przyjazdu. Następnego dnia przed wymeldowaniem (godz 11) nie było możliwości skorzystania z zabiegów Spa. Informacji tej nie ma na stronie, nie otrzymałem jej również w trakcie konktaktu telefonicznego.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 24 lipca 2017

    6,3
    Porządny hotel - godny polecenia choć 1 gwiazdka zdecydowanie na wyrost.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i dodatkowym łóżkiem
    • 3 noclegi

    Parking to zdecydowany minus dla hotelu. Ciasno, wjazd bezpośrednio z wąskiej ulicy. Manewrowanie większym, dłuższym autem tylko dla doświadczonych kierowców. Za to sporo kosztuje jak na taki standard.

    śniadanie bardzo smaczne i obfite. Pokój (i hotel) czysty, przestronny, choć nie pierwszej "młodości". Obsługa miła, kompetentna.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 9 lipca 2017

    8,3
    Dobry hotel. Rewelacyjny masażysta p. GOSIA
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Odgłosy z ulicy w nocy. Mało warzyw na śniadanie.

    Śniadanie dobre! Bardzo dobry kryty basen. Rewelacyjna odnowa w strefie SPA ! Masaże z elementami akupresury na najwyższym poziomie w wykonaniu Pani Gosi!!!.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 19 czerwca 2017

    7,9
    Warty polecenia
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami i dodatkowym łóżkiem
    • 2 noclegi

    Hałas (na korytarzu słychać dobrze nawet "normalne" rozmowy z pokoi i odwrotnie), materace na łóżku położone luźno, non stop trzeba poprawiać.

    Dobra lokalizacja, czystość w pokojach, smaczne śniadania.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 8 maja 2017

    9,6
    Pobyt udany, personel miły, b uprzejmy pan Piotr Jozwik
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 2 noclegi

    Generalni OK, choc - kawa dosc słaba typu rozpuszczalna choc z expresu, zastanowiłbym sie czy nie dodac malych bawelnianych serwetek w miejscu gdzie kroi sie pieczywo, aby nie dotykac rekami

    Polecam Kryształ- znakomita lokalizacja,przy głównej ulicy- jednocześnie nie uciążliwa. Apartament b obszerny, wygodny, choc malym mankamentem są skosy, świetna łazienka.Bardzo przyjemna pościel, praktyczne szlafroki.Basen ładny z nieco zbyt zimna woda- niby 29 stopni, ale chyba bylo mniej,jacuzzi b db,Sniadania urozmaicone, swietne ryby-łosos,pstrąg, urozmaicone pieczywo, malym minusem jest brak standardu tj smazonego boczku, bdb wedliny

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 4 maja 2017

    7,1
    Pierwszy raz spotkałem się z sytuacją że muszę ponosić...
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi

    Pierwszy raz spotkałem się z sytuacją że muszę ponosić dodatkową opłatę za korzystanie z parkingu hotelowego. Za wszystkie rozrywki które są w hotelu jak bilard czy kręgle trzeba również dodatkowo płacić.

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 23 kwietnia 2017

    7,5
    Czystość, hotel w centrum
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obsługa w restauracji i kawiarni, nie zostaliśmy obsluzeni, Pani kelnerka słabo znała co lokal serwuje, zimna woda w basenie 29C, kawa z ekspresu ale rozpuszczalna

    Czystość, hotel w centrum

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 27 marca 2017

    5,8
    Do 4 gwiazdek dość daleko
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Duży rozstrzał pomiędzy czterema gwiazdkami hotelu, a realnym komfortem. Cieknący prysznic z bardzo słabym strumieniem wody, bardzo wąskie łóżka. Wszystko sprawia wrażenie nadmiernej oszczędności przy nienajnizszych cenach hotelu i liczeniu każdej usługi dodatkowo.

    Smaczne śniadania i dość miła obsługa. Świetna lokalizacja obiektu.

    Pobyt: Marzec 2017

  • Ocena dodana: 16 marca 2017

    6,7
    Smog w Szklarskiej Porębie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi

    Na przeciwko hotelu dom opalany jest śmieciami. Po południu i wieczorem nie da się tego wytrzymać. A to ponoć miejscowość uzdrowiskowa...

    Wyjątkowo miła obsługa. Gratuluję!

    Pobyt: Marzec 2017

  • Ocena dodana: 21 stycznia 2019

    7,5
    Ok
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    -

    Ok

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 21 stycznia 2019

    8,3
    Było nieżle.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Nie można było wcześniej przed 15 zająć pokoju.

    Sniadania smaczne.Obsługa miła. Cysto.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 21 stycznia 2019

    9,6
    Wszystko nam się podobało :)
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko nam się podobało :)

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 20 stycznia 2019

    7,9
    Polecam ten hotel nawet bardzo wymagającym klientom
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Bardzo dobre śniadanie, duży wybór potraw, bardzo miły personel

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 19 stycznia 2019

    10
    Cudowny basen z saunami, pomocny personel, akceptacja...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cudowny basen z saunami, pomocny personel, akceptacja zwierząt

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 14 stycznia 2019

    9,6
    Świetna lokalizacja, ciekawe śniadania, super pub i basen
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetna lokalizacja, ciekawe śniadania, super pub i basen

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 13 stycznia 2019

    10
    Sniadania, pyszne, świeże, kazdy znajdzie cos pysznego dla...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Sniadania, pyszne, świeże, kazdy znajdzie cos pysznego dla siebie

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 11 stycznia 2019

    7,5
    Smaczne śniadania
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 2 noclegi

    drogo w restauracji, mały parking samochodowy

    Smaczne śniadania

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 8 stycznia 2019

    8,3
    Super śniadania :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super śniadania :)

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2019

    7,9
    Bardzo miły personel.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi

    Udogodnienia w pokoju.

    Bardzo miły personel. Życzliwy i pomocny :)

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 1 stycznia 2019

    6,3
    śniadanie smaczne,różnorodne.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    chaos podczas braku prądu. na taki standard powinien być plan B. może agregat ?

    śniadanie smaczne,różnorodne.polecam

    Pobyt: Grudzień 2018

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: