Przejdź do głównej treści

9,1

• Bezpłatne WiFi

9,3

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 26 czerwca 2026

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo dobra lokalizacja, w hotelu czysto i przyjemnie

• Ocena dodana: 24 czerwca 2026

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Fantastyczna lokalizacja, bardzo miła obsługa, świetne śniadanie

• Ocena dodana: 17 czerwca 2026

8,0
    Dużo zwidzania, szczególnie kopalnia Wieliczka.
    • 5 noclegów

Źle działająca klimatyzacja.

Śniadania bardzo dobre. Lokalizacja dobra, wszędzie blisko.

• Ocena dodana: 15 czerwca 2026

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Niedziałająca klimatyzacja, brak mydła w strefie SPA pod prysznicami, cerata pod prześcieradłem.

Duży parking

• Ocena dodana: 14 czerwca 2026

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Nie podobało mi się to że cała strefa Spa i jacuzzi w tym hotelu jest to strefa bez tekstylna no ja wszystko rozumiem że w saunie tak ale w samym jacuzzi to już chyba przesada.

Hotel w dobrej lokalizacji, śniadania bardzo urozmaicone, czysto i przyjemnie, blisko do Kopalni Wieliczka, polecam jak najbardziej pobyt w hotelu Lenart.

• Ocena dodana: 8 czerwca 2026

• 1 nocleg

pieczywo bardzo średnie. Taki wspaniały hotel powinien serwować lepsze

wszystko

• Ocena dodana: 7 czerwca 2026

Wszystko

• Ocena dodana: 6 czerwca 2026

9,0
    Jestem bardzo zadowolona z pobytu w hotelu
    • Żółty apartament typu Comfort
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo mi przeszkadzał dym papierosowy, który się wdzierał do budynku nawet na pierwsze piętro z palarni, która się znajdowała na dworze przy bocznym wyjściu. A działo się tak dlatego, że drzwi wejściowe były cały czas otwarte. Mam nadzieję, że po moim wpisie personel hotelu zadba o to, aby drzwi były zamykane.

Apartament, który zajmowałam razem z moim mężem składał się z dwóch pokoi ; salonu i sypialni. Pokoje były bardzo przytulne i urządzone z dbałością o szczegóły. Rattanowe meble dodawały wnętrzom ciepłego klimatu. A dwie łazienki podniosły komfort, jakiego oczekiwałam. Na pokreślenie zasługuje również fakt, że w tej większej łazience oprócz prysznica, umieszczono wannę z hydromasażem. To z całą pewnością wpłynęło na nasze zadowolenie z pobytu w tym apartamencie. Apartament był wygłuszony, więc do pomieszczenia nie docierał hałas uliczny, pomimo tego, że hotel pobudowano przy ruchliwej ulicy. Dużym atutem były dwa telewizory. Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu. Polecam

• Ocena dodana: 6 czerwca 2026

8,0
    Ogólnie polecam chociaż cena do jakości troszkę zbyt wysoka.
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Spływ w brodziku prysznica bardzo słabo działał - woda stała i podobnie w umywalce. Bardzo słaba klimatyzacja co przy braku możliwości otwarcia okna było nie komfortowe.

Sam obiekt ma klimat. Pokoje duże, czyste. Bardzo dobre śniadanie. Miła obsługa. Restauracja hotelowa w klimacie ale jedzenie - zamawialiśmy obiad - bardzo przeciętne delikatnie mówiąc. W czasie posiłku obsługa bardzo głośno przygotowywała salę restauracji pod jakieś wydarzenie co nie sprzyjało spokojnemu spożywaniu obiadu.

• Ocena dodana: 31 maja 2026

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Sp kuriozum choć obsługa robiła co może aby ukryć nędzy.

Obsługa i czystość. SPA bez basenu w 4* hotelu?

• Ocena dodana: 25 maja 2026

9,0
    Pobyt w hotelu poraz pierwszy i nie ostatni.
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Mały minus za brak możliwości otwarcia okna - nie każdy lubi klimatyzację. Wieczorek taneczny… na którym nie byłem, bo dzięki tej ciszy w pokoju poprostu zasnąłem. Był to mój pierwszy pobyt w tym hotelu i wiem już , że nie ostatni - następnym razem napewno skorzystam z dancingowych klimatów. 😉

Miła, profesjonalna obsługa. Przywitanie z uśmiechem to jest to czego w wielu hotelach brakuje. Hotel i jego wystrój- super. Pokój duży, przestronny, czysty, duże, wygodne łóżko, TV , zestaw do parzenia kawy, woda. Wystrój pokoju pięknie skomponowany. Łazienka, przestronna, czysta. Duże, pozytywne wrażenie zrobiły sentencje na ścianie oraz podłodze. Niewiem jak inne pokoje, ale mój był super wyciszony, nie słychać było sąsiadów oraz osób na korytarzu Sala restauracyjna - wystrój z gustem wykonany. Posiłki- świeże i smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie. Śniadanie w formie szwedzkiego stołu, na którym i weganin i typowy mięsożerca zje dobre śniadanie. Na miejscu duży bezpłatny parking. Polecam !!!

• Ocena dodana: 19 maja 2026

Nie ma takiej rzeczy

Zadbany, czysty hotel. Personel bardzo miły i pomocny. Bardzo duży wybór na śniadanie. Położenie blisko kopalni soli.

• Ocena dodana: 17 maja 2026

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Cisza w pokoju, śniadanie.

• Ocena dodana: 13 maja 2026

Wrócimy ponownie
    • Pokój Rodzinny typu Standard

Pobyt z pieskiem i dzieckiem udał się na 100%

• Ocena dodana: 11 maja 2026

Brak zastrzeżeń

Wszystko ok a stosunek ceny do jakości wyjątkowy. Dobre Śniadania.

• Ocena dodana: 9 maja 2026

9,0
    Na pewno skorzystam ponownie.
    • 1 nocleg

Jedyne co mogę wskazać jako wady to prysznice mają zbyt małe nachylenie podłogi i woda wydostaje się z kabiny przy dłuższym prysznicu oraz telewizor nie obsługuje aplikacji serwisów streamingowych.

Ogromnym plusem jest lokalizacja. Blisko trasy, krok od linii kolejowej, sklep zaraz obok, parking. 20 minut koleją do centrum Krakowa, chwilę samochodem do kopalni w Wieliczce. Wygoda i czystość na 5.

• Ocena dodana: 7 maja 2026

Bardzo przyjemny hotel

Brak uwag.

Pokoje czyste, duże, komfortowe. Personel pomocny i grzeczny. Dużo udogodnień i niespodzianek na plus. Bardzo dobre śniadanie.

• Ocena dodana: 7 maja 2026

• 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Mega miejsce. Super lokalizacja, ogólnie wszystko mega.

• Ocena dodana: 5 maja 2026

• Rodzina z małymi dziećmi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo ładne wnętrza i bardzo czysto :) polecam!

• Ocena dodana: 3 maja 2026

• Pokój trzyosobowy typu Standard
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Hotel przytulny, wzorowa czystość. Przestronne pokoje, cisza i komfort. Przemiły personel, szczególnie pani z obsługi spa oraz obsługa hotelowej restauracji.

• Ocena dodana: 3 maja 2026

• Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy typu Standard
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Czyściutki, dobrze położony, bardzo przyjemny hotel. Atutem jest bardzo dobre SPA, z profesjonalną i przemiłą ekipą.

• Ocena dodana: 28 kwietnia 2026

Znośnie

Restauracja, obsługa tragedia

Lokalizacja

• Ocena dodana: 24 kwietnia 2026

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Brak możliwości otworzenia okna w każdym pokoju. Brakowało mi świeżego powietrza

Mój drugi pobyt i również jestem zadowolona. Dużo miejsca w pokoju, dobre śniadania, bardzo przyjemnie.

• Ocena dodana: 24 kwietnia 2026

Super pobyt
    • Apartament typu Blue Superior
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Wszystko na wysokim poziomie!

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: