Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe

Warsaw Marriott Hotel – opinie 5-gwiazdkowy

Al. Jerozolimskie 65/79, Śródmieście, 00-697 Warszawa, Polska

Nr 46 z 217 hoteli w mieście Warszawa

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 4609 opinii o hotelu

8,8

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9

  • Komfort

    8,9

  • Lokalizacja

    9,4

  • Udogodnienia

    8,6

  • Personel

    8,8

  • Stosunek jakości do ceny

    8,1

  • Bezpłatne WiFi

    6,1

  • Płatne WiFi

    5,2

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 - 75

  • Ocena dodana: 16 listopada 2018

    8,3
    Na podłodze w łazience znalazłam jakiegoś robaka , mimo ze...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Na podłodze w łazience znalazłam jakiegoś robaka , mimo ze byliśmy na 39 pietrze . Łazienka średnio czysta i moim zdaniem nie pasuje do reszty pokoju. Nadaje się do remontu.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 15 listopada 2018

    8,8
    Kolejny udany pobyt w hotelu Marriott.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Narożny Mniejszy Apartament
    • 2 noclegi

    Na początku był problem żebym uzyskał pokój, o który prosiłem (mimo iż zaznaczyłem we wcześniejszej rezerwacji) , ale po ingerencji menagera hotelu wszystko zostało załatwione.

    Wysoki standard, świetna lokalizacja, pomocny personel, bardzo dobre śniadania. Bar na najwyższym piętrze hotelu, świetny Barman.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 15 listopada 2018

    7,1
    przewaga hotelu nad innymi to lokalizacja
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój dwuosobowy typu Executive z 1 lub 2 łóżkami i dostępem salonu do klubowego M
    • 1 nocleg

    troszkę nieporozumień przy rejestracji związanych z pokojem executive

    bardzo miła obsługa i recepcji i w restauracji , a steki z wołowiny amerykańskiej wyśmienite, czego nie można było powiedzieć o wcześniejszych

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 14 listopada 2018

    7,1
    Może kiedyś dam im szansę Ale Weston oferuje lepszy komfort za te same pieniądze.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament dwupoziomowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jeżeli ktoś wynajmuje pokoj w takim hotelu to liczy ,że zamek w łazience dziala. A nie tak jak ja ,zamknęłam się i miałam problemy z wyjściem. Oczywiście zgłoszone do obsługi. Klima zle ustawiona na 2 dzień po rozmowie z obsługą naprawione. Żarówki w łapkach w sypialni przepalone. Kiedyś ten hotel był na wiele lepszym poziomie.

    Śniadania były smacznego Ale co że smaku skoro 11.11bylo 900 gości w hotelu i kolejka do stolika żeby można było te przepyszne :)śniadanie zjesc byla godzinna. Super lokalizacja.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 13 listopada 2018

    6,7
    5 na 10
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zamawialam hotel na najwyzszym pietrze z dobrym internetem bez sniadan z jednym duzym lozkiem. Dostalam room z dwoma lozkami z bardzo zlym internetem i policzono mnie chyba za hotel ze sniadaniami .Pani na dzien dobry nic nam nie wytlumaczylam co i jak tylko powiedziala " tam sa winndy" co bylo bardzo nie profecjonalne do tego 3 razy schodzilismy do recepcji w sprawie internetu. Do tego TV ktory regularnie co 15min sie zacinal na przynajmniej 5min :( Opuscilismy hotel ponad 24 h temu a moj depozyt nadal nie jest odblokowany :/

    Widok z 38 pietra Scisle centrum

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 13 listopada 2018

    10
    Śniadanie rewelacyjne, kucharze przygotowują na życzenie...
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Śniadanie rewelacyjne, kucharze przygotowują na życzenie dania, których nie ma na szwedzkim stole. Łóżko megawygodne, bardzo cicho. Następnym razem również zatrzymam się w tym hotelu.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 13 listopada 2018

    10
    Bardzo miła obsługa każdego szczebla.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miła obsługa każdego szczebla. Z racji wcześniejszego przyjazdu Hotel elastyczny pod względem zameldowania. Polecam każdemu na dowód tego jestem pewny że przy kolejnej wizycie z pewnością ten hotel wybiorę

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 13 listopada 2018

    6,7
    Pobyt udany ze świetnym widokiem lecz już za pewne nie wrócę
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    - Przy podwójnej rezerwacji trzeba było się wymeldować i zameldować powtórnie o czym nikt nie poinformował co było dość dużym problemem bo ku mojemu zaskoczeniu nie mogłem się dostać do pokoju po czym Pani w recepcji mówi że muszę się jeszcze raz zameldować (potrzebne były dokumenty które żeby było śmieszniej były w pokoju do którego nie mogłem się dostać) , gdzie dzień wcześniej Pani na recepcji(gdzie meldując spędziłem 30 min) zapewniała mnie że nie będzie takiej sytuacji. - kiepska jakość telewizji gdyż co chwile zawieszał się obraz

    Lokalizacja hotelu jest bardzo fajna gdyż znajduje się blisko dworca dodatkowo bardzo przestronne pokoje.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 11 listopada 2018

    10
    Chętnie powrócę do hotelu o wysokim standardzie, akceptującego psy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    klimatyzacja, która strasznie huczy na najmniejszych obrotach wiatraka, na tak duży obiekt hotelowy na śniadaniu 2 ekspresy do kawy to mało, tracimy czas na staniu w kolejce za kawą

    hotel położony w samym centrum Warszawy

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 11 listopada 2018

    8,8
    relaks +relaks+relaks
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Łazienka !!!! Drogi parking !!! Kasyno do odświeżenia !!!

    Restauracja- sala w tzw elkę duża przestrzenna ,potrawy serwowane w postaci szwedzkiej płyty .Bogaty wybór dań,rewelacyjna obsługa przyjazna atmosfera.Doskonały zakres otwarcia 6.30-11.,fantastyczny widok z kawiarni na 40 piętrze, wygodne łóżka ładny pokój!!!.Basen i siłownia eleganckie .Ogólnie 9/10

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 8 listopada 2018

    10
    Super udany wypad z moim z 10 miesięcznym synkiem!
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Pokoje w których mój 10 miesięczny syn bezpiecznie bawił się na podłodze. Wszelkie przewody, kable i inne tego typu rzeczy były schowane. Obsługa na najwyższym poziomie. Jestem weganem i śniadanie przewyższyło moje wszelkie oczekiwania!

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 8 listopada 2018

    10
    Miły atrakcyjny pobyt w Warszawie dzięki Marriott
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Wszystko jest w najlepszym porządku. Jedynie parking podziemny jest męczący że za każdym razem trzeba kupować nowy bilecik po opuszczeniu i powrocie do parkingu. Ale to nie uwaga do Hotelu ponieważ parking jest jakby osobną częścią niezwiązaną z hotelem.

    Wspaniały obiekt, bardzo fajnie ulokowany w mieście. Najważniejsze to wystrój i fachowa obsługa. Wszyscy rzetelni, chętni pomocy uśmiechnięci, nie sprawiają wrażenia że muszą być w pracy ale że praca jest ich radością i częścią życia. Jest to trudne po nieprzespanych nocach ale takich pracowników się docenia i do takich miejsc jak Marriott się wraca.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 6 listopada 2018

    10
    Weekend naszego życia. :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament dwupoziomowy
    • 3 noclegi

    Materac w łóżku był dla nas trochę za miękki co nie każdemu może pasować. Przydałoby się lekkie odświeżenie wnętrz.

    Mimo dużo wcześniejszego przybycia, bez problemów dostalismy pokój. W dodatku, ponieważ wszystkie aparatamenty z typu jaki zamówiliśmy były zajęte, dostaliśmy apartament wiceprezydencki na 40 piętrze w tej samej cenie. Pokoje i łazienki bardzo czyste, wygodnie urządzone, ze świetnym widokiem z okna, internetem WiFi w cenie. Apartament klimatyzowany, dobrze wyciszony, z aneksem kuchennym. Brakowało sztućców i talerzy ale na naszą prośbę zostały one doniesione. Obsługa bardzo miła, dyskretna i bardzo pomocna. Pozytywem był wieczorny serwis. Basen trochę przymały, ale z ciepłą wodą. W łazienkach moje ulubione kosmetyki L'Octaine o zapachu werbeny. Śniadania rewelacyjne. Ogromny wybór zarówno na ciepło jak i na zimno, na słono i słodko, dla miesożerców i wegetarian. Po prostu każdy bez problemów coś dla siebie znajdzie. Duży plus za możliwość wzięcia kawy lub herbaty oraz małej przekąski na wynos.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 5 listopada 2018

    5,0
    Ogólnie było ok co jest jednak dużą zasługą lokalizacji hotelu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie poinformowano mnie od razu o blokadzie karty na wyższą kwotę niż kwota rezerwacji czyli z góry założono że coś zepsuję ale to akurat doskonale rozumiem tylko powinno być o tym poinformowany przy zameldowaniu a nie uczyniono tego.

    Śniadanie bdb.lóżko bardzo wygodne.super tv.Pokój na wysokim piętrze(Super) tak jak prosiłem. lecz bez widoku na ścisłe centrum o czym również w swojej prośbie wspominałem.Mila Pani z info która zaprosiła Nas wcześniej niż o godz 16 .

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 31 października 2018

    9,2
    Przestronny pokój - bardzo wygodne łóżko - lokalizacja w...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament dwupoziomowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przestronny pokój - bardzo wygodne łóżko - lokalizacja w centrum idealnie przy dworcu - obszerne menu w restauracji - ciekawa kawiarnia (pub) na najwyższym pietrze z pięknym widokiem na Warszawę

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 29 października 2018

    7,1
    Legendarny obiekt majacy czasy swietnosci niestety juz za soba, ale generalnie wart swojej ceny
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Obiekt ma juz swoje lata, czego sie nie da ukryc, ma to rowniez negatywny wplyw na czystosc, nie jest w stanie konkurowac z nowszymy hotelami tej kategoryzacji w Warszawie, przede wszystkim lazienki nie spelniaja dzisiejszych standardow, sa bardzo male oraz zaprojektowane w sposob nieergonomiczny, sniadanie jest za drogie (badz jest sporo ciekawych alternatyw w poblizu, jak na przyklad hala Koszyki), a cena parkingu bodajze najwyzsza w okolicy

    Uprzejmy personel (przede wszystkim portierzy), lokalizacja obiektu, widok z 35. pietra (najnizsze pietro hotelowe to 25., wiec widok zawsze bedzie fantastyczny), bardzo sprawny proces zameldowania oraz wymeldowania, infrastruktura w oraz wokol hotelu, spelniono nasze zyczenie dot. drzwi przejsciowych miedzy pokojami

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 17 października 2018

    9,2
    W sumie jestem zadowolona
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament dwupoziomowy
    • 1 nocleg

    Mimo aneksu kuchennego w bi-level suit brak jakichkolwiek sztućców, nie mówiąc o naczyniach. Poręcz przy schodach na pięterko sypialniane malowana kremową farbą olejną - porażka estetyczna. Drewniane mini-łyżeczki w tym standardzie to chyba jakaś pomyłka. Zamawiałam kolację przez room service - dotarła chłodna. Bi-level suit ewidentnie wymaga odświeżenia.

    Śniadanie smaczne, aczkolwiek kiedyś można było spodziewać się azjatyckich przysmaków. Teraz tylko sieciowy standard. Łóżko wygodne, miałam bi-level suit, mimo pewnych niedociągnięć bardzo wygodny.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 15 października 2018

    10
    Marriott świetne miejsce na odpoczynek
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak

    Wszystko było w najlepszym porządku. Doskonała obsługa miłe i serdeczne podejście do klienta. Bardzo czysto. Ładny zapach przy wejściu. Piękne widoki zarówno z pokoju jak i baru na panoramę miasta. Żadnych problemów z niczym nie było.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 15 października 2018

    5,0
    Tylko lokalizacja
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brudna wykładzina , która była czyszczona w trakcie mojego pobytu, łazienka mała z zdezelowanym osprzętem , zameldowanie trwało 45 min

    Tylko lokalizacja

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 11 października 2018

    10
    Cudowny wspaniały.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Jak zwykle wszystko. szczególnie wspaniałe warunki do spania cudowna pościel i bardzo wygodne łóżko. Rewelacyjne śniadanie. Przemiła obsługa i bliziutko wszędzie. Widok z hotelu.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 9 października 2018

    5,8
    Brak możliwości rezerwacji parkingu przez recepcje pomimo...
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak możliwości rezerwacji parkingu przez recepcje pomimo opisu, hotel dysponuje parkingiem. Cena śniadań zbyt wysoka , serwis śniadaniowy do pokoju to cenowe nieporozumienie. Płatny dostęp do Wifi to nie standard europejski.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 8 października 2018

    9,2
    świetny hotel
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Hotel spełnił nasze oczekiwania. Świetna lokalizacja. Miła i pomocna obsługa hotelu. Śniadania rewelacyjne. Polecam hotel i napewno jeszcze tam wrócę

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 27 września 2018

    6,7
    Świetna lokalizacja, fantastyczny widok, pyszne sniadanie.
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Widać juz, ze hotel ma swoje lata. Zdecydowanie przydałby się remont-odświeżenie, zwłaszcza łazienka, w której stare harmonijkowe drzwi do prysznica nie domykają sie, przez co woda zalewa cała podłogę 🤦‍♀️

    Świetna lokalizacja, fantastyczny widok, pyszne sniadanie.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 20 września 2018

    5,4
    Standard, plamy na lustrze w łazience, okruchy na fotelu.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Standard, plamy na lustrze w łazience, okruchy na fotelu. Myslalam ze chociaż widok z okna mnie zachwyci, zastałam brudne okno. Cena absolutnie nie adekwatna do standardu.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 7 września 2018

    9,2
    było sympatycznie
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Cena śniadania stanowczo za wysoka. W łazience wolałbym kabinę niż wyeksploatowaną wannę. Klimatyzacja bardzo głośna nawet na najniższym biegu wentylatora.

    Pokój obszerny, czysto, łożka bardzo duże i wygodne. Widok z okna Panorama wieżowców. Położenie w centrum miasta, idealnie dla przyjeżdżających pociągiem.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 6 września 2018

    9,6
    Pobyt był bardzo udany
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Narożny Mniejszy Apartament
    • 1 nocleg

    Mam takie delikatne uwagi, obsługa kelnerska w restauracji nie trzyma poziomu hotelu 5 gwiazdkowego. Zainteresowanie sobą większe niż gośćmi, przesuwanie krzesełek wraz z gościem. Stoliki sprzątane z opóźnieniem.

    Bardzo dobra lokalizacja, niesamowite widoki. Jednak na 5 gwiazdek hotel wymaga odświeżenia łazienek, które są bardzo czyste lecz wyglądem pasują do lat 90 tych.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 4 września 2018

    7,9
    Dobry hotel na krótki pobyt, ale lata świetności dawno ma za sobą. Na dłuższy pobyt wybrałabym inny.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament dwupoziomowy
    • 1 nocleg

    Duży hałas na 40 piętrze, i nie był to hałas z podwórka ani z baru na 40 piętrze, tylko głośno zachowywali się pracownicy hotelu. W pobliżu naszego apartamentu znajdował się chyba pokój socjalny lub coś innego, do godziny 12 w nocy było głośno ciągle ktoś stukał, coś nosił - moje 8 letnie dziecko bało się samo spać. Spaliśmy w różnych hotelach, i naprawdę w hotelach o gorszym standardzie 3 lub 4 gwiazdkowych pokoje były super wyciszone, nic nie było słychać. Kilka tyg wcześniej spaliśmy w Intercontinental na 30 piętrze i było naprawdę cicho spokojnie. Jak na taki hotel, leżą też śniadania, mały wybór, i nam osobiście nie smakowało. To co zdziwiło mnie najbardziej, to fakt że nasz pokój nie był do końca gotowy na nasze przybycie rezerwacje zrobiliśmy jakieś 5 dni przed przyjazdem, a po odebraniu kluczy do pokoju - donoszono nam kosmetyki do pokoju, ścielono łóżko dla syna starszego, przynoszono ręczniki...mało to profesjonalne jak na taki hotel, niby szczegół ale my zwracamy uwagę na takie rzeczy.

    Super widok na Warszawę (Pałac kultury) 40 piętro, apartament dwupoziomowy,dużo sklepów i fajnych restauracji w pobliżu. Szybka, miła obsługa w hotelu.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 2 września 2018

    8,8
    Piekna Warszawa
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Widac po pokoju,ze hotel ma wiele lat dzialalnosci za soba.Ciasna lazienka z kotara oddzielajaca wanne,po ktorej splywa woda na cala lazienke.Sejf pamietajacy naprawde zamierzchle czasy,telefon jakiego nie widzialem juz bardzo dawno.Hotel w detalach z pewnoscia odbiegajacy od dzisiejszych nowoczesnych hoteli 5*,ktorych w Warszawie praktycznie brak.Na szczescie obsluga hotelu jest naprawde na najwyzszym poziomie.

    Perfekcyjna obsluga,super lokalizacja,piekny widok na Warszawe z okna,wygodne lozko,duzy tv.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 30 sierpnia 2018

    9,6
    Wszystko,opsługa, pokoje widać wysoki konfort i ogromne...
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko,opsługa, pokoje widać wysoki konfort i ogromne wygodne łószka.Niesamowita panorama na Warszawę.Napewno tam wrócę!!!. I nie na jedną noc-zdecydowanie na minim 3dni.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 28 sierpnia 2018

    9,6
    Pobyt w hotelu pozwolił na super wypoczynek.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie podobała mi się obsługa w SPA, miałam nie miła sytuacje z Paniami z recepcji. Doszło do nieporozumienia w sprawie mojej umówionej wizyty na masaż. Pani z recepcji próbowała mi wmawiać ze „wymyśliłam sobie ten termin”. Poczułam się upokorzona.

    Pobyt w hotelu pozwolił na super wypoczynek.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 27 sierpnia 2018

    8,8
    Świetna lokalizacja i niesamowity widok
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie rozumiem dlaczego w dzisiejszych czasach trzeba dopłacać do wifi w pokoju, tym bardziej w 5 gwiazdkowym hotelu Mimo, że w pokoju było bardzo czysto na suficie w łazience zaczyna się robić grzyb, trochę nie przystoi jak na taki hotel

    Widok Lokalizacja Czystość Bardzo wygodne łóżko

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 27 sierpnia 2018

    10
    Polecam
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój dwuosobowy typu Executive z 1 lub 2 łóżkami i dostępem salonu do klubowego M
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zastanawiam sie od godziny i nie mogę znaleść

    wysoki poziom usług , wszyscy pracownicy sympatyczni , uśmiechnięci i kompetentni , świetne restauracje i bary , czyste pokoje i wygodne łóżka

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 24 sierpnia 2018

    8,3
    Super lokalizacja i obsługa!
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cena wysoka za dobę a w pokoju nawet wody mineralnej brak w tej cenie. Brak świeżego powietrza w pokoju.

    Śniadanie z dużym wyborem produktów. Piękny widok z okna na Warszawę. Bardzo wygodne łóżko w pokoju.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 24 sierpnia 2018

    7,1
    Profesjonalna obsługa restauracji oraz baru na 40 piętrze, sprawiła, że nasz pobyt był ok.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Narożny Mniejszy Apartament
    • 1 nocleg

    Sprzedano zarezerwowany przez nas apartament innej osobie, pomimo iż nie odwołaliśmy rezerwacji. Recepcjonista, który starał się wyjść z zaistniałej sytuacji "z twarzą", zgonił wszystko na poprzednią zmianę, twierdząc że to nie jego wina, choć mnie nie interesowało czyja to była wina. Po bardzo długim oczekiwaniu, zaproponował nam pokój z jednym dużym łóżkiem dla czterech osób (ja + żona + 2 dzieci), następnie "udało" mu się znaleźć kolejny pokój z dwoma łóżkami, na który przez wzgląd na bardzo późną porę się zdecydowaliśmy. Sądząc po ilości wszechobecnego kurzu, który zauważyliśmy dopiero rano, sądzimy, iż pokój od dłuższego czasu nie był sprzątany. W razie potrzeby mogę udostępnić Państwu zdjęcia.

    Zarówno śniadanie, obsługa restauracji oraz Skybaru (40 piętro) spisali się profesjonalnie, jak przystało na obiekt 5 gwiazdkowy. Łóżka bardzo wygodne.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 22 sierpnia 2018

    9,6
    Świetna obsługa odgadująca życzenia gościa.
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo pomocna obsługa, przemiła Pani Elżbieta (Concierge). 100% dbałości o szczegóły podczas przygotowania stolika w restauracji, zamówienia kwiatów etc. Jeśli jeszcze kiedyś kolacja urodzinowa to tylko w tym miejscu.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 19 sierpnia 2018

    7,1
    Weekendowy pobyt z rodziną
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Narożny Mniejszy Apartament
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak szczotki do muszli, podpisywanie karteczek przy wejściu na śniadanie, kosmetyki dla jednej osoby pomimo, że była nas dwójka

    Duży pokój oraz wielka łazienka z oknem, czysty basen z ciepłą wodą, genialny SKY BAR

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 19 sierpnia 2018

    9,6
    Rewelacyjny widok z pokoju - tylko siedzieć i podziwiać.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój dwuosobowy typu Executive z 1 lub 2 łóżkami i dostępem salonu do klubowego M
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Drzwi łączone (przejściowe) miedzy dwoma pokojami (connecting room) to jakieś nieporozumienie. Słaba prywatność. Słyszałam wszystkie odgłosy z sąsiedniego pokoju co było nie do zniesienia. Byłam zmuszona zmienić pokój na klasyczny nie łączony.

    Rewelacyjny widok z pokoju - tylko siedzieć i podziwiać. Mega wygodne łóżko i dość duży pokój który jest świetnie wyposażony tak samo jak łazienka. Dostęp do lounge baru to naprawdę świetna opcja z której korzystałam z przyjemnością. Bardzo miły i pomocny personel.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 18 sierpnia 2018

    6,3
    Świetna lokalizacja, piękny widok, ale absurdalnie drogie śniadanie i dziwna polityka kaucji.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obowiązkowa kaucja 200 zł. Musielimy czekac pol godziny przy wymeldowaniu az zostanie sprawdzony minubar. Potem zostaliśmy oskarżeni o kradzież red bulla i batona, obsługa chciała potracic nam za to 60 zł z kaucji. Cale szczęście nie udało im się zablokować pieniędzy na karcie, bo stracilibysmy 60 zł za coś czego nie zjedliśmy. Przez całą sytuację z hotelu wyjechaliśmy godzinę pozniej.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 16 sierpnia 2018

    7,9
    Niesamowity widok z okien na Warszawę
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Czystość pokoju przeciętna. Bardzo mała łazienka jaki i wanna. Zasłona prysznicowa na wannie to tragedia.. woda po wzięciu prysznicu zalała pół łazienki. Jak na 5-gwiazdkowy hotel to ceny zdecydowanie za wysokie, ale warto raz przyjechać choćby dla widoków.

    Widok z apartamentu na 37 piętrze na miasto nocą bezcenny. Bardzo miła obsługa. Bardzo wygodne łóżko.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 13 sierpnia 2018

    6,7
    Kiedyś było lepiej
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niestety brakuje mu „dopieszczania”, „dbałości o szczegóły”. Łazienka średnio czysta. Polecam także zrobić boxy na „fast checkout” bo stojąc w kolejce do wymeldowania, pani w różu (podejrzewam manager) zbierając klucze wykrzykiwała, ze przecież nie musimy tu stać (zróbcie boxy przy windach i kartki z informacja to nie będziemy stać)

    Hotel ma super lokalizacje i widok z okna

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 13 sierpnia 2018

    7,5
    pyszne śniadanie w klubie M-Lounge oraz najwygodniejsze...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy typu Executive z 1 lub 2 łóżkami i dostępem salonu do klubowego M
    • 1 nocleg

    Za taką cenę pokoju wszystko w środku (oprócz herbaty) płatne olbrzymie pieniądze - a cennik schowany tak, żeby goście myśleli, że mogą korzystać z udogodnień + nikt w recepcji przy meldunku nie informuje o dodatkowo płatnych udogodnieniach. Niedziałający telefon w pokoju. Pokój dwuosobowy a tylko jeden szlafrok i kapcie. Bardzo słabo działające wifi. Płatność za pokój zeszła z konta w dolarach zamiast złotówkach (około 300zł więcej niż powinno) - trzeba na to uważać.

    pyszne śniadanie w klubie M-Lounge oraz najwygodniejsze łózko na jakim spałam. Widok z pokoju na 39 piętrze przepiękny.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 12 sierpnia 2018

    7,1
    Mała łazienka, żeby spuścić wodę należy odchylić deskę...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Mała łazienka, żeby spuścić wodę należy odchylić deskę klozetową, cerat jako zasłonka wanny, bateria przy zlewie za krótka. 5 * - ten standarrd to max. 3 ***.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 9 sierpnia 2018

    9,6
    Było bardzo dobrze... Ale czy fantastycznie?
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Będę się teraz "czepiał" chociaż ocena bardzo wysoka... Brak szczoteczki i przyborów do golenia. W pokoju przydałoby się odnowienie. Przy śniadaniu wydawało mi się jak byłby chaos.. Trochę był nieporządek! Niechciałem zostać dużej i spokojnie wypić kawy... Bar na 40 piętrze mało klimatyzowany - musiałem wyjść! Mam mieszane uczucie.... A może niepotrzebnie wziąłem się za porównywanie z innym hotele....

    Mam problem z tym obiektem... Wybrałem z jednej prostej przyczyny.. Mój ulubiony Hotel InterContinental w tym dniu był za drogi. Chociaż zawsze chciałem przenocować i sprawdzić. Zakwaterowałem się i okazało się, że w pokoju brak prysznica samodzielnego tylko z wanną. Poinformowałem obsługę, że to dla mnie problem.. Pan wyjątkowo uprzejmy poinformował mnie, że w każdym pokoju tak jest. Wyjątkiem są pokoje dla niepełnosprawnych albo apartamenty. Dostałem apartament mniejszy bez dopłaty... To na wielki plus.. Następnie wielkim pozytywem było darmowe wymeldowanie o 14, niskie ceny posiłków na dole w restauracji. Obsługa przy śniadaniu uśmiechnięta i życzliwa... Szczególnie młody chłopak, który przygotowywał omlety i jajecznicę oraz młoda kelnerka z akcentem wschodnim - cały czas uśmiech i miłe słowo!

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 8 sierpnia 2018

    10
    - Przepiękny widok na panoramę Warszawy z 33 piętra
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    - ceny w minibarze

    - Przepiękny widok na panoramę Warszawy z 33 piętra - najwygodniejsze łóżko na jakim tylko spałam - bardzo pomocna obsługa i miła - piękny wystrój pokoju oraz łazienki - basen, sauna oraz siłownia na duży plus jako. Naprawdę można wypocząć w takim hotelu

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 8 sierpnia 2018

    10
    - kosmicznie wygodne łóżka,
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    - na zdjęciach basen jest ze 3x większy ...ale nie po to się jeździ do Warszawy

    - kosmicznie wygodne łóżka, - niemal bezgłośna klima, - hipnotyczny widok z 33 piętra (podziękowania dla recepcji, za spełnienie prośby co do lokalizacji pokoju)

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 7 sierpnia 2018

    5,4
    Lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Łazienka grzyb na fugach podłoga i ściany jak w hostelu a nie pięcio gwiazdkowym hotelu dysponuje wieloma zdjęciami z tego pokoju o numerze 2823

    Lokalizacja

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 6 sierpnia 2018

    10
    Upalna Warszawa z relaksem Marriotta w tle
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak słabych stron

    Cudowny widok z 39 piętra .Super koktajle w hotelowym barze .Prośba o przyniesienie lodu do pokoju zrealizowana z prędkością światła .Wspaniałe Panie z serwisu sprzątającego przynoszące czekoladki na dobranoc z uśmiechem na twarzy.Będąc w Warszawie zawsze tu wracam z sentymentem

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 6 sierpnia 2018

    9,2
    Plusy:
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Minusy: - hotel ma już swoje lata co miejscami widać - wanna zamiast prysznica - ubogi wybór kanałów TV

    Plusy: - lokalizacja - widok z pokoju - dostępne udogodnienia - rozmiar pokoju - śniadanie - skybar

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 5 sierpnia 2018

    10
    Wizyta w najlepszej restauracji w Polsce.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Narożny Mniejszy Apartament
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wspaniały narożny pokój na 38 piętrze ze wspaniałymi widokami, bardzo miła obsługa oraz pyszne, bogate śniadanie, wszystko na najwyższym poziomie, pełny profesjonalizm!

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 4 sierpnia 2018

    10
    HOTEL POŁOŻONY W BARDZO DOBREJ LOKALIZACJI-CENTRUM.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    HOTEL POŁOŻONY W BARDZO DOBREJ LOKALIZACJI-CENTRUM.POKOJE PRZESTRZENNE,WSZYSTKIE UDOGODNIENIA,BARDZO WYGODNE ŁÓŻKO !!! WSPANIAŁE ŚNIADANIA ,PERSONEL POMOCNY ,PODCHODZI ABY ZAPEWNIĆ JUŻ PRZY ŚNIADANIU NAJLEPSZY KOMFORT . POLECAM:)

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 30 lipca 2018

    9,5
    Wszystko było Ok
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Basen ,godzina otwarcia o 8.00 Pod drzwiami stało 8 osób i czekało na otwarcie Dopiero o 8,30 przyszła osoba i otworzyła basen.Zapytalem na recepcji co jest przyczyna ze basen zamknięty ? , odpowiedz ; nie wiemy to jest inna firma co zajmuje się basenem 😩

    Wszystko było Ok

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 21 lipca 2018

    10
    Fantastyczne śniadanie, widok, obsługa na najwyższym...
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Słabo wygłuszone pokoje, brak wentylacji w łazience (parujące lustra i duchota po 2 minutach...)

    Fantastyczne śniadanie, widok, obsługa na najwyższym poziomie.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 17 lipca 2018

    7,9
    Super jedzenie, wygodne wielkie łóżko, widok z okna
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój dwuosobowy typu Executive z 1 lub 2 łóżkami i dostępem salonu do klubowego M
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Uważam, że część personelu powinna zostać wimieniona na bardziej pozytywne osoby, ale każdemu mógł się trafić gorszy dzień. Brak wanny w pokoju pomimo zapewnienia na stronie booking.com że tak owa znajdzie się w pokoju.

    Super jedzenie, wygodne wielkie łóżko, widok z okna

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 16 lipca 2018

    5,8
    Piękny widok, miły personel, bardzo dobre śniadania.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Narożny Mniejszy Apartament
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dopłaty niemal za wszystko. Internet lipny. Tv i radio to kpina. Mało polskich kanałów. Jestem w PL a wręcz wymusza się konieczność korzystania z języka Angielskiego.

    Piękny widok, miły personel, bardzo dobre śniadania.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 15 lipca 2018

    9,2
    pobyt uwazam za udany ale to byla tylko jedna noc
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    oplata za Wi Fi powinna byc wliczona w cene hotelu a takze kran w umywalce jest za krotki i ciezko umyc rece pod nim tylko ochlapuje sie blat umywalki

    sniadanie nie bylo wliczone w cene a uwazam ze powinno przy takiej cenie za noc

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 12 lipca 2018

    10
    Jestem bardzo zadowolona!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Śniadanie bardzo smaczne, wybór niesamowity! Ale drogie ... (ile można zjeść?) Hotel naprawdę super - atmosfera, wygoda, widok z pokoju ... Byliśmy z mężem na weekend i na pewno wrócimy :)

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 2 lipca 2018

    10
    Największy plus dla personelu !
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Jedyne do czego mogę się przyczepić to uszkodzone drzwi w szafie.

    Największy plus dla personelu ! Zawsze byli uprzejmi i pomocni :) Dziękujemy wam bardzo :)

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 28 czerwca 2018

    9,2
    Zdecydowanie polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Blokowanie pieniędzy na karcie kredytowej niby to 200zl ale czekałem tydzień na odblokowanie i musiałem ponaglac w księgowości hotelu.

    Widoki, pokój, wyposażenie wszystko ok.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 25 czerwca 2018

    7,5
    Widoki z36pietra, lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Włosy na podlodze w łazience. Obsługa przez starszego Pana recepcjoniste bezczelne zachowanie, slownictwo nie na miejscu.

    Widoki z36pietra, lokalizacja

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 21 czerwca 2018

    10
    Absolutny top!
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Trochę brakowało mi dźwiękoszczelnych drzwi, łazienka mogłaby być większa (a w niej - więcej wieszaków na ręczniki)

    Wszystko w tym miejscu jest - mówiąc najprościej - perfekcyjne. Hotel-legenda, z lokalizacją nie mającą sobie równych w stolicy, z obsługą na najwyższym możliwym poziomie, ze wspaniałymi udogodnieniami! Przede wszystkim, dysponuje widokiem na miasto wprost zapierającym dech w piersiach :) sam widok z okna pokoju na czterdziestym pietrze dla mnie osobiście stanowi atrakcję nie do pobicia! Wystrój pokoju wspaniały, kolory stonowane, wyposażenie doskonałej jakości; po prostu przyjemnie się tu relaksuje i odpoczywa. Łóżko nieziemsko komfortowe! Obsługa hotelu tak przyjazna, że gość czuje się naprawdę wspaniale zaopiekowany i rozpieszczony- dziękuję :) Będę tu wracać przy każdej kolejnej wizycie w Warszawie.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 14 czerwca 2018

    6,3
    Za drogo w stosunku do ogólnej jakości
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    W lazience nie było szczotki do ubikacji co w takim hotelu na pewno nie powinno sie przydazyć , wykupione miałem dwa miejsca a woda mineralna darmowa była jedna i to jeszcze w łazience a nie w pokoju co juz zakrawa na absurd.Słabe i stare wyposazenie jezeli chodzi o meble i np drzwi , jedynie telewizor 60 cali byl ponadstandardowy

    Miałem problem z rezerwacja -byc moze to była moja wiina ale spodziewałem sie oferty ze śniadaniem a otrzymalem bez , stosunek ceny do komfortu niesamowicie zawyzona cena za tak naprawde nic poza lokalizacją

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 11 czerwca 2018

    6,7
    Łóżko super wygodne, widok z okna fajny
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    łązienka ciasna, brak prysznica, brak szlafroka (chociaż był w opisie pokoju) Cena śniadania skandalicznie wysoka za b.przeciętną jakość !!! Kawa z ekspresu OKROPNA !!

    Łóżko super wygodne, widok z okna fajny

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 4 czerwca 2018

    7,9
    Sniadanie w normie, moglo by byc troche lepsze.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Pokoj nie byl dokladnie sprzatniety - w wannie natknolem sie na resztke prezerwatywy

    Sniadanie w normie, moglo by byc troche lepsze. W sobote koniecznie moglo by byc wiecej atrakcji na 40 pietrze

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 2 czerwca 2018

    10
    Spełnienie marzenia z dzieciństwa!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Spełnienie marzenia z dzieciństwa! Sauna, jacuzzi, obsługa hotelu jak i klimat w nim panujacy, widok na centrum Warszawy to wszystko sprawia, że chce się wracać.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 22 maja 2018

    9,6
    Mimo,że jednodniowy weekendowy wypad to wypoczęliśmy na maxa!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Mimo,że jednodniowy weekendowy wypad to wypoczęliśmy na maxa! Najlepszy hotel w jakim osobiście byłem! Idelna lokalizacja w centrum Warszawy, piękny widok na stolicę z 34 piętra! Polecam w 100%

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 20 maja 2018

    10
    Po prostu najlepszy hotel w Warszawie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak szczotki toaletowej w pokojowej toalecie. Sprzatajacy personel po prostu wchodzi do pokoju nie czekajac ani sekundy po zapukaniu.

    Widok. Mila obsluga w recepcji.serdeczne podziekowanie dla pana Marka i Francesko. Fantastyczna wloska restauracja No i skype bar na 40 pietrze wspanialy widok tam trzeba byc

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 16 maja 2018

    7,1
    bywało lepiej, bez tragedii ;)
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Niewygodne łóżko, w lobby barze "do wyboru" dwa rodzaje piwa (oba słabe), mała łazienka, wszędzie trzeba czekać

    widok z okna pokoju, wielkość obiektu,

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 9 maja 2018

    9,6
    Wspaniały widok, personel w recepcji pomocny i z uśmiechem.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wspaniały widok, personel w recepcji pomocny i z uśmiechem. Pani szybko zmieniła nam pokój po zameldowaniu gdy chcieliśmy pokoj z innym widokiem. Bar z widokiem na Warszawę na samej górze też świetny. Żona też zadowolona, więc wszystko na plus :)

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 9 maja 2018

    9,6
    Świetne miejsce, na krótki i długi wypad do stolicy. Lokalizacja i widok z okna niezapomniany.
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Panorama Sky Bar na 40 piętrze oprócz widoków nie zachęca jedzeniem ani piciem. Strefa wellness mocno zużyta, zwłaszcza basen i jacuzzi. Śniadanie powinno być wliczone w cenę w każdej opcji.

    Ten hotel nie rozczarowuje, wszystko na najwyższym poziomie, uśmiechnięty i skory do pomocy personel, urozmaicone śniadania, wygodne łóżka, można poczuć się jak w domu.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 8 maja 2018

    9,2
    Bardzo mi sie podobało, pokój świetny, udogodnienia w Hotelu rowniez :) Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Brak wi-fi w pokoju , płacąc za pokój 400zł nie ma bezpłatnego Wi-fi. Z tym porażka, bo 39zł za dobę. Oraz cała lodówka dodatkowo płatna :/

    Baaaardzo dobrze wyposażona siłownia, naprawdę duzy +! Basem także na + , Pokój rownież! Lokalizacja mega blisko wszędzie. I te widoki :)

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 25 kwietnia 2018

    9,6
    Super położenie !
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W pokoju brakowało kieliszków do wina, łazienki czyste ale widać, że remont by się przydał

    Widok z okna jest niesamowity! Położenie hotelu jest rewelacyjne!

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 24 kwietnia 2018

    5,0
    W pokoju nie było korkociągu.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Narożny Mniejszy Apartament
    • 1 nocleg

    W pokoju nie było korkociągu.Ok 23 pani z obsługi zapukała do drzwi i nie czekając otworzyła je i weszła do środka pytając ,czy czegoś nie chcę. Podczas meldowania potraktowano mnie jak złodzieja pobierając kaucję za barek w pokoju. Przy wymeldowaniu ponownie poczułem sie jak złodziej - recepcjonistka za nic miała moje zapewnienia,że nie korzystałem z barku, musiałem czekać kilka minut ,aż to zweryfikuje. Nigdy więcej nie pojawie się w Waszym hotelu.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 23 kwietnia 2018

    7,5
    Było ok. Nic ponadto.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Trafiliśmy do hotelu prosto z nieplanowanej podróży. Liczyliśmy na dostępność pakietów kosmetycznych dla podróżnych ze zgubionym bagażem (szczoteczka do zębów, pasta itd). Niestety okazało się, że akurat się skończyły i hotel czeka na dostawę. Jako opcję zaproponowano nam zakup szczoteczki w sklepie w lobby. Oczekiwaliśmy na trochę więcej zaangażowania ze strony hotelu.

    Bardzo wygodne, wielkie łoże. Oczywiście wspaniała lokalizacja.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 22 kwietnia 2018

    9,2
    Położenie obiektu
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie podobało mi się podejście ludzi w rejestracji w casynie, poniewaz nie uprzejmie zachowują się w stosunku do klientów w szczególności młodociane pracownice.

    Położenie obiektu

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 11 kwietnia 2018

    10
    Powrócę kiedyś
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament typu Business Suite z dostępem salonu do klubowego M
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Uważam ze szczotka w ubikacji powinna sie znajdować

    Przesympatyczna recepcjonistka Agnieszka , usmiechnieta sluzaca Nie tylko pomocą w obsludze hotelu ale rowniez udzielila cennych wskazowek poruszania sie komunikacja po mieście . Obsługa przy śniadaniu przesympatyczna nie znam imienia dziewczyny .Wszyscy pracownicy byli uprzejmi i pomagali w wielu sytuacjach.

    Pobyt: Kwiecień 2018

Wyświetlono 1 - 75

Goście ocenili również te obiekty: