Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Momotown B&B

Szeroka 9, Oude Stad, 31055 Krakau, Polen

#80 van de 96 B&B's en herbergen in Krakau

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 281 beoordelingen over deze B&B

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    6,8

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    9,2
    Mooiste locatie in Krakau.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Badkamer
    • Verbleef 5 nachten

    Jammer dat we geen schone handdoeken kregen tijdens ons verblijf van vijf dagen.

    De B&B van Momotown ligt aan het mooiste, leukste, sfeervolste plein van Krakau (Szeroka). Parkeren bij het hostel om de hoek was goed geregeld. In de gedeelde keuken kun je je eigen ontbijt regelen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    7,9
    Tevreden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ons appartement zat vrij hoog in het gebouw. Voor ons was dit geen probleem. Voor gezinnen en mensen die minder goed te been zijn, wat lastiger.

    Aan een gezellig plein waar iedere avond live muziek was tot 22.00. Dit hoor je trouwens niet in je appartement. Het appartement was degelijk en schoon. Met in de gemeenschappelijke keuken alles wat je nodig hebt. Zelfs een wasmachine! De locatie was goed! We konden vanuit hier alles lopend doen. Alle bezienswaardigheden op max 15 minuten loopafstand.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    9,2
    Ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Check in was onduidelijk. Je zou zeggen Bed and breakfast, is met ontbijt, maar dat ontbijt zat er niet bij.

    Ligging. Schone badkamer. Vriendelijk personeel. Parkeren.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    6,3
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De foto's zijn misleidend wij lagen in een kamer met 4 1-persoonsbedden. De badkamer was klein en niet echt schoon. Geen 1 weergegeven foto komt overeen met de kamer die wij hebben gekregen. Ons gehele verblijf hebben wij met 1 handdoek p.p. moeten doen. (4 dagen) het was zo gehorig dat wij de buren hoorden snurken. De gangen roken naar riool

    De locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,5
    Fijne dagen gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    72 trappen . Geen handdoek wissel. Moesten we om vragen . Toen geen probleem.

    Prima ligging tot centrum

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    8,3
    Goed appartement in een zeer mooie stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Badkamer
    • Verbleef 5 nachten

    Keukenfaciliteiten.

    De Locatie was super, midden in de Joodse wijk. Veel gezellige terrassen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,1
    geen ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kwaliteit van de bedden

    geen ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    6,7
    Prachtig qua ligging, spijtig dat steeds op verschillende...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het ontbijt stelde niet veel voor, qua vriendelijkheid 2/10 slechts één dame was vriendelijk de rest liet veel te wensen over, ik denk dat het te maken heeft met de poolse mentaliteit, zeer onvriendelijke ervaring overal.

    Prachtig qua ligging, spijtig dat steeds op verschillende plaatsen en logeren en ontbijt. Lijkt mij geschikt voor jonge reizigers.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    6,7
    wifi was goed op bovenste verdieping en mooie nieuwe badkamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    op 1 kamer geen warm water, geluidsoverlast op verdieping door werkzaamheden in hotel. gehorig in de nacht door mede-toeristen, nieuwste kamer gekregen na annulering van gasten, maar (nog) geen gordijnen voor het raam, geen opbergkast en geen schilderijen aan de muur; na 2 nachten van de geboekte 3 vertrokken

    wifi was goed op bovenste verdieping en mooie nieuwe badkamer

  • Beoordeeld op: 6 mei 2016

    5,8
    De locatie is geweldig in de oude joodse wijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt was minimaal. Plastic servies en bestek. dus ronduit slecht. In de kamer waren alleen 2 bedden en een kapstok. Geen stoel of tafeltje. Wij hadden gereserveerd voor de locatie op het plein in de joodse wijk en werden geplaatst in de oude vestiging waar je normaal de sleutel ophaalt.

    De locatie is geweldig in de oude joodse wijk. Op circa 20 minuten lopen van het centrum van Krakau. Kamer was nieuw geschilderd en badkamer nieuw opgeknapt. Parkeergelegenheid op eigen terrein

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    8,3
    Het is een leuk simpel klein appartement maar prijs...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt is heel summier maar is logisch voor de prijs. We raden aan om ergens in de stad te ontbijten want dit is ook heel goedkoop

    Het is een leuk simpel klein appartement maar prijs kwaliteit is goed. Je zit midden aan een plein in de joodse wijk waar veel gezelligheid is.

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    9,2
    Enorm vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douchkop hing los maar druk water kwam dit goed. Weinig stopcontacten.

    Enorm vriendelijk personeel. 2 locaties en wij sliepen op nummer 9. Sleutel halen om de hoek op nummer 28. Kamer netjes schoon en een geweldige plek met uitzicht op het plein. Koelkast, thee, suiker. Een flesje water per dag uit de koeling. Ook restaurant beneden, niet van verhuurder is een aanrader. Huur geen golfkarretje maar haal een kaartje op 28 bij de Bali en ga lopen. Voor het geld van het karretje maak je een prachtige rijtoer door het centrum zl150

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    9,2
    Locatie, wij kwamen in dependance maar dat was een plus;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijtruimte klein, rommelig. Duurt even voordat beleg e.d. wordt aangevuld. Veel mensen, weinig plek.

    Locatie, wij kwamen in dependance maar dat was een plus; kamer met prachtig uitzicht op plein, gedeelde koelkast op gang. Restaurant onder BB is prima.

  • Beoordeeld op: 1 januari 2015

    7,1
    Mooie locatie, Zeer centraal tov van het centrum en de wijk...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De kamers waren niet erg schoon, Geen tv op de kamer en de badkamer had wat beter onderhouden kunnen worden. De verwarming staat continu aan, wat het snachts erg warm maakt.

    Mooie locatie, Zeer centraal tov van het centrum en de wijk Kaszimierz. Gratis parkeren (in het weekend) en gratis Wifi.

  • Beoordeeld op: 22 april 2016

    7,1
    Leuke locatie en dichtbij Grote markt.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Leuke locatie en dichtbij Grote markt. Geen luxe maar alles dat je nodig hebt is er, dus prima voor een klein prijsje op een goede locatie.

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    6,7
    Geen schoonmaak, geen schone handdoeken en slecht ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen schoonmaak, geen schone handdoeken en slecht ontbijt.

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2015

    7,5
    Prima ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima ligging

  • Beoordeeld op: 12 juni 2015

    6,3
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    WIFI werkt gebrekkig

    Ligging

  • Beoordeeld op: 18 april 2015

    6,3
    de ligging
    • Vakantiereis
    • Groep

    geen schoonmaak, geen WC papier aangevuld (tot 2 x toe om moeten vragen op andere locatie).

    de ligging

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: