Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. małopolskie – opinie o hotelach
  4. Kraków – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Moon Hostel New

Moon Hostel New – opinie

ul. Halicka 11, Stare Miasto, 31-035 Kraków, Polska

Nr 178 z 285 hoteli w mieście Kraków

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 844 opinii o hostelu

8,3

Poszczególne oceny

  • Czystość

    8,1

  • Komfort

    7,6

  • Lokalizacja

    8,5

  • Udogodnienia

    7,9

  • Personel

    9

  • Stosunek jakości do ceny

    8,3

  • Bezpłatne WiFi

    7,7

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 8 grudnia 2018

    6,3
    Czystość , stosunek jakość -cena , lokalizacja , wygląd...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Problemowi lokatorzy gdzie libacja trwała o 4 rano a presonel nic z tym nie robił, dopiero po zgłoszeniu były próby uciszenia problemowych lokatorów. Ściany cienkie chyba z kartonu , wszystko słychać co kto mówi z pokoju obok. Telewizja gdzie działają tylko dwa kanały reszta się zawiesza i zacina. Ciagły hałas i rozmowy które słychać przez drzwi.

    Czystość , stosunek jakość -cena , lokalizacja , wygląd wnętrz.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 6 grudnia 2018

    6,3
    MOON HOSTEL
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy z łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W łazience unosił się silny zapach pleśni, stechlizny.. W pokoju stare wykładziny, o które trudno jest zadbać, miejsce raczej nie dla alergików

    Dobra lokalizacja przy Kazimierzu, bardzo miła obsługa

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 26 listopada 2018

    8,3
    Jest OK
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hostel położony w specyficznym otoczeniu ale taki urok tej części Krakowa.

    Sympatyczna obsługa, pokój jak na hostel całkiem przyzwoity. Jest wszystko co trzeba łącznie z TV, szafą na ubrania, lodówką, stoliczkiem nocnym i lustrem.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 22 listopada 2018

    7,1
    Kraków, po prostu Kraków.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój czteroosobowy z łazienką
    • 2 noclegi

    Lokalizacja najbliższa taka sobie - tory kolejowe, brudne zniszczone kamienice, trudno zaparkować (ale wiadomo - to Kraków). Śniadania symboliczne 3 plasterki małe szynki, 3 sera, 3 ogórka, 3 pomidora... - i codziennie tak samo - mogłoby być dużo lepiej.

    Lokalizacja dobra - blisko na Kazimierz, sam hostel wśród okolicznych kamienic wyróżnia się czystością i jest odremontowany. Personel miły i uprzejmy, zorientowany w różnych tematach.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 19 listopada 2018

    5,4
    W hostelu było głośno.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z łazienką
    • 1 nocleg

    W hostelu było głośno. Jak się człowiek postara, to dobrze słyszy rozmowy sąsiada z pokoju obok. Najgorsze było głośne zachowania 40-50 gości (tak właśnie!), którzy o 7:00 ganiali się po korytarzu i szukali majtek. Usytuowanie kuchni sprawia, że słychać gości spożywających śniadanie. Toaleta wydawała się niedomyta, a zarówno w toalecie, jak i w pokoju unosił się nieprzyjemny zapach. Wystrój, jak z wczesnych lat 90.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 12 listopada 2018

    7,1
    W sumie OK
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy z łazienką
    • 4 noclegi

    Woda i szklanki w pokoju, może ręcznik na dzień dobry bez pytania i może jedna ważna rzecz - drzwi są z tektury - wszystko, naprawdę wszystko słychać. ;)

    Tak, ale nie poleciłbym pokoju numer 10. Jest na przeciwko kuchni, w której jest głośno.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 26 października 2018

    8,8
    Niedrogi, przyjemny hostel
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy z łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cienkie ściany, migające światło, problemy z telewizją

    Dobry na jedną noc, zapłaciłam za pokój jednoosobowy, a dostałam dwuosobowy, czysto, niedrogo, 10 minut od rynku, bardzo miła obsługa, recepcja 24h, możliwość wypożyczenia za darmo ręczna, żelazka, suszarki, wifi

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 15 października 2018

    5,4
    Czysto.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dla rodzin podróżujących z dziećmi, chcącymi się wyspać odradzam. Dla imprezowiczów szukających miejsca na nocne spotkania to i owszem. Cisza nocna w tym miejscu to abstrakcja.

    Czysto. Dobra lokalizacja.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 28 września 2018

    7,1
    Pokoje czyste, łatwo trafić, dobrze wyeksponowane logo...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 2 noclegi

    Ciasne pokoje i ciasna kuchnia, brak typowego pokoju gdzie goście mogliby spotkać się razem i porozmawiać ze sobą.

    Pokoje czyste, łatwo trafić, dobrze wyeksponowane logo hostelu. Bez problemu można otrzymać czyste ręczniki, bez dodatkowej opłaty. Całodobowa recepcja.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 27 września 2018

    8,8
    Wszystko było zgodne z opisem, jaki jest na stronie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z łazienką
    • 2 noclegi

    Wszystko było zgodne z opisem, jaki jest na stronie. Dostęp do wifi, bezpłatne wypożyczenie ręcznika, suszarki do włosów itp. Dla osób, które nie wybrały opcji "ze śniadaniem" udostępniona kuchnia, która jest dobrze wyposażona.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 23 września 2018

    6,7
    Miła obsługa, blisko do centrum.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z łazienką
    • 2 noclegi

    Pokój był w suterenie. Parapet okna na wysokości 35 cm nad chodnikiem prowadzącym do motelu tuż obok wejścia. Koszmar przy uchylonym oknie. Brak inormacji o takim usytuowaniu pokoju. Reszta o.k.

    Miła obsługa, blisko do centrum.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 13 września 2018

    5,0
    Lokalizacja Hostelu jak najbardziej na plus.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój czteroosobowy z łazienką
    • 1 nocleg

    Liczyłam się z tym, że to hostel i warunki będą różnić się od Hotelu 5-gwiazdkowego. Jednakże brudne i śmierdzące poszewki (a podejrzewam, że także ich wypełnienie) oraz zapach kanalizacji wydobywający się z łazienki nie sprawiły, że ten pobyt był miły.

    Lokalizacja Hostelu jak najbardziej na plus. Obsługa przemiła i kontaktowa. Parking co prawda miejski i płatny, lecz nie było problemu ze znalezieniem miejsca.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 3 września 2018

    6,7
    Na krótki pobyt -wystarczy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 2 noclegi

    Wybierając ten hostel sugerowałam się fantastycznym pobytem w Moon Hostelu w Gdańsku. Błędnie założyłam, że w każdym jest podobny standard... Niestety, stan łazienki pozostawia wiele do życzenia, szczególnie jeśli chodzi o stan urządzeń sanitarnych - domagają się natychmiastowej wymiany (może było tak tylko w pokoju, który zajmowaliśmy ?) A ponieważ mam sentyment do Moon-a, jeśli tylko poprawi się jakość pobytu, z pewnością tam zawitam :D

    Zaangażowanie personelu bardzo na plus :) Lokalizacja super , jeśli tylko nie przeszkadzają komuś przejeżdżające nocą tramwaje i pociągi ;)

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 3 września 2018

    7,5
    Dobra jakość w przyzwoitej cenie, na krótki pobyt i jako baza wypadowa bardzo fajnie miejsce.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy z łazienką
    • 2 noclegi

    Wielkość pokoju; dla 4 osób było ciasnawo, ale wiedzieliśmy na co się piszemy bo było to opisane i udokumentowane. Szkoda że na 2-gim piętrze nie ma kuchni, trzeba było schodzić piętro niżej. Słabo z parkingiem, niby jest ale na..3 samochody i 25PLN/dzień to trochę dużo. Dobrze, że był weekend i przy sąsiedniej ulicy miejsca do parkowania były.

    Lokalizacja świetna-wszędzie blisko. W pokojach czysto, wszystkie sprzęty-lodówka, tv i łazienka z prysznicem na chodzie i w dobrym stanie. Mimo, że prawie centrum to kamienica dość spokojna i cicha. Śniadanie OK, bez rewelacji ale i nie tak całkiem po taniości. Personel miły i pomocny.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 2 września 2018

    8,8
    Przyjemnie, można się "zadomowić", wszędzie blisko, sama okolica piękna, a przy tym rozsądna cena.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pomimo ogólnego porządku i czystości, specyficzny zapach w pokoju i w szafie...

    Super lokalizacja, pokój dość duży dla 2 osób, czysto, spora lodówka w pokoju, dostepna o każdej porze kuchnia, dobrze wyposażona, możliwość zaparzania z samego rana pysznej kawy z ekspresu, obsługa na szóstkę!

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 28 sierpnia 2018

    8,8
    Śniadanie za cenę 10 zł ok, można trochę drożej i bardziej...
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 2 noclegi

    zapaszek w pokoju, niski parter i samochód z rurą wydechową prosto w okno.

    Śniadanie za cenę 10 zł ok, można trochę drożej i bardziej urozmaicone, kuchnia dostępna 24/24h to duże udogodnienie, dobra lokalizacja

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 16 sierpnia 2018

    6,7
    Bardzo miły i pomocny personel.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • 2 pokoje
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W pokojach czuć było nieprzyjemny zapach stechlizny

    Bardzo miły i pomocny personel. Bardzo dobra lokalizacja Fajne jest też to że pokoje mają własne łazienki. Jest salka zabaw dla dzieci i ogólnodostępna dość dobrze wyposażona kuchnia

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 5 sierpnia 2018

    7,5
    Bardzo miła ,sympatyczna ,pomocna obsługa
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój pięcioosobowy z łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zbyt mały pokój na 5 osób.Mamy porównanie z Moon Hostel w Wrocławiu to tam było czyściutko😉 ,tu nie do końca. Ale mimo to polecam 😊

    Bardzo miła ,sympatyczna ,pomocna obsługa

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 25 lipca 2018

    10
    Więcej niż hostel
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 2 noclegi

    Dobra lokalizacja, blisko do Rynku Głównego i na dworzec PKP. Duży, ładny, czysty pokój z łazienką, lodówką i TV. Obsługa miła i pomocna. Wspólna kuchnia bardzo dobrze wyposażona.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 3 lipca 2018

    7,9
    Podobało mi się.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój czteroosobowy z łazienką
    • 2 noclegi

    Niedaleko są tory i ciągle coś przejeżdżało. Nie było to jednak zbyt uciążliwe. Okolica też taka sobie, ale to przecież stara część Krakowa.

    Otoczenie hostelu może niezbyt zachęcające, ale widziałem to na zdjęciach. Przemiła Pani na recepcji, bardzo pomocna i sympatyczna. Dostępna kuchnia z wyposażeniem, kawa, herbata, płatki. Fajna sala zabaw dla dzieciaków. Bliska odległość od Starego Miasta. Można polecić, jeżeli ktoś nie dysponuje dużym budżetem a chce przenocować w godnych warunkach.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 28 czerwca 2018

    6,3
    W porządku, ale raczej nie skorzystamy ponownie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 1 nocleg

    W łazience wokół szafki i brodzika było brudno. Pościel było czymś czuć, jakby wilgoć czy stęchlizna, aż długo nie mogliśmy zasnąć przez to. Poszewka w jednym komplecie podarta. Brak ręczników kąpielowych mimo iż wcześniej pytałam czy będą w pokoju. I ten zapach wciśnięty do kontaktu, trzeba było go wyjąć i wietrzyć pokój :)

    Lokalizacja bardzo dobra, w okolicy dużo miejsc parkingowych miejskich (od godz. 20 do 10 rano bez opłat). Pani na recepcji bardzo miła, kuchnia ogólnodostępna, czysta i dobrze wyposażona. Pokój w porządku, zadbany.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 31 maja 2018

    7,5
    Świetna lokalizacja, bardzo pomocny personel, przyzwoite...
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z łazienką
    • 1 nocleg

    Zdjęcia pokoju były podkoloryzowane - był on w rzeczywistości mały i ciemny, zlokalizowany na parterze przy wejściu do hostelu.

    Świetna lokalizacja, bardzo pomocny personel, przyzwoite śniadania.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 28 maja 2018

    5,4
    Bardzo miły personel
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z łazienką
    • 2 noclegi

    okna z pokoju wychodzą na wejście także przez całą noc słychać było gości którzy przyjeżdżali i ciągnęli ze sobą walizki na kółkach, do tego około 20 metrów od wejścia są tory kolejowe i dosłownie co 20 minut jedzie pociąg więc jest bardzo głośno.

    Bardzo miły personel

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 7 maja 2018

    5,8
    kraków jest piękny
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy z łazienką
    • 2 noclegi

    sprana pościel , zdeformowane poduszki oraz materace , niemiły zapach w pokoju myślę, że przyczyną przykrego zapachu była stara wykładzina.

    obsługa w recepcji bardzo miła

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 7 maja 2018

    4,6
    Plus - lokalizacja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 2 noclegi

    Przykry zapach w łazience i w pokoju wszystkie ubrania przesiąknięte tym zapachem, tragiczne materace - powybrzuszane, zdecydowanie do wymiany. Pokój miał nam służyć do spania a łazienka do odświeżenia się - jedno i drugie nie spełniło swojego zadania. Bylismy obolali po nocy na tych materacach i przesiąknięci przykrym zapachem z łazienki. Zdecydowanie nie polecam !!!!

    Plus - lokalizacja

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 16 kwietnia 2018

    5,0
    Obiekt wystarczający by się w nim przespać, pokoje czyste.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z łazienką
    • 1 nocleg

    Nie brać śniadania, mimo niskiej ceny absolutnie nie warto. Obiekt ma tylko 3 miejsca parkingowe swoje, warto sie wcześniej upewnić czy będzie.

    Obiekt wystarczający by się w nim przespać, pokoje czyste.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 1 kwietnia 2018

    8,3
    Wszystko było super, pokoje czyste, poza jedną starą paczką...
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 5 noclegów

    Wszystko było super, pokoje czyste, poza jedną starą paczką chipsów za łóżkiem i robakiem (karaluchopodobnym) w kuchni. Generalnie na plus. Cena odpowiednia do jakości.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 28 marca 2018

    7,5
    śniadanie to dobry pomysł, ale bułki niesmaczne- zła...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 2 noclegi

    lokalizacja

    śniadanie to dobry pomysł, ale bułki niesmaczne- zła piekarnia- lepszy byłby normalny chleb czyli nie napuszony, oczywiście wszystko ładnie było podane i świeże. minus za zapach tytoniu w pokojach, a poza tym całkiem czystko, miła obsługa a lokalizacja świetna jestem drugi raz i nie żałuję

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 17 marca 2018

    8,8
    Hostel jak mały hotelik.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z łazienką
    • 3 noclegi

    Można zmienić poduszki na wygodniejsze. Estetyka otoczenia, niestety.

    Hostel jak mały hotelik. Naprawdę zapewnia wszystko, czego potrzebujemy podczas kilkudniowego pobytu.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 5 marca 2018

    10
    Rewelacyjny stosunek jakości do ceny i przemiła, pomocna...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy z łazienką
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Rewelacyjny stosunek jakości do ceny i przemiła, pomocna obsługa. Możliwość korzystania z kuchni, kawa i herbata dostępne dla gości, lodówka w pokoju, możliwość wypożyczenia suszarki do włosów. Na pewno wrócę :) Jak dla mnie najlepsza oferta noclegu w pokoju jednoosobowym z łazienką w Krakowie.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 21 lutego 2018

    10
    Wystrój hostelu przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    No moze widok za oknem moglby byc bardziej kolorowy ale zaslonki w oknie skutecznie to rekompensowaly

    Wystrój hostelu przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania. Bardzo miła obsługa, mega kolorowe i przyjemne pomieszczenia, czysto i wygodnie.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 15 lutego 2018

    7,1
    Mimo starań ze strony personelu niestety nie wróciłabym do tego miejsca.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 2 noclegi

    Wszystko byłoby bez zarzutu gdyby nie obecność innych hałaśliwych lokatorów. Trafiliśmy akurat na mieszkających tam na delegacji ukraińskich robotników. Niestety trzeba się liczyć z niewyspaniem, ponieważ Panowie urzędowali we wspólnej kuchni do nocy okropnie przy tym hałasując, a następnie robili powtórkę z rozrywki o 6 rano kiedy wychodzili do pracy. Szkoda też, że w telewizorze nie było niektórych podstawowych kanałów jak, np. TVN lub Polsat.

    Jakość pokoi była adekwatna do ceny. Na plus zdecydowanie zasługuje obsługa hostelu, czystość pokoi oraz to, że na piętrze była ogólnodostępna kuchnia z całym wyposażeniem, tzn. miski, talerze, sztućce oraz czajnik. Także można było sobie spokojnie rano przyrządzić śniadanie oraz wypić kawę.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 13 lutego 2018

    7,5
    Rodzinny nastrój, kazdy czuł sie jak w domu a nie jak w...
    • Grupa
    • 3 pokoje
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zdjecia pokoi troszke odbiegały od rzeczywistości, pokoje są małe, ale daliśmy rade :D

    Rodzinny nastrój, kazdy czuł sie jak w domu a nie jak w hostelu :)

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 23 stycznia 2018

    9,2
    Polecam
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Powinien być troszkę lepiej oznaczony na mapie. W pierwszej chwili było ciężko znaleźć.

    Zadbany. Miła obsługa. Możliwość wypożyczenia żelazka, deski do prasowania, ręczników itp. Tanie, dobre śniadanie. Pokój pachnący, zadbany, ładna łazienka.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 5 stycznia 2018

    4,0
    Nie polecam
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój jednoosobowy z łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Okropna lokalizacja personel nie wiedział gdzie jest najbliższy sklep. Bardzo malutka kabina prysznicowa. Zdjęcia nie oddają tego co jest w rzeczywistości

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 3 stycznia 2018

    7,1
    Niezły standard w bardzo przystępnej cenie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z łazienką
    • 3 noclegi

    Kiepski zasięg Wi-Fi na pierwszym piętrze. Ręczniki co prawda są dostępne, ale jeśli obiekt jest pełny nie wystarcza dużych ręczników dla wszystkich. Hostel ma 3 miejsca parkingowe, ale nikt z personelu nie kontroluje w jaki sposób goście parkują co czasem prowadzi do "zastawiania" wyjazdu.

    Świetna lokalizacja na Kazimierzu, większość atrakcji Krakowa w zasięgu spaceru. Dobrze wyposażona wspólna kuchnia. Łazienka w pokoju czysta i dość przestronna jak na cenę obiektu. Recepcja czynna całodobowo.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 19 grudnia 2017

    8,3
    Dobre na nocleg, na wypoczynek niekoniecznie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 2 noclegi

    Ogólnie nie ma tragedii, ale nie podobały mi się następujące rzeczy: - cienkie ściany. Na to pracownicy nic nie poradzą, ale przy ewentualnym remoncie dobrze by było czymś te ściany wzmocnić, momentami wieczorem lub w nocy było słychać innych gości hostelu - brak reakcji personelu na hałas w nocy (takie było moje wrażenie) - wysłużona pościel, przede wszystkim poduszki. Na mojej nie dało się spać, o ile nie była dobrze ułożona - brak wentylacji (nocowałam w pokoju z łazienką). Każdorazowo po prysznicu trzeba było wietrzyć cały pokój, zresztą bez wietrzenia minimum raz na dwie godziny nie dało się w pokoju wysiedzieć - zamiast szafki przydałby się bardziej stolik, nam z szafką było trochę niewygodnie - łóżka miały coś w rodzaju ścianki z małą półką, co jest totalnie niepraktyczne. Ani się nie oprzesz o ścianę, strach coś położyć, bo przez sen można strącić sobie telefon czy okulary na głowę... - personel sympatyczny i bezproblemowy, ale nikt nie odpowiada na maile i zapytania wysłane przez Booking. Moje wiadomości zostały zignorowane, co jest nieciekawe (inne hostele jakoś nie mają problemów z odpisywaniem)

    - mleko, kawa i herbata w kuchni - bliskość Kazimierza i dworca - świeże, pachnące ręczniki (byłam zachwycona, rzadko kiedy w hostelach ręczniki są prane z płynem do płukania) - wygodne łóżka - fajny, pomocny personel

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 14 grudnia 2017

    7,1
    Bardzo uprzejmy personel, dobra lokalizacja, w pokoju ciepło...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy z łazienką
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czystość pokoju i łazienki fatalna, wykładzina brudna, zapach kurzu w pokoju, w ręcznik nie da się wytrzeć, hałasy z korytarza

    Bardzo uprzejmy personel, dobra lokalizacja, w pokoju ciepło, gorąca woda. Śniadania standard ale obfite świeże pieczywo.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 10 grudnia 2017

    9,2
    Czysto, ciepło i przyjemnie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysto, ciepło i przyjemnie. Lodówka w pokoju, lód w kostkach w zamrażarce:) Świetna lokalizacja! Niestety pozostawienie samochodu przy ulicy obok nie okazało się bezpieczne..

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 10 grudnia 2017

    5,8
    Czystość mierna, na pościeli obcięty paznokieć, w rogach...
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy z łazienką
    • 1 nocleg

    Czystość mierna, na pościeli obcięty paznokieć, w rogach ścian pajęczyna, na lodówce naklejka po piwie po poprzednich gościach, zalana ściana przy łóżku.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 9 grudnia 2017

    10
    Nie jeden hotel mógłby brać z was przykład, obsługa...
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 1 nocleg

    Jedyny minus to taki :P ale to taki mały minusik wręcz :P że słyszę przez ścianę czy sąsiad ogląda M jak miłość czy może Jaka to melodia hehe ale ogolnie jest miła atmosfera i nie był to mój pierwszy i ostatni pobyt w tym obiekcie, pozdrawiam.

    Nie jeden hotel mógłby brać z was przykład, obsługa rewelacyjna i pomocna bardzo a w pokojach ciepło!, czysto, Można zrobić sobie kawę czy herbatę w kuchni która jest na parterze. Lokalizacja tez dobra bo spacerem z centrum 10min to po ciężkiej nocy :P taki spacer wskazany :D Cena rewelacyjna jak na taki komfort i lokalizację. Pozdrawiam i do zobaczenia niebawem :D

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 30 listopada 2017

    7,5
    Bardzo dobra lokalizacja i bardzo uczynna obsługa.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy z łazienką
    • 2 noclegi

    pokoje na parterze maja okna 10 centymetrów od chodnika wiodącego do wejścia do hotelu. Goście wracaja o różnych porach i zawsze muszą przejść pod obok okien więc trudno jest spać. Samo wejście do hotelu przez brame jest słabo oświetlone.

    Bardzo dobra lokalizacja i bardzo uczynna obsługa.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 12 listopada 2017

    9,2
    bardzo dobra lokalizacja, ok 15 minut spacerkiem do centrum...
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z łazienką
    • 2 noclegi

    oznakowanie hotelu

    bardzo dobra lokalizacja, ok 15 minut spacerkiem do centrum ( sukiennic, ratusza), bardzo pomocny personel, pokoj skromny ale czysty, przytulny i bardzo cieply, lazienka tez, w pokoju jest tv, jak zapewniają w ofercie, ale wielkości monitora ( max 21 cali) :) i tylko kilka programów, ale ważne ze jest, po całodziennym zwiedzaniu i tak nie było czasu na oglądanie tv. jedynym minusem jest slabe oznakowanie hotelu, zajelo nam dobrych kilka minut zlokalizowanie obiektu i bardzo maly parking, ale na szczęście dla naszego auta miejce się znalazło. niestety tez parking jest platny i moim zdaniem nie mało bo 25 zl za dobe. ogolnie bardzo polecam hotel

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 1 listopada 2017

    9,6
    Polecam :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak korkociągu w kuchni :(

    Czysty pokój oraz łazienka. Miła obsługa. W pokoju cieplutko. Plus za lodowke w pokoju. Dobry dostep do kuchni, komplet naczyń i sztućców. Super lokalizacja.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 30 października 2017

    9,2
    Od lat korzystam z Moona i nieodmiennie jestem zadowolona,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Musiałabym być bardzo uparta, żeby znaleźć jakieś poważniejsze uchybienie.

    Od lat korzystam z Moona i nieodmiennie jestem zadowolona, wciąż trzymają poziom. Czysto, uprzejma obsługa nakierowana na klienta, lokalizacja świetna na Kazimierzu, a przy tym nie słychać hałasów od głównej ulicy. Jak zwykle wszystko zagrało.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 14 października 2017

    10
    Wyjechałam zadowolona :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 2 noclegi

    Duży plus za lokalizację, ponieważ hostel znajduje się 5 minut pieszo od cudownego Kazimierza. Do tego bardzo miły personel oraz dogodny i szybki dojazd do samego centrum. Cena również jest przystępna. Polecam!

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 14 października 2017

    7,5
    Jestem zadowolony i na pewno jeszcze tam zawitam. Polecam Wszystkim.
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z łazienką
    • 3 noclegi

    Zbyt głośno w obiekcie, inni przybysze hałasowali często pod lokalem, hałasy na korytarzu, często ktoś pukał do pokoju a okazywało się to pomyłką innego przybysza. telewizja co prawda nie była potrzebna ale i tak nie działały żadne kanały.

    Dobra lokalizacja, blisko starówka, w pobliżu świetne restauracje na dzielnicy Żydowskiej, w okół sporo sklepów. Bardzo dobry pomysł z wspólną kuchnią na piętrze, zawsze można było zrobić sobie kawę.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 17 września 2017

    7,9
    + dobrze wyposażona kuchnia
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z łazienką
    • 1 nocleg

    - bardzo słabe oświetlenie pokoju (po włączeniu wszystkich świateł w pokoju jest nadal zbyt ciemno) - głośno w pokoju (bardzo cienkie ściany i cienkie drzwi wejściowe do pokoju) - osoby palące pod samymi oknami pokoi

    + dobrze wyposażona kuchnia + możliwość przygotowania ciepłego napoju, w kuchni dostępna była herbata, kawa, a nawet mleko + dobra lokalizacja

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 28 sierpnia 2017

    7,9
    Pewno tam wrócę i mam nadzieję, że wtedy wszystko będzie ok!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z łazienką
    • 6 noclegów

    Gdyby właściciele zdecydowali się na małe inwestycje, zwłaszcza w łazienkach (cieknący wąż od prysznica, pęknięta umywalka), oraz kupili nową pościel (poduszki, na których nie da się spać) ogólne wrażenie byłoby na pewno lepsze. Dość niefortunne jest też położenie obiektu między wałem, po którym jeżdżą pociągi a ruchliwą ulicą Starowiślną - w lecie spanie przy otwartym oknie wymaga zatyczek w uszach.

    Dobre wyposażenie ogólnodostępnej chociaż malutkiej kuchni, blisko na Kazimierz

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 21 sierpnia 2017

    9,2
    Mały raj na Ziemi
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Personel mało komunikatywny wręcz wyglądający jakby pracowali tam za karę oprócz młodego chłopaka, który nas przyjmował: kompetentny, miły - tak trzymać!

    Nocowałam już w Moon Hostel we Wrocławiu i w Krakowie było o wiele lepiej począwszy od lokalizacji po cenę, pokoje czyste, śniadania smaczne.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 19 sierpnia 2017

    6,3
    Miłe, pomocne osoby pracujące w recepcji.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z łazienką
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wykładziny zdecydowanie wymagają odświeżenia. Pościel czysta, jednak brzydko pachnie stęchlizną. Pokój 2-osobowy na parterze b.mały, ciemny, warto zadbać o lepsze oświetlenie.

    Miłe, pomocne osoby pracujące w recepcji. Możliwość korzystania z kuchni: kawa, herbata, cukier, mleko do dyspozycji, lodówka w pokoju - duży plus, tv; czysta, zadbana łazienka. Bardzo blisko do Rynku.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 19 sierpnia 2017

    7,5
    Jesteśmy zadowoleni.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo czysto. Personel pomocny w każdej sprawie. Można wypożyczyć ręczniki, żelazko. Niedaleko przystanek komunikacji miejskiej, można dojechać np. do ZOO :)

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 17 sierpnia 2017

    9,6
    Moon Hostel New opinia
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy z łazienką
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Troszkę bardziej należy zadbać o miejsce na zewnątrz.Przy upalnych dniach i nocach na pewno przydałby się lepszy klimat.Może jakieś 💐 i jeszcze jeden stolik

    Sala zabaw dla dzieci,łazienka bezpośrednio w pokoju w większości hosteli w Polce ich nie ma.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 18 lipca 2017

    9,2
    Pobyt jak najbardziej na plus.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z łazienką
    • 2 noclegi

    Łazienka praktycznie nie ma wentylacji, a szkoda bo prezentowała się bardzo dobrze. Telewizor nie działał. Na początku trochę przeszkadzała bliskość torów kolejowych, jednak można się przyzwyczaić. Podobnie sytuacja wyglądała ze słabym wyciszeniem pokoju.

    Całkiem przestronny pokój, w sam raz dla dwóch osób. Wygodne łóżko i świetna lodówka.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 14 lipca 2017

    8,3
    Dobre miejsce na turystyczne wypady do Krakowa.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy z łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Drobnym mankamentem był zapach, który na początku budził wątpliwości, aczkolwiek czystość pokoju nie budziła zastrzeżeń. W okolicy trzeba słono płacić za miejsca parkingowe.

    Personel był bardzo pomocny i miły. Kuchnia wyposażona bardzo dobrze. W pokoju było mnóstwo gniazd sieciowych, więc cała rodzina bezkonfliktowo mogła ładować telefony.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 30 czerwca 2017

    7,5
    Na jedną noc może być.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ściany działowe z karton gipsu, słychać każde słowo z pokoju obok. Telewizor bezużyteczny bo nie odbiera żadnych kanałów. Pokój w suterenie, także mocno czuć stęchliznę. Parking płatny 25 zł /dobę.

    Bardzo dobra lokalizacja, dostęp do kuchni, sala gier.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 29 czerwca 2017

    7,9
    Najmocniejszym atutem tego obiektu jest jego lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 3 noclegi

    Niestety nie wszyscy goście przestrzegali ciszy nocnej o godz. 24.00 bardzo głośno zachowywali się przed obiektem, gdzie znajdowały się pokoje gości, w tym i nasz. Przy oknach zamkniętych nie można było spać, bo było zbyt gorąco, a przy otwartych oknach zbyt głośno.

    Najmocniejszym atutem tego obiektu jest jego lokalizacja.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 23 czerwca 2017

    6,3
    Polecam płacić dopiero PRZY WYJEŹDZIE, by do samego końca pozostać "ważnym gościem" dla personelu...
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy z łazienką
    • 2 noclegi

    Doszło do pewnego uciążliwego zaniedbania ze strony Hostelu. Jestem zdania, że zaniedbanie zawsze może się przytrafić i oczywiście można je wybaczyć. Jednak postawa personelu w tej sytuacji wzbudziła trwały niesmak, którego nie zmazał nawet fakt, że na końcu przynajmniej padło słowo "przepraszam".

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 6 czerwca 2017

    6,7
    Lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 1 nocleg

    W pokoju panował nieprzyjemny zapach, którego nie udało się wywietrzyć. Pokoje bardzo słabo wygłuszone, rano obudziły nas hałasy innych mieszkańców w korytarzu. Parkowanie samochodu na terenie ośrodka płatne. Polecam dla osób, którym zależy tylko na pojedynczym noclegu w rozsądnej cenie w pobliżu Starówki. Hostel nie nadaje się na wypoczynek.

    Lokalizacja. Polecam dla osób, którym zależy tylko na noclegu w rozsądnej cenie w pobliżu Starówki.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 4 czerwca 2017

    8,8
    Świetny stosunek jakości do ceny.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój czteroosobowy z łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetny stosunek jakości do ceny. Czysto i schludnie. Bardzo sympatyczne i pomocne panie na recepcji. Możliwe wypożyczenie wszystkiego, co potrzebne - od roczników po deskę do prasowania :)

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 23 maja 2017

    7,1
    bardzo dobry kontakt z obsługą
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 3 noclegi

    myślałam że standard będzie nieco wyższy, brak w standardzie ręczników a te które są na recepcji mogłyby być leprze, mało zadbane pomieszczenia lekko zniszczone

    bardzo dobry kontakt z obsługą

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 22 maja 2017

    5,8
    Było super.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi i łazienką
    • 3 noclegi

    Czystość: okna , wymiana wykładziny na podłodze (może byłoby lepiej bez - wystarczyłyby panele wygodne w utrzymaniu czystości i niewielki chodniczek). Poza tym wszystko ok. A jeszcze jedno, kieliszki do wina. Dziękuję.

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 16 maja 2017

    7,5
    Ogólnie pozytywnie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z łazienką
    • 2 noclegi

    Zbyt cienkie ściany przez które wszystko słychać, okropny widok za oknem na zrujnowany budynek mieszkalny. Przez okno prawie nie wpadało światło dzienne, ciężko było ocenić pogodę.

    Dostęp do kuchni przez całą dobę, kawa i herbata w cenie. Możliwość wypożyczenia ręczników oraz przechowalnia bagażu.

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 10 maja 2017

    9,2
    Dużo więcej niż pod hasłem hostel .
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 6 noclegów

    Wolno spływająca woda w umywalce .

    Przesympatyczne osoby na recepcji . Świetne położenie na Kazimierzu , blisko tramwaju z bezpośrednim połączeniem do Centrum i na dworzec . Czysto schludnie tanio .

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 8 maja 2017

    9,2
    Pobyt na Kazimierzu - tylko w Moon Hostel!
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy z łazienką
    • 4 noclegi

    Podobało mi się wszystko (oprócz pogody majówkowej, ale to nie wina Moon Hostel :-) ). Bardzo dobra lokalizacja, obsługa, darmowy pobyt zwierzęcia, czystość, kuchnia - ekspres przelewowy :-)

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 25 kwietnia 2017

    5,8
    Hostel wymaga gruntownego odświeżenia.
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z łazienką
    • 1 nocleg

    Hostel wymaga gruntownego odświeżenia. Nieprzyjemny zapach z kanalizacji w łazience, pościel porwana, a kołdra nie do końca czysta. Pełny brudny kontener na śmieci straszy na wejściu. Poza tym pokoje czyste.

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 23 kwietnia 2017

    6,7
    Warto choć nie spodziewajcie się szału.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy z łazienką
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Uszkodzona kanalizacja-smród w łazience. Przejeżdżający tramwaj ruszał całym budynkiem.

    Istotna przede wszystkim lokalizacja. Hostel jak hostel, przyzwoity, acz troche juz stary.

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 23 kwietnia 2017

    6,7
    Cena nieadekwatna.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy z łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Standard jak na koloniach w latach 90tych. Głośno-z jedej strony budynku tramwaj, z drugiej pociąg, drzwi w pokoju tak cienkie jakby ich nie bylo. Łóżko ze zbyt miękkim, wysłużonym materacem. Zbyt wygórowana cena jak na ten standard.

    Miła obsługa, lokalizacja nienajgorsza, bardzo czysta łazienka choć czuć było wilgoć.

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 22 kwietnia 2017

    9,5
    Obsługa, czystość, stosunek jakości do ceny, bliskość...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 3 noclegi

    Słychać odgłosy z innych pomieszczeń, co może przeszkadzać osobom, które mają lżejszy sen.

    Obsługa, czystość, stosunek jakości do ceny, bliskość głównych atrakcji. Można bez problemu przyjechać z dzieckiem (my byliśmy z 9-latką).

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 14 kwietnia 2017

    7,9
    Niezły hostel w Kazimierzu
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy z łazienką
    • 2 noclegi

    Szkoda, że za śniadanie trzeba dodatkowo dopłacać. Poza tym wymeldowanie wypada dość wcześnie, chociaż w zamian godzina zameldowania również należy do wcześniejszych.

    Łazienka należąca do pokoju była czysta, a łóżko wygodne. Lokalizacja hostelu jest całkiem dobra. Nie jest daleko zarówno do Galerii Kazimierz, centrum Kazimierza jak i przystanków komunikacji miejskiej.

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 4 kwietnia 2017

    7,1
    Kontrowersyjny pobyt
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy z łazienką
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zbyt ciemny pokoj, ze wzgledu na widok z okna, dodatkowo, bezprawnie pobrana opłata z konta juź po moim wyjeździe w konsekwencji strata 79 zł. Nie odbierają tekefonow, dyskryminacja.

    Lokalizacja, moźliwość wynajecia pokoju jednoosobowego z łazienką, spokoj,

    Pobyt: Marzec 2017

  • Ocena dodana: 19 lutego 2017

    10
    Super baza wypadowa do zwiedzania
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie mam żadnych zastrzeżeń, ładny pokój, fajna lokalizacja (blisko do sklepu, tramwaju itp.), sympatyczna i pomocna obsługa. Można wykupić śniadanie do pokoju za 10 PLN, w kuchni dla gości kawa (i nawet mleko) oraz herbata. W pokoju lodówka i telewizor. Polecam ten hostel.

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 16 lutego 2017

    8,3
    Krótki wypad do Krakowa
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy z łazienką
    • 1 nocleg

    Wifi praktycznie nie działało. Na 3 osoby dostalismy 1 mały ręcznik.

    Super okalizacja, miła obsługa, kuchnia z herbatą i kawą, przystępna cena - warto:)

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 15 lutego 2017

    9,2
    Łóżko mega wygodne!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z łazienką
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Łóżko mega wygodne! Ogólnodostępna kuchnia na bardzo wysokim poziomie zarówno wizualnym jak i wyposażenie. Jeśli będę się kiedyś jeszcze wybierać do Krakowa to na pewno tam wrócę :) Recepcjoniści bardzo mili i pomocni :)

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 27 stycznia 2017

    8,8
    Świetny!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z łazienką
    • 1 nocleg

    brak darmowego parkingu

    Bardzo mile wspominam pobyt, dobry stosunek jakości do ceny, czysty pokój i łazienka, przemiła obsługa :) zaskoczyła mnie ilość gniazdek elektrycznych w pokoju (13) :D

    Pobyt: Styczeń 2017

Wyświetlono 1 – 75

Goście ocenili również te obiekty: