Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. warmińsko-mazurskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Olsztyn – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie NEPTUN 46 - 2 sypialnie

NEPTUN 46 - 2 sypialnie – opinie

ul. 1 Maja 5a/ 46, 10-117 Olsztyn, Polska

Ocena

Na podstawie 101 opinii o apartamencie

10

Poszczególne oceny

  • Czystość

    10

  • Komfort

    9,9

  • Lokalizacja

    9,9

  • Udogodnienia

    10

  • Personel

    10

  • Stosunek jakości do ceny

    9,9

  • Bezpłatne WiFi

    9,7

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 33

  • Ocena dodana: 12 listopada 2018

    10
    Świetne miejsce.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetne miejsce. 3 min drogi od starówki. Nowy apartament, czysto, przytulnie, nowocześnie. Wyposażenie na najwyższym poziomie. Garaż podziemny. 21km od świetnego Aquaparku w Pluskach. Gorąco polecam.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 19 października 2018

    9,6
    Znakomite miejsce w środku
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg

    Ciężko do czegokolwiek się przyczepić:)

    Bardzo ładny, przestronny, dobrze wyposażony apartament. Naprawdę dużo miejsca (kuchnia z salonem to gdzieniegdzie całe mieszkanie, a do tego jeszcze dwie sypialnie, przestronna łazienka i duży przedpokój). Widok na miasto, który można podziwiać z tarasu. Przemili gospodarze. Znakomita lokalizacja, jeśli chce się być w centrum miasta.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 15 października 2018

    10
    Bardzo mili gospodarze.
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo gustownie urządzony lokal. Wszystko w jak najlepszym porządku. Garaż w cenie.

    Bardzo mili gospodarze. Bardzo czysto , pachnąca pościel. Nie wspominam o kawie, woda mineralna i śłodycze.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 7 października 2018

    9,6
    Wizyta w Olsztynie była częścią objazdu Warmii.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg

    Kontakt z wynajmującym przez e-mail i tel. był b. dobry, ale gdy miałem odebrać klucze, to nie wiedziałem, że on, to on. Czekał na nas w umówionym miejscu o umówionej porze, ale nie dał żadnego znaku, musiałem podejść i zapytać, czy on to on. Przedstawiłem się, on nie. Rozruszał się nieco dopiero w lokalu, a następnego dnia rano już się uśmiechał. Jego żona (poznaliśmy ją następnego dnia) przemiła.

    Mieszkanie jest w nowym budynku, piękne, wygodne, czyste, z dużym, wygodnym balkonem, w doskonałym punkcie. Pięknie urządzone, b. gustownie, b. wysoki standard, pobyt dla 6 osób w b. atrakcyjnej cenie. Gorąco polecam.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 11 czerwca 2018

    10
    Cudowne miejsce
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 3 noclegi

    Absolutnie idealne miejsce na nocleg, piękne mieszkanie, nowe, czyściutkie, ze wszystkimi sprzętami, środkami czystości, kosmetykami itd. Sympatyczni i pomocni właściciele. Bardzo blisko do starówki, na dole Biedronka.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 30 maja 2018

    10
    Mieszkanie urządzone z gustem, w centrum Olsztyna, blisko...
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg

    Mieszkanie urządzone z gustem, w centrum Olsztyna, blisko Starego Miasta. Bardzo czysto. Ogromny plus za miejsce parkingowe. Życzliwi gospodarze zawsze służą pomocą.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 13 maja 2018

    10
    bardzo dużo miejsca, przyjemny wystrój, wyposażenie (łącznie...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg

    nic mi do głowy nie przychodzi:)

    bardzo dużo miejsca, przyjemny wystrój, wyposażenie (łącznie z "zestawem ratunkowym do szycia" - nie korzystaliśmy, ale miło, że ktoś o wszystkim pomyślał), słoneczny balkon, 10 minut spacerkiem do zamku i starówki, sklep tuż obok - pełny komfort:)

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 2 marca 2018

    10
    Bardzo udane.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg

    Nie było nic takiego.

    Bardzo podobał mi się apartament, przestronne wnętrze. Córka , która jest osobą niepełnosprawną poruszającą się przy balkoniku bez problemu funkcjonowała w lokalu. Bardzo mili właściciele i pomocni.Pełen konfort i wygoda, dostępność sprzętu AGD I RTV co ważne jest dla osób podróżujących z dziećmi.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 16 stycznia 2018

    10
    Przepiękny apartament w świetnej lokalizacji.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 8 noclegów

    W zasadzie jedyny minus, na który kompletnie nie mają wpływu właściciele to okna - które mają przedziwne wentylacje - ta wentylacja powoduje, że po pierwsze w apartamencie jest chłodno (non stop wieje zimne powietrze (byliśmy tam akurat przy minusowej temperaturze) a po drugie okna zupełnie nie wygłuszają hałasów z zewnątrz. To niestety spory minus naszych rodzimych deweloperów.

    To przepiękny apartament, urządzony z klasą i gustem. Wyposażenie jest w 100% kompletne, a gospodarze przemili. Spełnili nie tylko wszystkie wymagania, które wynikają z opisu na Booking, ale także jedno nasze, całkowicie prywatne. Za to serdecznie dziękujemy. Lokalizacja obiektu jest naprawdę ekstra - Biedronka pod samym wyjściem z bloku, Starówka 300 metrów, CH 200 metrów, jeziora do spacerów w odległości kilometra. To bezwzględnie najlepsze miejsce jakie odwiedziłem do tej pory za pośrednictwem BOOKING. Serdecznie polecamy :)

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 12 września 2017

    10
    Wrażenia z pobytu pozostaną na długo w mej pamięci.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super apartament. Przemili właściciele. Czystość i wygoda zasługują na ocenę bardzo dobrą z plusem. Wyposażenie z górnej półki. Wszystko prezentuje się w rzeczywistości lepiej niź na zdjęciach.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 9 września 2017

    10
    Gorąco polecam 🙂
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo przyjemny apartament. Wyposażony we wszystko co potrzebne. Czysto i schludnie. Blisko starówki. Parking podziemny.Wszystko było zgodne z opisem.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 27 sierpnia 2017

    10
    Apartament nowy, elegancko wykończony, bardzo dobrze...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 12 noclegów

    Apartament nowy, elegancko wykończony, bardzo dobrze wyposażony (m.in. wszystkie sprzęty kuchenne - w tym ekspres z zapasem kawy :) ). Atutem są dwie oddzielne sypialnie z wygodnymi łóżkami. Miejsce dla samochodu w parkingu podziemnym (bezproblemowy dostęp windą). Bardzo sympatyczni i pomocni gospodarze, dbający o komfort gości (nawet świeże kwiaty w wazonie na powitanie :) ). Położenie apartamentu w samym centrum Olsztyna, bardzo blisko starówki. Sklep "Biedronka" w tym samym kompleksie budynków. Bardzo polecamy pobyt w tym apartamencie!

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 31 lipca 2017

    10
    Apartament, nowy, czysty, wszystkie sprzęty dostępne.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi

    Apartament, nowy, czysty, wszystkie sprzęty dostępne. Dużo miejsca, blisko do starego miasta, możliwość korzystania z parkingu. Zdjęcia na stronie dobrze odzwierciedlają warunki.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 6 grudnia 2018

    10
    Wyjątkowe miejsce w centrum Olsztyna
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko idealnie

    Czysto, wszystko zgodne ze zdjęciami byłem 2 raz i się nie zawiodłem bardzo sympatyczni właściciele

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 6 grudnia 2018

    10
    Bardzo zadbany apartament w samym centrum stolicy Warmii.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo zadbany apartament w samym centrum stolicy Warmii. Wszędzie blisko. REWELACJA

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 26 listopada 2018

    10
    W neptunie jest super
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Duze mieszkanie. Bardzo ladnie urzadzone. Wygodne. Garaz. Lokalizacja tez super!!!

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 18 listopada 2018

    10
    Czystosc, ładnie urządzone, dobre obiady w lokalu w bloku,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czystosc, ładnie urządzone, dobre obiady w lokalu w bloku, garaż podziemny, sklep Biedronka w bloku

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 14 października 2018

    10
    Mieszkanie urządzone bardzo gustownie, czyste, przestronne.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mieszkanie urządzone bardzo gustownie, czyste, przestronne. Właściciele bardzo sympatyczni i pomocni.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 28 września 2018

    10
    Wszystko zgodnie z opisem.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi

    Wszystko zgodnie z opisem. Gorąco polecam. Cisza, spokój. Właściciele przemili. Śmiało polecam wszystkim.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 5 sierpnia 2018

    10
    Mieszkanie bardzo czyste, świetnie wyposażone i bardzo...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg

    Mieszkanie bardzo czyste, świetnie wyposażone i bardzo gustownie urządzone. Serdecznie polecam :)

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 6 czerwca 2018

    10
    Bardzo uprzejmi właściciele, doskonałe wyposażenie, w tym...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo uprzejmi właściciele, doskonałe wyposażenie, w tym ostre noże :-)

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 5 marca 2018

    10
    Wygodne i funkcjonalne mieszkanie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Doskonała lokalizacja w Olsztynie, blisko starego miasta. Ładny, przestrzenny widok z okien. Pościel i ręczniki pachnące, bardzo czysto.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 3 marca 2018

    10
    Czystość.
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czystość. Położenie. Wystrój. Parking. Wspaniali właściciele.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 24 lutego 2018

    10
    Pełna satysfakcja, z pewnością nie był to ostatni raz ....
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi

    Nie ma takiej możliwości by coś nie podobało się

    Absolutnie wszystko!

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 11 lutego 2018

    10
    Ferie w Olsztynie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja (blisko do starówki,planetarium,obserwatorium)parking na miejscu oraz sklep i bar.Naprawdę piękny apartament. Polecam.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 4 lutego 2018

    10
    Jak będę w Olsztynie to tylko NEPTUN 46
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg

    Nie ma takich rzeczy.

    Nowoczesny,elegancki wystrój wszelkie możliwe wygody i udogodnienia, mieszkanie bardzo czyste.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 31 stycznia 2018

    10
    Wszystko
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nic

    Wszystko

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 30 stycznia 2018

    10
    Wszystko w jak najlepszym porządku.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi

    Wszystko w jak najlepszym porządku. Na pewno wrócimy!

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 25 stycznia 2018

    10
    Udany urlop.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo przyjemni gospodarze. Bezproblemowy kontakt. Polecam dalej.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 26 grudnia 2017

    10
    Świetnie miejsce i świetny kontakt
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przemili właściciele i bardzo przyjemne miejsce na kilkudniowy pobyt.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 17 listopada 2017

    10
    Szczerze polecam
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi

    Apartament bardzo dobrze wyposażony, nowy, czysty, pachnący.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 16 października 2017

    10
    Jesteśmy bardzo zadowoleni, z chęcią tu wrócimy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mieszkanie nowe, bardzo ładne, bardzo czyste, w pełni wyposażone, świetnie usytuowane. Gospodarze przesympatyczni :).

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 16 września 2017

    9,6
    Polecamy:))
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 4 noclegi

    Czysto,miło,przytulnie. Dobra lokalizacja i wyposażenie. Sympatyczni gospodarze, zwłaszcza pani Hania:)))) Pozdrawiamy z południa Polski:)

    Pobyt: Wrzesień 2017

Obiekt ma także 29 opinii, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 – 33

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!