Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. mazowieckie – opinie o pensjonatach B&B i zajazdach
  4. Warszawa – opinie o pensjonatach B&B i zajazdach
  5. Opinie o obiekcie Smart2Stay Pod Lipami

Smart2Stay Pod Lipami – opinie

Al. Krakowska 228, Włochy, 02-219 Warszawa, Polska

Ocena

Na podstawie 685 opinii o hotelu

8,9

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,2

  • Komfort

    8,7

  • Lokalizacja

    8,7

  • Udogodnienia

    8,6

  • Personel

    9,2

  • Stosunek jakości do ceny

    9

  • Bezpłatne WiFi

    8,5

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 1 lutego 2019

    10
    Jak zawsze wszystko w porządku
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 1 nocleg

    Z obiektów smart2stay korzystam zawsze, kiedy muszę nocować w pobliżu Okęcia przed wczesnym odlotem lub po późnym przylocie. Znakomity stosunek jakości do ceny. Profesjonalny personel, komfortowe warunki.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 28 stycznia 2019

    10
    bardzo ładny
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg

    Nie miałam okazji zjeść śniadania, bo wyjeżdżaliśmy dość szybko, ale standard pokoju był bardzo dobry, nawet zaskakujący jak na miejsce na takie jednodniowe pobyty

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 16 stycznia 2019

    6,7
    Obiekt w świetnym stanie, jakby świeżo po remoncie.
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg

    Bardzo mały parking przy obiekcie, niewygodne parkowanie przez słabe oświetlenie. Nie było możliwości wyłączenia wentylatora w łazience i przeszkadzał nam w nocy.

    Obiekt w świetnym stanie, jakby świeżo po remoncie. Pokój i łazienka ładna, łóżka wygodne.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 4 grudnia 2018

    10
    Bardzo czysty, przytulny pokój, dobrze wyposażona kuchnia...
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedyny minus w zasadzie niezależny od samego hotelu, a mianowicie "sąsiedzi". Impreza w kuchni piętro niżej bardzo dobrze słyszalna, łomotanie po schodach (w sabotach biegali czy co..). W przypadku nocowania w obiekcie z recepcją pewnie nie byłoby tego problemu.

    Bardzo czysty, przytulny pokój, dobrze wyposażona kuchnia wspólna, przesympatyczna obsługa. Będę polecać i będę wracać. Wielki plus za akceptację psów <3

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 7 listopada 2018

    10
    Bardzo miła Pani w Recepcji, hotel bez zastrzeżeń, standard...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Nie ma na co narzekać.

    Bardzo miła Pani w Recepcji, hotel bez zastrzeżeń, standard porównywalny z naprawdę dobrymi hotelami sieciowymi. Stosunek ceny do jakości oceniam jako bardzo bardzo dobry. Przede wszystkim czysto i pachnąco, wyposażenie domu/pokoju nowe. Lokalizacja również na plus.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 6 listopada 2018

    8,8
    Czysto, obiekt zadbany, personel bardzo miły, można zostawić...
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zasłonka pod prysznicem (!!!), recepcja w osobnym budynku (na szczęście blisko, bo tylko 200 kroków :))

    Czysto, obiekt zadbany, personel bardzo miły, można zostawić bagaż

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 24 października 2018

    10
    Jestem bardzo zadowolona z pobytu w Smart2Stay Pod Lipami.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jestem bardzo zadowolona z pobytu w Smart2Stay Pod Lipami. Spędziłam tam jedynie dwie noce, ale komfort był niesamowity. W moim pokoju było biurko, które okazało się dla mnie bardzo przydatne, gdyż podróżowałam w związku ze studiami. Kuchnia na dole też była użyteczna. Kompletna cisza w hotelu pozytywnie mnie zaskoczyła . Do lotniska rzut beretem. Nie ma do czego się przyczepić.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 17 października 2018

    10
    Great
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Milo, czysto, spokojnie. Bardzo dogodna lokalizacja. Pare krokow do przystankow komunikacji miejskiej. Dobry dojazd na lotnisko. Napewno skorzystam w przyszlosci.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 15 października 2018

    9,6
    Bardzo miła i pomocna obsluga w recepcji.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój czteroosobowy
    • 1 nocleg

    Nie bylo rzeczy, do których miałabym zastrzeżenia

    Bardzo miła i pomocna obsluga w recepcji. Na plus to,że można było zjeśc znakomite śniadanie w sąsiadujacej restauracji. Pokój w mile zaskakującym standardzie.Wygodne łóżka. Czyściutka łazienka.Możliwość zaparkowania samochodu na posesji. Korzystam z wielu hosteli, ten był najlepszy :)

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 5 października 2018

    10
    Hotel będzie brany pod uwagę przy kolejnych wizytach w Warszawie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 2 noclegi

    Może warto rozważyć, czy cena parkingu nie jest zbyt wygórowana.

    1. Czystość w obiekcie. Duży plus 2. Kultura osobista osób pracujących i chęć okazania pomocy w sprawach, które niekoniecznie są w gestii hotelu (ukłony dla Pani Moniki z recepcji). 3. Dostępność kuchni, w której można było przygotować posiłek, i przyrządzić udostępnioną przez obiekt kawę i herbatę. 4. Bliskość sklepów i przystanków komunikacyjnych. 5. Możliwość skorzystania z kuchni, mimo, że kilka godzin wcześniej skończyła się doba hotelowa.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 1 października 2018

    10
    Jesteśmy zadowoleni definitywnie ostatecznie polecam na krótkie pobyty
    • W parze
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko ok

    Czystość parking nowoczesne wnętrza , łazienka w pobliżu lotniska Chopina na czym nam najbardziej zależało ze względu na szybki transfer szybka obsługa w recepcji TV LCD wszystko na poziomie dostęp do aneksu kuchennego

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 30 września 2018

    10
    Bardzo komfortowo. Dziekuje
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Tak trzymać!

    Bardzo miła i konkretną obsługa. Personel kontaktowy i nastawiony na pomoc i dogodnie gościom. Śniadanie rewelacja. Pyszna jajecznica dostosowana do moich potrzeb

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 19 sierpnia 2018

    6,7
    Cena adekwatna do warunków w hotelu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg

    Robiłem złożoną rezerwację dla gości weselnych. Panie na recepcji nie potrafiły sobie z nią poradzić, kilkukrotnie zostałem wprowadzany w błąd, moi goście musieli ponosić opłatę, którą ja już uregulowałem lub miała być ściągnięta z karty. Kilkukrotnie musiałem osobiście przyjechać do recepcji i za każdym razem otrzymywałem inną informację na temat moich rezerwacji.

    Cena adekwatna do warunków w hotelu.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 8 sierpnia 2018

    5,8
    Można przenocować od biedy jedną noc.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 1 nocleg

    Pokój posiada klimatyacje, ale pilota brak. Smród papierosów od osob palących na balkonach. Zaduch w pomieszczeniach, mikroskopijny parking.

    Można przenocować od biedy jedną noc.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 12 lipca 2018

    9,2
    Blisko lotniska -super hotelik na jedną noc przed wylotem.Bardzo korzystny stosunek cena/jakość
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    zasłonka przy prysznicu jest za krótka przylepia się do ciała w czasie korzystania z prysznica .Ponadto z powodu zbyt krótkiej zasłonki woda wydostaje się na podłogę w łazience .

    Blisko do lotniska,bardzo miły i pomocny personel,czyste i wygodne pokoje,możliwość przygotowania i zjedzenia posiłku(na dole jest pomieszczenie, gdzie jest czajnik,kawa i herbata,talerze ,sztućce,kilka stolików.) Jest też restauracja ok 100 m dalej ,obok drugiego budynku hotelu -podają tam za 20 zł smaczne i obfite śniadanka

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 13 czerwca 2018

    9,6
    Dobry hotel blisko lotniska
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Fajny hotel w pobliżu lotniska. Niekoniecznie jako baza wypadowa do zwiedzania Warszawy, ale jeżeli to przystanek przed dalszą podróżą - zdecydowanie polecam.

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 3 czerwca 2018

    8,3
    Dobre miejsce, cicho, czysto.
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jednego ranka nie było cieplej wody. No i niestety mamy prysznic z zasłonką, która się do mnie kleiła. Tak poza tym zero minusów.

    Dobre miejsce, cicho, czysto. Za tę cenę naprawdę warto

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 17 maja 2018

    7,9
    Jak będę jeszcze nocować w Warszawie to będę pamięetać o Smart2Stay
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi

    Małym minusikiem jest bardzo twardy materac. To jest moje jedyne zastrzeżenie. No i może ceny śniadań są ciut za wysokie dlatego nie skorzystałam.

    Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona obiektem, pokojem i łatwością mieszkania. Świetnie wyposażona kuchnia dawała mi możliwość samodzielnego przygotowania posiłków, a czystość zarówno pokoju jak i łazienki jest na szóstkę. Osobom wrażliwym polecam stoppery, bo obiekt znajduje się obok lotniska i startujące samoloty mogą w nocy budzić.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 17 maja 2018

    6,3
    Pokój na jedną noc.... i to nie przespaną przez hałas.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg

    Pokój znajdował się w innym budynku co recepcja, fatalne wyciszenie, tramwaje od 4,30 , samoloty do 23:30. Sąsiedzi - cała noc.

    Pokój na jedną noc.... i to nie przespaną przez hałas.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 11 maja 2018

    8,3
    bardzo dobra baza na lotnisko
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg

    Brak sztywnego parawanu pod prysznicem, była jedynie zasłonka która słabo zabezpiecza łazienkę przed wydobywającą się wodą spod prysznica. Nie działające automaty do kawy.

    Czysto, przyjemnie, wygodne łóżka, fajny widok na lądujące samoloty. Możliwość skorzystania z kuchni.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 2 maja 2018

    9,6
    Jak dla trojki mlodych podróżujących studentów cena super !
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jak dla trojki mlodych podróżujących studentów cena super ! ;) blisko centrum. Cisza spokoj. Pokój z własną lazienka to byl priorytet czego szukaliśmy! Polecamy !

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 12 kwietnia 2018

    10
    Standard zdecydowanie wyższy niż wynika z ceny
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Śniadania są w innym budynku tego samego hotelu oddalonym o jakieś 100 metrów, więc w kapciach się nie zejdzie. Ale śniadanie bardzo dobre, więc można się przejść. Trzeba pamiętać aby najpierw podjechać po klucze do recepcji właśnie tam gdzie są śniadania, albo zostawić samochód przy budynku i przejść się te 100 metrów.

    Ładnie urządzone pokoje, bardzo czyste i estetyczne łazienki, kameralny budynek, parking zaraz przy obiekcie. Ogródek przy hotelu jest bardzo miłą niespodzianką jak na Warszawę i lokalizację blisko centrum.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 9 kwietnia 2018

    7,9
    Wygodny hotel za rozsadną cenę , w dobrej lokalizacji.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Za śniadanie ogromny minus - Pani , z obsługi przyniosła na salę żółty ser a potem wędlinę i układała je plasterek po plasterku gołą ręką. A potem również rękami bez rękawiczek i bez widelca układała ćwiartki pomidorów. Jogurty miały dziurki w wieczkach. Moje śniadanie ograniczyło się do chleba z serem topionym bo ten był zapakowany.

    Pokój duży, czysty, łóżko wygodne. Łazienka czysta, dość duża, liczne wieszaki i półki. Wygodny parking w dobrej cenie, mogłam zostawić auto nieco dłużej niż trwała doba hotelowa. W hotelu jest aneks kuchenny ogólnodostępny - można zrobić sobie herbatę itp. Lokalizacja tuż obok przystanku trzech tramwajów jadących do centrum. Bardzo miła, profesjonalna obsługa.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 9 marca 2018

    7,9
    Miła obsługa.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    W pokoju dość chłodno. Brudna półka pod prysznicem. Mały telewizor. Przydałby się drugi ręcznik. Żeby korzystać z bezpłatnego wi-fi, trzeba się zalogować do systemu i obowiązkowo wyrazić zgodę na przesyłanie spamu - granda.

    Miła obsługa. Zarówno pokój, łazienka, jak i cały hotel są bardzo ładne urządzone. Podwójne gniazdka i lampki nocne przy łóżkach. Estetyczna łazienka. Wszystko nowe. Czysto. Na korytarzu są dostępne gry dla dzieci. Recepcja znajduje się w sąsiednim budynku, co dla niektórych może stanowić niedogodność, ale mnie nie przeszkadzało.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 26 lutego 2018

    10
    Czysto i Wygodnie. Polecam Wszystkim !!!
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój trzyosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedynie brak mi było, czegokolwiek pod nogi wychodząc z pod prysznica (np. dywanik frotte).

    Czysto i wygodnie, to mój kolejny raz w tym miejscu i cały czas trzymają wysoką jakość. Przemiły personel. Polecam wszystkim i jeszcze nie raz sam będę korzystał. Niby dalej od centrum ale tramwaje obok co 5 min, a dla zmotoryzowanych to parking na miejscu.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 24 lutego 2018

    9,2
    Bardzo przyjemna atmosfera zbudowana przez ekipę recepcji.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Łóżko było zbyt wąskie i budziłem się przez to w nocy. W pokoju nie ma wody mineralnej, ani szklanek czy czajnika. Na szczęście na korytarzu stoi dystrybutor do wody (bez ograniczeń FREE), z tym, że wychodzenie tam w środku nocy jest mało komfortowe.

    Wygodny dojazd i parking. Opieka i zainteresowanie ze strony Pana Recepcjonisty. Doskonałe budowanie relacji poprzez elastyczność i empatię w odpowiedzi na zaistniałe potrzeby. Całkowita swoboda i brak presji. Rano przemiła i atrakcyjna Pani Recepcjonistka. W pokoju wszystko czego trzeba + małe biurko (!), a to duży plus. Na parterze bardzo przyjemny taras zamiast balkonu. Czysto i schludnie.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 19 lutego 2018

    9,6
    Czysto, nowocześnie.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Internet, żeby się zalogować trzeba wyrazić zgody marketingowe.

    Czysto, nowocześnie. Przemiła obsłuha recepcji. Obfite śniadania. Kuchnia ogólnodostępna.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 10 lutego 2018

    10
    Wybieram ten obiekt ze względu na najlepszy stosunek ceny do...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 3 noclegi

    Wszystko super ale brakuje mi dobrej kawy z ekspresu do śniadania. Oferowana jest tylko sypana lub z ekspresu za dopłatą.

    Wybieram ten obiekt ze względu na najlepszy stosunek ceny do jakości oraz lokalizację. Dojazd komunikacją miejską do dzielnicy biznesowej w okolicach tzw. Mordoru zajmuje kilka minut bez stania w korkach.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 6 stycznia 2018

    10
    idealny hotel przy lotnisku
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg

    Niezwykle pomocny personel, mogliśmy zostawić bezpłatnie na dwa tygodnie kurtki których nie będziemy potrzebować podczas wyjazdu w cieplejsze rejony. Pokój schludny i czysty, śniadanie dobre.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 3 stycznia 2018

    10
    Bardzo mi się podobało!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój jednoosobowy
    • 3 noclegi

    Idealny pokój jednoosobowy z łazienką. Bardzo przytulny, komunikacyjnie świetnie położony - blisko tramwajów, biedronki, mcdonalda. Bardzo gorąco polecam, bo warto :) Obsługa najwyższa klasa!

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 19 grudnia 2017

    7,9
    Ok
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Problemem są jedynie bardzo małe prysznice z zasłonkami. Ciężko jest się swobodnie umyć a jestem przeciętnego rozmiaru.

    Wszystko było ok, sprawnie i bez problemu.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 30 października 2017

    9,2
    Łóżka bardzo wygodne, czysto, bez żadnych problemów :) Późna...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Łóżka bardzo wygodne, czysto, bez żadnych problemów :) Późna godzina zameldowania nie stanowiła problemu. Serdecznie polecam i z chęcią wrócę tam jeszcze :)

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 30 października 2017

    7,9
    Czysto
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi

    Brak dostępności żelazka w obiekcie Pod Lipami - aby pożyczyć żelazko trzeba iść do innego budynku oddalonego o ok 100m Słabe śniadanie - stare pieczywo w środku tygodnia pomimo tego, że spożywcze sklepy są za rogiem

    Czysto

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 23 października 2017

    9,6
    wszystko zgodne z opisem
    • Grupa
    • Pokój czteroosobowy
    • 2 noclegi

    Małe minusiki:w prysznicu zasłonka!-woda ścieka na całą łazienkę-brak ścierki do wytarcia podłogi, nie działała suszarka

    śniadania -szwedzki stół,urozmaicone,ciepłe bułeczki, kawa z expresu. Czysto,b.wygodne łóżka, ręcznik,kuchenka z możliwością zaparzenia herbaty,w recepcji-do wypożyczenia kieliszki do wina.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 16 października 2017

    7,5
    Warto tam wrócić, jest wszystko czego potrzeba nocując w Warszawie. Polecam.
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Brak żarówki w lampce przy łóżku. Dość zimno w pokoju mimo włączonych grzejników (prawie nie grzały), a najbardziej - zimno w łazience. Zaniża to mocno komfort brania prysznica, rozbierania się w tak chłodnej łazience. To zdecydowanie zaniżało wygodę i ocenę pobytu.

    Smaczniejsze śniadanie, niż przy poprzednim pobycie (więcej opcji do wyboru i ciemne pieczywo!). Bardzo wygodne łóżko i idealna poduszka ;-), kołdra także.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 13 października 2017

    10
    jestem zadowolona z pobytu w tym hotelu i polecam kazdemu kto chce odwiedzic Warszawe
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Nie mam zastrzezen do hotelu

    Bardzo latwy dojazd z lotniska I do lotniska , blisko do Galerii Mokotow, dobra komunikacja z centrum Warszawy. Hotel czysty , obsluga bardzo mila., miejsca parkingowe w poblizu.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 4 września 2017

    9,6
    Bardzo dobre miejsce na jednorazowy/i nie tylko/...
    • W parze
    • Pokój czteroosobowy
    • 1 nocleg

    Płatny parking przy hotelu. Z tym , że jest też bezpłatny ,ale po drugiej stronie ulicy.

    Bardzo dobre miejsce na jednorazowy/i nie tylko/ nocleg dla osób przyjeżdżających od strony Janek/Raszyna ,by kogoś odstawić na lotnisko, ale także jako baza wypadowa do zwiedzania Warszawy. Czyściutko i przytulnie.Rewelacyjne śniadanie- dodatkowo płatne ale warto.Polecam.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 3 września 2017

    9,6
    Czysty, miły hotel
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg

    Wszystko było dobrze

    Nocowałam w obiekcie z chłopakiem i bratem. Budynek z recepcją znajduje się około 100m od budynku z pokojami ale nie stanowi to większego problemu. Przyjechaliśmy do hotelu taksówką, nie było problemu ze znalezieniem budynku, jest przy samej drodze, widoczne szyldy. Późna godzina naszego przyjazdu (ok.01.00-02.00) nie była problemem- recepcja jest otwarta 24h. Pokój podobał nam się bardzo- szczególnie świeżość pościeli i ręczników. Pokój trzyosobowy przyjemny, czysty, łazienka ładna, nowa, ciche pokoje, można było się dobrze wyspać przed dalszą podróżą.....tv, wifi dostępne.Polecam

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 29 sierpnia 2017

    7,9
    Czysto, cicho, bardzo udany nocleg.
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Płatny parking, zasłonka w brodziku nie zdaje egzaminu. Woda leje się na posadzkę i możliwość poślizgu jest duża!

    Czysto, cicho, bardzo udany nocleg. Śniadania smaczne i obfite.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 28 sierpnia 2017

    8,8
    Personel bardzo sympatyczny, pokój czysty i komfortowy,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy
    • 2 noclegi

    brak wyposażenia w wspólnej kuchni tj. był czajnik, ale nie było kubków, ani żadnych sztućców; na korytarzu odczuwalny był nieładny zapach (na szczęście tylko na korytarzu)

    Personel bardzo sympatyczny, pokój czysty i komfortowy, wystarczająca przestrzeń, ciepła aranżacja, wygodne łóżka i przyjemna łazienka; bardzo dobry stosunek cena-jakość

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 4 lipca 2017

    10
    Godne polecenia
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    "Telewizor z płaskim ekranem" wielkości laptopa, ale daje radę. Wszędzie kamery, ale... takie czasy.

    Czysto, przyjemnie, wifi dobrze działa i śniadanie bardzo dobre.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 19 kwietnia 2017

    8,3
    Bardzo miła obsługa, czysty pokój, wygodne łóżko, smaczne...
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Śniadanie serwowane w restauracji oddalonej ok 100 metrów od hotelu. Słabo wyciszone drzwi, słychać dosłownie każdy ruch i dźwięk z korytarza.

    Bardzo miła obsługa, czysty pokój, wygodne łóżko, smaczne śniadanie.

    Pobyt: Marzec 2017

  • Ocena dodana: 12 kwietnia 2017

    9,2
    Wygodne miejsce za dobrą cenę.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Lekko denerwujący jest wentylator w łazience, ale na szczęście okna są otwierane więc można go szybko 'wyłączyć'

    Stosunek jakości do ceny jest bardzo dobry. Super lokalizacja jak dla mnie, pokój czysty, spory, łóżka wygodne. Megaaaa zaleta - dużo gniazdek w pokoju, więc w końcu nie miałem problemu żeby podłączyć komputer i telefon!

    Pobyt: Kwiecień 2017

  • Ocena dodana: 21 lutego 2019

    10
    Profesjonalne podejście do klienta.
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Profesjonalne podejście do klienta. Chęć pomocy. Czysto.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 12 lutego 2019

    9,2
    Bardzo dobra lokalizacja dla wylatujacych wcześnie rano.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo dobra lokalizacja dla wylatujacych wcześnie rano. Pokoje czyste, wygodne łóżka. Polecam.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 8 lutego 2019

    9,2
    Lokalizacja, wielkość pokoju
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja, wielkość pokoju

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 3 lutego 2019

    10
    Znakomity stosunek jakości do ceny.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 1 nocleg

    Znakomity stosunek jakości do ceny. Lokalizacja blisko lotniska. Doskonała opcja noclegu w przypadku wczesnego wylotu lub późnego przylotu. Polecam

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 3 lutego 2019

    9,2
    Fajne, czyste miejsce.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Fajne, czyste miejsce.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 31 stycznia 2019

    7,5
    duży hałas od drogi i lotniska
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 1 nocleg

    duży hałas od drogi i lotniska

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 31 stycznia 2019

    9,2
    Hotel idealny na nocleg przed lotem, blisko lotniska i parkingów lotniskowych
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    brak

    Doskonała lokalizacja, sympatyczna obsługa, całodobowa recepcja, kawa i herbata do zaparzenia na korytarzu, atrakcyjna cena

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 11 stycznia 2019

    10
    Hotel w 100 % spełnił moje oczekiwania. Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo dobry obiekt przed wczesnym wylotem. Polecam

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 7 stycznia 2019

    10
    Mój kolejny pobyt w tym miejscu i po raz kolejny...
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Mój kolejny pobyt w tym miejscu i po raz kolejny fantastyczne doświadczenie. Miła i pomocna obsługa, wygodny pokój oraz świetna cena i lokalizacja.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 3 stycznia 2019

    8,3
    Drodzy goście - 10 razy zapytajcie o formalności związane z parkingiem!!!
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Bardzo czysto,

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2019

    7,9
    Hotel blisko lotniska....
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dużo gosci w godzinach nocnych

    parking (płatny) na miejscu

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 18 grudnia 2018

    10
    Obiekt dysponuje parkingiem, pokój czysty z dużą łazienką.
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obiekt dysponuje parkingiem, pokój czysty z dużą łazienką. Świetna lokalizacja - blisko lotniska, markety w pobliżu.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 16 grudnia 2018

    10
    Było bardzo miło.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W hotelu było czysto, śniadanie było smaczne.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 16 grudnia 2018

    7,5
    Problemy ze skontaktowaniem się z obiektem.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Problemy ze skontaktowaniem się z obiektem. Trzeba dzwonić kilkakrotnie, sami nie oddzwaniają.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 14 grudnia 2018

    6,3
    Śniadanie tragedia.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadanie tragedia. Suche bułki sprzed kilku dni to porażka. Pierwszy raz się z tym spotykam.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 29 listopada 2018

    8,8
    Wszystko spełniało oczekiwania.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg

    Wszystko spełniało oczekiwania.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 26 listopada 2018

    7,5
    Czystość pokoju.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadanie trochę skromne jak za cenę.

    Czystość pokoju.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 25 listopada 2018

    8,3
    lokalizacja i sniadania ok
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Oświetlenie główne pokoju - czy ktoś z obsługi czasami to przegląda zanim udostępni pokój gościom?!

    lokalizacja i sniadania ok

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 25 listopada 2018

    9,2
    Wszystko O.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko O.K. Na pewno tam wrócimy😊

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 19 listopada 2018

    9,2
    Lokalizacja, prostota pokoju, idealne schludne miejsce na...
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój czteroosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja, prostota pokoju, idealne schludne miejsce na pare nocy

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 15 listopada 2018

    9,2
    Ogólny komfort i czystość.
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ogólny komfort i czystość.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 7 listopada 2018

    9,2
    Dobry stosunek ceny do jakości!
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi

    Wszystko było ok!

    Dobry stosunek ceny do jakości! Polecam gorąco!

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 14 września 2018

    9,2
    Blisko lotniska, czysto, możliwość skorzystania z kuchni,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Blisko lotniska, czysto, możliwość skorzystania z kuchni, która znajduje się na dole, blisko przystanki autobusowe i tramwajowe oraz sklepy

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 9 września 2018

    10
    Czysty, nowoczesny, wygodny i stosunkowo blisko lotniska.
    • Grupa
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Czysty, nowoczesny, wygodny i stosunkowo blisko lotniska.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 8 września 2018

    8,3
    Brak zasłon na całe okna.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak zasłon na całe okna.

  • Ocena dodana: 28 sierpnia 2018

    9,6
    Tani ale bardzo dobry hotelik.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nic

    Tani ale bardzo dobry hotelik.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 13 sierpnia 2018

    9,2
    Pobyty udamy. Obiekt godny polecenia
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dobra lokalizacja, ładny pokój wszystko w porządku.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 10 sierpnia 2018

    8,8
    Czysto i schludnie, dobry dostęp do komunikacji miejskiej,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysto i schludnie, dobry dostęp do komunikacji miejskiej, klimatyzacja w pomieszczeniu ratowała nam życie w upalne wieczory po powrocie z wypadów.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 7 sierpnia 2018

    7,5
    Pod Lipami
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Pokój na jedną noc, blisko lotniska.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 5 sierpnia 2018

    10
    Podobało się wszystko i pyszne jedzenie w restauracji.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg

    Podobało się wszystko i pyszne jedzenie w restauracji. Miła obsługa. Bardzo blisko lotniska

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 1 sierpnia 2018

    7,5
    wygodny hotel z dostępem do kuchni
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 1 nocleg

    pokoje od strony ulicy trochę głośne

    czyste pokoje, ogólnodostępna kuchnia z lodówką, czajnikiem, kawą i herbatą, blisko lotniska

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 30 lipca 2018

    8,3
    Super miły pan zawiadujacy śniadaniem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super miły pan zawiadujacy śniadaniem

    Pobyt: Lipiec 2018

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!
Przeglądaj galerię zdjęć obiektu Smart2Stay Pod Lipami zrobionych przez Gości

Goście ocenili również te obiekty: