Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Novotel Poznan Centrum 4-sterren

Pl. W.Andersa 1, Stare Miasto, 61-898 Poznań, Polen

#83 van de 106 hotels in Poznań

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1455 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 26

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    7,5
    Een echte aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeren is niet in de prijs inbegrepen. Dat kost 17, 50 euro per dag.

    De hotelkamer was nagenoeg perfect. Goed tweepersoonsbed, geweldige badkamer en goede faciliteiten

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    9,2
    Mooie plaats in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden (2 Volwassenen) - Stadszijde
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zijn verbouwingen aan de gang dus lijkt soms wat rommelig

    Mooie plaats in het centrum. Auto kan in de parkeergarage onder het hotel. Heel nette kamers die net gerenoveerd zijn. Goed ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,9
    Fijn hotel. Dicht bij het centrum en voor E 10,- reis je in een half uurtje naar het vliegveld.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    De PC/printer in de centrale hal werkte niet waardoor ik de tickets voor de terugreis niet kon printen. Geen ramp, maar wel jammer. Als je ramen dicht houdt valt de herrie op straat mee, maar ik slaap graag met het raam open en dan is het nogal rumoerig.

    Serene rust in het hotel. Goed ontbijt, goede bedden. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 januari 2017

    4,2
    Geen aanrader. Ik ken betere hotels in Poznan voor een fractie van de prijs.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Executive Kamer met 1 Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was erg slecht. Lampen kapot. Vloerbedekking smerig. Kamer rook erg muf. Erg gedateerd, helemaal voor een Executive room.

    Het ontbijt was prima

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    8,3
    Locatie en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer geen minibar maar wellicht vooraf hadden we dat moeten zien

    Locatie en ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    7,1
    goed verblijf en hotel ook mede door de lokatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Er mag in het restaurant meer sfeer hangen. doet me een beetje aan een fabrieks kantine denken (eten wat wel goed)

    lokatie en het hotel is prima

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    6,3
    Best oke
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer frigo

    Had geen tijd voor ontbijt S avonds ni veel Te doen

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    10
    aangenaam
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    nvt

    De algehele afwikkeling, van ontvangst, verblijf, en vertrek is prima geregeld !

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    6,3
    Goed voor één keer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ouderwetse kamer, ontbijt was duur en parking ook.

    Het was heel proper.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    5,4
    Teleurstellende ervaring
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Chagrijnig personeel en men was aan het verbouwen (overlast)

    Kamers ok

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    10
    Goed ontbijt goede locatie
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Eenpersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sportschool

    Goed ontbijt goede locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    8,3
    zeer vriendelijk personeel, parkeergarage, aangename...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ondanks kamer op de 13de verdieping was het geluid van het verkeer nog goed te horen

    zeer vriendelijk personeel, parkeergarage, aangename ontbijtruimte met uitgebreid buffet

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    6,7
    Locatie is prima, echter de parkeerkosten staan niet in...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ik heb bij uw organisatie geboekt voor een bedrag van iets meer dan € 560. Na het uitchecken blijkt opnieuw dat ik veel meer moet betalen, tegen een andere koers/bedrag die/dat wij hebben afgesproken. Verschil is bijna € 40 en heb opnieuw het idee dat ik belazerd word. Ik ga er niet weer boeken.

    Locatie is prima, echter de parkeerkosten staan niet in verhouding met de rest van de prijzen in het hotel. Veel te prijzig.

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2015

    8,8
    Uitstekend hotel, schoon en goede ligging.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Jammer dat er geen bar in het hotel is waar je nog wat kunt drinken als je terugkomt uit de stad. Uitzicht in de kamer die ik had was heel beperkt.

    Uitstekend hotel, schoon en goede ligging.

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    9,2
    Weet duidelijk waar je aan toe bent.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Moeilijk om niet koud te douchen. Duurde extreem lang, tot nooit, voordat het water warm werd. Ondanks melding volgende dag 9ok weer.

    Weet duidelijk waar je aan toe bent. Vriendelijk voor ons als fietsers die de fiets hier graag stalden

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    6,3
    de locatie
    • Stel

    de kamer zijn erg veroudert en de bedden zijn slecht.

    de locatie

  • Beoordeeld op: 11 februari 2016

    5,0
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    ronduit slecht bed, weinig parkeer ruimte.

    locatie

  • Beoordeeld op: 5 februari 2016

    8,3
    Goed ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Personeel tijdens ontbijtbuffet ruimt te snel af als je nog iets haalt aan het buffet.

    Goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    10
    Goede ligging
    • Zakenreis
    • Groep

    Douche wisselde snel van koud naar warm en andersom

    Goede ligging

  • Beoordeeld op: 7 november 2015

    7,1
    Schoon en goed georganiseerd
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Douche niet goed. Steeds koud en Dan ineens heel heet.

    Schoon en goed georganiseerd

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2015

    5,0
    vies kraanwater
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    vies kraanwater

  • Beoordeeld op: 28 september 2015

    8,3
    Erg goed restaurant in het hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Niet al het personeel spreekt goed Engels

    Erg goed restaurant in het hotel.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    10
    Ligging en personnel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ligging en personnel

  • Beoordeeld op: 11 mei 2015

    8,3
    Centrale ligging nabij winkels.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Trage bediening bij balie. Mag best een beetje sneller.

    Centrale ligging nabij winkels.

  • Beoordeeld op: 26 maart 2015

    7,9
    Locatie, ontbijt.
    • Zakenreis
    • Groep

    Kamer zonder bad !!!

    Locatie, ontbijt.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    7,5
    locatie, personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Lobby, bar ongezellig.

    locatie, personeel

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 26

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: