Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. podkarpackie – opinie o hotelach
  4. Radziejowa – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Osada Ostoja

Osada Ostoja – opinie

Stężnica 36, 38-606 Radziejowa, Polska

Nr 1 z 1 hoteli w mieście Radziejowa

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 52 opinii o hotelu

8,9

Poszczególne oceny

  • Czystość

    8,6

  • Komfort

    8,9

  • Lokalizacja

    9,2

  • Udogodnienia

    8,6

  • Personel

    9

  • Stosunek jakości do ceny

    9

  • Bezpłatne WiFi

    7,5

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 24

  • Ocena dodana: 3 lutego 2019

    10
    Bardzo polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Domek
    • 2 noclegi

    Świetne miejsce. Bardzo dobra lokalizacja,dojazd bardzo dobrze oznaczony. Domki zgodne z opisem,czysto,w pełni spełniły nasze oczekiwania. Fajna sauna. Na plus również możliwość rozpalenia ogniska(byliśmy w zimie). Kontakt z gospodarzem bardzo dobry.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 13 sierpnia 2018

    10
    Jeśli szukasz spokoju i pięknych widoków w komfortowym domku to znajdziesz je w Osadzie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek
    • 7 noclegów

    Super lokalizacja, komfortowy domek w piękniej okolicy. Bez problemu załatwienie każdej sprawy z gospodarzem. W miarę blisko do sklepu, warto mieć rowery żeby pozwiedzać okolicę. Domek, dobrze wyposażony, kominek, grill, Cyfra+, internet, pełna kuchnia. Parking przy domku. Dodatkowy plus - sarny chodzące rano po ogrodzie :) Polecam!

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 6 sierpnia 2018

    8,3
    Domek ładny i sensownie wyposażony.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Domek
    • 3 noclegi

    W wyniku błędu po stronie Osady Ostoja nasza rezerwacja zaginęła w akcji na kilka dni przed przyjazdem i okazało się, że nie ma dla nas miejsca. Koniec końców jednak personel stanął na głowie i na wysokości zadania znajdując je dla nas. Lepiej na kilka dni przed przyjazdem telefonicznie potwierdzić rezerwację. Pomimo tego nieporozumienia sam pobyt bardzo przyjemny.

    Domek ładny i sensownie wyposażony. W sam raz na krótki wypad w kilka osób.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 14 lipca 2018

    10
    Super. Domek Miś
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wspaniała lokalizacja dla rodzin z dziećmi. Pyszne i obfite śniadania. Można doznać prawdziwej ciszy . Bardzo sympatyczny właściciel, spełnia bezproblemowo zachcianki gości. W domku są 2 podwójne łóżka + 2 pojedyncze + duża sofa na dole w salonie.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 18 czerwca 2018

    8,8
    Na Rzeźnika idealnie!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Domek
    • 3 noclegi

    Przydałoby się więcej garnków, chociaż i tak wystarczyło.

    Cisza i spokój - lokalizacja na uboczu, ładne widoki, a jednocześnie dostęp do knajpy na terenie. Wygodne łóżka (twarde). Super gospodarz/właściciel. Na pewno wrócimy.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 23 maja 2018

    10
    Urocze miejsce, do którego chce się wracać.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek
    • 1 nocleg

    Nie mam żadnych uwag.

    Piękne, zaciszne miejsce. Bardzo ładny, wygodny, doskonale wyposażony domek. Kilka kroków od domku - restauracja ze smacznymi potrawami. Gorąco polecam Osadę Ostoja.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 26 marca 2018

    7,1
    Świetna lokalizacja!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Domek
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Domek nie jest przystosowany dla nawet 5 osób ( Może dlatego, ze przyjechaliśmy przed sezonem) brak kubków, kieliszków dla 5 osób. Pajęczyny na ścianach, ale co było najgorsze niesprawny odpływ w łazience. Po każdej kąpieli cała łazienka zalana woda i pół godziny sprzątania ;( Zadzwoniliśmy do gospodarza, mieliśmy poczekać na kogoś, kto przyjdzie wieczorem i to zreperuje. Niestety nikt nie przyszedł.

    Nie było problemu, aby wymeldować się kilka godzin później. ;) Za to duży plus !

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 12 lutego 2018

    10
    Idealne miejsce.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Idealna lokalizacja, okolica przepiękna! Domek czysty, bardzo ładnie urządzony. Właściciel jak i pracownicy bardzo pomocni. Kulig z panem Tomkiem na medal! Idealny wyjazd! Dziękujemy Panu Tomkowi za gościnę i za kiełbaski z dziczyzny :)

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 29 sierpnia 2017

    9,6
    Było bardzo fajnie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek
    • 2 noclegi

    Miejsce bardzo ładne ,czyste powietrze,ładne widoki i cisza dla tych którzy chcą odpocząć. Specjalnością godną polecenia w miejscowej restauracji jest pstrąg. POLECAM?

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 31 lipca 2017

    8,8
    bardzo ładnie położone domki, każdy ma taras, bardzo ładny...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Domek
    • 3 noclegi

    domek jest na 8 osób a tylko 1 prysznic :-(

    bardzo ładnie położone domki, każdy ma taras, bardzo ładny teren (widok na góry), teren dobrze zagospodarowany (plac zabaw, pole do siatkówki, grill, sauna, jacuzzi i in), na miejscu restauracja, mili gospodarze

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 13 czerwca 2017

    5,4
    Uwaga !!!!! zastanów się zanim zarezerwujesz !!!!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Domek
    • 1 nocleg

    Zostaliśmy zakwaterowani w zupełnie innym miejscu !!!!!! w domkach Uroczysko!!!! gdzie nocleg jest o wiele tańszy i nikt nie zwrócił nam za to pieniędzy!!! Co więcej zostaliśmy celowo wprowadzeni w błąd odnośnie naszego noclegu. Przykra sytuacja i radzę bardzo uważać na rezerwację w tym obiekcie!!!

    okolica

    Pobyt: Maj 2017

  • Ocena dodana: 2 lutego 2019

    10
    lokalizacja obiektu, restauracja obok, pyszne obiady
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek
    • 2 noclegi

    lokalizacja obiektu, restauracja obok, pyszne obiady

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 6 listopada 2018

    10
    Fantastyczny:)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Domek
    • 1 nocleg

    wspaniałe miejsce,na pewno będę wracał 10/10 :)

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 2 maja 2018

    10
    Cudowny pobyt!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek
    • 1 nocleg

    Świetna okolica, spokój i cisza. Mieliśmy dom bez bliskiego sąsiedztwa. Był duży i komfortowy. Idealne miejsce;) Wszyscy byli pod wrażeniem.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 12 lutego 2018

    10
    Znakomite miejsce na odpoczynek
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Domek
    • 1 nocleg

    Znakomite miejsce na odpoczynek

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 18 stycznia 2018

    7,5
    Cisza spokój zero hałasu
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Domek
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niestety przeciekal brodzik przez co zalewalo całą łazienkę

    Cisza spokój zero hałasu

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 1 stycznia 2018

    8,8
    Swietna okolica, spokoj i cisza, idealne miejsce do...
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek
    • 3 noclegi

    Swietna okolica, spokoj i cisza, idealne miejsce do odpoczynku od miasta. Bardzo miła obsługa.

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 26 sierpnia 2017

    10
    Było wspaniale.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek
    • 5 noclegów

    Nic

    Wszystko

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 3 sierpnia 2017

    10
    Najlepszy wyjazd rodzinny od lat
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek
    • 7 noclegów

    wszystko było ok ,gorąco polecam

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 22 lipca 2017

    10
    Rewelacja😎😎😎
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ogromne śniadanie,mnóstwo potraw do wyboru.Polecam😊

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 1 lipca 2017

    9,6
    Znakomita
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nic 😆

    Czysty , bardzo ładne widoki , bezproblemowi właściciele , cisza, spokój . Tego właśnie człowiek szuka w bieszczadach

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 28 czerwca 2017

    10
    Super lokalizacja, super domek, wszyscy byli zachwyceni,...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Domek
    • 4 noclegi

    Wszystko grało

    Super lokalizacja, super domek, wszyscy byli zachwyceni, dorosli i dzieci, polecamy wszystkim

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Poniższe opinie napisano ponad 24 miesiące temu. Nie są one już wliczane do ogólnej oceny obiektu, ale wciąż mogą pomóc Ci w wyborze idealnego miejsca na nocleg.

  • Ocena dodana: 1 września 2015

    10
    Piękne widoki, bardzo bogate wyposażenie, bardzo pomocni...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Piękne widoki, bardzo bogate wyposażenie, bardzo pomocni właściciele, duży taras i balkon, kominek, oddzielne miejsce na grilla, a wszystko w bardzo atrakcyjnej cenie. Z pewnością będziemy chcieli tam jeszcze wrócić.

  • Ocena dodana: 26 kwietnia 2016

    8,3
    Bała z wodą kozak sprawa
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa

    Bała z wodą kozak sprawa

Obiekt ma także 26 opinii, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 – 24

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: