ul. Dąbkowicka 8, 76-156 Dąbki, Polska
Stosunek jakości do ceny
7,8
Bezpłatne WiFi
7,9
Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.
Więcej informacji- otwiera okno dialogoweOceny są podawane w skali od 1 do 10. Aby obliczyć ogólną ocenę, którą można zobaczyć na stronie, dodajemy do siebie wszystkie otrzymane oceny i dzielimy ten wynik przez łączną liczbę otrzymanych ocen. Używamy systemu ocen ważonych, co oznacza, że im nowsza opinia, tym większy ma wpływ na obliczenie całkowitej oceny. Ponadto goście mogą przyznawać osobne „oceny cząstkowe” w takich kategoriach, jak lokalizacja, czystość, personel, komfort, udogodnienia, stosunek jakości do ceny i bezpłatne Wi-Fi. Należy pamiętać, że goście przyznają oceny cząstkowe i oceny ogólne niezależnie od siebie, więc nie ma między nimi żadnego bezpośredniego związku.
Możesz ocenić Obiekt przez siebie zarezerwowany na naszej Platformie, jeśli pobyt tam został zrealizowany lub jeśli przyjechałeś do obiektu, ale mimo wszystko w nim się nie zatrzymałeś. Aby edytować już przesłaną opinię, skontaktuj się z zespołem obsługi klienta.
Ludzie oraz specjalne systemy automatyczne pracują nad wykrywaniem fałszywych opinii przesyłanych na naszą Platformę. Jeśli znajdziemy taką opinię, usuniemy ją oraz, jeśli zajdzie taka potrzeba, podejmiemy odpowiednie kroki względem osoby odpowiedzialnej za to działanie.
Każdy, kto zauważy coś podejrzanego, zawsze może to zgłosić do naszego zespołu obsługi klienta, dzięki czemu zespół ds. zapobiegania oszustwom będzie mógł zbadać tę sprawę.
Chcielibyśmy publikować wszystkie opinie gości, jakie są nam przekazywane, zarówno pozytywne, jak i negatywne. Niemniej jednak nie wyświetlamy opinii, które zawierają lub odnoszą się do m.in. następujących kwestii:
Aby dopilnować, że opinie są wiarygodne, akceptujemy jedynie opinie przesłane w ciągu 3 miesięcy od wymeldowania i możemy przestać wyświetlać opinie po upływie 36 miesięcy lub w sytuacji, gdy nastąpi zmiana właściciela Obiektu.
Obiekt ma możliwość odpowiedzi na opinię.
Jeśli wyświetla się wiele opinii, najnowsze będą widoczne u góry z zastrzeżeniem kilku innych czynników (język, w którym opinia jest napisana, tylko ocena lub ocena z komentarzem itp.). Jeśli chcesz, możesz je sortować i/lub filtrować (według daty, oceny itd.).
Czasem pokazujemy dodatkowe oceny z innych uznanych stron podróżniczych. W takiej sytuacji zawsze jest to jasno zaznaczone.
Niniejsze wytyczne i standardy mają na celu zapewnienie, aby treści na stronie Booking.com były rzeczowe i odpowiednie dla użytkowników w każdym wieku, jednak bez ograniczania prawa do wyrażania także mocnych opinii. Wytyczne i standardy są stosowane niezależnie od tego, czy treści mają charakter pozytywny czy negatywny.
Treści powinny dotyczyć pobytu w obiekcie noclegowym. Najcenniejsze opinie to takie, które są szczegółowe i pomagają innym w podjęciu słusznej decyzji. Prosimy nie zamieszczać komentarzy poruszających tematy polityczne, religijne, etyczne i osobiste. Usuwane będą treści promocyjne, a uwagi dotyczące usług Booking.com powinny zostać skierowane do działów zajmujących się obsługą klientów i obiektów.
Treści powinny być odpowiednie dla użytkowników na całym świecie. Prosimy nie używać wulgaryzmów, także zamaskowanych przy użyciu kreatywnego zapisu – w żadnym języku. Opinie i treści zawierające mowę nienawiści, groźby (w tym groźby użycia przemocy), uwagi o charakterze obelżywym lub seksualnym bądź promujące nielegalne działania są niedozwolone.
Wszystkie treści powinny być oryginalne i stworzone przez użytkowników. Opinie są najcenniejsze, gdy są oryginalne i niewypaczone. Twoja opinia powinna pochodzić od Ciebie. Obiekty współpracujące z Booking.com nie powinny publikować opinii w imieniu gości ani przekupywać gości w zamian za wystawienie dobrej opinii. Nie będziemy też tolerować prób obniżenia ocen obiektów konkurencyjnych poprzez wystawianie im negatywnych opinii.
Szanuj prywatność innych. Booking.com będzie usuwać z zamieszczonych treści adresy e-mail, numery telefonów, adresy stron internetowych, nazwy profili w mediach społecznościowych i podobne dane.
Opinie wyrażane w treściach generowanych przez użytkowników są opiniami klientów Booking.com i personelu obiektów noclegowych, a nie opiniami Booking.com. Booking.com nie przyjmuje odpowiedzialności za treść opinii ani odpowiedzi na nie. Booking.com pełni tylko funkcję podmiotu rozpowszechniającego (bez obowiązku prowadzenia weryfikacji), a nie publikującego opinie i odpowiedzi na nie.
Domyślnie opinie posortowane są według daty dodania. Dodatkowym kryterium wyświetlania jest trafność opinii, na którą składają się np. język, w którym została napisana, opinie z komentarzem czy opinie nieanonimowe. Dostępne mogą być dodatkowe opcje sortowania, np. rodzaj podróżującego, ocena itd.
Ta usługa może zawierać tłumaczenia wykonywane przez Google. Google nie daje żadnych bezpośrednich lub domniemanych gwarancji dotyczących tych tłumaczeń, w tym gwarancji wierności, niezawodności lub innych domniemanych gwarancji przydatności handlowej czy nienaruszenia bądź stosowności do konkretnego celu.
Koniec okna dialogowegoOcena dodana: 24 września 2025
Kazimierz
PolskaLokalizacja
Pobyt: wrzesień 2025
Ocena dodana: 1 sierpnia 2025
Anna
PolskaKomfort pokoi (cienkie ścianki działowe brak dźwiękoszczelności, brak dobrego zaciemnienia pokoi - zasłony nie spełniały swojej funkcji, brak klimatyzacji, niewygodny materac). Ogólnie: Klimat jak z początku lat 90-tych, ale znam to miejsce z dzieciństwa, przyjeżdżałam tu jako dziecko i wiedziałam, czego się spodziewać :) taka wakacyjna podróż sentymentalna. Niestety, niewiele się zmieniło od tego czasu a szkoda, bo miejsce jest niezwykłe!
Lokalizacja (1 minuta do Jeź. Bukowo, 5 minut na piękną plażę, ok. 8 minut do centrum, spokojna okolica, blisko las), personel (uprzejmy i pomocny), śniadania (szwedzki stół - duży wybór, smacznie, bogate menu, pyszna kawa z expresu), możliwość wypożyczenia rowerów, sprzętu sportowego), akceptowalna cena za miejsce parkingowe (10 zł /doba), możliwość transakcji bezgotowkowych.
Ocena dodana: 29 lipca 2025
Agata
PolskaŚniadanie
Ocena dodana: 28 lipca 2025
Wojciech
PolskaWspaniałe miejsce, wspaniała obsługa. Świetne jedzenie. Wyjątkowa lokalizacja!
Ocena dodana: 7 lipca 2025
Paweł
PolskaBrak mydła w łazience. Było puste opakowanie po mydle. brak herbaty w pokoju (no chyba, że tak miało być)
Ocena dodana: 3 lipca 2025
Edyta
PolskaŚwietny stosunek jakości do ceny. Czysto, pyszne śniadania, blisko morza i jeziora. Meble nie są pierwszej nowości, ale łóżko było bardzo wygodne i pobyt był udany. :)
Pobyt: czerwiec 2025
Ocena dodana: 2 lipca 2025
Marek
PolskaPogoda w kratkę.
Wyżywienie super, szeroka gama produktów zadowoli każde podniebienie.
Pobyt: czerwiec 2025
Ocena dodana: 26 września 2024
Brunsik
PolskaNic.
Klimat miejsca zaraz w pobliżu jeziora jak i morza. Wygodne łóżko. Przestronny teren. Smaczne śniadanie.
Pobyt: wrzesień 2024
Ocena dodana: 24 września 2024
Julia
Polska- Kiepskie oświetlenie pokoju, niewygodnie ulokowane gniazdka; - Materace nie były zbyt wygodne; - Kabina prysznicowa trochę podciekała, w związku z tym po każdym prysznicu trzeba było wycierać podłogę. - Okna oraz drzwi balkonowe proszą się o wymianę lub regulację.
Idealna lokalizacja - parę minut do morza oraz jeziora, blisko las - zapach niesamowity. Obiakt znajduje się "na obrzeżach" miejscowości - nie ma hałasu głównej ulicy, knajpek i tp. W całym obiekcie było cicho dzięki temu udało nam się wypocząć od zgiełku miasta.
Ocena dodana: 8 września 2024
Klaczyński
PolskaLokalizacja śniadania
Ocena dodana: 28 sierpnia 2024
Anna
Polska- brak osoby obsługującej parking
- klimatyczna stołówka i recepcja - duch czasu - miła i pomocna obsługa - położenie blisko plaży i jeziora
Ocena dodana: 22 sierpnia 2024
Aneta
PolskaRaczej nie da się poprawić - obiekt ma lata świetności za sobą. Standard bardzo podstawowy. przy oknie na parterze chodzą ludzie. Ale pokój czysty, ręczniki, pościel, czajnik z kawą i herbatą. Rowery można schować do takiego małego magazynu. Pewnie zatrzymałabym się tam znowu ze względu na lokalizację, ale nie za długo (spędziłam tam 1 noc i ten brak prywatności mi w tak krótkim czasie nie przeszkadzał.
Rezerwacja robiona w ostatniej chwili. Frmalności szybko załatwione. Położenie przepiękne, pare kroków do jeziora przy centrum sportów wodnych. Dobre śniadanie
Ocena dodana: 21 sierpnia 2024
Michal
PolskaDoskonała lokalizacja, bardzo dobre śniadania. Pokoje dosyć małe, nieco głośno jeżeli akurat są kolonie, balkony spore, ale bez przesłon pomiędzy nimi, a więc brak intymności w czasie odpoczynku. Ogólnie polecam bo niedogodności są niewielkie i cały pobyt oceniam na bardzo udany
Ocena dodana: 21 sierpnia 2024
Jarosław
PolskaPani na recepcji i nie gorące zupy
Lokalizacja.
Ocena dodana: 19 sierpnia 2024
Justyna
PolskaObóz młodzieżowy w pawilonie na przeciw, wulgaryzmy, krzyki, głośna muzyka i brak reakcji opiekunów dzieci.
Lokalizacja pomiędzy morzem, a jeziorem to zdecydowany atut ośrodka.
Klaudia
PolskaBlisko plaży nad morze i jeziora. Super lokalizacja i czystość w pokoju.
Katarzyna
PolskaPokoje jak z PRL, nieświadomie wybraliśmy opcję turystyczną, następnym razem wybiorę inną opcję w lepszym standardzie.
Blisko morza to na duży +,przejść przez lasek.Śniadania w porządku, duży wybór.Myślę, że jeszcze tam wrócimy:)
Mariusz
NiemcyPołożenie
Ocena dodana: 1 sierpnia 2024
Konrad
PolskaCzysto w pokoju czysto w łazience. Blisko morza i lasu. Smaczne śniadania i duża ilość potraw.
Ocena dodana: 30 lipca 2024
Palka
NorwegiaPierwsze wrażenie sprawiło, że poczułam się jakbym cofnęła się w czasie i znowu pojechała na kolonie ;) Pokój dokładnie taki, jaki miałam jak jeździłam 30-35 lat temu, ale bardzo czysty, pachnący, więc ogólnie nie mogę powiedzieć że mi się nie podobał :)
Bardzo miły personel, super lokalizacja, wygodne łóżka, pachnąca pościel, pyszne śniadania (bardzo duży wybór)
Ocena dodana: 23 lipca 2024
Dorota
PolskaWchodzenie po schodach na 2 piętro- Brak windy. Brak miejsca na parkingu-kto pierwszy ten ma miejsce. Długa kolejka w recepcji - obsługuje jedna pani.
Pokój i łazienka ok. Dobre śniadanie- spory wybór.
Ocena dodana: 21 lipca 2024
Eliza
PolskaŚniadania są super
Ocena dodana: 10 lipca 2024
Andrzej
PolskaStary bardzo zniszczony materac.
Położenie ośrodka
Malatya, Turcja
Kanton, Chiny
Campagnatico, Włochy
Budapeszt, Węgry
Booking.com jest częścią Booking Holdings Inc. – światowego lidera w internetowej branży turystycznej.
Na naszej stronie dostępnych jest ponad 70 milionów opinii o obiektach – wszystkie pochodzą od prawdziwych i sprawdzonych gości.
Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.
Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.
Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.
Jeśli dokonałeś rezerwacji przez naszą stronę i chcesz napisać opinię, musisz się zalogować.
Koniec okna dialogowego