Przejdź do głównej treści
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. małopolskie – opinie o obiektach B&B i zajazdach
  4. Muszyna – opinie o obiektach B&B i zajazdach
  5. Opinie o obiekcie Pensjonat Irena

Pensjonat Irena – opinie 3-gwiazdkowy

Łopata Polska 26, 33-370 Muszyna, Polska

Ocena

Na podstawie 121 opinii o hotelu

9,4

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,8

  • Komfort

    9,4

  • Lokalizacja

    9,2

  • Udogodnienia

    9,2

  • Personel

    9,8

  • Stosunek jakości do ceny

    9,2

  • Bezpłatne WiFi

    9,5

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 13 wrzesień 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nic

    Lokalizacja i wyposażenie obiektu

    Pobyt: wrzesień 2022

  • Ocena dodana: 12 wrzesień 2022

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z balkonem
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dobra baza wypadowa do górskich wędrówek

    Pobyt: wrzesień 2022

  • Ocena dodana: 12 wrzesień 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi

    Brak

    Jeśli ktoś planuje spokojny wypoczynek w Sądeckim to zdecydownie polecam. Miejsce ma swój wyjątkowy klimat, z dala od miejscowości turystycznych i tłumów. Obiekt samowystarczalny pod każdym kątem. Pyszne śniadania i świetna obsługa! To mój drugi wekendowy pobyt z okazji festiwalu biegowego, ale zapewne nie ostatni :)

    Pobyt: wrzesień 2022

  • Ocena dodana: 6 wrzesień 2022

    8,0
    Bardzo udany, krótki pobyt.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 2 noclegi

    Trudno powiedzieć, byłam tylko 2 dni. Może gdyby była dostępność chociaż do "kawy" byłoby super; nawet jak od września obiekt nie serwuje posiłków.

    Zdecydowanie przestronność pensjonatu i czystość oraz przesympatyczny Pan obsługujący.

    Pobyt: wrzesień 2022

  • Ocena dodana: 6 wrzesień 2022

    10
    Bardzo udany pobyt.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi

    Wszystko było na medal!

    Piękny pensjonat , cudowne położenie nad Popradem, cisza ! Przemili gospodarze, służący zawsze radą i podpowiedzią , gdzie się udać i co zobaczyć w okolicy. Żal było wyjeżdżać!

    Pobyt: wrzesień 2022

  • Ocena dodana: 31 sierpień 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój jednoosobowy
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Telewizja brak kanałów

    Widoki super otoczenie dobre do relaksu

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 9 sierpień 2022

    10
    fantastyczny pobyt
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Niesamowici właściciele i bardzo ładne miejsce.

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 7 sierpień 2022

    8,0
    pięne, spokojnie, zaciszne, dużo natury
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Rodzinny apartament typu Studio
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    wszelkie wyjścia poza obiekt wymagają wchodzenia pod strome zbocze lub schodzenia stromiznami

    przepiękne niepowtarzalne położenie, zaciszna atmosfera, swobodny nieskrępowany klimat

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 6 sierpień 2022

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi

    Spokojna okolica z pięknymi widokami, idealna na odpoczynek w otoczeniu przyrody. Pokój przytulny i czysty.

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 29 lipiec 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi

    Ogromne zaangażowanie gospodarzy w to, aby gościom pobyt minął jak najlepiej, Przepiękne miejsce. Bezwzględna czystość, wszędzie pachniało świeżością.

    Pobyt: lipiec 2022

  • Ocena dodana: 30 czerwiec 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Trzyosobowy typu Basic
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Byłam tam tylko na weekend i jedyna rzeczą którą mi się nie podobała to mój krótki pobyt w tak urokliwym miejscu🙂

    Bardzo sympatyczni właściciele,pomocni w każdej sytuacji,cisza spokój idealne miejsce do wypoczynku.Domowa kuchnia a pierogi to mistrzostwo,przepyszne. Gorąco polecamy🙂

    Pobyt: czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 19 czerwiec 2022

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi

    Brak lodówek w pokojach

    Doskonały personel

    Pobyt: czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 28 luty 2022

    10
    SIELANKA, można się zachłysnąć spokojem i pięknem okolicy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Rodzinny apartament typu Studio
    • 3 noclegi

    BAAARDZO PRZYJAZNY RODZINOM! Byliśmy z małymi dzieciakami 3 i 4 latkiem. Sporo podróżujemy, ale nigdy nie byliśmy tak miło ugoszczeni. W pensjonacie pachnie, jest bardzo czysto oraz nowocześnie! Właściciele są wspaniali, pomocni oraz autentyczni (widać, że prowadzą pensjonat z pasją) - moglibyśmy siedzieć z nimi do rana i rozmawiać patrząc jak nam rozpieszczają dzieciaki. Domowe jedzenie - było przepyszne, delikatne i świeże! Zdecydowanie wrócimy na wiosnę lub lato a później na jesień, by zachłysnąć się spokojem i sielanką która tam panuje. Miejsce w dobrej lokalizacji jako "baza wypadowa" ale też jako miejsce na długie piesze wędrówki lub wyjazdy rowerami jeśli chce się odpocząć od samochodu.

    Pobyt: luty 2022

  • Ocena dodana: 21 luty 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Budynek o standardzie hotelowym, zdecydowanie przerósł moje oczekiwania.Czysto, ładnie, komfortowo. Śniadania smaczne i świeże. Gospodarze bardzo życzliwi.

    Pobyt: luty 2022

  • Ocena dodana: 18 luty 2022

    8,0
    byliśmy zadowoleni. jak to mówią „nie można mieć wszystkiego. praktyczna miejscówka względem wyciągów narciarskich. pole
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Trzyosobowy typu Basic
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    trochę niewygodne łóżka,wyeksploatowane?sprężyny,ciężkie kołdry zwłaszcza dla dzieci.

    bardzo czysto,bardzo sympatyczna obsługa,posiłki na poziomie😀👍🏻.widok na Poprad z okna.

    Pobyt: luty 2022

  • Ocena dodana: 7 luty 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miła obsługa. Źródło cennych informacji o atrakcjach w okolicy. Czystość w obiekcie. Możliwość zamówienia masażu na miejscu. Przepyszna kuchnia (super pstrąg z pieca)

    Pobyt: luty 2022

  • Ocena dodana: 27 styczeń 2022

    10
    Rewelacyjna obsługa, komfortowy obiekt, super lokalizacja "na końcu świata", extra sauna
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Wszystko mi się podobało

    Śniadanie bardzo dobre, świeże, standardowy szwedzki stół (dostosowany do ilości gości) + zawsze coś na ciepło oferowane przez panią z obsługi. Polecam

    Pobyt: styczeń 2022

  • Ocena dodana: 2 styczeń 2022

    10
    Wspaniałe miejsce polecam Katarzyna Glinka 🤗
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Rodzinny apartament typu Studio
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetne miejsce na wypoczynek z bardzo dobrym jedzeniem. Przemili właściciele niesłychanie pomocni (odpowiadali na każde pytanie 🤭)

    Pobyt: styczeń 2022

  • Ocena dodana: 18 wrzesień 2021

    10
    Pobyt jak zwykle udany. Idealna miejsca na odpoczynek, ale także pracę zdalną.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 5 noclegów

    Nie ma takich rzeczy!

    Pobyt udany- cisza, spokój. Idealna miejsce do odpoczynku i pracy. Pyszne śniadanie. Świetna obsługa. Komfort pokoi wspaniały. Wracam tam co rok i jest co raz więcej udogodnień! Odpoczynek w pięknym miejscu.

    Pobyt: lipiec 2021

  • Ocena dodana: 13 wrzesień 2021

    9,0
    jestem zadowolony z pobytu, w przyszłym roku też się wybiorę.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    szkoda że brak w ofercie posiłków obiadowych.

    Dzięki lokalizacji cisza, spokój. Bardzo smaczne i obfite śniadania, duży wybór. Polecam na weekendowy i nie tylko wypoczynek.

    Pobyt: wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 29 sierpień 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Trzyosobowy typu Basic
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wspaniale miejsce, wspaniali ludzie :)

    Pobyt: sierpień 2021

  • Ocena dodana: 24 sierpień 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój jednoosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Malowniczo położony pensjonat w przełomie Popradu cisza i spokój. Bardzo mili właściciele, polecam.

    Pobyt: sierpień 2021

  • Ocena dodana: 17 sierpień 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Rodzinny apartament typu Studio
    • 3 noclegi

    Świetna lokalizacja. Mili Gospodarze. Pyszne posiłki.

    Pobyt: lipiec 2021

  • Ocena dodana: 16 sierpień 2021

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 6 noclegów

    Fantastyczne miejsce na wędrówki po górach i po okolicach zdrojowych. POLECAM

    Pobyt: sierpień 2021

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: