Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. dolnośląskie – opinie o pensjonatach B&B i zajazdach
  4. Karpacz – opinie o pensjonatach B&B i zajazdach
  5. Opinie o obiekcie Pensjonat Karkonoski SPA

Pensjonat Karkonoski SPA – opinie 3-gwiazdkowy

Karkonoska 20A, 58-540 Karpacz, Polska

Ocena

Na podstawie 421 opinii o hotelu

9,3

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,5

  • Komfort

    9,2

  • Lokalizacja

    9,2

  • Udogodnienia

    9,2

  • Personel

    9,6

  • Stosunek jakości do ceny

    9

  • Bezpłatne WiFi

    9,4

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 75

  • Ocena dodana: 23 Maj 2019

    10
    Przytulnie, miło i spokojnie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Dziwnym wydawał się krzyż w pokoju, na pierwszym kanale TV telewizja "Trwam" i przy stołach w restauracji cytaty z nowego testamentu??!!

    Miejsce bardzo blisko wyjścia na szlak w kierunku Śnieżki, lokalizacja bardzo spokojna i cicha, słychać szum drzew i czuć czyste górskie powietrze. Obsługa bardzo miła i zaangażowana w prace, chętnie udziela informacji na zadane pytania w zakresie możliwości wypoczynku w pobliżu pensjonatu.

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 22 Maj 2019

    10
    Na wypad w Karkonosze, idealne miejsce
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój czteroosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetna baza wypadowa na okoliczne góry. Na skraju Karpacza, u podnóża gór, daleko od gwarnego centrum. Bardzo miła obsługa, klimatyczne miejsce z uroczą jadalnia i dostępem do spa.

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 7 Kwiecień 2019

    10
    Wspaniała obsługa, czyste, zadbane pokoje.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wspaniała obsługa, czyste, zadbane pokoje. Wyjątkowe miejsce, blisko szlaków górskich. Bardzo polecam ten obiekt. Tworzą Go przemiłe, kochane Panie z obsługi 😁

    Pobyt: Kwiecień 2019

  • Ocena dodana: 12 Marzec 2019

    9,6
    Wszystko było super.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko było super. Bardzo czysto. Śniadania i obiadokolacje były wyśmienite. Do dyspozycji gości całodzienne bezpłatne korzystanie z kawy, herbaty i napoji zimnych. Personel miły. Polecam!

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 28 Luty 2019

    9,6
    Świetne miejsce
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miły Panie recepcjonistki, które również służyły podpowiedziami co warto zobaczyć. Bardzo dobra kuchnia, a także życiodajna kawka pod dostatkiem,herbatki różne smaki (nawet zielona liściasta),a także soki w każdej ilości i pyszna szarlotka. A to wszystko w przemiłej atmosferze i ciepełku kominka. Wrócę napewno. Mariola.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 12 Luty 2019

    7,1
    Aktywny wypoczynek
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo mała kabina prysznicowa, niepraktyczne półki na kosmetyki i brak wieszaków w łazience. W spa hałas z przyległej jadalni i kuchni oraz ciągle przechodzących ludzi wzdłuż gabinetów.

    Wygodne i bardzo duże łóżka. Sympatyczna obsługa w barze i w spa. Ogólnodostępny bilard i napoje. Lokalizacja blisko stoków.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 7 Luty 2019

    9,6
    Stały dostęp do kawy, herbaty i gorącej czekolady w cenie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Stały dostęp do kawy, herbaty i gorącej czekolady w cenie. Super atrakcje, ognisko na śniegu, bilard, domki iglo. Czysto, super personel. Dziecko bardzo zadowolone. Posiłki smaczne. Polecam! To już nasz trzeci pobyt w tym miejscu.

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 29 Styczeń 2019

    10
    Gorąco polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nic było bez zarzutów.

    Atrakcje dodatkowe dla dzieci. Pyszne jedzenie i pewność bezpieczeństwa dzieci. I świetna lokalizacja. Przemiła obsługa i memu przygotowane dla alergików i wymagających. Polecam

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 5 Grudzień 2018

    9,2
    Przytulnie i sympatycznie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Standard łazienki mógłby być wyższy. Nieco budżetowa armatura i "galopująca" temperatura prysznica ;)

    Przytulnie i sympatycznie. Bardzo dobre jedzienie - polecam obiadokolację. Mały parking, ale z reguły wszyscy się bez problemu mieszczą. Bardzo sympatyczna i pomocna obsługa. Odnowa biologiczna z dwoma saunami, jacuzzi i grotą solną. Plus dodatkowy - mało Niemców :P

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 13 Listopad 2018

    7,9
    Bardzo miły personel, przywitał nas i nasze dziecko z uśmiechem. Ostateczna cena była jednak wyższa!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 3 noclegi

    Ostateczna cena była wyższa niż deklarowana przy rezerwacji na booking.com! Niespodziewanie musieliśmy na koniec pobytu zapłacić ponad 400 zł za dwudniowy pobyt naszego 2,5 rocznego dziecka!

    Bardzo miły personel, przywitał nas i nasze dziecko z uśmiechem!

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 5 Listopad 2018

    9,6
    Hotel znajduje się w zacisznym miejscu,blisko śnieżki.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zbyt mała ilość miejsc parkingowych,brak cieplej wody o 8 rano w niedzielę.

    Hotel znajduje się w zacisznym miejscu,blisko śnieżki. Bardzo smaczne i obfite śniadania,personel bardzo pomocny.Kawa z ich własnej palarni wyśmienita.Pokoje bardzo czyste,troszkę biedna łazienka.Polecam mimo wszystko.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 23 Październik 2018

    8,3
    Super pobyt.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 4 noclegi

    Niewielkim minusem były zbyt późne informacje o przesunięciu terminu zabiegów w SPA.

    Doskonałe położenie, miła obsługa, smaczne śniadania, możliwość dokupienia obiadokolacji. Duży plus - całodzienny dostęp do expresu z kawą oraz herbaty i zimnych napojów.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 22 Październik 2018

    10
    Hotel z przemiłą obsługą, w świetnej lokalizacji
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 2 noclegi

    Brak minusów. Hotel przewyższył nasze oczekiwania.

    - OBSŁUGA - zarówno w restauracji jak i przy recepcji; pracujące Panie nie dość, że są bardzo, bardzo profesjonalne, dodatkowo są niezwykle sympatyczne i szczerze miłe; ich uśmiech, pytania i uwagi sugerują, że naprawdę lubią swoją pracę, lubią ludzi. BARDZO DUŻY PLUS! - posiłki - obfite, smaczne - napoje dostępne przy każdym posiłku, a także po godzinach wydawania głównych posiłków - centrum wellness i spa - duży basen; sauny, tężnia - LOKALIZACJA - dość wysoko, 5-10 minut od wyjścia niebieskiego szlaku (obok Świątyni Wang); 15 minut do głównego deptaku (w dół) Szczerze polecam!!!

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 14 Październik 2018

    9,2
    Super miejsce na odpoczynek z dzieckiem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 7 noclegów

    Personel jest niezwykle sympatyczny i pomocny. Pokoje są duże i wygodne. Sala zabaw jest super, to rewelacyjne miejsce na wyjazd z dzieckiem, obsługa jest też niezwykle pozytywnie nastawiona do dzieci. Pensjonat ma w ofercie nie tylko łóżeczko, ale też elektroniczną nianię, podgrzewacz do słoiczków, nosidełka i inne udogodnienia.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 9 Październik 2018

    9,6
    Na pewno jeszcze wrócę
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Pobyt oceniam bardzo dobrze, byłam tam już drugi raz, więc to o czymś świadczy. Sniadania super, dodatkowo jest bufet otwarty cały dzień, więc można skorzystać, personel na piątke z plusem

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 3 Październik 2018

    8,3
    Pokój ogrzewany, z ładnym widokiem.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wystrój pokoi dawno nieaktualizowany, ale schludnie.

    Pokój ogrzewany, z ładnym widokiem. W hotelu można korzystać z zimnych i ciepłych napojów w restauracji. Dostępne małe SPA. Śniadania naprawdę smaczne, podawane w klimatycznej restauracji z tarasem letnim.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 25 Wrzesień 2018

    8,8
    Przyjemny pobyt w Karpaczu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Warto byłoby zaopatrzyć bar w więcej gatunków piwa. To wstyd, żeby pensjonacie położonym w tak piwnym regionie (wybór polskich i czeskich browarów) można było wypić tylko Żywca. Przydałoby się coś słodkiego do porannej kawy przy śniadaniu - jakieś ciastko, drożdżówka. Jedna uwaga dotycząca komfortu - przy oknie pokoju nr 1 zlokalizowana jest weranda na której stoją fotele i stolik. Nie jest to dobry pomysł, bo rozmowy tam prowadzone słychać w pokoju, co zapewne działa w obydwie strony i ogranicza prywatność.

    Pensjonat zlokalizowany w górnym Karpaczu, blisko Wanga i szlaków w góry. W pobliży kilka knajp. Nie dla osób pragnących być w centrum. Obsługa bardzo pomocna, pokoje czyste i komfortowe. Bardzo dobre, urozmaicone śniadania, w tym prawdziwa kawa z ekspresu. Możliwość skorzystania z jaccuzzi i saun.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 17 Wrzesień 2018

    10
    Fantastyczne miejsce na rodzinny wyjazd
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Minusów mało, ale gdybym miał coś znaleźć, to na minus dla mnie jest wanna zamiast prysznica. 2. Bardzo głośne zamki automatyczne do pokoju.

    Bardzo dobre śniadania, cały dzień dostępna kawa, herbata, woda, soki. Dodatkową atrakcją dla dzieci było pieczenie ciasteczek. Przytulne miejsce, sympatyczna obsługa.

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 9 Wrzesień 2018

    10
    Pensjonat rewelacyjny
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Pensjonat rewelacyjny Obsługa na najwyższym poziomie dzięki czemu panuje świetna atmosfera. Bardzo ładne pokoje a także piękny taras z ogrodem na którym można wypocząć. Spa i masaże z jakich można skorzystać również na wysokim poziomie. Polecam

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 6 Wrzesień 2018

    10
    Świetna lokalizacja ,wygodne pokoje i duży ogród z...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 8 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetna lokalizacja ,wygodne pokoje i duży ogród z atrakcjami dla dzieci .Urozmaicone menu.Najważniejsza jest jednak panująca w Pensjonacie przyjazna i ciepła atmosfera .Personel na „6”

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 10 Sierpień 2018

    8,3
    Zadowolony, polecam, przyjadę ponownie. Bardzo dobre jedzenie.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi

    Za krótko otwarty bar, po 21.00 prawie nic nie można zjeść, a o 22.00 już nawet nic kupić do picia. Obiadokolacja też powinna być min. godzinę dłużej. Czytania z Biblii na stole trochę nie pasują do rzeczywistości społecznej XXI wieku.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 9 Sierpień 2018

    8,3
    Czystość i obsługa recepcji.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Późne śniadania (lokalizacja zachęca do wypraw w góry, tylko dlaczego dopiero po 8.00? Ja wychodziłam na szlaki wcześnie rano, w związku z tym nie mogłam korzystać ze śniadań ( które zupełnie niepotrzebnie są wliczane do rezerwacji i nie można z nich zrezygnować) Pokoje na parterze (szczególnie pokój nr 1) to nieporozumienie: wejść/wyjść do pokoju przez okno można z łatwością, zatem w nocy mimo upałów należy spać przy zamkniętym oknie. Dodatkowo tuż przy oknie postawiono stolik i krzesełka wraz z popielniczką - palacze oczywiście chętnie korzystają z tego miejsca. Gorzej jeśli akurat jesteś niepalącym klientem😟

    Czystość i obsługa recepcji. Moim zdaniem pokoje i ich wyposażenie oraz czystość są na bardzo dobrym poziomie. Panie w recepcji miłe i kompetentne.

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 7 Sierpień 2018

    6,7
    Nocleg w górach
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Bardzo cienkie ściany i stropy przenoszą dźwięki, przez co utrudniają wypoczynek Nieładny wystrój pokoju

    Dobre miejsce wypadowe na szlaki górskie Prywatny parking

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 30 Lipiec 2018

    9,6
    Personel - zaangażowany, ale nie nachalny, uprzejmy, pomocny.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Proponuje, aby obok czajnika w pokoju postawić kilka woreczków herbaty, trochę cukru

    Personel - zaangażowany, ale nie nachalny, uprzejmy, pomocny. Świetnie wyciszone pokoje. W nocy nie słychać naprawdę nic. Bardzo dobra kawa w nieograniczonych ilosciach, i na deser świetne, relaksujące zabiegi u Pani Anżeliki - niesamowita kobieta

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 30 Lipiec 2018

    9,2
    Mila obsluga pyszne sniadania i obiadokolacje.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak odpowiedzi na ten temat.

    Mila obsluga pyszne sniadania i obiadokolacje. Plac zabaw dla dzieci sala zabaw oraz basen. I wiele innych udogodnien zeby milo spedzic czas. Ognisko zapoznawcze. Super nastepnym razem skorzystam z tego pensjonatu i polece go znajomym i innym rowniez polecam.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 17 Lipiec 2018

    10
    Cudownie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 1 nocleg

    Pensjonat położony w spokojnej okolicy. Udogodnienia na terenie obiektu przerosły nasze najśmielsze oczekiwania. Dodatkowym atutem był przemiły personel. Na pewno tam wrócimy.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 14 Lipiec 2018

    9,6
    Byłem po raz drugi i nie zawiodłem się.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 3 noclegi

    W pokoju dołożyć mały talerzyk , by można było położyć jakieś ciastko , a nie na serwetce.

    Świetny dobór potraw i napojów , myślę że trafi w każdy gust i smak.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 24 Czerwiec 2018

    10
    Obsluga personelu na wysokim poziomie, serwowane owoce, kawa...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Mysle ze mozna czesciej wymieniac szczotke w toalecie.

    Obsluga personelu na wysokim poziomie, serwowane owoce, kawa herbata po Saunie czy Jacuzzi samo to :) Polecam!. Ogolnie jestem zadowolony z obiektu i moge polecic z reka na sercu.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 19 Czerwiec 2018

    9,6
    Bardzo uprzejma obsługa, napoje gorące i zimne dostępne...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Pomimo zapewnienia, że napoje (kawa, herbata, zimne napoje) dostępne są do godz. 22, o 21.30 posprzątane były już dzbanki z wodą i sokami. Niedogodne korzystanie z sauny - wszystko wspólne, jacuzzi i kabina prysznicowa (przejrzysta) umiejscowione w pomieszczeniu, z którego wchodzi się do saun i na taras.

    Bardzo uprzejma obsługa, napoje gorące i zimne dostępne prawie cały dzień, olbrzymi pokój, przytulny taras.

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 16 Kwiecień 2018

    8,8
    Całodzienny dostęp do bufetu z napojami to super opcja (po...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi

    Całodzienny dostęp do bufetu z napojami to super opcja (po południu jest też jakiś słodycz w gratisie ;)). A i jest herbata liściasta i tłoczone soki. Pro! Bardzo smaczne jedzenie i trochę inne każdego dnia, na plus! Dobra lokalizacja, dla tych co lubią sobie pochodzić (do centrum/deptaka w Karpaczu jest kawałeczek, ze 2-3km pewnie). Jest też mały plac zabaw i pokój zabaw dla dzieci. Miło! SPA też daje radę i ma taras!

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 18 Marzec 2018

    9,6
    Świetny stosunek jakości do ceny. Warto!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nic. Prócz głośnych gości ale na to obiekt już wpływu nie ma ;)

    Bardzo czysto. Pokój duży z widokiem na Gołębiewskiego. Super śniadania, strefa SPA w sam raz, parking, miła obsługa, blisko do wędrówek pieszych. Duży + za dostępność kawy, herbaty 24h/dobe. Dla narciarzy raczej autem lub skibusem. Cena adekwatna do jakości usług. Polecam!

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 6 Marzec 2018

    8,3
    Udany wypad na narty.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 6 noclegów

    Absurdalne ulokowanie TV względem łóżka.

    Miła i uczynna obsługa. Dobra lokalizacja - Karpacz Górny więc nie jest blisko do centrum. Na wyciąg Biały Jar trzeba jechać samochodem. Za to spokój w pensjonacie (było po feriach). Bardzo dobre śniadania, możliwość dokupienia obiadokolacji w restauracji na miejscu (dwa dania do wyboru). Po "zajęciach" na Białym Jarze możliwość wypoczynku w SPA.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 6 Marzec 2018

    10
    Pyszne domowe obiady, duży plus za napoje, które są wliczone...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy
    • 2 noclegi

    Pyszne domowe obiady, duży plus za napoje, które są wliczone w cenę :) Obsługa niezwykle miła, sympatyczna i kompetentna, świetne masaże w przystępnych cenach. Sauna oraz jacuzzi również spełniły moje oczekiwania. Niedaleko pensjonatu Świątynia Wang, którą warto zobaczyć. Na pewno chętnie tutaj wrócę ze względu na stosunek jakości do ceny :)

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 23 Luty 2018

    8,3
    Atmosfera byla bardzo rodzinna,profesjonalny personel...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedzenie wysmienite zarowno jak sniadania tak i obiado-kolacja.Dostepnosc do napojow nieograniczona i czystosc w pensjonacie

    Atmosfera byla bardzo rodzinna,profesjonalny personel wszystko na wysokim poziomie

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 21 Luty 2018

    9,6
    Cudownie beztroskie wakacje
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi

    Śniadania bardzo smaczne, sałatka ze świeżych owoców wprost genialna. Automat z napojami - rewelacja. Indywidualne podejście do każdego gościa - wzorowe.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 11 Luty 2018

    9,6
    Nic. Wszystko ok.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Klimat, pokoje, obsługa, wszytko na bardzo wysokim poziomie. Brakowało mi tylko czegoś słodkiego przy barku z kawą i herbatą. Dodatkowo świetną sprawą są obiado-kolacje, tylko czas trochę za krótki, przedłużyć do 19:00 lub 20:00 i byłoby super.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 8 Luty 2018

    9,2
    Gorąco polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 4 noclegi

    Z mojej strony to oczekiwałbym tylko wygodniejszych poduszek w pokoju. Na tych ze sztucznym wypełnieniem mnie osobiście śpi się źle.

    Na szczególne wyróżnienie zasługuje presonel wraz z szefem na czele. Wybór jedzenia może w hotelach większy, ale tu na smak w żadnym razie nie mogłem narzekać. Podczas pobytu urządzano dodatkowe atrakcje, typu pieczenie ciastek dla dzieci, ognisko z pieczeniem kiełbasek. Miejsce mogę polecić z czystym sumieniem. Jeśli ktoś chce skorzystać z Aquaparku w Gołębiewskim (znajduje się bardzo blisko) to można zakupić w recepcji wejściówki z 10% rabatem.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 3 Luty 2018

    9,2
    Polecamy !!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Moze nie minus ale mala uwaga odnosnie kuchni, ktora co prawda kest bardzo smaczna ale dania mogly by byc bardziej urozmaicone.

    Przemila i bardzo pomocna obsluga zasluguje na ogromną pochwałę, obiekt bardzo przyjazny dla rodzin z dziećmi, mnostwo atrakcji dla dzieci. Nieograniczony dostep przez caly dzien do bufetu kawowego i zimnych napoi zasluguje na ogromny plus.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 30 Styczeń 2018

    9,2
    Śniadanie super!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadanie super! Obiady dobre. Fantastyczna obsługa. Hotel idealny dla rodzin z dziećmi. Mnóstwo atrakcji i udogodnień. Brakuje jedynie windy, ale poza tym wspaniale!

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 24 Styczeń 2018

    10
    Było super!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 7 noclegów

    Przepyszne śniadania, dostęp do kawy, herbaty i zimnych napojów przez cały dzień. Do tego obecność spa - sauna, jaccuzi i tężnia dostępne w cenie, dodatkowe zabiegi płatne. Bardzo smaczne dania na obiadokolacje w niewielkiej cenie. Zdecydowanie Polecam!

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 6 Grudzień 2017

    10
    Pyszna sniadania, pyszne obiado-kolacje.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój czteroosobowy
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pyszna sniadania, pyszne obiado-kolacje.I co szczegolnie wpłynęło na jakos i relaks to obsługa, mila, uprzejma,dostepna zawsze gdy jest potrzebna. Szczegolnie Pani Kasia dzieku ktorej atmosfera byla doskonała

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 28 Listopad 2017

    9,2
    miły personel, bardzo pomocny, smaczne, urozmaicone...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    w strefie saun brakuje przynajmniej dwóch leżaków do odpoczynku..... odpoczynek na krześle nie jest odpoczynkiem

    miły personel, bardzo pomocny, smaczne, urozmaicone śniadanie, mała ale przyjemna strefa saun

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 27 Listopad 2017

    6,7
    Spore rozczarowanie. W to miejsce raczej nie wrócimy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak restauracji. Micro spa przez co nie mogliśmy z niego korzystać. Niedziałające radio, drzwi od prysznica się nie domykały. Widok może i piekny ale zasłonięte przez drzewo sąsiada. W recepcji skierowano nas alternatywnie do drogiej restauracji na drugim końcu Karpacza mimo że obok hotelu 100 metrów jest wspaniała restauracja gruzińska. Wszędzie krzyże, biblie i katolickie gusła, miałem wrażenie że obsługa recepcji potraktowała nas z buta bo przyjechaliśmy z Żoną na 1 noc i bez dzieci. Parking maleńki gdzie goście musieli wzajemnie zostawiać sobie samochody aby się pomieścić. Śniadanie jak za tą cenę za noc strasznie ubogie.

    Wygodne łóżko.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 23 Listopad 2017

    10
    Pełen profesonalizm i udany wypoczynek
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi

    Profesjonalny i przemiły personel, urozmaicone menu, wszystko świeże i smaczne, a także bardzo estetycznie podane. Pokoje schludne i odpowiadają opisowi na stronie. Na pewno wrócimy :)

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 22 Listopad 2017

    10
    Wyjazd do rewelacyjnego pensjonatu, z niesamowitymi ludźmi, to recepta na wspaniały wypoczynek!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Bardzo przyjazna atmosfera. Śniadania bardzo smaczne. Obiekt pod względem czystości na wysokim poziomie. Kawiarenka dostępna przez większość dnia jest rewelacyjnym rozwiązaniem!!

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 12 Listopad 2017

    10
    Miejsce godne polecenia :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 5 noclegów

    Serdecznie polecam ten obiekt. Bardzo miła obsługa, ładne, czyste pokoje, smaczne śniadania oraz obiadokolacje, przyjemna strefa SPA. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu, na pewno jeszcze nie raz odwiedzimy to miejsce.

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 8 Listopad 2017

    10
    Po prostu jestem zachwycony.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Stół do bilarda przydał by się nowy. Poza tym Na prawdę SUPER Wszystko.

    Posiłki BARDZO smaczne, bardzo czysto ,,można jeść z podłogi", SUPER obsługa , ale najważniejsze :-) jest to że łoże na którym spędziliśmy z żoną dwie noce ,ani razu nie zaskrzypiało.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 8 Listopad 2017

    9,6
    Serdecznie polecam,.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Serdecznie polecam,. Pyszne sniadania, darmowe cieple i zimne napoje oraz ciasto ! Piekny widok z balcony gdzie mozna posiedziec i wypic kawe. A najbardziej polcam masaj japonski twarzy wykonywany przez Pania z Gruzji. Sam masaz pieknie napina skore i jest zdecydowanie lepszy niz jakiekolwiek kremy. Fajne, przytulne spa. Osrodek bardzo blisko szlakow.

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 21 Październik 2017

    8,8
    Ogólnie pobyt udany, wiele plusów. Obiad zjadłem w schronisku Samotnia, później własny prowiant :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Bardzo zła jakość wi-fi, w praktyce prawie nie było połączenia z internetem, więc żeby trochę popracować wieczorem, musiałem korzystać z komórki. W zasadzie brak jest restauracji na miejscu, lub w pobliżu, a są jedynie obiadokolacje do 18:00. Później proponowano mi zamówienie pizzy, ewentualnie zagrzanie tosta (niechętnie). Być może wielu osobom to odpowiada, jednak powinna być wyraźna informacja na ten temat.

    Pokoje spore i dobrze wyposażone (czajnik, suszarka, mała lodówka). Śniadania obfite i urozmaicone. Świetna sałatka grecka :)

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 15 Październik 2017

    10
    Wspaniałe miejsce,pięknie położony obiekt.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Wspaniałe miejsce,pięknie położony obiekt.Kameralny klimat,miła obsługa,smaczne i świeże posiłki sprawiają,że czujemy się wyjątkowo. Pokoje są przytulne i bardzo czyste:)jeżeli szukacie spokoju i ciszy to polecamy:))) Beata i Wojtek

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 8 Październik 2017

    8,8
    Bardzo smaczne śniadania i baaardzo wygodne łóżko.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dziwny zapach z łazienki (może warto poprawić wentylację?) i dość małe jacuzzi.

    Bardzo smaczne śniadania i baaardzo wygodne łóżko. Dobra lokalizacja, trochę z dala od centrum, ale za to w malowniczej okolicy i z bardzo rześkim powietrzem (pensjonat jest dość wysoko).

    Pobyt: Październik 2017

  • Ocena dodana: 1 Październik 2017

    9,6
    Bardzo czysty i zadbany obiekt, jacuzzi, sauny i tężnia...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 1 nocleg

    Bardzo czysty i zadbany obiekt, jacuzzi, sauny i tężnia solankowa do dyspozycji gości. Fajne pakiety spa, śniadanie w sam raz (owoce, jogurty, płatki, wędliny, sery, parówki, jajecznica, twarożki, tosty, dżemy - dla każdego coś się znalazło). Dużą zaletą jest bar otwarty 8:00 - 22:00 z nieograniczoną ilością kawy, herbaty, soków, wody, nawet pysznych soków świeżo tłoczonych. Idealne miejsce na odpoczynek, przepiękna okolica, kilka kroków obok przystanek autobusowy, duży parking hotelowy. Do ścisłego centrum Karpacza ok 15min spacerkiem z górki (gorzej z powrotem :) ), natomiast dzięki tej lokalizacji, w okolicy jest spokój :)

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 28 Wrzesień 2017

    10
    Świetny wypoczynek z bliskością gór.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Atmosfera w pensjonacie bardzo przyjazna i profesjonalna. Posiłki bardzo smaczne i można się najeść do syta. Napoje dostępne są cały dzień, smaczne soki 100% oraz kawa i herbata w dużym wyborze. Możliwość skorzystania z jakuzzi i sauny w 3 odsłonach (sucha fińska, parowa oraz solanka). Mile widziane dzieci które też mają dla siebie pomieszczenie do zabawy jak i dodatkowe zajęcia np. pieczenie ciasteczek. Gorąco polecamy

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 18 Wrzesień 2017

    6,7
    wyglad hotelu,czystosc,zamykany parking,duzy przestronny...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    nie najlepsze jedzenie(sniadanie) i kawa,rozmiar strefy spa (szczegolnie jacuzzi za ktorego rezerwacje trzeba dodatkowo placic).Moze nie do konca rzecz, ktora sie nie podobala ale jednak byla dosc dziwna:w pokoju na scianie krzyz a na stolach w resteuracji rozstawione czytania z Biblii.

    wyglad hotelu,czystosc,zamykany parking,duzy przestronny pokoj,mila obsluga,polozenie hotelu z dala od zgielku Karpacza,piekny widok z pokoju,duzo udogodnien w ogrodzie(basen,miejsce na ognisko,bramki do gry w pilke)

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 17 Wrzesień 2017

    7,9
    Pensjonat KARKONOSKI
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 8 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Sposób i możliwości korzystania z zabiegów SPA. NIEBEZPIECZNY WYJAZD Z TERENU PENSJONATU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Pokój, łazienka, utrzymywanie czystości. Różnorodność posiłków oraz ich uzupełnianie.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 11 Wrzesień 2017

    10
    Bardzo przyjemny wypoczynek w Karpaczu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi

    Ogólnie bardzo dobry standard pensjonatu jak na 3 * Dobra kuchnia , sympatyczny i doświadczony personel , bardzo przyjemna strefa Spa z dobrze nagrzanymi saunami zarówno suchą jak i parową . Za co można jeszcze pochwalić pensjonat ,to na pewno za całodzienną możliwość bezpłatnego korzystania z ekspresu do kawy , picia soków , wody mineralnej , herbaty .

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 11 Wrzesień 2017

    10
    Super pobyt.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie bylo takich rzeczy

    Atmosfera, jak w domowym zaciszu, komfort i podejście do gościa. Napoje gorące bez limitu i o każdej porze. Obsluga zawsze służąca pomocą z uśmiechem na twarzy.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 10 Wrzesień 2017

    9,6
    Specjalnie dla Nas w deszczowy wieczór udostępniono basen...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 1 nocleg

    Specjalnie dla Nas w deszczowy wieczór udostępniono basen zewnętrzny pomimo nieciekawej pogody. Kameralne, ale porządne SPA. Przemiła obsługa. Polecam...

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 4 Wrzesień 2017

    10
    Obiekt jest świetnie położony, bardzo blisko szlaków, w...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy typu Comfort
    • 6 noclegów

    Obiekt jest świetnie położony, bardzo blisko szlaków, w spokojnej okolicy, a jednocześnie niedaleko atrakcji Karpacza innych niż góry. Pokój przestronny, cichy i z pięknym widokiem. Jedzenie domowe i bardzo smaczne. Świetną rzeczą jest nieograniczona dostępność napojów, wody, soków, kawy i herbaty do wyboru, bez konieczności płacenia za każdą filiżankę.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 4 Wrzesień 2017

    10
    Pensjonat bardzo czysty, posiada duże udogodnienia dla...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 5 noclegów

    Pensjonat bardzo czysty, posiada duże udogodnienia dla rodzin z małymi i większymi dziećmi. Personel niezwykle zaangażowany w swoją pracę, bardzo komunikatywny i przyjazny, każdego dnia dokładali maksimum starań, aby nasz pobyt był dla nas satysfakcjonujący. Bardzo przyjazna, wręcz domowa atmosfera. Wielki plus za ognisko integracyjne, oraz dodatkowe zajęcia z pieczenia ciasteczek dla dzieci. Posiłki rewelacyjne, śniadania znakomite i bardzo różnorodne, tak samo jak obiady- zawsze kilka dań do wyboru, dużo warzyw i owoców. Ponadto bufet z napojami i kawą dostępny całą dobę. Otoczenie pensjonatu sprzyja wypoczynkowi, basen zewnętrzny z podgrzewaną wodą, plac zabaw, taras a wszystko to czyste i zadbane. Pensjonat położony malowniczo z pięknym widokiem na góry, blisko na szlaki nieco dalej do centrum, za to cicho i spokojnie. Gorąco polecam pensjonat, z wielką chęcią wrócimy tam ponownie.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 24 Sierpień 2017

    9,2
    Gorąco polecamy dla rodzin z dziećmi
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    To bardziej zarzut do booking - pomimo zaznaczenia przyjazdu z dzieckiem, cena obejmowała tylko mnie i żonę. Na miejscu musieliśmy opłacić dodatkowo dziecko. To było dla nas zaskoczenie.

    Przemiła obsługa, bardzo dobre jedzenie, świetna lokalizacja, pokój zabaw dla dzieci wraz z placem na zewnątrz. Od czasu do czasu dodatkowe darmowe eventy dla dzieci i dorosłych.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 18 Sierpień 2017

    10
    Super
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi

    * bardzo dużo rodzin z dziećmi, co skutkuje że jest głośno. Nie każdemu może się spodobać na krótki wyjazd we dwoje w celu wyciszenia się. Obiekt zdecydowanie prorodzinny.

    * bardzo dobre śniadania i obiady * bezpłatny, ogólnodostępny ekspres do kawy, herbata, napoje przez cały czas * bezpłatna rozrywka, bilard, pingpong, spa * na prawdę miła obsługa * położenie blisko Wang, dobre na wycieczki

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 16 Sierpień 2017

    10
    Rewelacyjne miejsce do spokojnego odpoczynku!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi

    Caly pensjonat urzadzony w bardzo spokojnym stylu i ze smakiem, jedzenie pyszne i bardzo swieze. SPA + darmowe caly dzien kawa, herbata i soki oraz bezplatny dostep do internetu w calym budynku sa bardzo duzym plusem tego miejsca. Naprawde godny polecenia!

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 31 Lipiec 2017

    8,8
    Dobry standard
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Mały parking, nieprzydzielone miejsca parkingowe do pokojów. Brak windy ale biorąc pod uwagę położenie to jak wdrapałeś się do hotelu to winda nie jest już potrzebna :-)

    Śniadania standard bardzo wysoki, duży wybór i smaczne. Cisza, duży wybór rozrywek dla rodziny, basen, ping pong, kosz, miejsca do odpoczynku. Bardzo dobre położenie hotelu - wszędzie blisko.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 23 Lipiec 2017

    10
    Mile spędzony czas !!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi

    Śniadania było smaczne, duży wybór, estetycznie podane, możliwość korzystania z baru, duży plus dostęp do strefy SPA - sauna i jacuzzi. Ośrodek położony w dobrym miejscu w Karpaczu - nie daleko kościółka Wang, wyciągu krzesełkowego na Śnieżkę, wodospadu oraz oraz pieszych szlaków spacerowych. Piękne widoki na Karkonosze.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 19 Lipiec 2017

    8,8
    Powyżej oczekiwań
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Pokój nr 5 jest ewidentnie pokojem "tymczasowym" - obite ściany, popękany sufit nieco odstraszają.

    Fantastyczne śniadania podczas których otrzymałem bezglutenowy chleb na życzenie. Bar serwujący bardzo smaczne drinki

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 16 Lipiec 2017

    7,5
    Trochę drogo jak na takie warunki
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadanie było dobre, ale za brakło coś słodkiego do kawy. Wystroj mojego pokoju kiczowaty. Lazienki z ubiegłego wieku.

    Mini spa. Blisko do Golębiewskiego. Atrakcje dla dzieci. Napoje zimne oraz kawa przez cały dzień w cenie.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 13 Lipiec 2017

    10
    Zdecydowanie polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Większy parking?

    Pokoje czyste i dobrze wyposażone. Znakomite posiłki. Klimatyczne miejsce. W tym miejscu dbają o gości. Kawa i herbata oraz soki gratis cały dzień.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 10 Lipiec 2017

    6,3
    Szału nie ma;)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Pleśń na uszczelkach kabiny prysznicowej. Informacja w jadalni o dodatkowej odplatnosci 5zł/kanapkę szykowaną na wynos, 15zł/obiadokolacje dla 30-miesięcznego dziecka i dopłata 30zł do pokoju przy pobycie takiego dziecka ( tego mi booking.com nie policzył) Niskiej jakości jogurty na śniadaniu zawierające syrop glukozowo-fruktozowy w składzie - bleeee

    Ekspres do kawy ogólnodostępny.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 3 Lipiec 2017

    6,7
    Sztuczka barmana
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak klimatyzacji w pokoju , sztuczki barmana , który spuścił pianę jak nalewal piwo i powiedział do mnie ze to taka sztuczka , wstawi piwo do lodówki , piana opadnie i będę miał z tego piwo ! To już mnie dobiło.

    Smaczne jedzenie

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 19 Czerwiec 2017

    10
    Polecam nawet mojej wybrednej koleżance ;-)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi

    właściwie tylko jedno: brak jakiegoś "restroomu", w którym można by odpocząć i przede wszystkim się schłodzić po skorzystaniu z saun ponieważ pomieszczenie w którym były sauny strasznie się nagrzewało i było tam bardzo duszno. To jednak absolutnie nie waży na mojej opinii: daję 10 i jeśli będę w okolicy to na pewno się tam zamelduję.

    -rewelacyjna lokalizacja (Karpacz Górny) blisko szlaków turystycznych w Karkonoskim PN -bardzo miła, zagadująca i pomocna obsługa -czyste, duże pokoje i wygodne łóżka -lodówka i czajnik elektryczny w pokoju -pyszne śniadania -możliwość nieodpłatnego korzystania z napojów zimnych i ciepłych na stołówce przez cały dzień -bilard -fajna przestrzeń dookoła pensjonatu (zadbany ogród i taras) -świetne bezapelacyjnie dobrze działające sauny i jacuzzi Dziękujemy za bardzo udany wypoczynek! ;-)

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 19 Czerwiec 2017

    9,6
    Pięknie, miło, czysto.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Ten pensjonat jest godny polecenia za : profesjonalizm personelu, czystość , bardzo dobre jedzenie,oraz dostępność kawy, herbaty, soków bez dodatkowej odpłatności, jak również innych udogodnień. Polecam!

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 13 Czerwiec 2017

    10
    Urodzinowy pobyt (10.06-11.06) - bardzo udany :)
    • Grupa
    • Pokój trzyosobowy
    • 1 nocleg

    Brak windy w obiekcie - może to trochę odstraszać niektórych turystów, np. niemieckich rencistów.

    Super lokalizacja - blisko Świątyni Wang, wyciągu na Kopę oraz szlaków turystycznych. Bardzo miły personel oraz fajna sauna fińska + wanna z masażem. Śniadanie różnorodne i bogate. Fajny Pan barman w restauracji :)

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 11 Czerwiec 2017

    10
    Bardzo fajny pobyt! Polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja super! Pensjonat super! Bardzo przyjemna strefa spa. Dobra kawa do śniadania, co nie często się zdarza. I jeszcze można ją wypić na przytulnym tarasie. Miłym zaskoczeniem był nieograniczony dostęp do napoi w tym soków owocowych tłoczonych.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 10 Czerwiec 2017

    10
    POLECAM wszystkim bez zastanowienia!!!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • 2 pokoje
    • 2 noclegi

    właściwie to NIC do poprawy!

    czysto! Miło! wszyscy uśmiechnieści i pomocni! Kawa, herbata i picie dla dzieci przez cały czas...a do tego...nawet ciepłe ciasteczka!! ogólnie bez zarzutu!

    Pobyt: Czerwiec 2017

Wyświetlono 1 – 75

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!
Przeglądaj galerię zdjęć obiektu Pensjonat Karkonoski SPA zrobionych przez Gości

Goście ocenili również te obiekty: